***ZVERIGE I DAG*** DET VARME SAMFUNN TAR FORM - SKREKK OG GRU

*JBJB`
04.11.2018 kl 19:17 7723

Hei folkens:))

Og... det Zvenske drømmesamfunnet til Araberpartilederen med følge og imamryggsleikeren tar form dag for dag, time for time - et varmere samfunn blir det jo i form av bilbranner, skolebranner og husbranner - noen kuler varmt går det også og utendørsaktiviteter som varmer - takk Arabermedløpere, takk Imamryggsleikere, takk Zotizter og antifahjord ...ZnageZz.....


Larmet kom in till polisen klockan 17.18.
– Poliserna på plats har talat om att två personer är skadade. Nu försöker vi ta reda på mer om det som har hänt, säger Towe Hägg, presstalesperson vid polisen i Stockholm.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/tva-skottskadade-i-hagsatra
_________________________________________________________________________

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/man-haktad-for-mord-i-stockholm

_________________________________________________________________________

En kvinna i 50-årsåldern har anmält att hon blivit våldtagen av två män i en bostad i Jönköping på lördagskvällen.
– Jag vill inte gå ut med någon ålder på de misstänkta, då vi inte har någon frihetsberövad, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson, till jnytt.se.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/tva-man-misstanks-for-valdtakt-i-jonkoping

_________________________________________________________________________

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/kvinna-valdtagen-i-tranas-en-gripen

_________________________________________________________________________

Enligt Aftonbladet efterspanas en skäligen misstänkt man i 20-årsåldern.
Flera personer larmade om att det skjutits på platsen klockan 21.38 på fredagen och två personer skadades under skottlossningen.
En av de skadade männen, i 30-årsåldern, avled under natten på sjukhus. Den andre mannen, i 20-årsåldern, har kunnat lämna sjukhuset, meddelar åklagaren.

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-03/en-man-dod-efter-skottlossning

_______________________________________________________________________

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 10.11.2019 kl 08:25 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
05.11.2018 kl 15:57 3267

Hei folkens:))

Og...som kjent er det Zvenske drømmesamfunnet for Araberpartilederen og imamsleikeren nå så varmt at det meste tar fyr - alle skal inn og ingen skal ut seff - selv for 17 åringer går det ei kule eller to varmt rett som det er...ZnageZz.....

Sent på söndagskvällen anhölls en 17-årig man misstänkt för mord efter skottlossningen i stadsdelen Gränby.
"Personen är skäligen misstänkt, den lägre misstankegraden. Ytterligare förhör kommer hållas med den anhållna personen under dagen" skriver kammaråklagare Lise-Lotte Tegler.
En person avled och en skadades vid händelsen.

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-05/en-anhallen-efter-dodsskjutning-i-uppsala

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 05.11.2018 kl 16:08 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
05.11.2018 kl 21:19 3243

Hei folkens:))

Og...det Zvenske samfunnet er som vi vet varmere enn vårt her oppe i steinrøysa i følge imamryggsleikeren og Araberpartilederen med følge - særlig i Malmø kan vi registrere varmen lang vei - flere eksplosjoner som kunne høres over hele Malmø bekrefter samholdet og varmen...ZnageZz....


Vid 22.30-tiden hördes en hög smäll över stora delar av Malmö. Läsare som hörde av sig till tidningen berättade att smällen hördes hela vägen från Limhamn till Arløv.
Enligt polisen hade det skett någon form av explosion vid en fastighet på Norra Grängesbergsgatan. Flera fönsterrutor hade krossats. Polisen spärrade av ett större område längs Uddeholmsgatan, Västanforsgatan, Norra Grängesbergsgatan ner mot Amiralsgatan samt Kopparbergsgatan.

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/explosion-vid-fastighet-pa-norra-grangesbergsgatan

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Alle skal få.......

I et innlegg på Facebook skriver stortingsrepresentant Jan Bøhler om den skjulte kriminaliteten som finner sted i svenske utenforskapsområder, der kriminelle gjenger har et sterkt fotfeste. Bøhler advarer mot skjønnmaling basert på offentlig statistikk, som han mener ikke er representativ for de utsatte områdene.
Jan Bøhler innleder sitt innlegg med å understreke at han lenge har ment at svensk politisk korrekthet har medvirket til at kriminelle gjenger har fått et «kraftig fotfeste i 61 utsatte områder», og at medier og politikere bidrar til å benekte problematikken. Ap-politikeren skriver at han var på en konferanse i helgen, der forskerne Manne Gerell og Kim Norvall fra Nasjonal Operativ Avdeling (NOA) holdt foredrag om gjengkriminaliteten i vårt østre naboland. Bøhler forteller at forskerne har slått fast at kriminalitetsutfordringen i de innvandrertette utenforskapsområdene undervurderes i offisiell statistikk.

https://resett.no/2018/11/05/jan-bohler-ap-advarer-mot-skjonnmalende-statistikk-og-svenske-tilstander/
børst
05.11.2018 kl 22:06 3225

Helvetes sosiopater som ønsker å slippe inn alle disse vandalene. Forsvaret gjør jo ikke en dritt for å forsvare landet, men leker krig med Russland mens muslimsk ungdom, under innflytelse av fremmede makter, etablerer selvstyrte områder i Oslo.
Fluelort
05.11.2018 kl 22:45 3218

Jan Bøhler snakker om "kriminelle gjenger" og nevner ikke innvandring og innvandrere med ett eneste ord i innlegget på Facebook, og da blir dette dessverre typisk sosialistisk svada, der man bare snakker om konsekvensene (kriminelle gjenger osv.), men unnlater å ta tak i årsakene til problemet (massiv innvandring fra land med en kultur som ikke er kompatibel med nordisk kultur og sivilisasjon).

Jeg tenker at Ap lar Bøhler få uttale seg en gang i blant, for liksom å late som at Ap vil ta tak i problemene før det blir like ille i Norge som i Sverige, men når det kommer til stykket, så er det alltid de innvandringsliberale i Ap som sitter med makten i partiet. Ingen bør la seg lure av dette narrespillet, der noen i Ap en gang i blant gir inntrykk av å se problemene med innvandring, for uansett hva noen i Ap måtte se eller ikke se av problemer relatert til innvandring, vil partiet reelt sett aldri sette foten ned for å unngå at problemene utvikler seg til noe enda verre.
Redigert 05.11.2018 kl 22:50 Du må logge inn for å svare

Jan Bøhler er selv en stor del av problemet, da han nekter å innse hva som er den egentlige årsaken. Prisverdig at han også endelig har oppdaget at myndighetene juger for oss, det har vi sagt og påvist i åresvis. Han nevner vel ikke med et ord om at han og AP vil stoppe eller begrense innvandringen?

Det han er ute etter er mer penger og milliardsatsinger på "fattige barnefamilier", trangboddhet og flere fritidsklubber i de "flerkulturelle" gettoene som vokser frem her i landet også. I tillegg vil han at kommunen skal kjøpe boliger på vestkanten eller i "hvite" strøk så vi får spredd dritten utover. DET er hans løsning på problemet.
*JBJB`
08.11.2018 kl 08:32 3159

Hei folkens:))

Og...det Zvenske samfunn blir bare varmere og varmere - i natt gikk det nok en gang noen kuler varmt da en person ble skutt på åpen gate - å fremstå som gode mennesker og ønske "alle inn og ingen ut" har sine bieffekter seff - men gode, rause og varme vil de fremstå, det skal de ha...ZnageZz....


Man skjuten utanför Mobilia
En man i 20-årsåldern skottskadades i natt utanför Mobilia i Malmö. Enligt vittnen avlossades ett flertal skott. Mannen fördes till sjukhus med allvarliga skador. Ingen är än så länge gripen för mordförsöket.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-08/man-skjuten-utanfor-kopcentrum

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 08.11.2018 kl 10:52 Du må logge inn for å svare
atnorhe
08.11.2018 kl 10:45 3141

Jan Bøhler fisker etter nye stemmer, og er sikkert lei av å bli ledd av. Derfor "har han lenge ment", men ikke sagt noe, siden han ville miste alle muligheter for å bli tatt alvorlig som talsperson for AP.
Uansett hva Jan Bøhler mener forandrer det ikke en millimeter på noe som helst. Groruddalen tilhører fremmedkulturelle, og slik forblir det de neste 1000 år.
De er ønsket velkommen, (av bla Jan Bøhler) bedt om å slå seg ned, og det har de gjort.
*JBJB`
09.11.2018 kl 08:18 3107

Hei folkens:))

Og..."drømmen om Disneyland" og det varme samfunnet imamryggsleikeren og Araberpartiet med følge har som foregangsland tar stadig fastere form i Zverige - det går knapt et døgn mellom hvert forsøk på henrettelse på åpen gate i vårt naboland for tiden - i natt smalt det igjen da en person ble skutt av en maskert person i Uppsala - takk Zotizter, takk naivizter, takk Arabermedløpere med følge....


– En person är förd med ambulans till Akademiska sjukhuset, säger Astrid Olsson, larmoperatör vid Sjukvårdens larmcentral.
Enligt uppgift till Aftonbladet har vittnen hört tre skott avlossas vid torget.
Den skjutne mannen är enligt polisen allvarligt skadad. Vittnen har berättat att det ska röra sig om en maskerad skytt.
– Den skadade är träffad av flera skott, men jag har inga uppgifter om var på kroppen, säger Johan Thalberg, presstalesperson vid polisens regionledningscentral.
Polisen spärrade under natten av torget och sökte igenom brottsplatsen i jakt på bevis. Flera vittnen har förhörts och polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.
Ingen är gripen.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kaVqev/man-skjuten-med-flera-skott-i-uppsala--allvarligt-skadad

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 09.11.2018 kl 08:23 Du må logge inn for å svare
09.11.2018 kl 10:54 3092

Bare tre skyteepisoder i Malmö på 11 timer.

Såpass bør man regne med når man er så heldig og bor i en muslimsk by.

https://resett.no/2018/11/09/tre-skyteepisoder-i-malmo-pa-under-et-dogn/
*JBJB`
10.11.2018 kl 08:43 3063

Hei folkens:))

Og...det varme Zvenske drømmesamfunnet med øpna hjerter hvor "alle skal inn og ingen skal ut" sliter med noen bieffekter - "de gode" her på berget ønsker å øke antallet kvoteflyktninger til 4000 - kvoteflyktninger har som kjent krav på familiegjenforening og tallet kan let anslås til mellom 15 og 20 tusen pr. år, en middels norsk by med andre ord - du verden så "gode og znille" vi blir da - takk imamryggsleikere, takk arabermedløpere med følge, takk naivizter...ZnageZz....


https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0E8E4o/tre-man-gripna-efter-gruppvaldtakt-vid-medborgarplatsen

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-09/polisen-undersoker-misstankt-skottlossning-i-landskrona

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-10/misstankt-anlagd-brand-pa-skola

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
convert
10.11.2018 kl 09:37 3060

Mrsomt å følge sydsvenskan.se, Malmøavisen som dermed befinner seg midt i frontlinjen. De har nå tydeligvis gjort et valg for å skjule/nedtone alt det vanviddet som foregår i lille Malmø. At det er skyting i byen for fjerde dag på rad, nevnes helt nederst. Omtrent på samme sted nevnes kort at en 80-åring ble banket opp på torget kl. 10 på formiddagen, en politimann forsøke å gripe inn, men ble han ble også mishandlet.

Følg svenskenes vei mot undergangen folkens, men kikk ut av vinduet av og til. Problemene vil bli sendt til oss før eller senere.
Sotah
10.11.2018 kl 10:27 3047

Og litt spesielt å se hvor fint det ble når høyreraddissene der borte fikk litt medvind. Nå har de ikke styring på noe. Men vi får stole på at de finner ut av det.

Det mest overraskende nå er at Polisen faktisk har pågrepet 3 av Muhammeds desipler som er mistenkt for denne gruppevoldtekten. Dette er mot normalen når det gjelder det nye Sverige. Den ene av dem har sågar vært mistenkt i en tilsvarende sak tidligere, men slapp vel unna den gangen. Behandlingen han fikk av kundeservice hos polisen da var tydeligvis ikke så avskrekkende.

Uansett har disse godguttene lite å frykte. Mest sannsynlig blir de sluppet ut på gata igjen uten tiltale, men selv om de skulle bli dømt vil straffen bli redusert til noen få måneder i hotellfengsel eller kun samfunnsstraff.

Overfallsvoldtekter og gruppevoldtekter som dette skjer hele tiden i Sverige nå, men det er sjelden avisene skriver om det. Grunnen til dette oppslaget er naturligvis at noen er anholdt og fengslet, eller "frihetsberøvet" som svenskene kaller det.
*JBJB`
13.11.2018 kl 10:12 2985

Hei folkens:))

Og...det Zvenske samfunner er nå så varmt at selv Imamryggsleikeren og Araberpartilederen med følge gjør som i keiserens nye klær - står avkledd tilbake - i natt ble to ungdommer i 20 års alderen henrettet på åpen gate - men media her på berget ser en annen vei og spør aldri etter årsaken - for hva er målet og hva er hensikten...ZnageZz....


Männen som dödats är identifierade, och är i 20-årsåldern. Polisen har ändrat brottsrubriceringen till mord.
– Vi har personal kvar på platsen för brottet, och ska nu kolla alla vittnesuppgifter vi fått, säger Lindgren.
Skjutningen inträffade strax före klockan 18 i Hallonbergen i Sundbybergs kommun. Okända gärningsmän sköt ett stort antal skott mot bilen som de unga männen satt i. Bilen var en hyrbil, enligt Lindgren.
– Den är tagen i beslag, och vi ska kolla saker som vem som hyrt den, säger han.
Under de senaste två veckorna har det skett en rad skottlossningar runt om i landet, där totalt minst fyra personer har dödats.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-13/tva-doda-efter-hallonbergenskott


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
13.11.2018 kl 10:53 2977

Sånn vil vi ha det her i Norge også!

Stem Ap !!!
*JBJB`
14.11.2018 kl 09:02 2935

Hei folkens:))

Og...vær på vakt folkens - nå oppjusterer Storbritannias utenriksdepartement terrorfaren i Zverige - merkelig etter Zotens signingsferd i samme område i sommer - da var alt rolig, fredelig og alle gikk i rosetog og spiste vaffelhjerter - realitetene kommer nå for dagen, takk Imamryggsleikere, takk Arabermedløpere og naivizter...ZnageZz....

Storbritanniens utrikesdepartement har utökat sin terrorvarning för Sverige, skriver Expressen.
Brittiska UD har på sin hemsida ändrat formuleringarna kring risken för terrorism och skriver att informationen och råden uppdaterats eftersom UD ser ett ökat hot.
– Vi har kännedom om att förändringen gjorts, men vi kommenterar inte vilka bedömningar andra länder gör. De har gått från en formulering till en annan formulering, men vi kan inte recensera den bedömningen, säger Dag Enander på Säpo till tidningen.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-14/storbritannien-okar-terrorvarning-for-sverige

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB`
15.11.2018 kl 09:55 2879

Hei folkens:))

Og...som vi kjenner til er det Zvenske samfunnet drømmen for de gode, rause og varme menneskene helt ute på enden av godhetsskalaen - nå "rauser det inn og varmes opp", big time - takk Imamryggsleikere, takk Arabermedløpere med følge, takk naivizter...ZnageZz....


Den man som sköts till döds i Biskopsgården i Göteborg under onsdagskvällen var i 25-årsåldern.
– Han är sannolikt identifierad, och anhöriga är underrättade, säger Magnus Nordqvist vid polisen.
Polisen fick flera larm vid 19.30-tiden på onsdagen från personer som hört smällar. En skottskadad man hittades utomhus och fördes till sjukhus där han senare avled.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-15/skjuten-man-i-biskopsgarden-har-identifierats

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Jan Bøhler ja, når skal han manne seg opp hos sin lokale, muslimske frisør og si; "fyldig ved ørene, kort i nakken"? 200.- kr, takk!
Forøvrig, sammen med resten av APE-flokken, hissig på å "få til" sameksistens med det avskummet med hvilket sameksistens er umulig!
*JBJB`
16.11.2018 kl 08:43 2827

Hei folkens:))

Og...som man reder ligger man som kjent - det rause og varme Zvenske samfunnet utfolder seg rett foran øynene på oss, men Imamryggsleikeren og Araberpartiet med følge mener dette er drømmesamfunnet - nå voldtar de inne på skolegården også - skrekk og gru...ZnageZz....


Larmet om händelsen inkom strax innan 07.30-tiden på fredagsmorgonen.
En kvinna i 30-årsåldern ska då ha påträffats av allmänheten i Vällingby och uppgett att hon blivit överfallen och våldtagen inne på en skolgård enligt uppgifter till Aftonbladet.
Polisen befinner sig just nu på platsen och har spärrat av ett stort område kring skolan.
Våldtäkten ska enligt uppgifter till Aftonbladet ha pågått under en längre tid.
Kvinnan har förts till sjukhus för kontroll.
Skolans rektor säger att polisen är på plats på skolgården.
– Det jag vet är att polisen är där och att vi får vara i skolbyggnaden men inte på skolgården, säger rektorn till Aftonbladet.
En förundersökning om misstänkt våldtäkt har inletts.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Eorzx2/misstankt-overfallsvaldtakt-i-vallingby--skola-avsparrad

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
16.11.2018 kl 10:52 2813

Våldtäkten ska enligt uppgifter till Aftonbladet ha pågått under en längre tid.

Brukte hun så lang tid på å komme? Kanskje hun ikke var opphisset nok?
*JBJB`
18.11.2018 kl 10:52 2765

Hei folkens:))


Og...merkelig stille fra media her på berget om alle eksplosjonene i det rause, inkluderende og varme samfunnet - Zverige - der allah skal med som kjent - i natt ble en ny butikk sprengt i Landskrona - hvilken butikk og hvem som er eier er selvfølgelig underlagt ztreng taushet fra polisens sin side - zånn for tildekkingens skyld...ZnageZz....


Larmet kom vid kvart i två natten till söndagen. I anslutning till en butik på Koppargården i Landskrona skedde en kraftig explosion. Många vaknade av smällen och samlades för att se vad som hänt.
Polisen begärde till en början hjälp av räddningstjänsten eftersom det kom rök från butiken som är belägen på bottenplan.
Butikens entré har drabbats av omfattande skador och på andra våningen ovanför butikslokalen har en ruta krossats.
Polisen har ännu inga spår efter någon gärningsman.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-18/larm-om-explosion-i-landskrona

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB`
19.11.2018 kl 07:59 2732

Hei folkens:))

Og...målet om det varme Zvenske samfunnet går sin gang - i natt eksploderte en ny kjærlighetsbombe i Stokholm - hei hvor det går...ZnageZz....


Första larmet kom till polisen klockan 03.27. På plats i flerfamiljshuset på Mariatorget hittades skador efter en detonation i trapphuset.
– Huset och trottoaren är avspärrade. Kriminaltekniker undersöker trapphuset tillsammans med bombtekniker från Nationella bombskyddet, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl vid polisens regionledningscentral.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/J1eL16/detonation-i-stockholm--trapphus-avsparrat

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 19.11.2018 kl 08:00 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
20.11.2018 kl 16:41 2688

Hei folkens:))

Og...man ligger som kjent som man reder - blir det mer raushet, varme og inkludering nå - takk Zotizter, takk imamryggsleikere, takk Araberpartimedløpere med følge,,,ZnageZz....

En man i 25-årsåldern döms till sju års fängelse för bland annat grova våldtäkter och andra övergrepp mot två barn i förskoleåldern. Vänersborgs tingsrätt dömer mannen för åtta fall av grov våldtäkt mot en 5-årig flicka och två fall av sexuellt övergrepp mot henne, samt sexuellt övergrepp vid ett tillfälle mot en 3-årig flicka
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-20/sju-ars-fangelse-for-grova-barnvaldtakter

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
20.11.2018 kl 20:23 2673

Det er jo helt flott. Det er verre med de som ikke blir tiltalt en gang. Bra jobba av söta bror.
sus1
20.11.2018 kl 20:29 2670

Helt enig. Men kanskje forebygging hadde vært en ide?
Sotah
20.11.2018 kl 20:33 2669

Hvis du sitter på nøkkelen til å forebygge voldtekt går du fremtiden lyst i møte. Du kan ta hvor godt betalt du vil av alle regjeringer i verden. sitt ikke inne med sånt.
20.11.2018 kl 20:56 2660

Muslimske land hadde ikke betalt et øre, for de vill ikke under noen omstendigheter vært interessert i å fjerne mulighetene til å ta det vil ha av livredde kvinnfolk 24 timer i døgnet. 365 dager i året.
sus1
20.11.2018 kl 21:19 2654

Forebyggende er også å slutte og gjøre feil.

"Blant kvinner i aldersgruppen 16 til 24 er tallene spesielt oppsiktsvekkende. I 2006 sa 7,1 prosent av disse kvinnene at de hadde blitt utsatt for seksualforbrytelser. I 2017 sa hele 34,4 prosent av kvinnene i denne aldersgruppen det samme."¨

https://resett.no/2018/11/20/antall-kvinnelige-ofre-for-seksualforbrytelser-i-sverige-mangedoblet-siden-2006/
*JBJB`
21.11.2018 kl 08:07 2626

Hei folkens:))

Og...det regiztreres at Zoten er fornøyd med utviklingen i det Zvenske samfunn - i går kveld eksploderte en ny bombe i det varmeste, mest inkluderende og rausete av alle no go områder i landet, ROSENGÅRD - merkelig stille i fjøset fra media her på berget om alle kjærlighetseksplosjonene i nabolandet forresten - kan det ligge en agenda bak...ZnageZz...

Explosion på Rosengård – stora skador på restaurang
En sprängladdning detonerade vid en restaurang på Rosengårds centrum på tisdagskvällen. Smällen, klockan 23.56, hördes över hela Malmö
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-21/kraftig-small-hordes-i-malmo

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla


.
Sotah
21.11.2018 kl 08:20 2621

Ikke bare har jeg trua på svenskene, Lilletull, jeg våger meg over grensa med jevne mellomrom også. Jeg farer ikke med tomt snakk.
*JBJB`
21.11.2018 kl 21:37 2597

Hei folkens:))


Og...det noterez at Zotiztene har trua på det varme, rause og inkluderende Zvenske samfunn, kan det ligge en MBD bak - i kveld ble nok et forsøk på kjærlighetslikvidering utført i Eskildstuna - takk Zotizter, takk Araberpartmedløpere med følge, takk Imamryggsleikere...ZnageZz....


Det var klockan 19.25 som flera personer ringde polisen efter att ha hört skott avlossas i stadsdelen Nyfors i Eskilstuna.
Polis var snabbt på plats och påträffade en skadad person som har förts med ambulans till sjukhus.
– En större polisinsats pågår just nu i området, säger Erik Terneborn, presstalesperson på polisen i region öst.
Ett större område är just nu avspärrat på platsen.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vmJXy5/misstankt-skottlossning--en-person-skadad

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB`
23.11.2018 kl 08:59 2562

Hei folkens:))

Og...regner med at black fredagskoz får en ekstra spiss etter et nytt mord i det varme Zvenske samfunnet - orkesteret fortsetter som kjent å spille selv om selveste Hillary ber Europa gå i tenkeboksen - takk Araberpartimedløpere med følge, takk Imamryggsleikere med vedheng...ZnageZz....

__________________________________
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2018/11/23/195477431/clinton-europa-ma-redusere-innvandringen-stanse-hoyrepopulismen
__________________________________

Det var strax efter klockan åtta på torsdagskvällen som ambulanssjukvårdare larmade polisen.
– De har påkallat polisens uppmärksamhet. En person är anträffad avliden. Det är oklara omständigheter kring ärendet, säger David Levy.
Enligt uppgifter till Aftonbladet ska det vara en man som påträffats död.
Polisen uppgav för Aftonbladet under natten att ingen person var gripen i ärendet.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zLKzl5/misstankt-mord--en-dod-under-oklara-omstandigheter
Enligt Aftonbladets uppgiftslämnare ska det dock vara en frihetsberövad. En man ska vara anhållen misstänkt för mord, enligt Aftonbladets uppgifter.
Den anhållne ska ha varit på plats i bostaden där den andra mannen anträffades

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB`
28.11.2018 kl 08:28 2507

Hei folkens:))

Og...det inkluderende, rause samfunnet i vårt naboland mot Øst blir stadig varmere - Jonas og Løfven er jo to av samme alen og mener Zverige har oppskriften på drømmen om Disneland - i natt ble et nytt drap begått i Kævlinge, men orkesteret spiller bare høyere og advarslene fra Siv Jensen i Rosengård og den tidligere Justisministeren med gull korset rundt halsen og smilet om munnen da hun besøkte Rinkeby ble razzifisert og nazzifisert big time - det var ikke måte på hvor feil de tok, den ene radissen etter den andre stod frem og fornektet, forfalsket og fornedret varslerne til stor applaus fra MSM/ARK og TV2 innvandrerkanalen i fri dressur - zånn går no fortsatt dagan - takk Arabermedløpere med følge, takk imamryggsleikere, takk Zotizter...ZnageZz.....


Man i 40-årsåldern död efter bråk i Kävlinge
Polisen larmades under tisdagskvällen till Nordanväg i Kävlinge efter larm om ett bråk. När polisen anlände till platsen anträffades en skadad man som enligt uppgifter blivit stickskadad. Mannen har avlidit av sina skador och en man har gripits misstänkt för mord.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-27/brak-i-kavlinge-en-person-skadad

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB`
03.12.2018 kl 08:24 2468

Hei folkens:))

Og...de gamle gode stammekulturene hvor man hevner seg på svake familiemedlemmer føres videre til nye områder - en for alle, alle for en som det heter i disse
blodhevn miljøene - slik formes våre samfunn til å bli like varme, rause og inkluderende som Jemen, Syria, Irak +++ med politikernes vitende og vilje - takk arabermedløpere med følge, takk imamryggsleikere med vedheng, takk zotizter...ZnageZz....


Polisen larmades av flera personer som hörde höga smällar på Lundavägen vid 20-tiden på söndagskvällen. En 16-åring som besökt en pizzeria som kund hade blivit beskjuten av någon som stod på gatan utanför, enligt polisen.
https://www.sydsvenskan.se/2018-12-02/man-skadad-efter-skottlossning-vid-varnhem

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Nå har de ikke lengere tid til å vente til etter fredagsbønnen med sine berikelser. I Stockholm ble en mann avlivet med kniv og øks i morgentimene i dag. En mann er "frarøvet sin frihet" inntil videre, melder media. Sjansen er vel stor for at han ganske raskt blitt sluppet fri igjen og saken henlagt.

Eksplosjonen eller granatangrepet i Gøteborg bare føyer seg inn i en lang rekke av tilsvarende hendelser. Sveriges nest største by følger samme mønster som Malmø og stadig større områder blir etterhvert en "no go" sone. Polisen har allerede gitt opp flere av forstedene, og det var bl.a. der Expressen kunne avsløre at politiet hadde inngått en avtale med en Imam og hans mafianettverk for å få redusert vold og kriminalitet i området.

Det varme samfunnet tar definitivt form i Sverige.

I august i år ble en kvinne voldtatt på gangen i St. Görans sjukhus i Stockholm. Hun var innlagt pga. overstadig alkoholberuselse. To minutter etter at en annen pasient ble plassert i samme korridor, voldtok han henne. Senere trillet han henne inn på et ledig rom og fortsatte voldtekten. Kvinnen er sterkt preget av hendelsen, sier hennes forsvarer.

Dette var forøvrig ikke første gang dette har skjedd ved samme sykhus, men to fullbyrdede voldtekter og et voldtekstforsøk skjedde i de to foregående årene. I det ene tilfellet døde kvinnen før saken kom opp for hovedretten. OD?
https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/kvinnan-fordes-till-akuten-valdtogs-av-annan-patient/

Det var vel ikke dette svenskene ble forespeilet da Stefan Löfven og hans feministregjering lovet at innvandringen skulle sørge for en flom av "varme hender" som skulle ta seg av svenskene når de ble syke og gamle. Slik ble det ikke, men tvert om suger disse innvandrerne uten utdannelse og språkkunnskaper alle ressurser ut av det svenske samfunnet.

SVT har i høst avslørt en massiv juks med attester og vitnemål for "leger" og "sykepleiere" fra Midtøsten, Polen, Ungarn og Romania. Falske leger har ført til en rekke feilbehandlinger og livstruende situasjoner. Whistleblowerere som har forsøkt å slå alarm har blitt motarbeidet og selv mistet jobben. I et tilfelle i Malmo ansatte sykehuset en pensjonert lege for å lære opp en av de falske legene fra Syria i stedet for å gi ham sparken.

Denne dritten har også spredd seg til Norge, da i flere tilfeller har falske sykepleiere brukt sin svenske godkjenning til å jobbe i Norge. De har fått sparken fra institusjoner i Sverige, men har beholdt sin autorisasjon, som dermed automatisk er gyldig i Norge. "Svensker" trenger vel heller ikke noen språktest for å kunne jobbe her i landet. Treffer du en sykepleier eller lege som snakker bebrokkent svensk, er det god grunn til å være skeptisk!
*JBJB`
09.12.2018 kl 09:05 2354

Hei folkens:))

Og...uffda, merkelig mange kjærlighetseksplosjoner i det varme, rause og inkluderende Zvenske samfunn for tiden- kan det være Sian gjengen på harrytur - stay tuned...ZnageZz....


Larmet till polisen kom klockan 04.33. Boende i området vittnade om en eller flera höga smällar i Västra Söderkulla.
– Man har hört en explosion och man ser att det är glassplitter i en port, säger Mia Lorén vid SOS Alarm.
Räddningstjänsten tog sig till platsen tillsammans med två ambulanser. Där möttes man av röklukt, glassplitter och skador på en byggnad. Bland annat fönster och dörrar var skadade sedan en sprängladdning detonerat i anslutning till ett trapphus.

Inne i trapphuset hittades en allvarligt skadad yngre man, som fick första hjälpen på platsen och som därefter fördes till sjukhus med ambulans. Mannen är svårt sprängskadad och polisen misstänker honom för delaktighet i sprängdådet..
https://www.sydsvenskan.se/2018-12-09/flera-explosioner-i-malmo-en-till-sjukhus

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 09.12.2018 kl 09:50 Du må logge inn for å svare