GAVEPAKKER og TID til åpning: 15102015 vs 02062022


151015 (meldingen kom 3 dager etter en meget sterk skjematisk triggerdag, slik området 130522 også var)
krakket NANO -42% og ble priset til kontantbeholdningen. Det tok 5 måneder før kursen ble skutt ut fra rampen ifm. presentasjon konferanse late-breaking kunngjort i mars avholdt i april. Rett nok hadde det vært noen kursstigninger før i denne perioden, men kursen falt da nesten tilbake igjen. Den første 14. des. 2015 ifm DNB-konferansen. Vi var flere som bøttet opp allerede den 15. og vi hadde en veldig fin ventetid på NANO-trådene - som flere tilkomne da skrøt av som de beste trådene på forumet. Det var ikke jalla og det er det som har tiltalt så mange, at det var vitenskap og stingens bak medisinutviklingen; og det var motiverende for deltagerene og debatten.

Meldingen NANO krakket på var ikke lett å forstå, selv ikke etter CEOs forklaring noen uker senere på Q-pres. For meg virket det ikke som om det var noe spesielt negativt etter å ha lest den grundig. Innholdet gikk på en viss studieomlegging/-endring. (Selv i dag er det vanskelig å forklare hva og hvorfor omleggingen, men det hadde noe med doser og armer og noe forflytning derimellom. I markedet ble det omtalt som et halvt års utsettelse. Uansett så var det fortsatt 85 pasienter som skulle rekrutteres totalt i medisinutviklingens hovedstudie.


020622 (eksakt triggerdag 18., styrke 1/2-3/4 av 1305, men de er tette og påvirker hverandre, innbyrdes sykelharmonier er høy, høyere enn 2019 og halvparten av 2016)
krakket NANOV -32% og ble priset dagen etter (ytterligere -6%) lik innhentet EK ved IPO mars 2015 (til kurs 32), samt litt under verdien av framførbart underskudd 5 + kontantbeholdning 2. Børsmelidngens innhold og implikasjoner er svært mye diskutert både på HO og TI. Det har tatt ca 1,5 dag for forumene å stabilisere seg på en oppfatning. Fortsatt diskuteres det hvilke info. som kan komme uten at studiets integritet reduseres/dvs. "boksen åpnes"/måltall offentliggjøres konkret utover til de/partnere som signerer NDA. Dette vil i praksis også bli påvirket av hvor mye man måtte komme til å gjennomføre av partnerskap(kombinasjon av pengeinnskudd upfront og del-/heleierskap deretter, enten det er BP eller industrielt venture fond, samt hvor langt man kommer med FDA vedr. 108 pasienter eller hva det måtte være på kommende tidspunkt ift. til ekspertpanelets anbefalinger etter å ha sett på dataene. Alle disse tingene kan være med å påvirke en løsning; eller noen av dem kan være med å påvirke/sette en annen løsning - så det er flere muligheter.

Meldingen sier at resultatene fra ekspertpanelets gjennomgang av studiedataene skal være klart senest på Q2 20. juli. Det kan kommer flere "late-breakinger" om delstudiene som inngår i hele databanken på oppunder 200 pasienter eller info om evt. partnerforhandling, delbud; f.eks. 1706 (det kan jo være focuss spretter`n 16, og 4. juli). Om det skal gjøres noen anbefalinger av bud evt. emisjon, så kan info om det også komme i etterkant av 20. juliHvor mange dager er det igjen av markedets afasi?
Kan gjøre godt med en helligdag for å få ånden over seg.

Redigert 04.06.2022 kl 13:14 Du må logge inn for å svare
Hugoil
21.06.2022 kl 08:13 3545

Hva om man hadde fisjonert ut Alpha37? Det ville synliggjort verdiene.
En børsmelding og kursen er i 20.
Redigert 21.06.2022 kl 09:34 Du må logge inn for å svare

Mens vi venter…Nano følges i en del publikasjoner, her translate fra fiercebiotech.com


PARADIGME skifte: Nordic Nanovector gjennomgår snublende kreftforsøk ettersom påmeldingen stopper opp

Nordic Nanovector har reagert på den frosne registreringen i sin kliniske fase 2b follikulær lymfom studie. Etter å ha unnlatt å registrere noen pasienter i mai, har den norske bioteknologien besluttet å gjennomføre en «omfattende gjennomgang» av alle aspekter av flatlining-studien.

På et tidspunkt forventet Nordic Nanovector (PDF) å ha data fra PARADIGME-studien for sitt CD37-målrettede antistoff-radionuklid-konjugat Betalutin i andre halvdel av 2019. Bioteknologien forsinket målet til første halvdel av 2020 før de doseret den første pasient, men tilbake i første halvdel av 2018, fortsatt forventet å komme til datanedgangen i tredjelinjes tilbakefallende anti-CD20-ildfaste pasienter på eksisterende kontanter.

Doseringen begynte for fire år siden, men påmeldingen har tatt mye lengre tid enn forventet, og tvang selskapet til å gjentatte ganger skyve tidslinjen tilbake og samle inn penger for å fortsette. I januar flyttet Nordic Nanovector målet fra første til andre halvdel av 2022.

På det tidspunktet hadde etterforskerne registrert 106 pasienter, fortsatt under det reviderte målet på 120. Ytterligere to pasienter ble med i studien i løpet av de neste fire månedene. De var de siste pasientene som gikk inn i den kliniske studien.

Relatert
Roche vet forlater Nordic Nanovector 3 måneder etter at han begynte som administrerende direktør

Med studien fortsatt strandet 12 pasienter som ikke nådde innmeldingsmålet, har styret besluttet å kjøre "en omfattende gjennomgang av alle aspekter av PARADIGME-studien." Et uavhengig panel vil analysere dataene for å beskytte integriteten til studien og gi informasjon for å informere den beste veien videre. Forsøket vil fortsette å prøve å registrere nye pasienter mens gjennomgangen pågår.

Ved å holde gjennomgangen håper styret å "bestemme den optimale veien videre for Betalutin innen en tidsramme som er økonomisk og kommersielt levedyktig." En mulighet, som ikke er nevnt eksplisitt i uttalelsen, er at registreringen stopper og tilgjengelige data brukes til å vurdere effekten av Betalutin. Det kan være det eneste levedyktige alternativet gitt at det vil ta år å fullføre påmeldingen i det tempoet som ble sett i 2022.

Styret forventer å rapportere funnene av gjennomgangen innen 20. juli, når Nordic Nanovector skal offentliggjøre resultater for andre kvartal. Gjennomgangen vil informere om en potensiell oppdatering av veiledning om tidspunktet for de mye forsinkede dataene.

I årene siden Nordic Nanovector tok fatt på det sentrale forsøket, har konkurransen om senere linjer av follikulært lymfom blitt hardere. Epizymes Tazverik kom på markedet i 2020, selv om den har startet tregt kommersielt, og ga et nettosalg på bare 8,7 millioner dollar i første kvartal. Den kliniske pipelinen inneholder nå kandidater som Regenerons CD20xCD3 bispesifikke odronextamab.
Jimmi
21.06.2022 kl 11:39 3085

Helt enig med deg Merlin. Kunnskapsløshet hos investorene!.Se på data som foreligger allerede, og invester på grunnlag av det.... Det vi ser nå kan minne om den tiden man kunne handle Algeta for 6 kroner i 2009, før kursen gikk til 370 de neste årene.
Kjøp av NANO på dette nivået vi ligger på nå er en gavepakke av de sjeldne på Oslo børs. Garantert!
Selskapet prises som om de ikke lykkes i det hele tatt nå. De kommer til å lykkes, og det kommer til å bli stort. Nordic Nanovector kommer til å bli en gullgruve for oss tålmodige. Har lastet kraftig opp den siste tiden her!

Hold på aksjene nå folkens!!
Jimmi
21.06.2022 kl 11:53 3036

At en uavhengig komite skal gå gjennom hele studieoppsettet til Nordic Nanovector er et tilltak for å bedre rekruttering, og det kan føre til økonomiske avklaringer som for eksempel partneravtale.
At en slik melding skal gruse kursen på den måten vi har sett er for meg helt uforståelig. Jeg ser på dette som et positivt tiltak fra Skullerud.

Nå kommer data på bordet! Hva har vi ventet på i alle disse årene da?? kliniske data!

Ingenting tilsier at det kommer dårlige data. Og det er data som kan ses over flere år. Dette blir spennende folkens!

Å selge sine aksjer nå etter flere år som investor i selskapet er uaktuelt. De smarte kjøper nå...

HOLD!!!
Redigert 21.06.2022 kl 11:54 Du må logge inn for å svare

Ja,jo,du sier noe,sitting Bull altså,ikke flying chicken😁🚀
Merlin
21.06.2022 kl 12:24 2949

Ja om man forventer at Alpha37 blir en blockbuster er utfisjonering det samme som synliggjøring. La oss si at Alpha37 kan overta halvparten av salget på over 50 mrd. kr. så snakker vi om 25 mrd. kr. årlig. Alpha37 er i realiteten IND-klar og klar for kliniske forsøk. Man kan med de forutsetningene lett regne hjem en neddiskontert verdi som meget forsiktig regnet kan ligge på 100 mrd. kr. Vi snakker tross alt om en vellykket behandling av en av verdens vanligste kreftformer, lymfekreft.

Alpha37 fungerer etter samme prinsipper som Betalutin, og virkningsprosessen er tilsvarende. Synergivirkninger med CD20 kan foreligge her også. Utviklingen skjer allerede siden 2016 i samarbeid med et annet selskap Orano Med. https://www.oranomed.com/en/pipeline.

Orano Med er et bunnsolid selskap, eid vesentlig av den franske stat: Orano is engaged in uranium mining, conversion and enrichment, spent fuel recycling, nuclear logistics, dismantling, and nuclear cycle engineering activities. Its main subsidiaries include Orano Cycle, formerly COGEMA and Areva NC, which is active in all stages of the nuclear fuel cycle; Orano Mining, which is active in mining activities, including exploration, extraction, and processing of uranium ore, Orano Med which focuses on the development of therapies to fight cancer; Orano TN, which deals with the transport of nuclear materials; and Orano Projects, which is responsible for the fuel cycle engineering. Orano Med samarbeider bl.a. også med Roche.
Redigert 21.06.2022 kl 12:26 Du må logge inn for å svare

Bra nok snitt det. Sammenlignet med meg :) Ligger vel på 17isj. med 30k
Har trua på at det blir bra ila sommer`n :)

Leste for noen år siden en finsk roman hvis navn på bok og forfatter er gått i glemmeboken. Temaet i romanen var klimakrisen. Den beskrev et dystert scenario der vi stod oppe i mildt sagt store utfordringer. Klimaforskere og alskens vitenskapsmenn kom med sine bidrag. Det gjorde også nylig kårede miss Finland.
Hun sa ; til våren tror jeg alt blir mye bedre…..

Dessverre virker det ikke helt som NANOV kan innfri forventningene:
"The independent expert panel reviewed the efficacy data collected to date. Betalutin®, at the selected dose of 15 MBq/kg after a pre-dose of 40 mg lilotomab (40/15), has continued to display an attractive safety profile. While Betalutin® showed signs of efficacy in this frail, elderly and difficult-to-treat patient population, the independent expert panel reported that the efficacy data are less promising than the data reported from the Phase 2a LYMRIT 37-01 trial."

Virker som Betalutin er ganske avhengig av å bli brukt som kombinasjonsbehandling for å komme til sin rett. Synd at det fortsatt er langt frem for Archer-1.
Redigert 21.06.2022 kl 16:44 Du må logge inn for å svare

Det var de pengene......
Carrera
21.06.2022 kl 16:48 2502

Det var nok spikeren i kista - eller hva sier dere Hugoil,Merlin,Jimmi ?
Lotepus
21.06.2022 kl 16:50 2487

Dupper vel ganske snart under 5 kroningen .
HP17
21.06.2022 kl 16:53 2449

Godnatt, slukker sistemann lyset i morgen?
Mange trodde PCIB var en fiasko, vil NANO overgå det?

… the independent expert panel reported that the
efficacy data are less promising than the data reported from the Phase 2a LYMRIT 37-01 trial…..

Given the continuing slow patient recruitment, Nordic Nanovector does now not expect to deliver preliminary top line data from PARADIGME in H2 2022.

https://newsweb.oslobors.no/message/565478
Carrera
21.06.2022 kl 16:59 2413

Glemte visst focuss her som for et år siden sa at det var plankekjøring til 100++ innen utgangen av 2021
Gullit
21.06.2022 kl 17:00 2420

dette var behandling til de som egentlig ikke hadde noe særlig håp igjen/. Det er da greit å ta med hele meldingen uansett om man ønsker kursen opp eller ned.. fortsatt muligheter for Betalutin.. U

Nordic Nanovector ASA (OSE: NANOV) today provides an update following its
comprehensive review and independent data evaluation of PARADIGME, its ongoing
Phase 2b trial of Betalutin[® ]([177]Lu lilotomab satetraxetan) in 3[rd]-line
relapsed rituximab/anti-CD20 refractory follicular lymphoma (3L R/R FL).

The independent expert panel reviewed the efficacy data collected to date.
Betalutin®, at the selected dose of 15 MBq/kg after a pre-dose of 40 mg
lilotomab (40/15), has continued to display an attractive safety profile. While
Betalutin® showed signs of efficacy in this frail, elderly and difficult-to
-treat patient population, the independent expert panel reported that the
efficacy data are less promising than the data reported from the Phase 2a LYMRIT
37-01 trial. The Company intends to seek further guidance from the competent
regulatory authorities, including the US Food and Drug Administration (FDA),
regarding the way forward for PARADIGME. Pending regulatory feedback, the study
will remain open for recruitment.

Following interaction with the regulatory authorities, the Company will provide
an additional update, which is expected in August. The Company will not be
commenting further until then. The Company's Q2 results will be rescheduled to
August and a new date will be confirmed in due course.

Given the continuing slow patient recruitment, Nordic Nanovector does now not
expect to deliver preliminary top line data from PARADIGME in H2 2022.
Hugoil
21.06.2022 kl 17:11 2331

At effekt-resultatene er dårligere er ihht. tidligere trend ved effektm¨ålingene og ikke overraskende ( i tillegg til at NANO en tid fra sommeren 2017 cherry-picked CD37+ pasienter, hvilket senere ble reversert til å også gjelde CD37-for å speede opp rekrutteringen, jeg ble kastet ut av TI for å skrive dette for et drøyt halvår siden). Men hvor mye dårligere er de? Det har vi diskutert på den andre tråden med candlestick kjøpssignalene i overskriften. Der konkulderer jeg og minst delvis også studenten (som viser tidlgiere målinger og standardavvik) med at det er svært lite sannsynlig at gjenstående effektmålinger bringer total/Samlet N effektmåling 10% nedover. Derav da (og fortsatt) mitt anslag på LOA 75-85.
Redigert 21.06.2022 kl 17:27 Du må logge inn for å svare
bj111
21.06.2022 kl 17:12 2345

Dette var uklart og ikke godt å gjøre noen konklusjon ut av.

De fortsetter å søke guiding fra FDA for veien videre for Paradigme studiet og det er åpent for videre rekruttering. Data er svakere enn phase 2a Lymrit.

Sies ingenting om hvor svakt det er, eneste er hvorfor søke videre guiding fra FDA og holde studiet åpent for rekruttering om løpet er kjørt? Det gir ingen mening så baiss i vei men forklar dette.

De utsetter nok en gang top linje data uten at det burde være noen overraskelse.

Ser kanskje kr 2 i morgen og det er noe dritt men hva sier de egentlig her?
Gullit
21.06.2022 kl 17:24 2210

Store deler av kursen er allerede skakkjørt, men de hadde ikke gått videre om de ikke hadde noe tro på produktet. Blir spennende å høre i August..

Tenker 40-45% området, bedre enn copanlisib men dårligere enn Lymrit 37-01. Efficacy på første 50 var god ifølge SRC. Kanskje svake data i SCT pasienter som ble lagt til etter? Tenker mot 60%ORR 20% CR når jeg leser melding. Første innskytelse og finger i luften, trenger mer mat fra selskapet.
Hugoil
21.06.2022 kl 17:31 2254

Jeg liker ikke at denne tidligere DNB-megleren som kjøpte 500K aksjer i siste emisjon på belåning og har måttet selge, samt likivderte siste 200-300K i krakk-dagen 2. juni, fortsatt driver med spuriøse innlegg. Han misbruker den statusen han har opparbeidet seg over noen år på TI. Han har i flere uker ikke vært å finne på aksjonærlisten, hverken ved selskapsnavn eller personnavn. Bør jeg nevne navnene?
--
TheObserver
3461

3
1t
Derfor forlot Peter Braun skuta og Skullerud har vært så fokusert på at NANOV er så mye mer enn Betalutin. Svarte altså, for en krise…

While Betalutin® showed signs of efficacy in this frail, elderly and difficult-to
-treat patient population, the independent expert panel reported that the
efficacy data are less promising than the data reported from the Phase 2a LYMRIT
37-01 trial.

Får samtidig passe å rette en stor takk til IR / CFO som så vennlig håpet at jeg ville se frem til avklaringen dette ekspertpanelet ville komme til. Selv om alle varsellamper har lyst rødt med null rekruttering, ledere som svinger seg inn og ut så velger man altså å stole på at ledelsen har ordene i behold. Dette er krise for norsk biotek, er vel ikke så mye mer og si om det.
--
Redigert 21.06.2022 kl 17:31 Du må logge inn for å svare
Znabel
21.06.2022 kl 17:32 2239

Dagens kurs vil neppe fremstå som en gavepakke i morgen.

Men Hugoil klarer sikkert å klemme ut noen BULL-analyser i løpet av dagen.

Lykke til.
Redigert 21.06.2022 kl 17:33 Du må logge inn for å svare

Skal man anlegge en superpositiv holdning til meldingen så får man vel legge vekten på at studien fortsatt fremstilles som "lovende" - dog modifisert til "mindre lovende" enn før.
Znabel
21.06.2022 kl 17:34 2256

Står ingen steder at studien er lovende.

"Står ingen steder at studien er lovende."
Strengt tatt gjør det jo det. "Mindre lovende" vil jo si at den fortsatt er lovende hvis man tolker det hele bokstavelig. Om vi f.eks. sier at Sahara er blitt mindre tørr enn den var så betyr ikke det nødvendigvis at den er blitt fuktig. Eller om Bill Gates er blitt "mindre rik" så kan man ikke tolke det som at han er blitt fattig. Men alt avhenger jo egentlig av hvor stor endringen er, og det sier meldingen ingenting om. Alle /også FDA) vil jko kjenne til Betalutins styrke i kombinasjonsbehandling, og det kan det jo bli tatt visse hensyn til.
Hugoil
21.06.2022 kl 17:43 2151

Det man kan stille spørsmål ved når det gjelder børsmeldingens ordlyd, er om formuleringen "expert panel reported that the
efficacy data are less promising than the data reported from the Phase 2a LYMRIT
37-01 trial." ivaretar PARADIGMEs integritet mindre enn å oppgi selve tallene. (Det er vel egentlig stikk motsatt; og det er derfor de gjør skriver slik de gjør - mao. effekttallene er akseptable, minst.)

(og ang. det forrige innlegget mitt; kommitteen hart jo ikke anbefalt å legge ned studiet => LOA>50%)

Synspunkter?
Redigert 21.06.2022 kl 17:47 Du må logge inn for å svare

Å holde tilbake tallene vil bli tolket i verst tenkelige mening, og det kan umulig være positivt. Alt ville vært bedre enn å la dette bli hengende i løse lufta.
Znabel
21.06.2022 kl 17:48 2173

Man må tro på julenissen, eller kanskje til og med Merlin/Hugoil dersom man skal tolke dette positivt på noe som helst vis.

Kondolerer virkelig. Lyspunktet er at NANO-aksjonærene som har vært med på katastrofen i mange år kanskje snart kan komme seg videre i livet sitt.


Hugoil
21.06.2022 kl 17:49 2297

Da tenker du på markedet mest og mindre på Studiet. Hva tror du styre og ledelse tenker mest på? Det har de opplyst i forrige børsmleding. Forrige gang var det storm i et vannglass. Det er ikke vits å lage storm i et fingerbøl av at børsmeldignen ivaretar hele studiet og ikke hele markedet.

Det fundamentale i børsmeldingen er netto +, da den derisker ved å indikere LOA>50% og kan ikke være mer eksakt (LOA=75-85?, som analysert på den andre tråden).
Redigert 21.06.2022 kl 17:52 Du må logge inn for å svare
bj111
21.06.2022 kl 17:49 2327

Syntes det er litt merkelig å sende ut en slik melding uten at det ligger noen data for elefanten i rommet er hvor mur mindre lovende studien er? Var vel å forvente at det ville komme noe svakere ut her men er det svakere enn forventet. Det som taler imot er at de ikke kaster det i søpla men jobber videre. Er det kun for å redde eget skinn eller er det slik at data faktisk er noe å jobbe med overfor FDA?

Så hva gjør man nå? Dumper eller dobler man på kr 2 og venter til jul?
Short1
21.06.2022 kl 17:51 2352

Det kalles en PW, greit å i formere nå før all dritt kommer i august. Nok en melding for negativ spekulasjon, solgte heldigvis alt på 12 kr😱
Hugoil
21.06.2022 kl 17:54 2327

Ordlyden skyldes vel ivaretagelse av studiets integritet. Så er det opp til deg å tolke om det er LOA > eller < 50%.

Ikke bare CD+ endringen, men også "eldery & frail" må tenkes å gjelde mer for sist ankomne pasienter i målingen. Aldersfordelingen/helsetilstand er gjenstaqnd for FDAs betraktning.
Redigert 21.06.2022 kl 17:56 Du må logge inn for å svare
rockpus
21.06.2022 kl 17:55 2328

" Han misbruker den statusen han har opparbeidet seg over noen år på TI."

"Man skal ikke kaste stein i glasshus"

Hvor mange har ikke du gjennom årene lokket inn i Nano med dine "ekspertanalyser"?
Hugoil
21.06.2022 kl 17:57 2307

Candlesticksene står der fortsatt. Men Observer skriver som(/gir uttrykk for) om han fortsatt har aksjer uten å ha det. Det er den store forskjellen.
Redigert 21.06.2022 kl 17:58 Du må logge inn for å svare
rockpus
21.06.2022 kl 18:00 2302

Så dine anbefalinger har kun vært basert på times- og dagbasis?
Hugoil
21.06.2022 kl 18:14 2161

..og kvarter og klassiske ohs,db, dt, rek., kile.

Her på TI sier du i gunn ingenting (mangler logikk i siste setning):
"
rockpus
308
26m
Når et selskap, som er i den situasjon som Nano er i nå, sender ut en en slik melding som denne med så vag formulering at mange får problemer med å tolke den riktig, tilsier erfaring at resultatene i alle fall ikke er bedre enn det de vagt antyder…
"


Når det gjelder det jeg skrev om ordlyd, så er det kanskje greiere for resterende 10- 12pasienter som vurderer å la seg innrullere at effektresultatene har blitt Y% og ikke X% enn børsmeldingens "dårligere".

Det nødvendig iboende speukalsjonmomentet ved adjektivet framfor tallet KAN altså i praksis sies å kunne bevare studiets integritet dårligere. Men det er en andreordens-effekt - og det er saktens heller ikke sikkert at den blir relevant; om FDA godkjenner på 108.

--
Timm
304
17m
Jeg synes det peker seg ut en teori på hvorfor dataene har blitt dårligere i siste del av studien enn i første : de beste pasientene innenfor pasientgruppen har i større grad blitt knabbet av/sendt til parallelle studier, og Nanov har i snitt endt opp med å teste sykere individer.
Den teorien understøttes av at har fått flere pasienter til trakta, men så og si ingen kommer ut nederst.
Det trenger derfor ikke bety at Betalutin har en dårligere virkningsgrad enn tidligere påvist, men utfallet av tester blir selvsagt dårligere dess sykere pasientene er i utgangspunktet.
--


Dette er Finansavisens hovedtolkning/overskrift. Den er bra. Resten er helt ok. De skriver forøvrig "mindre lovende" istdf. "dårligere" Kan da ikke kjøre Mercedes hele veien til markedet.:
--
Vil søke ytterligere guiding fra myndigheter om Paradigme
Nordic Nanovector vil søke regulatorisk tilbakemelding etter gjennomgang.
Publisert 21. juni 2022 kl. 16.56
--
Redigert 21.06.2022 kl 18:30 Du må logge inn for å svare

Ligger der vel fortsatt som et tynt håp at FDA kan nøye seg med 108 rekrutterte. Isåfall er det jo ikke helt kjørt ihvertfall. FDA skjønner vel også at det i realiteten er eneste muligheten for at denne tross alt lovende (Archer-1 m.m.) skal se dagens lys og ikke gå tapt. Litt hensyn kan man vel også ta til at vi kktross alt ha vært gj,ennom en epidemi.
rockpus
21.06.2022 kl 18:28 2069

Så du skjønte ikke den logikken? At et selskap i krise ofte verger seg mot å fortelle i klartekst hvor alvorlig situasjonen EGENTLIG er ??