RECSI – hva vet vi og hva skjer videre?

Sa2ri
RECSI 24.03.2022 kl 21:31 193460

Etter at RECSI annonserte at Hanwha Solutions (HS), sammen med Hanwha Corporation (HC) skal kjøpe AKH sin aksjepost (70.104.276 aksjer) vil disse to selskapene (HS/HC) sitte med 140.208.552 aksjer. Selskapet har totalt 420,625,659 aksjer etter siste kapitalutvidelse (19. januar 2022). Godkjenningen fra myndighetene i USA er kun en proforma sak slik det var sist gang.

Mange trodde, meg inkludert, at denne transaksjonen resulterte i at HS/HC fikk negativ kontroll og at dette derfor utløste buplikt (meldingen fra TDN/Oslo Børs var ikke helt krystallklar kan man trygt si) – det gjorde det ikke da HS/HC mangler 1 fattig aksje på et slikt scenarie (budplikt). Dårlig av meg å ikke sjekke dette spesielt, noe jeg burde ha gjort når RECSI gjorde den rettede emisjonen mot HS i slutten av 2021. Dette er en av grunnene til at markedet ikke tar bølgen og kjøper aksjer med begge hender pga. denne transaksjonen.

Så er det en del andre faktorer – kjente og bekreftede, men også «kjente» og ikke bekreftede – som (potensielt kan) påvirker veien videre. En del av disse ser det ikke ut til at markedet ønsker å forholde seg til, eller ikke mener at vil bli en realitet. Hva er det så vi vet som er bekreftet, og hva er det vi «vet» (har gravd frem) som ikke er bekreftet, men som har stor sannsynlighet og/eller mulig påvirkning på kursen dersom (når) de blir en realitet?

At HS/HC har en plan med sin investering, er nok alle enige i – de kjøper ikke aksjer for ca. 350 MUSD uten å ha en plan. Hva denne planen er – se det er det litt verre å vite/si så mye om. Litt har vi fått vite via prosessen knyttet til SB 5849, og da spesielt i forbindelse med de høringene som er holdt. Representanten for DOC var eksempelvis ganske klar på at de «jobbet med en konkret sak og da etableringen av en større panelprodusent». Som en del av dette er det argumentert at det vil bli etablert 1500 nye jobber, og ca.5000 nye indirekte jobber i Moses Lake området. Dette er også langt på vei bekreftet av lokale aktører/myndigheter, og har der fått kallenavnet «Project Riser».

«Hannover said the new legislation would benefit “Project Riser,” the code name for a major new investment officials with the Port and the Grant County Economic Development Council have been focusing on for the last few months. While he gave no details on “Project Riser,” in an email to the Columbia Basin Herald, Hannover did refer to it as “a new solar manufacturing facility.”»

https://columbiabasinherald.com/news/2022/mar/23/bill-passage-sets-stage-local-silicon-manufacturin/

Hva «Project Riser» inneholder rent konkret kan man bare spekulere i akkurat nå. HS er derimot (etter min mening) en av aktørene, en annen kan være Group14. Hvorvidt det settes opp et JV som en del av dette, og da med enda flere aktører, se det kan også være en mulighet. Tiden vil vise hva dette blir og hvordan det vil påvirke RECSI, men at det underbygger caset er det liten tvil om. Dette er ikke et ML2 (tror jeg) som enkelte spekulerer i.

Minner i denne forbindelse om det som er gravd frem vedrørende REC sine planer for ekspansjon (på agendaen i Moses Lake sitt kommunestyre) som vi i dag fikk bekreftet av lokalavisen:

«In a letter to the Moses Lake City Council sent Monday, Sutton wrote that REC has acquired “new investors and partners seeking to build out manufacturing for the solar supply chain in the United States,” and is looking “at building co-located manufacturing sites” on REC property.»

https://columbiabasinherald.com/news/2022/mar/24/rec-asks-annexation/

Litt merkelig at selskapet selv ikke har kommentert noe av dette til markedet, spesielt på siste kvartalspresentasjon. At de har planer om å bruke tomten de eide tidligere når de nå ser ut til å kjøpe denne tilbake for å ekspandere, er svært interessant og med all sannsynlighet en del av «Project Riser».

HS sin «plan» har derimot lenge vært kjent og kommunisert til markedet – de ønsker å starte ML raskt i form av en «jump start». Hvorvidt det har vært uenighet internt i styret i RECSI vedrørende timingen på dette (oppstart av ML) er en hypotese som kan se ut til å underbygge at HS kjøpte AKH sin aksjepost og med det tar større kontroll på denne prosessen.

At SB 5849 ble vedtatt og lå til signering er en annen faktor da dette gir forutsigbarhet for de som skal investere i området. Denne er nå signert og blir lov fra og med 1. juli 2022 (https://app.leg.wa.gov/billsummary?BillNumber=5849&Year=2021&Initiative=false). At ML blir startet opp igjen ser det nå ut til å være liten tvil om – hvilket omfang er det litt mer problematisk å anslå, men 50% kan være den mest sannsynlige basert på SB 5849 og uten SEMA på plass.

SEMA er derimot «i bevegelse» igjen og da mye på grunn av krigen i Ukraina. Denne delen av BBB vil med all sannsynlighet bli vedtatt og iverksatt i løpet av våren. Med denne vil RECSI og HS ha grunnlag for ytterligere investeringer for å etablere en solarkjede i USA:
https://www.hanwhasolutions.com/ko/cs/news/view?idx=636&ref=%2Fko%2Fcs%2Fnews%2Flist

Etter at SB 5849 nå er signert kan det ramle inn meldinger om både det ene og det andre – hvilken dag som helst. Det første som med all sannsynlighet kommer er melding om EGF. Hvorfor det er så viktig for HS å velge nytt syre før ordinær GF er noe man også kan spekulere i da det ikke er så lenge til GF (11. mai). Jeg tipper det vil komme positive meldinger ganske raskt etter EGF, og da med all sannsynlighet melding om ny og permanent CEO, samt åpning av ML.

Dette innlegget ble lengre enn først tenkt, men det kan godt hende jeg også har glemt en masse – fyll derfor gjerne på dersom du/dere har mer å komme med som kan være nyttig å samle i denne tråden. Håper vi kan holde oss til saken og ikke utvide også denne tråden til personangrep og annet usaklig tull.
Redigert 20.09.2023 kl 07:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.03.2022 kl 21:41 61361

Takker deg. Meget godt summert/tenkt. M+.
Stabukk
24.03.2022 kl 22:02 61130

Ei nyttig og saklig oppsummering! Er også overbevist om at Hanwha sitt oppkjøp, i alle fall delvis, har sammenheng med eit ønskje om større kontroll med vidare framdrift i Moses Lake, kanskje også tilsetting av ny og permanent CEO.

Er også sikker på at ønskje om rask oppstart av ML-anlegget vil bli prioritert og kommunisert. Om det ligg ein spesiell taktikk bak at Hanwha manglar 1 aksje på negativ kontroll og plikt til å gi bud, blir vanskelig å uttala seg om. Reknar uansett med å sjå eit meir handlingskraftig Rec etter at eit nytt styre tar over.

Trur også «nye Rec» vil løysa den fastlåste situasjonen med Yulin, som blant anna omfattar uenighet om teknisk oppfølging og betaling for utført arbeid.
DjTao
24.03.2022 kl 22:08 61007

Takk for et utfyllende innlegg Sa2ri, godt oppsummert og informativt.
En liten detalj, som jeg liker å trekke frem er at REC på den utvidete tomten de ønsker å kjøpe snakker om Manufacturing sites. Det er altså flere fabrikker det er snakk om. Da er det kanskje både wafer og batteri på den utvidete tomten eller skiller kan mellom wafer og ingot produksjon?

Et annet spørsmål er jo hva som skal skje på nabotomten som nå er solgt men som ligger som pending? Er den satt av til batteri eller er batteri tenkt på den utvidete tomten?
Sa2ri
24.03.2022 kl 22:09 60967

Registerer at enkelte også mener RECSI burde/vil flyttes til børsen i USA (Nasdaq). Det er nok ikke så veldig sannsynlig, men en notering på Nasdaq i tillegg til OSE kan være en mulighet om en stund og vil ha sine fordeler (og ulemper). Noe slikt vil nok ikke skje akkurat nå, men dette kan bli en realitet kanskje spesielt dersom det etableres et JV eller lignende i forbindelse med oppstart av ML.
Sa2ri
24.03.2022 kl 22:19 60848

Godt poeng som det også er referert til i teksten som er klippet inn. Det er godt mulig HS allerede har sikret seg tomten som har vært til salgs, men at de har ventet SB 5849 og/eller venter på SEMA før de klinker til (slutter handelen). Tomten ved siden av RECSI som selskapet eide tidligere og som de nå ønsker å kjøpe tilbake, er ganske stor - husker ikke eksakt størrelsen men mener å ha lest en sammenligning til 10 fotballbaner og det er jo en del (den som hadde denne informasjonen må gjerne dele dette på nytt).
Slettet bruker
24.03.2022 kl 22:20 60804

Bullinvestor skrev Innlegget er slettet
Ganske sikker på de kjøper ulovlig over børs? Tvilsomt
Sa2ri
24.03.2022 kl 22:37 60563

Bullinvestor skrev Innlegget er slettet
Du glemmer et vesentlig moment, nemlig at HS har en mann i styret og derfor er å anse som innsider. Det betyr at alle handler de gjør må meldes, ikke bare handler som krysser en grense for flagging. Dersom de kjøper flere aksjer vil de krysse grensen for tilbudsplikt, som også må meldes.
Redigert 24.03.2022 kl 22:39 Du må logge inn for å svare
ECCO
24.03.2022 kl 22:48 60449

Takk Sa2ri for et bra innlegg. Hva tenker du om AKH sin Exit? Vi er vel mange som har trodd at rec skulle bli et nytt industri eventyr med Røkke i front. Trengte de fortjenesten til andre prosjekter ?ser de ikke mer potensiale? ble prosjektet for stort? Har AKH fått noe vi ikke ser nå , men som blir synlig seinere ? Har mange spørsmål, og ser ikke logikken at AKH solgte seg ut

Og som vi vet og lenge har visst skal ML åpnes, hvorfor selger AKH seg ut like før det skal skje?

Til info har jeg vært her i mange år og er fortsatt investert. Hadde vært fint å høre andre sine tanker rundt dette.
Slettet bruker
24.03.2022 kl 22:54 60426

165 acres. Eller 668.000 m2
Redigert 24.03.2022 kl 22:56 Du må logge inn for å svare
Sa2ri
24.03.2022 kl 23:05 60262

Jeg tenker at AKH sin exit var timet bra og at de fikk et tilbud de ikke kunne si nei til, spesielt med tanke på inngangen(e) de har hatt. Husk at AKH gjerne eier så mye i et selskap at de har full kontroll og for å skaffe seg dette i RECSI måtte de ha kjøpt en god del aksjer. Posten de hadde i RECSI fikk de kjøpt veldig billig (tvangssalg) og de har senere (mer eller mindre) opprettholdt sin eierandel. Skulle de økt eierandelen måtte de i tillegg til å kjøpe en del aksjer også hatt "sin mann" på plass som CEO fortsatt - minner om at Tore Torvund kjente KIR og at han gikk av i forbindelse med HS sin inntreden i selskapet (ikke mye er kommunisert om dette men jeg forstår at han ble syk og senere døde). Når det er sagt, så har aksjer en lei tendens til å falle i tre dager etter dårlige nyheter og/eller at en innsider selger seg ned - det kan derfor bli en rød dag igjen i morgen pga denne "psykologiske" effekten, men det vi fikk av nyheter i går var ikke dårlige nyheter - tvert imot.

Akersystemet har veldig god tilgang på kapital og det de tjente på RECSI er litt mer enn en slant, men ikke så mye at det har noen stor betydning.

Som jeg allerede har nevnt så tror jeg det har vært uenigheter internt i styret om hvor raskt ML skal/bør åpne, og hva som måtte til for at dette skal skje. HS er nok vel så kapitalsterke som AKH og ser ut til å ha det litt mer travelt enn det AKH har lagt opp til. Da er det greit å skilles og gå hver til sitt. HS er dessuten en solid aktør som kan dette markedet, og kanskje har de en fordel i forhold til forhandlinger med kineserne angående en videre avtale vedrørende Yulin og hvordan denne fabrikken skal driftes videre.
Redigert 24.03.2022 kl 23:10 Du må logge inn for å svare
Compilation20
24.03.2022 kl 23:14 60143

Personlig tror jeg KIR benyttet anledningen til en MEGET god finansiell investering ved kjøpet av JUM`s beholdning. Han har fått godt betalt, men hovedfokuset er ikke rettet mot Rec sin kjernevirksomhet, men mot karbonfangst/Vind og benyttet anledningen til å selge seg ut når Hanwha allerede var inne og har dette fokuset mer enn noen andre. Har sittet rolig og venter spent på fortsettelsen med mine skarve 25`aksjer. Hver dag er spennende i denne aksjen, særlig når vi ser og leser alt som nå legger seg tilrette makro i US.....er trygg på at det betaler seg til slutt.
Sa2ri
24.03.2022 kl 23:21 60049

"Personlig tror jeg KIR benyttet anledningen til en MEGET god finansiell investering ved kjøpet av JUM`s beholdning."

Det har du nok rett i. Hvis jeg husker riktig var prisen i book buildingen ca. 1,20 per aksje og disse ville da blitt solgt til mange. KIR og Aker Invest kom inn fra venstre som lyn fra klar himmel og tok alle aksjene JUM måtte selge. Samlet har de i underkant av 1,5 mrdNOK i gevinst på noe som du korrekt beskriver ikke var kjernevirksomheten de ønsket å utvikle. Man skal ikke se bort fra at TT hadde en finger med i dette spillet (selve transaksjonen).
Redigert 24.03.2022 kl 23:21 Du må logge inn for å svare
ECCO
24.03.2022 kl 23:32 59912

Setter pris på svaret ditt, og håper du har rett. Og at det nå fremover kommuniseres litt oftere og mer fremoverlent enn tidligere. Det sagt så har Røkke mannskapet gjort et godt stykke grov arbeid på kort tid.
solfylt
24.03.2022 kl 23:32 59900

Slettet bruker skrev 165 acres. Eller 668.000 m2
Som tilsvarer sånn circa 90 fotballbaner.. Blir plass til mer enn en kantine da :)
Redigert 24.03.2022 kl 23:55 Du må logge inn for å svare
solfylt
24.03.2022 kl 23:55 59813

Mange takk for en bra oppsummering og edruelig vurdering av tingenes tilstand. Tror du har helt rett i at det nok har vært uenigheter internt. Tenker også at REC hele tiden har vært klare på at de trenger et langsiktig og forutsigbart kundegrunnlag før oppstart er aktuelt og at dette har gått for sakte. Det tar Hanwha seg av nå med sitt behov for polysil og enorme planer for fremtiden. Hvordan prissettingen på polysil fra REC til Hanwha blir fastsatt, lurer jeg på? Det kan ha værrt en liten nøtt å knekke også. At Røkke og AKH solgte sin del med den vanvittige fortjenesten er forståelig nok, selv om mange nok har sett på dette eierskapet som en trygghet. AKH og selskapene under denne paraplyen har gått på en kraftig smell den siste tiden. Nå fikk AKH en boost fra Japan på noen verdifulle milliarder, markedet kjøpte AKH i går med begge hender og sendte kursen til vær før den gikk kraftig tilbake igjen. Forferdelig mange som kjøper og selger i ren harnisk. Ikke ulikt REC som var opp 10% på nyheten om Hanwhas kjøp før den dagen etter falt 10%. At det blir rødt i morgen er meget mulig, men vi kan like gjerne gå godt opp. Spiller det noen rolle? Javisst, om ikke annet enn av psykologiske grunner... Hanwha kjøper for 20 kr, folk selger for 15 -det er egentlig ganske sprøtt, selv om man er lei eller redd for at Røkke har lurt Hanwha trill rundt. Jeg har aldri vært tryggere på min investering enn nå av den grunn at ML har aldri vært nærmere åpning enn i dag. Og er det ikke det vi har ventet på?
hellstrøm
25.03.2022 kl 00:07 59706

AKH betalte vel rett under 17 kroner pr aksje så gevinsten for dem er vel ikke sååå eventyrlig? Hva AKER ASA betalte for RECSI konkursboet er noe annet, den store gevinsten tok vel AKER ASA ved salg til AKH?
Redigert 25.03.2022 kl 00:09 Du må logge inn for å svare
voff
25.03.2022 kl 00:30 59552

Veldig bra påpekt hellstrøm. Synes det er helt utrolig at du er den første til å påpeke dette. Takk for at du er våken. Mye dyp søvn for tiden.
Stabukk
25.03.2022 kl 00:32 59544

Det var Aker Capital som kjøpte aksjane frå Ulltveit-Moe på billigsalg.
Slettet bruker
25.03.2022 kl 05:47 59251

Interne salg av aksjer innad i akersystemet er ikke økonomisk reelle. Røkke kjøpte for 1,325 og solge for 20.

Viktigere nå er at Manchin nå er på gli.
https://www.washingtonpost.com/climate-environment/2022/03/24/manchin-build-back-better-climate/
RLB76
25.03.2022 kl 06:36 59020

Utdrag fra artikkelen
Sen. Sheldon Whitehouse (D-R.I.), one of Congress’s most vocal climate advocates, said in an interview Wednesday that Manchin appears to be on board with the clean energy tax credits as well as a fee on emissions of methane, a potent planet-warming gas.
Slettet bruker
25.03.2022 kl 06:42 58942

De var jo med i emi på 10,80 så har jo ikke bare kjøpt på 1,32?

https://finansavisen.no/nyheter/industri/2020/10/14/7577091/rec-varsler-milliardemisjon

Men som du sier andre ting teller nå og det veldig mye positivt .
Optimisten
25.03.2022 kl 07:32 58619

Er helt enig, merkelig at folk selger nå like før en meldt gjen-åpning av fabrikk🤗
Sa2ri
25.03.2022 kl 07:52 58397

Det er helt riktitg at Akersystemet har kjøpt aksjer i to omganger - tvangssalg og emisjonen på 10,80 - men har du regnet på hva dette har kostet dem og hva de nå har solgt for? Samlet kostnad var ca. 385 MNOK - de har solgt for ca. 1,8 mrdNOK og gevinsten blir følgelig litt under 1,5 mrdNOK (som igjen tilsvarer ca. 1,7 MNOK i fortjeneste per dag).
Slettet bruker
25.03.2022 kl 08:30 58046

Ja vet det Sa2ri. Et annet spørsmål . Kan gårdsdagens nedgang forbindes med at det var veldig stort volum opp mot 18,30 på grunn av flere trodde det var tilbudsplikt på 20kr ? Og at disse solgte seg ut i går når de skjønte at dette ikke var tilfelle?
Slettet bruker
25.03.2022 kl 08:37 57887

Ja, sitter med den samme følelsen.
Stabukk
25.03.2022 kl 08:51 57613

Hanwha har i alle fall bekrefta for andre gong at selskapet ikkje stussar på at Rec er verdt 20 kr per aksje! Når det ikkje har oppstått tilbudsplikt, kan vel selskapet fritt vurdera å gi eit frivillig tilbud. Men kanskje Hanwha heller vil skaffa seg större eigarandel i ein retta emi, på högare kurs seinare?

I tillegg til Hanwha, har naturlig nok også fungerande CEO James May stor tru på Rec. Han avsluttar si "helsing"" i årsrapporten for 2021 slik:
"Our employees have continually demonstrated the ability to take the necessary actions to preserve the Company’s liquidity and to ensure that we maintained the capability to succeed when we restart Moses Lake. Now that market conditions have turned and we may have the opportunity to restart and expand
operations, these employees will ensure that we are successful in resuming and maintaining operations.
I am confident in a bright and profitable future for REC Silicon!"
Sa2ri
25.03.2022 kl 08:54 57542

Tror det kan være en av årsakene, men det er nok en del "raske penger" i omløp i markedet og alle skal time oppgang - da selger man det som kanskje kommer nedi veien og kjøper aksjer hvor det er stor bevegelse (ref. AKH i går). Det er ikke slik man tjener penger i aksjemarkedet over tid.
Redigert 25.03.2022 kl 09:09 Du må logge inn for å svare
Tanjiro
25.03.2022 kl 08:55 57518

Takk for en fin oppsummering Sa2ri!
Sa2ri
25.03.2022 kl 09:13 57298

Jonas Fremming i SB1M er ute med en kort oppdatering etter at SB 5849 ble signert i går hvor de opprettholder kjøp med kursmål 17,-. Han skriver følgende:

"RECSI (Buy tp NOK17): Bill 5849 related to tax incentives in Washington State just signed by the Governor

Bill 5849 related to tax incentives in Washington State just signed by the Governor

Conclusion
To our understanding, Bill 5849 related to tax incentives for manufacturers of solar panels and other solar-related components in the Washington State Legislature was, as highly expected, signed by the Governor. We view the legislation as a positive data point but do not expect the act to be enough to incentivize US solar supply chain investment. Thus, we do not expect a Moses Lake re-opening decision solely based on Bill 5849 and continue to view the SEMA act as the most critical component to a US solar supply chain. As we have stated in our previous research notes, we remain convinced that a Moses Lake re-opening represents the most likely scenario. As the signing was highly expected as the legislation passed both the Senate and the House previously in March, we expect only a limited share price reaction in RECSI today, albeit daily volatility is high.

Our analysis
Tax incentives granted: Bill 5849 is a legislation sponsored by Senator Judy Warnick. The legislation will extend the reduction of business and occupation tax rate for solar energy and silicon product manufacturers in Washington from July 1, 2027, to July 1, 2032, to our understanding. The business and occupation (B&O) tax rate of 0.275% will now be applied to manufacturers of certain kinds of solar energy systems and related components until 2032 (vs. 2027 before). In comparison, manufacturers would rather pay a B&O tax rate of 0.484% without the bill, to our understanding. The B&O tax applies if you manufacture products in Washington, whereas the tax rate for companies compliant with the bill 5849 would pay taxes of 0.275% of gross receipts, according to the bill. The reduced B&O tax rate applies to i) manufacturers of solar energy systems using photovoltaic modules or stirling converters and ii) manufacturers of specific components of solar energy systems (solar grade silicon, solar silicon wafers, silicon solar cells, thin-film solar devices, or compound semiconductor solar wafers for use exclusively in solar energy systems). Note that there are several other conditions to be within the bill’s scope, e.g., the facility must be completed within three years from the date of approval of the application and must create at least 25 family living wage jobs with an average wage of at least USD23/hour. This bill allows Washington state to rebuild the solar power industry, according to the bill.

A positive data point for a US supply chain: We believe the bill to be favorable to RECSI, but primarily due to the increased probability of creating a US solar supply chain. To our understanding, the Moses Lake facility is within the qualifications to receive these tax credits and will be positively impacted by the bill directly. Indirectly, the bill increases the probability of a US solar supply chain and possibly, Washington as a new solar manufacturing hub, making Washington a more competitive location for green-tech manufacturing. The bill will increase incentives for new manufacturers to use Washington as a base for solar product manufacturing.

Investment in solar supply chain is probably still dependent upon the SEMA act: We remain positive on a Moses Lake re-opening but do not expect this bill to be enough to incentivize investments in the US solar supply chain. We expect investments in the US solar supply chain to continue on hold before the SEMA act. potentially goes through, although the recent Hanwha Solutions investment in RECSI is a positive data point on optimism by a party with every incentive to work towards a US supply chain. The SEMA act would grant higher incentives to invest in the US solar value chain. In addition, Hanwha Solutions has communicated that SEMA is the key to a US solar supply chain. We do not expect any re-opening of the ML facility based alone on bill 5849 going through. We reiterate our positive view of an ML lake re-opening and believe a re-opening decision is within reach in 2022. In our estimates, we assume a Moses Lake re-opening in H2-2023.

Source: SpareBank 1 Markets, Washington State Legislature, Hanwha Solutions

Analysts
Vidar Lyngvær
Jonas Fremming"

Jeg er nok ikke helt enig med han i at gårdagens signering ikke vil resultere i gjenåpning av ML da jeg antar at det vil bli en gjenåpning om enn ikke i full skala før SEMA også blir vedtatt, og den ser det ut til at vil komme relativt raskt.
Redigert 25.03.2022 kl 09:14 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.03.2022 kl 09:22 57297

« To our understanding, the Moses Lake facility is within the qualifications to receive these tax credits and will be positively impacted by the bill directly.»
Slettet bruker
25.03.2022 kl 09:29 57155

SB1M er vel ikke kjent for å tro på noe som helst før det faktisk har skjedd. Hva er egentlig nytt (selve analysen) her? At SEMA er sentralt for solar verdikjede står på hjemmesiden til Hanwha i dag, så det er ikke akkurat rakettforskning.
Sa2ri
25.03.2022 kl 09:33 57055

Det er jeg helt enig i - lite nytt. Det er også stor forskjell på en solar verdikjede i USA kontra de 1500 (pluss 5000) arbeidsplassene lokalt i Moses Lake området. Sistnevnte er viktig for det lokale samfunnet, men ikke ensbetydende med verdikjeden flere ønsker å være med å etablere i USA.

Men, det er jo også litt avstand fra dagens kurs og kursmålet som vi vel alle er enige i er noe pessimistisk.
Redigert 25.03.2022 kl 09:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.03.2022 kl 09:38 56945

Mye høyere avstand til Pareto 30kr og Arctic 26 kr på samme informasjon . Nærmere disse kursmålene burde den også ligge etter min mening på det vi vet i dag.
Redigert 25.03.2022 kl 09:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.03.2022 kl 09:52 56753

Det er for meg helt uforståelig at noen vektlegger SB1Ms analyser når det gjelder Rec Silicon. Jeg hadde i alle fall vært millioner fattigere hvis jeg fulgt deres anbefalinger de siste årene. Men tabbekvoten synes uendelig for enkelte.
Nsxnsx
25.03.2022 kl 10:10 56527

Stort sett alle andre aksjer på OB prises etter forventninger, potensiale og fremtidig inntjening.....Men over hodet IKKE Recsi. Hva er grunnen til dette ? Er folk så blinde at de ser ikke skogen for bare trær ?? Jeg mistenker det. Går du forbi et kronestykke og en tusen lapp på gata, så tar du vel ikke opp bare krona ? Jeg plukker i hvert fall med meg begge deler...Men ser at det er mange aksjonærer som lar begge deler ligge og i beste fall plukker med seg krona 🤣🤣🤣🤣🤣
Småplukker
25.03.2022 kl 10:20 56400

For å fortsette sammenligningen med tusenlapp: Her er det som om det ligger igjen en tusenlapp på en cafestol utendørs, og det meldes stiv kuling.
Men likevel velger en del å vedde på at tusenlappen vil bli liggende pent i ro til neste dag.
Ja, for det trykket som foregår nå for å få opprettet en amerikansk verdikjede, presset frem av klimatrusselen, konkurransen mot Kina og nå også sikkerhetsbehovet pga Ukrainakrigen, vil jeg kalle stiv kuling. Med storm i kastene.