Forventet verdiutvikling NANOV

Dinkytoy
NANOV 02.05.2022 kl 19:38 1420

Det er spennende tider for NANOV og det er kanskje på sin plass og høre om hva dere her på forumet mener om forventet verdiutvikling for selskapet vil kunne være etter Q1, etter neste emisjon og frem til et eventuelt oppkjøp. Hvilke VIPs står vi foran? Hva kan gå feil? Hva er "vrakprisen på selskapet mtp. fremførbart og cash? Hva kan vi forvente av signaler fra FDA som påvirker prisen? Det kunne vært fint å få noen kvalifiserte og oppdaterte synspunkter.
Studenten86
03.05.2022 kl 12:46 1066

Neste VIPs, med informasjon til og da insinuert hva som kan gå feil med de også:
1. Fullendt rekruttering, før 30. sept senest basert på guiding. Når den er på plass får vi mer følelse av på Q1 fredag om en uke. Sånnsett ekstra kurs-sensitiv kvartalspresentasjon.

2. Avlesning effektdata. Guidet i H2 2022. Beregninger om hva som kreves fra FDA for AA, og hvor lista er lagt av konkurrenter som har vært for giftig for pasientene sine, er betydelig under hva Betalutin har vist i effektdata så langt. Så meget spennende, kan bli kraftfulle data ved forhandlingsbord. Og meget stor sannsynelighet for god nok til AA.

3. partner/oppkjøp, håper på begynnelsen av stor norsk biotek-industri selv, men partner trenger vi nok ihvertfall.

4. Priority Review mulighet? Korter ned på behandlingstid på søknad. Søkes kort tid etter sendt søknad om fremskyndet markedstilgang AA, tidlig H1 23.
Hva som er guidet tid: 10 mnd søknadsbehandling uten PR, 6 måneder med PR. Mener å huske at reell median tid på PR var rundt 4 måneder forresten.

5. PAI godkjenning, etter data er renskrevet og søknad om AA sendt, skal FDA kontrollere at alt er som det skal i produksjonssentre.
Forventes uproblematisk, men er en regulatorisk risiko og potensiell årsak til forsinkelse. 2-3 måneder etter sendt søknad om AA ca? Tidlig Q2 23?

6. Godkjenning AA! Sommer 23?

Går ting etter guiding, og effektdata er hyggelig, kan det nok forventes et LBA til ASH, og en selskapsprising som er meget hyggelig i overgangen nov/des i år.
Tenker mulig markedsverdi 10 mrd NOK i år er sannsynelig. Og sterke data kan dra det lenger.
Basert på rekruttering, og når vi kan få effekt-data, avgjøres partner eller emisjon mot eiere for neste kapitaliseringsrunde. Forvent 20% utvanning i begge tilfeller.

Slaktepris, som du nevner, side 96 i årsrapporten viser fremførbart underskudd på 2,6 mrd NOK, da er 2021 anslått med, men ikke godkjent enda.
22% av gir 572 564 000 + cash beholdning, er nær 1 mrd NOK per nå.

-
3FL er foten i døra, og med en noe konservativ beregning til peak penetration, og en dollarkurs nær 10% lavere enn i dag, har jeg bergnet ved hjelp av EV/S kalkulator dette til: 17 mrd NOK til 38 mrd NOK. Da er 15% til 30% peak penetration, med en spredning i medisinpris, tar med link til anslag til slutt.
Men ekstremt bullcase for 3FL er ikke 30% peak penetration, sterke effektdata kan speile bedre produktpris og peak penetration. Selskaper guider til at 70% av 3FL er i deres primære målgruppe. Og et annet viktig moment, peak penetration er 3-5 år etter markedstilgang vanligvis, og tilbakeskuende. Med stor varianse, og kun snittet benyttet.

Videre, DLBCL, 2FL, 1FL og CLL(Alpha-37) er alle betydelig større indikasjoner.
Så om selskapet får foten i døra med 3FL, er det enormt spennende hva som er i pipeline og kan modnes de kommende årene.
Forøvrig årsak til bedre enn snitt EV/S, og svimlende summer på flere hundre mrd NOK om en skulle legge de sammen med peak penetrations kalkuleringer, og meget misvisende.

-
581 selskaper snitter på EV/S på 7,06 nå. (link https://pages.stern.nyu.edu/~adamodar/New_Home_Page/datafile/psdata.html )

Med spredning i pris fra 150k-170k $, og halv pris av dette i EU5.
Markedspenetrering på peak sales mellom 15% og 30%.
EV/S på 7,06
Dollarkurs her beregnet til 8,8, den står nå i 9,45
Vil FL alene representere markedsverdi på 17-38 mrd NOK.
Screenshot til kalkulering i excel:
https://prnt.sc/x9ylRl1QULUH