Bli med på en Bounty hunt


Etter en fredag med sterk stigning er det på tide å lukke "usynlig"-tråden og starte på ny frisk. Sommerens mest spennende thriller er på trappene, med boring av aller første wildcat-brønn i Bounty-prospektet. Operatør Conoco Phillips har meldt om borestart den 27. juni, og at operasjonen skal ta 25-34 dager. Prospektet har et target på over 150MMbbl, og kan derfor gi en fin oppsving for Petrolia SE som eier 5%.

Petrolia henger seg her på et knallsterkt leteteam hos CoP. De fant nylig Slagugle, som gav dem tittelen "Explorer of the year" i 2020. Når de nå tar fatt på Bounty, til tross for at de nærliggende prospektene Fat Canyon og Melstein var tørre, er det nok fordi de sitter på svært så lovende seismikk. Vår usynlige venn ligger derfor an til å få mye god PR fremover!

Og med økt oppmerksomhet kommer vel endelig reprisingen?! Petrolias aksjekurs har til nå ikke gått opp i løpet av siste tids olje- og oljeservice-boom. Dette til tross for at man ved å kjøpe PSE sikrer seg:
- 49.9% eierskap i lete- og utvinningsselskapet Petrolia NOCO. De er rettighetshaver i 12 utvinningstillatelser på norsk sokkel, hvorav to ble tildelt i januar 2022. Den største pengesekken de sitter på er sin 20% andel i storfunnet Dugong, men også to produserende felt (~1% i Enoch & ~5% i Flyndre) bidrar med penger i kassa.
- 100% eierskap i oljeservice-selskapet Independent Oil Tools (IOT group). Disse har finansene på stell, kontor i 11 land, og leier ut utstyr og gjennomfører operasjoner mot boring og intervensjon.

I dagens marked, med olja i USD 120, vil bare Dugong-eierskapet forsvare PSE-kursen vi ser nå! Da får man litt produksjon, masse lete-potensiale, et oljeservice-selskap og flere mindre grønne satsinger gratis!

Du har ikke nevnt eksplisitt at Petrolia faktisk har et heleid selskap for CO2-lagring. De heter CO2 management AS, og har akkurat fått en LOI med tyskere om å muliggjøre lagring av tysk CO2 i norsk del av Nordsjøen. De har motto "We return carbon" og virker lovende!

Takk for ny og informativ tråd. En meget spennende aksje med et enormt potensiale. Blir artig å følge med på utviklingen videre.

Takk for en nyttig oppsummering av selskapet. Det er tydelig at Petrolia sitter på betydelige verdier som enda ikke er priset inn i aksjekursen.

Det var din informative tråd som fikk meg til å hamstre PGS på lavere kurser og det har sørget for at jeg har fått veldig god avkastning på investerte midler. Jeg regner det som et kvalitetstegn at du vurderer aksjens potensiale som svært lovende, så jeg tenker å kjøpe meg ytterligere opp til uken. Et svært spennende selskap å investere i, særlig i disse oljeservice tider.

Veldig fin informativ start på en ny tråd til et gjemt selskap med en ny giv denne sommeren, skal man noen gang time et aksjekjøp perfekt så kjøper man PSE de neste ukene.

Før funnet på Dugong lå PSE og vaket mellom 2 og 4 kroner i et oljesentiment som var gruset, alt av aksjer innen olja var på all time low. Gjennomsnitt 3 kroner priset aksjemarkedet PSE på dette tidspunktet, uten Dugong funnet som er estimert på mellom 40-104 millioner fat olje. Skal man da følge resten av sektor og olje oppover som man selvfølgelig skal, så er et konservativt anslag at PSE hadde blitt priset til 6-7 kroner pr aksje. Altså der vi ligger i dag uten funnet.

Dugong funnet er meget attraktivt pga plasseringen, det ligger rett ved Snorre og Statfjord så her blir det garantert tie in på et av disse feltene, noe som gjør at kostandene for å utvikle Dugong feltet går betraktelig ned. Man kunne lett få solgt dette på rot til 10 usd for å være konservativ igjen. Ta gjennomsnitt av estimatet så får du et funn på 72 millioner fat olje, av dette eier PSE 7,2 millioner fat olje. Skulle PSE solgt sin andel på rot i dag USD 10 x 7,2 x USD (9,5) = NOK 684 millioner gevinst på dette funnet. Deler du 684 millioner på antall aksjer i selskapet 684/59,1 så får du en gevinst på 11,57 kroner pr aksje. Skal de utvinne selv så blir dette en utbytte maskin, da vil de produsere 360 000 fat olje hvert år i 20 år. Så kan man jo begynne å regne på hvilke inntekter det vil skape med oljepris på USD 120 eller sammenligne med peers va deres mcap er.

Så altså konservativt regnet burde verdien av selskapet pr i dag ligget på 18-20 kroner om den hadde fulgt oljesentimentet. Dette er også uten IOT oljeservice delen, CO2 lagrings delen som ligger som skjulte skatter i selskapet og uten de to nye lisensene som kom i januar 2022.

Dette er et selskap som tjener penger i dag og er i sterk vekst. Operating revenue 43,6 millioner USD i 2020 og vokste med 20% i 2021 til 51 millioner USD. 21,2 musd i H2 2020 til 27,5 musd i H2 2021. Med den oljeprisen vi har hatt i H1 2022 er bare bare å glede seg til H1 2022 resultater kommer ut 30.08. I mellomtiden så skal vi på Bounty hunt, som blir ekstremt spennende, vi kan bare slappe helt av å sitte på soldekket i solstolen med paraplydrinken i hånden og bare se på proffene i Conoco Phillips og oljegjengen jobbe inn pengene for oss. Let it rain oil. Hadde jo vært meget moro om de kunne fått til en dugong til. Også er det påån igjen neste år da vi skal bore Rafiki med Equinor og av den lisensen har NOCO 40% der 20% går til PSE. Skader ikke at vi har en fot innenfor CO2 lagring heller, dette blir veien å gå neste 10årene, utvinne olje med lagring av CO2. Sier som oljeanalytiker i Pareto, Nadia Wiggen «Olje er den nye oljen».

Teknisk ser aksjen perfekt ut også, den toppet ut på 12,6 den 4 august etter oljefunnet av dugong og har hatt en periode fram til høsten 21 med lavere og lavere topper, også var vi så heldige at de bommet på avgrensningsbrønnen 8 oktober 2021 som ikke betyr veldig mye annet enn at funnet på dugong ikke er større en allerede estimert, men aksjen ble gruset og bunnet ut rundt 4,5 kroner, nå har aksjen laget en C&H formasjon som utløste kjøpssignal da den brøt over 6,4 kroner 10 juni, det er et sterkt teknisk kjøpssignal og aksjen er i en opptrend, mange aksjonærer er vasket ut av aksjen og vi er klare for boring og boreresultater i slutten av Juli. Teknisk skal den over forrige topp på 12,6 og over der lever aksjen i nytt territorium, utråkket terreng og da kan den få skikkelig fart uten noen motstander registrert, med treff også på bounty så blir det ellevilt, kun 10% fri flyt utenfor topp 20, så da blir det kamp om de få aksjene tilgengelige. Meget spennende aksje å følge med på framover.


Bra sammendrag av aksjen og potensialet. Mange takk.

Det skal brukes mye penger til Co2-lagring fremover, så dette kan bli en gullgruve for PSE.

Pent summert GoldenTouch! Et godt stykke arbeid. Fatter ikke hvordan denne har gått under radaren til folk flest.

Et vanvittig bra case dette her. Kjøper mer nå før vi forlater både 6 og 7-tallet.

Da har Skandi Hera og Nordmand Sapphire kommet seg opp til Transocean Norge, skal ikke ta lange tiden å flytte riggen ned til Bounty feltet, så her kan spud komme tidligere enn antatt, da har vi snart 25-34 dager med wildcat forventning foran oss. Lets the Bounty hunt start.
Jono
13.06.2022 kl 17:14 5312

Takker deg og alle andre for god og positiv informasjon om en gammel taper aksje, selv har vært med i sikkert mer enn 10 år!
Ikke minst har lagt merke til at omsetningen tok seg opp i forrige uke, at alltid noen som vet mer enn andre ...
Jono
13.06.2022 kl 19:41 5214

PS: min største post innen oil service må være Archer, hvor jeg skrev om PSE 9. mars;
"Petrolia, som også kan være en god trigger, ikke så lenge siden denne bikket 10 kroningen, men lav omsetning!"
nei, ingen kjøps anbefaling, at selv er stygg redd for at vi kan få en kraftig korreksjon nå!
har fått med meg at noen lurer på hvor høyt kursen kan gå?
selv eier og kontrollerer 2 poster, den ene med selvkost kroner 50, mens den andre "bare" kostet meg 20 +
PS II: ingen andre enn meg selv å skylde på, at det siste året har mer enn doblet min beholdning totalt.
PS III: som heller ikke har hjulpet meg noe særlig, at kanskje bør sjekke mine "selv kost" priser en gang til? :-)

Marked1 svarer deg på denne tråden, da vi kan holde samme tema på en tråd og heller opprette nye tråder om nye meldinger/temaer dukker opp.

Jeg tørr ikke si kursmålet om alt klaffer, det er så høyt at det blir ikke tatt seriøst på dette tidspunktet, men vi kan jo starte med den fantastiske jakten vil skal på nå da, the bounty hunt og ta det videre som det kommer. De estimerer her 150 mill fat olje og det er ikke et tall tatt fra løse luften, her har de nok veldig gode seismikk data for å legge dette estimatet til grunn, husk seismikk har utviklet seg, det er ikke sånn som før, de blir bare bedre og treffraten blir bedre og bedre, seismikk tror jeg Queen of crude kan bedre enn meg, etter hva jeg har lest på pgs trådene, så mulig QOC kan utdype dette og treffsansynlighet bedre enn meg.

Men om de får full klaff da, 150 mill fat olje, PSE vil da eie 7,5 mill av dette og med konservative 10 usd salg på rot, så har du faktisk et nytt dugong funn av bounty, så da kan du jo adde på 11-12 kroner til på kursen, da er vi opp i rundt 30 kroner.

De har nok også ekstremt god vekst fra h2 21 til h1 22, bare å se på oljeprisen det, så skjønner man at dette blir et ekstremt bra halvår, oljeinvesteringer har økt massivt og priser har økt massivt, så IOT pøser det inn penger til nå.

CO2 blir også spennende, de har jobbet lenge med dette og har mange spennende partnere, så hadde vært det vært gøy om LOIen med tyskerne blir confirmed også.
De eier litt av zeg power også, så kan jo Google og lese litt om de også, spennende satsning.
Redigert 13.06.2022 kl 20:41 Du må logge inn for å svare
marked1
13.06.2022 kl 20:35 5161

Takk for svar. Mye god informasjon fra PSE-aksjonærer som kjenner selskapet meget godt.

30 kroner hadde vært fint det. Men spørsmål til dere som har sittet leeeeenge i PSE: Ut fra Euronext sine sider ser det ut som om kursen i PSE var på hele 25.000 - 30.000 kroner (!) omregnet etter gammelt kursnivå, tilbake til 2000 - 2001?? Hva var det reelle kursnivået på da, og er det noen av dere som var aksjonærer i PSE på den tiden?

Velg Max kurshistorikk:
https://live.euronext.com/en/product/equities/CY0102630916-XOSL
Redigert 13.06.2022 kl 20:55 Du må logge inn for å svare

Bounty-brønnen skal bores i et ekstremt spennende prospekt, nemlig Frøya-høyden i Norskehavet. Dette er et område som strukturgeologisk sett er svært likt Utsira-høyden i Nordsjøen, hvor Johan Sverdrup ble funnet. Begge områdene har en tykk øvre jura sandstein som ligger direkte på en høyde i grunnfjellet. Sverdrup ble funnet på 1900 m dyp, og Bounty-brønnen skal bores til tilsvarende dybde (1829 m). Vi vet allerede, fra den tørre Melstein-brønnen, at sandsteinen hvor en håper på funn er 152 m tykk i dette området. Dette er til og med tykkere enn Sverdrup, og veldig lovende hvis en klarer å lokalisere en lomme hvor hydrokarbonene fanges (en "trap"). Toppen av Frøya-høyden har en spesiell tilt som gjør dette vanskeligere enn vanlig. Men her leker Lundin tampen-brenner, for de var med på Melstein, og er nå med på Bounty. Sammen med det prisbelønte lete-teamet til Conoco er laget virkelig toppet! Treffer de blink her kan det bli årets funn!

Historikken er både misvisende og villendende. Det har vært en rekke oppkjøp, fusjoner og emisjoner siden 2000-tallet. Petrolia, slik vi kjenner dem, ble til i ca 2010. Selv etter det har det vært noen vekstemisjoner.

Det kan være gøy å studere historiske dsta, men det er kun det det er. 20 år gamle grafer sier lite om dagens tilstand til firmaer. Oljeservice er full av grafer som ser helt vanvittig ut, PRS, Siem, Soff osv. Grafer over 2-5 år er stort sett tilstrekkelig tidperspektiv for å gjøre en god vurdering innen olje- og oljerserviceaksjer.

PSE blir knallbra. Utrolig lav free float, så her blir det kamp om aksjene.
Redigert 14.06.2022 kl 08:10 Du må logge inn for å svare

Sjansen for treff bør jo være betydelig! Takk for suveren informasjon, Queen of crude og Golden touch!

Kom meg inn i Petrolia og. Meget lovende Queen of Crude, hadde alt rett i PGS, får sikkert rett her og. Borestart nærmer seg, aksjen har vært solid på knallrød børs

Ja, QOC er dyktig, du får opplyse resten av pgs crewet om potensialet her.
USD på 9,95 nå, oljefunnet vårt på Dugong blir bare mer og mer verdt 🙂

Laster det jeg kan. Lite aksjer tilgjengelig. Tror vi fort ser både 15 og 20kr ila sommeren! Satser på at vi tar en SOFF, Havi, Iox og DOF i PSE. Denne skal mye opp! Fått 15k aksjer i dag.
Redigert 14.06.2022 kl 14:40 Du må logge inn for å svare
PL937
14.06.2022 kl 20:08 4666

Litt om Bounty pre drill recoverable estimates 18-153-665 mmboe fra side22 https://petrolianoco.no/app/uploads/2021/04/2021-04-20-Company-Presentation.pdf Opp til 665mmboe, helt vilt kan det bli :) Håper meldningen om oppstart av boring kommer i morgen :)
Redigert 14.06.2022 kl 20:24 Du må logge inn for å svare
auxe
14.06.2022 kl 20:10 4690

Ikke følg linken til PL937 den er ikke trygg
Jono
14.06.2022 kl 20:16 4679

hva med å begrunne dine beskyldninger ... ?
auxe
14.06.2022 kl 20:55 4620

Ja , Tusen takk :) Mvh
Jono
14.06.2022 kl 21:32 4575

Nok en god dag, kjekt å lese om alle som har troen på "nye" Petrolia!
Aksjen har lenge slitt med en "BGL rabatt", som kanskje er noe av forklaringen for lave aksje kurser over mange år?
Har ikke leste aksjonær lister, men antar at BGL med familie fortsatt er selskapets største ...
Redigert 14.06.2022 kl 21:43 Du må logge inn for å svare

Blir en spennende dag, uke, måned og år for oss PSE aksjonærer.

Sparker fra idag også, denne kan gå langt.
Laster videre opp.

Har touchet over 9 kr. Kommer rykket mot 10 kr neste gang sikkert. Oppturen har knapt begynt. Satser på en vellykket brønn den 27.juni
Redigert 15.06.2022 kl 10:57 Du må logge inn for å svare

Som sagt tidligere så er riggen på plass og boring tror jeg vil starte tidligere.
Noe som nå har skjedd. Nå har det kommet melding fra Noco:
https://petrolianoco.no/pno-bounty-pl-935-commenced-drilling/


Petrolia Noco today announces that drilling has commenced on the Bounty Exploration Well 6306/3-2. The licence was acquired by Petrolia Noco in 2020 and is located on the Frøya High. The Bounty well is identified as a potential high reward well at a shallow target depth by the license.

The Bounty well is being drilled by Transocean Norge, a 6th generation HE semi-submersible rig, owned and operated by Transocean. The well is located in the Norwegian Sea 60 kilometres southwest of the Njord field at a water depth of 214 metres. The reservoir is at a depth of 1,650 to 1,700 metres.

Petrolia Noco’s Executive Chairman Robert Arnott said: “This is a high risk well testing a prospect with potential to add significant resources and value to shareholders, if successful.”

PL935 licence partners: ConocoPhillips Skandinavia AS (Operator and 40%), Petoro (20%), Lundin (20%) Petrolia Noco (10%) and Equinor (10%).

Dette har enda ikke Petrolia meldt, så her kan man kanskje komme seg inn før markedet har fått det med seg?
Nedtellingen kan starte.
25-34 dager før resultater.
Redigert 15.06.2022 kl 11:50 Du må logge inn for å svare
Mr Big
15.06.2022 kl 11:57 4279

Burde ligge på rundt 10 kroner når alle får med seg denne meldingen.
marked1
15.06.2022 kl 12:06 4273

Takk for info GoldenTouch!

Børsmelding om dette kan komme når tid som helst nå :)

10 kroner? har jo allerede verdier langt over 10 kroningen uten denne lisensen.
Mr Big
15.06.2022 kl 12:31 4243

Helt enig men med den rulator farta denne aksjen beveger seg i så skal vi vel være fornøyde med 10 kroner i første omgang.
selaco
15.06.2022 kl 12:40 4228

Mye bra info her. Litt misvisende om Dugong-størrelsen. I årsrapporten skriver PNO at det forventes være i nedre del av range, som er 44 mmboe.

PNO handles avogtil på OTC, for de som vil ha 100% eksponering.

Ok, takk for info.
Likevel 7,5 kroner aksjen om de selger for 10 usd på rot. Noe med oljepris på USD 120 er lavt estimert.
Og det er ikke nedre del av range, men laveste del av range.
Redigert 15.06.2022 kl 12:46 Du må logge inn for å svare
Trend
15.06.2022 kl 13:45 4148

Her er det bare å vente på eksplosjon😁😀
Mr Big
15.06.2022 kl 13:51 4140

Ser ut som den kommer nå . Pause 9,20,-