HVA TENKER FOLK OM COVID OG VAKSINER!?

Slettet bruker
COVID 03.04.2022 kl 09:46 32433

Sett i ettertid, så ser man hvor mye dette ble helt feil.

Det er ingen som mobber de uvaksinerte, ingen er redde for Covid.

Hvorfor er det blitt slik og tror investorene her inne at vi er helt ferdig eller venter vi på mer vaksiner og flere varianter......
Kvisla
14.09.2024 kl 12:41 391

Ta to. Du skal få min også.
Hugoil
15.09.2024 kl 16:35 312

According to the Roman historian Cassius Dio, the disease broke out again nine years later, in 189 AD. That time, he said, it caused up to 2,000 deaths per day in Rome itself. The total death count at the time ranged between 5 and 10 million. About 25% of those who contracted the plague died. This amounted to about 10% of the population being reduced. Lucius Verus died of the plague, and he issued coins to celebrate his great victory over the Persians – Parthia.

Every migration throughout history brings with it disease. More American Indians died from the diseases Europeans brought to America that they never had. Nobody bothers to check history and what has caused plagues where, at times, 50% of the population dies. So aside from the violence and the welfare costs, opening the borders of Europe and America will result in major plagues, most likely turning up rather aggressively post-2026. Then, there is war, like the Spanish Flu of 1918 brought back by soldiers; these are always high-risk events. This is not my opinion – it is simple historical facts.
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/migrants-historical-plagues/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=8is2vGr.f9qvxrVU
Hugoil
I går kl 12:57 235

I forbindelse med svineinfluensaen hadde Aftenposten et kritisk innslag. Det var før Aftenposten ble et mikrofonstativ for myndighetene. Der henvises det til lederen av Europarådets helsekomité, den tyske doktor og spesialist på influensa, Wolfgang Wodarg. Han mente at håndteringen av svineinfluensapandemien var, så langt, århundrets skandale. Det hele dreier seg om en falsk pandemi som er satt i scene av den farmasøytiske industrien godt hjulpet av WHO og myndighetene. De farmasøytiske firmaene har delt markeder mellom seg og sammen med forskningsinstitutter og offentlige helseinstanser har de skremt myndighetene for bedre å kunne selge sine vaksiner og medisiner. Han oppdaget at det for første gang var inngått en hemmelig avtale med den farmasøytiske industri som forlangte at landene selv måtte ta risikoen ved eventuelle bivirkninger.

Avtalen var først bindende når WHO erklærte influensaen som en pandemi. Det var derfor viktig for industrien at det både ble gjort og så fort som mulig. Det viste seg også at flere sentrale aktører i WHO hadde bindinger til den farmasøytiske industri. Det samme med mange forskere og rådgivere. En av dem var rådgiver for den britiske regjering, en visegeneraldirektør for Finlands Nasjonalinstitutt for helse og velferd, mens flere andre var såkalte uavhengige influensaforskere. En forsker eide til og med to selskaper, som arbeidet med influensavaksine. WHO hadde også opprettet en krisekomité som skulle gi råd om pandeminivået, men navnene på de omkring 20 medlemmene ble hemmeligholdt.

Senere har Preben Aavitsland ved FHI uttalt at forventet dødelighet var sterkt overdrevet, og at mange av tiltakene var helt unødvendige. Det samme begynner noen aviser å antyde når det gjelder håndteringen av covid-19 viruset. Til og med FHI snakker om kryssresistens, som innebærer at har man for eksempel hatt influensa, er risikoen for covid-19 mindre. Enkelte forskere mener å dokumentere at vaksine forstyrrer immunforsvaret og øker risikoen for smitte. Naturlig immunitet derimot styrker immunforsvaret.
Solid State
I går kl 13:01 229

har bestilt time alt. jeg ønsker ikke å bli dødssjuk. en kamerat av meg har covid nå. 39,5 i feber. like før han blir lakt inn nå.
Dansekongen
I går kl 14:10 198

Hvis man blir dødssyk av en forkjølelse, er det kanskje på tide å kutte ut skrapmaten, få på seg treningstøyet og komme seg ut i frisk luft? 🤣
rockpus
I går kl 18:42 149

Forebyggende medisin er en mye bedre ide enn reparerende medisin. Ergo er vaksiner i utgangspunktet bra! Ingen farmasøytisk bedrift ønsker å ta livet av folk med vaksiner. En vaksine som faktisk hjelper, vil på sikt gi bedre fortjeneste enn en vaksine som ikke hjelper. Det er grunnen til at farmasøytisk industri har en motivasjon om å lage noe som hjelper. Synes nesten synd på alle dere som innbiller dere at myndigheter og slike bedrifter ønsker å skade dere..
Dansekongen
I går kl 20:04 118

Her var det mye rart å ta tak i:

1) Forebyggende livsstil og INGEN medisin er en enda bedre idé. Ergo er sunt kosthold og fysisk aktivitet bra!

2) Den farmasøytiske industrien ønsker heller ikke å sage over grenen de sitter på. Å kurere en pasient en gang for alle, er en elendig forretningsmodell. Bedre å ha vedkommende som livslang kunde. Det ville vært finansielt selvmord å tilby en vaksine som ga livslang immunitet mot covid eller influensa. Bedre å ha en masse livstidsabonnenter.

3) Det er høyst diskutabelt hvorvidt covidvaksiner "hjelper". Jeg kjenner folk som er kvadruppelvaksinert, men som allikevel ligger langflat ved minste tegn på smitte. Selv har jeg aldri tatt noen slike forkjølelsesvaksiner, og har aldri vært syk en dag i mitt snart 60-årige liv. Hva er vitsen med disse sprøytene?

4) Jeg synes synd på folk som blindt "stoler på myndighetene". Er det noe de siste fire årene har vist oss, er at de er ledet av en gjeng skrotinger som er troende til hva som helst.

5) Forøvrig mener jeg at Moskva bør ødelegges!
rockpus
I går kl 21:10 85

Enig i at det viktigste er en sunn livsstil. Men dessverre er det slik at det i seg selv ikke garanterer mot sykdom og død.
Tror uansett at man har det best med seg selv om man unngår konspirasjonsteorier og denne ekstreme mistro til samfunnet.
Dansekongen
I går kl 21:44 70

Hvilke "konspirasjonsteorier" sikter du til?
Kvike11
I går kl 23:22 29

altid bedre og forebygge en reparerer.
Klogt at få vaccine med covid, flu og evt.dengu hvis man skal rejse til vinter.
Alt er gratis i dk