Bør BO dokumentere sin aktivitet i ELE,LAVO;INDUCT ??


Lavo skal nå gå BO i sømmene og se om der er noen sammenheng mellom fallende kurs og avtale med Blue Ocean
Induct har også noe på gang med BO.
Kansje ELE også burde gå BO nærmere i sømmene og få en oversikt over BO innvolvering i ELE aksjer (OGSÅ AKTIVITET UTENOM TRANSJE AKSJER!!)

Dette skjedde i Induct: Fredag informerte it-selskapet Induct markedet om at det har grunn til å tro at et fond gjennom Alpha Blue Ocean brøt loven da det i slutten av oktober konverterte lån til aksjer i henhold til låneavtalen. Selskapet ba om informasjon fra fondet, men fondet nektet og har svart med å forbeholde seg retten til å kreve erstatning for det fondet mener er brudd på avtalen fra Inducts side.

https://www.dn.no/teknologi/bernhard-steen/tom-sokki/alpha-blue-ocean/selskapet-skjonner-ikke-hvorfor-det-faller-sa-mye-pa-bors/2-1-469063

Det skal også sies at ELE har guidet mange nyheter siste 12-14mnd med tid/dato som stadig vekk har blitt forskjøvet både måneder og år så de er også selv skyld i kursfall.
Men BO har nok ikke akkurat dempet nedgangen.
Har selv hatt 6 siffret antall aksjer her men har solgt endel fra 5 ned til 3 kr. (ps.neste gang jeg sitter i en rakett som går 130%++ skal det selges pronto)
HP17
22.11.2018 kl 10:28 2278

ELE skifter revisor og begrunnes med at det skyldes utfordringer i samarbeidet med EY.
Yess
23.11.2018 kl 09:17 2184

Les denne tråden og linken, nøye og flere ganger.
https://www.dn.no/marked/element/falcon-fund/lars-christian-beitnes/bors-topp-varslet-om-kjempesoksmal/2-1-478908

Nå har finansdirektør og revisor forsvunnet ut av selskapet på 2 dager, er tiden inne til at aksjonærene i ELE står sammen og anmoder at styreformannen også gjør det samme?
Yess
03.12.2018 kl 18:54 1935

Det kommer informasjon vedr. BO, fra en annen tråd.

Bulldog

I dag kl 14:14
217


3 oktber 2017: Alpha Blue Ocean Advisors Ltd (benevnt som BO i trådene her) 03 Oct 2017 INCORPERATION https://beta.companieshouse.gov.uk/company/10993260/filing-history

4. oktober 2017: Børsmelding: Blue Ocean Advisors ('BO') inngikk en konvertibel låneavtale med frittstående
tegningsretter (den 'Konvertible Fasiliteten) med Element ASA ('Selskapet') den
4. oktober 2017, hvoretter BO kunne investere inntil NOK 50 millioner i
Selskapet i 10 transjer med konvertible obligasjoner og frittstående
tegningsretter over de neste tre årene.

Blue Ocean Advisors (BO) ble satt opp som et selskap dagen før de lånte Element penger

Fra Shifter.no 8.mai 2018:
Den franske gründeren Pierre Vannineuse, som står bak Aqua Blue Ocean, vil ikke vise til tidligere resultater når han nå starter venturefond i Norge. Vannineuse forteller til Finansavisen at pengene skal hentes blant kontaktene de har i Norge i dag. For kun ni måneder siden startet Vannineuse Alpha Blue Ocean, et investeringsselskap, sammen med to medgründere og en utenforstående investor.
https://shifter.no/fransk-grunder-setter-opp-norsk-venturefond-pa-10-milliarder/

Hvem er den utenforstående investoren som fylte opp kassa til Blue Ocean Advisors?

Interessant informasjon fra Bulldog og det begynner å bli mange spørsmål vedr. avtalen med BO og styreformannens rolle rundt denne avtalen og mulige interessekonflikter. Det vel liten tvil om at avtalen med BO har vært ødeleggende for aksjekursen i ELE (akkurat som i Induct og LavonoTV)?

Er det tilfeldig at 2 revisorer og finansdirektøren på kort tid har trukket seg/sluttet?
Er tiden inne til at styreleder Lars Beitnes gir noen svar på spørsmål rundt avtalen med BO?
Selv føler jeg at det nå blinker noen varsellamper, synspunkter?

Redigert 03.12.2018 kl 19:05 Du må logge inn for å svare
03.12.2018 kl 18:59 1917

bo kom inn med frisk kapital for videre vekst i ele og nå får man virkelig kroner for ører. det er bare å akkumulere!

Er ikke norsk investor. Heller noen fra Dubai - der Pierre bodde frem til i vår. Tipper for så vidt at denne investoren er ikke helt happy når millioner konverterte aksjer må selges med 50 øre tap.
nopetter
03.12.2018 kl 19:22 1864

I følge Lille så fikk BO flere tilbud om å selge ut i blokker til langt over konverteringskurs og gjorde det en gang til kurs 1,65. Hvor han tok det fra vet han bare selv. Enn annen sak er at de ikke taper noe særlig når de høyst sannsynlig selger over børs til Nomura og selger disse aksjene videre til markedet. Da har dem "vasket" aksjene til markedskurs Håper de taper så mye jeg ønsker
Yess
13.12.2018 kl 16:18 1521

Det er ett av de tre selskapene som har skjønt hvor ødeleggende avtalen med BO er og dermed har tatt grep.
Slik skal det gjøres for å komme seg ut av den ulykksalige avtalen med BO.

13/12-2018 11:06:02: (INDUCT-ME.MERK) Induct - Clarification regarding conversion claim relating to terminated Convertible Loan Facility

Reference is made to the announcement on 2 November 2018 regarding termination of a certain convertible loan facility between Induct AS (the "Company") and European High Growth Opportunities Securitization Fund (the "Investor").

As notified on 2 November 2018, the Investor has terminated the convertible loan facility. The effect of such termination is that the Investor does not have any conversion rights towards the Company, and the Company is consequently not required to issue any further shares to the Investor. The information provided by the Investor in the newspaper DN on 6 December 2018 is consequently incorrect, and the Company has again informed the Investor, in a letter from the Company to the Investor on 12 December 2018, that the Investor does not have any claim against the Company for shares.

Et selskap som ikke kan vise til inntekter, ikke eksisterende ei heller i uoverskuelig fremtid - det eneste man kan vise til er en låneavtale verdt mange ganger dagens MCap som igjen vil vanne ut eksisterende aksjonærer så inn granskauen - da kan man ikke snakke om kroner for ører, men heller ører for kroner...
Redigert 13.12.2018 kl 16:34 Du må logge inn for å svare

Her er det nok et selskap på OSE hvor kursen har hatt en bedrøvelig utvikling som kommer opp med en krypto ide - så får vi se hvordan det går.

Så langt har markedet knapt rynket bryna....

Vi får håpe for aksjonærenes del at ikke de også involverer ABO eller noen av ELE's såkalte kryptoeksperter....

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/12/Next-Biometrics-inngaar-kryptoavtale
Redigert 13.12.2018 kl 16:45 Du må logge inn for å svare

Forskjellen på ELE, LAVO og INDUCT er at grundere/ledelse i LAVO og INDUCT har blitt lurt, mens i ELE er hele selskapet satt opp for å gjennomføre svindelen og alle involverte er medvirkende til dette. Derfor vil ELE ledelsen aldri sette i gang en granskning av ABO, for da kan hele korthuset falle.
SR99
14.12.2018 kl 10:51 815

I forhold til alt rotet som har skjedd og hvordan selskapet svarer på feilskjærene er det lett å tro at dette kun er et oppdiktet selskap kun for profitt til utvalgte insidere. Ett hvert seriøst selskap ville kommentert en avgått revisor, CFO eller alle de andre lovnadene mer forklarende for eierskapet for å unngå spekulasjoner. Hele selskapet føles som et krigsherjet område hvor bandittene raner det de kan mens eierne er lamslåtte og flykter av redsel.
maxam
18.02.2019 kl 19:23 502

16:23:17
Line Kaspersen
Induct saksøkes av Alpha Blue Ocean
Induct har nå mottatt et formelt søksmål fra "dødsspiral-fondet" Alpha Blue Ocean, der de krever tilbake et gjenstående lån på 3,7 millioner kroner etter at ABO terminerte låneavtalen. Det kommer det frem i en børsmelding mandag ettermiddag.

ABO mener Induct har brutt lånebetingelsene.

I januar i fjor inngikk Induct en låneavtale med ABO om en konvertibel låneavtale med tegningsretter til en ikke fastsatt kurs. Slike lån blir ofte kalt «dødsspirallån», ifølge Financial Times.

Etter en stund mistenkte Induct at ABO hadde brutt norsk lov da det utøvde sine tegningsretter. Anklagene gjelder blant annet udekket shortsalg og kursmanipulasjon. Ifølge Induct ba de om å få se handler utført av ABO, men fondet skal ha nektet å utlevere informasjonen. Derfor stanset Induct en konvertering av aksjer i påvente av at fondet skulle legge frem informasjon.

ABO svarte like greit med å terminere hele låneavtalen.

Begge partene har fremstilt krav om kompensasjon overfor hverandre. Skjer det samme med LAVO?