ULTIMOVACS - once in a lifetime!
Hvem er Ultimovacs og hvorfor de vil lykkes.
Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som er i gang med å utvikle en vaksine som skal kunne anvendes i forbindelse med all type kreft og holde den i sjakk. Selskapet mener at de har mulighet til å videreutvikle vaksinen for å virke forebyggende for pasienter som for eksempel har arvelig kreft i sin familie. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011. Professor Gustav Gaudernack står bak selskapets ledende produkt, den universell kreftvaksine, UV1.
Gustav Gaudernack var en av de først som hadde ideen til å stimulere kroppens eget immunsystem mot de mutasjonene som fører til kreft, slik at det gjenkjente kreftceller og angrep dem. Den nye kreftvaksinen er den andre generasjonen av teknologien som professor Gustav Gaudernack har arbeidet med siden starten av 90-tallet. Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.
Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.
Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.
HVORDAN FUNGERER UV1 OG HVA GJØR DEN UNIK?
Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1.
UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt
HVA GJØR AT VI TROR UV1 VIL FUNGERE OG HVOR STÅR VI?
Som nevnt har GV1001 blitt testet på rundt 1000 pasienter, erfaringer fra dette har vært med på å optimalisere sammensetningen brukt i UV1.
I tillegg har UV1 blitt testet i fire ulike fase I kliniske studier i totalt 82 pasienter. Studiene viser at vaksinen er trygg i bruk og har gitt sterke signaler på effekt. I tillegg er det en sterk validering at UV1 testes sammen med BP.Det at både klinikere og Big pharma har vist enorm interesse for å gjennomføre studier med UV1 er også naturligvis svært positivt, se bare på inkludering av pasienter, selv i en verdensomspennende pandemi. CEO, Carlos har presisert at det er ingen problemer å få samarbeidsavtaler det som er utfordringen er å velge riktig indikasjon, kombinasjon og partner – for å oppnå maksimal verdi for aksjonærer og pasienter.
Oppsummert har altså Ultimovacs i dag satt de største medisinselskapene i verden opp mot hverandre med de største og mest verdifulle CPI’ene og er svært godt kapitalisert til å gjennomføre studiene og til eventuelle forhandlinger med big pharma. (500 millioner i banken)
Det finnes ikke andre biotekselskap i verden som gjennomfører 5 store fase 2 studier og utvikler en profylaktisk plattform og samtidig ikke brenner mer enn rundt 35 millioner i kvartalet, (se for eksempel Nano som brenner rundt 110 millioner i kvartalet) og samtidig er priset til vanvittige lave 2 mrd.
Om Ultimo klarer å dokumentere tilsvarende effekt i fase2 som i tidligere forsøk har de skapt medisinsk historie! Aksjonærene sitter da på en universell kreftvaksine, som er billig å utvikle, enkel å distribuere og sette på pasientene, (et stikk i magen og reise hjem etter 30 minutter) og uten bivirkninger.
Ledelsen og innsiderne eier 80% av selskapet om det er omtrent ikke fri flyt, dette vil forsterke oppgangen etter hvert som markedet får opp øynene for Ultimovacs og UV1. Eierstrukturen er en stor fordel og noe som i stor grad sikrer at Ultimovacs ikke blir solgt til Big Pharma for knapper og glansbilder.
NØKKELPERSON
En viktig mann for å oppnå best mulig avtaler er Ton Berkien som Ultimovacs utrolig nok klarte å få på kroken for rundt 1.5 år siden. Ton Berkien har i 15 år jobbet med forretningsutvikling og oppkjøp i legemiddelindustrien.
Han har reist verden rundt, møtt forskere, håpefulle gründere og forretningsutviklere, og forhandlet på vegne av giganter som Amgen og Takeda. Kort fortalt er hans jobb å få Ultimovacs på radaren til de store farmasiselskaper over hele verden. En stilling han også hadde i danske Nuevolution, selskapet som i 2019 ble kjøpt opp av Amgen
En viktig driver de siste årene har vært de store internasjonale aktørenes ønsker om å sikre seg patenter på nye legemidler, etter hvert som deres egne bestselgere går ut på patent og derfor ikke lenger gir store inntekter.
Store oppkjøp i denne sektoren er lange prosesser som gjerne starter med at selskapene inngår samarbeidsavtaler.
Det er lett å ty til Algeta som en referanse. Selskapet ble kjøpt opp av Bayer i 2014, men det startet med et samarbeid de begynte med i 2009. Noe av det samme så vi i Nuevolution, vi inngikk en stor samarbeidsavtale i 2016, som igjen trigget et oppkjøp.
Når de store farmasigigantene er på jakt etter mulige samarbeidsavtaler eller kandidater for oppkjøp, er det spesielt to ting de ser etter: Et lovende utviklingsprogram for legemidler, eller en attraktiv teknologiplattform.
I Algeta sitt tilfelle var Bayer først og fremst interessert i selskapets hovedprogram, kreftmedisinen Xofigo.
For Nuevolution var Amgen interessert i teknologiplattformen for screening av molekyler. Denne ville Amgen bruke på flere av deres terapiområder, i hovedsak immunologi og onkologi.
En attraktiv teknologiplattform var også det Santaris Pharma satt med da det ble kjøpt av Roche i 2014.
– Interessen kan bli trigget av enten en teknologiplattform eller et forskningsprogram, eller begge deler.
Studiene som gjennomføres i dag:
Ultimovacs er i gang med to fase 2-studier der de kombinerer kreftvaksinen sin, UV1, med to sjekkpunkthemmere – nivolumab og ipilimumab – i behandling av pasienter med malignt melanom (føflekkreft med spredning) og mesoteliom (kreft i lungesekken, ofte relatert til asbest).
Den første studien, Initium, driver de selv, mens den andre studien, Nipu, er ledet av Åslaug Helland, som er lungekreftoverlege og forskningsleder for kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus.
I sistnevnte studie er det farmasiselskapet Bristol-Myers Squibb (BMS), som står bak sjekkpunkthemmerne i studien.
Da nyheten om samarbeidet med dette selskapet ble kjent i desember 2019, skjøt aksjekursen til Ultimovacs i været.
I tillegg til de to fase 2-studiene som allerede er i gang, har Ultimovacs også en samarbeidsavtale med den nordiske gynekologiforeningen og AstraZeneca om en studie på livmorhalskreft.
Her bidrar AstraZeneca med sin sjekkpunkthemmer, durvalumab, og sin PARP-hemmer, olaparib, mens Ultimovacs bidrar med sin UV1-vaksine.
Selskapet har også et samarbeid med Halle University i Tyskland, hvor kombinasjonen UV1 og pembrolizumab testes på pasienter med hode-halskreft.
Det at Ultimovacs dag er partnere med BMS og AstraZeneca må ikke undervurderes.
Kort oppsummert
- Universal kreftvaksine
- Innsiderne og eierne eier 80% av selskapet
- Selv med verdensomspennende pandemi har de lykkes med rekrutering av pasienter
- Klinikerne elsker UV1
- Ingen birvirkninger av betydning
- 5 fase 2 studier med 600 pasienter og de største og mest verdifulle CPI’ene
- Partner med big pharma
- Egen teknologiplattform (TET)
- Ekstremt dyktige ansatte i den ypperste verdensklasse (Ton Berkieb, Carlos de Sousa, Sara Mangsbo, Gustav Gaudernack mm)
- Bransjens laveste cash burn vs studienes størrelse og omfang
- 500 millioner i egenkapital
Ultimovacs er det første biotekselskapet jeg har investert i siden Algeta, selskapet har alt, og den muligheten som ligger her får man kanskje bare en eller to ganger i livet. Oppsiden er enorm, krig, inflasjon og pandemi gjør at man faktisk kan handle Ultimovacs 40% fra toppen, dette til tross for at de i perioden har som verdens kanskje eneste biotekselskap holdt inkluderingstakten opp, forlenget patenter mm.
Oppsiden er enorm, tenk på et tall – en universell kreftvaksine…Her vil det skje mye de neste halvåret.
Anbefaler alle å selv lese seg opp på selskapet, teknologien, studiene de skal gjennomføre, eierstruktur og kompetansen til ledelsen.
Personlig er jeg tungt inn i Ultimovacs og har blitt spurt om å sette kursmål, men det ønsker jeg ikke å gjøre – rett og slett for man vil bli stemplet som useriøs, for kursmålene blir hinsides.
Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som er i gang med å utvikle en vaksine som skal kunne anvendes i forbindelse med all type kreft og holde den i sjakk. Selskapet mener at de har mulighet til å videreutvikle vaksinen for å virke forebyggende for pasienter som for eksempel har arvelig kreft i sin familie. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011. Professor Gustav Gaudernack står bak selskapets ledende produkt, den universell kreftvaksine, UV1.
Gustav Gaudernack var en av de først som hadde ideen til å stimulere kroppens eget immunsystem mot de mutasjonene som fører til kreft, slik at det gjenkjente kreftceller og angrep dem. Den nye kreftvaksinen er den andre generasjonen av teknologien som professor Gustav Gaudernack har arbeidet med siden starten av 90-tallet. Som eneste selskap i verden har Ultimovacs blodprøver helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet som utgangspunktet for sin forskning og optimalisering.
Det første forsøket het GV1001, det var aldri meningen at denne vaksinen skulle være den «endelige» vaksinene, men en del av en to trinns rakett. Gjennom to studier av GV1001 klart man å mobilisere immunforsvaret til henholdsvis 55 og 80 prosent av dem som har fått vaksinen vi kaller GV1001. Noen av de dødssyke lungekreft pasientene har fått gjentatte doser av vaksinen gjennom over 15 år og er fortsatt symptomfrie.
Med utgangspunkt i pasienter som disse langtids overlevende, undersøkte Gaudernack og de andre forskerne i laboratoriet nærmere hvor årsaken ligger til at vaksinen er livsforlengende for enkelte, mens andre hadde liten effekt.
De fant ut at svaret ligger i tre proteinbiter, peptider, som de fant i immunresponsen til pasienter med lang overlevelse.
Basert på disse tre peptidene og 30års erfaring utviklet de det vi i dag kaller UV1.
HVORDAN FUNGERER UV1 OG HVA GJØR DEN UNIK?
Ideen med UV1 er å trene opp immunsystemet til bedre å gjenkjenne kreft. For å unngå oppmerksomheten til T-cellene skjuler kreftcellene det som skiller dem fra andre celler.De kan gjenkjennes ved at de bruker telomerase, som virker inne i cellen. Likevel avsløres cellens bruk av telomerase ved at telomeraktiviteten kommer til uttrykk på celleoverflaten gjennom ulike peptider, små biter av enkle proteiner.
I cirka 90 prosent av alle kreftformer benytter kreftcellene telomerase og gjør seg dermed sårbare for UV1.
UV1 består av store doser av de peptidene som kommer til uttrykk på overflaten i kreftcellene. Det lærer T-cellene hva de skal være oppmerksomme, på slik at de kan drepe slike celler. Enkelt og genialt
HVA GJØR AT VI TROR UV1 VIL FUNGERE OG HVOR STÅR VI?
Som nevnt har GV1001 blitt testet på rundt 1000 pasienter, erfaringer fra dette har vært med på å optimalisere sammensetningen brukt i UV1.
I tillegg har UV1 blitt testet i fire ulike fase I kliniske studier i totalt 82 pasienter. Studiene viser at vaksinen er trygg i bruk og har gitt sterke signaler på effekt. I tillegg er det en sterk validering at UV1 testes sammen med BP.Det at både klinikere og Big pharma har vist enorm interesse for å gjennomføre studier med UV1 er også naturligvis svært positivt, se bare på inkludering av pasienter, selv i en verdensomspennende pandemi. CEO, Carlos har presisert at det er ingen problemer å få samarbeidsavtaler det som er utfordringen er å velge riktig indikasjon, kombinasjon og partner – for å oppnå maksimal verdi for aksjonærer og pasienter.
Oppsummert har altså Ultimovacs i dag satt de største medisinselskapene i verden opp mot hverandre med de største og mest verdifulle CPI’ene og er svært godt kapitalisert til å gjennomføre studiene og til eventuelle forhandlinger med big pharma. (500 millioner i banken)
Det finnes ikke andre biotekselskap i verden som gjennomfører 5 store fase 2 studier og utvikler en profylaktisk plattform og samtidig ikke brenner mer enn rundt 35 millioner i kvartalet, (se for eksempel Nano som brenner rundt 110 millioner i kvartalet) og samtidig er priset til vanvittige lave 2 mrd.
Om Ultimo klarer å dokumentere tilsvarende effekt i fase2 som i tidligere forsøk har de skapt medisinsk historie! Aksjonærene sitter da på en universell kreftvaksine, som er billig å utvikle, enkel å distribuere og sette på pasientene, (et stikk i magen og reise hjem etter 30 minutter) og uten bivirkninger.
Ledelsen og innsiderne eier 80% av selskapet om det er omtrent ikke fri flyt, dette vil forsterke oppgangen etter hvert som markedet får opp øynene for Ultimovacs og UV1. Eierstrukturen er en stor fordel og noe som i stor grad sikrer at Ultimovacs ikke blir solgt til Big Pharma for knapper og glansbilder.
NØKKELPERSON
En viktig mann for å oppnå best mulig avtaler er Ton Berkien som Ultimovacs utrolig nok klarte å få på kroken for rundt 1.5 år siden. Ton Berkien har i 15 år jobbet med forretningsutvikling og oppkjøp i legemiddelindustrien.
Han har reist verden rundt, møtt forskere, håpefulle gründere og forretningsutviklere, og forhandlet på vegne av giganter som Amgen og Takeda. Kort fortalt er hans jobb å få Ultimovacs på radaren til de store farmasiselskaper over hele verden. En stilling han også hadde i danske Nuevolution, selskapet som i 2019 ble kjøpt opp av Amgen
En viktig driver de siste årene har vært de store internasjonale aktørenes ønsker om å sikre seg patenter på nye legemidler, etter hvert som deres egne bestselgere går ut på patent og derfor ikke lenger gir store inntekter.
Store oppkjøp i denne sektoren er lange prosesser som gjerne starter med at selskapene inngår samarbeidsavtaler.
Det er lett å ty til Algeta som en referanse. Selskapet ble kjøpt opp av Bayer i 2014, men det startet med et samarbeid de begynte med i 2009. Noe av det samme så vi i Nuevolution, vi inngikk en stor samarbeidsavtale i 2016, som igjen trigget et oppkjøp.
Når de store farmasigigantene er på jakt etter mulige samarbeidsavtaler eller kandidater for oppkjøp, er det spesielt to ting de ser etter: Et lovende utviklingsprogram for legemidler, eller en attraktiv teknologiplattform.
I Algeta sitt tilfelle var Bayer først og fremst interessert i selskapets hovedprogram, kreftmedisinen Xofigo.
For Nuevolution var Amgen interessert i teknologiplattformen for screening av molekyler. Denne ville Amgen bruke på flere av deres terapiområder, i hovedsak immunologi og onkologi.
En attraktiv teknologiplattform var også det Santaris Pharma satt med da det ble kjøpt av Roche i 2014.
– Interessen kan bli trigget av enten en teknologiplattform eller et forskningsprogram, eller begge deler.
Studiene som gjennomføres i dag:
Ultimovacs er i gang med to fase 2-studier der de kombinerer kreftvaksinen sin, UV1, med to sjekkpunkthemmere – nivolumab og ipilimumab – i behandling av pasienter med malignt melanom (føflekkreft med spredning) og mesoteliom (kreft i lungesekken, ofte relatert til asbest).
Den første studien, Initium, driver de selv, mens den andre studien, Nipu, er ledet av Åslaug Helland, som er lungekreftoverlege og forskningsleder for kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus.
I sistnevnte studie er det farmasiselskapet Bristol-Myers Squibb (BMS), som står bak sjekkpunkthemmerne i studien.
Da nyheten om samarbeidet med dette selskapet ble kjent i desember 2019, skjøt aksjekursen til Ultimovacs i været.
I tillegg til de to fase 2-studiene som allerede er i gang, har Ultimovacs også en samarbeidsavtale med den nordiske gynekologiforeningen og AstraZeneca om en studie på livmorhalskreft.
Her bidrar AstraZeneca med sin sjekkpunkthemmer, durvalumab, og sin PARP-hemmer, olaparib, mens Ultimovacs bidrar med sin UV1-vaksine.
Selskapet har også et samarbeid med Halle University i Tyskland, hvor kombinasjonen UV1 og pembrolizumab testes på pasienter med hode-halskreft.
Det at Ultimovacs dag er partnere med BMS og AstraZeneca må ikke undervurderes.
Kort oppsummert
- Universal kreftvaksine
- Innsiderne og eierne eier 80% av selskapet
- Selv med verdensomspennende pandemi har de lykkes med rekrutering av pasienter
- Klinikerne elsker UV1
- Ingen birvirkninger av betydning
- 5 fase 2 studier med 600 pasienter og de største og mest verdifulle CPI’ene
- Partner med big pharma
- Egen teknologiplattform (TET)
- Ekstremt dyktige ansatte i den ypperste verdensklasse (Ton Berkieb, Carlos de Sousa, Sara Mangsbo, Gustav Gaudernack mm)
- Bransjens laveste cash burn vs studienes størrelse og omfang
- 500 millioner i egenkapital
Ultimovacs er det første biotekselskapet jeg har investert i siden Algeta, selskapet har alt, og den muligheten som ligger her får man kanskje bare en eller to ganger i livet. Oppsiden er enorm, krig, inflasjon og pandemi gjør at man faktisk kan handle Ultimovacs 40% fra toppen, dette til tross for at de i perioden har som verdens kanskje eneste biotekselskap holdt inkluderingstakten opp, forlenget patenter mm.
Oppsiden er enorm, tenk på et tall – en universell kreftvaksine…Her vil det skje mye de neste halvåret.
Anbefaler alle å selv lese seg opp på selskapet, teknologien, studiene de skal gjennomføre, eierstruktur og kompetansen til ledelsen.
Personlig er jeg tungt inn i Ultimovacs og har blitt spurt om å sette kursmål, men det ønsker jeg ikke å gjøre – rett og slett for man vil bli stemplet som useriøs, for kursmålene blir hinsides.
Redigert 11.07.2022 kl 00:39
Du må logge inn for å svare
PHOinvestor
14.02.2024 kl 09:05
6316
vi får se på rapporten i løpet av dagen, mye å sette seg inn i , me nså langt ser den positiv ut
PHOinvestor
14.02.2024 kl 09:07
6405
Groundbreaking Off-the-Shelf Vaccine Shows Promise for KRAS Mutated Tumors 59
Ultimovacs ASA's UV1 vaccine shows potential in delaying cancer recurrence for pancreatic and colorectal patients with KRAS mutations. Pending INITIUM trial results could revolutionize cancer treatment
Ultimovacs ASA's UV1 vaccine shows potential in delaying cancer recurrence for pancreatic and colorectal patients with KRAS mutations. Pending INITIUM trial results could revolutionize cancer treatment
Gunnars
14.02.2024 kl 09:12
6409
Får et fortjent løft etter god q4. Skulle bare mangle. U leverer igjen, og klokken tikker mot mars. Øretrillerne håper jeg er historie, men anus vil nok ikke gi seg. Se på det som en kjøpsanledning. Og vi andre, hold!
elnomi
14.02.2024 kl 09:16
6506
klokken tikker mot mars»
Helt rett og klokkene tikker fort.
Det er ikke mange børsdager igjen til mars nå.
Ønsker en å være posisjonert for det som kommer må en neste skynde seg litt nå mens kursen enda er under kr 140
Helt rett og klokkene tikker fort.
Det er ikke mange børsdager igjen til mars nå.
Ønsker en å være posisjonert for det som kommer må en neste skynde seg litt nå mens kursen enda er under kr 140
mingus7777
14.02.2024 kl 09:20
6555
Ser at noen humrer over at kursen kan gå x25 - vi får se da. Hvis man ikke ser at denne kan ha en helt sinnesjuk oppside så er man ikke helt våken.
Fluefiskeren
14.02.2024 kl 12:02
6378
En time igjen til selve presentasjonen. Kan følges her:
https://channel.royalcast.com/hegnarmedia/#!/hegnarmedia/20240214_1
https://channel.royalcast.com/hegnarmedia/#!/hegnarmedia/20240214_1
Gunnars
14.02.2024 kl 12:23
6341
Anus postene på 175 sliter nå. Prøver desperat å holde den i minus. Laster videre med gjenfunnet tørt krutt, hold!
Andersiverden
14.02.2024 kl 15:29
6147
"The results from INITIUM may be ground-breaking. If the trial meets the primary endpoint, it will be the first time an off-the-shelf cancer vaccine demonstrates a clinical benefit over the current gold standard of immunotherapy for this indication, ipilimumab and nivolumab". Sakset fra Q4 23. Kan gå veien..eller kan gå til h....
elnomi
14.02.2024 kl 15:36
6166
Det er en god sannsynlighet for at Ultimovacs kan bli en verdensssensasjon. Og det beste med det er at det kun få børsdager igjen til vi har svaret på det når børsmeldingen foreligger i mars. Mer spennende kan det ikke bli.
PHOinvestor
14.02.2024 kl 16:32
6050
Har hørt igjennom presetasjonen , imponerende, anbefales, ikke mindre enn 5 fase 2 programmer/forsøk har de gående.
Hør lederens siste minuter, hva som skal skje de neste mnd, dæven
Hør lederens siste minuter, hva som skal skje de neste mnd, dæven
Rule
14.02.2024 kl 16:40
6024
Just præcist: Ones-in-a-lifetime risk/reward bet.
Reward: kan blive astronomisk og der er påvist rigtig fin chance for det på TekInvestor.
Risk: det meste af ens indskud tabes,men der er signifikant short der skal hjemkøbes og der er 5 studier, hvoraf vi har positiv resultat på NIPU, så helt i dørken kan det faktisk ikke gå.
Reward: kan blive astronomisk og der er påvist rigtig fin chance for det på TekInvestor.
Risk: det meste af ens indskud tabes,men der er signifikant short der skal hjemkøbes og der er 5 studier, hvoraf vi har positiv resultat på NIPU, så helt i dørken kan det faktisk ikke gå.
mrleksa
14.02.2024 kl 16:41
6053
ULTIMOVACS
+1,18%
137,0 NOK
Redeye: Ultimovacs Q4 2023 - One month to judgement day
14.2.2024 15:48 • MFN •
Redeye comments on Ultimovacs' Q4 2023 report, with the company having confirmed its intention to communicate INITIUM top-line data in March 2024e. These top-line data have been a long time coming and will represent a proverbial 'fork in the road' for Ultimovacs.
Read more and download the Research Update.
Follow companies at Redeye to receive the latest equity research within Life Science and Technology.
This is a press release from Redeye - Research Powered Investment Banking. www.redeye.se/
Attachments
Ultimovacs Q4 2023 - One month to judgement day
Redeye
+1,18%
137,0 NOK
Redeye: Ultimovacs Q4 2023 - One month to judgement day
14.2.2024 15:48 • MFN •
Redeye comments on Ultimovacs' Q4 2023 report, with the company having confirmed its intention to communicate INITIUM top-line data in March 2024e. These top-line data have been a long time coming and will represent a proverbial 'fork in the road' for Ultimovacs.
Read more and download the Research Update.
Follow companies at Redeye to receive the latest equity research within Life Science and Technology.
This is a press release from Redeye - Research Powered Investment Banking. www.redeye.se/
Attachments
Ultimovacs Q4 2023 - One month to judgement day
Redeye
Gunnars
15.02.2024 kl 09:59
5611
Solid utvikling dd. Nå mangler bare at en stor eller flere store flagger sitt innehav, så drar denne fortjent nordover og til himmels. Vi troende holder. :)
elnomi
15.02.2024 kl 10:01
5636
Følg med nå. Er det noen aktører som vil inn og posisjonere seg før mars? Ikke mange børsdager igjen å gjøre det på.
Gunnars
15.02.2024 kl 10:04
5640
Spot on, enda tid til mars.
Likte uttalelsen til sausen, hvis den var riktig ; ville på cnn ved gode resultater. Han har trua :)
Likte uttalelsen til sausen, hvis den var riktig ; ville på cnn ved gode resultater. Han har trua :)
Gunnars
15.02.2024 kl 10:18
5595
Liker omsetningen dd, og særlig den som støtte kjøper på beste kurs og legger litt trøbbel for anus med poster på 1:2:og 3 aksjer.
Bare stå på, klæm anus skikkelig :(
Bare stå på, klæm anus skikkelig :(
elnomi
15.02.2024 kl 10:52
5506
Sausen er offensiv og som noen påpeker på et annet forum. Sausen/Ulti har vært veldig nøkterne i informasjon/kommunikasjon men nå er det mer offensive takter her.
rockpus
15.02.2024 kl 11:45
5404
Fluefiskeren skrev Sausen? Hva er det?
Det er kallenavnet man bruker på CEO Carlos de Sousa. ;-)
Fluefiskeren
15.02.2024 kl 11:49
5392
He-he. Mye jeg ikke fått med meg. Har i hvert fall forstått at Anus er Janus. Eget kodespråk her?
PHOinvestor
16.02.2024 kl 08:20
5040
Q4 2023: En måned til dommedag
Redeye kommenterer Ultimovacs Q4 2023-rapport, og selskapet har bekreftet sin
intensjon om å kommunisere INITIUM-topplinjedata i mars 2024e. Disse topplinjedataene har
vært en lang tid kommer og vil representere en velkjent "gaffel i veien" for Ultimovacs.
INITIUM-topplinjedata planlagt til mars 2024e
I midten av januar 2024 innsnevret Ultimovacs tidsrammen for kommunikasjon av INITIUM
topplinjedata til mars 2024e. INITIUM utgjør en kritisk katalyse
Redeye kommenterer Ultimovacs Q4 2023-rapport, og selskapet har bekreftet sin
intensjon om å kommunisere INITIUM-topplinjedata i mars 2024e. Disse topplinjedataene har
vært en lang tid kommer og vil representere en velkjent "gaffel i veien" for Ultimovacs.
INITIUM-topplinjedata planlagt til mars 2024e
I midten av januar 2024 innsnevret Ultimovacs tidsrammen for kommunikasjon av INITIUM
topplinjedata til mars 2024e. INITIUM utgjør en kritisk katalyse
PHOinvestor
16.02.2024 kl 08:29
5040
Positiv INITIUM-avlesning vil sannsynligvis gi muligheter for forretningsutvikling
UV1 og KPI kombinasjonsbehandling har bredt potensial anvendelighet på tvers av kreft
indikasjoner, eksemplifisert ved Ultimovacs' pipeline av fem fase II-studier med UV1 kombinert
med KPI. Imidlertid er sen-stadium onkologiske studier dyre, for eksempel cUSD40m-60m per forsøk
eller flere. Dermed får du tilgang til et Big Pharma-selskaps organisatoriske infrastruktur og
økonomiske ressurser vil gjøre det mulig for Ultimovacs å drive en bred prøvepipel på sent stadium
UV1 og KPI kombinasjonsbehandling har bredt potensial anvendelighet på tvers av kreft
indikasjoner, eksemplifisert ved Ultimovacs' pipeline av fem fase II-studier med UV1 kombinert
med KPI. Imidlertid er sen-stadium onkologiske studier dyre, for eksempel cUSD40m-60m per forsøk
eller flere. Dermed får du tilgang til et Big Pharma-selskaps organisatoriske infrastruktur og
økonomiske ressurser vil gjøre det mulig for Ultimovacs å drive en bred prøvepipel på sent stadium
Rule
16.02.2024 kl 10:44
4907
Just præcist. Udviklingen kan accelereres ved partnerskab. Når (hvis) vi får primary endpoint met om 2-3 uger, ja så skal der nok komme mye interesse. Som Carlos sagde i FA interview:
…the results we get now is up against gold standard of care and if positive this is SPECTACULAR ! ! !
…the whole world - and I am not exaggerating - is waiting for these results ! ! !
…the results we get now is up against gold standard of care and if positive this is SPECTACULAR ! ! !
…the whole world - and I am not exaggerating - is waiting for these results ! ! !
Rassen
17.02.2024 kl 10:42
4545
Noen som gidder å forklare hva PE-mer er og betyr? Folk snakker om å kjøpe mer når PE-met kommer….. hvorfor det?
Studien er satt opp med kriterier som sier om det den studerer fungerer eller ikke. PE met for INITIUM forteller at det er signifikant bedre effekt for de som får UV1 enn kontrollen, de dom bare får standardbehandling.
Så PE ( Primary Endpoint) møtt, betyr gull for Ultimovacs.
Så PE ( Primary Endpoint) møtt, betyr gull for Ultimovacs.
SomSa
17.02.2024 kl 14:04
4397
Kasse må fylles hvis det blir aktuelt med en partnersamtale. Hør på CEO på finansavisens TV intervju, jeg tror det var torsdag. DNB (podcat ) tror at de må hente 350 mil. Nanov og PCIB bør være en lærepenger for de som tror dataene må være gode og satset mer enn de har råd til å tape.......
elnomi
17.02.2024 kl 14:14
4398
Ulti har penger ut dette året og resultatene kommer i mars. Blir null problem med finansiering med gode resultater og det kam skje på mange måter. Tenker det er rett å sammenlikne med Algeta.
2024 kan virkelig gi mange nye millionærer som aksjonær i Ultimovacs. Snart, uhyre snart etter åresvis med forskning, har vi svaret.
2024 kan virkelig gi mange nye millionærer som aksjonær i Ultimovacs. Snart, uhyre snart etter åresvis med forskning, har vi svaret.
SomSa
17.02.2024 kl 15:57
4297
De skal ikke få penger fra Nav mens de henter penger, de må hente penger før kassa går tomt. Det er 2 forskjellig mellom de har penger ut dette året og når de må hente penger. Ellers hør på hva CEO sa.
Londonmannen
17.02.2024 kl 17:56
4193
Ja, runwayen er kun ut året og pengermå hentes i god tid før den tid. Men det er forskjell å hente penger før og etter avlesning, spesielt dersom U innfrir på målingene. Dersom de gjør det kan det være behov for et langt lavere beløp, i tillegg kan de hente pengene til en langt bedre kurs. Så jeg skjønner at ledelsen venter til etter avlesningen i mars og sågar etter presentasjon på ASCO. Og sant og si, dersom U innfrir på avlesningen gjør der meg fint lite deesom de må hente penger for å komme i gang med å kommersialisere UV1.
Rassen
17.02.2024 kl 23:24
3966
Hva betyr dette spørsmålet og hva har det for betydning???
Vil INITIUM lese av med PE met eller PE not met?
Vil INITIUM lese av med PE met eller PE not met?
Jeg svarte deg i går på hva det betyr.
SomSa
18.02.2024 kl 12:08
3687
Rassen skrev Ikke fått noen forklaring på hva dette betyr…
'https://www.healthtalk.no/carlos-de-sousa-initium-studien-ultimovacs/ultimovacs-har-fatt-klarsignal-til-alternativ-avlesning-av-foflekkreftstudien/179673
Det hjelper ikke bare med gode tall
¦
¦
¦
"Dersom pasientene i INITIUM studien ikke har en signifikant lengre progresjonsfri overlevelse enn dette har ikke UV1 en tilleggseffekt."
----------
https://www.researchgate.net/figure/Explanation-of-primary-endpoints-in-acute-myeloid-leukemia-clinical-trials_fig1_323009996
Det hjelper ikke bare med gode tall
¦
¦
¦
"Dersom pasientene i INITIUM studien ikke har en signifikant lengre progresjonsfri overlevelse enn dette har ikke UV1 en tilleggseffekt."
----------
https://www.researchgate.net/figure/Explanation-of-primary-endpoints-in-acute-myeloid-leukemia-clinical-trials_fig1_323009996
Redigert 18.02.2024 kl 12:08
Du må logge inn for å svare
PHOinvestor
18.02.2024 kl 13:14
3786
Anbefaller og lese seg opp på ULT på tekinvest, mye bra innlegg der.
Som skrevet der vil Ult presentere resultater på farma konferanseom UV1 i mai, 40000 deltagere.
For att de skal rekke påmeldingsfrist må hovedtallene offentigjøres i begynnelsen av mars.
Det betyr att vi har 2 uker å kjøpe/selge, nærmer seg nå
Som skrevet der vil Ult presentere resultater på farma konferanseom UV1 i mai, 40000 deltagere.
For att de skal rekke påmeldingsfrist må hovedtallene offentigjøres i begynnelsen av mars.
Det betyr att vi har 2 uker å kjøpe/selge, nærmer seg nå
Redigert 18.02.2024 kl 13:16
Du må logge inn for å svare
elnomi
18.02.2024 kl 14:12
3755
Du er negativ til alt av norske bio og farma selskaper. Generelt har du hatt rett i de aller fleste selskapene du har kommentert de siste årene, men for Ultimovacs tror jeg du tar feil og at resultatene i mars blir gode. Spennede dager nå fremover.
Andersiverden
18.02.2024 kl 16:06
3660
Rekken av norske biohavarier er lang. Ultimo har 5 fase II studier. Ingen har de terminert selv og ingen er blitt terminert av div regulatoriske myndigheter. Hva må til for at de kommer videre? Hvor store er sjansene? Hvor langt har de kommet i forhold til konkurrenter? Har lastet litt opp i uka som gikk.
Redigert 18.02.2024 kl 16:11
Du må logge inn for å svare
elnomi
18.02.2024 kl 16:54
3791
Nå er det kun en ting som betyr noe og det er resultatene som Ultimovacs melder i mars. Gå inn på tekinvestor og les informasjon der.
klarak
18.02.2024 kl 17:18
3733
Du skriver: ``Det er 2 forskjellig mellom de har penger ut dette året og når de må hente penger.`` Jeg prøver virkelig etter beste evne, men jeg forstår ikke noe av hva du skriver. Du har vel ikke lukta på sokkene dine?