HVA TENKER FOLK OM COVID OG VAKSINER!?

Slettet bruker
COVID 03.04.2022 kl 09:46 19937

Sett i ettertid, så ser man hvor mye dette ble helt feil.

Det er ingen som mobber de uvaksinerte, ingen er redde for Covid.

Hvorfor er det blitt slik og tror investorene her inne at vi er helt ferdig eller venter vi på mer vaksiner og flere varianter......
Kaloix
09.06.2024 kl 00:12 753

I 2019 skrev jeg at jeg frykter det neste 10 året, altså det som skjer mellom 2020-2030. Vi er nå komt til juni 2024 og verden ser helt forferdelig ut. EU sier vi må forberede oss på krig. Hvem styrer rundt omkring, hvem styrer USA? Canada? Det er EU tilhengere, WEF forgudere og venstresiden. De har ført oss mot avgrunnen. Hvem styrer i Norge? De verste noengang slik jeg ser det. Venstresiden fører oss mot avgrunnen, det er alt politikken derfra fører til. AP er hva de er, de er hva de er. Folk forstår knapt hva dette partiet har gjort med Norge og jeg orker faktisk ikke og forklare AP velgere lenger. De evner bare ikke, vi går mot undergang og ingen i sekten forstår dette, ingen andre er overrasket. Som i 1940 som nå, det er akkurat samme folk som styrer og tror de vet alt. AP ville jo ikke styre når krigen brøt ut forrige gang, de som sitter med makten nå? Støre skal liksom være vår leder i en krigssituasjon? Beklager, det ender selvsagt ikke bra.

Vi i vesten er nå opptatt av Pride, resten av verden ler av oss. Med rette, i kjønnsforvirringen og det grønne skiftet, vindmøller og batteri biler....Sør Amerika var Exit for 80 år siden og blir det kanskje igjen.
November 2024, ikke lenge til, så får vi se hva som skjer frem til da :)
Redigert 09.06.2024 kl 00:28 Du må logge inn for å svare
EcstasyofGold
09.06.2024 kl 00:57 722

Deler dine bekrymringer. Men, tror sosiale medier forsterker intrykket. Man får ikke hele bildet og media er ikke den 3. statsmakt lenger. Se hvordan media håndterte covid. England har for første gang i fredtid fått beskjed om å ha 3 dagers rasjon, vi i Norge har fått den utvidet til 7(fra3)
EcstasyofGold
09.06.2024 kl 01:02 707

Jeg tenker det var enten et våpen eller en "money grab". La oss håpe det siste. Folk dør som fluer, men man ser ofte det man ser etter. Astra sin vaksine er nå helt borte under den grunn av at den ikke trengs mere, bedre alternativer der ute. Det er bare tull, den virket aldri og var farlig.
CatchTrader
09.06.2024 kl 09:35 630

Det som er absolutt mest skremmende, er at folk ikke forstår dette - de tror at media i norge er til å stole på, “de har jo streng policy og de har et solid organ som ivaretar kildekontroll og fakta - sånn har det alltid vært her i Norge” bla-bla..

Nei! Sannheten er at mainstream media er fullstendig ute å kjøre og hele gjengen burde fått sparken på dagen. Akkurat det samme gjelder regjeringen, folk tror at de gjør det beste for oss - sannheten er at den globale eliten har tatt fullstendig kontroll og melker stat og folk for mest mulig verdier!

Det viktigste nå, er at betydelig flere mennesker våkner opp og engasjerer seg - Vi er på vei utenfor stupet og nå må vi gjøre en jobb for at folk skal forstå det som skjer og konsekvensen av det!

Vi alle burde tenke utenfor boksen, inviter familie, venner, naboer på en kopp kaffe - snakk om dette! Det norske folk må få dette inn med te-skje - Vi må forstå at vi ikke lenger kan stole på de store politiske partiene, AP, H, og til dels FRP må ved neste valg få betydelg mindre oppslutning - dette er uhyre viktig. Det må stemmes på de mindre og uavhengige partiene f.eks Norgesdemokratene - kun for å få de inn på tinget, slik at spørsmål faktisk kan stilles og faktisk må besvares!

Dagens politikk i Norge, har ingen plan for fremtidig generasjoner - Hva skal Norge leve av om 30 år?

Hvordan kan norsk politikk forsvare det som USA og Nato bedriver i dag? Hvorfor skal vi betale milliarder av våre skattepenger i en krig som USA og Nato selv er ansvarlig for?

Vi må ta ansvar, vi må gjøre en jobb
Spørsmålet er når gatene skal brenne(ikke hvis)
Hugoil
20.06.2024 kl 09:31 422

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/fauci-admits-school-closures-were-unnecessary/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=99OuXVmXe9qvxrVU
Fauci continues to revise history by stating that he never mandated school closures. “Shutting down everything immediately — and we didn’t shut it down completely — but essentially major social distancing and even schools was the right thing,” Fauci said. “How long you kept it was the problem, because there was a disparity throughout the country. If you go back and look at the YouTube, I kept on saying, ‘Close the bars, open the schools. Open the schools as quickly and as safely as you possibly can.’ But initially to close it down was correct. Keeping it for a year was not a good idea.”
Jackalen
I dag kl 21:37 73

effektiv mot hva?
Kvisla
I dag kl 23:03 30

Jeg mistror media og nyheter på tv. Det meste er korigert for at alle skal gå den "riktige" veien. Jeg liker enn motsatt!
Liker å være objektiv i utgangspunktet, men jeg ser at verden vil bli bedratt desverre. Pengene lager ofte den "riktige" veien. Hva politikere angår så lider de desverre stort sett alle sammen av rabies.
Redigert i dag kl 23:04 Du må logge inn for å svare