MPCC til kr 18


MPCC til kr 18?
Mange er bull og kan ikke forstå hvorfor aksjen stuper når de opererer med sykt bra overskudd men, vi glemmer fort hvordan aksjemarkedet "tenker"
Hva vil skje med frakten av varer når rentene stiger kraftig og handelen stagnerer?
Jeg tror de kraftige rentehevingene som kommer vil senke veksten i verdensøkonomien og ratene vil falle veldig kraftig når det kraftige renteløftet slår inn for fullt

Ja i dag faller den kraftig videre, nye veksttall fra EU forteller om laveste vekst på 16 måneder, vekst er viktig for kontainerfarten. 4Q i fjor og 1Q i år var fantastiske men hvordan vil 4Q i 2024 være ? ser ut for at prisstigningen og renteøkningen allerede svekker veksten og at utsiktene er veldig svake. Man kan jo ta et lodd ved kr 18 for da er mye priset inn men æ venter til høsten.

For meg virker det som om en framtidig frykt og nedgang allerede er priset inn i kursen. Faller den videre vil kursen nærme seg utbytte utbetalt. Det tror jeg vil være historisk på Oslo børs, eller børser generelt.

Hva vil ratene være om 1-2 år er hva som gjelder.
Slutt på køkjøring "les korona har skapt store køer av skip" og mindre forbruk vil påvirke ratene dramatisk , ja vet at det er en fantastisk direkteavkastning nå men det vil ikke vare og det vet markedet derfor faller aksjen