Kjøp Archer i dag!


Archer har nå brutt den negative trenden, og ser ut til å danne en dobbeltbunnformasjon. Forrige gang Archer ble handlet like lavt (4. mars) fikk vi en kraftig rekyl opp som brøt den negative trenden. Dette tyder på at det er stor vilje til å kjøpe i overkant av 3 kroner.

Aksjer som løfter seg fra en dobbeltbunnformasjon stiger ofte kraftig og lenge. Jeg tror vi er der nå, og nedsiden er begrenset mens oppsiden er svært stor.
Anywhere
03.06.2022 kl 18:23 5741

Kan merke seg at KLXE også har beveget seg smått oppover den siste tiden..

Mens archer står bom fast på rundt fire. Må få litt mer interesse og volum i denne. Oljerelaterte aksjer er jo i vinden. Synd at Archer ikke beveger seg i nærheten av samme takt oppover som lignende selskap

Forholdsvis ny i dette aksjespillet, men har lest meg kraftig opp på Archer den siste tid. Jeg har bare en magefølelse at den ligger å vaker i sivet. Jeg med min begrensede kunnskap inne offshore, tenker bare med meg selv at fremover vil det bli fryktelig mye arbeid "rundtom"
Det gjelde seg aktive plattformer, iland i USA, plugge gamle brønner. Tenker jeg helt feil?

Eksponeringen som har utslag for Archer er Argentina og Nordsjøen - begge har en vesentlig lysere periode fremfor seg, sammenliknet med hva som ligger i speilet.

Archer er selskapet å satse på for spesielt interesserte .-).
Aksjonærene belønnes med minus 10% når selskapet melder kontrakter i milliardklassen. Samme med hver kvartalspresentasjon .
Dette helt uavhengig av tall og prestasjoner.
I dagens energikappløp presterer Archer å være ned siden nyttår.
Dette selv om aksjen er totalt utbombet i utgangspunktet.
I de fleste selskaper snakkes det om oppside og nedside.
Har vanskelig for å se noe særlig nedside hvertfall.
Mine aksjer i Archer er det faktisk ingen som får kjøpe.
De skal jeg ta med meg i graven omså.
For før eller siden må denne reprises.!
Da skal jeg være med!!-).

He he, er så spott on :)

Jeg skal ikke ha med meg noe i grava, kanskje med unntak av kjerringa, men ellers helt enig med deg!

Men hva er en edruelig prising av archer ? 15-20 ?

Han i DnB mener 3 kr

Må nesten takke han for billige aksjer då :) lukte gull.
Redigert 05.06.2022 kl 10:23 Du må logge inn for å svare

Ullebusten, kan du i korte trekk oppsummere Argentina situasjonen, og eventuelt potensiale?
Jeg lurer på å kjøpe meg opp litt mer i denne aksjen som jeg av en eller annen grunn bare har en god følelse på!

Potensiale er ihvertfall tilstede me tanke på at archer har ca 80 rigger i Argentina og Bolivia av forskjellige typer.. Mulig tallet 80 ikke er helt korrekt, dersom nettsiden ikke er oppdatert, me tanke på de skrotet vel ca 15 her for en tid tilbake.

Argentina har store forekomster av olje/gass.
De har dårlig kapasitet på infrastruktur , slik at økning av produksjonen er vanskelig.
Lav oljepris, devaluering av valuta har gjort det problematisk med tanke på bedring av infrastrukturen.
Nå er vel ny gassledning under bygging, oljepris høy og avtale med IMF på plass.
Bedre tider fremover !.
Archer har mye utstyr og personell til å kunne dra nytte av dette.

Tror Argentina kan få ett bra løft, oiltool’s stiger liit, wireline går vel sidelengs da de har sine kontrakter. Drilling Norge går sidelengs.. modulrigger kan bli spennende fremover. Der kan vi få ett løft. Vi har 2 slike rigger, og begge på kontrakt. Er vel en del potensielle rigger som kunne tenkt seg en modulrigg ombord. Noen få i Norge , men kanskje en del flere i utlandet? Spennende blir det. Kjøper jevnlig jeg ihvertfall.
Redigert 06.06.2022 kl 14:38 Du må logge inn for å svare

Argentina har vært en sammenhengende nedtur for Archer. Det er riktig som Sjonkelrolf sier, avtale med IMF og vedtatt bygging av ny gass eksport rørledning er viktige brikker. Archer (gjennom sitt heleide DLS) er dominerende i Vaca M område - kjempe potensiale og de har mange landrigger de kan aktivere ved behov. Argentina er et vanskelig land å drive business i, tungt styrt av fagforeninger og nye risiko ligger på leverandøren. Archer har blødd store summer. I tillegg har valutaen vært et mareritt. De har hatt tosifret inflasjon i en årrekke, og selv om kontraktene har hatt mekanismer for dette har det ikke vært nok. Alt mtp valuta og inflasjon mm burde stabiliseres nå som landet har landet en avtale med IMF og forhåpentligvis vil landet få en mer stabil fremtid enn de foregående 10 årene. Argentina pleide å stå for ca 50% av omsetningen til Archer, og hadde samtidig ok driftsresultat (før alt gikk vest med oljekrisen). I Nordsjøen leverer Archer veldig stabile og gode resultater - og med utsiktene for 2023/24 kan det bli riktig bra. Legger vi til en viss optimisme mtp Argentina så har vi fort 20-30% økning i omsetning. Marginene blir ikke dårligere i ett opphetet oljeservicemarked, så vil påstå at det ser lyst ut.

Alt dette er viktig fordi Archer har hatt for høy gjeld sammenlignet med omsetning/resultat de siste 4-5årene. Det har rett og slett ikke vært mulig å prise egenkapitalen. Snur denne oppfatningen skal aksjen reprises kraftig. Fort over 10kroner. Vil avslutte med å si at aksjen er høy risiko. Lykke til 😊
Redigert 06.06.2022 kl 21:39 Du må logge inn for å svare

Takker for utfyllende info. Er svak for høy risiko, så spørs om ikke det blir å kjøpe litt mer om den går litt lavere enn fire.
Spennende! Har en magefølelse, så får tiden vise om det var overspising i pinsehelgen eller riktig spådom med archer.

Tenke det blir ihvertfall ikkje verre de neste årene. Tror tiden er inne nå.
Fljo
07.06.2022 kl 00:37 4465

Da tror jeg du tenker feil. Sannsynligheten for nye fall til ned på 2-tsllet er nok mye større enn du tydeligvis tror og håper på.

Hvorfor skal den det? Fortell oss hva du ser som ikke vi har fått med oss
kjosmund
07.06.2022 kl 13:06 4152

Hva begrunner du sannsynligheten din med, Nostradamus?

Til og med de mest pessimistiske analytikerne er uenig med deg. Ser vi på det forventede makrobildet fra Rystad så er det forventet at sysselsatte i US oil and gas vil øke med 108k til 971k ansatte. I tillegg forventer Rystad at den globale investeringen innen fossilt vil øke med 20% dette året. Om det ikke kommer noe fundamentalt negativt i verdensøkonomien så er sannsynligheten større for at aksjer som Archer vil stå høyere i kurs enn i dag.

Anywhere
08.06.2022 kl 09:51 3802

Er vel bare å lene seg tilbake og se når sprekkeferdige Archer kjøres til 4,4 eller 4,7-4,8 i bortimot en jafs anytime???

Er du nøgd med så lite?😁

Ser at kommende GF er 24.06, når forventer man at saksdokumentene deles? Spennende angående styreformann.

Noen med siste oversikt topp 20 aksjonærer?
Anywhere
08.06.2022 kl 11:07 3806

Ikke nøgd med så lite i et 2-års-perspektiv, men hadde mer dagen i dag i sikte slik det så ut i ordrebildet. Det ble ganske riktig trukket ut rundt 150k aksjer i et byks til 4,26, men det kan neppe være ferdig med det:)
hofa
08.06.2022 kl 11:11 3820

Det er kun første hug, anywhere har nogle trader aktier han smider der. Vi skal selvfølgelig langt højere op. Vi har rigge i Argentina der stort set er afskrevet, lad dem komme ud at arbejde, så skal i se løjer. Der er enorme opskrivninger på borerigge, blot ikke hos Archer - endnu.
kjosmund
08.06.2022 kl 11:14 3849

Kommer kun hvert kvartal, og postes på hjemmesiden til Archer. Da Archer er registret på Bermuda så blir ikke aksjeeierregister oppdatert slik det gjøres for norske selskap på Euronext. Nordea som er kontofører slipper ikke denne informasjonen ut, dessverre.

aha, det gir mening. Takker!

Volumet tørket litt ut og kursen daler sakte ned
hofa
08.06.2022 kl 18:10 3606

Min computer handlede lidt i luk og løftede kursen.
Anywhere
09.06.2022 kl 11:11 3277

Aksjen er lurt ned til 4 kroner igjen, kanskje ikke så dumt å forsøke å plukke med seg noe nedfall?
Jeg vurderer kort og godt å ta med en trade herfra til enten 4,4 eller 4,7-isch. Frem mot GF om 2 uker. Spørs om ikke det kan være god sannsynlighet mot oppsiden frem til den tid:)
hofa
09.06.2022 kl 11:57 3220

Indkaldelsen til GF er lige sendt ud.
Anywhere
09.06.2022 kl 12:48 3169

Agenda går ut senest en uke før GF etter de gjeldende regler, men strengt tatt er den temmelig formell. Det kan dog være forslag til styresammensetning som er interessant..

Fredriksen er i nyhetene nesten daglig ifm selskapene sine. Blir overrasket om ikke han har en plan for archer også. Blir spennende å se hva det blir.
Riggy
12.06.2022 kl 13:08 2418

Må være mye verdier som kan skrives opp i archer fremover. Plattformriggene 44stk, semi sub 3, 2stk mdr
rigger og landriggene i argentina. Noen tanker rundt dette?
Redigert 12.06.2022 kl 20:37 Du må logge inn for å svare
Anywhere
12.06.2022 kl 21:23 2219

Egentlig ikke så mye mer å si må enn at ja, det kan komme betydelige tilbakeføringer av verdier i regnskapet og reelt. Særlig på riggsiden i Argentina, som nå skal kjøre investeringer som gagner Archers tilstedeværelse. Om kort tid kan betydelig boring og produksjon iverksettes gjennom nyetablerte rørledninger. Det er i en slik situasjon man ekstremt fort vil se gjeld omtrent fordufte, og ditto verdier i aksjen skyte fart a la RECSI for et par år siden🙂

Topaz har forlatt Sandnes ser eg, så da er vel den kommet på rate vil eg tro