ULTIMOVACS - once in a lifetime!

Ultimovax
ULTIMO 11.07.2022 kl 00:18 255624

Hvem er Ultimovacs og hvorfor de vil lykkes.

Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som er i gang med å utvikle en vaksine som skal kunne anvendes i forbindelse med all type kreft og holde den i sjakk. Selskapet mener at de har mulighet til å videreutvikle vaksinen for å virke forebyggende for pasienter som for eksempel har arvelig kreft i sin familie. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011. Professor Gustav Gaudernack står bak selskapets ledende produkt, den universell kreftvaksine, UV1.

Gustav Gaudernack var en av de først som hadde ideen til å stimulere kroppens eget immunsystem mot de mutasjonene som fører til kreft, slik at det gjenkjente kreftceller og angrep dem. Den nye kreftvaksinen er den andre generasjonen av teknologien som professor Gustav Gaudernack har arbeidet med siden starten av 90-tallet. Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.

Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.

Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.

HVORDAN FUNGERER UV1 OG HVA GJØR DEN UNIK?
Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1.

UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt

HVA GJØR AT VI TROR UV1 VIL FUNGERE OG HVOR STÅR VI?
Som nevnt har GV1001 blitt testet på rundt 1000 pasienter, erfaringer fra dette har vært med på å optimalisere sammensetningen brukt i UV1.
I tillegg har UV1 blitt testet i fire ulike fase I kliniske studier i totalt 82 pasienter. Studiene viser at vaksinen er trygg i bruk og har gitt sterke signaler på effekt. I tillegg er det en sterk validering at UV1 testes sammen med BP.Det at både klinikere og Big pharma har vist enorm interesse for å gjennomføre studier med UV1 er også naturligvis svært positivt, se bare på inkludering av pasienter, selv i en verdensomspennende pandemi. CEO, Carlos har presisert at det er ingen problemer å få samarbeidsavtaler det som er utfordringen er å velge riktig indikasjon, kombinasjon og partner – for å oppnå maksimal verdi for aksjonærer og pasienter.
Oppsummert har altså Ultimovacs i dag satt de største medisinselskapene i verden opp mot hverandre med de største og mest verdifulle CPI’ene og er svært godt kapitalisert til å gjennomføre studiene og til eventuelle forhandlinger med big pharma. (500 millioner i banken)
Det finnes ikke andre biotekselskap i verden som gjennomfører 5 store fase 2 studier og utvikler en profylaktisk plattform og samtidig ikke brenner mer enn rundt 35 millioner i kvartalet, (se for eksempel Nano som brenner rundt 110 millioner i kvartalet) og samtidig er priset til vanvittige lave 2 mrd.
Om Ultimo klarer å dokumentere tilsvarende effekt i fase2 som i tidligere forsøk har de skapt medisinsk historie! Aksjonærene sitter da på en universell kreftvaksine, som er billig å utvikle, enkel å distribuere og sette på pasientene, (et stikk i magen og reise hjem etter 30 minutter) og uten bivirkninger.
Ledelsen og innsiderne eier 80% av selskapet om det er omtrent ikke fri flyt, dette vil forsterke oppgangen etter hvert som markedet får opp øynene for Ultimovacs og UV1. Eierstrukturen er en stor fordel og noe som i stor grad sikrer at Ultimovacs ikke blir solgt til Big Pharma for knapper og glansbilder.

NØKKELPERSON
En viktig mann for å oppnå best mulig avtaler er Ton Berkien som Ultimovacs utrolig nok klarte å få på kroken for rundt 1.5 år siden. Ton Berkien har i 15 år jobbet med forretningsutvikling og oppkjøp i legemiddelindustrien.
Han har reist verden rundt, møtt forskere, håpefulle gründere og forretningsutviklere, og forhandlet på vegne av giganter som Amgen og Takeda. Kort fortalt er hans jobb å få Ultimovacs på radaren til de store farmasiselskaper over hele verden. En stilling han også hadde i danske Nuevolution, selskapet som i 2019 ble kjøpt opp av Amgen

En viktig driver de siste årene har vært de store internasjonale aktørenes ønsker om å sikre seg patenter på nye legemidler, etter hvert som deres egne bestselgere går ut på patent og derfor ikke lenger gir store inntekter.
Store oppkjøp i denne sektoren er lange prosesser som gjerne starter med at selskapene inngår samarbeidsavtaler.
Det er lett å ty til Algeta som en referanse. Selskapet ble kjøpt opp av Bayer i 2014, men det startet med et samarbeid de begynte med i 2009. Noe av det samme så vi i Nuevolution, vi inngikk en stor samarbeidsavtale i 2016, som igjen trigget et oppkjøp.
Når de store farmasigigantene er på jakt etter mulige samarbeidsavtaler eller kandidater for oppkjøp, er det spesielt to ting de ser etter: Et lovende utviklingsprogram for legemidler, eller en attraktiv teknologiplattform.
I Algeta sitt tilfelle var Bayer først og fremst interessert i selskapets hovedprogram, kreftmedisinen Xofigo.
For Nuevolution var Amgen interessert i teknologiplattformen for screening av molekyler. Denne ville Amgen bruke på flere av deres terapiområder, i hovedsak immunologi og onkologi.

En attraktiv teknologiplattform var også det Santaris Pharma satt med da det ble kjøpt av Roche i 2014.
– Interessen kan bli trigget av enten en teknologiplattform eller et forskningsprogram, eller begge deler.
Studiene som gjennomføres i dag:
Ultimovacs er i gang med to fase 2-studier der de kombinerer kreftvaksinen sin, UV1, med to sjekkpunkthemmere – nivolumab og ipilimumab – i behandling av pasienter med malignt melanom (føflekkreft med spredning) og mesoteliom (kreft i lungesekken, ofte relatert til asbest).
Den første studien, Initium, driver de selv, mens den andre studien, Nipu, er ledet av Åslaug Helland, som er lungekreftoverlege og forskningsleder for kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus.

I sistnevnte studie er det farmasiselskapet Bristol-Myers Squibb (BMS), som står bak sjekkpunkthemmerne i studien.
Da nyheten om samarbeidet med dette selskapet ble kjent i desember 2019, skjøt aksjekursen til Ultimovacs i været.
I tillegg til de to fase 2-studiene som allerede er i gang, har Ultimovacs også en samarbeidsavtale med den nordiske gynekologiforeningen og AstraZeneca om en studie på livmorhalskreft.

Her bidrar AstraZeneca med sin sjekkpunkthemmer, durvalumab, og sin PARP-hemmer, olaparib, mens Ultimovacs bidrar med sin UV1-vaksine.
Selskapet har også et samarbeid med Halle University i Tyskland, hvor kombinasjonen UV1 og pembrolizumab testes på pasienter med hode-halskreft.
Det at Ultimovacs dag er partnere med BMS og AstraZeneca må ikke undervurderes.

Kort oppsummert
- Universal kreftvaksine
- Innsiderne og eierne eier 80% av selskapet
- Selv med verdensomspennende pandemi har de lykkes med rekrutering av pasienter
- Klinikerne elsker UV1
- Ingen birvirkninger av betydning
- 5 fase 2 studier med 600 pasienter og de største og mest verdifulle CPI’ene
- Partner med big pharma
- Egen teknologiplattform (TET)
- Ekstremt dyktige ansatte i den ypperste verdensklasse (Ton Berkieb, Carlos de Sousa, Sara Mangsbo, Gustav Gaudernack mm)
- Bransjens laveste cash burn vs studienes størrelse og omfang
- 500 millioner i egenkapital

Ultimovacs er det første biotekselskapet jeg har investert i siden Algeta, selskapet har alt, og den muligheten som ligger her får man kanskje bare en eller to ganger i livet. Oppsiden er enorm, krig, inflasjon og pandemi gjør at man faktisk kan handle Ultimovacs 40% fra toppen, dette til tross for at de i perioden har som verdens kanskje eneste biotekselskap holdt inkluderingstakten opp, forlenget patenter mm.

Oppsiden er enorm, tenk på et tall – en universell kreftvaksine…Her vil det skje mye de neste halvåret.
Anbefaler alle å selv lese seg opp på selskapet, teknologien, studiene de skal gjennomføre, eierstruktur og kompetansen til ledelsen.
Personlig er jeg tungt inn i Ultimovacs og har blitt spurt om å sette kursmål, men det ønsker jeg ikke å gjøre – rett og slett for man vil bli stemplet som useriøs, for kursmålene blir hinsides.
Redigert 11.07.2022 kl 00:39 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
13.10.2023 kl 09:25 5073

Problemet er jo at de har for vane å tvinge oppstart innen biotech i kne, hvorpå de må ut i markedet og hente penger... Helt inntil majoritet er på utenlandske hender for smuler

Folketrygdfondet er således en fiende av folket
Rule
13.10.2023 kl 12:13 4843

Enig, det er en skandale og decideret skadefuldt når shorting kan køres af store aktører på alt alt for små aktier. Shorting skulle forbydes på alt andet end large-cap.
Shorting skaber jo en selv-opfyldende profeti - massiv shorting ødelægger opstart firma'ers chance for at indhente kapital og kan driver dem i døden. Eller volde ipo deltagere stor skade ved senere styg udvanding.
At FTF driver på med det er helt ufatteligt...
Redigert 13.10.2023 kl 13:18 Du må logge inn for å svare
Rule
13.10.2023 kl 12:21 4820

Man må også sige at den risiko de kører på med er KJÆMPE STOR ! ! !
Hvis en større aktører går modsat og køber alt op, ja så kan de ikke indfri shorten til under den kurs den aktør beslutter sig for at købe op til.
Lad os sige der bliver lagt en hård driver i robotter på Ulti kurs på 1000 NOK af en kjæmpe fisk pga alt der nu er fremme. Sug alt op under kurs 1000 ! Sælg intet ! Så er shorten F....

Det var vel også lidt det der skete i Gamestop. Via kollektiv intelligens fandt folk ud af at de bare skulle holde på deres aktier til kurs XXXX. Herefter lempet man ud i roligt tempo så alle får del i short tilbagekøb kagen. Og der var BANKO til masserne !
Nået slikt må vel i sagens natur ikke aftales eller gøres,men Ulti kan nemt argumenteres for at have en værdi af mindst 1000 NOK, hvis man blot vægter sandsynlighed for success rimeligt højt, så også umuligt at anklage en mulig større aktør for manipulation, hvilket det jo faktisk heller ikke er. Blot en kalkuleret indgang.
Redigert 13.10.2023 kl 14:00 Du må logge inn for å svare
Gunnars
13.10.2023 kl 12:23 4878

Ser ut som vi har en endring nordover igjen etter shorterpakkets dupp.
Fremdeles en god inngang før ESMO oppdatering, forhåpentligvis tilfredstillende kvelden den 18. d.m. , kun dgr igjen.
Måtte vi bare klare å sprenge shorten, liker diskusjonen vedr. FTF og deres utidige utlån av aksjer. :(
Lakshmi
13.10.2023 kl 13:53 4905

Hva skjer den 18 denne måneden i selskapet?
Rule
13.10.2023 kl 14:03 4995

NIPU survival data skulle blive frigivet imellem 18/10 og 19/10 så vidt jeg har forstået. I så tilfælde vil børs åben 19/10 komme til at give makred respons på data frigivelsen...
Bonzo2015
13.10.2023 kl 14:09 5056

Så er det skummelt når markedet snur ned i forkant av denne type avgjørelser. Ofte har det vist seg at lekkasjer har forekommet og noen har får info…håper ikke en skuffende rapport den 18/19 er grunnen til den markante nedgangen siste 24 timer…
h3nk1
13.10.2023 kl 14:18 5028

Du vektlegger siste 24 timer og ikke 80 prosents stigning dagene i forkant?
Bonzo2015
13.10.2023 kl 14:32 5048

Ja, jeg har sett dette før i andre selskaper. Konsekvensen av en positiv rapport blir så massivt positive at forventningene burde holdt kursen oppe på gårsdagens nivå,,.. et betydelig fall siste døgn gir meg en dårlig magefølelse..lekkasjer forekommer dessverre.
h3nk1
13.10.2023 kl 14:45 5075

Så 80 prosents mer eller mindre uavbrutt stigning skyldes *ikke* lekkasjer, men at en ekstremt overkjøpt og shortet aksje faller noen prosent tilbake, *da* er det snakk om lekkasjer? Det er jo en interessant tilnærming. Vet du forresten hva slags "rapport" som er på trappene her da?
Redigert 13.10.2023 kl 14:48 Du må logge inn for å svare
Lakshmi
13.10.2023 kl 14:47 5065

Er rart at de da kommer med positive nyheter 12 oktober?

12. okt 2023
kl. 07:00
Ultimovacs Provides 4-Year Update from Phase I Study in Malignant Melanoma: Demonstrating Sustained Long-Term Overall Survival in Patients Treated with UV1 Cancer Vaccine
elnomi
13.10.2023 kl 15:07 5061

Noen som ønsker å kynisk spre usikkerhet for å skremme «sarte sjeler» som på få uker har hatt en fantastisk oppgang fra lave 70 tallet i Ultimovacs til dagens kurs etter flere meget positive meldinger.

Og det beste av alt er at denne oppgangen fra 70 tallet sannsynligvis bare er starten av hva vi står foran i tiden fremover. Det begynner med at Ultimovacs helt uventet fikk anledning til å presentere den 19.10. Det betyr at 18.10 er siste handelsdag og etter presentasjonen vil gårsdagens handel kunne bli småtterier mot hva som kommer 19.10. Analytiker i DnB kan få rett med kr 200 før en aner. Risk/reward har aldri vært bedre i Ultimovacs.
Ærligtalt
13.10.2023 kl 15:13 5038

Klassisk inndekning av short er iverksatt med dertil sperrer. Det blir heisaturer mellom 121,- og 115,- med SL raid fra algoene som preger kursbildet. Det spennende er at ethvert kjøp & hold vil presse aktøren (kun 20% tilgjengelige aksjer dersom de på topp som holder 80% er "lojale")

God helg
Rule
13.10.2023 kl 15:38 4961

Phase II INITIUM trial, for which top-line results are expected in H124. We believe that the readouts for UV1 as a potential treatment for malignant melanoma in this period could represent a major catalyst for investor attention.
https://www.edisongroup.com/research/two-for-two-in-melanoma-phase-i-trial/32765/?j=115281&sfmc_sub=13442198&l=715_HTML&u=3293890&mid=536001663&jb=1
Rule
13.10.2023 kl 15:42 4992

yes, lad os få kursen dumpet lidt mere en dag mere og så skal jeg SHOPPE og HOLDE til kurs +1000 NOK om alt klaffer...
Rule
13.10.2023 kl 16:09 4935

de prøver at ryste træet for at se om nogen gider at sælge eller nogen bliver tvunget til at sælge på stop-loss.
det ser rigtig sort ud for dem - ikke mye handel og dermed ingen der hopper i stop-loss fælden.
det eneste der sker er nok bare kjøb og hold's.
Uha...
Redigert 13.10.2023 kl 16:10 Du må logge inn for å svare
heilo888
13.10.2023 kl 16:19 4932

Helt normalt med tilbakefall etter en slik rask oppgang som vi nå har sett i Ulti.
Tenker kanskje at teknisk gap ned til 115 i det minste blir lukket før kursen eventuelt igjen går nordover.
Bonzo2015
13.10.2023 kl 16:30 4960

Vi snakker om 15% ned fra omsetningskurs for et døgn siden. Dette er etter min mening ikke en forventet og naturlig korreksjon etter kursoppgang.
Men håper selvfølgelig du har rett…
Lodge
13.10.2023 kl 16:43 4916

Enig med Bonzo2015, litt vel overdreven nedgang selv om det er fredag. Var vel hundrevis av 250 stk poster som ble pøst ut i dag og stort sett under siste omsetningskurs
Slettet bruker
13.10.2023 kl 16:44 4944

Nei, her er bare å starte å selge alle News, samme faen ! , tenk vi er kun på 117kr, etter 137 i går, husker ikke hva vi var på mandag da men men 😂
Rule
13.10.2023 kl 16:44 4950

helt enig - vi er nu tilbage på kurs trenden efter forrige nyhed. Ergo er kurs reaktion på 4-year update nul og nix.
Lodge
13.10.2023 kl 16:46 4990

Enig med Bonzo2015, litt vel overdreven nedgang selv om det er fredag. Var vel hundrevis av 250 stk poster som ble pøst ut i dag og stort sett under siste omsetningskurs. Plutselig ble den jo kjørt ned et par kroner på sekunder, virker jo en smule snålt…
Ærligtalt
13.10.2023 kl 17:05 4927

Det er kun algostyrte poster

Rallyet kommer
heilo888
13.10.2023 kl 17:29 4905

Er jo mulig at abstraktet som offentligjøres søndag kveld kan snu aksjen opp igjen dersom det er positivt relatert til det som kommer torsdag.
Redigert 14.10.2023 kl 08:30 Du må logge inn for å svare
mingus7777
14.10.2023 kl 14:45 4593

Dette har dere sikkert hørt før. Podcasten «Radium»
Solid case!!! 🚀🚀🚀
https://spotify.link/BVHUcdQfTDb
elnomi
15.10.2023 kl 13:23 4260

Neste uke blir virkelig spennende for alle som følger Ultimovacs og interessen for selskapet er økende.
Et av Norges mest spennende og underkommuniserte biotekselskap, heter Ultimovacs. Selskapet er et norsk bioteknologiselskap som jobber med å utvikle verdens første universelle kreftvaksine, kalt Universal Vaccine 1 (UV1)
https://investornytt.no/dybdeanalyse-av-ultimovacs-del-1-av-4/
mingus7777
15.10.2023 kl 15:27 4173

Et fantastisk case.
Gadd ikke sette meg inn indere da jeg tenkte «dette er vel no sånn Bergen Bio greier»
Men det er det ikke. Superseriøst opplegg og jobber med noe jeg tenkte var too good to be true.
Kom meg inn «for sent» på 122kr, men anser det som griselavt og gull.
Ultimovacs kan gå så langt at jeg ikke tør tenke på det. (Tenker jo litt på det da😅)
Sydney
15.10.2023 kl 19:14 3954

Du vil jo få de fleste svar på torsdag kl 00,05. Så du slipper ihvertfall vente i 5 år som flere andre har.
mingus7777
15.10.2023 kl 19:43 3950

Så lenge har de vel ikke vært på børs, men kan kanskje trøste seg med en fin snittpris da.
Først og fremst håper jeg denne forskningen fører til mer overlevelse fra div kreftformer:)
Å tjene penger på det er en bonus som er grei å ta med.
Rule
16.10.2023 kl 01:31 3656

kan godt lide perspektivet her dit - "too good to be true". Ja, det må man sige. Bliver utrolig spændende om UV1 kan vise en effekt i NIPU studiet som, er god nok til et phase-3 studie.
Mest spændende må vi nok sige er Initium som kører på mye mye overtid...
De næste dage vil nok vise videre opgang med det tempo der er sat på ca. 4 NOK pr dag. Spændende om en del ikke vil positionere sig yderligere...
Redigert 16.10.2023 kl 01:36 Du må logge inn for å svare
SirJohnny
16.10.2023 kl 10:12 3373

Vi er nå kun dager unna og kunne få bekreftet at verdens første kreftvaksine har effekt på overlevelsen av pasienter - og vi vet i tillegg at bivirknings-profilen er utrolig bra. Dette kan bli tidenes kursoppgang når markedet tar innover seg potensialet i UV1 og shorterne på dekke seg inn. Fin fin mulighet etter de siste dager korreksjon i kursen
Tota
16.10.2023 kl 10:50 3283

Torsdag etter midnatt får vi vite det. Noe må det være. Hvis poenget skulle være at man ikke finner sikker effekt av UV-1 så kan ikke det være nok substans i et LBA som forutsetter ny kunnskap eller ny medisinsk praksis.
rogneveien1
16.10.2023 kl 11:54 3214

Hei.

Har sette denne tendensen før i enkeltaksjer som venter oppdateringer de 15 åra jeg har vært inne på børs. Liker det overhode ikke. Det er alltid noen som vet noe, dette gir ofte utslag i slike nedsalg.( eller kall det hva du vil) Jeg har valgt å vekte meg ned noe, men sitter fortsatt godt lasta. Tør bare ikke å gå "all inn" i denne nå slik tendensen er. Joda jeg vet at gevinsten blir mindre, men det blir også et evnt tap. Hvis denne får "bad news" så har man ikke sjangs å hoppe av før den er ned minimum 50-60% på et øyeblikk. denne aksjen tåler ikke en trøkk til, da imploderer den. Jeg stålsetter meg for de nyhetene som måtte komme og tar av meg hatten for de som tør gå "all inn" Det står det respekt av.
Lykke til
Rule
16.10.2023 kl 12:05 3200

Kan godt lide din logik her og enig - set mange gange. Eneste problem der knækker logikken er at vi ved at kursen slås ned af øget short fra 1 enkelt monster aktør. Jeg ser også kurs risk som tidsbegrænset fordi gode resultater kommer i Initium med svært høj sandsynlighed.
Ja, Lykke til.
elnomi
16.10.2023 kl 12:19 3173

Dette er et veldig godt biasseinnlegg.

Her er det tydelig en som ønsker billig inn og det gjør en ved å snakke om at det presenteres "bas news" på ESMO etter å ha fått en LBA. Tror du virkelig at Ultimovacs ville fått en LBA om de skulle presentere "bad news"?

Har du heller ikke fått med deg de to siste børsmeldingene i oktober?
Ultimovacs Provides 4-Year Update from Phase I Study in Malignant Melanoma: Demonstrating Sustained Long-Term Overall Survival in Patients Treated with UV1 Cancer Vaccine
https://newsweb.oslobors.no/message/601221

Ultimovacs Receives FDA Orphan Drug Designation for the UV1 Cancer Vaccine for Treatment of Mesothelioma
https://newsweb.oslobors.no/message/600985
Redigert 16.10.2023 kl 12:20 Du må logge inn for å svare
rogneveien1
16.10.2023 kl 12:49 3091

Ingenting er bedre enn at du har rett, håper selvsagt på det jeg også.
Ellers gidder jeg ikke kommentere slike tøysete baisepåstander. Det får stå for din egen regning.
Det er deg folk rister på hodet og ler av uansett.

Ha en fin dag og lykke til
elnomi
16.10.2023 kl 13:02 3068

Les utdraget hva du skriver selv, så må det implisere at du mener noen vet mer enn andre og med bare 3 handelsdager igjen til ESMO så må det jo være "bad news" der du mener at noen vet noe. Vi andre er så naive at vi tror en LBA til denne konferansen er godt nytt.

Utdrag" "Har sette denne tendensen før i enkeltaksjer som venter oppdateringer de 15 åra jeg har vært inne på børs. Liker det overhode ikke. Det er alltid noen som vet noe, dette gir ofte utslag i slike nedsalg.( eller kall det hva du vil) . Hvis denne får "bad news" så har man ikke sjangs å hoppe av før den er ned minimum 50-60% på et øyeblikk. denne aksjen tåler ikke en trøkk til, da imploderer den. Jeg stålsetter meg for de nyhetene som måtte komme.

Andre har på kort tid vært med fra rundt kr 70 og noen har benytte anledningen til å gevinstsikre med +50%-75%. Hvis en ser litt på TA og historisk så kommer det alltid en korreksjon etter en slik oppgang.
Slettet bruker
16.10.2023 kl 13:27 3067

For å få godkjent LBA må det være "... phase II or phase III trials with implications for clinical practice or understanding of disease processes. ..."

Og siden NIPU går under clinical practice og ikke disease processes så kan det nesten bare være positiv effekt Helland mener NIPU hadde. Ellers kunne hun ikke ment og ESMO ikke godkjent LBA om den ikke hadde implikasjoner for behandling. Og en feilet studie har ikke påvirkning på behandling, da ville det jo være dagens medisiner fortsatt. Så er ikke så mye å diskutere.

Spørsmålet slik jeg ser det er heller om det er litt gode eller veldig gode OS tall som kommer. Uansett investerer man i Ulti pga INITIUM og ikke NIPU.
Redigert 16.10.2023 kl 13:35 Du må logge inn for å svare
VIP001
16.10.2023 kl 13:31 3160

Du skriver du har 15 års erfaring i aksjemarkedet, men du har totalt to innlegg på FA forumet. Begge er på ULTI i dag, og den første omhandler "innside" informasjon. Trenger ikke være Sherlock Holmes for å forstå intensjonen...

Uansett, nå nærmer det seg første store nyhet av flere nyheter kommende måneder. Tror vi bare har sett begynnelsen av potensiale til Ultimovacs og hva UV1 kan utrette. Ved gode nyheter på torsdag kan det bli minst dobling av kursen. Ved dårlige nyheter vil kursen gruses. Men personlig tror jeg det blir suksess og ser frem til en fin reise i Ulti.
Redigert 16.10.2023 kl 13:33 Du må logge inn for å svare
Rule
16.10.2023 kl 14:00 3139

Det er en god opstilling. Enig. Der skulle være en poster vedrørende disease processer fra samme kant rundt om hvilken scanningsmetode der er bedst egnet til hvad.
Der må komme data her som har relevans for yderligere opfølgning og eller reg. studier.
Den store nedtur fra 130-140 nok var drevet at NIPU ikke nåede top Line pseudo results.