***ZVERIGE I DAG*** DET VARME SAMFUNN TAR FORM - SKREKK OG GRU

Slettet bruker
04.11.2018 kl 19:17 20683

Hei folkens:))

Og... det Zvenske drømmesamfunnet til Araberpartilederen med følge og imamryggsleikeren tar form dag for dag, time for time - et varmere samfunn blir det jo i form av bilbranner, skolebranner og husbranner - noen kuler varmt går det også og utendørsaktiviteter som varmer - takk Arabermedløpere, takk Imamryggsleikere, takk Zotizter og antifahjord ...ZnageZz.....


Larmet kom in till polisen klockan 17.18.
– Poliserna på plats har talat om att två personer är skadade. Nu försöker vi ta reda på mer om det som har hänt, säger Towe Hägg, presstalesperson vid polisen i Stockholm.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/tva-skottskadade-i-hagsatra
_________________________________________________________________________

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/man-haktad-for-mord-i-stockholm

_________________________________________________________________________

En kvinna i 50-årsåldern har anmält att hon blivit våldtagen av två män i en bostad i Jönköping på lördagskvällen.
– Jag vill inte gå ut med någon ålder på de misstänkta, då vi inte har någon frihetsberövad, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson, till jnytt.se.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/tva-man-misstanks-for-valdtakt-i-jonkoping

_________________________________________________________________________

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/kvinna-valdtagen-i-tranas-en-gripen

_________________________________________________________________________

Enligt Aftonbladet efterspanas en skäligen misstänkt man i 20-årsåldern.
Flera personer larmade om att det skjutits på platsen klockan 21.38 på fredagen och två personer skadades under skottlossningen.
En av de skadade männen, i 30-årsåldern, avled under natten på sjukhus. Den andre mannen, i 20-årsåldern, har kunnat lämna sjukhuset, meddelar åklagaren.

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-03/en-man-dod-efter-skottlossning

_______________________________________________________________________

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 10.11.2019 kl 08:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.09.2019 kl 13:57 3685

Hei folkens:))

Og...som kjent er eksplosjoner og henrettelser på åpen gate en "næring" i vekst i Zverige - i natt eksploderte en ny bombe i Helsingborg og selv de kuede Svenskene begynner nå å murre - klanene tar represalie og hevn kulturen med til sine nye områder - vi ligger som vanlig noen år etter Sverige, men alle tegn går i retning av tilsvarende forhold her om kort tid - takk imamryggsleikere, takk arabermedløpere, takk naivizter...ZnageZz...


Under natten larmades polis till Ödåkra utanför Helsingborg efter att flera uppringare hört en explosion.
På plats kunde polis konstatera att en personbil skadats av en explosion. Under morgonen har platsen varit avspärrad. 
– Nationella bombskyddet ska säkra platsen så att det inte är några fler sprängladdningar kvar, säger Calle Persson, presstalesperson vid polisens ledningscentral för Region Syd.
https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-bil-skadad-efter-kraftig-explosion/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla 
Redigert 30.09.2019 kl 19:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.10.2019 kl 21:52 3643

Hei folkens:))

Og...tikk, takk - tikk, takk - ikke si det til noen at Listhaug og Siv advarte om Zvenske tilstander - da kan du bli nazzifisert og razzifisert for media og politikerne sa at det skulle bli inkluderende, raust og varmt - i kveld har vi en henrettelse og en større eksplosjon så langt og kvelden er ennå ung - stay tuned...ZnageZz....


https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/RRQzqx/dod-person-hittad-i-nora--polisen-misstanker-mord

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/kJ1wev/explosion-i-ludvika--entredorr-bortsprangd

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 06.10.2019 kl 17:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.10.2019 kl 08:47 3618

Hei folkens:))

Og...det er god fart i CO2 utslippene og bidrag til den globale oppvarmingen i Thunberigiztenes hjemland, folkens - i natt brant ca. 20 biler og en større eksplosjon fant sted i Stockholm igjen - radizzne og feministene i den zvenske ekstremistregjeringen forstår ikke hva som skjer og mener mindre terrorisme best bekjempes ved å importere flere IS krigere med følge - araberkultur skulle bli varmt, raust og inkluderende messet politikerne og media - hvorfor løy de med vitende og vilje, hva er målet og hva er hensikten - tilgi dem ikke, de vet hva de gjør...ZnageZz....


Totalt 19 bilar skadades i flera bränder i området kring Märsta under natten mot måndag.
Polisen har spärrat av en butikslokal som tros ha utsatts för ett sprängdåd.
Det var strax innan klockan 02.00 som boende hörde flera kraftiga smällar i Märsta.
– Vi vaknade av en sjukt hög smäll. Genom fönstret ser vi blåljus och kraftig rök, säger ett vittne till Aftonbladet.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dOz72J/stort-antal-bilar-satta-i-brand
Räddningstjänsten larmades ut på ett flertal pågående bränder i Tingvalla, Valsta och i Märsta centrum, där ett stort antal bilar stod i brand.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 07.10.2019 kl 09:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.10.2019 kl 12:56 3595

Hei folkens:))

Og...etter hvert som konsekvensene av den helt uansvarlige og samfunnsnedbrytende innvandringspolitikken i Zverige kommer frem i lyset blir bildet bare mer og mer dystert - ikke mindre enn 300 muslimske IS terrorister er nå kartlagt etter å ha lurt seg tilbake til Zverige, de er nå anmeldt til riksadvokaten og rikspolitisjefen for folkemord, krigsforbrytelser og massevoldtekter - vi som advarte mot nettopp slike konsekvenser ble stigmatisert, razzifisert og nazzifisert etter noter må vite - nå har flere Yisidikvinner stått frem etter å ha møtt sine bødler (voldtektsmenn+++) på åpen gate i Gøteborg i ettertid - ingen er så langt stilt til ansvar for sine handlinger i Zverige, den samme unnlatenhet vil skje i Norge hvis Is mødrene++ etter kampanje av brunbeiseren i Venstre får komme til Norge - read our lips...ZnageZz....


I fredags lämnades en unik anmälan in till Riksåklagaren och Rikspolischefen. Med stöd av svensk lagstiftning har Sveriges enda integrationspolis, Ulf Boström, gjort en massiv gruppanmälan av 300 svenska medborgare som deltagit i strider för Islamska Staten (IS) i Syrien. Anmälan innefattar flera brottskategorier, inklusive folkmord, brott mot mänskligheten och krigsförbrytelser. Som stöd för den unika anmälan har han tagit hjälp av flera experter. Målet är att ställa dem till svars för deras brott – något de än så länge sluppit undan.
– Dessa IS-terrorister utgör en fara för det svenska samhället i allmänhet och de brottsoffer som sökt skydd i Sverige i synnerhet, säger Boström till Kvällsposten
Boström, som är Sveriges enda integrationspolis, jobbar i Göteborg. Där har han även kommit i kontakt med flera offer för IS brutala terrorvälde, bland annat yazidier och andra minoriteter som hänsynslöst mördats, förslavats, torterats och våldtagits.
https://www.nyatider.nu/polis-anmaler-300-is-svenskar/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 08.10.2019 kl 13:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.10.2019 kl 08:32 3563

Hei folkens:))


Og...næmenn, næmenn nå står ikke verden til påske, folkens - sjefsagitatoren for multikultur og det rause, varme og inkluderende samfunn, selveste statsminister Løfven har skiftet ham - nå er realitetene så mange og så omfattende at de ikke kan skjules med lurendreier retorikk lengre - varslerne i Sverigedemokratene nærmer seg 30% og da er det på tide å snu seg 180 grader rundt og kreve stopp i asylsvindlerstrømmen må vite - hva med retorikken om berikelsen og alle fordelene asylsvindlerne førte med seg - tilgi dem ikke de løy da og de lyver nå...ZnageZz....


Regeringen strävar efter att minska flyktingströmmarna till Sverige. Målet är att halvera flyktingmottagandet så att Sverige hamnar på nivåer närmare EU:s genomsnitt.
– Vi ska inte ha fler flyktingar. Vi ska ha färre. Och de som kommer hit ska snabbare in i arbete, säger statsminister Stefan Löfven (S) till Sydsvenskan och HD.
https://www.sydsvenskan.se/2019-10-09/stefan-lofven-i-skane-vi-ska-inte-ha-fler-flyktingar-vi-ska

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 10.10.2019 kl 08:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.10.2019 kl 09:10 3552

Dette er jo sensasjonelt og helt utrolig. Nå sier jo Stefan Löfven selv at han er en rasist, for det er jo nettopp det han med store blokkbokstaver har sagt om SD som har frontet dette i alle år. Nok en gang så ser vi at sosialist-svina endrer politikk som er stikk i strid mot det de har sagt i alle år når de føler seg presset. Jævla ynkrygger.

For å være helt ærlig. Jeg er sjokkert over at denne idioten av en politiker ikke er tatt av dage for lenge siden.
Slettet bruker
11.10.2019 kl 10:13 3529

Hei folkens:))

Og...samme dag som fredsprisen skal utdeles smalt det igjen, folkens - en håndgranat har detonert i Kristianstad natt til fredag - klanene tar som kjent med seg blod hevn kulturen fra araberstatene og implementerer praksisen i de landene de lurer seg inn i - merkelig stille fra MSM her på berget om utviklingen i Zverige må vite - varslerne ble jo razzifisert, nazzifisert og stigmatizert da de advarte mot utviklingen og da er nok mørklegging og sensur det enkleste knepet for å unngå å bli stilt til ansvar - vi ligger jo som kjent noen år bak zvenskene i utvikling, men klokken tikker ubønnhørlig mot samme tilstander - tilgi dem ikke, de vet hva de gjør...ZnageZz...


Larmet om händelsen i Kristianstad kom vid 03-tiden natten mellan torsdagen och fredagen. Då hade det hörts en hög smäll.
Polisen ryckte ut till platsen och kunde till en början konstatera ”att något kraftigt smällt vid entrén till en butik”.
– Det är massa splitter, meddelade Thomas Söderberg, vakthavande befäl vid polisen i region syd, till TT.
Under fredagsmorgonen bekräftar polisen att det rör sig om en handgranat som detonerat vid platsen.
– Vi upptäckte detta eftersom inbrottslarmet gick. Det har blivit skador på fasaden och på närliggande verksamheter, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral i region syd. 
Finns det någon gripen gärningsman?
– Nej, det finns det i nuläget inte.
https://www.expressen.se/kvallsposten/detonation-vid-butik-i-kristianstad/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 11.10.2019 kl 14:49 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.10.2019 kl 09:43 3476

Hei folkens:))

Og...uffda folkens - smalt det virkelig igjen natt til i dag - zvenskene er gode bidragsytere for å øke den globale oppvarmingen og "varmt" skulle det jo bli sa radizzene og sjefsagitator statsminister Løfven - hvorfor løy de da og hvorfor lyver de nå - hvor kommer sprengstoffet fra og hvem leverer til hvem - selv om det var svensken Alfred Nobel som fant opp dynamitten trenger vel ikke alt detoneres i Zverige...ZnageZz....

Polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse. Nationella bombskyddet har larmats till adressen.
– De ska kolla så att det inte finns något farligt kvar, säger Fredrik Nylén.
Polisen jagar ”en eller flera” gärningsmän, men vill inte gå ut med signalement eller uppgifter om eventuella fordon.
På bilder från platsen syns hur en hel fönsterkarm sprängs loss och ligger på gatan tillsammans med annat bråte. Även bilar vid huset har krossade fönster
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BRnvrv/explosion-i-trapphus--bombtekniker-larmade

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 12.10.2019 kl 13:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.10.2019 kl 08:48 3435

Hei folkens:))

Og...næmenn uffda, og i Malmø som skulle bli fyrtårnet i varmhet, raushet og inkludering - det var ikke måte på hvor berikende det skulle bli og varslerne ble razzifisert etter noter må vite (ref Siv Jensen i Malmø og Listhaug i Rinkeby) - nå viser araber og klankulturen sitt sanne ansikt og politiet har fullstendig mistet kontrollen mens politikerne, media og folket ser på- som man reder ligger man som kjent...ZnageZz...

NB! Om noen dager har denne tråden et års jubileum og situasjonen har bare gått fra vondt til verre!


Ett område kring en bilfirma på Tärnögatan i Östra hamnen i Malmö har spärrats av.
Vid 05-tiden larmades polis och räddningstjänst om en brand i lokalerna – som snart kunde släckas av räddningstjänsten.
– Den kunde släckas rätt så omgående och det är lugnt på platsen. Men vi är kvar och pratar med polisen om eventuellt vidare arbete, och det är lite otydligt om vilken typ av risker vi pratar om, säger Mattias Sköld, inre befäl vid räddningstjänsten Syd.
Nu har nationella bombskyddet kallats in för att kontrollera platsen innan tekniska undersökningar kan ta vid.
Koppling utreds
Under tisdagsmorgonen spärrade polisen av ett stort område vid en annan bilfirma, i området Fosie . Där hade man upptäckt ett misstänkt föremål framför bilfirmans entré.
Sent under eftermiddagen kunde polisen konstatera att det rörde sig om ett flertal farliga föremål i form av explosiva ämnen som lämnats på platsen
Föremålen oskadliggjordes av nationella bombskyddet och togs därefter om hand av polisens tekniker.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/nanrkn/bilfirma-avsparrad-i-malmo--igen

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
20.10.2019 kl 21:34 3368

Hei folkens:))

Og...da kan det se ut som selveste riksadvokaten har frekventert den snart et år gamle tråden og lest seg opp på Zvenske tilstander, folkens::)) - Tor-Aksel Busch advarer nå om forholdene i naivistenes hjemland og hva som kan skje hvis vi ikke tar grep - brunbeisingen av varslerne har fått seg en real nesestyver...ZnageZz...

Busch advarte mot konsekvensene av lav oppklaring av kriminalitet i Sverige.
– Sverige hadde for ganske kort tid siden 620 uoppklarte drap. I 2017 var det 113 drap. Noen færre i 2018. I 2017 hadde vi i Norge 28 drap. Sverige passerte ti millioner mennesker i 2017, Norge 5,3 millioner. Når vi da ser på oppklaringsprosent, er den lav i Sverige, sa Busch.

– Hvis man ser på all dødelig vold, er oppklaringsprosenten på litt over 60 prosent. Men ser man på det som kalles «dødelig skyting» i kriminelle miljøer, er den rundt 20 prosent. Og det er ofte mange gjerningspersoner i hvert drap.
https://resett.no/2019/10/20/riksadvokaten-alvorlig-bekymret-for-kriminaliteten-i-sverige/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 21.10.2019 kl 07:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.10.2019 kl 08:02 3320

Hei folkens:))

Og...husker dere dobbeltdrapet i København, folkens - Araberkulturen fra Zverige flyttet seg som kjent over landegrensene da hevnen skulle utføres - klanene fra Rinkeby gjorde opp sitt mellomværende i Danmark og to arabere ble drept - alle erindrer nazzifiseringen og razzifiseringen av den tidligere justisministeren med korset rundt halsen og smilet om munnen da hun besøkte nettopp Rinkeby - hun advarte mot tilstanden i drabantbyen, men ble latterliggjort og utskjelt etter noter - nå bekrefter politiet at Rinkeby er et av arnestedene for gjeng og klan kultur i Zverige - jamenn, jamenn det skulle jo bli varmt, inkluderende og berikende messet politikerne, media og politiet - kalifatizeringen går sin gang mens folket ser på - skrekk og gru...ZnageZz....


De tre killarna från Rinkeby blev antagligen lurade i en fälla.
Kort efter att de parkerat sin bil i bostadsområdet Herlev utanför Köpenhamn anlände en silverfärgad Audi. Gärningsmännen klev ut med dragna vapen – och avlossade skott på kort avstånd. Delar av förloppet är fångat på film.
Minst tio skott avlossades mot personerna i bilen, enligt danska polisen. Fynd tyder på att både pistol och automatvapen användes.
Enligt Aftonbladets uppgifter bottnar dådet i Danmark i en mångårig konflikt mellan kriminella grupperingar som kallas Dödspatrullen och Shottaz.
Polisen skriver i ett PM:
“Bägge grupperingarna är från Rinkeby och i den mycket våldsamma konflikten som har pågått sedan 2015 så har hittills 10 personer dödats och ytterligare två skottskadats vid 10 olika skjutningar. Polisen har tagit 26 vapen som kan knytas till grupperingarna i den rådande konflikten”.
Filmbilderna från dubbelmordet visar att gärningsmännen var fem till antalet. Fyra sitter häktade och den femte är på fri fot.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/6jdmP8/dubbelmordarna-i-danmark-fotade-sina-offer--sprider-skrack-i-sverige

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 28.10.2019 kl 08:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.10.2019 kl 08:37 3282

Hei folkens:))

Og...skrekk og gru, folkens, skrekk og gru - nytt drap i Gøteborg i natt og tellemaskinen går på høygir - men intet nytt under solen - ZnageZz...

Larmet kom strax efter midnatt, natten till onsdag.
En kvinna hittades då död i en bostad.
Då det är oklara omständigheter kring dödsfallet har polisen inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.En man som befann sig i bostaden har gripits.
Polisen har arbetat med ärendet under natten, men är förtegen om fallet.
Anhöriga till offret är ännu inte underrättade.
– Att vi inte kan gå in på det mer nu är dels på grund av förundersökningen, dels människor runt omkring som vi måste ha tag på och ta hänsyn till, säger Martin Hallberg vid polisen.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/qLxRx1/man-gripen-for-mord-pa-kvinna-i-goteborgsomradet

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
31.10.2019 kl 08:52 3259

Hei folkens:))

Og...araberne jobber iherdig for at klankulturen skal implementeres big time i Zverige, folkens - i natt har to større eksplosjoner funnet sted i Helsingborg - selv svenske forskere har nå begynt å kalle situasjonen som terror mot befolkningen, men MSM her på berget sitter stille i båten for å slippe å gi Sylvi Listhaug og Siv Jensen rett om svenske tilstander - kalifatizeringen går som kjent sin gang mens politikerne, media og folket ser på - skrekk og gru...ZnageZz....


Två explosioner har inträffat med kort mellanrum i Helsingborg.
– Vid 03.30 fick vi ett flertal samtal om en kraftig detonation i Helsingborg, och strax därefter fick vi samtal om ytterligare en explosion. Vi har bekräftat explosioner på två platser utomhus vid två fastigheter, säger Henrik Hagström vid polisen.
Polisen jobbar i nuläget inte utifrån att explosionerna är sammanlänkade. De båda smällarna har inträffat utanför två flerbostadshus, cirka fyra kilometer ifrån varandra. Bombtekniker och vanliga tekniker har skickats dit. Ingen människa ska ha kommit till skada, däremot har det uppstått skador på byggnaderna. Bland annat har fönsterrutor gått sönder.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/70o6G4/tva-sprangningar-i-helsingborg

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 01.11.2019 kl 08:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.11.2019 kl 11:44 3197

Hei folkens:))

Og...gratulerer med dagen, folkens - i morgen feirer "Skrekk og gru" tråden et års jubileum - dette er bare en tråd i rekken om Zvensketilstander - vi startet å varsle om tingenes tilstand for over 10 år siden - hensikten er å minne folket på hva vi har i vente her på berget når politikerne står med hodet i sanden i stedet for å erkjenne feilene som er gjort i Zverige - utviklingen har gått skremmende fort siden den gang og nå blir knapt eksplosjoner, henrettelser, påsatte skole og bilbranner +++ nevnt i MSM og SVT - langt mindre i norske nyhetsmedier - kalifatizeringen fortsetter som kjent med økende styrke, og orkesteret fortsette å spille - skrekk og gru...ZnageZz.....

NB! Tråden skulle helst vært åpen, men som alle kjenner til har noen spammere en tendens til ødelegge viktig folkeopplysning:))

Et knippe av siste døgns hendelser:

Både den döde och den person som gripits är strax under 30 år gamla.
Enligt uppgifter till Aftonbladet är det skador på den döde mannens kropp som gör att polisen misstänker mord.
– Det är inget jag kan uttala mig om i nuläget, förundersökningen befinner sig i ett alldeles för tidigt skede, säger Peter Persson.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BRewkl/misstankt-mord--person-gripen

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/RRXKld/overfallsvaldtakt-i-bergshamra--for-andra-natten-i-rad

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/mRxzpp/man-i-adidasbyxor-jagas-efter-mordforsok

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GGXO0l/man-skjuten-i-uppsala--kom-till-akuten-med-skottskador

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 03.11.2019 kl 15:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.11.2019 kl 22:44 3108

Hei folkens:))

Og...jamenn, jamenn de sa jo at det skulle bli berikende, varmt og inkluderende - varslerne var razzer, nazzer og undermennesker sa politikerne, media og arabermedløperne med følge ...ZnageZz....

Två personer har förts till akuten efter en skottlossning vid Möllevången i Malmö, bara ett fåtal minuter efter att en explosion hörts i staden.
Akuten har spärrats av – och bevakas av polis.
– Vi utreder om det kan finnas någon koppling mellan händelserna, säger Katarina Rusin, presstalesperson vid polisen region Syd.
https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-larm-om-skottlossning-i-malmo-1/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
10.11.2019 kl 08:34 3094

Hei folkens:))

Og...det går fra vondt til verre, folkens - terroren mot egen befolkning og kalifatizeringen går sin gang mens politikerne, media og folket ser på -takk arabermedløpere med følge, takk radizzer og naivister - tilgi dem ikke de vet hva de gjør...ZnageZz....

Klockan 20.57 larmades polisen om en kraftig smäll i Malmö.
Sex minuter senare sköts två tonåringar vid en restaurang på Möllevångstorget.
En av dem är död – den andre kämpar för sitt liv, enligt sjukvården.
Vittnen har sett två misstänkta gärningsmän fly på cykel och polisen ska nu undersöka övervakningsfilmer från torget.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
polemiker
10.11.2019 kl 10:15 3132

Jeg er vel prinsipielt motstander av lukkede tråder, men innser vel at det dessverre er en dyd av nødvendighet. Spesielt etter at Bekte er blitt sluppet fri fra lukket avdeling. Han er ikke helt alene om å spamme ned tråder som har til hensikt å bringe frem faktaopplysninger, men får god hjelp fra Jabba, Jeeses, Dirken m.fl. Sistnevnte er jo en selverklært islamist, så han har naturligvis en litt annen motivasjon for å ønske kalifatiseringen velkommen og bagatellisere muslimers faenskap.

De øvriges strutsepolitikk er vel heller et utslag av manglende mental kapasitet kombinert med sosialistisk propaganda de ikke har klart å filtrere ut. De tror faktisk at multikultur er en positiv ting og at innførsel av islamister som forfekter en bestialsk oldtidskultur er berikende for vårt samfunn. De glemmer alle historiske fakta og emperi som viser at innførsel av islam til et område aldri har hatt noen positiv effekt noen gang opp igjennom de siste 1400 årene. Snarere tvert i mot, de aller fleste har endt i blodbad.

Nå har trådstarter etterhvert lagt en høy terskel for hva som nevnes av fakta på denne tråden. Jeg klarer imidlertid ikke helt å glemme denne gruppevoldtekten av den 13 år gamle svenske jenta. 4 afrikanere voldtok henne vaginalt etter tur og stoppet ikke selv om hun revnet i underlivet.

Hvilket liv er det Lõfven og sosialistene har tilbudt denne unge jenteungen? En seksuell deby på gulvet i et herretoalett med 4 svette afrikanere er nok neppe noe hyggelig minne som denne jenta må leve med resten av livet. Helt lett å glemme blir det vel heller ikke da disse afrikanske jævlene filmet hele seansen og la det ut på internett.
https://resett.no/2019/11/09/fire-afrikanere-voldtok-svensk-13-aring-til-hun-begynte-a-blo/

Straffen? De ble utvist fra Sverige - men bare i 15 år. Etter det er de velkommene tilbake til landet og denne nå 13 år gamle jenta kan da igjen møte sine voldtektsmenn når hun fyller 29 år. Er det fortsatt noen som mener at dødsstraff er en dårlig idé?
Redigert 10.11.2019 kl 10:17 Du må logge inn for å svare
polemiker
10.11.2019 kl 12:28 3135

Nok en kvinne ble kraftig beriket i Sverige i natt. Den 30 år gamle kvinnen ble overfalt og voldtatt av to ukjente gjerningsmenn på vei hjem fra byen. Hun var så ille tilredt at hun måtte føres til sykehus i ambulanse.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/aweB5L/tva-man-misstanks-ha-valdtagit-kvinna

Overfallet skjedde i den en gang så idylliske småbyen Köping som ligger rett vest for Stockholm. Det er som kjent nesten ingen steder i Sverige som nå ikke er blitt beriket. Kommunene blir pålagt av staten å ta i mot sin repektive andel av voldtekstmenn. Det er bare en kommune som nå har gått rettens vei for å forhindre staten sender berikere til dem. Den er ledet av kona til Jimmie Åkesson.

Polisen er som vanlig svært så tilbakeholdene med signalement på de to voldtekstmennene. Det eneste vi kn si med sikkerhet er at det i alle fall ikke er noen blonde svensker som har utført dette. I så fall hadde signalementet vært krystallklart allerede.

En annen ung jente ble nesten slått i hel i et buss-skur i natt. Polisen klarte for en gangs skyld å fakke gjerningsmannen og betegner han som "psykisk syk". Her kan man se en annen muslimsk "godgutt" som prøver å drepe en svenske kvinnelig pensjonist ved å dra henne ned en trappeoppgang. https://www.friatider.se/h-r-sl-par-knivmannen-ldre-kvinnan-nedf-r-trapphuset

Det var vel dette Lõfven og sosialistene mente når de sa de måtte importere "varme hender" som kunne ta seg av de eldre. Han stod på talerstolen og proklamerte at Sverige skulle bli en "humanistisk stormakt" i verden. Parallelt med dette har svenske myndigheter stadig strammet inn våpenlovene og har i liket med Norge og Danmark forbudt bruk av forsvarvåpen som f.eks. pepperspray. En ung jente ble siktet for brudd på våpenloven i Danmark da hun sprayet en mørhudet kar i ansiktet da han var i ferd med å trekke av henne buksen.

Rettelse: Pepperspray ble fra 1.1.2019 lovlig å bruke i Danmark. Lederen av Dansk Folkeparti ble som kjent bøtelagt av politiet etter at hun brukte pepperspray mot en rabiat kvinne som angrep antastet henne på gata. Hun har siden jobbet for å legalisere dette, og lykkest da også med det.
Redigert 10.11.2019 kl 12:37 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
12.11.2019 kl 08:38 3089

Hei folkens:))

Og...i natt smalt det igjen og spørsmålet er når liv går tapt, folkens - denne gang ble eksplosjonen utført i Hasselholm som ligger en liten times kjøretur fra Malmø - blodhevnkulturen tar som kjent aldri fri, men radizzene har funnet kinder egget og hasj har skylden, seff - får bare håpe de bruker miljøvennlig og "grønn dynamitt" - stay tuned...ZnageZz...


Några minuter före midnatt under natten mot tisdagen hördes en kraftig smäll vid en bostad i Sösdala, söder om Hässleholm. Nationella bombskyddet samt polisens tekniker har varit på plats under natten.
Vi har tagit delar av ett föremål i beslag, som tekniker får titta närmare på, säger Evelina Olsson, polisens presstalesperson.
Ett föremål detonerade på uppfarten och garageporten trycktes in i och med smällen. En person var hemma i bostaden men klarade sig oskadd.
John Sjöblom, jourhavande förundersökningsledare, uppger för Kristianstadsbladet att det inte finns någon känd hotbild mot personerna som bor på adressen.
– Det får man titta på i utredningen. Vi har lite uppgifter som det finns anledning att titta närmare på, så kan jag säga, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral.
En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse har upprättats. Det finns ingen misstänkt gripen i ärendet.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GGXA2V/explosion-utanfor-hus-i-hassleholm

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
14.11.2019 kl 13:41 3058

Hei folkens:))

Og...det gikk ikke lenge før det smalt igjen, folkens - denne gangen i Stockholm og bare et døgn etter at polisen hadde dialogmøte med lederne av hard core klanene, ja de spanderte sogar pizza på dem for å forsikre seg om at de skulle være snille og greie - men det smalt igjen og denne gangen var sprengladningen plassert i en termos - zvenskene er nok mest opptatt av at araberne må lære seg å bruke miljøvennlig og "grønn dynamitt" må vite - intet nytt under solen...ZnageZz....

https://web.archive.org/web/20191112225420/https://www.expressen.se/kvallsposten/kriminella-i-hemligt-mote-med-polis-och-aklagare-/

En sprängladdning detonerade i en loftgång i Sundbyberg under natten mot torsdag.
Enligt uppgifter till Aftonbladet ska det röra sig om en sprängladdning placerad i en termos.
Polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse och bomb- och kriminaltekniker har genomfört en undersökning av platsen.
– Det finns vittnen som vi har förhört som har observerat smällen och vi samlar fortfarande in uppgifter, säger Ola Österling till Aftonbladet på torsdagsmorgonen.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/mRxbWO/sprangladdning-detonerade-i-loftgang

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.11.2019 kl 19:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.11.2019 kl 14:24 2998

Hei folkens:))

Og...skrekk og gru, folkens - nå bomber de skolene midt i skoletiden også - polisene trodde de hadde knekt koden og har kraftsamlet sine ressurser i Malmø - da blir selvsagt eksplosjonene og klan henrettelsene flyttet til andre steder - men hasj har skylden folkens, det må vi ikke glemme å mene - kalifatizeringen går som kjent sin gang mens folket, politiet og media ser på...ZnageZz....


Något har detonerat inomhus på en skola i Helsingborg. 
Fem ambulanser plus räddningstjänst skickades till platsen efter explosionen.
– Ett oklart antal personer ska undersökas av ambulans, säger Sofie Schmidt, presskommunikatör vid SOS Alarm.
https://www.expressen.se/kvallsposten/larm-om-explosion-pa-skola-fem-ambulanser-skickade/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
20.11.2019 kl 16:49 2989

Hei folkens:))

Og...den tragikomiske utviklingen i Zverige fortsetter med økende styrke, folkens - nå må de ekstra polisressursene fra andre regioner i operasjon "Rimfrost" beskyttes av allerede pressede polititjenestemenn fra Malmøs vaklende avdelinger, på grunn av trusler fra araberne og klanlederne - men nå må vi ikke glemme å mene at Zvenske tilstander er fake news - kalifatizeringen går sin gang mens folket, politikerne, media og polisen ser på - skrekk og gru, stay tuned...ZnageZz...

Polisen tar efter den senaste tidens allvarliga våldsdåd i med hårdhandskarna mot den kriminella gängmiljön i Malmö. Det gör att hotbilden mot polisen själva växer, och särskilda resurser sätts in för att öka säkerheten för poliserna. Kvällsposten skriver att poliser med förstärkningsvapen har setts utposterade på olika platser i Malmö under den gångna helgen.
– Hur den här bevakningen ser ut varierar beroende på hotbilden. Det som kan synas är en ökad bevakning vid polisstationer och poliser med förstärkningsvapen utanför. Det är ett exempel på åtgärder vi kan vidta, säger Calle Persson, presstalesperson på polisens ledningscentral.
https://www.sydsvenskan.se/2019-11-18/vaxande-hot-mot-poliser-det-hander-nar-vi-okar-trycket-mot

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
21.11.2019 kl 22:29 2985

Hei folkens:))

Og...da er det snart slik at glasskula til Tille Lulla sprekker av gode og klarsynte spådommer når det gjelder tilstanden i Zverige, og varslene som har blitt publisert siden HOs barndom, folkens - nå går like godt forskere ved Forsvarets høgskole ut og setter fingeren på arabisk jihadisme og arabisk klan/gjengkultur som hovedårsaken til tilstanden som beskrives som en gråsone mellom fred og krig - jaja, kalifatizeringen øker i styrke mens politikerne, folket, media og politiet ser på - stay tuned...ZnageZz....


En tätare samverkan mellan grovt kriminella och islamistiska jihadister är en av orsakerna till ökat antal sprängningar i Sverige. Grupperingarna överlappar ofta varandra och det blir allt svårare att skilja dem åt. Det menar analytiker vid Försvarshögskolan. Till Nya Tider säger Försvarshögskolans expert på terrorism och islamistiskt våld att vi närmar oss en gråzon mellan fred och krig.
Vi får fler och fler områden i Sverige som är utsatta och som domineras av organiserad brottslighet och en utbredd tystnadskultur, säger Henrik Häggström och säger vidare:
– När det inte längre bara skjuts utan också används bomber upplever tredje man också ett allt större hot och att säkerheten beskärs betänkligt. Då närmar vi oss en gråzon mellan fred och krig.
https://www.nyatider.nu/samverkan-mellan-jihadister-och-yrkeskriminella-en-av-forklaringarna-till-okat-antal-sprangdad/

https://www.expressen.se/tv/nyheter/stora-radslan-bland-svenskarna-35-procent-ar-oroliga/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
26.11.2019 kl 13:44 2928

Hei folkens:))

Og...i natt ble to nye detonasjoner registrert i Stockholm, folkens - midt under operasjon "Rimfrost" og nå når det varme, inkluderende og berikende samfunnet skulle blomstre i full skrud i følge Arabermedløperne med følge - de servile zvenskene er vel mest opptatt at det må brukes grønn og miljøvennlig dynamitt må vite - jaja, kalifatizeringen går sin raske gang mens folket, politikerne og media ser på -intet nytt under solen...ZnageZz....

En explosion har inträffat i en industrilokal i Västerhaninge under natten.
Kort därefter small det igen – i Sollentuna.
– Flera inringare har hört en hög smäll, säger Sylvia Oldin, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen
Polisen fick in det första larmet klockan 23.50 från Västerhaninge, söder om Stockholm. Ett större område är avspärrat enligt Expressens utsände på plats, och det ligger mycket glassplitter på gatan och tomten utanför lokalen.
– Det ska vara en del av väggen som ska vara trasig. Vi pratar med de få vittnen som finns på platsen som kan ha gjort iakttagelser, säger Sylvia Oldin, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.
Bombtekniker har genomfört en undersökning på platsen. Undersökningarna fortsätter under tisdagen. 
– Ingen ska vara skadad. Vi har inte kunnat gå in i byggnaden eftersom byggnaden bedöms vara ostabil men enligt fastighetsägaren ska det vara tomt, säger Sylvia Oldin.
Orsaken till explosionen är okänd. En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse har upprättats.
– Men vi vet inte ännu om det är en olycka eller något annat, säger Sylvia Oldin.
https://www.expressen.se/nyheter/explosion-i-lokal-en-massa-glasrutor-har-splittrats/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
29.11.2019 kl 21:34 2899

Hei folkens:))

Og...etter fredagsbønnen går det unna folkens - zinnamuslimene er på farten, først London, så Haag og nå er to skutt i Stockholm - men i Zverige fortsetter orkesteret å spille de samme tonene mens folket, media og politikerne ser på - skrekk og gru - stay tuned...ZnageZz....

Två personer har hittats skjutna i Rågsved. Polisen kallades till platsen efter att vittnen hört skottlossning.
Polis och ambulans kallades till Rågsved i södra Stockholm strax före klockan 20 på fredagskvällen, efter att flera personer ringt in och rapporterar att de hört skottlossning.
– När polispatrullen kom fram till platsen i Rågsved påträffades två personer med skottskador, säger polisens presstalesperson Per Fahlström.
Polisen säger att brottsplatsen, alternativt brottsplatserna, kommer att spärras av och en teknisk undersökning kommer att göras. De vill inte kommentera brottsplatsen närmare och inte heller personernas skadeläge.
– Det pågår ett stort utredningsarbete och eventuella vittnen måste höras, så vi måste avvakta innan jag kan svara på fler frågor, säger Per Fahlström.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/tva-personer-skjutna-i-ragsved

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
05.12.2019 kl 08:44 2865

Hei folkens:))

Og...Norrkjøping ble i natt beriket med to nye henrettelser, folkens - arabermmedløperne og de barmhjertige samaritanene med blod på hendene driver omvendt Robin Hood politikk - det svenske samfunn skal ofres på det multikulturelle alter koste hva det koste vil - som kjent går kalifatizeringen sin raske gang mens folket, politikerne og media ser på - skrekk og gru - stay tuned...ZnageZz....

En skottlossning inträffade utanför en nattklubb i centrala Norrköping natten mot torsdag.
Två män sköts till döds och en förundersökning om mord har inletts.
Anhöriga är underrättade.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/mRE2Ql/tva-doda-efter-skottlossning-utanfor-nattklubb

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 05.12.2019 kl 10:11 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.12.2019 kl 13:25 2822

Hei folkens:))

Og...som kjent har det vært store opptøyer og lavintensiv jiihad i Krongården i Trollhættan bare noen steinkast fra Norskegrensen de siste dagene, folkens - nå ligger live opptak uten filter på nettet til de som tør å beskue fremtiden for folk flest - skrekk og gru...ZnageZz....

https://www.youtube.com/watch?v=Ou7_vhxBVhA

https://finansavisen.no/forum/thread/64826/view

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.12.2019 kl 13:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.12.2019 kl 10:35 2787

Hei folkens:))

Og...som kjent har Zvenskene zvart belte i import av klan og blodhevnkultur fra araberstatene - det utspiller seg nå sener i Sverige som for noen få år siden var helt ukjent i Skandinavia, men som varslerne advarte mot - journalisten Lamotte har dokumentert jihad kulturen fra Krongården i Trollhættan (linken til videoen ligger i innlegget over) - han inviterte flere radizzer med på oppdraget, men de faket selvsagt ut - i natt ble en tilfeldig gjest drept da tre personer angrep kjøkkenet på en restaurant midt i åpningstiden - kalifatizeringen går sin gang mens folket, politikerne og media ser på - skrekk og gru...ZnageZz....

Gärningsmännen rusade in bland gästerna på hotellrestaurangen.
Sen utbröt tumult i köket.
– Vi hörde porslin krossas och det var fullt kaos, sen skrek nån: Han håller på och dör, säger en besökare till Aftonbladet.
Nu jagas de maskerade männen misstänkta för mord på en gäst.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/e8w8lO/ranarna-mordade-mitt-bland-gasterna-fullt-kaos

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 15.12.2019 kl 11:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.12.2019 kl 08:48 2823

Hei folkens:))

Og...nå går telleverket fort, folkens - en drept og en hardt skadd etter blodhevn henrettelse i Uppsala i natt - polisen har som vanlig ingen mistenkte, ingen gjerningsmenn, ingen signalement, rett og slett ingen ting - kalifatizeringen skyter fart og folket, politikerne og media ser på mens varslerne kalles nazzer og razzer - skrekk og gru...ZnageZz...


Männen satt i en bil när de besköts i Uppsala sent på söndagen.
En av dem dog av sina skador.
– Flera skott avlossades, säger vakthavande befäl Torsten Hemlin
Polisen larmades om en skottlossning i Stenhagen i Uppsala sent på söndagskvällen.
– Vi fick larm vid 23.30 och på plats hittas två personer skadade, säger Torsten Hemlin.
De skjutna fördes till sjukhus. Enligt de första uppgifterna var deras tillstånd allvarligt.
Under måndagsmorgonen uppgav polisen att en av dem, en man i 25-årsåldern, dött av sina skador. Anhöriga är underrättade.
Den andre skjutne, en man i 20-årsåldern vårdas fortfarande. Hans skador bedöms inte vara livshotande.
– Båda männen satt i en bil när de blev skjutna, säger Hemlin
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/K32pv4/tva-man-skjutna-i-uppsala-stor-polisinsats

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 16.12.2019 kl 08:51 Du må logge inn for å svare
polemiker
16.12.2019 kl 11:44 2805

Blir stadig vanskeligere å henge med i svingene her nå. Det drepes over en lav sko, men media vil helst ikke skrive om det.

På torsdag måtte en annen kar bøte med livet i Sundsvall. Han ble skutt i bydelen Nacksta., som er Sundsvalls variant av Rinkeby.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/P9LWep/man-skjuten-till-dods-i-sundsvall

På lørdag ble en annen kar ble slått ihel i Gislaved etter at 3 maskerte menn stormet inn på en hotellrestaurant under beste åpningstid.
- Larmet kom vid 18.33 och då ska tre maskerade män ha tagit sin in på en restaurang i Gislaved. Bråk ska ha uppstått och en men på restaurangen skadades med ett tillhygge.
- Hans liv gick inte att rädda


Ingen er så langt anholdt, men i følge vitner var ranerne utstyrt med "machetelignende" våpen. Er vel unødvendig å nevne at også Gislaved er svært så beriket med varme (svarte) hender. spesielt fra Afrika. Disse har som kjent en viss tradisjon for å bruke machete.

Ut over dette har vi jo alle gjeng- og overfallsvoldtekter, men de gidder ikke media å skrive om lengere. Det kom vel en liten notis om at en notorisk pedofil mann nå endelig er blitt dømt til fengsel. Han har holdt på med unger i over 10 år, både sine egene men også svenske jenter i nabolaget.

Han ble arrestert etter at han førte sine fingre inn i skjeden på en 11 år gamel jente i byens svømmebasseng mens hun holdt seg fast i bassenkanten for å trene på benspark. Folk blir sikkert sjokkert når man nå har konstatert at mannen er en Afghansk statsborger.

- GÖTEBORGS TINGSRÄTT
2019-12-11
Mål nr: B 15205-19

Ahmad Motmain, 19690115-7435
Medborgare i Afghanistan
Citat:
Brott som den tilltalade döms för
1. Våldtäkt mot barn, 6 kap 4 § 1 st brottsbalken i sin lydelse före 1 juli 2018
2016-05-24
2. Sexuellt övergrepp mot barn, 6 kap 6 § 1 st brottsbalken i sin lydelse före 1 juli 2013
2009-01-01 -- 2010-12-31
3. Sexuellt ofredande, 6 kap 10 § 1 st brottsbalken
2009-01-01 -- 2010-12-31
4. Sexuellt ofredande, 6 kap 10 § 2 st brottsbalken
2016-04-01 -- 2016-05-24 (2 tillfällen)


Mannen ble dømt til hele 2 år og 5 måneders fengsel, men ingen utvisning. Han vil m.a.o. være ute på gaten etter at 2/3-deler av straffen er sonet. Da vil han med 100% sannsynlighet bare fortsette med å følge Profetens "gode" eksempel.



Slettet bruker
20.12.2019 kl 08:39 2756

Hei folkens:))

Og...som kjent går det raskt unna på den andre siden av kjølen, folkens - ny henrettelse fant sted i Kristianstad i natt, og en ung gutt ble drept med sabler i Boden i går kveld+++++ - jihad og blodhevnkulturen fortsetter å herje by og land - hvorfor løy de om det multikulturelle samfunnet som skulle bli varmt, raust og berikende, og hvorfor manipulerer de statistikkene - hva er målet og hva er hensikten og hvorfor blir ikke alle eksplosjonene definert som araber terror - kalifatizeringen skyter fart mens folket, politikerne og media ser på - skrekk og gru...ZnageZz....

En man i 25-årsåldern sköts ihjäl i Kristianstad på torsdagskvällen.
Polisen jagar minst två misstänkt beväpnade gärningsmän.
– Det finns iakttagelser om flera skott, säger Ola Sunesson, yttre befäl.
Polisen fick vid 23.09 in flera samtal om höga smällar i bostadsområdet Gamlegården. Både polis och ambulans ryckte ut.
På platsen hittades en man med svåra skottskador utomhus.
– Den första patrullen på plats möter den skadade personen och vittnen. Det är då ganska tumultartat, säger Ola Sunesson, yttre befäl, till Aftonbladets fotograf på plats.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0nJ9bA/ung-man-ihjalskjuten-i-bostadsomrade--tva-garningsman-jagas

Flere hendelser fra i natt:
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8m1P7w/tva-man-doms-for-grov-valdtakt--slipper-utvisning-for-avbruten-milita

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4qKbxE/man-skjuten-i-uppsala--fyra-misstanks-for-mordforsok

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Jo2n9J/tonaring-ihjalhuggen--stor-polisinsats

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 20.12.2019 kl 11:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.12.2019 kl 14:52 2627

Hei folkens og god jul:))

Og...kalifatizeringen tar aldri ferie, folkens - rett etter at kung Carl Gustav kom med sin bekymringsmelding over klan og araber kriminaliteten i vårt naboland fant polisen 1,2 kg. med militært sprengstoff i Helsingborg - alle med et snev av kjennskap til slike virkemidler grøsser ved tanken på konsekvensene hvis sprengladningen hadde blitt detonert - hvorfor ble varslerne razzifiset og nazzifisert, og hvorfor løy de og sa det skulle bli varmt, raust og inkluderende - hva er målet og hva er hensikten - skrekk og gru...ZnageZz...

Över ett kilo militär sprängdeg hittades utanför en nattklubb i centrala Helsingborg, enligt uppgift till Aftonbladet.
De närmast boende evakuerades.
Polisen utreder försök till allmänfarlig ödeläggelse och försök till olaga hot.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8m1xlr/uppgifter-militar-sprangdeg-hittad-utanfor-nattklubb

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
polemiker
25.12.2019 kl 21:06 2600

Mannen som drepte 70-åringen på Hokksund tror politiet kan ha flyktet til Sverige. Det er som kjent det tryggeste stedet kriminelle og drapsmenn kan oppholde seg nå for tiden. Norsk politi kan nok ikke regne med noen assistanse fra det svenske politiet, de har mer enn nok å syssle med om dagen.

Stadig flere poliser velger heller nå å gå arbeidsledige eller bli vektere enn å sloss mot rabiate innvandrere. Stadig flere skoler må nå leie inn private vektere på heltid for å holde sånn nogenlunde ro og orden. Tilnærmet 100% av bråket der er forårsaket av muslimske innvandrerbarn, så det blir nok ikke så veldig mye lettere hverdag for dem der.

Etniske svensker har som kjent ikke lov til å forsvare seg heller. En fyr som tok en innbruddstyv på fersken ble arrestert i sitt hjem etter at han hadde vært litt har i klypa.
Slettet bruker
26.12.2019 kl 17:32 2553

Hei og god jul folkens:))

Og...som tidligere meddelt er den zvenske klan og araberkriminaliteten i ferd med å spre seg til andre land rundt i Europa - vi har jo tidligere skrevet om henrettelsene i København med forgreininger til Rinkeby og Malmø - i dag er en zvenske arrestert i Arvika etter drapet på 70 åringen i Hokksund - nå kommer opplysningene om en henrettelse i London selveste juleaften på en zvensk mann med relasjoner til den drepte legen med barnet på armen i Malmø tidligere på året - kalifatizeringen skyter fart mens politikerne, folket og media ser på - skrekk og gru...ZnageZz.....

En 36-årig svensk man från Malmö mördades på julaftonskvällen vid sin bostad i London. Han sköts med flera skott.
– Jag tittade på tv när jag hörde flera skott, säger grannen Vittoria Amati, 60, till brittiska tidningen The Guardian.
Mannen var nära vän till mördade Karolin Hakim och hennes sambo.
Karolin Hakim och henne sambo umgicks familjevis med den mördade 36-åringen, enligt Kvällspostens källor. 36-åringen ska bland annat ha drivit ett skivbolag. Mordet på honom kan kopplas till kriminella nätverk i Sverige, enligt Kvällspostens källor.
– Men det här kan också handla om precis vad som helst, uppger en insatt källa till Kvällsposten.
Brittisk polis har tagit kontakt med svensk polis och samarbetar i utredningen av mordet på 36-åringen..
– Men jag kan inte gå in på några detaljer alls. Det råder förundersökningssekretess, säger Kristian Ljungberg vid polisens nationella mediecenter till TT.
Karolin Hakim arbetade som läkare och var färdig med sin utbildning när hon mördades den 26 augusti i år utanför sin bostad på Sergels väg i Malmö. Det var tidigt på förmiddagen. Först blev hennes sambo beskjuten av två män när han bar parets två månader gamla barn i famnen, och började springa.
https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/van-till-karolin-hakims-sambo-mordad-i-london/

Ellers er det full araberutfoldelse i vårt naboland i dag, folkens:))
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/naPBGd/pojke-knivskuren-vid-ranforsok-i-motala
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4qKV3E/eirin-43-forsvunnen-i-landskrona--polisen-vadjar-om-tips
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/70My5v/polisinsats-efter-misstankt-valdtakt-i-gronomrade

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 26.12.2019 kl 21:10 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
28.12.2019 kl 12:48 2448

Hei og fortsatt god jul folkens:))

Og...klan og araberkulturen når stadig nye høyder i vårt skakkjørte naboland, folkens - nå hevner de tidligere hevnangrep og likvideringer ved å kidnappe familiemedlemmer fra andre klaner for å påføre mest mulig smerte - hva som er utført på denne kvinnene kan en bare tenke seg - kalifatizeringen går som kjent sin raske gang mens politikerne, folket og media ser på - skrekk og gru...ZnageZz...

Vid 20-tiden på annandagen larmades Göteborgspolisen om att ett par överfallits på Gärdsåsgatan i Utby, i nordöstra Göteborg.
Kvinnan blev bortrövad i en mörk skåpbil. Mannen lyckades undkomma att dras in i bilen, men blev stucken med kniv och fördes till sjukhus med ambulans.
”Vet inte hur hon kom dit”
Strax före 07 på lördagsmorgonen anträffades en kvinna på E4:an vid Ödeshög, i Östergötland. Det visade sig vara den eftersökta kvinnan.
– Vi vet inte exakt hur hon kom dit. Hon kommer naturligtvis att förhöras när det är möjligt, säger Jenny Widén vid polisen region Väst.
Kvinnan är förd till sjukhus för kontroll. Polisen är mycket angelägna att få in observationer från trakterna kring Ödeshög.
– Någon gång under natten eller morgonen har hon ju kommit till platsen. Så om någon har sett henne, någon annan person tillsammans med henne, eller något fordon som kan kopplas till detta så är vi mycket intresserade, säger Jenny Widén.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Op2eGq/kidnappad-kvinna-hittad-vid-liv

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
29.12.2019 kl 14:47 2373

Hei og god romjul folkens:))

Og...henrettelsene tar aldri fri, folkens - hvor mange likvideringer som har blitt utført i løpet av høytiden er det vanskelig å ha oversikt over - i dag ble nok en henrettet person funnet i en bil i Gøteborg - det skulle bli raust, varmt og inkluderende messet media og politikerne - araberne trengte beskyttelse og ville bli znille og greie etter hvert løy de - varslerne ble som kjent razzifisert og nazzifisert etter noter - balkanizeringen går sin gang mens politikerne, media og folket ser på - skrekk og gru...ZnageZz....

Vid 11:30-tiden under söndag förmiddag larmades polisen tillsammans med räddningstjänst till en parkeringsplats i Högsbo.
– Någon har anträffat en avliden person i en bil, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i region Väst.
https://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/man-hittad-d%C3%B6d-i-personbil-1.22028610

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
31.12.2019 kl 09:53 2291

Hei og godt nytt år folkens;))

Og...årets siste natt sluttet med omfattende uroligheter og lavintensiv jihad i Zverige, folkens - i Rinkeby fant ett nytt likvideringsangrep sted da fire/fem arabere fra rivaliserende klaner gikk til angrep, sannsynligvis for å gjenopprette ære etter tidligere hendelser - æresbegrepet trumfer som kjent alt i muslimenes kultur og fører til hevn etter hevn, angrep etter angrep, mord etter mord - det varme, rause og inkluderende samfunnet slår sprekker - nå går den Kinesiske ambassaden ut og advarer kinesere om kriminaliteten i vårt naboland - kalifatizeringen går sin gang mens politikerne, media og folket ser på - skrekk og gru...ZnageZz....

En ung man har skjutits i Rinkeby i norra Stockholm.
Mannen hittades i en bil.
– Det var fyra maskerade män, säger ett vittne till Aftonbladet.
Polisen har sökt av brottsplatsen med hund.
– Vi jobbar på, säger Tomas Ibstedt vid 03.30-tiden.
Fem män har gripits misstänkta för mordförsök, uppger polisen. De fem männen ska vara mellan 20 och 30 år gamla.
Polisen uppger att de söker vittnen till händelsen och kommer att gå igenom övervakningskameror i området.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/MR2Jr5/ung-man-skjuten-i-rinkeby--hittades-i-bil

NB! Araberen er nå bekreftet død!!

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 31.12.2019 kl 11:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.01.2020 kl 10:02 2226

Hei folkens - og godt nytt år!!

Og...da er første mord i Zverige registrert i 2020 folkens - det gikk bare noen timer inn i det nye året før blodhevn og araberhenrettelsene fikk utspille seg for åpen scene - i Sundsvall er en kvinne bekreftet død, polisen har som vanlig intet å melde - i kjent sosionomstil vil vel heller ikke dette mordet bli oppklart - selv avgått riksadvokat Tor-Axel Busch uttrykte stor bekymring for den lave oppklaringsprosenten av grov kriminalitet i Zverige i sin avsluttstale - hvorfor løy politikerne og media om det varme, rause og inkluderende samfunnet som masseinnvandringen skulle medføre - hva er målet og hva er hensikten - kalifatizeringen går sin gang mens folket, politikerne og media ser på - skrekk og gru også i 2020, folkens - ZnageZz....

Person hittad död i Sundsvalls kommun
– Vi utreder ett grovt våldsbrott, men vi är i uppstarten av utredningen och jag kan inte säga så mycket mer, säger Anders Olsson, jourhavande förundersökningsledare på polisen Västernorrland.
Polisen bekräftar att det är en person som är avliden. Enligt uppgifter till Aftonbladet är det en kvinna som hittats död i Sundsvalls kommun.
https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/5e0c542ffe4aad001121f1a0

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Risk-reward1
01.01.2020 kl 17:08 2178

Da er det vel bare å vente et par uker så kommer oppdatert oversikt over skytevåpen drap i SVerige, som jo selvsagt bare vil vise trenden med stadig flere år for år.

RR
Slettet bruker
05.01.2020 kl 15:15 2043

Hei folkens:))

Og...da har eksplosjonene og lav intensiv jihad operasjonene startet for fult i 2020 også, folkens - eksplosjonen var så kraftig at den hørtes over hele Helsingborg - det varme, rause og inkluderende samfunn tar form med folket som gissel - varslerne ble som kjent nazzifiset og razzifisert etter noter og Sverigedemokraterna passerer snart 30% - berikende var ordet arabermedløperne, media og politikerne likte å bruke - skrekk og gru...ZnageZz....

En explosion inträffade utanför en flerfamiljshus i Helsingborg strax efter klockan 03.
– Det var en rejäl smäll som hördes över hela Helsingborg, säger Thomas Söderberg, vakthavande polisbefäl.
Inga personer är skadade. Materiella skador på bland annat en balkongdörr har uppstått.Polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse. Nationella bombskyddet ska under morgonen undersöka platsen.
https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/5e11500e3a22c000113999d4

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 05.01.2020 kl 18:00 Du må logge inn for å svare