Nå starter den virkelige oppturen!


Photocure har det suverent beste produkt i å oppdage og fjerne kreftsvulster, i det som er verdens største kreftmarked. Her er det ikke spørsmål om framgang eller ikke, men hvor stor den er og kommer til å bli. Jeg kan bare anbefale dere alle til å bli med på reisen, for her har dere Oslo Børs sikreste vinneraksje i mange år framover.

Her er litt lettfattelig informasjon for å sette dere hurtig inn i caset.

https://www.tu.no/artikler/nye-lasere-fjerner-kreftsvulster-uten-innleggelse-og-narkose/435855

Meget god artikkel bortsett fra at den ikke omtaler markedet i USA som er det viktigste fremover.

"Blærekreft legger beslag på 20–25 prosent av ressursene på de danske urologiske avdelingene, og det innebærer at det i tillegg til de 5,7 millioner kronene (cirka 7,4 mill. norske kroner), som kan spares inn årlig i direkte omkostninger ved å flytte denne typen behandling ut fra operasjonsrommene, er det millioner å hente i andre innsparinger.
Metoden frigjør nemlig en del plass på operasjonsrommene til andre typer operasjoner. "

I tillegg til at PHO (Cysview) altså er best for pasientene er det også besparende for sykehusene. En uslåelig kombinasjon, spesielt i USA.
Redigert 07.11.2018 kl 12:52 Du må logge inn for å svare

Jeg tok denne, siden den forklarer så bra mye av de suverene fordelene med denne behandlingsformen kontra den mest brukte og mye dyrere måten. Dette kan bare gå en vei. Dagens oppgang er bare starten på det virkelige eventyret Photocure.
Redigert 07.11.2018 kl 13:12 Du må logge inn for å svare
07.11.2018 kl 13:42 1335

Gunners,
Liker deg bedre her enn på Nel trådene hehe.
focuss
07.11.2018 kl 13:58 1278

The Gunners
Fint du er inne. Synes du har vist evne til sunn selvstendig kritisk tenkning på andre tråder. Foreløpig ser jeg på PHO som en aksje for spesielt interesserte og vi har et hav av nye investorer som vil inn bare lunta tennes. Det kan skje i morgen..

Det tror jeg så gjerne Elvoquest. Nå skjønte nok du bedre enn de fleste at mye var mest ment for å terge opp litt i koret av verdensledende med monopol. Nå er det Photocure som gjelder, og de er faktisk verdensledende, med monopol på beste behandlingsformen. Så nå skal vi bare få spredt den fantastiske muligheten som ligger i Photocure for flest mulige.

Det har du helt rett i. Det kan eksplodere når tid som helst. Gjerne i morgen for min del, og det er ikke helt usannsynlig heller. Vi ser vel litt antydning allerede i dag. Uansett utrolige spennende tider vi går i møte.
07.11.2018 kl 14:29 1163

Jada, jeg gjorde nok det.
All inn i PHO, dette blir bra
Drue
07.11.2018 kl 14:33 1146

Hva tenker folk om en inngang på nåværende kurs? Bedre å vente til etter Q3, eller kjøpe nå?

Umulig å vite Druen.
Kjøp 50% nå og 50% etter
Predator
07.11.2018 kl 14:51 1077

Jeg har inngang på dette nivået og ble med til over 60 og ned igjen til 45 uten å røre en finger i visshet om at investeringen vil gi en solid avkastning på sikt.
Har aldri før hatt en sånn ro i sjelen mht. Pho investeringen.
.....og husk en ting boys & girls, det er bare penger vi snakker om.
Bon voyage!

oi, der var jeg i ++

Da er vi to! Tar dette med knusende ro. Det blir langt heftigere utover i 2019.

Da er vi sannelig tre. Jeg kan garantere det ikke er siste gangen vi ser Photocure på vinnerlista, for Pho har så mye vannvittig bra som har alle forutsetninger for å lykkes. Fra å oppdage kreften, til så å bekjempe den, for så forsikre pasienter at den ikke kommer tilbake. På alle områder er Photocure best.