PNOR er grissebillig får rebound -ævl fri debat -tak :-)


Alt for meget meget ævl om alt muligt andet, derfor ny debat :-)
denne debat drejer sig om PNOR og ikke måske korrupte tidligere medarbejder
PNOR fortsætter at være grissebillig
heldigvis er der flere der kan se at kursen skal betydeligt op.
See the price rebound like a boomerang.to 2-5 nkr
Håber alle forstår at tidligere debat var kørt helt af sporet, nu skal vi se fremad, alle ønsker kursen langt højere,
gerne mod kurs 5,
indtjeningen og fremtidsudsigterne peger mod en lys , stor fremtid

Jeg skrev:

« Synes det har lite for seg å gruble mer på dette»

Du greier nok engang å demonstrere at du har problemer med å lese. Dette blir for dumt. Vis meg hvor jeg har grublet over saken! Senk skuldrene og pust med magen. Det du holder på med virker heller mot sin hensikt.

I rest my case.
Redigert 24.06.2022 kl 16:59 Du må logge inn for å svare
nkamok
24.06.2022 kl 17:02 3583

Underligt at du så har behov for at nævne sagen i 2 indlæg 🤷‍♂️Edit: plus flere indlæg læser jeg nu - men lad os da endelig få en ny stor debat - så falder kursen og PEN får flere aktier 🙄
Redigert 24.06.2022 kl 17:08 Du må logge inn for å svare

Hvis man ikke kan nevne denne saken uten å få pepper lurer jeg virkelig på hva dere er så redde for. Jeg sa at sluttkursen var likt med dagen denne unevnlige saken ble meldt. Jeg har aldri nevnt at den har direkte med selskapet å gjøre. Det har jeg hevdet flere ganger at den ikke er. Det dere driver med nå virker bare mot sin hensikt.

Etter å ha lest editeringen din har jeg sperret deg igjen. Det får være måte på. Anbefaler at du gjør det samme med meg.
Redigert 24.06.2022 kl 17:14 Du må logge inn for å svare
nkamok
24.06.2022 kl 18:06 3533

Ja ja det må du jo bare gøre - du har jo aldrig været god til at modtage kritik, hvilket man jo må forvente i en debatgruppe, da alle jo ikke er enige med dig 🤷‍♂️
At du vil spærre mig for at give dig kritik, er jo dit problem og i mine øjne ret barnligt. Jeg har ikke kaldt dig noget dumt eller svinet dig til - god weekend 😎

Nå foreslår jeg at vi tar helg her på debattforumet. Bedre å sitte ute og nyte sola etter en god børsuke fremfor å krangle her.
Roffa1
24.06.2022 kl 18:33 3504

Enig nå får vi heller nyte oppgang som har vært denne uka, så får vi se om det fortsetter. God helg

Når jeg blir tillagt meninger jeg hverken har eller har ytret blir det sånn. Selv når jeg påengterer det. Ikke noe savn å ikke kunne lese hans kommentarer.
nkamok
24.06.2022 kl 18:40 3525

Vi åbner en god dansk kold Tuborg Rå - den er bare go’ 👍🏻😎

Petronor er grisebillig, har alltid blitt handlet til stor rabatt dog, tror mange relaterer den til scammen APCL enda og rykte ble nok ikke bedre når sjefen ble siktet for korrupsjon. Men sjekk største eier pnor, så er det ikke smågutter som holder på, petromal som er under National holding Abu Dhabi, så eierne har penger:) lisensene de tok over fra APCL er jo spennende var vel A4 Gambia også har de en tviste sak av en veldig lovene lisens i Senegal ROP, oppside om de vinner den. Alle analysene ligger rundt 2,- kunne godt ligger høyere også. Men upopulær aksje og det skal endres fremover!
Kvike11
26.06.2022 kl 12:10 3009

Ganske få dage til PEN er på plads.
Vil og burde det ikke give et pænt kurs løft i ugens løb
olie prisen holder sig også høj, er endda steget kraftigt i fredags, og Nasdaq steg kraftigt,
Kurs 2 burde være inden for kort tid, der ligger astronomiske indtjeninger og venter i år.
I forvejen næsten gældsfri og indtjening til at betale Pen inden for et år..
P/E ualmindelig

Spennende tider. Selv er jeg ganske opptatt av A4 i Gambia. Vi fikk som kjent forlenget lisensen med et år 18. oktober i fjor. Det betyr at det nærmer seg. Tror ikke vi skal regne med ny forlengelse.

Dette uttalte styreformann i børsmeldingen 19. oktober 2021,

«"We are delighted to have negotiated this extension which strengthens our long-standing partnership with the Government of The Gambia. After the successful reinstatement of the license, PetroNor has progressed discussions with a number of interested parties. This extension will hopefully enable the Company to convert those discussions into a formal partnership agreement with a view to proving up the exciting prospectivity of A4. The market conditions and industry appetite for this kind of high-impact asset have vastly improved over the past few months which has solidified our confidence in realising value from this asset going forward."

Altså i forhandlinger med flere interessenter. Det har også skjedd en del i Gambia etter det. FAR har hatt skuffende resultat på brønn. Olje ble funnet, men den var ikke bevegelig. Samtidig har BP trukket seg fra A1. Det ble derfor utført en mini-lisensrunde med frist 6.juni. Interessentene ba om en forlengelse og det fikk de. Ny frist er 6. september.

Videre er det skutt ny 3D seismikk og utført oil-seeps og prøvetaking (Jaan). Vet ikke om analysene er ferdige enda. Er de det ikke er det vel mulig med forlengelse av A4 likevel dersom interessentene ber om det.

Blir spennende. Det var litt nedtur at FAR trakk seg ut på Guinea-Bissau, men toget er på ingen måte kjørt der heller.

Senegal vet vi lite om. Får vi beholde en lisens der håper jeg på SOSP og ikke ROP. Da tror jeg vi sitter på den mest prospektive lisensen i både Gambia og Senegal.
Redigert 26.06.2022 kl 12:56 Du må logge inn for å svare

https://investornytt.no/petronor-tjener-340-371-millioner-i-q2-enorme-triggere-na/ Virkelig spennede, føler denne artikkelen får frem verdiene på en nøktern og balansert måte! Pnor er virkelig underpriset!

Joda. Det er bra, men man skal alltid være litt skeptisk når en med masse aksjer anbefaler selskapet han sitter i.

Har jo trua selv, men denne stusser jeg på:

«Selskapet skriver i Q1 rapporten av 27. mai at de forventer at endelig godkjenning fra Nigerianske myndigheter kommer ila Q2. Jeg tror det kan komme kommende uke hvis man skal tro selskapet.

Ved en godkjenning her skal AJE eierandelen prises inn i selskapet – det er den pt. Ikke. Kursmål som har vært siste halvåret er konsensus på 1,80 NOK, der i all hovedsak eksisterende produksjon er lagt til grunn.»

Nå er vel denne avtalen godkjent av nigerianske myndigheter i slutten av januar? Det er oppgjøret mellom de to selskapene vi venter på.
Redigert 26.06.2022 kl 16:33 Du må logge inn for å svare
smaa
26.06.2022 kl 16:35 2727

Toppers artikkel, ikke mye utenomsnakk her. Skulle dette slå til så blir vi rike, og det kan jo skje. Så la oss legge ned stridsøksene, glede oss og vente, om det drøyer så skal det nok skje, for det lovet jo ……….osv. God sommer videre👍🏦☀️
Hellboy
26.06.2022 kl 16:44 2709

Tja, hadde det ikke vært for overskriften så hadde jeg vel prøvd meg på en lyttepost her. Men Grisebillig staves med en s, ikke to. Og kan man ikke den forskjellen så er man ikke verdt å høre på
Groven64
26.06.2022 kl 17:01 2683

Det er jo det dem sier! I løpet av Q2! Q2 er jo over i løpet av uken som kommer. 🙄

Så du mener det er myndighetsgodkjennelsen som skal skje innen 30. juni?
Groven64
26.06.2022 kl 17:17 2636

Ja, det er jo det du sier selv også. Eller er du selvmotsigende!?

Det er mye med dansk skriftsspråk jeg reagerer på og finner underlig, men "grissebilligt" reagerte jeg ikkke på. Håper du basere kjøpene din på FA og TA, ikke basert på overskrifter på ymse fora.

Synd at så mange gikk ut av skolen uten å kunne lese.

Dette er hva jeg skrev:

« Nå er vel denne avtalen godkjent av nigerianske myndigheter i slutten av januar? Det er oppgjøret mellom de to selskapene vi venter på.»

Hva er selvmotsigelsen?

Gir opp. Holder meg langt unna PNOR- tråder i en lang periode. Ingen har baller til å støtte meg mot folk som vil meg vondt med forvrengninger og løgner om hva jeg skriver.
Redigert 26.06.2022 kl 17:41 Du må logge inn for å svare
Hellboy
26.06.2022 kl 18:03 2583

Grisebillig staves så vidt jeg vet med en s på dansk og. Men nei, jeg baserer meg på fundamentale vurderinger. Men interessen av å kjøpe en lyttepost for å bli bedre kjent med et selskap øker ikke av at aksjonærer som hausser selskapet ikke kan stave. Da antar jeg at de ikke kan regne heller

Takk for det Makrobaronen.

Noe jeg burde fått med er at det er eksisterende infrastruktur til Lagos på gass. Jeg trader aktivt i Petronor og har et snitt på posisjonen på 1,04, har satt meg et mål på motstand på 1,29 hvorpå jeg nok letter en del. Men bryter nok motstanden på 1,06 i morgen. Spørsmålet er hvor lenge man kan ignorere disse inntektene. Jeg tror også det dukker opp noen fond denne sommeren på topp 50. Så får vi se. Å trade denne er jo egentlig bare tull. En perfekt long aksje.

Det er litt småpirk i form av enkelte faktafeil i artikkelen. Blant annet eksempelet du nevner. Det har du selvfølgelig helt rett i. Men selv om det er noen småfeil så gir jeg Espen to tomler opp for at han bidrar med interesse i casen. Selv om han som de fleste andre her har egen interesse i at kursen øker.

Forøvrig er tap for tråden her om du gir deg/tar pause. Så håper du kan revurdere.

Jeg har alltid en egeninteresse og er åpen om det. Jeg prøver å trade den mellom nivåer, men vil alltid være eksponert mot Petronor. Og den dagen den virkelig setter fart (og den kommer) da våger jeg ikke trade denne. Skulle det komme en avklaring på Torsdag i positivt fortegn - tror jeg reprisingen er i gang.

Er forholdsvis enkelt å forsvare en artikkel om selskapet når de tjener så mye penger som de gjør. Eneste som kan bremse en oppgang nå er Energie AS med Ivar Søvold som selger aksjer.

Joda, det er bra det. Jeg blir nok her helt til disse to danskene kommer med nye angrep og løgner. Må si jeg savner FkL, men folk oppførte seg som drittunger mot han også etterhvert. Nå hadde han nok dog sluttet likevel tror jeg.

Skulle vært interessant å visst om han fremdeles er aksjonær.
Redigert 26.06.2022 kl 18:44 Du må logge inn for å svare

Beklager at jeg skriver så mye, men hva skal man gjøre når man sitter her med korona? 🤣
smaa
26.06.2022 kl 18:53 2503

Håpe på at den holder seg over k(o)rona og kanskje dobler seg

Tipper det er noen meninger som blir misforstått i overgangen mellom norsk og dansk og andre veien tilbake og at dere egentlig ikke er så uenige. Så håper vi klarer å unngå unødvendig krangling her på forumet. Men joda, det er innimellom litt mye ymse her. Men det gjelder jo alt av internett hvor det postes anonymt.
Kvike11
26.06.2022 kl 19:19 2431

2 + 2 = 5
Du staver vel også regninger bagfra :-)
At du ikke har andet at bruge din tid på, gå til dansk undervisning
Det vigtigste er at der kommer gode nyheder om PEN og som lovet en underskrift.
Kurs målet vil snart få en voldsom regulering op
Bsingh
26.06.2022 kl 19:19 2453

Enig med deg. Må ikke glemme at fellesnevneren for oss alle, er at vi har stor tro på selskapet, og at vi har et felles ønske om en kurs som gjenspeiler tallene selskapet har presentert de siste kvartalene.

Fluefiskeren, ønsker deg god bedring, og håper på å se mer av de gode og ærlige innleggene dine her fremover i tid.

Hyggelig sagt av deg. Koronaen går over all forventning. Ble syk fredag kveld og føler meg allerede mye bedre. Omikron kom som manna fra himmelen.
Redigert 26.06.2022 kl 19:34 Du må logge inn for å svare

Bruker kommenede uke til å posisjonere meg. Denne aksjen er tung å løfte, da noe selger mye og det er mange aksjer i selskapet. Det må må man ha i bakhodet som aksjonær. Men ingen kan si noe på at denne er underpriset. Tror ikke en sjel hsdde kommentert at denne aksjen var dyr før nærmere 3-4kr. Tror denne får et skikkelig løft, hvis kalkulatoren til de større gutta brgynner å gå! Underpriset underpriset underpriset er greia her så hiver meg på mens den enda er på sommersalg!
Redigert 26.06.2022 kl 22:27 Du må logge inn for å svare

Kjør på. Da skal vi krangle om de samme aksjene fremover for jeg skal ha en mill aksjer i første omgang.
Redigert 26.06.2022 kl 23:15 Du må logge inn for å svare
nkamok
27.06.2022 kl 08:51 1863

Stop nu FF - der har absolut ikke været nogen personangreb mod dig ! Man kan jo ikke forvente, at der kun er “rygklappere” på et debatforum. Nogle gange er man enig og andre gange uenig - that’s it. Jeg mene stadigvæk, at du er lidt nærtagende og bliver skarp, når nogen siger dig imod - det er IKKE et personangreb i min verden, men blot en konstatering af, at vi har hver vores tilgang til debatten - jeg har tilmed rost dig tidligere for din store viden inden for oliefelter 😉
Blygen
27.06.2022 kl 10:04 1698

Opp mot 1,20 i dag....:)
Blygen
27.06.2022 kl 11:12 1525

Bryter etterhvert opp gjennom viktige nivåer...bare å sitte stille
Kvike11
27.06.2022 kl 12:16 1411

Ingen tvivl om kursen er på vej op, der er store købere på købssiden og ganske få der sælger,
Nyheder er på vej i denne uge, der venter en strøm af nyheder, så kurs 1,80 er ikke umulig i denne uge.