NANOV - avgitt månedsBULL HARAMI 310322 , formet ukeBULLPIERCING


endrer tittel fra: NANOV - dagBULL STOP LOSS trigger shortcovering + ukeBULL PIERCI
til:NANOV - avgitt månedsBULL HARAMI 310322 , formet ukeBULLPIERCING
--
NANOV - dagBULL STOP LOSS trigger shortcovering + ukeBULL PIERCING LINE, sistnevnte ligger for tiden inne som avgitt.
Redigert 01.04.2022 kl 11:53 Du må logge inn for å svare
Merlin
17.04.2022 kl 02:28 7464

Se I årsrapporten 2021 pr. 31/12/21 575.000 aksjer Sciencons.
På Nanovs hjemmesider 28/2/22 725.000.
Redigert 17.04.2022 kl 02:30 Du må logge inn for å svare

onklskrue skrev Innlegget er slettet
Tror jaggu Carrera er ansatt av BP for å snakke ned kursen på denne pharma juvelen, hva tror du Merlin?
Har jo florert rykter her på HO om enkelte skribenter her går BP sitt ærende.
Ellers er tingenes tilstand i nanov som forventet, svake innrulleringer, udugelig og inkompetent ledelse, ingen partner, tingenes tilstand uforandret.

For meg som investor i Nanovector så fremstår selskapets ledelse som svært kompetent. Har fulgt med selskapet i flere år, ja man kan være enig i at ikke alt har gått på skinner. Gode /dårlige personer har kommet og gått. Dette viser at styret ikke har vært proffe nok i forhold til selskapets og aksjonærenes krav/forventninger om sikker økonomisk forvaltning og strategiske valg i forskningen. Her mener nå jeg at styret ettet å ha fått inn Erik Skullerud som CEO samt andre utskiftning inngir helt annen tillit enn tidligere. Erik Skullerud fremstår for meg som hel ved. Husk at Erik har fulgt med på selskapet siden 2016. Han var imponert over hva selskapet hadde fått til når han begynte og ennå mer imponert etter å ha jobbet dere i noen måneder. Selv tenker jeg at selskapets strategi er å ha begge hendene på rattet og å styre utviklingen videre som gir best aksjonærverdier. Dvs. Big pharrma holdes på armlengdes avstand inntil videre. Skal ikke selges for "knapper og glansbilder". Man har lært av Algeta prosessen. Covid-19 situasjonen og innruleringstakten har vært en negativ faktor som ledelsen vanskelig kan klandres for. Oppsummert så bygger jeg min tillit til aksjen på egen erfaring, hvordan ledelsen nå er sammensatt, forskningsresutater og hva som ellers blir skrevet i tidskrifter og av god kunnskapsrike personer på HO. Har aldri hatt så mange NANO-aksjer tidligere som nå. Ser bare fremover og satser på at dette blir en fantastisk reise for oss aksjonærene📈💰🤔
Redigert 17.04.2022 kl 08:46 Du må logge inn for å svare
Merlin
17.04.2022 kl 13:36 7267

Onkel Skrue skriver: "Du bekrefter mange svært gode faglige innlegg, men du forstår ikke hva som omtales? Jeg kan ingenting om det faglige, og setter liten tillit til informasjonen som finnes her. Oppfordrer til å være mer kritisk - du finner ikke fasit her. Det finnes knapt en prediksjon fra Merlin og Hugoil som treffer. De famler i blinde, i en aksje de er stormforelsket i."

Innlegget er selvmotsigende. Det bekrefter uvitenhet, men gir samtidig råd, som jo skulle vært basert på kunnskap. Når det så ikke foreligger blir dette innlegget uten verdi. Det inneholder også en stor misforståelse om faktabasert informasjon om hva fremtiden vil kunne bringe.
Merlin
17.04.2022 kl 14:00 7257

Vi kan jo kjøre på med flere facts, positive for NanoV. Copanlisib, som vi ser er det Betalutin nå har som nærmeste konkurrent, har store problemer som komboprodukt, noe Betalutin IKKE har. Tvert i mot. Betalutin har store positive synergieffekter med Rituximab, uten store ekstra bvirkninger.

Kan Copanlisib nå også måtte trekkes fra markedet i likhet med andre PI3K som mulig konkurrent til Betalutin??

Copanlisib bivirkninger som aleneprodukt ligner på de andre PI3K hemmernes:

Side Effects

Black, tarry stools. Dvs Svart, tjæreaktig avføring.
blood in the urine or stools. Dvs. Blod i urinen eller avføringen.
chest pain.
cracks in the skin.
fatigue.
flushed, dry skin.
fruit-like breath odor.
increased hunger.

Så langt har Copanlisib trukket tilbake kombobehandlinger i det minste, men kan komme til å søke igjen.

https://pink.pharmaintelligence.informa.com/PS145577/Bayer-Pulls-Aliqopa-Combo-Filings-In-EU-US--Other-Markets--But-May-Resubmit

Bayer Pulls Aliqopa Combo Filings In EU, US & Other Markets – But May Resubmit

European Medicines Agency – 28 Jan 22
Aliqopa: Withdrawn application - European Medicines Agency
Aliqopa: Withdrawn application

Bayer AG withdrew its application for a marketing authorisation of Aliqopa for the treatment of adult patients with previously treated marginal zone lymphoma (MZL), a cancer of a type of white blood cells called B lymphocytes or B cells.

The company withdrew the application on 20 December 2021.
Merlin
17.04.2022 kl 14:42 7263

At Bayer har måttet trekke Copanlisib som kombobehandling bør innebære at NanoVs confirmatory study for Archer-1 er mer aktuelt enn noen gang. Det bør også bety at det bør bli betydelig lettere å få gjennomslag hos FDA for confirmatory-studiet. Når Archer-1 resultatene i tillegg så langt har vist seg eksepsjonelt gode, bør også analytikerne etter hvert ta det med i sine kalkyler for Nanov, i likhet med at de bla. må få med seg potensialet i Alpha37.

Jeg kan ikke skjønne annet enn at det virkelig begynner å løsne for NanoV. Ser nå bla at antall koronainnleggelser påny synker i den vestlige verden.

Tror det kommer til å ta av for alvor nå som påsken er tilbakelagt og folk har begynt å ta inn over seg alle de positive momentene som går i NanoVs favør, og man også innser at effekten av covid avtar raskt dag for dag. Tror mange vil komme til å angre på at de lot en slik sjanse gå fra seg.
Prebus
17.04.2022 kl 20:24 7023

Tror du virkelig denne vil sette fart uten gode innrulleringstall ved Q1? Det virker som alle forventer dårlige tall, og at vi får økning dersom tallene er gode. Håper selvfølgelig du har rett, men ser like gjerne for meg at den kan ligge og vake her nede frem til gode tall presenteres.

Hvis markedet blir fortalt at rekrutteringen tok seg opp på slutten fordi kapasiteten til sykehusene har bedret seg, og at mange nå befinner seg i pipelinen så holder nok det i massevis. Men det er jo riktig at det er først neste kvartal at vi kan forvente de helt store rekrutteringstallene. Men det sier seg selv at hvis man venter til disse ligger på bordet så må man betale en helt annen pris.
Stranger
17.04.2022 kl 21:26 6921

Det hele handler om forventninger til Q2 og hvis man forventer at selskabet kan præsentere et tal på 4-5 nye indrulleringer ved Q2 og deres forventninger til at Paradigme bliver færdig om 2-3 måneder primært på grund af bedre Corona situation i de fleste lande og de har et godt flow, vil aktien gøre et kæmpe hop.
Det vil nok være huse, der køber alt og de små akitonære vil slet ikke kunne købe en store portion aktier. Der er mange penge på sideline, der venter et godt tegn fra Skullerud til at gøre deres indkøb. Derfor kan det tænkes, at det er bedst at være ind i aktien inden Q2-tallene udkommer.
Prebus
17.04.2022 kl 21:44 6890

Takk for svar.

Det har i min korte fartstid (ca 1 år) virket som forventningen aldri ble svart til på Q-pres, og dersom det er tynt på rekrutteringen til Q1, kan jeg se for meg en liten dipp,. Mulig jeg tar feil her altså, men krysser fingrene for at markedet er tåelig fornøyd med hva som legges frem. Håper ogås Skulleruds uttalelse om mange i trakta faktisk gir reelle innrullerte pasienter.

Forstår at det må legges en annen sum på bordet når tallene foreligger, men usikker på hvor lenge det er til.
Blir et spennende år, håper at vi unngår kun skuffelser.

Mener at det eneste som kan gi kursen et skikkelig løft er gode nyheter. Og nyheter får vi neppe før Q1. Tror ikke at all påske haussingen her inne gjør sitt til at det tar av når børsen åpner på tirsdag. Tro og håp gjennom påsken er ikke nok dessverre.

Enig så lenge du snakker om "skikkelig lørt". Men forventninger om gode nyheter slår ofte inn når tidspunktet nærmer seg, og nå begynner vi å nærme oss førstekvartalsresultatet. Om jeg manglet aksjer så ville jeg ikke minst lagt vekt på at aksjen uansett innfallsvinkel er hinsides underpriset pr idag, og det er jo noe som gir grunnlag for et solid løft når som helst, Hva hvis en større investor plutselig oppdager aksjen og vil inn før det braker løs for alvor? Risiko går begge veier, og i dagens situasjon tar man nok den største risikoen ved å sitte på utsiden. Man kan jo regne på hvor mange kroner fallhøyden er på det første halvåret i forhold til oppsiden. Svaret er vel grovt sett 5 kr vs 50++ kr.
Merlin
18.04.2022 kl 09:26 6470

Den største kostnaden som investor er ofte mulighetene man ikke tok. Sånn som det er i livet generelt også. I NanoV har vi nå en eventyrlig mulighet. Onklskrue er et godt eksempel: Han skjønner ikke selskapet, han ser bare bakover og sitter kun med en lyttepost og er redd for aksjen fordi den er komplisert. Det gjelder nok mange.

For min del har jeg vært langsiktig, men fulgt med teknisk og benyttet anledningen også til å selge da aksjen i sin tid var dyr. Men har kjøpt tilbake etter hvert som aksjen har falt. Og NanoVs utvikling er egentlig ikke så komplisert. Det skjer en enorm dreining innen hele kreftbehandlingen, siden det har vært kvantesprang i forståelsen av mikrobiologien til kreft. I NanoVs tilfelle er det fremfor alt en ting som har vært avgjørende, og det er kombinasjonen av antistoffer, med evnen til å knyttes til en påhengt radioaktiv emitter, samt antistoffets evne til å knytte seg til et antigen. Noe som gjør at man får en målstyrt stråling kun der kreften sitter Dette er en utrolig oppfinnelse. Les mer her: https://sml.snl.no/m%C3%A5lrettet_kreftbehandling. i tillegg har NanoV gjort en oppfinnelse, nemlig å gjøre en predosering uten emitter, som tetter igjen døren til antigenet i selve blodårene, slik at strålebehandlingen ikke angriper blodet selv. Deretter sendes antistoffet med emitter som når kreftcellene.

Innen målrettet kreftbehandling er RIT- radioimmunterapi en relativ ny og særdeles effektiv metode, der NanoV er i aller fremste linje. RIT er blitt en mer og mer aktuell metode, siden virkningen er god og bivirkningene lave. NanoV er midt i smørøyet av den medisinteknologiske utviklingen innen RIT og har gjort kvantesprang innen RIT innen hematologi.

Hematologi et et av de aller største kreftområdene, med et enormt markedspotensial. Hematologic Malignancies Market Size to Reach USD 120.56 Billion in 2028 Dvs ca 1000 mrd. kr. https://www.biospace.com/article/hematologic-malignancies-market-size-to-reach-usd-120-56-billion-in-2028-noted-reports-and-data/

NanoV er virkelig i ferd med å fullføre den aller viktigste delen i sin utvikling, og kursen er samtidig på et lavmål. To kurver krysser hverandre nå, Den fallende kursen har flatet ut i bånn, mens selskapsutviklingskurven nå er i ferd med å starte stigningen. Timingen er perfekt for å ta en større aksjepost.
Hugoil
18.04.2022 kl 12:53 6224

Det var nytt for meg det Merlin nevner om Copa. og Aliq. ovenfor. Det er jo store nyheter og konkurransesituasjonen har vel aldri sett bedre ut enn nå? Tror vi må helt tilbake til 2017 for å finne mer ro/sikkerhet over konkurransesituasjonen for Betalutin - hvor det da mest var hypen over Car-T som gjorde at den misforstått (da den er for yngre pasienter) ble trukket fram som risiko for Betalutin.

Fjellgutten:
Du kommer for sent til start. Hvor er det du finner "all påske haussingen", mener du statistikk-utregnigene? Observerte resultattall er observerte resultattall, statistikkformler og store talls lov og lovbestemt fysikalsk kjemi ligeså. Selv den nøkterne og kritiske deltageren og forumnykommeren OnkelSkue tolker fakta til å bli LOA 65-75% som grunnlag for sin post på 10.000 aksjer. Hans LOA medfører 50%s økning av DNB sitt kursmål. DNB øker ikke LOA før DNB-fondene får startet økningen i eierandel. Derfor bør vi stole mer på OnkelSkrues LOA. Han er ganske up-to-date og trolig i sitt livs form nå.

Kommende Q1-rapportering har ikke en hemmer a la redusert guiding i januar foran emi og Q4 i feb.,
omnikron i nov. foran Q3, redusert guiding og
CEO-exit froan Q2.
Vi må helt tilbake til Q1(?) og Q4 i fjor for å finne et uhemmet Q - som nå. Og også nå på bunnkurs.

2 nye pasienter er bestått, 3 er bra og 4 viser gjenvunnet fart slik den var for 1-2 år siden/før korona. Husk kort kvartal samt CEOs guiding fra Q4 om at det ville ta 4-6 uker før pasienter kan tikke inn som rekruttert.

I tillegg til 2 eller flere innrullede pasienter, så vil CEOs guiding på uhemmede Q1 ha sterk betydning.
At det lar seg gjøre å komme med fundamentale beskrivelser som dette og postingene under påskeskirennet, samtidig med at tiden rundt 13. mai er triggerpunkt ihht. TA og time price; gjør det fristende spennende å prøve NANO Red Line i velpreppede spor.
Redigert 18.04.2022 kl 13:10 Du må logge inn for å svare
Merlin
18.04.2022 kl 14:26 6261

Det var som komboprodukt man regnet med at Copanlisib hadde sitt største potensiale. Men når man ser på bivirkningene, som ikke er gode, og som omfatter lekkasjer i fordøyelses- og urinveissystemene, forstår man hvorfor pasientene ikke er spesielt lystne på å ta Copanlisib, være seg alene eller i komboer. PI3K hemmerne som er trukket fra markedet har til dels hatt dødelige reaksjonsmuligheter som Ulcerøs kolitt mv. Svart avføring som er som tjære høres ikke spesielt festlig ut.
Hugoil
19.04.2022 kl 15:20 5695

Ser ut som det er flere dalfører enn OnkelSkrues som har lagt merke til at NANO vant årets påskeskirenn på HO med hans idealLOA på 65-75%
- 50% over DNBs kursmål.. Helt klart noen som posisjonerer seg jevnt og trutt over dagen i dag - med fin førstepremieoppgang på en dag hvor OSEBX faller 0,7%. Ligger inne med en solid BULL HARAMI i 4timers chartet

Her ligger det an til oppgang fram mot Q1 13. mai. Ser vi høyere enn 16,- den 12. mai?
Redigert 19.04.2022 kl 15:24 Du må logge inn for å svare
Liso
19.04.2022 kl 16:26 5553

Den som venter på noe godt venter ikke ..........................................................

Nå er det snart haraball&go go her og,passer fint for de som har bygget seg fete volumer under emi kurs,musikk spill opp,her blir det eufori👍
Gullit
19.04.2022 kl 20:41 4970

I disse usikre tider er pharma aksjer gode kort. Kan bli gull fremover sammen med oljeaksjer…
Hugoil
20.04.2022 kl 00:17 4537

Betalutin er i praksis godkjent.
Kommer til å bli fler og fler up-markings for Betalutin.
20-30% sjangse for at FDA kommer med overraskende melding om at det holder med de pasientene som nå er innrullert - effekt, bivirkninger og korona hensyntatt, samt de som får krefttilbakefall for 3. gang?
--
hybrid
1906
INSIDER+

2
2t
Skulle just til å dra frem denne men du kom meg sannelig i forkjøpet!

Det viser jo her at Nano har lagt et best mulig grunnlag for å bli vurdert individuelt da de er eneste med deres mode of action… Det er vel bare Zevalin som fortsatt er på markedet, og det et en anti-cd20 medikament.

Ergo så har man;
Lymrit 37-01 - totalt 74 pasienter fordelt på whatever.
Paradigme med 20-30stk i 20/100 og 90-100stk i 40/15.

Hva FDA ender opp med å gjøre kan man jo aldri vite, men nano virker til å ha sysakene i orden sett i sammenheng med hva som skjer med PI3k-gjengen så ser det jo nokså betryggende ut…

Jeg velger å tro at vurderingsgrunnlaget for Betalutin er i ypperste klasse gitt sammenhengen, og at det finnes mer nok data til å vurdere dette opp og godkjenne en AA. De har ingen direkte å sammenligne med, ergo de var en bedre fit for FDAs guidelines før de endret stance - men ikke verre etter.

12Savepig
3055
MODERATOR
+41,9%(+0,74%)
3m
Må si Brad er veldig på dette sporet nå. Ytterst interessant med Lymrit 37-01 i mente. :slight_smile:

twitter.com

Brad Loncar
@bradloncar
I'm not saying that something without mono PoC will never work. But for M&A purposes pre PoC the is the safest route for the acquirer. twitter.com/sciencetruthsa…
sciencetruthsayer124 @sciencetruthsa1

@bradloncar unless mechanism is synergistic. checkpoint combos with synergistic mechanism can lead to much better increase in ORR versus mono or checkpoint alone. thats something to still account for.
7:49 PM - 19 Apr 2022 10 1
https://twitter.com/bradloncar/status/1516388170211987462
Rule
20.04.2022 kl 03:04 4481

tror også vi skal væbne tålmodigheden til lige f'ør Q2 tal bliver fremlagt. særligt hvis der så er indikation af et minimum af vendingspunkt ved Q1 tal...
Rule
20.04.2022 kl 03:06 4524

Den store trigger er readout engang i H2 2022. Fakta skal på bordet.

Det er spennende ja, men om du ser på konfidensintervall for lymrit 37-01, og husker på at vi har to betydelige indikasjoner for Paradigme data allerede. SRC og FDA uttalelser. Fremstår det som meget sannsynlig at NANOV får gode forhandlingskort fremover på de dataene.
Når markedet forstår å ikke bare prise inn 3FL, men det voldsomme potensialet i pipeline også er når det blir virkelig spennende. I dag prises vi som om NANOV er et tidlig fase 1 selskap, med en håndfull pasienter behandlet og preklinisk det eneste statistisk signifikante.
Vi har passert 200 pasienter totalt for alle indikasjoner, og er en håndfull pasienter fra å søke om fremskyndet markedsgodkjenning.
Hugoil
20.04.2022 kl 10:57 4040

Tok støtte på samlingen av 200 timessnittet og 200 kvarterssnittet.
Har to bulle haramier i kvarters avgitt og en BULL HARAMI formert i timeschartet.
Selgersiden trekker seg tilbake, siden de ikke vil selge de aksjene de har kjøpt nedenfor i dag. Det viser også at selgersiden er tynn. Den er såpass tynn at volumet på åpningen kan ha vært handel med seg selv. Hvem legger 50K+ på best på åpning om det ikke er for å rigge åpningen. En ikke-kriminell investor ville lagt det som skjulte ordrer. Det kan ikke en kriminell egenhandler som vil manipulere åpningen, siden ordrer med bare små volumer på best fort kunne blitt overgått av andre ordrer - slik at de ikke får styrt åpningen og momentumet. Er det flere som/hvor mange her på forumet tror dette er en plausibel forklaring?
--

the latest buzz
Redigert 20.04.2022 kl 11:16 Du må logge inn for å svare

vannvittig samling med buzzwords Hugoil.
Hugoil
20.04.2022 kl 11:26 4024

Brøt i går godt over fallende topplinje fra 10. november, ligger i dag fortsatt godt over.
Har en omtrent ferdig formert intradag kjøpssignal OHS, halslinje underkant 14,8, KURSMÅL 15,1.

Redigert 20.04.2022 kl 11:57 Du må logge inn for å svare
Arne_And
20.04.2022 kl 11:57 3975

Er ikke prisingen et tegn på at markedet frykter ytterligere utsettelser treg innrullering i Paradigme og nok en emisjon med 30 prosent rabatt. Du har de gode data og utsikten til framskyndet markedsgodkjenning i den ene hånda med tilhørende reprising så det smeller og nok en emisjonsrabatt og utsikt til en kurs på 8-9 kroner i August i verste tilfelle i den andre hånda. Håper det går veien for dere som er inne.
Hugoil
20.04.2022 kl 12:01 3997

Ser du skriver det på TI, men hvorfor 8-9,- istedenfor 22,- (ned fra sluttkurs 25,-) - evt. legg på 10 kr.?
På et tidspunkt går markedet fra å integrere kursintegralet fra å fokusere på bear-klokka (sup-) til bull-klokka (sup+).
Jeg tror det allerede har skjedd. Se LOA ovenfor + innlegget til studenten rett over.
Emisjonskurser er også en sirkulær bevegelse, og jo nærmere styret er read-out dess mer gjør de for å få en god oppkjøpskurs (mao. siste emi.kurs, de sier ikke hei oppkjøpere - se vi er billige) - f.eks. slippe børsmeldinger om pipen.

..en grunn er bla:

Ang. mitt innlegg to over: En annen ting som forteller om ingen/få selgere er printet market-maker/shorterene gjorde fra 15,00 og rett opp til 15,21 med volum 3920 aksjer rett etter åpningen. Altså ingen selgere imellom.
Så igjen, hva tror dere?
Redigert 20.04.2022 kl 12:13 Du må logge inn for å svare

"Er ikke prisingen et tegn på at markedet frykter ytterligere utsettelser treg innrullering i Paradigme og nok en emisjon med 30 prosent rabatt. "

Det er jo riktig, og skyldes nok den "ond sirkel"- effekten man får som innebærer at markedet tar den lave kursen /som egentlig skyldtes emisjonen) til inntekt for at rekrutteringsforhåpningene er lave. En mer rasjonell tilnærming til kursnivået vil nok slå inn etter hvert, og da innser man også at lav rekruttering forlengst er priset inn. Derimot er jo muligheten av at vi løpet av de to første kvartalene vil se helt andre rekrutteringstall på ingen måte priset inn. Fortsatt lave rekrutteringstall er derimot allerede priset inn. Så ingen tvil om at aksjen er underpriset, så det eneste spørsmålet er om man i en kort periode kan oppleve et enda gunstigere inngangsnivå. Jeg ville ihvertfall ikke tatt sjansen på det med hovedpotten, men heller benyttet anleddningen til å øke hvis kursen skulle bli vesentlig lavere, som f.eks. 12 kr.

Dr. Stockman
Alle fremtidige skuffelser eller suksesser er ikke priset inn.
Det er spillet med aksjer i 2022, ikke minst etter at shorthandel og algoritmene tok over på børsen.
Kommer det noe man kan tvile på vil aksjen falle.

Vi har kommet til en fase der det er et lite antall pasienter som skal rekrutteres for å fullføre PARADIGME. Sånn sett er vel nedsiden begrenset, men ikke utelukket. Fordelen er at oppsiden kommer i løpet av 6-9 mnd og på den måten er det nå et greit tidsperspektiv for investeringen vil jeg mene. Innen 12 mnd vil jeg hevde det er mer sannsynlig med oppside enn nedside sett mot dagens aksjekurs.

Nå gjelder det at de kommer med en nøytral melding om fremdriften/rekrutteringen i mai.
SomSa
20.04.2022 kl 13:08 4024


Snart må komme en melding om at alle pasientene er rekruttert og punktum med diverse svada bortforklaringer. Etter at siste pasienten blir rekruttert tar det 3-4 måneder å avlese første data. Som tidligere har sagt basert på pengebruken og hvor mye de må ha penger før de henter penger blir en ny emisjonen innen 3Q. Det hjelper ikke å hente lommepenger på 200-300 mil. Hvis emisjonen kommer før dataavlesningen må man regne med en emisjon rundt 10 kroner eller mye lavere hvis børser faller.........

Når en orangutang klarer å lære å kjøre bil må de meget godt betale ledelsen i Nano klare å levere mye mer en bare forsinkelser og bortforklaringer år etter år:

Orangutan driving golf cart
https://www.youtube.com/watch?v=DJsn1QivbKM

"Hvis emisjonen kommer før dataavlesningen må man regne med en emisjon rundt 10 kroner eller mye lavere hvis børser faller........."

Der tar du nok feil. Det avgjørende er å få på plass rekrutteringer, for da vil usikkkerheten i markedet reduseres betraktelig. Tror ikke det er mange som er nevneverdig bekymret for resultatet av dataavlesningen for den vil ganske sikkert ikke avvike mye fra det vi har sett tidligere. Når dataavlesningen er på plass er det kanskje oppkjøp som står for tur.
Hugoil
20.04.2022 kl 14:09 3928

Gjett hva geeks!?
Jeg har to fallende trendkanaler fra des. 2016. Det kan diskuteres hvilke av de to som best parallelliserer kursutvikling. Men for den ene så brøt vi over taket i går og ligger fortsatt over taket i dag. Det forrige forsøket var utover høsten i fjor.

next phase, please
Redigert 20.04.2022 kl 14:27 Du må logge inn for å svare

Narrativet du foreslår er at selskapet skal verdsettes under fremførbart underskudd + kontant beholdning, med sterke forskningsdata og være nær markedet.
Det gir ikke mening.

Guiding fra selskapet er at det skal være ferdig rekruttert slik at data kommer H2 nå. +14 pasienter fra 28. februar til og med 30. september. Det er 2 pasienter i måneden i snitt i 7 måneder. Og er objektiv informasjon i seg selv som det kan være greit å ha et forhold til.

Skuffer rekrutteringstall, vil det nok være billigere aksjer å få, men vi er nær et fundamentalt bunnpunkt i prising.
Tror selv at NANOV fundamentalt er så lavt priset at det er lite rom for nedside selv om det trekker ut. Juni eller september for siste pasient rekruttert utgjør ingen forskjell for min investering, annet enn antall aksjer jeg klarer å akkumulere per måned i mellomtiden.

Videre sier du noe som er et interessant tema å grave i: "Etter at siste pasienten blir rekruttert tar det 3-4 måneder å avlese første data."
Marco Renoldi uttrykte vel noe annet, at data kan samles fra 4 pasienter gjenstår. Min forståelse av dette var at datapunkter fra siste 4 pasienter kan være mindre enn 3 måneder.
Noe jeg ikke minnes har blitt tatt til Skullerud å ta stilling til konkret, og burde gjøres per mail med ryddig sitat og referanseføring til MR sin uttalelse.
Mulig jeg kan grave litt i det i løpet av helga om 2 uker, men da er det i stillepriode før Q1.
Merlin
20.04.2022 kl 21:44 3441

>Videre sier du noe som er et interessant tema å grave i: "Etter at siste pasienten blir rekruttert tar det 3-4 måneder å avlese første data."
Marco Renoldi uttrykte vel noe annet, at data kan samles fra 4 pasienter gjenstår. Min forståelse av dette var at datapunkter fra siste 4 pasienter kan være mindre enn 3 måneder.

Det er overensstemmende med hva jeg forsto. Og det virker plausibelt at de skal kunne sette i gang datagjennomgangen på 116 pasienter og deretter lage raskt en tilleggsanalyse for de siste 4. Dermed spares det inn tid.
Redigert 20.04.2022 kl 21:45 Du må logge inn for å svare

Det har hele tiden vært min oppfatning etter at dette i sin tid kom på banen. Selvfølgelig kan jeg ha missforstått men tror nå ikke det.🤔📈💰
Hugoil
21.04.2022 kl 09:05 2970

Mulig kjøpssignal 2dagers DOBBEL BUNN over halvveis formert, kursmål 15,4.
Det ligger to store poster på både kjøp og salg. Er det shorterene som skal presse ut en god inndekning over 200timerssnittet og fallende topplinje fra nov. 21?

Åpningen ble satt under sluttkurs i går, trolig kun for å unngå at dagens grønne candle blir et bull harami med gårsdagens røde. Men på vei opp til halslinja 14,94 i DBen vil vi "passere "bull pierding line".

Det har kommet ytterligere drypp om konkurransesituasjonen for Betalutin. Den har nå ikke sett bedre ut - kanskje noensinne.

1mnok omsatt første kvarter på stigende kurs. Regner med det er onkelskrue.
Redigert 21.04.2022 kl 09:17 Du må logge inn for å svare

I USA er daglige dødsfall som følge av Corona nå nede på 10% av toppen, og selv om rekrutteringen fortsatt skulle være litt skuffende dette kvartalet så er det all grunn til å forvente at det vil gå på skinner i neste kvartal. Også når det gjelder tilfanget til pasienter for rekruttering så vil det jo merkes at konkurrentene er blitt borte en etter en. Perrongen er blitt et høyst risikabelt område å befinne seg på, mens toget er blitt utstyrt med sikringsmekanismer som man knapt har sett maken til.
Hugoil
21.04.2022 kl 11:07 2713

Både korona og konkurransesituasjonen går nå NANOs vei. Det øker sannsynligheten for dette - som jeg vil spesielt trekke ut som interessant fra følgende innlegg fra TI; da det også er en av lærdommene fra Algeta for hvordan maksimere aksjonærenes verdi:
--
"
Når man er så nær markedet som NANOV er med betalutin, så vil en bekreftelse på produktet og godkjenning av salg/markedsføring av produktet gi selskapet en prising utifra forventning om 3FL eller 3FL +2FL. Partnere eller oppkjøp vil måtte komme inn på en pris hvor det er tatt utgangspunkt i verdifastsettelsen over. Om man er langsiktig så er det derfor utrolig godt gjort av selskapet å treffe markedet med en “100% owned asset” istedetfor å ta imot betaling (partnere som vil inn) mot å redusere egen risiko underveis (kapitaltilgang og kunnskap).
"

Det er en tøff strategi og NANO har vært tydelige på den opp gjennom åra og kan dermed ha holdt partnere mer på avstand enn partner selv ville (om ikke før så kanskje nå for tiden).
Men den kan vise seg å være verdt et tillegg på kanskje 50% på en budpremie. Ting har tatt tid, men pipen har dermed fått modnet seg - om så på en litt annen måte; slik vi f.eks. ser ang. konkurransesituasjonen nå for Betalutin. Med denne strategien blir det altså også større mulighet for å prise inn deler av pipen/øvrige produktportefølje.

Innlegget i sin helhet:

"
Crypto1
437
INSIDER
+8,5%(+0,96%)
17m
Har tidligere synset litt rundt egen verdifastsettelse av selskapet dersom de lykkes med markedsadgang, dette er fortsatt en spennende tall-lek.

Jeg legger personlig til grunn følgende verdiestimat av selskapet når betalutin blir et godkjent produkt.

3FL marked = 0,7 MRD USD (6,13 MRD ved dollarkurs 8,77) , markedsandel 30%. Driftsresultat lik 70% av omsetning. P/E lik 10.
3FL markedet vil alene kunne gi NANOV en verdi på 12,8 MRD (ca 110 i kurs med dagens antall aksjer, om vi må vanne ut på veien til markedet med 20% til så ca 88 i kurs)

2FL marked = ca 2,5 MRD USD (21,92 MRD ved dollarkurs 8,77), markedsandel 15%, driftsresultat 70% av oms., P/E lik 10. Verdi 2FL : 22,9 MRD (Tilsvarende ca 198 med dagens antall aksjer eller 158,4 med utvanning på 20% på ett eller annet punkt).
Totalverdi 2FL/3FL: 308 uten utvanning, 246 med. Verdien vil slik jeg ser det kunne øke med 1,52 MRD for hver % i økt markedsandel i 2FL (altså omtrent selskapets totale prising i dag).

Øvrig pipeline ikke priset inn, men vil sannsynligvis øke betraktelig (fra null?) i verdi dersom selskapet allerede har vist at de har nådd veien til markedet i 2FL/3FL med betalutin.

Når man er så når markedet som NANOV er med betalutin, så vil en bekreftelse på produktet og godkjenning av salg/markedsføring av produktet gi selskapet en prising utifra forventning om 3FL eller 3FL +2FL. Partnere eller oppkjøp vil måtte komme inn på en pris hvor det er tatt utgangspunkt i verdifastsettelsen over. Om man er langsiktig så er det derfor utrolig godt gjort av selskapet å treffe markedet med en “100% owned asset” istedetfor å ta imot betaling (partnere som vil inn) mot å redusere egen risiko underveis (kapitaltilgang og kunnskap).

Konkurranselandskapet synes bedre, kan man få bekreftet innrulleringen i paradigmestudie neste Q og at det regulatoriske jobber for og ikke imot oss, står vi foran tidenes kule. Spennende tider.
"


2 dagers DBen tar litt tid og utvikler seg til et REKTANGEL. Legg også merke til det langt framskredne 3 ukers KJØPSSIGNAL OHS - hvor høyre skulder utgjøres av dette rektangelet/kile. Det har KURSMÅL 16,7.
Redigert 21.04.2022 kl 11:36 Du må logge inn for å svare