Hvorfor eie Ultimovacs?


- Det finnes ikke selskap med større potensial på Oslo Børs
- Ledelsen leverer alltid som lovet
- Eierstrukturen, ledelse og de største eierne eier 80% av selskapet
- Gustav Gaudernack eier aksjer for 35 millioner
- Telomerase finnes i om lag 80-90% av all kreft
- 5 store pågående studier
- Samarbeid med ledende BP selskaper
- Samler man studier så langt, er effekt og bivirknings profil uslåelig, bevises dette gjennom fase 2, er det bare fantasien som setter grenser for hvor stort dette kan bli
- Solide patenter
- Ingen reelle konkurrenter
- et enormt marked
- Klinikerne elsker UV1
- UV1 tas enkelt med en sprøyte i magen, rett inn og rett ut, krever ikke å transporters og oppbevares på en spesiell måte slik som mange andre vaksiner, dette gjør ting ukomplisert, noe som er viktig og underkommunisert
- Undervurdert og underanalysert

Eierstrukturen gjør meg trygg på at Ultimovacs ikke selger for knapper og glansbilder, slik som dessverre ble skjebnen til Algeta.

Investorene fatter rett og slett ikke potensialet til Ultimovacs som er helt unikt, dette i kombinasjon med en ledelse i verdensklasse.

Det neste 6 mnd blir utrolig spennende. Hold blikket på målet, om aksjen står i 60kr, 100kr, 250kr - spiller ingen rolle, lykkes de spiller dagens kurs eller kursen de neste mnd ingen rolle.

La posisjoneringen begynne - stigningen blir bratt. Hold godt fast på aksjene folkens, det er nemlig ikke mange frie aksjer i selskapet.

Ønsker første og fremst pasienter (og også
Investorer) lykke til. Investerer man i Ultimovacs kan det være en investering i historien.


Redigert 05.07.2022 kl 08:27 Du må logge inn for å svare
RoarAlb
05.07.2022 kl 08:31 941

Ser ingen grunn til å investere i Biotek uten produkt i dagens marked. Ikke en eneste grunn.

Bare på ledelsen bør Ultimo handles på solid premium i forhold til andre bioteks. Flere av oss som var med Algeta i sin tid diskuterer ofte biotek, men når det gjelder kursmål på Ultimo blir man raskt oppfattet som lite seriøs om man tar dette opp med meglere og andre investorer. Oppsiden og potensialet i Ultimo er mang mange ganger høyere enn i Algeta.

Teamet i Ultimo jobber må knallhardt i kulissene og CPIen som ender opp med å «få» ultimo og UV1 med på laget vil vinne markedet.

Hei, og takk for innspill. Kan jeg spørre om hvorfor ikke? Alltid kjekt med argumentasjon.

Skal man først eie noe innen norsk biotek er jeg enig i at Ultimovacs er aksjen å eie. Selv under pandemien har de i motsetning til andre selskaper relativt greit klart å rekruttere pasienter til sine studier.
Og skal man gå inn biotek og gjøre en "skikkelig kule" må man nødvendigvis ta noe risiko og gå inn før alle resultater er klare og man kan har et legemiddel i markedet.
rockpus
05.07.2022 kl 09:15 868

Spørsmålet er hvorfor man skal sitte å eie aksjer i selskaper der det ikke skjer noe stort på svært lang tid?

Skjer noe hele tiden og tiden går fort. Ofte kan det også skje ting når det ikke skjer ting.
Hva er lang tid i aksjemarkedet i Herrens år 2022?
Du bør posisjonere deg nå.
Redigert 05.07.2022 kl 09:31 Du må logge inn for å svare

Aksjemarkedet ligger 6mnd fremover i tid, her kommer man til å se en massiv posisjoneringen siden det er få frie aksjer i markedet vil oppturen bli svært bratt. For hver dag som går kommer man nærmere målet. Det kommer også info om TET oppdaterte overlevelsedata mm utover høsten. Hyggelig å se Oncopeptides stige i Sverige, et selskap som har et mye smalere pipline og potensiell oppside enn Ultimo (selv om potensiell oppside i Onco også er stor) bra for pasientene og hyggelig å se at markedet har begynt å snuse på biotek igjen.

Ja gikk også inn i Onco i sommer og tror Ulti og Onco blir 2 svært hete aksjer nå i andre halvår.
Men tror man bør bare posisjonere seg i disse 2 nå enda mens kursene er svært moderate.
Redigert 05.07.2022 kl 14:52 Du må logge inn for å svare

Biotech indexen (XBI) i US. går nå oppover så det suser! Opp 6% bare nå i kveld!

Ja, de våkner i US nå! Ultimovacs vil bli helt fantastisk fremover. Bare vent til markedet skifter fokus til «hva om
ultimo lykkes», det er nå og fremover man skal eie selskapet.

Utrolig trist melding fra Nano i kveld, for pasienter som har vært med i studien, pårørende, ansatte og aksjonærer. For oss som har investert i biotek i 20år lyste alle lampene i flere år, selv om jeg håper jeg tok feil og selskapet ville lykkes. I Ultimo er det helt motsatt, en ledelse som eier aksjer, klinikere som elsker UV1, samarbeid med big pharma, en nøktern ledelse som alltid leverer, og ikke minst fantastiske resultater. Håper noen fra nano kommer over til Ultimo og får seg en velfortjent opptur fremover.
Redigert 06.07.2022 kl 00:05 Du må logge inn for å svare

Og selvfølgelig en helt annen bredd og potensial i produktet. UV1 er det mest spennende og potensielt størst som skjer i biotek det neste året