***ZVERIGE I DAG*** DET VARME SAMFUNN TAR FORM - SKREKK OG GRU

*JBJB`
04.11.2018 kl 19:17 8201

Hei folkens:))

Og... det Zvenske drømmesamfunnet til Araberpartilederen med følge og imamryggsleikeren tar form dag for dag, time for time - et varmere samfunn blir det jo i form av bilbranner, skolebranner og husbranner - noen kuler varmt går det også og utendørsaktiviteter som varmer - takk Arabermedløpere, takk Imamryggsleikere, takk Zotizter og antifahjord ...ZnageZz.....


Larmet kom in till polisen klockan 17.18.
– Poliserna på plats har talat om att två personer är skadade. Nu försöker vi ta reda på mer om det som har hänt, säger Towe Hägg, presstalesperson vid polisen i Stockholm.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/tva-skottskadade-i-hagsatra
_________________________________________________________________________

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/man-haktad-for-mord-i-stockholm

_________________________________________________________________________

En kvinna i 50-årsåldern har anmält att hon blivit våldtagen av två män i en bostad i Jönköping på lördagskvällen.
– Jag vill inte gå ut med någon ålder på de misstänkta, då vi inte har någon frihetsberövad, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson, till jnytt.se.
https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/tva-man-misstanks-for-valdtakt-i-jonkoping

_________________________________________________________________________

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-04/kvinna-valdtagen-i-tranas-en-gripen

_________________________________________________________________________

Enligt Aftonbladet efterspanas en skäligen misstänkt man i 20-årsåldern.
Flera personer larmade om att det skjutits på platsen klockan 21.38 på fredagen och två personer skadades under skottlossningen.
En av de skadade männen, i 30-årsåldern, avled under natten på sjukhus. Den andre mannen, i 20-årsåldern, har kunnat lämna sjukhuset, meddelar åklagaren.

https://www.sydsvenskan.se/2018-11-03/en-man-dod-efter-skottlossning

_______________________________________________________________________

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 10.11.2019 kl 08:25 Du må logge inn for å svare

De får sikkert godt betalte jobber i sikkerhetskontrollen på Arlanda der mange av deres kompiser visstnok jobber fra før.

https://www.aftenposten.no/verden/i/BJpJAe/Sverige-Kriminelle-har-sikret-seg-nokkelposisjoner-pa-Arlanda-flyplass_-ifolge-rapport
convert
21.02.2019 kl 12:24 1636

"Morsomt" også å følge den svenske utenriksministeren, Margot Wallstrøm. Hun er åpent antisemitt og jødehater. Hun er selvsagt uønsket i Israel og finnes også på Wiesenthal-senterets liste over antisemitter. I 2016 kom hun sågar på listen over de 10 verste.

Samtidig tasser hun barføtt rundt i moskeene, med bøyd hode og ærefrykt i blikket. Sleiker imamene oppetter ryggen. Hun står ansvarlig for at hundrevis av IS-krigere nå kommer tilbake til Sverige, får trygd og prioritert plass i bosteds-køer.

Det er fascinerende å følge dette landets vei mot avgrunnen. Det tok lang tid å bygge opp, men det tok islam-sosialistene bare en generasjon å rive det ned.
*JBJB`
02.03.2019 kl 09:05 1514

Hei folkens:))

Og...som alle kjenner har de åpne grensers poletikk ført vår naboland til randen av systemkollaps, nå har migrasjonsdomstolen slått fast at asylsøkere ikke lenger trenger oppgi identitet, opprinnelsesland eller grunn for å få asyl i Zverige - i og med at kampanjen for å stoppe alle innvendinger mot galskapen som åpenbarer seg live hver dag er kommet godt i gang og kritiske røster anmeldes big time vil nok dette gå bra, det trodde jo alle i DDR og Sovjetunionen også - først stengte de største mediene kommentar feltene - nå er som kjent Listhaug anmeldt, Resett anmeldt og Dokument står i fare for det samme - sosiale medier som You Tube, Facebook, Insta ++++ sletter alle kommentarer som er kritisk til utviklingen - zånn går no dagan...ZnageZz....


Asylsökande ska inte alltid behöva kunna göra sin identitet sannolik för att kunna få asyl. Det framgår av en dom från Migrationsöverdomstolen.
– Det är en principiellt viktig dom. Domstolar och även Migrationsverket har lagt för stor vikt vid att asylsökande kan göra sin identitet sannolik, säger Dag Stegeland, kammarrättspresident vid Kammarrätten i Göteborg.
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7165507

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

For de som har glemt hvordan det var for bare en generasjon siden:

"I barndommens sommerferier på 70-tallet opplevde vi Europa på kryss og tvers med bil. Gleden var stor når midtsommer kom og vi kunne gi skolesekken den fortjente hvile for å sette kursen sydover. Ikke bare var forventingene og spenningen stor fordi vi var barn, det var også et Europa med sterke nasjonale særpreg, og det som ventet oss var på alle måter veldig annerledes enn det vi var vant til hjemme i Norge.

Da vi kjørte av båten i Kiel, ble høytideligheten av å komme til et nytt land befestet med grenseovergang og passkontroll.

Vi reiste på måfå og stoppet der det passet oss. Ingen overnatting var bestilt og skulle det ikke dukke opp noe før det ble kveld, var det ikke forbundet med utrygghet å kjøre inn verken i Marseille, Paris, Genova eller andre storbyers forsteder på natterstid. Vi følte oss trygge, beveget oss fritt og tok få forholdsregler.

Alle land hadde sine egne myntenheter og butikkene var i stor grad fylt opp av landets egenproduserte merkevarer. Det var gulden, franc og lire, sjokolademerkene var nyopplevde og klærne bar merkenavn vi aldri hadde hørt om. Følelsen av å være på ferie og å oppleve noe helt annerledes var magisk.

På 80- og 90-tallet økte innvandringen fra fremmede kulturer dramatisk. Mennesker som hadde en annen kulturarv og religion, skulle sette ytterligere press på de europeiske nasjonenes særpreg. Det å være opptatt av egen kultur og sin nasjon skulle etter hvert heftes med negativitet. Politikerne og deres medløpere i media serverte oss, offensivt og ensidig, historien om det multikulturelle samfunns fortreffelighet. Nå skulle andre kulturers fortrinn fremsnakkes og egen kultur nedgraderes.

Etter 40 år med økt globalisering og fremmedkulturell innvandring, sitter vi i dag igjen med noe som ligner en fasit. Europas nasjoner har ikke bare blitt nitrist like med colaparasoller og Starbucks i enhver hovedgate, men er også befengt med store sosiale problemer. Parallellsamfunn, terrorfrykt og økt voldskriminalitet har snudd de stabile vesteuropeiske demokratiene på hodet og fratatt innbyggerne følelsen av trygghet. Bevegelsesufrihet, frykt og forholdsregler har blitt en del av hverdagen.

Det er surrealistisk å være vitne til hvordan én generasjon med politikere, godt hjulpet av medias medløpere, har kastet Europa ut i kaos. Jeg skulle så gjerne overlatt det trygge gode samfunn jeg selv opplevde som barn til neste generasjon. Det vi leverer fra oss er et svik så stort at det er ufattelig at de ansvarlige ikke må stilles til ansvar."

https://www.document.no/2019/03/01/pa-en-generasjon-ble-europa-kastet-ut-i-kaos/

*JBJB`
31.03.2019 kl 20:37 1311

Hei folkens:))

Og...da viser fersk statistikk fra vårt naboland mot Øst tendenser vi bare ser i Midt-Østen og Afrika - seksual overgrep i befolkningen mellom 16 og 84 år har økt til 8;3% i 2017 - økningen i andre lovbrudd viser også skremmende tendenser - varslerne har blitt stigmatizert og razzifisert for å hevde sannheten som nå bekreftes av BRÅs statistikk - jamenn, jamenn politikerne sa jo at - jamenn, jamenn media skrev jo at, - jamenn, jamenn det skulle jo bli et varmt og raust Disneyland samfunn sa sosionomene, følerifjollene og radizzene...ZnageZz....

Av de brott mot enskild person som efterfrågas är hot och sexualbrott det som flest uppger att de utsattes för 2017 (8,3 respektive 6,4 %), medan det är minst vanligt att uppge utsatthet för personrån (1,3 %). Utsattheten har ökat för nästan samtliga brottstyper inom brott mot enskild person jämfört med 2016.
https://bra.se/statistik/statistik-utifran-brottstyper.html

NB! Merkelig at statistikken ikke faller inn under hat retorikk og mørklegges forresten !!!

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 01.04.2019 kl 19:55 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
03.04.2019 kl 18:03 1281

Hei folkens:))

Og...har du sett på maken da - nok et innlegg fra frontkjemperne på bakken som bekrefter det varslerne har blitt razzifisert og nazzifisert for - nå ulmer det i polisens rekker og mange setter karriere og jobbmuligheter på spill - men rakrygget kan de se inn i fremtiden i visshet om at de stod på folket og offernes side - da er ropet fra godhetsmørket om trangboddhet, vanskelige oppvekstforhold, for få fritidsklubber lett å leve med - da vi startet å påpeke utviklingen i Zverige for over 10 år siden ble vi latterliggjort og hitlingen satt løst - Norge er nå der Zverige var for 10 år siden og er i ferd med å gå rett i Zvenskefella, mens politikerne på Stortinget ser på - jamenn, jamenn...ZnageZz....

Kriminologer och vänsterdebattörer kommer att protestera. Men det bryr jag mig inte speciellt mycket om, då jag i första hand tänker på brottsoffren – och mindre på vad som är bäst för gärningsmännen.
Nu krävs rejäla förändringar i lagstiftningen, skriver polisen Fredrik Marklund.
Handgranater kastas, rena avrättningar på offentliga platser och människor blir bokstavligt talat torterade. Brott som man tidigare förknippade med krigsdrabbade områden eller länder med stora knarkkarteller inträffar nu i Sverige. Som polis i landets huvudstad ser jag detta på nära håll och det måste få ett slut. Jag har skrivit om det förut och jag gör det igen. Varför undrar ni? Jo, för vi ser fortfarande ingen tendens till att det går åt rätt håll och regeringen gör fortfarande inget nämnvärt åt det. Jag förstår att det är en komplex problematik utan en enkel lösning på bara ett område. Men vi måste börja någonstans och enligt mig är det enda sättet att stoppa ”blödningen” genom att spärra in de avskum som ligger bakom dessa vidrigheter. Sen kan andra åtgärder vidtas.
https://www.expressen.se/debatt/brottsligheten-i-dag-ar-som-hamtad-fran-en-krigszon/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 04.04.2019 kl 11:06 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
08.04.2019 kl 18:46 1243

Hei folkens:))


Og...nå skal som kjent alle midler tas i bruk - tidligere var mantraet fremmedfrykt, men når virkeligheten overgår alle utsikter i glasskula skal sensuren mørklegge folkets bekymring - en 91 ÅR gammel svensk mann er dømt for hets mor folkegrupper (les muslimer) for å ha skrevet noen linjer på en lukket FB gruppe med 12 000 medlemmer - i bakvendt land kan alt gå an, der er de like tøysete og rare alle mann...ZnageZz...

NB! Nazifrisør er greit, seff!!!


Mannen från Bromölla kommun hetsade mot muslimer på Facebook och har nu dömts i Kristianstads tingsrätt. Det som gör ärendet unikt är att gärningsmannen är 91 år gammal.
Det kan vara Sveriges äldsta näthatare som nu dömts i Kristianstads tingsrätt.
Han har aldrig tidigare dömts för något brott, men Kristianstads tingsrätt konstaterar att det är ställt bortom allt rimligt tvivel att han gjort sig skyldig till Hets mot folkgrupp.
I inlägget, som postades i en grupp med 12 000 personer, skriver mannen bland annat "Man kan inte med bästa vilja i världen kalla dessa varelser (muslimer, reds anm.) för människor. De tycks vara inavlade som de bär sej åt."
http://www.lokaltidningen.se/2019-03-27/-91-%C3%A5ring-d%C3%B6md-f%C3%B6r-islamhets-p%C3%A5-Facebook-4517470.html

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB`
21.04.2019 kl 12:05 1192

God påske folkens:))


Og...denne har vist sneket seg under radaren i MSM etter terroren på Sri Lanka - to menn mellom 20 og 30 år skutt til døde i Helsingborg natt til i dag - noen håper selvsagt at Sian på harrytur står bak - drømmen om Disneyland skulle jo bli så berikende og varmt stod det i media - politikerne lovte et samfunn tuftet på samhold og raushet, men de som ropte høyest på åpenhet og berikelse er nå opptatt av sensur og mørklegging - er de redd for å bli stilt til ansvar...jamenn, jamenn...ZnageZz.....

Morgonen efter det brutala dubbelmordet råder lugnet på Tränsgatan på Fredriksdal. Fågelkvitter och vårsol står i bjärt kontrast till nattens blåljusbilder av ett fordon med sönderskjutna rutor och avspärrningstejp. Vid 9-tiden på påskdagsmorgonen är glassplittret på asfalten det enda som skvallrar om nattens blodiga händelser.
https://www.sydsvenskan.se/2019-04-21/vittnen-vaknade-av-skotten-pa-fredriksdal-sag-springande-man

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Svensk høyesterett har nok engang beseglet svenskenes skjebene. Høgsta Domstolen overprøvde i dag de to lavere rettsinstansene og avgjorde at en notorisk kriminell og voldtektsmann fra Somalia ikke skal utvises etter endt soning. Bakgrunnen skal være at han har oppholdt seg i Sverige i mer 4 år.

Denne godgutten har fire dommer fra tidligere, men når vi kjenner statistikken om oppklaringsprosent og henleggelser vil det tilsi at han begått omtrent 10 ganger mange kriminelle handlinger.

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/valdtaktsman-far-stanna-i-sverige-slipper-utvisning/

Det katastrofale med denne dommen er ikke bare at denne jævelen får fortsette sin kriminelle løpebane når han slipper ut om noen måneder, men at denne høyesterettdommen nå vil danne presedens for alle de tusenvis av sakene som kommer etter ham. Nå skal det svært mye til for at Tingretten eller Lagmannsretten kan domme noen til utvisning.

Nå skjønner vi hva politikerne mente med import av "varme hender" som skal "ta hånd om oss".

Når skal man konkludere? Å gi Islam innpass i Vesten var og er et forferdelig feilgrep, og allverdens "sminking" av fakta fra Venstre-siden avstedkommer kun forakt - politikerforakt!
FORBY Islam, og send faenskapet UT på raskeste måte!
Selvsagt helt umulig - slik er det "Nye Norge" - resten av Norden !
Fy og fanden .....
*JBJB`
27.04.2019 kl 09:12 1122

Hei folkens:))

Og...jamenn, jamenn, jamenn det kan jo ikke stemme - det skulle bli varmt og raust sa politikerne - det skulle bli som Disneyland skrev media og sa de på TV - hvorfor løy de om utviklingen som varslerne advarte mot og ble nazzifiset for - hvorfor ble Listhaug razzifisert da hun snakket om Zvenske tilstander - hvorfor lyver politikerne her på berget når utviklingen går mot balkanisering med rekordfart - er det dette samfunnet politikerne ønsker når IS terroristene med barna som ankerfeste skal fases tilbake til Norge - Malmø har for øvrig tatt i mot 5 terroristbarn fra Syria som må ha politibeskyttelse 24/7 på grunn av faren for hevnaksjoner fra tidligere ofre fa kalifatet - men orkesteret fortsetter å spille..Stay tuned...ZnageZz....

En kvinna i träffades av splitter från explosionen. Hon var enligt uppgift till Sydsvenskan ute och rastade sin hund och passerade på gångbanan intill just när sprängladdningen detonerade.
.– Det stämmer, personen blev lindrigt skadad, säger Kristofer Napiorkowski, inre befäl vid polisen i Malmö.
Vid fyratiden på lördagsmorgonen fanns ingen frihetsberövad i ärendet.
– Vi är klara på plats och avspärrningarna är hävda. Vi får avvakta vad analysen ger, teknikerna är också klara på plats, säger Kristofer Napiorkowski.
Polisen är intresserad av eventuella vittnesuppgifter från tidpunkten för explosionen och tar gärna emot dem på telefonnummer 11414.
Räddningstjänsten var snabbt klara på platsen.
– Det här har tyvärr blivit vardagsmat i Malmö. Det är en ökande trend. Tyvärr tror jag bara vi har sett början på det här, säger han
https://www.sydsvenskan.se/2019-04-27/hog-small-hordes-over-malmo

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 28.04.2019 kl 19:30 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
10.05.2019 kl 17:36 1081


Hei folkens:))

Og...husker dere hvordan Fake News media og Arabermedløperne razzifiserte Sylvi Listahaug da hun advarte mot utviklingen i Rinkeby og Zverige - det samme skjedde for 10 år siden da Siv Jensen mente utviklingen i Malmø gikk feil vei og kunne føre til balkanizering - nå 10 år senere er bombeattentat, håndgranater, drap på åpen gate, klanoppgjør og jødehetsing dagligdags - MSM her på berget har kollektiv nyhetsvegring fra vårt naboland og Zvensketilstander nevnes knapt lengre - jamenn, jamenn det skulle jo bli raust og varmt sa politikerne, det skulle bli som i Disneyland skrev media - jamenn, jamenn...ZnageZz...


En kraftig explosion inträffade vid en restaurang på Lilla torg i centrala Malmö strax före klockan två natten mot fredag. Tryckvågen krossade flera fönster på fasader runt torget. Två personer greps misstänkta för sprängningen, men släpptes för fredagseftermiddagen.
– Misstankarna kvarstår mot männen, men de är försatta på fri fot. Utredningen fortsätter, säger Ewa-Gun Westford, informatör vid Malmöpolisen.
Polisen grep de två misstänkta under natten i centrala Malmö. De är kända av polisen sedan tidigare. Misstankarna handlar om grov allmänfarlig ödeläggelse.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/larm-om-explosion-i-centrala-malmo

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

En liten skrivefeil fra fake news Svt der. "men släpptes för fredagseftermiddagen" skal selvfølgelig være "men släpptes för fredagsbönen".

Berikelsene står i kø nå i forkant av helgen. Mange biler skal brennes, mange blonde kvinner skal voldtas og få sine liv ødelagt, mange skal ranes og en 2-3 skal drepes. Varm takk til sosialister fra mange partier. Disse jævla sosialistene har nok engang satt spor etter seg.
*JBJB`
25.05.2019 kl 14:24 1038

Hei folkens:))

Og...som kjent er demokratiet i Zverige under hardt press fra Araberne og medløperne - Sverigedemokraternes leder Jimmie Åkesson er to dager på rad utsatt for angrep med sprengladninger under sine taler - gjerningspersonene har visse likhetstrekk og bakgrunn - hatretorikken og dehumaniseringen av SD fra radizzene, MSM og sosserna er hovedårsaken for ageringen mot demokratiet - jamenn.jamenn, det skulle bli varmt og berikende sa politikerne- jamenn, jamenn det vil bli et rausere og åpnere samfunn skrev media - jamenn, jamenn...ZnageZz.....

En ny banger har kastats mot Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson.
Denna gång i samband med ett framträdande i Tranås i norra Småland. 
Partiledaren utsattes för en liknande attack i Mariestad under gårdagen. 
– Det smällde precis intill folkhavet, några meter ifrån Jimmie Åkesson, säger partiledarens stabschef Mikael Eriksson till Expressen, om den nya attacken. 
En man i 40-årsåldern ska ha klagat på smärta i ett öra efter händelsen, uppger polisen. 
https://www.expressen.se/nyheter/ny-smallare-kastades-mot-jimmie-akesson-under-tal/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 25.05.2019 kl 17:14 Du må logge inn for å svare

Lille Tulla - sagt det før - vil ni knulla? For meg en perfekt match! Vi er nå faen så enige. Problemet - eller utfordringen som det heter nå til dags - er dette helvete kalt Islam, og muslimske svin som fyller gatene våre! Og disse umælende, feite hijab-suggene, alle som en trillende på barnevogner av dyreste slag, med mobilen, av dyreste slag, plantet i det usæle trynet!
Jeg tror det er for sent å redde Skandinavia! Forsvaret, Hæren, er også under angrep fra Helvete, så hva gjør vi nå ?
Sotah
25.05.2019 kl 18:12 1008

Får vi se Lilletull og Betong hånd i hånd inn på Stortinget for å kuppe landet?

Jeg sender 100 ro-bølger. Øker til 200
vil ni fortsatt?
mmmm
da blir det rett i 1000
ikke rot mer

Se ikke bort i fra det, Zotulf .......
Noen er mer norske enn andre - Got it ?
(Har du forsøkt Betongs medisin mot forvirrede sinn?)
Sotah
25.05.2019 kl 19:42 1126

Jeg får vel ikke være forlover i bryllupet engang, så supernorske som dere er. Jeg får finne på noe annet den dagen, da.
*JBJB`
25.05.2019 kl 20:00 1118

Hei folkens:))

Og...selv Italia sender nå fra de Zvenske forstedene og bruker Zverige som skrekkeksempel på hvordan naive politikere kan ødelegge et velfungerende land på under en generasjon...jamenn, jamenn...ZnageZz....

https://twitter.com/matteosalvinimi/status/1132196056261890049

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Det spiller ingen rolle om det er Ali eller Ola som bebor Norge. Mvh J. J. Judassene mad in noway. Etterkommere av de som var med på dette NSB oppsatte felttoget i april i 1940. Mona Sahlin fra Sverige sier det litt mer symbolsk: Jeg tror, at det der gør at så mange svensker så misunnelige på innvandrer grupper er, at I har en kultur, en identitet, en historie - noget som binder jer sammen. Og hva har vi? Vi har en midtsommeraften og andre lignende fjollede ting!

Der svenskene har Mona Sahlin har lille fjolle Norge mange flere” folkevalgte” fjollet ting. Vi har de panserbilkjørende arbeiderklasseguttene Jens Jonas og øvrige økonomiutdannete ABB fra Oslo beste vest- som er det norske motstykke til Sverige Mona Sahlin. Ungsvensken rømmer hjemlandet sitt, mens den svenske staten som den Norske fyller sine egne hjem og fedreland opp med fremmedartet kulturer. Svenskene burde anerkjent sin egen stat som selvstendig stat, istedenfor Palestina som er en stat bare Sverige har anerkjent som stat. Norges forbilde Sverige https://www.youtube.com/watch?v=RZsvdg1dkJ4

Oliver Stonheg
I dag kl 20:06 4
dette NSB oppsatte felttoget i april i 1940
................
Etter dette kom Gro og fikk farten opp på Norge og vi fikk tog og bil og internett og alt av AP etter krigen, vi er glad i Gro fordet.
Redigert 25.05.2019 kl 20:15 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
02.06.2019 kl 16:51 1081

Hei folkens:))

Og...merkelig ztille fra MSM, ARK og TV2 angående alle eksplosjonene og håndgranatene i Zverige - kan det ligge en agenda bak etter at den tidligere Justisministeren med gull korset rundt halsen og smilet om munnen advarte mot utviklingen og Svenske tilstander etter sin studietur til Rinkeby - det skulle tatt seg ut om de nedlatende journaliztene og radizzene med Araberpartiet med følge måtte innrømme at hun hadde spot on og at balkanizeringen går sin gang mot fullt anarki - jamenn,jamenn det skulle jo bli et åpent og varmt samfunn sa de- jamenn, jamenn orkesteret fortsetter å spille...ZnageZz...


Något har detonerat på en bostadsbalkong i östra Hässleholm.
Polisen jobbar utifrån tesen att någon har kastat upp något på balkongen, där det har smällt och gett mindre materiella skador.
Vid tillfället för explosionen befann sig ”ett antal” personer i bostaden, men om det finns någon hotbild mot dessa är oklart.

– Inte vad vi känner till, men vi jobbar fortfarande med förhör. Vad som har framkommit där vet jag inte, säger Tommy Bengtsson, vakthavande befäl vid polisen i region Syd, vid fyratiden på söndagsmorgonen.
Polisen larmades strax före midnatt då vittnen ringde in om att flera höga smällar hörts. Inga personskador har rapporterats.
Polisen har inlett en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse. I nuläget finns ingen misstänkt.
https://www.sydsvenskan.se/2019-06-02/explosion-pa-balkong-i-hassleholm

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 02.06.2019 kl 22:53 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
07.06.2019 kl 10:30 1052

Hei folkens:))


Og...det varme, inkluderende og berikende zamfunnet på andre siden av kjølen tikker jevnt og trutt med økende fart mot full kalifatizering /balkanizering - jamenn, jamenn...ZnageZz...


En kraftig explosion har inträffat vid ett flerfamiljshus i Linköping.
Enligt Aftonbladets uppgifter har ett 20-tal ambulanser larmats till platsen.
– Jag stod i duschen och märkte att hela huset skakade till. Det mullrade som åska, säger vittnet Pontus Johansson.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rA9jzA/kraftig-explosion-vid-flerfamiljshus-i-linkoping

BRÆKING NEWS
– Jeg lettet en halvmeter
De første øyenvitneskildringene forteller om dramatikken da eksplosjonen inntraff.
– Jeg sto i dusjen og merket at det ristet og smalt. Jeg trodde det var huset som beveget seg. Det var en buldrende lyd, som torden, bare enda kraftigere , forteller Pontus Johansson til Aftonbladet.
Han har også uttalt seg til SVT.
– Det var et sjokk. Det er noe man ikke tror kan hende. Da jeg kom ut av entreen var bygget helt knust. Jeg er rystet og vet ikke hva jeg skal gjøre nå, forteller han.

En nabo til boligblokken merket også trykket fra eksplosjonen.
– Hele bygget skalv og ristet. Jeg lettet en halvmeter, forteller Owe Gewecke til Expressen.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2019/06/07/195584188/kraftig-eksplosjon-i-linkoeping-det-er-som-en-krigssone


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 07.06.2019 kl 10:50 Du må logge inn for å svare
Skrika1
07.06.2019 kl 10:54 1046

Sweden has fallen.
Jeg lider på gamlefolkets vegne.
Håper jeg får kjøpt vanlig korv og koteletter fortsatt på Svinesund. De har verdens beste og billigste der.
Skrekk og gru når det blir hallall korv og hallal gris.
*JBJB`
11.06.2019 kl 13:58 1016

Hei folkens:))

Og...tikk-takk, tikk-takk - i går ble som kjent nok et dødsoffer i kalifatizeringen av Zverige registrert - i natt ble to nye bomber detonert med en times mellomrom - kalifatizeringen går sin gang mens politikerne ser på og orkesteret spiller høyere og høyere - jamenn, jamenn...ZnageZz.....

Malmö ble i natt rystet av to eksplosjoner. For enkelte er begeret fullt: – Jag har börjat titta på ett nytt boende nu. Jag flyttar ifrån den här stan, jag ska inte bo kvar, sier Per Eskilson.
Like etter klokken 2 kom den første smellen.
Politipatruljer konstaterte at det hadde eksplodert ved entréen til et hus i Rosengård i Malmö. Stedet ble sperret av og det nationella bombskyddet samt kriminalteknikere ble sendt til stedet.
Døren var totalt sprengt istykker, og vinduer på andre hus skal ha blitt knust av trykkbølgen.
Den neste sprengningen skjedde bare en time senere, klokken 3.17. Også denne gang fikk politiet mange telefoner om et kraftig smell.
Eksplosjonen fant sted utenfor en nattklubb i Adelgatan i Malmö sentrum.
Dermed har Malmö hatt flere skyteepisoder og to bomber siden i går, konstaterer 61-årige Per Eskilson som bor i Mamö sentrum, overfor
https://www.document.no/2019/06/11/to-eksplosjoner-i-malmo-i-natt-per-61-orker-ikke-mer-det-blir-som-en-krigszon/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 11.06.2019 kl 16:42 Du må logge inn for å svare

For dere sosialist-svin ønsker flere detaljer rundt episoden som Lille Tulla skriver om kan ta en titt her:
https://nyadagbladet.se/inrikes/tva-nya-sprangningar-i-malmo-under-natten/

Det er jo slik dere vil ha det så da må jo dette være fantastisk lesestoff for dere.

Nok en bombe sprengt i Malmö.

https://nyadagbladet.se/inrikes/ytterligare-en-explosion-i-malmo/

Da er vi oppe i 3 bomber innenfor et døgn i Malmö. Hurra.
Regner med at dere forbannede sosialistsvin som ivrer etter dette her til lands nå sitter og onanerer. Dere er så jævla blåste i toppetasjen at dere skulle blitt lagt inn på psykiatrisk hele gjengen.
*JBJB`
23.06.2019 kl 09:00 961

Hei folkens:))

Og..."enkelthendelsene" i det rause, varme og inkluderende Zvenske kommer nå så tett og er så utbredt at det er lett å falle av i svingene - media her på berget har for lengst sluttet å rapportere om alle henrettelsene, mordbrannene, skuddvekslingene, skolebrannene, bilbrannene++++ i frykt for at folket skal gjennomskue hva vi har i vente med masseinnvandringen fra Araberlandene - og ikke minst for at Zvensketilstanden som Listhaug og Siv Jensen har advart mot ikke må anerkjennes - kalifatizeringen går som kjent sin gang - mens folket ser på...jamenn, jamenn politikerne sa jo at - jamenn, jamenn media skrev jo at, jamenn, jamenn...ZnageZz...

Ett stort område har varit avspärrat hela natten mot söndagen. Ännu vid 4-tiden på natten var polisen plats med tekniker och undersökte brottsplatsen.
En källa uppger för Aftonbladet att det finns uppgifter om det var en ensam maskerad skytt. Det är oklart om fler personer var inblandade.
Två personer hämtades redan i tidigt skede in för förhör hos polisen. De hölls kvar ännu vid 4-tiden på natten men var fortfarande inte formellt misstänkta för någonting. Det kan däremot komma att ändras, enligt polisen.
– Vi jobbar vidsynt så det kan finnas fler gärningsmän som fortfarande är på fri fot, säger Magnus Holmström.
De två skjutna männen har tagits till sjukhus. Det är oklart hur allvarligt skadade de är.
Polisen kan inte ge några detaljer om exakt vad som har hänt – annat än att männen hittades skjutna utomhus.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OpagBb/skottlossning-i-bostadsomrade--tva-skadade

Noen flere nattlige hendelser:
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vQVl25/fullt-utvecklad-brand-i-bostadshus--plotsligt-overtant

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/g7rdB0/skottlossning-i-kramfors--en-till-sjukhus

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/GG5rnJ/uppgifter-kvinna-hittad-dod--man-gripen

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
atnorhe
23.06.2019 kl 09:55 957

Svenskene har alltid vært vårt forbilde og storebror, som vi tar etter. Det betyr at de alltid ligger foran oss i utviklingen, men vi kommer etter. Det betyr at om fem til ti år, er vi der Svenskene er i dag.
Da gjelder det å nyte de få årene vi har igjen som en selvstendig Norsk kultur. Ingen vits å kjempe mot en overveldende makt.
Mye makt er allerede overdradd til de nyankomne i offentlig sektor. Hvis du trenger hjelp i fra det offentlige Norge, kan det være Muhammed i fra Somalia eller Ali Eritrea som vurderer dine behov.Over dem sitter den nye overklassen. Pakistanerne. Deres status i Norge er sementert, og kan aldri rokkes ved.

Forvaltingen av norske resurser, skal også "fordeles" på nyankomne borgere i fra anarkier og kulturer med kun erfaring i fra konstante etniske konflikter, og måten konflikter løses der.

Det statsbærende partiet AP har sett en mulighet for makt, siden de nyankomne har stemmerett, og stemmer i et stort overveldende antall sosialistisk. Hvilket er naturlig, da venstresiden er deres inngang til makt i landet som tok i mot dem.
Det har resultert i at de har kvotert store andeler med fremmedkulturell bakgrunn inn i toppledelse med muligheter for toppjobber, og all makt som det medfører.

Denne retningen mot venstresidens mål, er umulig å stoppe i vår kultur, da landet har resurser til å holde de aller fleste fornøyd, og en stor mektig middelklasse som stemmer AP/Høyre ønsker ingen forandring så lenge de ser kun fordeler for sin egen interesse. Det er "sumpen" som må stå med lua i hånden på NAV og bli vurdert av Muhammed og Ali.

Dette blir aldri reversert, kun forsterket, så det er ingen grunn til å bruke krefter på å ergre seg over ting en ikke får gjort noe med.
*JBJB`
26.06.2019 kl 08:02 914

Hei folkens:))

Og...det skulle bli varmt og inkluderende sa politikerne - det skulle bli inkluderende og berikende skrev media - varslerne ble og blir fortsatt razzifisert, nazzifisert og ikke minst sensurert - nå går de etter strippeklubber med hard core dynamitt også - hva er målet og hva er hensikten med kalifatizeringen og balkanizeringen - hvem skal stilles til ansvar når godhets apostlene blir sin egen verste fiende - jamenn, jamenn...ZnageZz.....

En explosion har inträffat i en gammal klubblokal i Örebro.
Polisen har inlett en så kallad särskild händelse och kallat in Nationella bombskyddet.
– Vi kan i nuläget inte utesluta någon skadad eller död, säger Tony Quiroga, vakthavande befäl vid polisen.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zGV6e9/explosion-i-orebro--bombtekniker-pa-plats

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 26.06.2019 kl 09:01 Du må logge inn for å svare

Tragedien i Sverige er nesten blitt til en komedie når vi ser hvordan media omtaler alle disse bombangrepene og drapene.

- Polisen söker ytterligare en bomb • Therese, 33: ”Väldigt läskigt

Folk er så PK infisert at de ikke engang tør å si hva de mener om dette angrepet som vekte opp en hel by midt på natten. Avisene er svært nøye med å ikke engang antyde etnisk opphav og kulturbakgrunn til de som etter alle soltegn er innvolvert i denne saken. Det tar 5 min. å finne ut hvem som er registrert som eier og evnt. leietager av lokalene, men om det er noen muslimske navn, vil det ikke bli oppgitt.

Det var to mordforsøk i Udevalla i natt også etter noen skyteepisoder der. Svenskene har som før nevnt også i større grad begynt å eksportere berikelsen sin til nabolandene. I går var det også 2 drap i Danmark hvor en svensk registrert bil var innblandet.

Bomber og bombetrussler, håndgranater og rene henrettelser på åpen gate er blitt hverdagen til svenskene. Utviklingen har gått eksakt i den retningen mange av oss har advart mot, bare kanskje ennå raskere enn de fleste trodde.

Svensker flest er livredde og fly forbanna, men de tillates ikke å gi uttrykk for det. I stedet er det mange som kanaliserer sin frykt og sinne inn i miljøkampen. Der er det som kjent ikke noe problem med å rope høyt og vise sin "frustrasjon", bedrive sivil ulydighet eller skolestreike. Det at hundretusenvis av svenske skoleelever har fått sin skolehverdag fullstendig ødelagt av fremmedkulturell masseinnvandring og at de selv har mistet fremtidshåpet, skal ikke nevnes med et ord.

Hvordan skal man demme opp for dette gryende fremmedhatet og raseriet? Jo, man konstuerer en sak som tilsynelatende er ennå verre. Greta Thunberg er en oppkontruert propaganda kampanje hvor de har funnet frem til en Pippi Langstrømpe kopi med tilsvarende personlighetsforstyrrelser og fletter.

Det samme ser ut til å virke i politikken også. Man skulle tro at SD hadde fått rent flertall nå, men miljøpartiene går kraftig frem. Årsaken er at mange tror på denne skremselspropaganaen fra de sosialistiske "miljø" forkjemperne. De aller fleste er nok enige i at man skal vare på naturen og sørge for mindre forsøpling, renere luft og vann, - men noen klimakatastrofe og jordens undergang pga. Co2 utslipp er nok en stor bløff.

70-årig lärarinna mördades av “ensamkommande” i Kil
https://nyadagbladet.se/inrikes/70-arig-lararinna-mordades-av-ensamkommande-i-kil/

Berikere er flotte mennesker som takker for friheten med å ta livet av folk. Hurra.
*JBJB`
13.07.2019 kl 09:38 794

Hei folkens:))

Og...trenden er satt folkens - vi har sett det før, pang, pang og offeret ligger døende tilbake på bakken mens de maskerte gjerningsmennene forsvinner på motorsykkel eller moped - scenene kunne like godt vært hentet fra araberlandene i Midt Østen, men de utspiller seg live i Zverige as we speak - jamenn, jamenn det skulle bli varmt og inkluderende sa politikerne - jamenn, jamenn det skulle bli koz og idyll skrev de i MSM og media - kalifatizeringen fortsetter med full styrke mens politikerne og folket ser på...ZnageZz...

En man skadades i en skottlossning vid en Ica-butik i Västerås.
Två gärningsmän flydde platsen på moped.
– Vi jobbar med ett flertalet patruller, säger Lars Sundin på polisen.
Två personer har setts lämna platsen på moped, säger Lars Sundin.
Vid 17.40-tiden larmades polis och räddningstjänst till Bjurhovda, öster om Västerås, efter att en brinnande moped hittats.
Polisen uppmanar personer som gjort iakttagelser från skottlossningen, eller från platsen där mopeden dumpades, att ringa 114 14.
Klockan 18.30 uppgav polisen att ingen person var gripen misstänkt för mordförsöket
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/XgaEoB/man-skjuten-vid-ica-butik-i-vasteras

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 13.07.2019 kl 14:53 Du må logge inn for å svare

Prima Vera karakteriserte det svenske folk på en alldeles fortreffelig - og treffende måte! Ytterligere kommentarer overflødige !!
*JBJB`
14.07.2019 kl 11:28 718

Hei folkens:))

Og...på grunn av spammingen av forumet er tråden midlertidig stengt frem til administrator tar grep - men tilbake til situasjonen i Zverige som går den veien høna sparker og bilbrannene når nye høyder natt etter natt - orkesteret fortsetter som kjent å spille og kalifatiseringen går sin gang med politikerne og folket som tilskuere...ZnageZz...


Strax efter midnatt, natt mot söndag, fick polisen in många samtal från vittnen som sett ett flertal ungdomar som sprang runt i det sammanlänkade bostadsområdet och sköt fyrverkerier "kors och tvärs". En bild som bekräftas av polisen.
– Vi var på plats med flera patruller så att räddningstjänsten skulle kunna släcka branden och kunna gripa någon, säger Daniel Ågren, RLC-befäl vid polisen i region Mitt.
Vid tvåtiden hade ännu ingen gripits, men polisen har säkrat spår på platsen och håller bland annat förhör med vittnen. Ungdomarna, som bedöms vara i tonåren, ska uppskattningsvis ha varit mellan tio och femton stycken.
https://www.expressen.se/nyheter/maskerade-ungdomar-misstanks-for-bilbrander/

NB! Da er alt ved det normale igjen - hvis ikke galskapen dukker opp med nytt nick!!

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 14.07.2019 kl 16:44 Du må logge inn for å svare