Photocure fortsetter framgangen.


Photocure fortsetter framgangen alle steder, utenom på Oslo børs. Photocure-teamet har bygget et unikt selskap innen blærekreft. Med sin verdensledende teknologi og potensielle produkter har selskapet ingen annen mulighet enn å lykkes. Selskapet har utviklet en solid infrastruktur i viktige regioner, med betydelige investeringer i det amerikanske markedet de siste to årene som et godt eksempel på ønsket om videre utvikling og framgang.

Dagens forunderlige børsfall kan jeg ikke forklare. Den er helt ulogisk sett i fra Photocures unike posisjon som verdensledende innen behandling av blærekreft. Et enormt marked som Photocure sakte men sikkert tar større og større deler av. Hver enkelt må gjøre opp sin egen mening, og jeg tar gjerne i mot argumenter mot videre framgang for Photocure. Jeg selv kan ikke se noen.

Jeg spurte etter argumenter mot videre framgang for Photocure heilo888, ikke hva du mente om PHO tilbake i 1999. Der tror jeg sannelig du har misforstått litt. Det samme kan vel sies du har gjort om forholdet mellom solgte scopes og salg av Cysview. Nå er det godt bekreftet den sterke satsingen PHO har gjort i USA, det er også godt bekreftet at salget og inntektene er økende.

Jeg må spørre deg, og gjerne Den tro tjener dette. Hva er det som gjør at dere tror at syke mennesker vil velge noe annet enn den suverent beste, billigste og enkleste behandlingen, mot en potensiell livstruende sykdom? Det er nemlig det de må gjøre, dersom du og den tro tjener skal få rett. Jeg ser fram til å høre andre argumenter fra deg enn hva du mente tilbake i 1999, eller at et økende antall sykehus har investert i scopes for å ha dem hengende til pynt. Som du tydeligvis mener de har.
rockpus
09.11.2018 kl 00:02 2084

Hva kan grunnen være til at ledelsen i PHO ikke ser sannsynlighet for at den medisinske anerkjennelse skal føre til en lignende markedspenetrering som i focuss sine eksempler? Dette er for meg et av de største tankekors i forbindelse med dette selskapet.
rockpus
09.11.2018 kl 12:31 1663

Feilen jeg gjorde ved inngang i denne aksjen, var at jeg la logikk til grunn. Burde nok heller vurdert den i forhold til psykologi.
bateman
09.11.2018 kl 12:51 1634

Det hjelper ikke med et bra produkt når ledelsen stinker. Kommer Schneider til å klare å snu dette? Vi får se, men han ga ikke verdens beste inntrykk i går.

Jeg er ikke enig med at Schneider ikke ga verdens beste inntrykk. Han virket dynamisk, optimistisk og pekte at PHO skulle øke innsatsen både i USA og Europa.
HH var ikke bekymret for PHOs fremtid. Innen skipsfart har han sett mange opp og nedganger. Han vil nok som innen skipsfart, som går meget bede nå, sitte som langsiktig investor i PHO. Lytt til HH. 3Q18 resultatene for Hexxvix/Cysview var opp ift 3Q17 mhv 23% og 42% i USD. Det var fremgang i alle regionene. Veksten i det nordiske marked var 19%. Han ville omforhandle avtalene i Europa for å få fart på salget. Den nye formannen bør som andre få litt tid å sette seg inn i PHOs fremtid og nødvendige nye grep.