Bcs - bullish teknisk - teknisk analyse


Har brutt opp. Økt volum og stigningstakt.
(Ser helst at Hammers holder seg til sin egen tråd)
Redigert 21.06.2022 kl 21:18 Du må logge inn for å svare
urix
23.06.2022 kl 09:46 1175

Patetisk !!! Glem tullingen!!!

At folk ikke evner å gjøre noe selv, det er vel kanskje det som er mest patetisk her. Jeg har alt mitt på det rene, og vet utmerket godt hva jeg snakker om. Hva andre tror og mener om hva de vet om meg, er for meg glitrende likegyldig.
Redigert 23.06.2022 kl 09:49 Du må logge inn for å svare
urix
23.06.2022 kl 10:06 1114

Om du har skapt din egen "informasjon", hva betyr det?? Og hva betyr det for oss på forumet, sålenge du ikke vil dele, ikke en dritt, men du indirekte lover at det er noe stort uten noen form for forklaring, kun tåke er tilbake.
Informasjon om noe får man fra noen, om du så velger å dele informasjonen videre, så er du informant til andre, i ditt tilfelle velger du å holde infoen for deg, fortsett med det og dropp alt pissepratet.
rockpus
23.06.2022 kl 10:13 1093

Etter dette innlegget har jeg virkelig fått et annet syn på deg. Har dog i senere tid gradvis sett en annen og mer positiv side av deg. Dette er en annen Ingolv enn den vi ble kjent med da du startet å legge inn innlegg i disse tråder. At du også viser evne til selvkritikk er en stor bonus.

Ha en fin dag videre og måtte lykken snu!

Du former selv stien du går. Hva du gjør langs veien kan spille en stor rolle for hvilken ro du velger å ha mens du går den. Du virker mer desperat. Hvorfor velger du å være det? Gjør noe med det. Det er bare du som står i veien for å klare det. Jeg har fortsatt alt mitt på det rene, også da jeg ikke velger å si noe.

Takk for det, vi har alle ett ansvar for å dra i samme retning. Den som ikke kan se sine feil, og ta feilkritikk er nok ferdig som menneske. Har masse svin på skogen jeg, og har mye å svare for på HO i så måte. Trader er jeg, men vi er nå mange i samme båt som sitter med røde tall, venter på en flom av nyheter, og forhåpentligvis kurseksplosjon.

Det må bli mange meldinger i tiden som kommer tenker jeg, meldinger vi har ventet på siden april/mai som nå må komme tettere, og da forhåpentligvis røske kursen oppover der den hører hjemme.

IK
Rule
23.06.2022 kl 10:42 1001

Jeg mener at det er helt reelt at nogen altid ved lidt mere end andre. Investor firmaer bruger vel bunker af ressourcer og penge på at skaffe sig god og hurtig information. I nogle brancher skal man købe sig adgang til denne information - det kan være pris-information samlet sammen fra forskellige trading punkter osv. Hvis man manuelt skal sidde og finde det frem og kigge i det 1 efter en i serie så er man langsommere end de prof.
Hvad er der så at finde...?
- artikler der peger i den rigtige retning
jeg har henvist til nogle artikler der viser at fremtidens batteri teknologi ligger med silicon-carbon. der er også mellem-skridt der mixer ind CNF osv. Og hvad er der sket efterfølgende...? Ups, CNT bliver pludselig et produkt hos BCS
- ansøgninger om ting i offentlig regi
her kan ligge pegepinde på hvad retning man arbejder i mere konkret. Kan typisk altid linkes til en børs release med info af samme karakter men mindre konkret. Altid risk at ting ikke lykkes
- rejser
hvem rejser hvor hen...? big brother is out there...
- osv. osv.

masser af info af indikativ karakter kan graves frem. Inof der kan give en fordel ifht hvor tungt det peger i en given retning som allerede er børsmeldt. Igen, kan den samlede info mængde sagtens ende op med at snyde - hvis man mislykkes med det man har igang.

Legg gjerne ut chart med piler som viser hvorfor du mener denne er bulliah teknisk nå. Ser ikke det helt enda altså.
Rule
23.06.2022 kl 10:51 971

Ting der er børsmeldt:

CNT: The new product opens the door for BCS to another fast-growing market, which is multiple times the size of the CNF market.

Fra Q1:
*The ENOVA supported research project to produce carbon nanofibers from extracting CO2 from the flue gas at Bergen Interkommunale Renverk's (BIR) waste handling facility in Rådalen has made good progress.
*The company is in discussions with Eviny to increase the power supply at Flesland, which, if successful, could allow the company to install additional production units at Flesland and increasing production until the factory in Mosjøen is up and running.
*...the company's products will likely expand the market further.
*Some of the major clients the company aim to serve in the future, in particular within the battery and industrial segments, will require reliable supply and large volumes of CNF.
* The results, which we cannot publish due to confidentiality and commercial reasons, were very positive.

Der skal i min bog en del til før man skriver "very positive"... :-o
in2deep
23.06.2022 kl 11:30 902

Skader aldri å minne oss selv om at BCS er
-underanalysert
-undervurdert
-underdekket (media)

Finnes ikke større mangedoblingskandidat på OSE (og da snakker jeg om reelle/sannsynlige case). Det finnes mange andre case som er tuftet på tro, håp, kjærlighet og utfall med veldig, veldig lav sannsynlighet. Og i motsetning til BCS, er det i mange av disse andre casene allerede priset inn det meste og mer til, mens i BCS er det enn så lenge (ufattelig men sant), ikke priset inn en dritt.
I BCS kan man med 100% sannsynlighet si at 31.12.2023 kommer alle gjerdesitterne til å si "what the fuck...!" :D

Sommeren kan bli bra, og høsten blir vill... Det er veldig, veldig lite av det som kommer de neste 12-18mndr som er priset inn i dagens kurs.

Og imens venter vi på diverse meldinger....
Redigert 23.06.2022 kl 11:34 Du må logge inn for å svare
morteno
23.06.2022 kl 11:34 891

https://finansavisen.no/nyheter/energi/2022/06/23/7887563/regjeringen-anslar-60-milliarder-kroner-for-a-dra-i-gang-gronn-industri
Regjeringen vil satse 60 millarder på grønn energi fremover og legg merke til intervjuet i bunnen av reportasjen med Simonsen fra Saga Pure. BCS med størst potensial, mener han.
in2deep
23.06.2022 kl 11:36 883

Og har vi litt tur nå, mens børsen virker å snu, og vi får close rundt over 36, smeller det de neste dagene IMO...
in2deep
23.06.2022 kl 11:50 844

Interessant å høre Simonsen si at de (SAGA) pr i dag sannsynligvis kun har én Unicorn i sin nåværende portefølje..................... :)
Rule
23.06.2022 kl 11:57 829

yes - det bliver sygt.

Ifht tilgangen på statslig kapital så er der ikke meget konkret om hvornår og hvordan man kan få back-up kapital...? Det lyder som om det er rente fri kapital der stilles til rådighed, men skal betales tilbage over tid.
Rule
23.06.2022 kl 12:02 807

Fra Q1:
Several battery factories will be established in Norway in the coming years and huge investments has also been announced within production of key materials for batteries, for example in anode-graphite. Bergen Carbon Solutions is ideally positioned to become an integrated part of this industry.

og med statslig støtte på vej så vil mye materialisere sig her. Dermed ikke sagt at BCS vil få ordrerne, men de skal vel nok dumme sig en del hvis de ikke kommer med på toget her.
Hvad med Freyer Battery..? Hvorfor skulle de ik kunne blive en leverandør til dem fx...?
Nugatti
23.06.2022 kl 12:31 750

Simonsen oppsummerer BCS på siste SAGA presentasjon :

- Inabata vurderer blant annet å bruke CNF i en rekke av sine produkter
- meget gode tester ER gjennomført mhp batteri. Kan være en gamechanger for BCS
- avslutter med å si at han er optimistisk mhp BCS
tekna
23.06.2022 kl 12:46 715

Ligner mistenkelig på referatet jeg skrev, ergo ser det riktig ut:)

Hvis folk i det hele tatt kan tvile på caset, så bør de virkelig gå inn i seg selv først. For det er ikke i caset problemet ligger... Mangelende evne av forståelse er eneste problemet jeg ser blant enkelte i så tilfelle.
tekna
23.06.2022 kl 13:56 616

Basert på siste melding tror jeg nå på ordre før juli. Det er kamp om CNT og det er førstemann til mølla. Og CNT er utviklet sammen med kunde. Så da er det 5 handledager igjen.

vi havde stor stigning i US fredag, så spændende hvad OSE / BCS reaktion bliver mandag. Blot 4 dage inden der kommer nyheder vedrørende hvordan fabrik skal fuld-finansieres. Måske også ny CEO meldes her i Juni...?