Q1

Kagge
NANOV 07.05.2022 kl 11:36 43120

En liten uke til nyheter.. det har vel vert en relativ død periode siden Q4, så nå skal det bli godt med noen håndfaste nyheter.

Spørsmålet er jo da hvilke nyheter som legges på bordet?

Det er vel ikke siden Q4-20 vi har fått levert over forventning, og sånn sett er vi dessverre blitt vant med at Q presentasjonene ikke har blitt annet enn skuffelse/bak forventning..

Personlig har jeg selvsagt et håp om gode rekrutteringstall osv, men den indre erfarne Nano følelsen forbereder meg som vanlig på nok et skuffende kvartal..

Jeg sitter allikevel stille med min posisjon, og står i det nok en gang med langsiktig perspektiv.

Hva tror dere?
Redigert 07.05.2022 kl 11:36 Du må logge inn for å svare
Stranger
16.05.2022 kl 08:58 7676

Det var overreaction i fredags med 19% nedgang. Vi burde bounce her. RSI er meget oversolgt.
Billyjojimbob
16.05.2022 kl 09:33 7617

Buy the dips👍
Merlin
16.05.2022 kl 10:44 7435

Ref fra Q&A 1Q22:

“How many have passed the 3-year readout in Archer-1 at this point?”

" The last update that we have is the same as what we gave in the Q4 presentation, that those 6 are still in remission (uten tilbakefall)."
saga68
16.05.2022 kl 11:02 7424

Tydelig at norske investorer og DnB kun er interessert i innrulleringen og paradigme
Jeg kjøpte mere på 12 men har dessverre champisen fremdeles i kjølern
Bullinvestor
16.05.2022 kl 12:57 7225

Ingen vet hvor haren hopper..Var nok mange som trodde at kursen skulle fortsette ned i dag. Er forberedt på begge deler, men får håpe at dette var en kraftig overreaksjon og at trenden snur nordover nå!
Billyjojimbob
16.05.2022 kl 14:10 7102

Underbydere ønsker ikke det markedet er villig til å betale pt,kommer det stopploss raid snart?
Slettet bruker
16.05.2022 kl 18:25 6895

Du er tydeligvis teknisk anlagt Studenten - og jeg tror du kan faget ditt. Faget ditt er derimot ikke økonomiske betraktninger og aksjer. Det vil jeg tro du er rimelig enig i. Hva hjelper det å kaste penger inn i et selskap som aldri har tjent en krone, som systematisk har skuffet på hver eneste kvartalspresentasjon, har den mest spake ceo jeg noensinne har sett. Pengene kunne stått i olje og mesket seg i selskaper som soper inn rekordoverskudd. Eneste argument jeg ser er esg/bidrag til forskning for alles beste. Joda, jeg har et lodd - men det er lite. Og kommer det partnermelding stiger aksjen maks 60-70% dag1/nada i den store sammenhengen for longere fortsatt med tap eller de som stod på utsiden med gevinster i psg/dof o.l med tilsvarene risiko. Men skal dere fortsette å messe nå i tre nye mnd? Om enrolled da er 0-2 vil dere sikkert skremmende nok sikkert bAre fortsette. Stamina ftw:)
-
HP17
17.05.2022 kl 08:16 6497

Hva i alle dager gjør alle de ansatte i Nano når de kun klarer å rekruttere 2 personer på 3 mnd?
Det må være gode dager for de ansatte i dette selskapet.
Frantzen
17.05.2022 kl 09:40 6404

De har rekruttert 2 personer på 6 måneder
heilo888
17.05.2022 kl 11:08 6346

Dette blir helt avhengig av hvordan man ser det da det også er mulig at de rekrutterte 2 pasienter i løpet av 1 måned (f.eks. 2 pasienter siste måned før Q2 presentasjonen).
Dinkytoy
17.05.2022 kl 11:55 6340

Er det 108 innrullerte pr. 31. mars (end Q1) eller pr. 12. mai?
Studenten86
17.05.2022 kl 14:27 6213

Prekommersielle selskaper tjener ikke penger, det er mange av de, og milliarder som investeres mot de.
I forhold til systematisk skuffet hver kvartalspresentasjon, så er det en overdrivelse og faktuelt feil. Men poenget du overdriver fra er korrekt.

CEO er en mann som viser skuffelse selv over at det ikke er bedre tall å presentere, som fremstår som om han tar det alvorlig, prater klart å tydelig.
Meget bra levert av Skullerud med tanke på dataene han skulle legge frem. Merk 2 pasienter rekruttert er svakt, men ikke katastrofe, det er bedring.
Og det la han ingen vekt på selv, han har større ambisjon på selskapet og aksjonærenes vegne.
Tror Skullerud er rett mann på rett plass, og vi skulle helst fått han etter LC allerede.
Forøvrig veldig glad han ikke gikk ut og uttalte 'patients waiting in lines'(LC) 'champagne problems'(Bravo), men tok ansvar, medic to medic har vært for dårlig, vi er skuffet over at rekrutteringa ikke var sterkere. Profesjonelt og tillitsvekkende selv på en dag han ikke har levert mot hva guiding forventer.

Verdien lagt ned i forskninga nærmer seg 3 mrd, prises til 100 mill og har fenomenalt sterke resultater på stor nok andel til at en kan gjøre statistiske vurderinger i forhold til hva som kan ventes på efficacy. Det er sterke data, og vi vil ikke bare nå markedet, men være attraktiv for kombinasjoner. Bivirkningsprofilen og QoL er primær årsak til at jeg fant NANOV og Betalutin interessant, og de er der enda.
Den fundamentale feilprisinga til selskapet til når rekruttering kommer på plass, er enorm. Og reprising i forhold til det er større enn hva partneravtale i seg selv vil representere.

I forhold til det å foreslå at mitt fag ikke er økonomiske betraktninger og aksjer, så er det vel ikke mange andre som har bydd på så detaljerte beregninger her på tråden i nyere tid. Crypto1 ble kopiert inn fra annet forum kan vel nevnes.
Matematikken i seg selv er korrekt, men mangelfult og mangler dybde kan sies om mine anslag.
Fornybar har gjort betydelig bedre anslag han har publisert for mange år siden.
Men alle slike anslag er materiale som alle kan se på og gjøre seg opp egen mening rundt og til.
Det som er spesielt med dette er at: Faglig tyngde bak, eller empirisk kunnskap, ikke er relevant, beregning er beregning, og skaper rom for vurdering uavhengig.
Om en matematikkprofessor gjør øvelsen 1+1=2, eller om en 6-åring gjør den, gir ikke forskjell på oppgaven. Det er på den annen side relevant for hersketeknikk, så antar du ønsker å diskreditere meg og jekke meg ned. Er for høy på pære til det. Det er nok siden jeg ikke sammenligner biotek-selskap med DOF eller PSG!

Det er ingenting som tilsier at Betalutin ikke er på tur mot markedet, det er nå snakk om måneder fra eller til. Og ingen tror at ikke rekruttering er under bedring, jamfør PI3K, Coronafatigue, sterkere historisk rekruttering, og at selskaper har all fokus på det. At 2 kom igjennom trakta er tilfeldig og uheldig, og viser at det er en bedring som skjer. Det sagt, markedet frykter kapitalinnhenting uten at det er kommet matnyttig imellom, det er reelt økt fare for, og burde IKKE være fryktet. Siden selskapet prises som en pølsebod er det utfordrende, men også en forbigående kilometer i slutten av en maraton.
Noen kommer til å tjene grovt på dette utrolig lave kursnivået mistenker jeg.

Ha en fin 17. mai, gratulerer med dagen!
Merlin
17.05.2022 kl 18:57 6210

Bra innlegg Studenten. Skullerud er tillitvekkende, og viser at han forsøker å gjøre det beste, samtidig som han kaller en spade for en spade. Jeg vil igjen gjenta de utrolige resultatene Archer-1 oppnår, og at de kontinuerlig blir bedre og bedre pga stigene DOR. Det er imponerende.

Jeg håper at det er mulig for FDA å godkjenne oppstart av det confirmatory studiet pr. nå. Ideelt sett burde alle rene Betalutinpasienter fått tilbud nå om å ta combostudiet. Det vil også kunne lettere kanalisere pasienter til disse forsøkene i større grad, siden virkningsgraden er uovertruffen, noe Skullerud har vært inne på, og samtidig hadde gitt tilgang til en betydelig kundemasse i tillegg til 3FL i form av 2FL pasienter.

De som fulgte med på Algeta, husker hvordan FDA plutselig avbrøt studiet til Algeta og ga Alpharadin/Xofigo en umiddelbar godkjennelse, riktignok i fase 3. Da var begrunnelsen at virkningen var så god og bivirkningene så lave at de like gjerne kunne få behandlingen raskere frem til pasientene umiddelbart.

Jeg synes det er veldig parallelt til muligheten Archer-1 gir og regner med at Archer-1 like gjerne kan brukes på 3FL som 2FL pasienter.

Dette er riktignok spekulasjoner, men bør være en mulighet som sjekkes ut. Det beste kunne vært om hele Paradigmestudiet nå omgående kjøres rett over og fullføres som et Archer-1 studium. slik at Archer-1 går rett til betinget godkjennelse i både 2 og 3 FL.

I praksis er jo allerede Paradigme i seg selv en kombinasjon av Betalutin og Rituximab, selv om Rituximab kun benyttes til predosering. Likevel kan det være en positiv ettervirkning av Rituximab når Betalutin innsettes og gjenåpner CD20. Likeledes viser kombinasjonen allerede lave bivirkninger. Det virker jo merkelig å IKKE gi pasientene Rituximab i ettertid i Paradigmestudiet, når vi vet at Betalutin gjenåpner CD20! Det er jo informasjon som ikke var fullt ut kjent da layout for Paradigme ble laget, men er det nå. Dermed burde Paradigmestudiet i form av gitt Rituximab i ettertid, være tilpasset pga informasjonen underveis.

Redigert 17.05.2022 kl 19:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.05.2022 kl 20:37 6096

Fint at du håper, tror og spekulerer (dine ord) og ikke minst legger til en del shoulda coulda woulda. Aksjen er nå dø til det kommer nyheter/emisjon.
bj111
17.05.2022 kl 21:01 6021

De får holde på med sine analyser og spekulasjoner. Så langt har det ikke vist seg i noen aksjekurs, systematisk feil i flere år fra disse leke analytikerne her inne. Nyheter med substans må til for å endre bildet markedet har på selskapet og da vil aksjekurs endre seg. Frem til det er NANOV aksjene bare å legge vekk. Samme gjelder i grunn alt annet om selskapet da det ikke finnes noe som helst nytt å skrive om. Samme plata om og om igjen.
Slettet bruker
17.05.2022 kl 22:03 5928

Det som gjerne illustrerer hvor fortapt forelsket man er i aksjen er tilliten til ledelsen som Aldri har imponert. Det blir som å forgude en spiss som aldri klarer å score - men som kunne scoret x antall mål om bare.. eller burde ha scoret gitt at.. Det holder dessverre ikke i virkeligheten - men det bryr ikke drømmerne seg om. De lever for at En dag - da skal NANO opp 50%; kanskje fra 8kr. Det tragiske er at da har fortsatt 99% av eierne fortsatt tapt penger, og alt.kost er et begrep ingen vil erkjenne. Det de liker best er å multiplisere #aksjer med 250 og konkludere med at «jeg er i prinsippet allerede rik».
HP17
17.05.2022 kl 22:37 5862

Men er det ingen som kan svaret på hva de 37 ansatte eller hvor mange det nå er ansatt i NANO faktisk fyller arbeidsdagen med?
Hva gjør alle sammen (foruten å fylle lommeboken med millionlønninger)?
heilo888
17.05.2022 kl 23:29 5768

Utrolig tåpelig spørsmål å stille her, så du får vel spørre de som jobber i Nanov!

Om du tror at de ansatte driver direkte med å rekruttering pasienter til paradigme tar du feil. Men om du hører presentasjonene og leser pipen så forstår du sikkert at de har mer enn nok å henge fingrene i.
Studenten86
18.05.2022 kl 07:47 5663

Ikke imponert over nivået nei, det er det dere vaser med her og nå som er årsaken til at HO/FA tidligere har mistet de fleste av sine seriøse skribenter. Svartmaling av selskap, finne opp tullenarrativ. Ikke kunnskap nok til å fremstå som om det noensinne har vært bladd i en eneste kvartalspresentasjon eller rapport.
heilo888
18.05.2022 kl 09:24 5456

Så sant så sant Studenten86!
Blir nesten flau på enkelte skribenters vegne da de ikke innehar det minimumet av kunnskap som bør forventes før de skriver i vei!
Redigert 18.05.2022 kl 09:27 Du må logge inn for å svare
mofi1
18.05.2022 kl 09:50 5385

Så enig, så enig Studenten86, men du og de få andre som holder et høyt nivå og vet å argumentere for det dere måtte mene, har mange lesere her inne selv om mange av oss ikke deltar i den daglige «debatten».

Veldig mange tråder her inne på HO blir dessverre ødelagt av intetsigende og destruktive skribenter uten kunnskap hverken om aksjer eller om selskapsdrift, som ikke har annet å komme med enn negative oppgulp og hovering over folk som forsøker å holde en seriøs diskusjon i gang.

Men håper du ikke gir etter for denne gjengen, men fortsetter med dine nøkterne og godt underbyggede analyser.
heilo888
18.05.2022 kl 10:11 5333

Kan være nyttig å lese for de som ikke har hørt webcast fra Q1

TheObserver TI skriver:
Hørte på callen nå til morgenen, med ekstra fokus på hvorfor han sier at vi skal forvente at ting skal bedres vesentlig og at vi skal se to-sifret rekruttering igjen.

Hoveddriveren, og som jeg ser veldig få har kommentert rundt, er at nå er hele Europa tilgjengelig for de igjen og de kan gjøre face til face møter, som beviselig har avgjørende effekt når det gjelder å få pasienter ombord.
I USA har de fortsatt ikke fysisk tilgang til klinikkene.

Jeg tolker budskapet fra Skullerud som; dere har hørt oss være positive før, vi har ikke levert på det, av flere årsaker. Nå vil vi at dere skal høre på oss en gang til (dette sier han ordrett), og grunnen er at Europa er åpnet. Derfor skal dere kunne forvente tosifret rekruttering og at vi leverer toplinje data innen utgangen av året.

Det er helt åpenbart at Skullerud legger hodet på blokka og uttrykker tro på at ting nå vil snu vesentlig. Hør gjerne dere andre også på de tre - fire minuttene etter at han refererer til hvorfor vi skal forvente å se tosifret.
Short1
18.05.2022 kl 10:51 5255

The market is witnessing growth due to the presence of a robust product pipeline and favorable government initiatives to improve access to nuclear medicine. Currently, betalutin, omburtamab, yttrium-90 microspheres, PNT2003, 177Lu-PNT2002, are some of the products under clinical trials.

https://www.wicz.com/story/46497333/nuclear-medicine-market-size-worth-244-billion-by-2030-due-to-presence-of-robust-product-pipeline-favorable-government-initiatives-to-improve-access-to-nuclear-medicine-grand-view-research-inc


Short1
18.05.2022 kl 10:56 5331

Dere legger kanskje merke til at Betalutin nevnes først.
SomSa
18.05.2022 kl 11:21 5345


Han forteller like mye svada som de tidligere CEOer. Er han 100% ærlig? Hvis ja dette forteller om hans åpenhet?:

"The company's current cash position will support its operations into H1'2023 and will enable further preparatory work on the potential Betalutin® BLA filing and planning for commercialisation to be undertaken."

Skriver dette igjen selv om noen blir irritert:
De hadde 356.3 million kontanter på slutten av 1Q.
Det brennes 100 mil-110 mil per kvartal.
De pleier å hente penger når kontantbeholdningen tilsvarer 2 x kvartal bruk og det tar litt tid før pengene er på kontoen
356 mil på slutten av 1Q
256 mil på slutten av 2Q
156 mil på slutten av 3Q
56 mil på slutten av 4Q
23 mil på slutten av januar 2023

Kan noen fortelle meg når emisjonen skal komme? Vennligst må dere ikke referer stadig til Skullerud som sannhetskilde.

Når det gjelder skribenter på et annet forum som heter TI er de fleste drømmere, og en del av dem rømte fra dette forumet. Her kan man skrive kritisk på deres eventyrfortellinger mens der slettes og blokkeres. På TI ble også fortalt mange eventyr om PCIB og TRVX. Slik jeg har forstått bruker Jónas Einarsson og Elisabeth Kirkeng Andersen fra Podcast også TI. Vi har hørt mange eventyrfortellinger på Podcast. Mange er lurt inni aksjer med gigantisk tap gjennom hausinger på Podcast.......................

heilo888
18.05.2022 kl 11:36 5299

Og enda flere er i tidens løp blitt lurt av et utall skrøner fra SomSa på diverse tråder.

Ellers anbefales alle oppegående til å lese artikkelen Short1 henviser til over. Uhyre interessant!
Redigert 18.05.2022 kl 13:14 Du må logge inn for å svare
Dinkytoy
18.05.2022 kl 11:39 5347

Det interessante her er vel ikke når en emisjon vil komme, men på hvilket nivå den vil bli på. Hvis rekrutteringen går bra og det vises til gode tall på neste interim, så er vel sannsynligheten stor for at emi vil bli på et (langt) høyere nivå enn dagens aksjekurs.
heilo888
18.05.2022 kl 13:38 5149

Kursestimater fra Crypto som jeg mener kan være realistiske.
Om dette slår til kan vi komme til å se en 6-7dobbling av kursen om 1 år fra nå.

"Min vurdering er at markedet har priset selskapet til +3,5 MRD i mcap ved flere anledninger når innrulleringen så ut til å være i rute mtp guiding. Jeg forventer noe over dette, men så er vi 20% utvannet siden kurstoppene på 35 (intradag). Jeg anslår derfor en kurs på 35.

LPD: Kurs 30-35
Data readout: 40-45
Partneravtale: 60-70"
Studenten86
18.05.2022 kl 19:10 4853

Spenstig av Crypto1 og anslå slikt. Kunne vært en egen tråd med bare det som tema!

Største uenighet jeg vil bringe er markedssentiment, får NANOV vind i seilene vil det nok bevege seg i annet tempo deretter. Og markedsverdi samlet på alle 3 faktorene der innafor, selv med emisjon, er uspiselig lavt priset, da skulle ting gå 'fort' vil jeg tro.

Viktigste nærliggende situasjon jeg håper på, er avlesning tidsnok til å nå LBA til ASH, noe som det spøker for nå. Lurer forøvrig på om delvise data kunne vært presentert der, 90% av pasienter er på plass tross alt. Har enda ikke tatt meg tid til å høre gjennom hva MR sa på tror det var Q2 i fjor angående 116 pasienter og data innhenting. Men der er definitivt en mail-henvenvendelse til selskapet i det henseende... Vet ikke om jeg er utålmodig og urealistisk her, men virker som en gyllen mulighet for profilering i en fase det skulle være høyaktuelt? Om 1 uke er DOR for 83 av de totalt 120 pasientene som skal inn i PARADIGME på 1 års avlesning. Disse 83 vil passere 18 måneder til ASH om det skulle bli aktuelt.

Forstår vel i grunn at søknad til FDA ikke sendes før alle 120 har passert 3 mnd avlesning. Men skulle kansje 90+% data være anvendbart på noen måte(konferanse/partnere) ville det vært hyggelig. Skullerud har ikke gitt noe slikt inntrykk, så kan være drømmerier fra min side. Men MR gav definitivt slikt inntrykk.
Vet ikke om det kan oppfattes 'useriøst'/'uprofesjonelt' av key oppinion leaders? Eller om det er legitimt på noen måte for selskapet å nå/anvende disse dataene før et vist punkt er passert? Igjen 116 pasienter er bare 8 stk unna per 13.05...

ASH er 10. desember i år.
Vanlig submission stenger 2. august.
LBA søknadsvinduet er 18. til 27. oktober.
Q2 er satt 3 måneder og noen dager før LBA søknadsvinduet pussig nok, og 2 uker før vanlig submission.
Kanskjer NANOV har samme i tankene?
Slettet bruker
18.05.2022 kl 20:23 4922

Fra min kommentar i går: Det de liker best er å multiplisere #aksjer med 250 og konkludere med at «jeg er i prinsippet allerede rik».
Slettet bruker
18.05.2022 kl 20:34 4948

Fint det, men uten noen som helst kunnskap innen bioteknologi og med en cut i sektoren spør jeg - er det ikke 99% sannsynlig at de andre som nevnes holder vesentlig høyere fart enn sneglen Nano?
Redigert 18.05.2022 kl 20:36 Du må logge inn for å svare
Studenten86
18.05.2022 kl 22:06 4815

Ingen andre jeg liker verdien i forskninga til like mye.
Livskvalitet, som alternativ til cellegift hvor jeg kjenner personer som ikke klarte behandlinga. Ligge på sofa å kaste opp, ikke nå på toalettet, miste håret, smerter, og det er behandlinga. Som går i flere sykler.
Ene valgte å heller ha noen gode måneder med barn og ektemann før hun gikk videre.
Tror det er kraftig undervurdert av markedet som verdi, og er en hjørnesten i hva målrettet teknologi tilbyr. ARC (antibody-radionucloide-conjugate) antistoff pakket rundt radioaktivt stoff(lutesium), som fester seg til kun noen typer celler i kroppen og dreper celler lokalt i 40 cellers radius.
Det er få turer til sykehus for pasienten og betydelig færre bivirkninger, med sterke effekt-data.
Du får denne teknologien priset til rundt 3% av hva som er benyttet til å utforske den i NANOV i dag. Og den har potensielt meget høy markedsverdi i relativt nær fremtid.

Jeg finner ikke mer attraktive selskap å være investert i, selv om jeg er enig i at det er mye spennende der ute både i biotek og andre bransjer. Hva som har høyest fart fra time til time, dag til dag eller uke til uke er ikke hva min investeringsstrategi går ut på.
90% av de som fikk Betalutin i LYMRIT 37-01 hadde reduksjon i tumor. Det er et tall NANOV ikke ofte drar frem, men absolutt verdt å merke seg.
Redigert 18.05.2022 kl 22:10 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
19.05.2022 kl 11:06 4459

Det er jo egentlig et enkelt regnestykke. Maksimal nedside: 11 kr. Oppsiden kan være hva som helst, og gjerne ti ganger så stor som nedsiden. Og det beste av alt; det er mer sannsynlig at NANOV lykkes enn at de mislykkes. Selv er jeg mest spent på i hvilken grad de vil lykkes, og om det er slutt på de håpløse utvanningene.
bj111
19.05.2022 kl 15:58 4076

Veldig fint om han beholder hodet sitt, bra for hans nære og bra for oss med aksjer i selskapet. Så får vi se da om disse aksjene blir noe å høste av på sikt eller om de mugner i skuffen.
Slettet bruker
19.05.2022 kl 16:40 4163

Et enkelt regnestykke..
Det du sier er at maks tap er hele investerte beløp, oppsiden er ukjent og opptil 10X null. Og det beste av alt er at sannsynligheten for suksess er > 50%. Selv er du spent på hvor mye de lykkes og om selskapets kapitalbehov er over (veldig usannsynlig ettersom de brenner 1 mill pr 24t og har 0 i inntekt). Studenten - skjønner du hvorfor jeg ikke klarer å dy meg? Oh well, var litt heldig i dag og kjøpte meg inn igjen stort sett før oppgangen. Men folkens, dere må roe dere ned. Dette er mer eller mindre binært, selskapet har "alltid" skuffet - og potensiell oppside er kanskje enorm. Mer er egentlig ikke å si - man kan ikke hausse folk inn i en slik aksje..
Falketind
19.05.2022 kl 16:56 4227

Eller baisse folk ut av en slik aksje... .🤔
Slettet bruker
19.05.2022 kl 17:01 4213

Bajse folk ut - jeg skrev at jeg kjøpte meg inn i dag!. Men du er en av de ekstremt inkompetente investorene som aldri burde hatt tilgang på forumet. Du forstår vesentlig mindre enn du selv tror. Du vet knapt hva du eier.
SomSa
19.05.2022 kl 21:02 3888


Det er en grei måte å tenke på. Men hvis du kjøper Zenth Energi på 0,1 kroner har en nedside på 0,1 kroner mens Nano har 11 kroner eller 100 ganger Zenth Energi. Det vil si nedsiden i Nano vil bli veldig langvarig og smertefull.

Jeg vil kalle Arne Kolstad for Nano forræder. I perioden 2018-2019 rekrutterte han pasienter til Nano´s konkurrent men skulle rekrutteres til Betalutin:

Norske lymfekreft-pasienter har siden 2018-2019 kunnet delta i den dødelige CAR-T studien og han sier følgende:

"Vi som forskere gjorde også alt vi kunne for å inkludere så mange pasienter som mulig, sier Kolstad."
" Vi hadde muligheten til å inkludere pasienter fra hele landet."
"Vi er faktisk ett av sentrene som rekrutterte flest pasienter"
"Han er selv medforfatter på abstractet som skal presenteres neste måned."

https://www.dagensmedisin.no/artikler/2021/05/06/car-t-terapi--sykdommen-gikk-kraftig-tilbake/

Hvis sånne folk som Arne Kolstad i andre land og sentre hadde ikke dolket i ryggen til Nano var vi i mål for lenge siden. Vi leser at han ikke hadde noen problemer med å rekruttere pasienter (7 pasienter på 2 år). Hvorfor klarte han ikke å rekruttere like mange til Betalutin? De pasientene som vi hadde hørt at stod i kø for å bli behandlet med Betalutin ble rekruttert til CAR-behandling av ham (?). Det er nok pasienter men det er ikke nok vilje i noen sentre!

Ledelsen og Marco (pensjonist nå) bør ta all ansvar. De brukte masse penger uten å overvåke hva sentrene drev med. Jeg tro at det samme gjelder nå.....
Redigert 19.05.2022 kl 23:54 Du må logge inn for å svare
Studenten86
19.05.2022 kl 21:02 3945

Tja, kan vel forstå perspektivet du sikter til.
Kan nok overraske deg at jeg mener 10-gangeren som ymtes til, er meget konservativt om det er lengre horisont. Begynn å kalkuler markedsverdi-områder basert på annet enn 3FL, så er det veldig fort voldsomt store tall det er snakk om.
For 10 år siden, mai 2012, var genmab priset ned i 40 dkk per aksje, den var priset over 3000 dkk aksjen i fjor.
For øyeblikket er kursen deres 2000 dkk og markedsverdi 140 210,92 MDKK.
EV/S til dette selskapet dobler hva jeg har benyttet i mine kalkuleringer forøvrig i forhold til verdsettelse av NANOV mot peak penetration for Betalutin i 3FL alene.
link:
https://www.alphaspread.com/security/nasdaq/gmab/relative-valuation/ratio/enterprise-value-to-revenue

Tror ikke NANOV når dit, men den veien er drømmen, vil kreve partnerskap, større pipeline og stor suksess.
Kalkuleringer for markedsverdi dersom salg oppnår suksess, gjør også skam på 10ganger.
Betalutin kan ikke nå dit alene, men ARC som de ønsker å bli ledende på... Det er spennende. Hausse-potensialet som ligger rundt ALPHA-37 til CLL f.eks.

Forsåvidt enig i at nedsiden er i teorien 100%. At ting er så binært er jeg mer lunken til. Primær risiko som markedet oppfatter om dagen er rekrutteringshastighet.
Avlesningsdata, at de blir gode nok til markedet tar jeg noe for gitt. Med bakgrunn i hva FDA slapp igjennom for Duvelisib på ene siden, og safety som er representert på andre siden for NANOV, fremstår det særdeles usannsynelig at de ikke får AA. Må samtidig huske på at SRC har kommet med uttalelse for første 50 pasienter til PARADIGME studiet. Og FDA har besluttet å redusere antall pasienter NANOV trenger å rekruttere. Så vi vet mer enn 0 angående Paradigme data.
Når de får, og hvor sterk dataene er, og hvor stor markedsandel de kan oppnå er store spredninger i som igjen representerer risiko.
Vi er vel strengt talt 4 år bak skjema fra tidligste guidinger snart... Og har en kollega som har snittpris på over 100-lappen fra 2016(han har bare hatt en lyttepost hele veien). Så har ikke vært risiko-fritt selv om forskningsdata er sterk.

Om dagen er vi på et hårsårt nivå for de som har vært langsiktige aksjonærer lenge. Cashburn maset gir lite mening, og fremstår som baissing. Samme med ledelseslønninger. At det har vært skrevet på flere forum de siste dagene hvordan dette går nedenom og hjem er nok tilhørende "short&distort" taktikk, noe som ikke er uvanlig at denne type selskap utsettes for. Det er ikke uvanlig nivå av lønninger eller cashburn innen biotek om det zoomes ut fra lille Norge.