NANO: Endelig adresseres det markedet etterspør


Ja, da er vi på plass i atrium for å høre hva selskapet sier om tallene de la fram for en drøy time siden.
I all hast om økonomi:
- tallene (burn rate) er som forventet
- forventet tid fram til emisjon tilsvarende (markedet forventer alltid at styret kjører emisjon iht anbefalt praksis for utviklingsselskaper, dvs. i god tid før kassa er tom, samt helst i en periode med best mulig kurs for å ivareta aksjonærenes interesser = en eller annen gang i 2019)

Men det som bør gis godkjent denne gangen, er at selskapet omsider synes å ha fått en leder som skjønner hva et marked etterspør:
FAKTISK FRAMDRIFT FOR ET UTVIKLINGSSELSKAP

Vi noterer at Bravo nå sier ifm framleggelsen:

- Vi jobber målrettet med å sikre fremdrift i PARADIGME-studien, for å kunne bekrefte disse resultatene i en studie med 130 pasienter, og for å muliggjøre utvelgelsen av det beste doseringsregimet for de regulatoriske godkjenningsprosessene."

Bravo klarer nå altså å vise til at man skjønner markedskravet her, etter at sånne som meg har mast i over 2 år om å få i alle fall ett ord om at framdrift er og har vært lenge markedets hovedanliggende. Dermed kan vi også håpe på å få annet enn tåkeprat om hvordan det går videre.


Redigert 06.11.2018 kl 08:36 Du må logge inn for å svare
Lotepus
08.11.2018 kl 15:46 3600

Flott oppgang både for tradere og langsiktige.

Korsar
"Jeg har ikke endret kursmål for årsllutt siden mai, jeg, og selv i denne tråden sier jeg at jeg opprettholder trendrom 50-65 framover, og 60 til jul"

Modig å holde fast ved kursmål som er uten støtte i det fundamentale, og som kanskje ganske raskt heller ikke vil ha støtte i det tekniske. Som jeg har skrevet fra abstraktet kom så var et brudd opp nå uunngåelig, fordi kursen var som jeg skrev "surrealistisk" i forhold til underliggende sannsynliggjort potensiale.

Korsar, må innrømme at jeg ikke har lest så mye av det du skriver.
Det virker som om du på dager med oppgang skriver at det skal gå oppover.
På dager med nedgang skriver du at det skal nedover......
Synes ikke det er så spennende.......

Unnskyld meg hvis jeg tar feil
heilo888
08.11.2018 kl 16:03 3475

Sammen med andre teknisk positive signaler brytes den langsiktige nedadgående trenden for Nano i dag.
Litt av en milepel!

Neste tekniske stopp er kr 88 så her er det bare å henge seg på!
Tror dette kortsiktige kursmålet nåes senest ved ASH. 10. desember
LinPiao
08.11.2018 kl 16:05 3470

Nå ble jeg usikker. Tror du Korsar fortsatt på 60 blank nyttårsaften etter den siste utviklingen, det du skriver om desember-rally m.m.?

Heilo.

ASH er 2 desember, så det er en uke kortere å vente enn det du tror :-)

noen som har sett at det finnes ingen shortposisjon hos nano for tiden
mofi1
08.11.2018 kl 16:38 3365

En flott Nano dag som hverken bryr seg om TA, Oslo børs eller Korsar, men bryr seg mer og mer om hvilke fremtidsutsikter selskapet har:-)
heilo888
08.11.2018 kl 16:44 3341

Forum f.
Kan det stemme med ASH tidlig morgen 3. desember norsk tid for Nano?
Hugoil
08.11.2018 kl 17:29 3177

Korsar kommer med en svært kunstnerisk kommentar i sitt laange innlegg rett under mitt;
"Tross kroniske støttekjøp har vi nå tydelig sett at det ikke er teknisk støtte over det brede motstandsnivået 65-67 ennå,"

Det er ikke helt lett å si om 20 eller 50 postene er de som høres hjemme hos selgeren. Men en stund på høye kurser i dag lå de tre laveste selgernivåene med kun 20 hver.

Jeg skal si et par positive ting om Korsar: Han er stabil og han er ganske lun. Det siste har med mer enn bare navleloa trådene og innleggene spinnes ut fra.
Kongen
08.11.2018 kl 17:30 3171

Poenget er ikke kursmålene hans, poenget er at han har idioterklært alle som har sagt at nano på et eller annet tidspunkt vil snu da dataene er så sterke som de er.

Dette har korsar glatt avvist noe som kursmålet og trendkanalen hans frem til nyttår viser.

Nå har vi nettopp brutt opp gjennom den lange nedadgående trenden så vi kan fortsatt ta en tur ned igjen. Men poenget til de fleste som har diskutert med korsar her inne er at de ikke bryr seg om kursutvikling dag for dag men har investert i produktet og teknologien, disse har korsar idioterklært.

Da er det godt med uker som dette da kursen har gått nesten 30% med korsar utenfor og jeg tror kanskje han har sett på grafen opp ned eller noe. For dette lå i kortene som var rimelig lette å lese.

Så gjenstår det å se hvor lenge trykket holder, men det ser ut som vi skal få en ganske kraftig reprising de neste 6 månedene.
LinPiao
08.11.2018 kl 19:26 2905

Kongen - jeg håper du får rett. Men historien de siste to årene har dessverre vist en manglende sammenheng mellom substans og faktisk kursutvikling. Jeg er blant dem som har tapt på det.


Korsars egentlige problem er hang til backtrading. Men her holder han fast på et mer enn tvilsomt kursmål og at han ikke plutselig mente at 72 var en lovende start.
Oregon
08.11.2018 kl 20:58 2706

Korsar: Tror nok det kan være lurt å løfte blikket litt lenger enn til 50 og 20 postene på PCen for om mulig også se noen større linjer/ retninger over hva som foregår.
For det er mange faktorer som peker i riktig retning for at Betalutin skal kunne få et betydelig marked innenfor blodkreft. Mens andre selskap sliter med å få til god nok dokumentasjon for effekt av (lovende) medisin og i neste runde prøver ut kombiløsninger med allerede godkjente medisiner for å mulig finne effekter ( eks. TRVX, BgBio), så virker Betalutin som singel agent på 90 % av NHL pasientene og har sannsynligvis i tillegg et ennå større potensiale som kombinasjonspreparat med f. eks. Rituximab, dvs. Archer studien som også er igangsatt nå.

Novartis kjøp av Endocyte ( for ca. 18 milliarder norske kroner, dvs. mer enn 5x dagens NANO kurs = 350 kr) der Endocyte er absolutt et sammenlignbart selskap med NANO som begge har egne patenterte payload effekter tilknyttet lutetium (177Lu) der NANO har antigen CD37, mens Endocyte har (eller hadde siden de er i ferd med å bli kjøpt opp) et PSM Antigen (PSMA-617) for behandling av prostatacancer.
Veldig likheter spør du meg, men forskjellige patenterte løsninger og indikasjonsområder for målrettet behandling med spesifikk binding til og dødelig effekt ( bl. a. crossfire) på ulike typer cancerceller. NANO og Endocyte tilhører begge den nye generasjonen av Targeted Radionuclide Therapies in Precision Oncology.
Redigert 08.11.2018 kl 21:01 Du må logge inn for å svare
Kongen
08.11.2018 kl 22:06 2530

Ser den, men de siste 2 årene var vi 2 år lenger fra markedet og midt i lymrit studiet. Det er ikke situasjonen nå.
Ting kan gå galt, men sånn som tingene er nå, medisinen er klar og dataene er så konsistente, så tror jeg sjangsen er relativt liten.

personlig har jeg ikke tro på at vi kommer til markedet før guidet tid. Grunnen til det er at for å komme på markedet så må nano ha valgt en dose. Men at ting kommer til å gå fort når dosen er valgt det er det liten tvil om.

Ting kan skje underveis som korter ned tiden til markedet, men det velger jeg å ikke legge noe særlig vekt på. Det blir kun en stor bonus:)

Vi kan også få forsinkelser og jeg blir vel heller overrasket hvis de neste 2 årene går uten en eneste forsinkelse i noen av studiene.

Oregon.

Jeg har samme oppfattelse av Endocyte i forhold til Nano. En god benchmark i dagens marked.

Nå som kursen har steget en del fra bunn. Jeg vil tro det ligger en PRIME å venter et sted all den tid FDA har gitt sin Fast track, og britene sitt PIM. Det venter også tre spennende postere på ASH. Om man nærmer seg kr. 90-100 ville jeg kjørt emisjon, med mindre selskapet har tro på at FDA kan gi markedstilgang. Det vil de nok ha en mening om i slutten av desember, etter dialog om ASH tallene direkte med de.

Emisjonen skulle i såfall brukes på oppstart Humalutin igjen. Med tre sterke kandidater i hele NHL-kjeden vil selskapet være en ennå klarere oppkjøpskandidat.
Vi får nå se, men lever i alle fall gladere dager med den siste tids oppgang.

God helg!
SHARE-IT
09.11.2018 kl 08:16 2088

Algeta inngikk partneravtale, og med hva jeg vil betrakte som stor suksess. Jeg tror tilsvarende løp vil kunne friste NANO om den rette partneren dukker opp. Da slipper en i så fall også alle spekulasjoner som ser ut til å florere rundt emisjoner. Emi-en i PCIB frister unektelig ikke så veldig til gjentakelse i alle fall. Om det blir enklere å plassere en eks.vis en rettet emi i NANO er mulig, men rabattkravet kan fort bli stort. Det ønsker vi vel heller ikke? I PCIB tok emien bort hele momentumet i aksjen (men det kommer nok tilbake, om enn utviklingen da skjer senere enn håpet).
Korsar
09.11.2018 kl 09:47 1921

Sterkt av NANO å holde plussen på svak børs. Samtidig er det fredag og en del tradere vil nok sikre gevinst før helgen.
I det helt korte bildet sitter derfor også jeg med fingeren klar om det skulle signaliseres helgekorreksjon etterhvert.
Men det er faktisk to mulige handlingsrom akkurat nå for dem som er aktive med å spille på at NANO har fått mer volum og dynamikk:
- sikre gevinst
- avvente, og så gamble på at det kommer først en korreksjon og så en ny intradagsoppgang

Foreløpig velger jeg å sitte rolig med min post, og se om det gis mer i løpet av dagen.
Men det ser ut til at ukens oppkjør flater ut og roer seg ganske mye nå.

Korsar, hvor lang tid trenger du for å innrømme at du taper på å trade ?
Hvor mye av den siste månedens oppgang har du fått med deg ?
Jeg har fått med meg hele.

PS
Hvis du svarer at du tjener på tradingen har du ingen erfaring.
Da virker det enda mer ubegripelig at du hele tiden skriver pompøst om deg selv
jorove
09.11.2018 kl 09:52 3148

I dag som de foregående dagene så blir det nok volum og kjøpspress kl. 1400. Følg med!
Korsar
09.11.2018 kl 10:33 3069

Scoop,
jeg tror du må ha en skrue løs jeg, gett, for du kan ikke ha unngått å forstå hva jeg tjente på å selge min store post på snitt litt over 110?
Og så vente med ny inngang til vi så 30-tallet? Og selge også den med kjempeprofitt før det falt skikkelig igjen?
Min parallelle trading i de ulike oppgangene etter fallet fra 129 har totalt nå gitt drøyt 2,3 mill realisert netto.
Da regner jeg ikke inn den urealiserte netto jeg har på posten jeg sitter med nå.
Disse stråmennene dine begynner å bli ynkelige etterhvert.
Jeg husker du skrev at du kjøpte på 90-tallet. Hva er fortjenesten din der? Hehe.Når (hvis) du får erfaring vil du innse at du ikke blir rik på å tegne streker på et chart. Da hadde alle vært rike. Du må sette deg inn i teknologien.
Korsar
09.11.2018 kl 10:39 3039

Scopp,
hva har du gjort med aksjene du kjøpte på 90-tallet?

"Da regner jeg ikke inn den urealiserte netto jeg har på posten jeg sitter med nå. "

Din siste anbefaling var vel salg så vidt jeg kan huske, så det er jo litt pussig at du sitter med aksjer nå.

I Nano har jeg et snitt på 52
I PHO på 35
I PCIB på 22
Men de store pengene har jeg i indekser. Det er de jeg lever av. Jeg er nr 1 på formue i min kommune, og jeg innså at streker i et chart betyr ingenting, for mange år siden :-)
Jimmi
09.11.2018 kl 10:47 2989

Korsar: sitter du ikke med en eneste aksje i NANO nå?

Kom deg inn og bli med på festen:) Vi som har skjønt det fundamentale i selskapet er BULL!

Kan det være Novartis som holder på å kjøpe seg inn nå tro? Vet aldri, men jeg blir ikke overrasket. Har de tenkt å by noen hundrelapper for selskapet kan det være lurt å handle det de kan under hundrelappen først.

Det er fantastisk å være ALL IN, i NANO om dagen.

Jeg tror dette er bare starten på det som kommer fremover. Hold på aksjeneRedigert 09.11.2018 kl 10:49 Du må logge inn for å svare
Korsar
09.11.2018 kl 11:16 2941

Jimmi,
jeg har vært inn og ut 3 ganger i NANO denne uken, bl.a.: Inn etter fallet tirs, ut ons før slutt, inn igjen i går ved lunsjtid. Klarer dere ikke å lese det ut av hva jeg skriver? Dere kan ikke kalle meg kortsiktig trader og samtidig ikke forvente at jeg ikke trader kortsiktig?! :-)
Og er fremdeles inne nå, men vurderer, som jeg skriver over, å sikre før helgen hvis det ikke gis signaler om ny boost.
For her vil det komme en korreksjon før eller senere, jfr. mitt overordnede kursrom framover.

Ad mer langsiktige innganger i NANO: Det akter jeg å gjøre flere ganger i framtiden, når/hvis jeg anser det som smart.
Redigert 09.11.2018 kl 11:18 Du må logge inn for å svare

:-)
Hvorfor gjorde du ikke som jeg ba deg om Korsar ?
En egen tråd "Trading med Korsar" ?
Tør du bare å skrive i ettertid ?
Korsar
09.11.2018 kl 11:20 2898

Scoop,
du glemmer visst at nettopp JEG har startet denne tråden?
For å drøfte aksjens utvikling, men innledningsvis krediterte jeg også NANO for å vise at de nå synes å ta markedskravet om framdriftsinfo mer alvorlig i den videre prosess. Som jeg mente ville ha effekt på den kortsiktige kursen, hvilket det har.

Feig ?
Du vet godt at jeg spør etter følgende :

KJØP kurs = xx,xx
SALG kurs = xx.xx

Ikke noe annet bullshit, og ikke editering i ettertid.
Fxdc
09.11.2018 kl 12:06 2781

Må dåkker (som det gjeld) reise vannrett til helvette me skryt å sjitsnakk om når å hvor mye å hvor lite dåkker betalte for aksjen.
Skal dåkker bæse om "min pappe er mye sterkere enn din pappa" så hold flabben på en nano tråd om slikt. Gå å heng over gjerdet til barnehagen å skryt om fettsjitn dåkkers der.
Admin må no snart få opp gluggan å fjærne brukera som ikke klare å holde sæ tråden.
Lotepus
11.11.2018 kl 08:45 2509

Du må få litt bedre kontroll på bløffingen din Korsar . Om du kikker tilbake på trådene dine , solgte du din store pott på 125 kr , ikke 110 kr som du skriver her .
Korsar
12.11.2018 kl 09:29 2137

Jeg ser bort fra stråmennene og løgnene om mine analyser, og kan bare kort opplyse at også min analyse om forsiktighet ved åpningen av uka stemmer.
Nå: 68,80

Godt spørsmål nå er. Kan 69-tallet være en pen inngang? I alle fall er det en pen rabatt ifht forrige ukes ATH-kurs, der jeg altså solgte mens en del andre bare så videre oppside på rappen :-)

Læring: Ingen aksjer har enveis oppgang...noe sier meg at jeg har nevnt dette før?!

Edit: Da er også 68-tallet lett å entre akkurat nå. For dem som mener det er gunstig, selvsagt.
Redigert 12.11.2018 kl 09:42 Du må logge inn for å svare
Korsar
12.11.2018 kl 09:56 2056

Jeg gjør selvsagt det jeg anklages for: Selger dyrt og kjøper billig.
Har regnet på det og funnet at det er mest lønnsomt :-)

Hvis du er så genial, hvorfor tør du ikke gjøre som jeg ber deg om ?
Jeg har bare sett bevis på en trade fra deg en eneste gang, og da bomma du (DNO)
Redigert 12.11.2018 kl 10:04 Du må logge inn for å svare
Korsar
12.11.2018 kl 10:17 1975

Morsom observasjon jeg gjorde etter åpning:
Støttekjøperen før helgen (han som notorisk kjørte 20- og 50-poster og fikk aksjen opp flere kroner på det i forrige uke), var tydeligvis rammet av DNB-kræsjet ved åpning. Uten støttekjøp falt da kursen raskt til 68-tallet.
Så kommer Dnb opp igjen - og åpenbare støtteposter (mest på 25 denne gangen) spilles inn igjen.
Jeg benyttet derfor anledningen til å re-entre på 68-tallet.
Så får vi se om jeg får rett denne gangen også :-)

Edit 10:21: Nå ser vi at støttekjøpene gires opp til større poster. Og kursen henger på. Tror min 68-talls inngang kommer til å gi nye hatinnlegg jeg, gett?
Redigert 12.11.2018 kl 10:22 Du må logge inn for å svare
12.11.2018 kl 10:18 1969

I barte svaillan! Steike god post!
Utelukker ikke at administratorer er representert blant verstingene her. Forumet har slettet solide poster pga henvisninger til stocktalk med URL. Men godtar alle former for aksjemanipulering, svartmaling av selskaper, ubegrunnet haussing og baissing, spam for å ødelegge gode tråder, og generell trolling.
Blir skinnflat forfær om ekte god finnmarking-dialekt er nok til å redde forumnivået, men du skal ha for forsøket!
Jimmi
12.11.2018 kl 10:21 1957


Vi skulle bare teste støtten på 68 blank:)

Nå skal vi opp folkens. Åttitallet kommer snart!