Desert Control - Første signerte kontrakt


I dag har Desert Control meldt at de har signert selskapets første kommersielle kontrakt. Dette er en stor milepæl for alle selskaper og denne gang er det Desert Control. Kunden er lokalisert i De Forenede Arabiske Emirater (UAE).

Selskapet har store ambisjoner pm å bidra til å gjøre ørkenlandskap om til fruktbar jord. Resultatene er ledig imponerende og markedet er enormt. Vi venter spent på flere kontrakter i UAE og i USA.

Dette blir en rask og spennende de neste årene.
Ermo
11.06.2022 kl 00:58 2747

Lite tall i meldingen
Nugatti
11.06.2022 kl 10:51 2562

Blir bra dette. Snøballen begynner å rulle. Kommer vel update fra piloten i USA straks også

Hinsides store muligheter for selskapet. Naturlig at de bruker litt tid etter samarbeidsavtalen med Mawarid Holding for å lande avtaler, men det kommer. Med deres kontaktnett vil Desert Control blomstre - bokstavelig talt - i tiden fremover.

Kommer mer informasjon kommende uker. Vil tro at det jobbes med flere kontrakter. Meget spennende!

~170 millioner på bok, null kr i lån og nå i gang med kontrakter - det er nøyaktig slik investorer vil ha det
Markedet er uendelig stort - enormt potensiale for Desert Control 🚀


https://www.marketscreener.com/amp/quote/stock/DESERT-CONTROL-AS-121357158/news/DSRT-Desert-Control-signs-first-agreement-in-United-Arab-Emirates-40696660/
Redigert 11.06.2022 kl 16:03 Du må logge inn for å svare

Det blir nok tall på bordet i slutten av måneden. Så er det sagt.

Få i aksjemarkedet synes å ha lagt vekt på nyheten om den første kommersielle kontrakten. Markedet har nok tatt for gitt at den ville komme snart. Det virker som om symbolske inntekter ikke vil bli vektlagt av aksjemarkedet.

Ta deg en bolle Skeptiker. Det er mye som påvirker kursen i dag - Sett deg litt inn i status i verden.
Vi må nok tenke at fallet kunne vært stort i dag, hvis de nå ikke hadde meldt om kontrakt(er)
pyrrhos
15.06.2022 kl 16:39 1664

Det blir en stor og omfattende markedsdag for selskapet i USA i morgen. I de etterfølgende dagene forventer jeg at selskapet får betydelig oppmerksomhet i media for deres teknologi og ambisjoner. ikke bare i Arizona, men også i andre ørkenutsatte stater i USA og i De Forenende Arbiske Emirater (UAE). Det blir spennende om den første kommersielle kontrakten i USA blir annonsert og om eventuelle nye pilotprosjekter blir kunngjort.

Det er mulig jeg har misforstått, men mitt inntrykk er at kommersiell produksjon i USA først forventes til neste år. En kan vel, dersom jeg ikke har misforstått, kan vente en kommersiell kontrakt så mye som et halvt år før kommersiell produksjon?

Mitt inntrykk er at man skal holde hodet kaldt, og avvente hva som skjer i Emiratene. Det er for tidlig å gå rundt å drømme om Usa, men det kommer. Sør Europa er også i ferd med å koke bort, så markedet er der. Desverre er dette den nye virkelighet.
pyrrhos
16.06.2022 kl 14:59 1338

Muligens at noen forsov seg, men vi er forbi drømmestadiet i USA. Den første piloten ble startet i Arizona i begynnelsen av mars måned. I dag vises resultatene av denne piloten frem for hele verden. Vannmeloner og paprika er dyrket frem i denne piloten og propsjektet går nå inn i en valideringsfase. Samtidig har selskapet opplyst at mer produksjonskapasitet er på veg til USA og er forventet ankomst av dette produksjonsutstyret er i begynnelsen av juli.

Dette utstyret er ment å benyttes til oppstart av flere nye pilotprosjekter i USA har selskapet opplyst.

Det er riktig at for inneværende år har selskapet ikke annonsert strategiske aktiviteter i Europa for å holde aktivitetene fokusert og samlet til UAE og USA.
pyrrhos
19.06.2022 kl 15:53 885

Flott artikkel I e24 som har fulgt selskapet over noe today og registert utviklingen I pilotprosjektene. Selskapet vil være med på å løse et av de største globale utfordringer verden står overfor i dag. Imponerende at et norsk selskap har havnet i denne posisjonen og ka vise til at teknologien fungerer og bokstavlig talt bærer frukter og bidrar til den grønne omstillingen. Utviklingen av selskapet videre blir en fortelling for historiebøkene. Med den store etterspørselen etter selskapets tjenester blir dette trolig også en eventyr reise for de av oss som er så heldige å være aksjonærer i selskapet.
Redigert 19.06.2022 kl 15:54 Du må logge inn for å svare