Hva betyr dette?


Videre fremgår det av meldingen at et uavhengig ekspertpanel har rapportert at effektivitetsdata fra en fase 2b-studie med Betalutin er mindre lovende enn data rapportert fra fase 2a Lymrit 37-01-studien.

Hentet fra FA, men hva betyr det?
SomSa
28.06.2022 kl 09:45 3302


Man skal være meget forsiktig å snitte ned en slik aksje i en slik uavklart situasjon hvis man har høy snitt og kan aldri oppnå. Som tidligere forklarte er hovedproblemet med nano er at de bruker mye penger og uansett FDA utfallet og hva selskapet bestemmer seg for må kassen fylles opp.
1- Hvor mye kan aksjekursen stige før en avgjørelse?
2- Hva er aksjekursen etter publisering av avgjørelsen?
3- Hva er aksjekursen etter emisjonen?

En positive overraskelse kan skje men hva er realiteten? Selskapet og deres produkt Betalutin er det ikke samme i dag som var for 1 år siden. Ledelsen og styret har mistet troverdighet i markedet.

Av og til kan det være greit å godta tapet og ta det fra skatteseddelen før man taper enda mer. Er det ikke ca. 35% nå? Alternative til å snitte ned er å trade aksjen frem til en avgjørelse kommer. Aksjen skal opp og ned frem til denne datoen. Eller kjøpe andre aksjer som har falt mye og samtidig har god økonomi, ledelse, produkt og stort potensialt.
Redigert 28.06.2022 kl 09:47 Du må logge inn for å svare
Znabel
28.06.2022 kl 09:46 3335

Spørs om Gullhaugen må ringe Nano for å få noe sensitiv positiv kursinfo som han kan dele med forumet igjen!

Jeg finner det merkelig at shorterne ikke dekker seg inn når aksjen har falt så mye, og det aller meste av fallpotensialet er tatt ut. Er de så blåst i hodet at de tror den skal bli enda billigere enn den har vært? Er det verdt risikoen i forhold til at det kan komme avklaringer som sender kursen opp 10-gangen?
Eller følger de ikke med i timen? Høyst merkelig. Har de rett og slett en annen agenda?
bj111
28.06.2022 kl 10:25 3168

Er nok ikke noe hode som står bak den short posten som er synlig. Er nok en algoritme av noe slag. Ser du på handelen er det to større poster en på kjøp og en på salg som leker seg. Ingen av disse skal effektueres for de flytter seg om noen nærmer seg og det er liten tvil om at dette er styrt av en datamaskin for ingen person er så rask i å flytte på poster. Så får en se hva algo finner på i dag. Skal ikke store kjøper siden til før dette løfter seg men skal heller ikke mange selgere til før det går nedover. Er gyngende grunn for tiden og trolig daytraders drøm når det svinger som det gjør.

Vi skal nok ned i en dyp mørk dal før denne kommer opp som en fugl fønix :/

Makan til fraværelse av info, i tillegg utsetter de Q2 en mnd ute å si noe.. Hva kommer først Q2, emisjon, bad news, good news?
Dinkytoy
28.06.2022 kl 10:53 3236

Nei, men slik jeg ser det har det aldri vært snakk om noen melding heller. Men, jeg synes man må dokumentere når man påstår at noen farer med løgn.
Znabel
28.06.2022 kl 10:58 3212

Du har rett. Det kan hende at Gullhaugen ringte Nano og fikk servert litt sensitiv kursinfo per telefon.

Hvis du tror det så tror du vel på Hugoil og Merlin også. Vent, det gjør du jo.
Redigert 28.06.2022 kl 10:59 Du må logge inn for å svare
bj111
28.06.2022 kl 10:59 3233

Litt interessant er det at de med den tåkemelding de sendte ut blokkerer alle former for transaksjoner fra insidere i selskapet. Jeg kan iallefall ikke skjønne hvordan de skal kunne foreta seg noe før situasjonen er mer oppklart da de garantert sitter med info som skulle vært i markedet.

Hva tror du. Helt tyst fra Focuss, Londonmannen, dr zhivago, jimmien og nå virker det som Merlin også tar en pust i bakken.
Jeg sa for lenge siden at jeg hadde puttet aksjene i skuffen og håpet på det beste. Det håpet er høyst sannsynlig gone. Trøsten får være mye penger igjen på skatten til våren. Det er da noe. Og så en lærepenge i forhold til det å låne øret til tilsynelatende veldig kompetente personer. Jeg tror det ikke bare undertegnede som føler på en skuffelse her. Naiv ? Tja. Mitt eget ansvar ? Ja.

Nei, han bruker ikke ordet "børsmelding", men han skriver: "Jeg tok en telefon over dammen til UK og Malene Brondberg for å se om de var i livet. Det var de, det jobbes på spreng med noe hvor hun snakket om en time til 2 fra nå." Og fortsetter videre med "Vi får se hva de kommer med, tror ikke vi skal vente så lenge. De har nok et jævla trøkk på seg nå for å komme med noe. som ikke er klønete formulert men tydelig jog opplarende." Klønete formulert, men parafrasert blir vel det noe sånt som "Jeg har snakket med Malene Brondberg og hun jobber med noe. Vi får se hva de kommer med, men tror ikke vi skal vente så lenge. De må komme med noe som ikke er klønete formulert, men tydelig og oppklarende". Hva tenker du at dette "komme med noe .. tydelig jog opplarende (sic)" skulle være, om ikke kommunikasjon til markedet? Altså, jeg er bare en naiv amatør, men tenker virkelig folk at dette er helt greit? Vi er alle ansvarlig for våre investeringer, men jeg synes en del av innleggene her inne er godt over streken.
Liso
28.06.2022 kl 11:18 3318

Følg med på aksjonæroversikten NÅ ! Her skjer det noe

Gullhaugen skrev, at der ville “komme noget inden for 1-2 timer”. Det gjorde der ikke. Ergo løj han. Du kan selv gå tilbage og læse hans udtalelse. Der har du din dokumentation.
bj111
28.06.2022 kl 11:27 3443

Det er jo godt mulig at denne Gullhaugen faktisk tok en telefon til Malene og fikk det inntrykket han formidler. Kan naturlig nok være bullshit men finner det underlig at en langtids skribent på HO/FA tror dette forumet påvirker aksjekursen nevneverdig. Hadde dette forum hatt påvirkningskraft på aksjekurs så hadde den nok ligget langt høyere i dag for her inne er det stort sett hauss og optimisme og PE på børsen ville vel vært 200 og stigende ikke 8.

Har tidligere sett skribent påstå at det vil komme nyheter i løpet av uken på dette forum i annen aksje. Jaggu har det vist seg å stemme. Ingen info om hva som skulle komme og ikke noen henvisning til noen samtaler kun påstand. Nå nevner ikke Gullhaugen at det skulle komme noen børsmelding men at noe skulle komme. Hva han mener med det får være hans greie for eneste mulighet for info til markedet er via børsmelding.

Folk får gjøre hva de vil. Det er mulig å anmelde om man mener dette er over hva loven tillater.

Selv mener jeg selskapet bør komme på banen etter den surrete meldingen de har sendt ut, men jeg mener og at OSE burde kreve avklaring når det legges ut meldinger som er intetsigende. Det er imidlertid for mye forlangt av OSE som tillater alt.

Hvorvidt selskapet kommer med noe avklarende gjenstår å se, jeg tviler for denne ledelsen imponerer ingen.

Hvad var det så, der “skulle komme inden for 1-2 timer”? En brevdue? Et røgsignal? Når man kommer med så specifik en påstand, og det så ikke sker - så har man løget. Eller tror du, at NANOV har løget overfor deres mest trofaste “investor on the inside” aka Gullhaugen og har lovet ham noget, som så ikke kom? Hvad lyder mest plausibelt?
peaf
28.06.2022 kl 11:57 3450

Et uavhengig ekspertpanel har rapportert at effektivitetsdata fra en fase 2b-studie med Betalutin er mindre lovende enn data rapportert fra fase 2a Lymrit 37-01-studien.
Vad er det som er uklart med den meldingen. Resultaten er dårligere en forventet, og Nano må jo før eller senere informere om det. Og det betyr og at de er ikke gode nok at gå videre med,før anners finns det ingen mening med at gå ut med det. Om det er godt nok, og de var nok klar over det. Derfor kalla de inn det her ekspertpanelet, som en forklaring på resultaten.
Det er så et selskap beskriver dårlige resultater, studien er et fiasko men at skrive det er detsamme som at innrømme at de er uduglige. De melder bare sånne resultater når det ikke finns en annen utvei. Men at det låg i kortet burde alle begripe når det var hoppløst at finne pasienter som ville delta i studien.

Aldara skrev Hva skjer?
NANOV KRISTIAN FALNES AS Ut av listen

TDN Direkt finans@tdn.no

Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70

"Det er jo godt mulig at denne Gullhaugen faktisk tok en telefon til Malene og fikk det inntrykket han formidler." - Ja, vi er vel egentlig enige. Han formidlet at han har snakket med Malene, og fått inntrykk av at det skal komme "noe" tydelig og oppklarende innen en time eller to. Enten er det ren bullshit, som er ganske hårreisende, eller så er det hans "inntrykk av samtalen", som i så fall tyder på at han har tatt samme kurs i kommunikasjon som NANOV-ledelsen. "Nå nevner ikke Gullhaugen at det skulle komme noen børsmelding men at noe skulle komme." - igjen, det er ikke det eneste han skriver, han skriver at "noe" må komme som er tydelig og oppklarende. Synes du legger veldig godviljen til her når du åpner for vid tolkning av "noe". Loven er nå en ting, brukervilkårene på forumet er en annen - der nevnes både "bevisst sprer usannheter" og "forsøk på kursmanipulasjon". Så er vi nok også enige om at kursen ikke påvirkes nevneverdig over tid av et par foruminnlegg. Men at å legge inn et "strategisk innlegg" f.eks. på et tidspunkt der man ser aksjen svinger fra rødt til grønt intradag kan bidra til en grei trade - det tror jeg nok.

Jeg synes bare det er dårlig oppførsel, og over streken for hva som er greit i forhold til forumreglene. Politiet håper jeg har bedre ting å gjøre enn å trøste lesere som tror på alt som skrives på et anonymt forum. Uansett en digresjon selvfølgelig, fra det diskusjonen bør dreie seg om, som er selskapet og hva siste melding betyr, så jeg legger gjerne denne diskusjonen død der. Og når det gjelder selskapet og siste melding er jeg helt enig i at det burde komme en oppklaring. Hvorfor skjer ikke dette? Er det fordi det ikke er mulig uten å slå inn siste spiker i kista? Eller er det bare fordi de er håpløse på kommunikasjon med markedet og/eller bryr seg fint lite om dagens aksjonærer. Det blir jo ren spekulasjon. Selv er jeg en av amatørene/småsparerne som gikk inn i denne aksjen som en ren "gamble", men som har fortsatt å kaste gode penger etter dårlige på bakgrunn av det som har vært kommunisert av selskapet - lovende interim-resultater, lovende rekrutterings-"trakt" og ikke minst flere pågående samtaler med potensielle partnere ga meg troen på at det til syvende og sist skulle bli medisin, selv om det skulle behøves en emisjon eller to til.
Redigert 28.06.2022 kl 12:19 Du må logge inn for å svare

Han kjøpte seg inn for kort siden, etter fallet fra 11 til 6. Antakeligvis et lodd på rapporten fra den uavhengige komiteen.
bj111
28.06.2022 kl 12:20 3426

Hva skal de da i samtaler med FDA å gjøre? Hadde det kun stått det du siterer men du må nesten se hele meldingen under ett og ikke kun plukke det som passer for deg. Det var forventet at resultatene ville være svakere i fase 2b enn fase 2a men hvor mye svakere er de? Hvis det er slik at Betalutin er ubrukelig og kan kastes i sjøen så skjønner ikke jeg hva de skal i samtaler for og hvorfor studien holdes åpen. Men du syntes meldingen er klar så kan du sikkert forklare det?
Liso
28.06.2022 kl 12:22 3582

Følg med på aksjonærlisten ! HealthCap VI L.P. har kjøpt seg kraftig opp og er nå selskapets nest største aksjonær med 5,89% av aksjene. Hvem er så dette selskapet? Jo,- "HealthCap is a European venture capital firm investing exclusively and globally in life sciences. The investment strategy focuses on diseases with high unmet medical needs and breakthrough therapies that have the potential to be transformative and change medical practice, and the lives of patients suffering these conditions.
Having raised more than EUR 1.2 billion since 1996, HealthCap has backed and built more than 125 companies, taken more than 45 companies public and done numerous trade sales.
Over the years, HealthCap companies have developed more than 25 pharmaceutical products to market approval, many of which are breakthrough therapies helping patients with life-threatening diseases. In addition, HealthCap companies have brought more than 50 innovative medical device products to market. These products have generated significant value to many stakeholders, including patients, physicians and society, and as a result also to HealthCap investors.
DET STORE SPØRSMÅLET NÅ ER OM DE VIL BENYTTE ANLEDNINGEN OG SLUKE HELE NORDIC NANOVECTOR
Aldara
28.06.2022 kl 12:32 3552

Dette kan kalles "breaking news"!
Mye mer viktig enn Falnes' utsalg!!
Redigert 28.06.2022 kl 12:35 Du må logge inn for å svare
HP17
28.06.2022 kl 12:43 3475

Takk for informasjonen. Dette er meget spennende. Kjøpte selv nå mer på bakgrunn av den infoen.

Skal ikke dette flagges når de nå er over 5%?
Og vil de kjøpe seg ytterligere opp?
Og NANO er nå «konkurspriset». Legg +1 milliard på bordet og de får hele selskapet?

Denne informasjonen var fin
Redigert 28.06.2022 kl 12:59 Du må logge inn for å svare

Er det bare meg... Men er inne på hjemsiden, der står det jo at listen senest ble oppdatert 31.05.22...
Er det noe annet sted med oppdatert liste? For der står HealthCap med 5.89%..
HP17
28.06.2022 kl 12:53 3491

Jeg vet ikke. Leste innlegget under og kjøpte litt mer for om det stemmer er det meget positivt?
SomSa
28.06.2022 kl 12:55 3526

31. mai 2022 og før fiasko nyheten om fase 2b hadde HealthCap VI L.P 6.834.095 aksjer som tilsvarte 5.89%. Hvis du har tilgang til en liste har HealthCap ikke kjøpt nye aksjer.

Topp 20 fra 31. mai (Sundt AS er ikke blant disse nå) i følge NANO
1. Folketrygdfondet 10 760 173 9.27%
2. HealthCap VI L.P. 6 834 095 5.89%
3. Fjarde AP-Fonden 4 728 571 4.08%
4. OM Holding AS 3 779 477 3.26%
5. Sundt AS 2 000 000 1.72%
6. Nordnet Livsforsikring AS 1 420 591 1.22%
7. Ro Invest AS 1 110 000 0.96%
8. Skandinaviske Enskilda Banken AB 1 000 000 0.86%
9. Nordnet Bank AB 987 976 0.85%
10. J.P. Morgan SE 897 884 0.77%
11. Birk Venture AS 861 428 0.74%
12. Linux Solutions Norge AS 845 071 0.73%
13. UBS Switzerland AG 794 754 0.68%
14. Sciencons AS 725 000 0.62%
15. Myna AS 710 000 0.61%
16. Verdipapirfondet Nordea Avkastning 703 480 0.61%
17. Must Invest AS 700 000 0.60%
18. Radforsk Investeringsstiftelse 696 400 0.60%
19. Danske Bank AS 638 631 0.55%
20. Lucellum AS 625 367 0.54%
Total 20 largest shareholders 40 818 898 35.18%
Others 75 216 400 64.82%
Total number of shares 116 035 298 100.00%
https://www.nordicnanovector.com/investors-and-media/shareholders
Redigert 28.06.2022 kl 12:59 Du må logge inn for å svare
peaf
28.06.2022 kl 13:00 3485

Nå har du et vist ansvar når du starter og avsluter en studie. Og må komme overens med FDA hvordan om tilvegagangs muligheterne der det drabber de deltagende pasienterne minst muligt. Men det visste du vel, og så vidt eg vet har de ikke rekrutert noen pasienter i det siste. Vilket er detsamme som at studien er stengd det er bare det offisielle som mangler, og her gjeller det at finne beste utvei. Det kommer at koste, og når informasjonen er meld flyttet så er det nok ikke positive meldinger som ligger bak.

Ref Somsa sin oversikt pr 31/5. Hva holder du på med Liso. Ubevisst feil formoder jeg og ulikt Gullhaugen sine eskapader.
bj111
28.06.2022 kl 13:34 3337

Hva med å sjekke litt selv når det er info som ligger ute? Eller sluker man alt her helt rått?

Har erkjent at jeg hørte for mye på et par tre skribenter som nå tilsynelatende er forduftet. Men å høre på skribenter som Liso og Gullhaugen ? Alvorlig talt.
Men som vi kan se var det nettopp det noen andre sier de gjorde.
Hugoil
28.06.2022 kl 15:08 3077

Er Forumet er i ferd med å touche sitt eget bunnivå, kan jo love bra for kursen?. Også peafs nest siste setning er i kategorien for gullhaug, liso og somsa, siste med: "deres produkt Betalutin er det ikke samme i dag som var for 1 år siden."

Tror jeg rtaff spikern på hodet med at Gullhaugen er Cobra fra våren 2016 og elnomi er kameraten hans (Phantom i 2016). Gullhaugen tar en snurt en og sier han vil ikke skrive mer=innrømmelse, elnomi slettet innlegg i går. Fraværende i dag, slik de etter litt krangling forsvant i 2016 utpå våren.
Redigert 28.06.2022 kl 15:09 Du må logge inn for å svare

Altså, hvis folk handler aksjer via dette forumet så får det være på sin plass at man taper penger. Da gjør du så liten innsats for hva du går inn i at du egentlig ikke fortjener annet, og kan like gjerne levere tippekuponger fremover.
Jeg har forsøkt å lage en faktabasert tråd, men selv der klarer en del av disse menneskene (både på positiv og negativ side) å komme med påstander uten noen faktabasert link.
Mitt ståsted er at det fortsatt er fine sjanser for Betalutin, meldingene som har kommet har vært så vage og lite konkrete - ikke noen tall er dokumentert/kun påstand om mindre lovende enn fase 2 av Phase 2a LYMRIT 37-01 trial. Tallene derfra har vi, og var veldig gode.
Derfor holder jeg ut, snitter litt ned...men har også min grense på når det har gått for langt uten en melding med konkret data og tall man kan vurdere.

Men alle dere som post ut og post inn kommenterer unyttige påstander fra dere selv og andre igjen...bidrar jo til å utvanne tråder som kunne vært med på å synliggjøre forhold man kunne tatt med i betraktningen. Nå er disse NANOV postene blitt en sammensurium av latterlige BULLharami due på kryss og tvers og meldinger om både konkurs og elendighet og firma som plutselig er kjøpt seg inn når de allerede i mai var inne.
Bidra fornuftig, eller hold dere for gode til å i det hele tatt kommentere.

Jeg tænker, at Gullhaugen har travlt med at være på 24/7 conference call med NANOV sin ledelse, hvor han bliver fodret kursfølsom information og får heads up på alle kommende børsmeldinger. Bare vent 1-2 timer, så skal du se :D
Redigert 28.06.2022 kl 15:56 Du må logge inn for å svare
Kursiv
28.06.2022 kl 18:52 2652

Ikke vet jeg, men kanskje pga DATA INTEGRITET er det veldig begrenset info som the Independent Expect Panel kan rapportere til markedet, og kanskje også til Nanovector?

Det er tydeligvis innenfor og relevant å rapportere om det var bedre eller dårligere (less promissing) enn Lymrit 37-01 som var grunnlaget for beregningen som kom frem til studieantallet på 120. Noe som markedet virker å ta veldig tung til tross for at en egentlig ikke vet noe mer spesifikt enn at andre rundetid ikke var like rask som første (veldig) gode rundetid?

https://www.fda.gov/media/75398/download

«When the trial organizers are the ones reviewing the interim data, their awareness of interim comparative results cannot help but affect their determination as to whether such changes should be made. Changes made in such a setting would inevitably impair the credibility of the study results. This problem will be addressed more fully in Section 6.3.»
Redigert 28.06.2022 kl 18:59 Du må logge inn for å svare

Gullhaugen ved jo også, hvornår der kommer børsmeldinger fra firmaet, så lidt skal han/hun jo have lov til at føre sig frem! :D