$$$$$$$PPPPPPPGGGGGGGSSSSSSS$$$$$$$ Partytime

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
09.07.2022 kl 16:36
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)

Vi er mange som tror motstanden ryker på neste forsøk
Redigert 09.07.2022 kl 15:54 Du må logge inn for å svare

Hehe..

Rydd i porteføljen og sett de "hvit vaska" penga i PGS eller PSG (Penger Som Gress) Bare hyggelig å gi noen tips...

Ja blir spennande og sjå korleis det går framøve, eg selte meg heilt ut for eit par dagar sidan, var meininga og kutta ut aksjen totalt men så tenkte eg: tenk om alle hausarane på finansforum får rett, då kjem eg jo til og gremma meg i åravis etterpå. Så då kjøpte eg 15000 aksjar i dag for og vera litt med iverfall,treng berre og nå 66 ca så står beholdninga i ein million jaja fyrste mål får vera 10 kr så står beholdninga i 150 000.

Skulle gjort det og har øve 1,1 mill på konto men har ikkje nerve til sånt.

Det er fult forståelig..

Man skal sove godt om natten....

Men uten å mene og hause er investering innen offshore nå " A chance of a lifetime".

Dette gjelder stort sett hele sektoren men hvor spesielt PGS utmerker seg. For å forstå dette må man kjenne energisituasjonen, de politiske endringene innen energisikkerhet og også hvordan man nå ser for seg møtet mot klimaproblematikken. Setter du deg godt inn i dette samt i PGS sitt grunnlag for å profitere på det totale bilde skjønner du hvorfor PGS er et førstevalg.

Ha en fortsatt flott aften.

PUKjem sikkert til og angra meg seinare at eg ikkje gjekk meir inn men er dette med swan, som eg no skal gjera, så god natt.
fleken
16.06.2022 kl 21:18 3830

Jeg sitter med en god post i Pgs til meg å være jeg kommer til å øke i morgen eller eventuelt mandag men jeg lurer litt på hva skjer med aksjer stort sett når /hvis vi nå går inn i en resesjon og stigende renter? Vil ikke det meste av aksjer falle eller tenker jeg feil nå?
geo01
16.06.2022 kl 21:21 3810

Pgs er ikke notert usa eller andre steder og lever sitt eget liv på en måte.
De er i deler av Tgs markedet men kommer som en underdoog med nye egeneide strykejern inn i et kanskje historisk marked.
Med skrekkuro innen mange segmenter har ikke seismikk begynt klatringen opp enda og selskapet er fortsatt konkurspriset.
Nå får de igjen for at de har betalt ned 800 mill usd i 4 nye skip og de innehar enda flere 4 stk Ramformer som er nedbetalt.
Denne synergien med og eie er en superfordel med arbeidsstrukturen og flyttninger utnyttelsesgraden.
I morgen er en ny dag og flere får med seg Rasmussens utsagn,kommer til og bli en rå opptur lenge.Fornuftig kar du Ulven virker som du kan litt over snittet.
Viktig å holde fokus, det er dette vi jo har ventet på i mangfoldige år, alle har på en måte visst at super syklusen måtte komme.
Det vi alle har ventet på, start skuddet, at restruktureringen skulle komme på plass og mest sannsynlig forsvinner enda et lass med gjeld om 3 uker.
Det er jo opp til aksjonærene selv å avgjøre, om de vil bli kvitt plageåndene som i over et år har holdt Pgs i en klam hånd.

Nå har børsene falt så inni helvete mye på kort tid at rekylen kommer nå når som helst, da stikker Pgs
Akillies
16.06.2022 kl 21:30 3779

Transje 2 i emi tilsvarer drøyt 23% nytilførte aksjer. Verdi på de nytilførte aksjene blir 3kr. Det er ikke et eneste oppsnakk-innlegg her som omtaler det.. Verdt å merke seg for de som vurderer inngang. Det blir interessant å se hvilke reaksjoner som kommer i spill, og om kursen kan løfte seg et par kroner i forkant. Meget usikker på det.
Redigert 16.06.2022 kl 22:22 Du må logge inn for å svare

Hausse? Vi sier jo bare sannheten.
Når aksjen stiger går 2 siffret vet jo ingen, det eneste en vet er at det kommer
Hvis en ikke nå ser og skjønner hvor stor penger ´konkurs rytteren´ Pgs nå vil tjene fremover, har en ingenting på børs å gjøre.
Redigert 16.06.2022 kl 21:35 Du må logge inn for å svare
Cliff
16.06.2022 kl 21:36 3796

US stuper i kveld også.
Så vi må forvente at Asia fortsetter nedturen i natt og gjør at fredagen starter med mørke tunge skyer over Oslo Børs.

Intet er trygt når alle skal ut.
Men PGS er blant dem som er i utgangspunktet var skikkelig utbomba før siste ukes korreksjon.
Når "alle" også vet og forventer at ordreinngangen nærmer seg AllTimeHigh for seismikk, så blir det også mange som nytter anledningen til å laste opp.
Derfor fikk vi en Jo-Jo-reise gjennom dagen, med veksling mellom dype bunner og heftige løft.
Det er jo et godt tegn på en mørke-rød børsdag

Hehe..

""litt over snittet""

Du er vel ikke den dummeste her inne du heller.

Men det skal jo ikke så mye til. Så her skal du få et kompliment, dog over en STOR XO. Har fulgt mange av dine innlegg, spesielt innen shipping. Her er du en ener. (Mulig jeg angrer på komplimentene i morgen når jeg våkner opp edru, hehe)
Rep
16.06.2022 kl 21:51 3841

Long og PU, et spørsmål?
Hvor lenge har dere holdt på med verdipapirer?
Følger dere børser på heltid, eller annen jobb i tilegg?
Jeg følger deres bidrag ekstremt nøye, leses flere ganger samtidig med bra trøkk på egen læring og følger flere og flere selskaper.
Har reist verden rundt med Norge i toppidrett. Nå er det samme treningsmengde med aksjer/selskaper💪
Fyr
16.06.2022 kl 21:51 3839

Psg er førstevalg, kan du nevne 4-5 andre gode valg?
Jeg tør heller ikke klinke til, hvor mye cash bør man sitte ned nå?

Trenger du ikke angre på. Er av fulle folk og barn man skal høre sannheten i fra 😂

Oslo Børs ER svindel. Der meglerhus, store aktører, bjellesauene i sine rosa skjorter og finanspressen møtes over en øl på Aker Brygge. Der avtales det robothandel mellom egne kontoer, redaksjonell omtale for å hause eller å skremme. Kanskje avtales det et kjøp av en stopp-loss rapport som kan peke ut noen aksjer der man kan skremme livet av noen hundre småsparere å kjøre kursen ned 60%, helt uten rot i fundamentale forhold. Legg til at gutta i rosa skjorter alltid vet ting et par dager før deg og at analytikere som slakter en aksje og finansjournalisten sitter tungt lastet i aksjene de hauser opp gjennnom VPS kontoen til en gammel venn eller Onkel. Hele systemet er rigget for å flå småsparere som bidrar med store drømmer, liten kunnskap og masse likvider som lett flommer inn i lommene til gutta med rosa skjorter..

Kapteinkjeks: Du fikk sagt det du 👍🏻 Mye rett i det innlegget 😉 Apropos PGS så håper jeg at jeg ikke lar meg lure og at jeg kom inn på rett tidspunkt !
noprofit
16.06.2022 kl 22:20 3580

Mikke Mus med andre ord

Kunne ikke sagt meg mer enig

J bruker sterkere ord innside info og handel og korrupsjon
Quendi
16.06.2022 kl 22:21 3616

Följt många trådar här under en längre tid. Du borde nog ta det lite lugnt och välja dina kort bättre gällande vilka du väljer att se som flaggbärare.

Long ter sig helt desperat och haussar sönder trådar när han går in i en aktie, när han sålt samma aktie sitter han och sågar sönder den. För att sen gå in i aktien igen, haussa sönder, gå ur och såga. Se DVD-tråden för exempel. Inte mycket ny fakta och inga objektiva fakta överhuvudtaget från den mannen. Han har väl dessutom varit bannad längre tider på forumet vilket har sin uppenbara förklaring.

PGS har ett bra fundament, det är jag enig om. Men före marknaden i stort har nått sin botten så kommer även denna aktie att blöda. OM vi lyckas undvika recession, så kommer den här aktien i sinom tid lyfta bra, men lyssna inte på fantasinummer som 70-100kr/aktie. Det säljs en dröm som inte finns till dig.


Du gikk inn på rett tidspunkt. Til slutt klarer ikke manipulatorene å holde denne nede. Det fundamentale vil sette fyr på PGS! Nå får dere Porsche til Ladapriser! Innen sommeren 2023 kan dere alle bli ekte Olsenbanden-millionærer. Alt dere trenger å gjøre er å gå inn med 250 000,- og bli sittende. Det klarer selv de som sitter på trygdesofaen og lever på Pepsi Max og Grandiosa.
Akillies
16.06.2022 kl 22:52 3378

Svaret får du når transje 2 i emisjonen rulles ut. Se opp for agenda her inne.
BadRobot
16.06.2022 kl 22:57 3345

Olsenbanden- Kjell, blakk tøffel. Benny, mye på horehus i de første episodene. Egon, satt stort sett inne :)
Rubin
16.06.2022 kl 22:57 3429

Spot on. Dette er den brutale og triste sannheten om Mafiabørsen hvor til og med Finanstilsynet er delaktig i svindelen. Vi har nok lover for regulering av finansnæringen, men hva hjelper det når vi er ett av de mest korrupte land i verden…
oivindl
16.06.2022 kl 23:03 3415

"når vi er ett av de mest korrupte land i verden…"

Bare tull, vi er blandt de minst korrupte land i verden.
geo01
16.06.2022 kl 23:10 3378

Den klamme sure nedturen i usa er helt sjuk nå.
Alt blir solgt på men det er vinnere også i dritten.
Pgs er heldigvis ikke eksponert i Usa og med gose omtaler mm kan den også bli en vinner i morgen,omsetningen er sterk og mange sterke krefter ruler her.Høy oms i dag selv om markedet var rett i dass tyder på enorm interesse.
Med dagens oms kan Pgs avslutte uka med et bra res,så får en vente på res 22 juli og guiding 11 juli .Hvem kjøper fremover blir spennende og se på a lista etterhvert i disse resesjonstider,eller seismikktider sier jeg.
Rubin
16.06.2022 kl 23:13 3345

Feil, Norge har ramlet langt ned på lista de senere år, og spesielt innen finans…
Det finnes faktisk nøytrale organisasjoner som sjekker slikt…det kan du sjekke ut selv…eller lese dette:
https://www.vl.no/nyheter/2022/05/17/norge-klatrer-oppover-pa-verstingliste-for-finansielt-hemmelighold/
Redigert 16.06.2022 kl 23:21 Du må logge inn for å svare

Pgs er et klart førstevalg ettersom Bjørnen gikk inn, IG det er avtalt på høyeste hold i «vesten» å sikre egen energitilgang. Pgs har vært ekstremt heldige spør du meg, og verden uheldig. Å sitte utenfor det friskmeldte «konkursboet» er utenkelig. Jeg hadde lyst å kjøpe pgs nede på 1-tallet, men våget ikke. Satt trygt og godt i golden ocean ventet på utbytte. Gikk inn på 3-tallet, akkumulerte ytterligere oppover, og skal akkumulere ytterligere, er ikke inne med så mye, omlag 1.5, men jeg vet at såfremt ubåter ikke går inn og forsyner seg med offshore, og verden blir en bedre plass enn for øyeblikket, så er pgs et førstevalg. Når det gjelder tilliten til ledelsen, som egentlig er mitt førstepri når jeg investerer, så er den så som så, men jeg er av den oppfatning av at ethvert menneske kan styre gjennom farvannet og besvare anbud, som en av de eneste aktørene der ute. Kunne tenkt meg litt friskere saker, men det blir bra skal dere se.

Når det gjelder longsit så er han en dreven kar, når det gjelder PU/ TMP(tipper det er en og samme), så er mine betrakninger at han er helt rå på TA.

Jeg hevder det samme som alltid; Grønt skifte finnes ikke, og her er vi nå.

Skulle selvsagt ønske at aksjen ikke var schizofren, men den lange trenden når vi ser tilbake om et par år, var aldri negativ.

Akkumulere så langt det lar seg gjøre. Til dere nye som har forvillet dere inn på OSE, så har dere gjort det av en grunn, mest sannsynlig for å yngle cash, jeg klarer ikke se større oppside enn i pgs p.t.

Oljeservice som skal gå etter seismikk, har løftet seg betydelig, pgs henger igjen. De som er short må dekke inn en eller annen dag, det kommer til å smelle. Q2, Q3, november blir aldeles.

Velkommen om bord.

Mange andre som jeg ikke har nevnt her har utvist gedigen kunnskap i caset, jeg pleier ikke skrive stort, men at syklusen som er politisk styrt denne gang må bli bra, er jeg 100% overbevist om.

At dere befinner dere inne på tråden her, er fordi dere ser mulighetene.

Jeg er overbevist, det er ingen hausing, kun ren logikk fra pampene i EU. Klart det er fallgruver, men da faller alt og alle. Så vinn vinn
Quendi
16.06.2022 kl 23:56 3169

Och Rep, att du skulle vara någon f.d. toppidrottare som precis börjar med aktier, och haussat sedan dag 1, är ju ett skämt. Ett kudd om du så vill. 1000 inlägg på mindre än ett år. Cirka 4 inlägg/dag.

Orkar inte lägga ned detektivarbete på att följa symmetrin i dina och Longs inlägg, men det skulle vara föga förvånande om ni är samma person eller spelar i samma lag.
Rep
17.06.2022 kl 00:20 3108

Jeg er ikke en slik person, jeg er en ærlig investor som har holdt på i et år.
Mitt første kjøp var DVD, så plutselig eksploderte interessen.
Synd at du tror jeg er en med agenda her, men du om det.
Long blir nok rystet når du mener vi samarbeider, rett og slett humor.

Det er endel humor og konspirasjonsteorier her inne.
Jeg er endel i Sverige, av familiære årsaker, har lært meg til at man ikke kan ta alt en svenske innbiller seg for god fisk.
Tenk, det er ikke lov til å stable veden sin slik at den er synlig fra offentlig veg der.......
😁

PGS er nå like opplagt som Noreco var tidligere iår.
Nå er den lagt litt på hylla for en liten stund til fordel for PGS mens man venter på tilknytningen.

Når skal aksjen ta av då? I løpet av sommaren, hausten, vinteren eller er det sommaren -23 kanskje? Ingen kan svara på det, var ein her som nevnte at ein skulle gå inn med 250,000 og sitta i ro for og bli rik men eg nøye meg med 100,000.
Rep
17.06.2022 kl 07:12 2685

Jeg er den jeg skriver jeg er

Platinium 365: Er klar over at det fnnes mange med ulike agenda her inne og ellers i de ulike tråder. Har erfart det. De innlegg som bygger på dokumentasjon og der det skilles mellom egne, andres og selskapets info og eller vurderinger, er etter mitt syn bra. Er en inne her må en kunne skille mellom «skjit og kanel» Ditt innlegg er et godt innlegg i så måte. Børsen har utviklet seg til å være en plass for små og store «investorer» En plass for amatøren som meg selv, til de «proffe» som har jobb knyttet opp mot investeringer og inntjening knyttet mot selskaper og børs. Trådene i tilknytning til veldig mange selskap her på Hegnar synliggjør det. De «proffe» husene/finansinstitusjonene har sin oppgave og de har oftest god info og bedre verktøy enn meg som mannen i gata. Så dette bildet og de ulike utslag trådene får og hva som som må filtreres ligger her. Så kommer jo verdens økonomiske og politiske bilde inn å gir retning og det er vel det fundamentale her,sammen med selskapenes faglige dyktighet, posisjonering og ledelses kvaliteter. Så det er mange involverte her som deler av sine ulike virkeligheter. Det er i dette store bildet at jeg kommenterte at det er mye narrespill og agendaer som pågår. Alle har en agenda. Dette vet jeg og styrer etter. Har gode og dårlige erfaringer fra egne investeringer. Har tro på at vi vil få en supersyklus i olje på grunn av overordnet utviklingsbildet og behov for energi fremover. Derfor har jeg investert siste fem år innen oljerelatert. Denne gang i Seismikk i PGS. De er restrukturert økonomisk og ser ut til å nyte godt av at verden må ha mer olje fremover noen tiår ihvertfall. Så da må selskapene vite hvor de skal finne olje/gass. Så er det en flott kombinasjon at pgs sin teknologi også vil være viktig i andre energi sektorer og til andre oppdrag. Så da har jeg satset noen lodd på å øke mine verdier her. Dette ble langt, subjektivt men med et forsøk på å underbygge mine handlinger☺️ I tillegg kommer sevfølgelig bidrag her som kan hjelpe med sortering i avgjørelser. Lykke til i PGS
Redigert 17.06.2022 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
einro
17.06.2022 kl 07:58 2398

Takk Bergsmofs for et innlegg/svar etter min smak. Kunne ikke vært mer enig. For en med så lite kunnskap på dette området som jeg har, men med så stor interesse for å gjøre en god investering, er det ikke så lett å skille gull fra gråstein. Med den informasjonen som jeg har lest her og ellers, virker det nesten som om det ligger hauger med penger på gata ved å investere i PGS, i allefall rundt neste sving. Og det virker for godt til å være sant på samme tid. Men det er vel dette spenningsfeltet de fleste aksjer opererer under og som gjør dette så spennende. Hell og lykke for oss alle :)

Bergmofs
Tusen takk for et meget godt og reflektert innlegg. Spesielt viktig er det at de mange amatørene, meg selv inkludert, har det klart fir seg at FA Firum og det som presenteres her er skribentenes subjektive syn. Et syn som helt klar reflekterer hvilke posisjon skribenten har i det aktuelle selskapet. Så dersom man søker informasjon som del av beslutningsgrunnlag for om man skal kjøpe/selge aksjer i et spesifikt selskap, så er innleggene på FA Forum noen man skal være svært kritisk til. Gjør aldri en investering kun basert på det du leser her på forumet! Kan ikke understrekes hardt nok!

Man skal også være bevisst på at enhver investering i aksjemarkedet er beheftet med risiko. Ingen er gitt å se inn i fremtiden. Til det innholder fremtiden alt for mange variabler til at noen kan forutsi utviklingen på hver enkelt av dem.

Til sist vil jeg si at enhver som velger å gå inn med kapital i aksjemarkedet står ene og alene ansvarlig for hvordan det går med investert kapital. Er man ikke voksen nok til å ta ansvar for egne valg/handlinger så bør man holde seg langt borte fra aksjemarkedet. Da er høyrentekonto i banken det rette stedet.

Lykke til og god helg når den kommer!