COV -lanserer AI støttet bildeforbedring for radiografi


På RSNA 25/11 vil COV lansere et nytt produkt med integrering av kunstig intelligens(AI). Selv om ikke dette er lanseringen av digital patologi for prostata (INIFY prostata), viser dette at tekonlogien allerede nå kan legges inn i nye produktlanseringer og hever COVs produkter til nye nivåer. Ledelsen i COV har vært klar på at de vil benytte kunstig intelligens i sine kommende produktlanseringer, slik at hele produktspekteret som i dag bygger på GOP teknologien etterhvert vil benytte en kombinasjon av GOP og AI. Dette viser med all tydelighet at teknologien fungerer etter intensjonen og at lanseringen av patologi for prostata (INIFY prostata) er likeom hjørnet.


ContextVision introduserer AI-stöttet bildeforbedring for radiografi

STOCKHOLM - 5. november 2018 - ContextVision, et medisinsk teknologiselskap som spesialiserer seg på bildeanalyse og kunstig intelligens, annonserte i dag at selskapet vil lansere sitt første produkt - Altumira (TM) - en ny generasjon bildeforbedringsplattform. Lanseringen skjer den 25. november på RSNA (The Radiological Society of North America) i Chicago.

"Med integrering av kunstig intelligens (AI) tar ContextVision radiografi til nye nivåer med Altumira(TM)", sier administrerende direktør Anita Tollstadius i ContextVision. "Dette viser at vårt sterke fokus på FoU innen AI, begynner å bære frukter," fortsetter Tollstadius.

Altumira(TM) er designet for alle digitale radiografisystemer, fra vanlig røntgen til de mest avanserte angiografisystemene, og forbedrer ContextVisions nåværende produktportefølje med denne toppmoderne bildeforbedringsplattformen for røntgen. Dette er det første produktet fra Contextvison som kombinerer AI med den proprietære GOP-teknologien, for å håndtere utfordringer som holdbarhet og høy bildekvalitet, som det har vært vanskelig å løse tidligere.

"Dette nye produktet er designet for røntgensystemer som kan brukes til både statisk og dynamisk bildebehandling. Disse kombinerte systemene blir i økende grad brukt innen helsevesenet," sier Tollstadius.

Den nye bildeforbedringsplattformen gir bedre bildekvalitet og større fleksibilitet. Ved hjelp av AI, kan optimal bildekvalitet oppnås selv ved varierende forhold, som forskjellige doseringseksponeringer og forskjellige anatomier for både statisk og dynamisk bildebehandling. Denne teknologien gir unike egenskaper og gode resultater, både i lavdose gjennomlysnings-sekvenser og i høyverdige angiografiske sekvenser.

"Våre kunder kan nå møte dagens krevende behov innen digital radiografi, ved å håndtere alle typer variasjoner innenfor, og mellom, bilder og sekvenser for både ren og dynamisk digital radiografi," sier Tollstadius. "Med vår neste generasjonsbildeforbedringsplattform, gir vi stor verdi og tillit til både produsenter og radiologer, og gir dem den beste bildekvaliteten i enhver undersøkelse," fortsetter Tollstadius.
Redigert 06.11.2018 kl 10:54 Du må logge inn for å svare
SHARE-IT
06.11.2018 kl 14:21 3703

I dag kom tilnærmet beviset på at selskapet får til AI satsingen ved å melde produktlansering med AI inkludert. Da er det nesten smått utrolig at kursen faller samme dag som det skjer. Men her er nok mye spennende i loopen. COV må da være et av de mest spennende selskapene fremover.
bulleye
06.11.2018 kl 14:54 3688

Garantert et av de mest spennende selskapene. Selv om ikke potensialet er på samme nivå som Bergenbio og Nordic NanoVector er risikoen vesentlig lavere og inntektene til nevnte selskaper ligger langt frem i tid. Det var en eller annen, uskyld uttrykket, dust som skulle ut med 700 aksjer og de siste 183 gikk på 59,60.
Tror vi får samme effekt som ved Q3 at oppgangen kommer først dagen etter børsmeldingen.
Redigert 06.11.2018 kl 16:33 Du må logge inn for å svare
bulleye
06.11.2018 kl 19:00 3640

XR er det nest største produktområdet omsetningsmessig etter US. Det er også et produktområde hvor fortjenestemarginene er meget gode. Derfor interresant at COV nå lanserer et nytt og forbedret produkt. Når COV ble børsintrodusert i 1997 var XR den viktigste bidragsyteren til at COV oppnådde fantastiske 25 mill. i resultat av en omsetning på kr. 37 mill. Slike marginer har intet selskap hatt noengang på OSE siden og sannsynligvis vil ingen oppnå det heller. Har stor tro på at dette vil bidra til at COV løfter omsetningen videre i 2019 innen bildeforbedring.
bulleye
20.11.2018 kl 11:46 3454

Helt utrolig at noen er villig til å selge COV på kurs kr. 57,40. Ved lanseringen av et nytt produkt med integrering av kunstig intelligens(AI), se hovedinnlegget den 6/11 var kursen på COV kr. 60,80. Nå ca. 2 uker etterpå er kursen over 5% lavere! Dette henger ikke på greip. Ligger inne med salg på noen av mine andre investeringer for å kjøpe billigaksjer under kr. 60,-.
bulleye
20.11.2018 kl 13:50 3425

Da fikk jeg "skrapet sammen" litt over kr. 60.000,- og fikk kjøpt 1.050 aksjer på billigsalg. Får se hva som dukker opp av likvide midler etterhvert, for COV under kr. 60,- er et meget godt kjøp.

Til bulleye

Henger det på grep at det forventes enorm fall i markedene globalt? Èr du så naiv og Tror at cov er immun for dette??
SHARE-IT
23.11.2018 kl 08:40 3316

SI, hvis det er så enkelt hadde vel alle solgt alt (og hvem skulle kjøpt???) og fallet vært et faktum allerede. Nei, tro på stigning i COV er så absolutt tilstede. Det ikke til hinder for at COV selvsagt også vil influeres av det generelle børsklimaet, men mest av egen resultater. Lykkes de med AI er det ikke snakk om bare prostata.
bulleye
23.11.2018 kl 09:26 3295

Du skriver at det forventes et enormt fall i markedene globalt. For det første hvor har du det fra og hvilket marked snakker du om? Uansett om det evt. blir et globalt fall vil det være snakk om at veksttakten blir lavere enn de foregående årene, ikke et globalt enormt fall. Det markedet COV nå skal ta en del av antok et analysefirma i 2015 ville utgjøre 11,1 milliarder USD i 2024 (dette er softwaremarkedet for AI totalt sett). tre år senere, vårparten 2018 hadde de oppjustert markedet til 80 milliarder USD, mao over 7 ganger så stort marked som antatt for bare 3 år siden! Den andelen av markedet som antas å øke raskest er helserelatert AI (hvor COV vil være en pioner innen digital patologi). Markedet vil utgjøre ca. 1,8 milliarder i 2020 (10 ganger dagens marked innen bildeforbedring hvor COV har ca. 45% av markedet) og veksttakten i dette segmentet antas å bli ca. 20% pr år. Bare økningen fra et år til neste utgjør mao. 2 ganger dagens marked innen bildeforbedring! Her er det mao ikke snakk om noe enormt fall, men utrolige muligheter til å oppnå enorm vekst og mangedobling i aksjekursen. I tubulente markeder har alltid helse relaterte aksjer vært en "trygg havn", så viss du tror på urolige tider, så kjøp COV.
bulleye
06.12.2018 kl 14:28 3097

COV deltar på digital patologi &AI kongressen i London i dag og i morgen. De deltok også på RSNA i Chicago fra 25.-29.11. Kan ikke si annet at jeg virkelig ser frem til når lanseringen skjer i Q1 og vi kan begynne å se inntekter fra 4-5 års intens innsats fra selskapet.

Welcome to the 5th Digital Pathology & AI Congress in London,
6–7 December 2018

ContextVision will attend the 5th Digital Pathology & AI Congress (#DigiPathGE) in London, UK. Come and talk to our representatives about our upcoming digital pathology portfolio. Stand 22, London Heathrow Marriott Hotel.

At RSNA ContextVision introduces Altumira™, AI-powered image enhancement for digital radiography. Additionally, booth visitors can experience demonstrations of its wide range of leading imaging enhancement software for 2D/3D/4D ultrasound and radiography. The company has made significant upgrades to its product portfolio and continues to invest in technology to drive innovations in intelligent imaging software. Seeing is believing — drop by booth #7208 (North Hall) for a personal demonstration of our new exciting developments in image enhancement.
bulleye
19.12.2018 kl 08:41 2916

Var det noen andre som fikk med seg TV2 nyhetene i går om feildiagnostisering av totalt 66 kvinner med livmorshalskreft?
Selv om ikke COV har startet opp med denne kreftformen, viste innlegget at radiologer/leger til stadighet tar feil beslutning (både at det opereres når det ikke er behov og ikke ser at en vevsprøve inneholder kreft/forstadie til kreft). Som en opplysning har norsk pasientskadeerstatning utbetalt kr. 62 mill. for de av sakene som nå er avsluttet.
Det vil da så klart være mer fornuftig å bruke ny teknologi, digital patologi, som ikke vil foreta en feilvurdering eller bygge sin beslutning på individuelle oppfatninger hos den enkelte radiolog. Viktig å påpeke at dette kun gjelder Norge og ikke den vanligste kreftformen (prostata og brystkreft er de to vanligste og de to COV lanserer først)
Redigert 19.12.2018 kl 08:41 Du må logge inn for å svare
bulleye
18.03.2019 kl 17:24 2478

Ikke helt ny av dato men viser hvilken bredde og spisskompetanse COV besitter.

Context Vision skapar nya lösningar med hjälp av AI

Att olika röntgenbilder har olika karaktär är något som försvårar diagnosarbetet för radiologer. Nu lanserar ContextVision en ny produkt, Altumira™, som med hjälp av AI harmoniserar röntgenbilderna så att de får en hög och jämn bildkvalitet.
– Vi har löst ett problem som tidigare inte gått att lösa, säger Anita Tollstadius, vd på ContextVision.

ContextVision är marknadsledande inom medicinsk bildförbättring sedan över 30 år och en pionjär inom teknikutveckling på det området. Efter att ha utvecklat spetskompetens inom AI-teknologi lanserar bolaget nu en ny generation bildförbättringsprodukter som baseras på en kombination av AI och den befintliga GOP-teknologin. Den första produkten, Altumira™, är avsedd för tillverkare av röntgenapparatur och lanseras nu globalt.

Eftersom röntgenbilder genereras under olika förutsättningar, exempelvis beroende på patienternas olikheter och olika stråldoser, blir bilderna väldigt olika. När bildkvaliteten varierar mycket blir utvärderingen svårare och tröttande vilket riskerar leda till feldiagnoser. Detta har inte varit möjligt att lösa med tidigare teknologi.

– Att få en jämn och hög bildkvalitet är centralt för läkarna och därmed också för våra kunder som tillverkar röntgenutrustning. Med Altumira™ har vi löst problemet på ett revolutionerande sätt vilket underlättar tolkningen av bilderna. Det är en milstolpe och vår första produkt i en ny generation, säger Anita Tollstadius.

Samma kvalitet under hela ingrepp
Altumira™ är en syntes av ContextVisions världsledande teknologi och det senaste inom deep learning. Det skapar nya möjligheter och det som också är unikt för produkten är att den kan användas både för vanliga statiska röntgenbilder och för dynamiska bilder som används för att följa olika typer av ingrepp. Det innebär att en stabil bildkvalitet kan säkerställas under hela förloppet under ett ingrepp.

– Det är särskilt viktigt att inte bilden plötsligt ändrar karaktär mitt i en undersökning eller ett ingrepp, till exempel om man skall sätta in en stent i ett kranskärl. Med den bildprocessning som funnits tillgänglig hittills, kan man plötsligt få en för mörk bild vilket gör det svårt för operatören att se, men med Altumira bibehålls bildkvaliteten under hela ingreppet.

En konsekvent hög bildkvalitet gör att läkarna både kan arbeta effektivare och ge säkrare diagnoser. Det gör produkten attraktiv för ContextVisions OEM-kunder. Produkten är dessutom designad för alla typer av radiografisystem, från vanlig röntgen till avancerade angiografisystem och veterinärsystem.

Fortsätter utveckla produktportföljen
ContextVision började arbeta med AI och maskininlärning redan under 2014 och har sedan dess breddat sitt team och byggt upp spetskompetens framför allt inom deep learning. Med den första produkten i den nya generationen ute ser de nu framåt mot ytterligare produkter.

– AI skapar många möjligheter och stora förväntningar. För oss har det varit väldigt värdefullt att kunna applicera AI i en produkt och verkligen skapa nytta för våra kunder. Nu kommer vi gå vidare och utveckla vår portfölj genom att kombinera AI med vår GOP-teknologi för att fortsätta att leda marknaden inom bildförbättring.
heilo888
18.03.2019 kl 17:42 2462

Og aksjekursen fortsetter igjen å stige.
bulleye
18.03.2019 kl 18:08 2440

Skal helt tilbake til 1997/1998 for å finne en sluttkurs på kr. 74,-. Blir spennende å se i morgen om flere nå skjønner at det kan være lurt å komme seg inn i COV før toget går (les digital patologi blir lansert).
Andor
18.03.2019 kl 19:40 2408

Må si jeg sitter med en meget god føelse og ha aksjer i COV nå. Tipper kursen bikker 150 i slutten av året.
SHARE-IT
19.03.2019 kl 08:31 2326

Ja, det trykket vi ser i COVen nå har vi ikke sett før. Ikke rart er det heller. Nå kan AI bli lansert når som helst. Og bli videreutviklet til flere områder. Nesten rart noen selger i det hele nå før en ser utfallet av satsingen når en først har vært med så lenge. Vi får stole på at Anita T og etterfølger har kontrollen. Det virker slik.
bulleye
19.03.2019 kl 10:42 2292

Hvis det er en ting som er helt sikkert så er det at Anita Tollstadius har stålkontroll. Hun vil garantert være med store deler av 2019 for å se at digital patologi blir lansert og forhåpentligvis en megasuksess.
bulleye
27.03.2019 kl 10:19 2138

Dagens børsmedling om at Fredrik Palm overtar som CEO i COV fra 1/4 synes jeg var et meget godt valg.
Dette tyder på at lanseringen av digital patologi er like rundt hjørnet og det er en stor fordel at en med god erfaring innen salg og en viktig bidragsyter til at COV har økt salget fra 60 MSEK til 90 MSEK i perioden 2012-2018 nå skal lede selskapet inn i en ny fase.

ContextVision - Fredrik Palm ny administrerende direktør

STOCKHOLM - 27. mars 2019 - ContextVision, et medisinsk teknologiselskap som spesialiserer seg på bildeanalyse og kunstig intelligens, er glade for å meddele at Fredrik Pal vil bli ansatt som ny administrerende direktør den 1. april 2019. Fredrik Palm har siden 2012 vært selskapets V.P. på salg og var instrumentell for den betydelige salgsveksten som kom under hans ledelse. Fredrik Palm etterfølger Anita Tollstadius, som i oktober 2018 annonserte at hun ønsket å trappe ned for å dedikere mer tid med sin familie.

«Vi er veldig fornøyd med at en erfaren industriell leder som Fredrik Palm vil bli vår nye CEO og lede selskapet inn i det vi fremover venter kommer til å bli en transformativ og spennende periode for selskapet. Vi posisjonerer nå selskapet til å bli verdensledende innen digital patologi, der vårt første produkt nå ventes å være nær markedsintroduksjon. Fredriks erfaring, visjoner og sterke lederskap vil bli ekstremt verdifullt for selskapet i denne perioden, ettersom mange av våre produktkonsepter begynner å bli klare for markedet», sier styreleder Erik Danielsen.

«Jeg er ydmyk, men også klar for oppgavene som står foran meg. Hele laget her på ContextVision har gjort en bemerkelsesverdig jobb de siste årene, noe som ikke bare resulterte i rekordsalg innen medisinsk bildebehandling, men også i å utvikle et banebrytende produkt for digital patologi basert på kunstig intelligens. Jeg tror dette, og fremtidige produkter, er godt posisjonert for å kapitalisere på en stor markedsmulighet ettersom helsetjenester blir stadig mer digitale», sier Fredrik Palm.

«Vi vil takke Anita Tollstadius for hennes lederskap og mange prestasjoner som CEO for ContextVision i løpet av de siste 9 årene. Hun har bygget en sterk organisasjon og opprettet en bedriftskultur som fokuserer på innovasjon og utvikling av neste generasjons produkter. Dette i tillegg til å sikre at selskapets eksisterende bildeforbedrings-virksomhet stadig har vokst lønnsomhet, slik at selskapet nå står meget bra posisjonert for fremtiden», sier Danielsen.

«Det har vært en fantastisk reise, både for meg og hele ContextVision-laget, og jeg er utrolig stolt av det vi har fått til sammen. Jeg ønsker Fredrik og resten av laget lykke til, og jeg tror de nå går inn i en spennende og suksessfull fremtid», sier Anita Tollstadius.

Fredrik Palm har over 20 års erfaring fra virksomheter innen biovitenskap (life science), hvor han i stor grad har jobbet fra markeds- og salgssiden i et globalt perspektiv. Siden 2012 har han ledet markeds- og salgsaktivitetene til ContexVision, der omsetningen i perioden har steget fra 60 millioner svenske kroner til over 90 millioner svenske kroner.

SHARE-IT
27.03.2019 kl 10:24 2132

Ja, brikkene faller bra på plass i COVen nå. Han har COVkulturen i blodet og kan videreføre det utmerkete arbeidet til AT de siste årene. Vi venter nå mest i spenning på de første DPsalgene og melding om stadig økt salg innen bildeforbedring. Dette kan enda gå skikkelig godt .......
repsol
29.03.2019 kl 07:00 2016

Ja denne type selskaper trenger Norge flere av
bulleye
29.03.2019 kl 09:54 1951

Selv om selskapet er svenskt...
bulleye
29.03.2019 kl 14:46 1907

Er litt forundret over at COV faller fra 76,60 til 72,0 når selskapet i realiteten hat kommet med to positive børsmeldinger de siste dagene. Dagens melding viser at COV nå bygger sten for sten for å smelte sammen bildeforbedring og ulike bestutningstøttesystemer med AI. Dette vil gi mange nye og forbedrede produkter som igjen vil gi COV en markert omsetningsøkning. Har de to siste dagene solgt unna endel aksjer i andre selskaper og kjøpt ytterligere aksjer i COV.
bulleye
05.04.2019 kl 11:34 1733ContextVision Earns Acclaim from Frost & Sullivan for Its AI-powered INIFY™ Prostate Cancer Screening Platform

April 02, 2019 at 8:00 AM

ContextVision Earns Acclaim from Frost & Sullivan for Its AI-powered INIFY™ Prostate Cancer Screening Platform

The platform facilitates a worst-case-first reviewing process, which improves workflow management for pathologists and ensures that critical patients are prioritized

LONDON, U.K. — April 2, 2019 — Based on its recent analysis of the European prostate cancer screening market, Frost &ContextVision-Award-Logo.jpg Sullivan recognises the Stockholm-based ContextVision AB with the 2019 European Technology Leadership Award for its INIFY™ Prostate platform. The novel deep learning technology platform is an advanced image analysis software that can serve as a diagnostic aid for pathologists. Being a stand-alone product compatible with multiple digital pathology platforms, it resolves the issue of standardisation.

"The first-of-its-kind artificial intelligence (AI) INIFY™ Prostate platform features advanced deep learning algorithms for superior precision and efficiency in identifying cancerous structures from non-cancerous ones. It employs automated image analysis, which delivers results that are comparable and at times even better than those generated by microscopy evaluations," said Deepak Jayakumar, Senior Research Analyst. "The product incorporates machine learning that utilizes true data instead of subjective evaluations specific to hematoxylin and eosin (H&E) staining with immunofluorescence. Although originally developed for prostate pathology, the technology can be applied to many types of cancers."

The INIFY™ Prostate platform is built on a unique, patented-pending method called MasterAnnotation™, which involves the annotation of huge amounts of high-quality data for the precise identification of cancerous structures in multiplex antibody stained prostate samples. Compared to traditional methods, it creates an easier workflow analysis for pathologists by presenting the workload in a worst-case order. This means that the slides of patients with the highest level of cancer are prioritized for diagnosis in order to provide the best treatment outcome.

ContextVision has collaborated with ALAB, one of the largest pathology services providers in Poland, for data sourcing to build the INIFY™ Prostate platform. Additionally, it globally works with universities and pathology departments in hospitals to source high-quality data to boost the accuracy of its deep learning platform. The next version of the product, the INIFY Prostate 2.0, will also suggest the Gleason grade so pathologists can supervise quality control. Essentially, the platform is intended to boost the efficiency, accuracy, and speed of routine analysis while reducing inter-pathologists’ variability by generating quantified reports.

"ContextVision’s team of experts has ensured the successful development of its INIFY™ Prostate platform, while smoothly navigating the necessary regulatory requirements," noted Deepak Jayakumar. "Its next-generation diagnostic assist tool will improve and accelerate routine prostate pathology sampling diagnosis, which translates to wider application scope and continued growth of the technology."

Each year, Frost & Sullivan presents the Technology Leadership Award to the company that has demonstrated uniqueness in developing and leveraging new technologies that deliver significant customer value.

Frost & Sullivan Best Practices awards recognise companies in a variety of regional and global markets for demonstrating outstanding achievement and superior performance in areas such as leadership, technological innovation, customer service, and strategic product development. Industry analysts compare market participants and measure performance through in-depth interviews, analysis, and extensive secondary research to identify best practices in the industry.
SHARE-IT
05.04.2019 kl 11:48 1723

Bulleye; så flott!
SHARE-IT
05.04.2019 kl 13:38 1693

Det er tydeligvis flere som har sett hvor flott dette var/er. Spennende.
bulleye
05.04.2019 kl 16:40 1648

Ja, en stund i dag var kursen kr. 79,-, men falt tilbake til kr. 72,50. Uansett godt å se at COV nå har stabilisert seg på et nivå kr. 70-75,-, før vi sannsynligvis får et skikkelig rykk opp når digital patologi blir lansert. Nå er vi i Q2, så det er like om hjørnet!
SHARE-IT
09.04.2019 kl 11:10 1519

I dag igjen en svipp oppom 79. Det virker som noe er i ferd med å skje og at noen vil posisjonere seg. Aksjen virker nesten eksplosiv om dagene. Tennes lunta, smeller det for alvor. Vi er allerede i Q2 hvor lanseringen an DP skal skje.
bulleye
09.04.2019 kl 11:15 1516

Helt klart flere som har oppdaget COV og vil inn i aksjen før digital patologi blir lansert. Her er det bare å holde på aksjene å være med på oppturen. De som ikke har kjøpt ennå bør kjenne sin besøkelsestid og sikre seg noen aksjer i fremtidsaksjen COV.