5PG og avtale med NETFLIX


I dag meldes avtale med Netflix, kursen er opp knapt 10% og har en mcap på 140 millioner. Må da være børsens mest undervurderte og underanalysert selskap? Her mener jeg at markedet virkelig sover i timen og ikke har fått med seg meldingen, kursen kunne lett steget 50%+ på denne.

Her er det kommunisert flere avtaler som kan komme når som helst, våkner markedet snart?

Merk også de forskjellige MilestoneWarrants som tilsvarer en median kurs på over 4kr - med andre ord, her må det komme mye snacks..

Det har vært et vakuum på OSE etter selskaper i denne bransjen etter Funcom ble oppkjøpt og 5PG er klar til å ta over tronen.

Selskapet har en latterlig mcap på 140 mill og traderne kan virkelig kjøre et selskap med en så lav mcap, de neste ukene blir ekstremt spennende. Metaverse er det nye store og her kan 5PG dumpe rett opp i dette.

Jeg eier aksjer i selskaper og hver enkelt må lese seg opp selv, dette er ikke en anbefaling til å kjøpe, men en anbefaling til å lese seg opp.
Bongo111
11.04.2022 kl 19:11 1149

Kølle ved ikke mere end os andre og han formåede aldrig at skabe nogle reelle aktionærværdier.

Han kjenner i hvert fall selskapet og bransjen bedre enn meg, og kanskje til og med bedre enn deg? Uansett utrolig mye spennende på gang for tiden, Skybound bak spakene blir gull.

De største nyhetene i selskapets historie er altså bare uker unna og disse skal kick-starte USA noteringen, her kan det virkelig bli gøy fremover.

https://www.thegamer.com/before-your-eyes-devs-new-game-eye-tracking-goodbyeworld-games/

Intervju fra BYE utviklerne etter bafta-prisen. Avslører hardt arbeid med nytt spill med lik teknologi. Kan spekuleres i om et godt samarbeid med SB / 5th fortsetter her?

Det gør han uden al tvivl.
Men insider er han nu ikke, så han burde ikke have mere kendskab til hvad der sker i selskabet end vi har.
Vi må se, hvad fremtiden bringer.
Redigert 11.04.2022 kl 21:44 Du må logge inn for å svare

Vil neste melding inneholde ordet Metaverse? I så fall tror jeg vi vil alle rallyers mor!