AZT -korttids analyseFor meg er det et par ting som gjør meg superoptimist også på kort sikt. I korte trekk:

-Myndighetene pisser i buksen over BA.5 for tiden

-De hyper monkey pox

For meg høres det ut som klingende mynt for de som er posisjonert mot diagnose, overvåkning og behandling. Og ja, jeg mener AZT er kinder egget som gir eksponering mot alle disse segmentene.

Så i tillegg til den daglige dont, er jeg rimelig sikker på det blir ekstra inntekter fra disse tiltakene. Det betyr mindre nedside og potensiell høy oppside.

Basis virksomheten har vi håndfast bevis for går veldig bra de to siste kvartalene så jeg er veldig trygg på at vi vil se nye topper når vi kommer til Q3-4.

I tillegg har vi ambisjonen om uorganisk vekst. Med riktig match kan det bli enda et ben å stå på. Men jeg er også forberedt på at det blir et lengre løp med underutviklede produktkandidater.

Med 200+ millioner på bok, må jeg også påpeke at hver prosent renteheving vil gi 2 millioner ekstra i finansinntekter per år.

Jeg tror de som hamstrer for tiden har gjort lignende vurderinger.

Den sikreste aksjen på børsen, foruten olje aksjene med lav belåning.Fünke
17.06.2022 kl 09:42 1806

+ en sterk USD/EURO

Enig! Kan bare ikke se forbindelsen mellem Monkeypox og AZT?? Kan du uddybe den teori?

Danish state plans for PCR tests after summer and willbe able to very quickly scale it up to 200.000 PCR test /day, no plans for quicktests.
Redigert 22.06.2022 kl 15:39 Du må logge inn for å svare
JosefK
23.06.2022 kl 22:42 520


Ble sittende og lese GF referatet uten at det sjokkerte meg. Men når jeg kom til siste side, så reiste jeg bust. Sanofi Active Europe kan være alt fra pensjonsfond til et finansielt datterselskap av Sanofi. Uansett hva det er så har Sanofi øynene festet på AZT. Om det er av finansielle grunner eller taktiske, det er både en fjær i hatten og noe enhver bør ha i bakhodet.

Referatet kan leses her: https://fxdao484cz63vqfam32j6ru1-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2022/06/Minutes-of-AGM-2022-AZT-FINAL-Signed.pdf