Hva betyr dette?


Videre fremgår det av meldingen at et uavhengig ekspertpanel har rapportert at effektivitetsdata fra en fase 2b-studie med Betalutin er mindre lovende enn data rapportert fra fase 2a Lymrit 37-01-studien.

Hentet fra FA, men hva betyr det?

Mye fortvilelse og bitterhet ute og går om dagen. Og helt berettiget, for de som stolte på selskapets kompetanse.
All in, eventuelt med gearing, er risikosport. Shortere elsker slike investorer. Bommer man, blir all in, til all out. Sånn er det bare, som Øystein Sunde synger så vakkert.
Det er ingen god start på resten av livet. Da er det viktig å tenke som så; hvorfor har jeg gitt meg selv denne utfordringen? Hvilke egenskaper ved meg selv var det jeg ville teste i dette livet? Hvilken motgang skulle jeg lære å takle, og hvilke løsninger er jeg i stand til å se?
Ta utfordringen. Den er din, og du har selv valgt den, før du kom inn i dette livet. Lykke til, og skap gjerne den beste versjonen av deg selv i denne motgangen. Lykke til 👍😀
Hugoil
04.07.2022 kl 20:28 5025

Flott skrevet, av han som var den første til å forumarrestere Costas første blunder, DLBCL first dosed patient guidet 31122016. Istedenfor å innfri guidingen, sa Lyging Kosta på DNB-konferansen 15. desember "og så er det ikke noe mer å melde i år" slik at shorterene kunne sette i gang for fullt. Antagelig visste Costa allerede da han guidet det - i conference call 6. desember (dagen før emisjonen) at guidingen ville bli brudt. Hans mellomnavn ble Krim.

Tar vi denne utfordringen, så kan vi også meget vel oversende den til NANO ledelse og styre.

Nå tar jeg meg en spasertur ut og tygger på den.
Redigert 04.07.2022 kl 22:10 Du må logge inn for å svare
Hugoil
05.07.2022 kl 09:39 4603

Ifm. innlegget på forrige side av denne tråden hvor jeg postet linken til artikkelen om Covid-PASIENTER; her er en annen artikkel som ser på de nevnte fotball- og idrettsutøverene. Dette er jo mer påfallende dødsfall enn for gamle, syke; men det kan altså være at Paradigme-pasienter og potensielle Paradigme-pasienter kan ha lidd tilsvarende død (eller sykdom) grunnet bare å være VAKSINERTE (en av flere mulige grunner til SADS), sudden adult death syndrom).

Data samlet av Den internasjonale olympiske komité viser 1101 plutselige dødsfall hos idrettsutøvere under 35 år mellom 1966 og 2004, noe som gir en gjennomsnittlig årlig rate på 29, på tvers av alle idretter. I mellomtiden, mellom mars 2021 og mars 2022 alene – ett enkelt år – har minst 769 idrettsutøvere fått hjertestans, kollapset eller har dødd på banen over hele verden.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17143117/

Blant EU FIFA-utøvere (fotball/fotball) økte plutselige dødsfall med 420 prosent i 2021. Historisk sett har omtrent fem fotballspillere dødd mens de spilte hvert år. Mellom januar og midten av november 2021 døde 21 FIFA-spillere av plutselig død.
https://mark-skidmore.com/2022/06/25/more-articles-on-collapsing-athletes/


"Deep diven" inn på klinikkene av Skullerud/Nano vil nok ha innbefattet kontakt med sykehuspersonale og deres kontakt med kreftsyke i øvre del av rekrutteringstrakten med spørsmål om hvordan det går/om de går videre. Svarene kan ha vært mange om at de ikke føler seg bra/er syke. En rapport om dette er trolig så meddelt FDA/EMA fra sykehus/Nano for deres vurdering opp mot veien videre for NANO. Og dette venter vi på nå.
Det kan mao. være at det ikke er særlig mulig for Nano å gå ut å "krige" for å rekruttere pasienter. Det kan ha gitt et visst lettelsens sukk, samt aktualisere konvergensen mellom Betalutin og Archer.

Redigert 05.07.2022 kl 10:22 Du må logge inn for å svare
peaf
05.07.2022 kl 14:13 4286

Ser noet geni her la ut noe som at taper du så taper du, og vinner du så vinner du. Man kan bare applodere den typen opplysninger, sånn er det bare.
Hvilken motgang de lærer å takle, er heller ikke direkte avklart. Men at de sikkert klarer seg uten den gode veiledningen noen står før her, Livet hadde sikkert vart bedre om de ikke hørt på alle de kunnskapløse sine påstand. Det bør de i alle fall lært.

Da er det bare å ønske en god sommer, lukke ned nordnet og forum fremover og satse på at noen vil kjøpe restene av et skadeskutt og begravd firma.
Nedsiden er nok ikke så stor akkurat nå med tanke på hva kapital NANOV har på bok, og hvordan de kommer til å sparke 50% av de ansatte fremover(forhåpentligvis de fleste i ledelsen også).
Det har vært trist, og frustrerende. Og med dagens marked er det sikkert noen som selger på 1-tallet også i morgen.

Tvi-Tvi, takk for alle gode innlegg.
Hugoil
06.07.2022 kl 00:18 3646

"
The Company will therefore explore potential
partnerships and will also seek advice from the US Food and Drug Administration
(FDA) to discuss if there could be a possible way forward for Betalutin[®] in an
alternative setting.
"

Så de er ikke ferdig ennå med rådføringen med FDA? Men la oss si det var OK å melde stop Paradigme, for kostnadsbesparelsens skyld. Det betyr at det er en viss sjangse for "oppstandelse".

Barcher

https://imgur.com/zQzccOk


Summary
The Barcher is the stronger archer.
It is the combination of the Barbarian and an Archer.
{{#vardefine:TroopName|Barchers}}{{#vardefine:DefenseType|specific defense types}}{{#var:TroopName}} have no preferred target when attacking; they will simply attack the closest building to them. However, once they become aware of enemy Clan Castle troops, Heroes or Skeleton Trap skeletons (either by being attacked themselves or being near another friendly troop under attack), they will leave their previously targeted building and engage the enemy troops instead. Once all of the nearby enemy troops are defeated, they will proceed to attack the nearest building from their current location.
Offensive Strategy
Defensive Strategy
Upgrade Differences
Unknown

Trivia
This troop is a 2 in 1 barching.
--


2L, N=50? koronajustert og på basis av Paradigme+Lymrit
"
However, a potential new
development programme would need to be conducted in a different patient
population and line of treatment.
"
Man kan også spørre seg hvordan DLBCLs utvikling evt. styrker Barcher.


Dette er så tydelig formulert at det allerede er sagt til FDA/EMA.


Meldingen tikket inn på triggerdato. Det er mange sterkere triggerdatoer igjen i dette året, så NANO er ikke slutt.

--

"
Only one out of three patients responded to the treatment with the
average duration of the response of approximately six months.
"

Alle rekrutterte i 2020, 2021 og 2022 har tatt vaksinen og har tilkommet såpass sent at de KAN (om vaksinen har neg. effekt på Betalutin - se innlegg over, dette må FDA avvente CDC for å komme med info om) trekke ned ORR.

Det må spørres i morgen hvor mange at siste 2 år som er:
a) tidligere stamcellebehandlet,
b) blitt koronasyke og
c) dødd av korona.

--

Hva er behandlingsregimet i Archer, 1 eller 2 dager mellom rtx og btl?
Archer er så langt testet ut på 10mb og bør klart opp på 15mb. Det er tiden mellom rtx og btl som er spørsmålet - mao. bivirkningene og hvor mye 2L pasienters tåler av nedkortet tid fra dagens Betalutin.
--

Interessant utvikling på de amerikanske børsene(:)
På tide å vri over fra olje til helseaksjer.
Redigert 06.07.2022 kl 01:16 Du må logge inn for å svare
bj111
06.07.2022 kl 02:02 3521

Tror du på det su skriver Hugo?

Veldig trist - mange formuer er gått med i dragsuget i denne fiaskoen, men slik er biotec - en høy risiko med en potensiell massiv oppside, men til gjengjeld en langt oftere nedside som gjerne går i null ...

Det går mot en massiv sell-off i morgen ...
Merlin
06.07.2022 kl 03:33 3478

Årsaker til at vi som investorer har tatt feil og sittet og sittet i aksjen:

Algetas opphenting fra mislykket til oppkjøp og eventyrlig suksess for investorene som satt lengst!

Troen på Larsen/Bruland/Radforsk/Kolstad

Bizzaris “extremely encouraging interim results”, kombinert med consistent results, som likevel ikke har vist seg konsistente, noe som ALDRI er videreformidlet før den eksterne ekspertkomitteens uttalelse kom.

Engasjementet fra investorene og forsvar for produktoppfyllelse på TI/HO.

Jeg har oppriktig trodd at Betalutin ville bli medisin, jfr. Einarssons gjentatte uttalelser om det, til tross for alle de store utfordringene, og har sittet som investor hele veien, dog slik at dette var med risikopenger jeg har vært forberedt på å tape, slik man må som investor i biotech…

Så hva med veien fremover?

"Our focus will now shift to our pipeline of other CD37-targeting assets, which give us multiple shots on goal, including Humalutin[®], Alpha37, a portfolio of fully humanized anti-CD37 antibodies and *the CD37 CAR-T.

Archer-1 nevnes ikke, og går vel med i Betalutin-dragsuget.

Jeg hadde håpet at resultatet hadde vært nettopp konsistent med interimsresultatene, og satset på det, og argumenterte ut fra uttalelsen om det. Det ble et bet vi aksjonærer tapte.

Her er det allerede lite å redde, markedsverdien har vel diskontert det aller meste av nyheten om Paradigmestoppen allerede.

Radforsk må gå i seg selv. Vi som skribenter som har tjent på Algeta og ment at NanoV hadde minst samme mulighetene, bl.a. basert på Roy Larsens uttalelser og store troverdighet, bør nå også ta en kikk på andre investeringer vi måtte ha i norsk biotech.

Det er mulig vi overvurderer norsk biotechforskning og selskapsledelse på området.

Kravet om tilbakehold av opplysninger er til skade for bransjen. Kravet til konkurransesituasjon, uavhengige resultater og integritet i rapporteringen, som krever taushetsplikt, gir en insideproblematikk som må tas opp i full bredde.

Det har vist seg å gå kraftig utover oss som investorer å ikke være oppdaterte før det er for sent. Det må det bli en slutt på.

Positive interimsresultater formidles, mens dårlige resultater ikke lenger legges frem. Emisjoner gjennomføres underveis til høye kurser som det i ettertid viser seg ikke har tjent investorene. Slik kan vi ikke ha det.
Redigert 06.07.2022 kl 22:01 Du må logge inn for å svare
peaf
06.07.2022 kl 04:24 3453

Jeg har fått mye pepper her for bland annet mitt påstand at studien i prinsipp reden var stengd. Og at fravære av pasienter er et teign på at betalutin ikke holder mål. Og meldingen gjør at eg ikke sitter igjen med dårlig samvete for mine påstand. Men noen bør kanskje moderere sine kommentarer når de ikke er eninge med andre sine påstand.
Redigert 06.07.2022 kl 06:28 Du må logge inn for å svare

For min del er dette mest til ettertanke om hvordan man jobber i finansbransjen, og som børsnotert selskap. Jeg vet ikke hvor forretningsmessig risiko slutter og hvor svindel starter, men for meg har ledelsen holdt tilbake viktig informasjon om medisinen, resultater og missledet markedet om årsaken til manglende fremdrift. Dette har de visst og bevisst forholdt seg til, jeg vil hevde for egen vinning.


Det som blir spennende i dag er å se hvordan de store aksjonærene forholder seg.
Sett fra lista som ble publisert nylig har topp 20 solgt ca 2,3mill aksjer fra mai til nå.
Vi har sett salg og kjøpspostene med ca 40-50øre intervaller som "aldri" blir tatt og som er brukt på å presse kursen fra kursmålene ble publisert.

Mcap på 290Mill slik det står i dag, er jo bokførte verdier som så klart blir mindre og mindre.
Pardigme er over, men Betalutin er ikke lukket og forkastet.

Webcasten bør inneholde ekstremt opplysende og informerende ord fra ledelsen, og jeg håper virkelig ikke det blir en seanse der de prøver å skjule hva som er gjort og hvorfor de har gått så hardt ut som de gjorde tidligere med "gode resultater".

Tapet her er også så stort at å selge på 1kr etc er bortkastet, men å prise selskapet til under bokført cashbeholdning selv i dette markedet blir litt rart.

Ser frem til restrukturering, og oppriktig tror jeg vi ikke har NANOV fra Q4, da er de kjøpt opp..hva verdien blir ved oppkjøp spekulerer jeg ikke i. Men gratis blir det neppe. Det er jo ikke slik at de ikke har noe som helst annet å stå på enn Betalutin, og selv her må den mest negative innrømme at muligheter er der fortsatt. Selv om tillitt til firma som helhet er skadeskutt, og man må gå en litt annen vei enn tidligere.

Mitt tap er jo lite i forhold til andre, og jeg må virkelig si at jeg føler med dere. Jeg har vondt for å se det for meg, men vil egentlig så mange ut på disse lave nivåene? Det er jo det som avgjør hvor lavt man går, er virkelig så mange av de store der at de tenker at NANOV er null verdt fremover?
Znabel
06.07.2022 kl 08:11 3143

Dersom man regner pengene som tapt (som man bør) så bør man selge seg ut og bli ferdig med hele greia. Det er bra for psyken. Har man tapt 99 % så har man det. De pengene kommer ikke tilbake uansett hvor mye man stirrer på skjermen.

Å drive å klamre seg til et håp om noe som er mindre sannsynlig enn en lottogevinst er fåfengt og bare seigpining. Bedre i så fall å selge alt og kjøpe lottokuponger for pengene. Større sjanse for gevinst der.

Husk: Selv om aksjen går ned 80-90 % i dag så er nedsiden fremdeles 100 %.
Redigert 06.07.2022 kl 08:12 Du må logge inn for å svare

Trist dette. Solgte ut forrige uke heldigvis. Men var klar til å kjøpe mer. Naivt, ja. Særlig når jeg sitter med et tap på 500k :(
Småtterier i forhold til andre men det svir..
SomSa
06.07.2022 kl 08:13 3305


Hva forventet dere enn denne nyheten?
Fase 2b var mindre lovende enn fase2a.
De kunne ikke glemme fase2b og gå tilbake til fase2b data.
Amatøren SomSa skjønte dette.

Som SomSa sa tidligere har ledelsen og styret drevet med sirkus den siste tiden.
Hvis de skal satse på andre ting må ledelsen og styret gå av.
De må ansettes folk med normale lønninger.
Jed forstår ikke hvorfor finansdirektøren skal koste litt over 5 mil for selskapet og aksjonærer

Uansett har gamle aksjonærer tapt
Start å planlegge å få 35% av tapet fra skatten selv om du vil sitte med aksjen

"Selskapet vil derfor utforske potensielle partnerskap og vil også søke råd fra US Food and Drug Administration (FDA) for å diskutere om det kan være en mulig vei videre for Betalutin i en alternativ setting, legges det til."

Vil tro det er her Archer1 kommer inn som tema. i og med at denne studien ikke meldes om nå.
Ikke så sikker på at verdiene er borte her enda. Panikksalg nå er for dem som ikke ser annet enn svart. Sikkert mange nok, men det kan komme en reprising for alt vi vet.
Hugoil
06.07.2022 kl 10:40 2854

Selskapet er nede på cash-burn 20-25mnok i måneden. Bør kunne ha penger for 1 år fram. Kanskje kan de komme ned i 15mnok forbruk i måneden etterhvert.
Lon don-kontoret ble lagt ned for måned(er?) siden og Malene flyttet ut på landet.

bj111: Ja jeg tror at det jeg skriver er en mulighet. Det angis jo også i børsmeldingen.
REK-fadesen og korona ødela den oprrinnelige regulatoriske strategien om først 3L og så 2L. Man klarte da ikke raskt nok 3L. Og det er dette (3L, alternativt transisjon til 2L) NANO sier de endelig skal avklare med FDA/EMA. Det er fortsatt mulighet for børsmeldte nyheter om dette før Q2 31. august. Får sjekke ut triggerskjemaet.

Det er neppe den økte solflekkaktiviteten som har fått Betalutin til å ikke fungere, men temporære forhold som nevnt i mitt forrige innlegg + 20mb som fikk FDA til å øke antall pasienter som måtte rekrutteres (les: vipps er alle smær-pasienterborte og bareskrot-pasienter igjen, det er litt det NANO må mene med å henvise til konkurransesituasjonen)). Det var litt hybris-glipp det der med 20mb basert på delresultatet om Lilotomabs metning. Dermed strakte man seg opp +5mb og ikke +2,5 (også for å sette enstor emi på 114). Et shot som ligner det å investere i NANO. Vi må bare bli bedre. Men når ting går opp, så tenderer man til å lene seg tilbake. Og når ting går ned, så tenderer man til ønsketenkning (eller pisse i buksa istedenfor å gjøre ryddejobben Merlin tar til ORDE for ovenfor) - hvilket Barcher er i værste tilfelle. Men det er et visst rasjonale der. Og det hadde vært skrekkelig interessant å vite hvilke resultater Betalutin ville fått for 10 2L pasienter. Og om man så reduserte tidsvinduet mellom rtx forbehandlingen og btl ned til Archers så kan det bli eureka. Tror FDA kommer til å gi noe; både for å gi mulighet for Nano videre og som kommer til å gjøre det..

100% nedside har de aller fleste tatt, men hva med 14 om 2-3 år? Aksjemarkedet overdriver jo og vi ser det kan gå veldig fort i begge retn inger. Jeg hoolder det for 40-50% sannsynlighet at vi har 7,5 innen året. (Da er det 50-60% sannsynligheter igjen å fordele, gjerne på 2 andre case. 1,5 tror jeg blir historie.)

Har en dagsKILE med KURSMÅL 1,7.
Redigert 06.07.2022 kl 11:06 Du må logge inn for å svare
rockpus
06.07.2022 kl 10:54 2813

Jeg håper virkelig at de aller fleste nå har forstått hvordan de skal forholde seg til dine "analyser"!

Jeg holder det for 100% sandsynligt, at dem, der lytter til dine analyser, kommer til at tabe penge.
Hugoil
06.07.2022 kl 11:13 2917

Det var i anledning 2 slike innlegg som rett over jeg skrev at de aller fleste har tatt tapet - les: De selger ikke herifra og ned til 0. Hva gjør de da? De ser seg rundt, å se ned er ikke interessant. Innlegget mitt ovenfor blir selvfølgelig beheftet med historien, siden mitt nick ikke er nytt. Hva om det var et nytt nick som hadde skrevet det, det hadde bragt inn nytt, friskt .."blod".Men det skal litt til for nye nick å dra veksel på erfariger. Derfor ser vi få nye nick av synderlig vekt. Noen oppstår jo i ny drakt - for å bli tatt alvorlig - som focuss rosasky på TI (hvor jeg aldri la særlig vekt på å unngå å bli oppdaget, mer etterhvert bli oppdaget - så moderatoren Evil_Freud kunne finne glede i å slette bear 3 gaps down og sånt). Men skulle jeg valgt å opprette nicket Hugleik for innlegget ovenfor, ville det blitt bedre da?

(rock: det skal litt til for å skrive noe som er interessant. Du kan forsøke.

Indrid: Se børsmeldignen ang. cashforbruk..)
Redigert 06.07.2022 kl 11:27 Du må logge inn for å svare

Det skal dog Hugoil ha; den standhaftige tinnsoldat. Der de toneangivende sjefshausserne med haleheng har stukket av står Hugoil opp.
Men for all del, ingenting å lytte til. Bare svada i mine ører.
Hugoil
06.07.2022 kl 11:28 2870

Fjell: Cashforbruket også? Ellers: Skjønte du den om assymmetriske incentiver på eiersiden jeg skrev om nov-des 2019?

Skulle ikke forundre meg om det tikker inn en børsmelding i sommer om at man har fåttFoU- tilskudd til et forskningsprosjekt. Vi er der nå. Kursen går 5% på det den dagen.

Ser 1,95 13. juli. 2,35 hvis melding.
Redigert 06.07.2022 kl 11:41 Du må logge inn for å svare

Sluttspillet er i gang,men langt fra ferdig,spennende fremover hvor haren hopper👍
SomSa
06.07.2022 kl 11:40 2819


FoU- tilskudd er lommepenger for selskapet og dekket heller ikke deres kaffe utgifter når de brenner så mye penger. Som aksjonær enten må man delta i en ny emisjon eller bli utvannet til steinalderen..

Redigert 06.07.2022 kl 11:42 Du må logge inn for å svare
Hugoil
06.07.2022 kl 11:43 2810

Somsa: 20mnok i måneden er halvparten av tidligere. Det er klart for deg også at 10mnok i fou tilskudd blir fin kursstigning, det viser kontinuitet og tro også. Vi "er der nå". Kom på noe bedre, somsagt, den burnen er over. At Malene gråt over å få rep-emi og beholde London-kontoret med de gode lunsjene på hjørnet var jo noe å shorte på. Men alt er jo relativt, nå er det bakeriet på hjørnet og hestesko-kasting i bakgården i pausene som teller.
Redigert 06.07.2022 kl 11:51 Du må logge inn for å svare
Znabel
06.07.2022 kl 11:49 2837

Uansett hvilket nick du velger deg så hadde folk kjent igjen det utrolige pølsevevet ditt og dine såkalte "tekniske analyser".

Det skal du ha, du gir aldri opp selv om du aldri lærer. Flere tusen analyser er levert, og alle har bommet. Lurer virkelig på hva slags figur som skjuler seg bak nicket.
Hugoil
06.07.2022 kl 11:52 2829

Nå må du snart komme med et bidrag til forumet. Det holder ikke lenger at du bare har påtatt deg vervet som svaksynt vaskedame. Er kilen avgitt?
Redigert 06.07.2022 kl 11:58 Du må logge inn for å svare
Znabel
06.07.2022 kl 11:54 2832

Mitt bidrag har vært å advare folk mot dette tapssluket og ikke minst deg.

De som har hørt på meg har unngått enorme tap.

Hvordan har det gått med de som har hørt på haussingen din?
Redigert 06.07.2022 kl 11:55 Du må logge inn for å svare
rockpus
06.07.2022 kl 12:08 2794

Hvor mange ganger har du ikke anbefalt kjøp i dette selskapet?
Hvor mange ganger har du ikke lovprist selskapets teknologi og påstått at situasjonen er langt bedre enn det aksjekursen viser?
Hvor mange har tapt penger på å tro på dine analyser?
Har du absolutt ingen evne til selvkritikk?
Gullit
06.07.2022 kl 12:15 2841

Har faktisk tapt store deler av sparepengene til familien her, men det som er enda verre enn hauserne som var her er de som nå kommer med hva sa jeg drittet sitt.. slutt med det. Veien videre er det som er av interesse nå. Kan det bli noe bra til slutt.. del gjerne om veien videre.
Hugoil
06.07.2022 kl 12:24 2837

rock: Det er på tide at du begynner å bli grundig. Du bør selv gjøre en opptelling av traff/ikke traff i de angitte perioder for ditt første "Hvor mange ganger har du ikke anbefalt kjøp i dette selskapet?" før vi ser på det andre du skriver. For balansens skyld kan du godt ta med salgsanbefalingene også. (Det er ikke bare jeg som skal kunne henvise til faktaobservasjoner.)
Redigert 06.07.2022 kl 12:25 Du må logge inn for å svare

Du har ikke tapt før du har solgt,selskapet er ikke konkurs og du har muligheter fremover,det er i motbakker det går oppover👍
thypoon
06.07.2022 kl 12:36 2814

Paradigme skulle vært stanset for flere år siden, men det er enda håp for Betalutin som legemiddel. Nano har flere spennende ting på gang og prises langt langt under kontantbeholdning. Gaver her nede!
SaraSt
06.07.2022 kl 12:43 2779

Tror du kan være inne på noe her thypoon.
Betalutin er ennu ikke skrinlagt, men må søke nye spor, kanskje i samhandling med et annet middel, hva vet jeg.
Noen tanker om hvilken partner som eventuelt ville kunne være interessert her, og som i samhandling med egne middel kunne egne seg?
For meg er det nok uaktuelt å selge nå, sitter heller en stund fremover og ser hva som skjer.
Liso
06.07.2022 kl 13:01 2709

Nå som all elendigheten er ute er det på tide å satse her

På hva da?

Spesielt etter at alle er enige om at keiseren står uten klær er veldig lite penger å tjene på å selge garderoben hans.
Redigert 06.07.2022 kl 13:09 Du må logge inn for å svare
Znabel
06.07.2022 kl 13:16 2688

Minner om at nedsiden fremdeles er 100 % av investert beløp. Dette gjelder enten kursen er 100 kroner eller 10
øre. Virker som om det fremdeles er mange som ikke skjønner dette.

Her er det vel bare oppeside igjen..