BCS - Tidenes kupp på OSE, råbillig enda.


Lånt noen kloke ord fra E.Hanøy delt på Facebook:

Når jeg diskuterer aksjer med «vanlige folk», så er det en setning som ofte dukker opp.
- Tenk om jeg hadde vært tidlig ute i xxx, DA hadde jeg virkelig hatt bra med penger i dag». (Tesla er gjenganger).

Vel, da har jeg gode nyheter. Vi ER tidlig ute denne gangen. Samtlige aksjonærer har gjort sin investering FØR selskapet har kommet i gang med produksjon av betydning. Dette er som å være inne FØR Tesla hadde begynt å selge biler.

Jeg sier ikke at kursen til BCS vil gå i nærheten av like høyt som Tesla, men vi alle er altså tidlig ute.

For at du skal få oppleve å være en av dem som faktisk var tidlig ute, og til slutt fikk god gevinst, så er det én egenskap som er viktigere enn alt annet.

Tålmodighet.…

De ansatte i BCS gjør sin jobb, og vi må gjøre vår.

Så ikke bli deprimert om kursen faller, ikke bli euforisk om den stiger. BCS har et produkt som de vil få solgt rubbel og bit av, til høy pris. Så ro ned, vent til de to fabrikkene er oppe og går, og så skal du bare se at det blir trivelige tider. 😊
Redigert 18.06.2022 kl 13:16 Du må logge inn for å svare
tekna
21.06.2022 kl 13:40 2594

Gidder ikke følge kurs eller Hegnar mer. Nå vet jeg at dette blir bra.
rockpus
21.06.2022 kl 13:41 2590

"Ikke noe innsidekjøp fra Løkke. Sitter vel på saftig innsideinfo og kan ikke gjøre noe."

Det kan kanskje ha sammenheng med at han regner med en rolle i planen for sluttfinansiering som kommer ganske snart.

Løkke kjøper neppe før han er formelt i stillingen.
Kjøper han i en emisjon, så blir han en upopulær mann hos småsparerne.

Markedene snur, gode BCS nyheter, og inntjening ann mass

Se denne nyheten i kombinasjon med BCS nyheter.
Ikke llenge til tresiffra kurs;

https://ibb.co/zWcwwnC

in2deep
21.06.2022 kl 14:57 2452

Forhåpentligvis har vi bullet i en del uker allerede før makroen buller, så får vi ekstra fart i svingene.
Mye skal nok skje ila sommeren her!
Nergato
21.06.2022 kl 16:06 2364

Løkke er kjent for emisjon, det er middelnavnet hans. Og husk styret har allt samtykket til å kjøre den uten småaksjonærene. Men forhåpentligvis kommer den senere på en høyere kurs. Og dermed er uansett trolig inngangsprisen mye lavere nå enn ved en evt emi

Close 35,40 - intradag høy - BULL 👍

So what ?

Analyse for 2 uker siden, Fearnlys pekte på at det kanskje måtte hentes litt penger, men ikke hvordan. Uansett kom hun til at 77,- var fair kurs selv ved pengehenting.

Vekstemisjon er da helt noe annet enn kriseemisjon.

Kursmål 77,- var også FØR torsdagens enestående nyheter. Tipper kursmålet kan økes med 2 gangen om hun regner på det nye produktet.
in2deep
22.06.2022 kl 08:25 1925

Nå skal vi kanskje sidelengs i 1-3 dager før vi løfter oss igjen?
Rule
22.06.2022 kl 08:46 1872

Ind til videre er det stadig en meet spæd og lille start på en recovery af kursen. Nyheder kan komme hvornår det skal være. Opdaterede kursmål ligeså. Det er jo helt uden for skiven at vi ligger under private placement emisjon kurs 54 NOK. Den pris blev udbudt FØR nyhed om CNT og trak kursen ned fra 60 - 70 NOK området. Så her skal vi se 2x førend vi har en rimelig recovery ifht pris-sætning FØR CNT.
in2deep
22.06.2022 kl 10:20 1754

Roboter i fri utfoldelse...

Takk for flere aksjer under 33. Deilig å få snittet ned.
Salthella
06.07.2022 kl 18:07 1188

Fremstår som kupp fremdeles.

Freyr potensiell kunde?

Tatt fra facebook siden til Bergen Carbon:

« På Internasjonalt Symposium & Utstilling for elektriske kjøretøy!

«Vi er glade for å være på EVS35 i Oslo. Vi gleder oss over å være her og komme i kontakt med verdenskjente batteriprodusenter.

«I dag hadde vi gleden av å møte og snakke med Tom Einar Jensen, Co-Founder & daglig leder i FREYR Battery. Vi snakket for eksempel om hvordan vi kan bruke våre grønne karbon nanofibre; EcoNano inn i anoden og katodene til batterier for å forbedre egenskaper, lang levetid, og viktigst av alt: hvordan produsere mer miljøvennlige batterier for våre velger riske kjøretøy.

«Både Bergen Carbon Solutions AS og FREYR Battery har samme visjon mot en mer bærekraftig fremtid», sier CMO Oseyiomo Justina Laukli.

Les mer om Internasjonale Symposium & Exhibition for elektriske kjøretøy her: https://evs35oslo.org/»
rockpus
06.07.2022 kl 21:31 974

Er de aktuelle for en batteriprodusent, så er de gjerne aktuelle for mange andre også! Det er kun snakk om å bygge kapasitet.
Tipper det første aktuelle, produksjonsvolumet fra Høyanger blir øremerket den produsenten de har gjennomført tester med. Her er det først til mølla som gjelder, dermed sannsynlig med publisering av kontrakt i løpet av sommeren eller høsten. Da kan man begynne å leke seg med tall for volum kontra aksjekurs..
in2deep
08.07.2022 kl 09:33 681

I 446 dager har jeg sittet i BCS.
Ikke én gang i denne perioden har jeg funnet et bedre case på OSE. Har faktisk ikke funnet en aksje med større potensiale på børs, etter å ha drevet med aksjer i nesten 25 år.
BCS er fortsatt gratis på dette nivået. Det er faktisk uforståelig at ikke kursen har korrigert opp ennå, all den tid vi vet hva som kommer! Det er dette som fortsatt gjør BCS til det aller beste caset.

Må si at det nesten føles litt urettferdig at folk kan kjøpe på dette nivået, når man vet at innen 12mndr har man fått X-gangen på pengene sine ;-)

Så spørs det hvor vi ender i dag og neste uke. Teknisk er det ganske ok. MACD har krysset null-linja, og det er lenge siden sist. Det bør også bringe de forsiktige på banen igjen. Triggere står i kø. Disse er ramset omhyggelig opp i andre tråder, så de gjentar jeg ikke her.
Det som fortsatt slår meg som veldig spesielt, er at BCS fortsetter å få såpass lite honnør for det som skal komme, og fortsetter å bli tatt useriøst (?) av meglerhusa og media. Men så er det også dette som gjør at folk kan få sin latterlig lave inngang på dagens nivå.
BCS er ganske motsyklisk, og går ned når resten går opp. I tillegg så blir vi hundset med av roboter på høygir. Det er forsvinnende få kjøp og salg som er reelle. Dette tror jeg vil endres nå gjennom sommeren og utover høsten, hvor man vil se reelle kjøpere komme på banen å presse kursen oppover. Det må bare det. Alt annet vil være galskap.

I 446 dager har jeg faktisk sittet all-in i én aksje. Det er ikke ofte, men så er det heller ikke ofte at sånne case kommer rekende på ei fjøl.
Personlig så skal BCS være historien for meg som "startet det hele", og gi meg en cash roll til å virkelig leke med de store gutta i tiden fremover...

Lykke til i tiden som kommer alle sammen.
Redigert 08.07.2022 kl 09:34 Du må logge inn for å svare

Hvor tungt er du inne? 6-sifret?
in2deep
08.07.2022 kl 09:42 643

Nei 5. Men ok størrelse på posten min...

Samme her. Om dette går som forventet blir det vanskelig å få utgiftene til å strekke til.
rockpus
08.07.2022 kl 10:00 586

Mener du antall aksjer, eller i kroner?

Jeg tenkte aksjer.
Selv er jeg 5-sifret i aksjer og 7-sifret i kroner.