Merk dere dette


Lifecare vil opprettholde det sterke fokuset på å bringe den minste enheten for kontinuerlig glukosemonitorering til markedet, og basert på de vellykkede in vitro-testene kan vi nå i tillegg konkludere med at vårt enhetsoppsett er egnet for å identifisere et bredt spekter av analytter i menneskekroppen. I samarbeid med University of Bath (UK) utvikler Lifecare biokjemiske reaktive løsninger som er egnet for identifikasjon av spesifikt definerte analytter i menneskekroppen. Dette åpner for kommersielle aktiviteter utenfor kjernefokuset til diabetes, og vi vil vurdere å sette i gang partneraktiviteter for å realisere det enorme potensialet Lifecare-teknologien representerer.
HP17
10.06.2022 kl 12:43 6847

Minner jo mye om det som Life skrev om hurtigtesten som skulle komme «ster fokus med å bringe til markedet bla bla» (million to markets)? Hvem er sjef i Life nå? Det er vel ikke Holter fortsatt?
Redigert 10.06.2022 kl 12:45 Du må logge inn for å svare
kaunis
10.06.2022 kl 12:47 6829

Merk dere "analytter" hva er det for noe? Det er ingenting, bare en benevnelse for mange forskjellige ting som kan indentifiseres i vår kropp og som ikke har vært mulig uten LIFECars biokjemiske reaktive løsninger som de no utvikler. Dette er en ny kraftig gren som kan bli et nytt eventyr i LIFEcars historie. Med et slikt syn på fremtidens muligheter, selger en ikke under 5kr. Her må blikkene løftes og fremtiden bør begynne å sees i kursen til selskapet, dette er ikke trader offer som sliter i motvind, men som seiler for fulle seil i stor fart med verdifulle fremtidsprodukter i lasten.
HP17
10.06.2022 kl 12:54 6822

kaunis skrev Innlegget er slettet
Men vi trenger hausingen din og enda flere tråder hvor Life hausse uten å ha levert? Er Holter fortsatt sjef for Life?

- Det er selvsagt kjempespennende å få ta del i dette. Vi tror at testen kommer i produksjon så snart som mulig.
- Flere millioner tester er bestilt
https://www.nettavisen.no/okonomi/norsk-selskap-involvert-ny-test-skal-gi-umiddelbart-korona-svar/s/12-95-3423956625

I brevet lister Christiansen opp en rekke eksempler på det han anser som aggressiv markedskommunikasjon fra Lifecare knyttet til Digid.
Den første meldingen beskrev et «vitenskapelig gjennombrudd» for Digid, mens den andre opplyste at selskapet forventet nødvendige godkjennelser fra tyske og amerikanske helsemyndigheter «i løpet av noen uker», og at målet etter det var å bringe testen til markedet «i millioner».
Etableringen av Digid ble forhandlet frem av Lifecares tre styremedlemmer Christian Saure, Joacim Holter og Christian Hysing-
https://e24.no/boers-og-finans/i/OQQ58k/lifecare-aksjonaer-langer-ut-mot-styret

Scientific breakthrough Lifecare’s partner Digital Diagnostics AG detects corona virus with rapid test
https://newsweb.oslobors.no/message/506937

Levere resultater først er en god regel

we expect that the clinical tests will confirm Digital Diagnostics claims and meet the regulatory expectations, and we expect the product will be a robust solution fighting the pandemic”, says Christian Hysing-Dahl, chairman of the board of Lifecare AS.
https://newsweb.oslobors.no/message/512051
Redigert 10.06.2022 kl 13:45 Du må logge inn for å svare
kaunis
10.06.2022 kl 13:08 6801

Jeg har kun skrevet om fakta, noe du ikke vet hva er.

Husk at chip er å finne i kroppen perr dags dato.

Så at de er problem tror jeg ikke.
Titan hofter
Chip i hjerne
Pacemaker
++

Lykke til.

Men de har jobbet i mange år med dette.


Redigert 10.06.2022 kl 14:07 Du må logge inn for å svare
kaunis
12.06.2022 kl 20:44 6548

mentira skrev Innlegget er slettet
Ja kansje det, og da er det snart i gang. Men det som er veldig bra med LC er at de har mer i ermet og kan utnytte laboratoriumet sitt til store inntekter frem i tid, etter Sensell har vi deres biokjemiske reaktive løsninger som er en ny mulighet til store inntekter. Dette har vi ikke noen data på hvor stort det kan bli, men det fremstilles som en aktuell inntektskilde i femtiden. De har 150tusen Euro i kontanter som er 1,5mill NOk fra COV tester. Vi er ikke kvitt COV og til høsten kan det bli mye testing og ny tusenvis av euro i kassen i tillegg til eventuelle innt. fra Censell . Blir veldig interesangt å følge aksjen videre i sin stigning på OSE.

Jeg tror på selskapet, at alt går etter planen er knall bra.

Kommer å se interessen stiger framover nå, ser at en del store poster går.


Utrolig spennende nå, dager igjen. Mega kjekt å laste nå på disse kurser, ned 25% fra topp på dager.
Redigert 13.06.2022 kl 21:44 Du må logge inn for å svare

Snart kommer nyheten.

VI må ha tålmodighet 👍🥳

Utrolig spenning å se nå om 10 til 14 dager.
kaunis
15.06.2022 kl 22:14 5121

Det kan bli mye anger på salgene på disse lave prisene, utrolig hvor lett det er å miste troen, selv på noe så bra som sensell. Det vil bli fart i kursen når vi nærmer oss tidspunktet for forsøkene, det er ikke mye tvil her selv om en ikke skal være for skråsikker. Uansett vil det bare ta litt lenger tid om ikke alt går helt knirkefritt. Det enste en trenger å gjøre , er å bare sitte stille i båten til vinden øker, da tar "seilene" oss videre til nye kurshøyder.
kaunis
04.07.2022 kl 23:14 4224

Veldig oppmuntrende melding selskapet gir her, tydelig at de holder på med noe stort men tør ikke å gå opp på berget og rope det høgt til alle. jeg tror de er mer sikker på seier en det de kan gi utrykk for. Hva kan bli verdien på selskapet i år eller vider fremover, kursen i dag kan ikke fange opp det vi kan se konturen av i dag, for de av oss som følger selskapet blir dette kansje det beste vi har opplevd på børs. Jeg tror det kan være lurt å starte en trinn for trinn kjøp av aksjer fremover. Prisen vi må betaler vil for denne aksjen videre vil nok stige sakte men sikkert, jeg tror det er lurt å starte med å handle aksjer her i tide.


Informasjon fra Lifecare – juli 2022
Lifecare oppnådde de to store milepælene for 1H2022 i juni og fortsetter å styrke organisasjonen.

Det var en svært viktig milepæl for Lifecare å konkludere vellykkede, høykvalitets og reproduserbare in vitro testresultater med de fabrikkerte Sencell sensorprototypene for de kliniske forsøkene 2. juni 2022: https://newsweb.oslobors.no/message/563975

Etter denne prestasjonen fortsatte Lifecare prototypeproduksjonen og forberedelsene til kliniske studier, inkludert innsetting av den kablede sensoren i spissen av en nål og sterilisering av enheten. Teoretiske studier antydet god grunn til å forvente at den valgte steriliseringsmetoden ville være effektiv uten å forstyrre Sencell-teknologien. Faktisk var den valgte steriliseringsmetoden vellykket uten å forstyrre kvaliteten på verken elektronikk, kjemisk væske eller forsegling av sensorene. På denne bakgrunn annonserte Lifecare starten av de første kliniske studiene i menneskelig 23. juni 2022:
https://newsweb.oslobors.no/message/565607

Den kliniske studien ble igangsatt som annonsert 23. juni og vil fortsette til slutten av september. I prosessen som leder mot igangsetting av kliniske studier, har Lifecare-organisasjonen vist seg å være i stand til å ta i bruk, utvikle og utføre en rekke komplekse tverrfaglige oppgaver og produksjonsutfordringer over korte tidsrammer.

For å svare på spørsmål og forespørsler om oppdatering fra Lifecare-aksjonærer, ønsker vi å understreke at en klinisk studie som nå blir utført, er en kompleks operasjon. Teknologien og enheten har aldri blitt brukt av mennesker.

Hensikten med denne første studien er å gi bevis på konseptbekreftelse for måling av glukose hos mennesker og å forbedre enhetens spesifikasjoner ytterligere i lys av de kommende senere kliniske studiene for CE-godkjenning. Lifecare vil prioritere å gjennomføre studiet med høy grad av kvalitet. Videre vil vi prioritere å bruke nødvendig tid på å sikre og tolke resultater som danner grunnlag for solide konklusjoner på studieresultatene før vi kommuniserer eventuelle konklusjoner eller utfall.

Den første pasienten har testet Sencell, og på dette grunnlaget sier Lifecares interne kliniske evalueringskomité bestående av Lifecares CSO Prof. Andreas Pfützner, styremedlemmene Prof. Lutz Heinemann og Dr. Bo Petersson å bli oppfordret til å gå videre med den kliniske studien som planlagt.

Lifecare vil ikke kommentere den kliniske studien før konkluderende data er oppnådd fra et rimelig antall studiedeltakere.

Øke staben i Lifecare Group
Lifecare fortsetter å øke staben ved hovedkontoret i Bergen ettersom vi har styrket teamet med en administrativ koordinator som starter i juli og en kommunikasjons- og PR-sjef som tiltrer teamet senest 1. oktober.

Som et resultat av nåværende milepælsprestasjoner planlegger Lifecare å øke kapasiteten i vårt samarbeid med University of Bath ledet av prof. Tony James. Vi evaluerer hvordan vi kan styrke samarbeidet og Lifecares aktiviteter på stedet i Bath ytterligere, for å sikre at Lifecare er posisjonert til å sette i gang effektiv utvikling for å lette eventuelle forespørsler om overvåking av andre analytter enn glukose for pasienter med diabetes. Som første skritt i denne retningen ser vi etter en doktorgradsstudent til å bli med i teamet fra oktober 2022: https://www.findaphd.com/phds/project/chemical-sensors-for-analytes-of-biological-importance /?p145702

Halvårsrapport
Lifecares halvårsrapport for 1H2022 vil bli publisert 25. august 2022 og selskapet planlegger å presentere rapporten i en webcast samme dag. Invitasjon og lenke til webcast vil bli annonsert på Oslo Børs Newsweb innen 25. august 2022.

Jeg er spent på hvem de kommer til å gå i partnerskap med med tanke på distribusjon.m.m. samt innen for andre måleparametre. Ikke rart det er lite aksjer å få tak i nå.
Redigert 05.07.2022 kl 10:14 Du må logge inn for å svare

Virker som rykket mot 5.85 og 6.40 kommer snart.

Hvor henter du disse "analysene" Haugen ?

Teknisk så er det neste hopp.Den ligger på kanten nå.

Lifecare skriver blant annet følgende i sin juli news update:

«Lifecare will not comment further on the clinical study until conclusive data is achieved from a reasonable number of study participants»

Hva tenker dere om antallet pasienter de trenger for å kunne kommentere på denne fasen?
Seland82
08.07.2022 kl 21:32 3036

Tror det var 15 deltakere i første fase så personlig håper jeg på en kommentar etter 10 stykker har gjennomført
mentira
11.07.2022 kl 18:36 2618

GULLHAUGEN:

Er det noen nye interessante endringer på aksjonær strukturen nå?

Skal ta en titt nå å få lagt det ut. Tenker at det er mange flere steder enn Norge som ventet på resultatene. Er alt 100 prosent vellykket så blir det en atombombe for kursen. Dette har de jobbet med og planlagt i så lang tid at de har nok kontroll.
mentira
12.07.2022 kl 08:49 2253

Helt enig Gullhaugen. og ut i fra tidsskjema holder de nå på med pasient 5. Hva tenker disse pasientene? Hva slags nettverk har de rundt seg? Selv om selskapet ikke vil kommentere noe før alle er testet så tror jeg at kursen klatrer sakte og sikkert høyere og høyere, tyder på at resultatene fra ulike testpersoner lekker ut til nye potensielle investorer.

Flere i TOP 50 øker:
Oversikt for LIFE (LIFECARE). Oppdatert 12.07.2022

01 TEIGLAND EIENDOM AS 20.75% 93.113m 20.69m
02 LACAL AS 14.22% 63.845m 14.19m
03 VERDIPAPIRFONDET NORDEA AVKASTNING 8.10% 36.372m 8 083k
04 WESTHAWK AS 3.22% 14.451m 3 211k
05 SANDQUIST PATRICIA RODRIGUES DA COSTA 2.64% 11.862m 2 636k
06 DEUTSCHE BANK AKTIENGESELLSCHAFT 2.11% 9 448.7k 2 100k
07 SPIT AIR AS 2.09% 9 394.8k 2 088k
08 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 1.98% 8 881.2k 1 974k 29 099
09 TELINET ENERGI AS 1.89% 8 479.9k 1 884k 8 686
10 DEUTSCHE BANK AKTIENGESELLSCHAFT 1.82% 8 156.7k 1 813k
11 NEXUS MARKETING 1.74% 7 794.1k 1 732k
12 CIMTER AS 1.33% 5 991.1k 1 331k
13 EINARSEN EVEN HARALD 1.15% 5 175.0k 1 150k
14 HELLAND KARSTEN ANDRE 1.11% 4 972.5k 1 105k 5 000
15 ANDREASSEN KURT 1.06% 4 737.9k 1 053k
16 CLEARSTREAM BANKING S.A. 0.86% 3 870.0k 860.0k
17 HAN LEI 0.86% 3 855.0k 856.7k
18 PROBE AS 0.86% 3 838.6k 853.0k
19 MOWINCKEL INVEST AS 0.71% 3 187.1k 708.2k
20 HOULDER TRYGVE JAMES 0.70% 3 150.0k 700.0k
21 OFFERDAL IVAR ANFINN 0.55% 2 475.0k 550.0k
22 HODDEVIK EIGEDOM AS 0.50% 2 231.1k 495.8k
23 MAX INVEST AS 0.48% 2 137.5k 475.0k
24 BORSHEIM TORFINN 0.39% 1 767.8k 392.8k 1 080
25 GEKKO AS 0.39% 1 766.9k 392.6k
26 NORDNET BANK AB 0.37% 1 665.5k 370.1k -1 666
27 MOUN10 AS 0.36% 1 622.1k 360.5k
28 HYSING-DAHL CHRISTIAN 0.35% 1 566.0k 348.0k
29 HEJMA AS 0.33% 1 475.3k 327.8k
30 ULLEBØ STIG ERIK 0.32% 1 450.0k 322.2k
31 SOLHEIM EINAR STÅLE 0.32% 1 417.5k 315.0k
32 HOLTER JOACIM 0.30% 1 341.0k 298.0k
33 ANDERSEN REMI KJELL 0.28% 1 260.0k 280.0k
34 PJ INVESTERING AS 0.28% 1 260.0k 280.0k
35 SKUDAL INVEST AS 0.28% 1 237.5k 275.0k
36 LHH AS 0.27% 1 215.0k 270.0k
37 ÅRVIK HERMAN 0.27% 1 200.3k 266.7k
38 MOEN STEINAR OLAV 0.26% 1 185.0k 263.3k
39 FLORNES HELGE 0.26% 1 173.5k 260.8k
40 PEBRIGA AS 0.25% 1 125.0k 250.0k
41 ÅRESTRAND HOLDING & INVEST AS 0.25% 1 104.8k 245.5k
42 SKOTTE KJERSTI HOEL 0.23% 1 035.0k 230.0k
43 UBS SWITZERLAND AG 0.22% 1 004.8k 223.3k
44 PAASCHE BJØRN RINGHOLM 0.21% 956.25k 212.5k
45 HØSE AS 0.21% 946.77k 210.4k
46 HEIRENG KNUT 0.20% 900.00k 200.0k
47 NYGAARD LARS GEORG 0.20% 900.00k 200.0k
48 SN SAMLEREN AS 0.20% 900.00k 200.0k
49 SPARLI AS 0.20% 900.00k 200.0k
50 FOSSHAUG KJELL ANDERS 0.20% 897.64k 199.5k
51 ØVRIGE INVESTORER 21.84% 98.0m 21.8m
mentira
13.07.2022 kl 07:54 1999

Takk for lista. Jeg så ingen store interessante endringer på lista, og det er faktisk like greit. Neste gang selskapet kommer til å kommentere på dette blir nyhetsbrevet for august måned. Det er ca 12 dager til. Kun 12 dager-

Og når det ikke er store endringer på aksjonærlista, og noen store kjente langsiktige investorer skal inn, da kommer aksjen til å løpe.

Ordtaket å løpe etter en aksje som flyr av gårde, tror jeg kommer til å skje allerede i dag.

I dag skal det løpes etter. Warholm og Ingebritsen løper ikke så fort engang

Triple 5 Today 5,55
Triple 6 Soon 6,66
Boeing airline 7,77
Redigert 21.07.2022 kl 07:52 Du må logge inn for å svare

JA når TOP 50 ikke selger men øker litt så er det ikke mye ledige aksjer i omløp. Teknisk så ligger den klar til et fint hopp mot 5.85 - 6.40 og så 7.20
Redigert 13.07.2022 kl 09:09 Du må logge inn for å svare

Her "hopper" kursene dine hit og dit. Jeg filosoferer over ÈN ting; Er det et ENESTE alternativ til oppkjøp? Til en - for dere - akseptabel kurs? Eks.; 100.-/aksje? Fakta; De største eier titalls millioner aksjer! Hva tror du skjer om kursen på "gode nyheter" stiger til 10 - 15 - 20, eller mer? Og de vi UT? Alle vil jo gjerne ha gevinst, ikke? Blir trangt i exit-døra da, tror du ikke, og kursene? OPPKJØP er mitt bet, og vi skal på ingen måte avhendes BILLIG! Er du med ....DITT forslag til salgskurs?

Les :) mega bull.
Ingen selger nå, som testen pågår på første mennesker. Hadde testen ikke funket hadde du hørt om det for lenge siden, da hadde ikke ansatte lastet.
2+2 blir 20 garantert.

Tidenes aksje i 2022-23 mega bull.Bergen, Norway 15.7.22

Reference is made to Stock Exchange Announcement 23 May 2022 regarding the
establishment of Lifecare Group incentive program.

All employees in the Lifecare Group have been invited to participate in
Lifecares Employee Share Purchase Program 2022 and individually subscribe for up
to 20 000 shares with a 25% discount off the volume weighted average share price
(VWAP) calculated 10 days prior to end of the subscription period (30 June
2022).

9 employees in the Lifecare Group have accepted to participate and subscribed
for in total 124 719 shares, of which the primary insiders Joacim Holter
(Lifecare CEO) and Prof. Andreas Pfützner (Lifecare CSO) both have subscribed
for the maximum offering of 20 000 shares.

The price per share under Lifecares Employee Share Purchase Program 2022 has
been calculated to NOK 3,22962, taking the VWAP and discount into consideration.
All shares under the Lifecare Employee Share Purchase Program 2022 have a lock
up period of 12 months.

Based on board authorization granted by the General Meeting of Lifecare 6 May
2022, Lifecares' Board of Directors passed a resolution to issue 124 719 shares
for an aggregated subscription price of NOK 402 794,98, corresponding to a price
per share of NOK 3,22962.

Following the issuance of the new shares, the Company will have 99 865 742
shares outstanding, each with a nominal value of NOK 0,40. The total share
capital of the Company will be NOK 39 946 296,20. The Company's Articles of
Associations will be updated accordingly.

The share issuance is expected to be completed by 15. August 2021.

Further information
Joacim Holter, CEO, Lifecare AS, joacim.holter@lifecare.no, +47 40 05 90 40

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to Section
5-12 the Norwegian Securities Trading Act. This stock exchange announcement was
published by Joacim Holter, CEO at Lifecare AS, on 15.7.2022 at 13:35 CET.

Skal vi teste 5 i dag.

Blir snart fart så det holder, husa skal inn.

Go sommer folkens.

Nå går toget. Åpner på 5kr vil fort se 6kr

Nå går toget. Åpner på 5kr vil fort se 6kr

5,12kr nå.

6kr snart.

Vi nærmer oss september med stormskritt. Da kan det fort stå både 10 - 15 eller 25.
HOLD HOLD!!!

Lifecare har startet kliniske forsøk av diabetes-sensoren «Sencell» på mennesker. Totalt antall deltagere for studien er 15, og studien er ventet gjennomført innen utgangen av september 2022.
Redigert 22.07.2022 kl 10:30 Du må logge inn for å svare