Quantafuel announces PoC.....Esbjerg fullfinansiert

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
14.08.2022 kl 13:31
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
Bulldog
QFUEL 28.03.2022 kl 07:05 288396

Quantafuel ASA | Quantafuel announces Proof of Concept for its Skive chemical recycling plant
Today, Quantafuel announces Proof of Concept for its Skive chemical recycling plant after more than seven days of continuous operation at a level corresponding to an annual capacity of 16,000 tonnes of plastic waste infeed. “This represents a major milestone for chemical recycling, Quantafuel and our future growth,” says Quantafuel’s CEO Lars Rosenløv.

Recently, we communicated that Quantafuel is ready to move forward with a next generation of larger-scale Plastic-to-Liquid plants. Today’s announcement reinforces this.
https://newsweb.oslobors.no/message/557707


16. mai ABG Sundal Collier KJØP anbefaling kursmål NOK 30

24. mai: Quantafuel and Eurazeo announce joint venture for sorting facility in Denmark https://newsweb.oslobors.no/message/563213

Martin Sichelkow, Eurazeo’s Managing Director of the Infrastructure team, added:

"We are proud to be part of it and hope it is the start of a longer and wider collaboration with Quantafuel.”

ABOUT EURAZEO
Eurazeo is a leading global investment company, with a diversified portfolio of €32 billion in assets under management


VI VENTER PÅ: Oppstart linje 3, Skive, end Q2. KUN DAGER edit: Startet 30. juni
Redigert 19.07.2022 kl 19:29 Du må logge inn for å svare
ibyx
27.04.2022 kl 08:48 4525

Lytteposten røyk. Gjorde bedre nytte annetsteds. Slik markedene ser ut nå har jeg vel mer tro på 13 enn 19kr *uten en god/bekreftende melding*
15,65 igår.

Byzantin
27.04.2022 kl 09:59 4461

Waste plastic opp nye 23 % hittil i dag. Quanta fortsetter nedover tross Poc og produksjon som er oppe og går. Det virker som om denne typen selskaper prises høyt all den tid de kun representerer en drøm om noe i framtiden, slik også Pryme, og i sin tid Quanta, før drømmen ble til virkelighet : )
Redigert 27.04.2022 kl 10:01 Du må logge inn for å svare
rischioso
27.04.2022 kl 10:16 4502

Ja, både Waste og Pryme bør man holde seg unna - de skal gjennom det Qfuel allerede har vært så det er en lang vei å gå med mange utfordringer og ikke minst skuffelser undervegs. Når det kommer til Qfuel så er jeg nå 3/4 fullastet. Avventer den siste 1/4 i tilfelle en siste krampetrekning før oppdatering, men er svært fornøyd med snittet så langt. MEN skuffer selskapet mot formodning for n'te gang så krakkanalysen til konfirmanten i Arctic slår inn så vil jeg vurdere å bruke siste rest på en russisk missil for å få en endelig slutt på flere skuffelser fra Skive ... ;)
Herman*
27.04.2022 kl 11:17 4511

I stedet for å angripe Skive med missiler, foreslår jeg heller at du melder deg til tjeneste i Ukraina. Vi vil støtte deg 100%….:-)

Ellers så skriver jo Qfuel i sine meldinger at «Quantafuel aims to rapidly build up production capacity on a global scale». Da må de snart vise at de kan øke tempoet og utvide nedslagsfeltet. En avtale om en rekke fabrikker i USA hadde gjort seg nå.
rischioso
27.04.2022 kl 18:21 4362

Vi vil støtte deg 100% - Hvem vi'er du deg med - hvem er vi - Du og kverulanten? Når jeg kan stå i mot en slik sammensatt duo på forumet så vil nok et tjenestereise til fronten i Ukraina i disse tider være for barnemat å regne ... ;)

Regner med at selskapet nå har lagt det verste bak seg og at progressen fremover vil gjøre konfirmanten i Arctic og hans (bestilte) krakkanalyse til skamme.1 mnd er nå passert siden milepælen PoC ble en realitet og de siste 2mdr har det vært full prod på high load og siden ingen ny hendelse er meldt de siste 8 uker så betyr det at ting funker som det skal så det blir spennende og se hvilke volumer de har greid å oppnå og ikke minst hvor de er i løypa med tanke på innfasingen av linje 3 og eventuelt linje 4 for det er den bekreftelsen markedet trenger for å fjerne all usikkerhet og alt annet vil få full uttelling og reprisingen kan begynne.

En slik melding er å forvente i nærmeste fremtid og helst før shorterne har rukket å fått dekket seg inn så de får bidratt også på den positive siden med ekstra skyv under reprisingen mens de febrilsk dekker seg inn med begge hender - mao, missil eller applaus - valget burde være enkelt ... ;)
hatitchi
27.04.2022 kl 19:04 4321

Regner med at QFUEL er kjøpt opp av WPU innen utgangen av juni.
Herman*
27.04.2022 kl 22:06 4239

Riskokeren: Jeg kan forsikre deg om at Qfuels aksjonærer ikke ønsker deg til Ukraina for å være kanonføde, men fordi vi tror at du ville representert oss og fedrelandet på en utmerket måte.

Når det gjelder Qfuel caset, registrerer jeg at du er betydelig mer positiv, men det har ikke skjedd noe fundamentalt siden du solgte-annet enn at kursen har gått betydelig ned. Caset er jo det samme. Du har jo brukt mye tid og krefter på å argumentere for at BASF med stor sannsynlighet vil selge seg ut av Qfuel. Mener du fremdeles det? Hvis de er så misfornøyd som enkelte antyder, hadde de vel ikke nominert selskapet til årets plast bedrift i Danmark?

For øvrig er jeg enig med deg at det bør komme gode nyheter fra selskapet snart, og hvis og når disse kommer vil vi se en kraftig rekyl.
rischioso
27.04.2022 kl 22:23 4233

Hadde liksom ventet litt mer av deg enn av kverulanten for det er jo nettopp slike bemerkninger han kommer med - det at BASF ville ha solgt seg ut og var posisjonert for å kunne gjøre det noe de også har gjort flere ganger tidligere i andre case de har vært posisjonert i var jo noe jeg tok opp når det faktisk kunne ha blitt en realitet - mao, i forkant av at PoC ble en realitet etter x-antall utsettelser med tilhørende usikkerhet om og rundt teknologien. For hadde de ikke kunne møte PoC kravet så ville jo det ha betydd det samme som at den kjemiske teknologien ikke virket som forespeilet og forventet.

Av samme grunn blir jo dette et unødvendig sleivspark å skulle ta opp dette nå når PoC er en realitet og teknologien beviselig virker hvor det eneste som gjenstår er stabil prod over tid noe de nå har hatt i 8 uker sammenhengende siden markedet ikke er blitt oppdatert om noe annet slik de er pålagt å gjøre om det hadde vært tilfellet. Dette er jo et skoleeksempel på det å ta ting ut av en sammenheng fra en annen tid før PoC kom og bruke det nå i nyere tid etter at PoC er en realitet. Det er nettopp slik kverulanten driver på og bruker masse plass for å dele - noe annet deler han jo ikke, men du der i mot er jo opptatt av caset og diskuterer det så da hadde jeg også forventet at du så sammenhengen mellom usikkerheten til PoC og risken med at BASF tok en exit vs derisikingen når PoC ble en realitet ...

Nå har vi sikkert gitt kverulanten jobben for i natt hvor han skal gå igjennom alle mine innlegg etter at PoC kom for å se om jeg har nevnt det - aldri er noe så galt at det ikke er godt for noe ... ;)

---------------------------

Når det kommer til kursutviklingen fremover så tror jeg vi er nær en bunn før oppdatering fra selskapet foreligger for omsetningen er langt på veg til å tørke ut både på OSE (4,2m) og Tradegate (32k euro eller 310k nok)

https://www.tradegate.de/orderbuch.php?lang=en&isin=NO0010785967

Så gjenstår det og se om shorterne vil fortsette å presse kurs eller om de begynner inndekkingen. Går de for å presse kurs så vil utfordringen være at det er svært begrenset med selgere og vil de begynne inndekkingen så vil det også by på utfordringer fordi få vil selge rundt dette nivået og således må de gå en del opp for å finne reelle selgere og i mellomtiden kjenner de til risken for at en triggende Skive oppdatering kan tikke inn den nærmeste tiden så vi går helt klart svært spennende tider i møte ... ;)

https://shortnordic.com/detaljer_selskap.php?company=QUANTAFUEL&land=norway
Redigert 27.04.2022 kl 23:01 Du må logge inn for å svare
oivindl
27.04.2022 kl 22:59 4206

"Utprøvingen av teknologien er fortsatt i en kritisk fase"
-Rischioso

"teknologien beviselig virker hvor det eneste som gjenstår er stabil prod over tid"
-Rischioso

Ikke lett å bestemme seg.
rischioso
27.04.2022 kl 23:12 4190

Jeg må jo bare le, men det betyr jo at du ikke fant noe om at BASF ville kunne ta en exit etter at PoC ble meldt og det var det vi snakket om og hadde du i iveren etter å finne motsetninger tatt deg tid til å lese det som nettopp ble skrevet så hadde du også fått med deg at 8 uker nå passert med sammenhengende prod noe de aldri før har hatt så det er en endring av betydning - i alle fall har det betydning for meg. At du ikke ser den overrasker ikke - for å si det mildt ..

Når du skal ta ting ut av sammenheng og kaste det inn der det passer for å underbygge påstandene dine så må du jo også ta deg bryet med å føre opp datoer siden du påstår du er så opptatt av kildereferanse - eller er du ikke det allikevel - ikke lett å skulle forstå, men det har kanskje noe med at datoer ville avslørt deg .. ;)
ibyx
27.04.2022 kl 23:15 4191

Vanskelig å time denne..
Kan jeg stole på Arctic og 10 kroner?
hatitchi
27.04.2022 kl 23:23 4193

Nå skal jeg ta en skikkelig ricochet å påstå at PoC er noe BASF har TVUNGET gjennom for å gjøre det mulig å selge seg ut. Shorterne jobber for BASF, og så fort kursen når 28 kr (ca. 100 % return for BASF), gjør BASF et blokksalg hvor de selger aksjene til shorterne. Synlig short er 4,33 %, 4,8 % om man legger til Bronte. I god ricochet-stil sier vi at samlet short er. 9.6 % Tilfeldig at eierandelen til BASF er 9,5 %?

Ha en forftreffelig god kveld!

Om dere synes QFUEL har gjort det ræva; PureCycle har rotet bort 75 % av verdiene siden de gikk på børs og er nå priset til 1340 MUSD og har tilsvarende QFUEL MCAP i CASH!

Skufende at qufuels ikke har prøvd seg på asien: https://purecycle.com/2022/01/sk-geo-centric-and-purecycle-announce-location-of-asias-first-polypropylene-recycling-plant/ Mulig det er PureCycle som blir vinnern.
rischioso
27.04.2022 kl 23:26 4187

Du får legge inn kjøpsordre på 10 eller rett i overkant så får tiden vise om konfirmanten er til å stole på - jeg er fortsatt manko med 1/4 av planlagt beholdning og får jeg disse på et lavere nivå så hadde jo det bare bedret snittet, men 10 kroningen har jeg ikke noe tro på - da vil jeg ikke kjøpe, men gå for Satan 2 ... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=vLREbwJ4I7M
rischioso
27.04.2022 kl 23:28 4182

Vi får selge oss ut på 27,90 da - pluss er pluss ... ;)

Spøk til side - svært misforstått om du er på leting etter 1 vinner når hele verden oversvømmes av plast og plastprod dobles hver 10-ende år - da er det både plass til og ikke minst behov for mange vinnere og slik må det bli for å kunne utgjøre en forskjell på veien til å få bukt med problemet ...
Redigert 27.04.2022 kl 23:55 Du må logge inn for å svare
Herman*
27.04.2022 kl 23:50 4193

riskokeren. Joda, jeg er mest opptatt av caset og jeg lar meg ikke provosere av folk som har andre synspunkter enn meg selv. Kan dog være greit å forsikre meg om hva du faktisk mener. Dette med POC er jo veldig sentralt, men var ikke du en av de som mente at POC over syv dager ikke var så mye verdt? Er ikke mening å bli en ny kverulant, men jeg husker faktisk ikke hva alle har ment og skrevet, så da spør jeg heller.
hatitchi
27.04.2022 kl 23:55 4225

Det du ikke skjønner riskoker, er at etter at QFUEL meldte om oppnådd PoC, så har terskelen for hva de må melde, endret seg. De har faktisk trukket guidingen på 12k tonn for 2022, og "will revert with a guiding on Skive in due course.".

Og shorten: Vi vet begge to at er det noe qfuel skal fremover, så er det å hente penger. For hver dag en ikke hører et knyst fra selskapet, er en dag nærmere kapitalinnhenting uten positiv kursreaksjon. Du vil ikke få en positiv reaksjon før selskapet klarer å tenne en gnist som får markedet til å kaste seg over aksjen igjen. Noen snakker om at SP1M og Pareto fortsatt har kjøpsanbefaling og kursmål på rundt 100 kr. Det er vel noen hundre dager siden de sist ble oppdatert og NDX har nok falt noen tusen poeng siden den gang.

Quantafuel er enten skrot, eller en glemt juvel skjult på Growth-skraphaugen.
rischioso
28.04.2022 kl 00:01 4201

Ja, og av samme grunn sa jeg at risken fortsatt er til stede nettopp fordi man manglet stabil prod over tid. Nå har de hatt sammenhengende prod over 2 mdr og vi bør vel kunne anta at de nå nærmer seg akkurat det. Om knappe 4 uker så vil de kunne ha hatt stabil prod over et helt kvartal og det burde være nok til å kunne dokumentere nettopp stabil prod over tid.
Hammers
28.04.2022 kl 00:03 4197

Har du eksemper på andre selskaper enn QFUEL der POC er et tema?
Jeg hadde personlig aldri hørt om begrepet før jeg kom over det på en QFUEL-tråd.
Deretter måtte jeg google hva det var for noe. Latterlig - og ganske enestående - etter mitt syn.
Redigert 28.04.2022 kl 00:03 Du må logge inn for å svare
Herman*
28.04.2022 kl 00:03 4199

Vi vet jo I grunn ingenting om hvor stabil produksjonen har vært den siste måneden. De må melde om uhell, men ikke om at de må stenge ned produksjonen en dag eller to.
rischioso
28.04.2022 kl 00:04 4195

hatsjo - aldri lurt å skrive på forumet i fylla - takker for hastebidragene, men må innrømme at de virker å ha et snev av hallusinasjoner over seg - misforstå meg rett, en artig twist, men alt til sin tid ... ;)
Redigert 28.04.2022 kl 00:04 Du må logge inn for å svare
rischioso
28.04.2022 kl 00:07 4180

Det har du helt rett i og det vil vi kunne få vite gjennom oppdateringen hvor nedetid blir opplyst - også vil det gjøre noe med volumet, men avvik, modifikasjoner og uhell skal meldes - ikke justeringer og andre småting.
ibyx
28.04.2022 kl 00:55 4145

Trailerspotting. Hvordan kan vi vite om trailerne til Tyskland er fulle eller halvfulle.. 🧐
rischioso
28.04.2022 kl 01:28 4153

Det er vel ganske logisk, det er som kjent relatert en kost til transporten så halvfulle biler vil det jo ikke være hensiktsmessig å sende av gårde - man bestiller således frakt når man har produsert nok olje til å fylle tankbilene man bestiller - mao, tankbilene som ankommer fabrikken er tomme og tankbilene som forlater fabrikken er fulle i motsetning til lastebilene som kommer med plast har last når de ankommer og er tomme når de forlater fabrikken - volumet for perioden får vi presentert i prod oppdateringen som vi kan anta er like rundt hjørnet.
oivindl
28.04.2022 kl 09:07 3942

"i iveren etter å finne motsetninger tatt deg tid til å lese det som nettopp ble skrevet så hadde du også fått med deg at 8 uker nå passert med sammenhengende prod noe de aldri før har hatt så det er en endring av betydning -"

Rent bortsett fra at det ikke er åtte uker mellom dine uttalelser, men under en. Da faller jo den begrunnelsen bort. Her har du datoen.
21.04.22
"Utprøvingen av teknologien er fortsatt i en kritisk fase"

"det har kanskje noe med at datoer ville avslørt deg .. ;)"

Ikke veldig bekymret for det, nei.
velkjent
28.04.2022 kl 09:20 3922

Hvilken godtgjørelse får QF for plasten de overtar fra kommunene?
Herman*
28.04.2022 kl 09:22 3931

Les årsrapporten side 14. stor interesse for selskapets teknologi, nye partnerskap vil sannsynlig bli annonsert de neste månedene.
oivindl
28.04.2022 kl 09:25 3921

"Jeg må jo bare le, men det betyr jo at du ikke fant noe om at BASF..."

Din teori om BASF har jeg kommentert før, og vist at basert på ditt resonnement var det lite sannsynlig at BASF ville trekke seg ut.
At du nå ser ut til å være enig i det, er greit nok.
Thesistulling
28.04.2022 kl 09:27 3895

Skyter man fra hofta av og til, så må jeg nå si at Pryme har vært, og er litt spennende.
Mulig ny rekyl nå ser det ut til.
Ut igjen på rundt 22.
thief
28.04.2022 kl 09:30 3880

Ja,de sier kanskje i løpet av de neste månedene.Håpet at det skulle bli litt mer fortgang med PoC på plass
Fyret
28.04.2022 kl 09:37 3843

Kraknisserne og robotterne kæmper som fanden
Vandalen
28.04.2022 kl 11:02 3731

Biter meg merke i den her. Spesielt positivt at de omtaler at prisene på produktene de leverer, er høyere en antatt👌🏼

«Quantafuel is discussing the roll-out of large-scale capacity plants with both existing and potential new partners. Quantafuel notices a rapidly growing interest from major players across Europe that might lead to new partnerships and FEED studies for integrated plants during the next months.

The market remains positive for Quantafuel’s products, with prices for related products being higher than previously expected.»
oivindl
28.04.2022 kl 11:22 3696

"Dette med POC er jo veldig sentralt, men var ikke du en av de som mente at POC over syv dager ikke var så mye verdt? Er ikke mening å bli en ny kverulant.."

Du har selvfølgelig helt rett. Rischioso har hevdet alt fra rakett til 50% nedgang og til ingen betydning.
Så kan jo enhver vurdere om begrunnelsene hans holder mål eller om det kun handler om egen vinning.

Du bør heller ikke være så engstelig for å bli kalt kverulant av Rischioso. Det er standard bortforklaring fra den kanten.
Å påpeke alle krumspring Rischioso driver med, er selvsagt ikke kverulering, det er kildekritikk og evaluering, noe alle burde legge vekt på.
rischioso
28.04.2022 kl 13:04 3599

Ja, når jeg kommenterte Pryme og Waste så var det med ref til hvor de er i prosessen og hvilke utfordringer de vil møte fremover vs Qfuel som ligger noen hestehoder foran og har lagt disse utfordringene bak seg så betyr jo ikke det at du fra tid til annen kan gjøre 1 trade eller 3 - om du treffer rett og ikke blir sittende fast. Se bare på Waste i dag - ned over 20% etter en oppgang på over 30% i går og det på syltynt volum hvor det til tider er flere kroner mellom høyeste kjøpsordre og lavest salgsordre - da holder man seg unna ...
Thesistulling
28.04.2022 kl 13:42 3564

Waste burde man hivd seg på med en gang, lå litt i kortene at den skulle en kjapp tur opp.
Eller, man hadde den følelsen.......men litt for risky.

Tittet på Elabs?
Når de begynner å hanke inn kontrakter utenom pc/mobil markedet vil det smelle skikkelig.
Fatter ikke at den ikke har gått som ei kule, men den er ganske så under radaren for de fleste.

rischioso
28.04.2022 kl 14:14 3508

Ja, det må jo bare komme når man er blant de første i verden med en kjemisk resirkuleringsteknologi for plastikk som faktisk funker og som hele verden har ventet på og av samme grunn er det så viktig at vi får bekreftelsen på stabil drift over tid som er å forvente å komme i nærmeste fremtid. Stabil drift over tid er faktisk viktigere enn selve short term PoC'n og burde egentlig ha ligget inne som en del av et samlet PoC krav og en forlengelse av det kortsiktige PoC kravet så hadde vi sluppet denne usikkerheten vi har opplevd etter at short term PoC krava ble møtt - uansett, vi er snart der hvor 15 tallet nå burde være historie og reprisingen så smått kan starte i takt med triggende oppdateringer fremover ... ;)

Redigert 28.04.2022 kl 14:16 Du må logge inn for å svare
rischioso
28.04.2022 kl 14:26 3479

Alltid artig med kortsiktige trades om man treffer, men nå som ting begynner å gå seg til her mens kursen fortsatt ligger i det nedre sjiktet og en betydelig reprising virker å være nært forestående så har jeg valgt å vekte meg opp her og bli med på den reisen ...;)
Bulldog
28.04.2022 kl 15:14 3410


Fra dagens årsrapport:
Quantafuel is discussing the roll-out of large-scale capacity plants with both existing and potential new
partners. Quantafuel notices a rapidly growing interest from major players across Europe that might lead to
new partnerships and FEED studies for integrated plants during the next months.
rischioso
28.04.2022 kl 16:06 3337

Ja, men det var også kjent i likhet med mange andre triggere som ligger i loopen, men det markedet venter på og som er det viktigste av alt er en prod oppdatering som bekrefter stabil prod over tid med tilfredsstillende oppetid og volum som estimert eller høyere - frem til det foreligger så vil usikkerheten råde ....
Strategi
28.04.2022 kl 16:16 3329

Tror dette er siste dag denne handles under 17 kr.
Sannsynligheten for at endel nå skal inn før helgen.
Meldings vinduet er vidåpent.
rischioso
28.04.2022 kl 16:49 3286

Vi kan jo håpe, men igjen så er nok det avhengig av flere faktorer både når det kommer til selskapets bekreftende prod oppdatering og short utviklingen. Disse 2 henger sammen og styrer kursen i hver sin retning. I det korte bildet tror jeg nok vi slipper og se 15 tallet, men 16 tallet er vi nok ikke helt ferdig med - ikke riktig ennå.