Voldelige og farlige asylsøkere skal plasseres i Øyer.

08.11.2018 kl 21:19 925

Mulig de skal trene i Hafjell?

I snart ett år har myndighetene forsøkt å finne et bosted for asylsøkere som er voldelige og en fare for omgivelsene.

Øverst i dalsida i Øyer i Gudbrandsdalen ligger Sølvskottberget, omgitt av skog og med en mektig utsikt over dalføret. I sør skimtes kraftanlegget ved Hunderfossen, eventyrslottet i familieparken og skiløypene i Hafjell.Før i tida var det rehabiliteringssenter her. Det over 2000 kvadratmeter store bygget har for det meste stått tomt de siste sju åra. Nå kommer det omsider en ny leietaker som vil gi nytt liv i bygningene og samtidig tilføre 40 til 50 kjærkomne arbeidsplasser til distriktskommunen.

Jeg lurer faen på hva disse gjør her i landet? Hvis de er voldelige og farlige så hvorfor er de her?

https://www.nrk.no/ho/xl/den-skremmende-naboen-1.14280067


Redigert 08.11.2018 kl 21:20 Du må logge inn for å svare
Yess
08.11.2018 kl 21:25 921

Svaret er enkelt. Det er både berikende og lønnsomt i følge media og våre politikere.
Wish
08.11.2018 kl 21:31 917

Voldelige asylsøkere.....

Lukket mottak og rask saksbehandling for disse berikerne som ikke må få berike samfunnet!

Vi må bare gratulere Øyer kommune med sine nye innbyggere. Det er dette innbyggerne har stemt for, så da er det bare helt fortjent at innbyggerne får sin rettmessige andel av ran, slosskamper,voldtekter og drap i tiden som kommer. I øyer har AP og SP 72% tilsammen med h.h.v. 42 og 30%.

Dette er multikultur i praksis, og innbyggerne må åpne sine hjerter for disse multikulturelle godguttene. Husk at de flykter for sine liv og har alle hatt en grusom barndom. En ekstra bonus er at de nok også er høyt utdannede leger, ingeniører og sykepleiere. Innbyggerne bør nok fortsette å stemme på sosialistene slik at de kan få enda flere varme hender til kommunen.
Yess
08.11.2018 kl 21:52 906

Tenk dere hvor mye Øyer Kommune tjener på alle de nye flotte innbyggere. Gode skattebetalere og berikende med sin kultur.
Vomit
08.11.2018 kl 21:54 904

Ja,Aps velgere har selv indirekte stemt for dette,så hvorfor sutre nå?
Ap forsvarer galskapen,så nå må velgerne ta konsekvensene av den
politikken de støtter ved valg!

Du skal ikke tåle så inderlig vel den berikelsen som ikke rammer deg selv!

Vi andre ser galskapen og vil ha lukket mottak og sikkerhet for nordmenn.
Hvorfor har disse voldelige berikerne rettigheter til å kunne gå fritt ute i samfunnet?
De er trygge fra det de hevder å flykta fra på lukket mottak.
Yess
08.11.2018 kl 22:07 896

Det er bare de velstående og ressurssterke innbyggerne med Feministen Martine Aurdal i bydelen Montebello i Oslo som ikke ønsker asylsøkere i nabolaget. Merksnodig det!

Synes regjeringen og UDI gjør en god jobb her. Flyktningmottak og utplassering av flyktninger bør som hovedregel skje til RØDE kommuner. Der vet vi at folk er mest postitive og inkluderende (eller naive som noen vil påstå). Hadde man sendt disse rabiate afghanerne til en blå kommune, ville det garantert blitt store problemer.

Sosialistene har stemt i mot lukkede mottak og rask utsending, så hva er da mer fornuftig enn å sende dem til blødrødt landskap?


Virkeligheten vil etterhvert innta disse erkesosialistiske bygdene også. Sakte men sikkert skjønner de prisen de må betale. Etter 3 år forsvinner de statlige bidragene, og da går kostnadene til kulturpersonene ut over tjenestetilbudet til dem selv. Om det er fler enn 10 muslimer i en bygd som ikke er så integreringsvennlig, får det lokale lendsmannskontoret store problemer. Sikkert ikke helt tilfeldig at det blir nedlagt.

AP, SV, SP, Krf og kommunistene bryr seg ikke spesielt mye om å finne ut hvem som kommer inn i landet. Om de er multi drapsmenn, pedofile, voldtektsmenn eller bare psykotiske, PST eller manisk depressive, er ikke så interessant for dem. Den beste løsningen for dem og batikkheksene er å slippe dem alle inn å se hva som skjer.

Mange av oss, og spesielt de som har kjennskap til muslimske land, har forutsett dette for et par tiår siden....
Nuka
09.11.2018 kl 07:11 832

Hvorfor er ikke disse voldelige asylsøkerne sendt hjem for lenge siden ? Å skylde på ÅP blir litt for dumt.
dirken
09.11.2018 kl 09:01 819

Husker dere tilbake til rødgrønn tid hvrdan FrP tok til orde for lukkede mottak? Og hvordan pipen fikk en annen lyd så fort Anders Anundsen ble justisminister? Plutselig var trandum lukket mottak nok.

Hvis disse voldelige asylsøkerne påstår å være på flukt fra noe eller noen er de trygge på lukket mottak.
Det er ingen menneskerettighet å fritt kunne berike vantro i Norge!
Rask saksbehandling mens de er trygge på lukket mottak gir dem det de kan forvente.

Ap-velgerne får nå selv merke konsekvensene av Aps naive politikk,og dette er velgere som valgte vekk Frp!
Nuka
09.11.2018 kl 11:12 789

Hvordan kan du legge skylda på AP ? Det bør du forklare.

Den som har våget å ta til orde for at disse menneskene kanskje ikke burde fått søke asyl i Norge i det hele tatt, blir umiddelbart stemplet som rasister. På ordførerkontoret i Øyer sitter Brit Kramprud Lundgård fra Arbeiderpartiet.
De som er kritiske til mottaket kan ha flere motiver, hevder hun. Hun tviler på om reaksjonene ville vært de samme hvis det var snakk om utagerende og voldelige nordmenn. – Det skal ikke stikkes under en stol at det finnes rasister også i Øyer, sier hun.
Etter massiv kritikk fra de lokale innbyggerne i Øyer, så sitter altså denne super arrogante AP-politikeren på sin høye hest og sier følgende:
– Vi får det mer eller mindre i fanget. Staten har bestemt at dette skal ligge i Øyer. Da har jeg valgt tilnærmingen at vi bretter opp ermene og sier at dette skal vi få til. Vi har et samfunnsansvar.
Her er det kun en ting å gjøre – Lundgård og samtlige politikere og byråkrater som har bestemt dette, får privat huse disse menneskene – eller også få sendt dem ut av landet. Det bør være en selvfølge selv for kronisk naive at man ikke engang trenger å vurdere en asylsøknad fra en voldelig og farlig person."

https://resett.no/2018/11/09/nei-na-far-det-jammen-vaere-nok/

Det kom vel dessuten frem i programmet at ordføreren løy seg fra ansvaret; det var slett ikke slik at Øyer fikk dette "opp i fanget", men faktisk SØKTE OM å få asylmottaket til Øyer, en søknad som gjennomgikk en streng kvalifiseringsprosess. Men i frykten for å møte AP-ordføreren i butikken, så klarte vel ikke AP-folket i bygda å få med seg en slik detalj.
Redigert 09.11.2018 kl 11:36 Du må logge inn for å svare
nekkejk
09.11.2018 kl 11:36 784

I en del frepperhoder er det Ap som har skylda for alt som er galt. Slik genereres hatet mot Ap. Vi har dessverre sett hva det kan føre til.

Eller så er det uttalelsen fra AP-ordføreren " Det skal ikke stikkes under en stol at det finnes rasister også i Øyer" som skaper hat mot AP.

Eller synes Neket at det er greit å omtale sine medbygdinger på den måten??? For hvem er Lundegård til å dømme?

Faktisk så er "AP-hatet" bare noe som finnes i APs egen oppfatning for å skjerme APs politikk og mangel på sådan fra kritikk.

Ingen gidder å hate dere! Vi går da ikke rundt og hater!
Redigert 09.11.2018 kl 11:44 Du må logge inn for å svare
Prelle
09.11.2018 kl 11:49 776

Aps velgere er jo såååå inkluderende,angivelig i motsetning til Frps velgere,
så derfor lyder det hult når de nå kan betakke seg for å få voldelige asylsøkere
som naboer.
Voldelige asylsøkere skal bo i lukket mottak mens sakene behandles.Ved avslag er det rett ut av Norge!
Nuka
09.11.2018 kl 11:55 773

Hvorfor bor de da ikke i lukkede mottak ? Er det ikke Høyre/FRP /Venstre som styrer dette landet ?

Nuka husker ikke det helvetes bråket AP lagde da regjeringen ville gjøre Trandum til lukket mottak? Umulig å få igjennom i Stortinget!

(Debatten blir gørr-kjedelig når alt nå tas fra grunnen hver gang - du kan ikke komme inn midt i filmen og forvente at alle andre skal forklare deg hele hendelsesforløpet.)
Redigert 09.11.2018 kl 12:03 Du må logge inn for å svare
Nuka
09.11.2018 kl 12:37 756

Trandum har vel vært lukket utlendingsinternat siden 2000.
Lisse
09.11.2018 kl 12:48 752

Med både V og Krf med for å få flertall greier ikke Høyre og Frp å føre en stram nok politikk.
Det er noe fundamentalt galt når voldelige asylsøkere skal plasseres ute i samfunnet og ikke på lukket
mottak mens saksbehandlingen pågår!
At folk i Øyer reagerer på å få voldelige asylsøkere dom naboer er høyst forståelig!

At lokalpolitikeren fra Ap bagatelliserer farene med voldelige asylsøkere og sammenligner det med fest på lokalet og slåssing
er utrolig patetisk!

Når politikerne først har bestemt at også norske jenter skal gjengvoldtas og at vi skal ha flere overfallsvoldtekter er det vel mest rettferdig at dette skjer med de som har besluttet dette eller de som har stemt på dem. Selv om de samme politikere og deres medsammensvorne har forsøk å skjule det, er det tilnærmet 100% innvandrere som begår dette. Av dem igjen er det vel godt over 90% med muslimsk bakgrunn.

Sosialistene, med AP i spissen, har stemt ned mange av de mest effektive tiltakene mot asylsvindlere. Stortinget har sågar overstyrt regjeringen for å forhindre utsendelser av bl.a. Oktoberbarna. Støre selv lagde stor furore da Listhaug påpekte at Arbeiderpartiet satt terroristenes rettigheter fremfor sikkerheten til norske borgere. Hun ville som kjent frata "norske" terrorister pass og statsborgerskap, men det ville ikke Støre ha noe av.

Norge har dermed ingen midler for å nekte muslimske terrorister i å komme inn i landet igjen. Om norske jihadister drar til treningsleire i muslimske land eller folk som er etterretningsagenter for andre regimer kommer tilbake kan ikke Norge gjøre annet enn å slippe dem inn. Dersom myndighetene har tilstrekkelig bevis kan de prøve seg i de norske rettsalene og forsøke å få dem fengslet. Dette er uhyre tid- og ressurskrevende og går følgelig ut over alt annet arbeid de samme myndighetene har for å sikre folk mot andre farer. F.eks. triggerhappy folk med en interesse for gjødselbomber.

Nå vil det komme terroraksjoner i Norge i tiden som kommer og antall overfallsvoldtekter vil øke i takt med økningen av muslimer i landet. Sannsynligheten for at en odelsjente i Øyer får kjørt seg kraftig har vel økt dramatisk med denne kulturberikelsen kommunen har importert. Vi kan jo bare håpe at folk flest da er såpass fornuftig at de når dette skjer sender noen varme tanker til politikerne som har latt dette skje.
09.11.2018 kl 14:29 729

Meget bra skrevet Polimeker
Nuka
09.11.2018 kl 14:59 722

For noe tøvprat ! Høyre /FRP med støttepartiene KrF og Venstre , har flertall i stortinget. Så legg heller skylda på KrF og Venstre.

Når asyl og godhetsindustrien er etablert i stor skala får man også de som er lysår fra å være noe som helst i nærheten av å være "flyktning" De fleste er jo ikke det. De griper bare mulighetene som følger av å bo i allahs mislykkede samfunn. Likefult kommer islamistaraberne til Europa og Norge for å skaffe seg penger og sende hjem til familiene i arabistan. Noen er mer åpenbare kriminelle enn andre. Knivstikkere, voldtekter, drap, ran florer blant araberpsykopatene. De er farlige. Mer farlige enn å slippe de sinnsyke ut fra norske sykehus. Men dette er tross alt Lysbakkens, Støre, Hareides og andre radikale sosialistsympatisørera gode venner de heier inn i humanismens navn. En syk og farlig politisk ideologi som kalles sosialisme
Redigert 10.11.2018 kl 00:15 Du må logge inn for å svare
Nuka
10.11.2018 kl 00:26 695

Hvorfor er ikke disse farlige asylsøkerne sperra inn på Trandum ? Kom ikke å skyld på AP. Det er Erna, Siv og Trine som styrer,.

Nuka skriver,
For noe tøvprat ! Høyre /FRP med støttepartiene KrF og Venstre , har flertall i stortinget. Så legg heller skylda på KrF og Venstre.

Det er i og for seg rett, men Krf og V har heller ikke noe flertall så de er avhengige av å stemme sammen med sosialistene. AP eller SP derimot, er store nok til at de helt selvstendig kan avgjøre om forslagene til regjeringen skal bli vedtatt eller ei.

Regjeringen kan sikkert selv sette i gang å bygge lukkede mottak, men det hjelper lite når de ikke har lovhjemler for å fylle dem opp med folk.

Slik systemet nå er må norske myndigheter bevise "utover enhver rimelig tvil" at folk som flømmer inn i landet her utgjør en fare for samfunnet om de skal interneres. Selv om PST eller etterretningen har opplysninger om at folk kan være terrorister eller drapsmenn, er det ikke nok til å putte dem i forvaring. Hver enkelt av dem vil få oppnevnt sin egen forsvarer og myndighetene må kjøre en prosess mot dem en etter en - gjerne i flere rettsinstanser.

Slik systemet burde ha vært er at alle som søker asyl i Norge burde interneres i lukkede mottak inntil deres identitet var avklart og man hadde forsikret seg om at de ikke utgjør noen fare for samfunnet. For de som da samarbeider med myndighetene vil dette kunne ta kun noen timer eller dager, for andre ville de bli sittende inntil uttransportering.

Det regjeringen foreslo var ikke engang i nærheten av dette, men kun at dette skulle gjelde dem som var mistenkt for terrorisme eller alvorlige forbrytelser mot menneskeheten. Selv det ville ikke Støre og Vedum ha noe av, de synes det er bedre at de slippes ut på gata og løs på det norske folk. De mener at en venstrevridd tingrettsdommer er bedre kvalifisert til å avgjøre slikt enn UDI, etterretningen eller PST.

Om Osama bin Laden eller Jihadi John hadde klart å ta seg til Svinesund og krevd asyl, hadde de trolig blitt sluppet rett ut på gata igjen og først bura inne etter et år eller to når alle ankemuligheter var oppbrukt. Ikke lett for norske myndigheter å kunne føre bevis for at det var Jihad John som stod på grensen og at det faktisk var han som hadde skåret hodet av folk i Syria. I svært mange tilfeller vil ikke etterretningen engang kunne fremlegge bevis de har i frykt for å røpe sine kilder eller internasjonale partnere.

Det er jo også en kjennsgjerning at flesteparten av de som søker asyl spyler sine id papirer i dass og at det dermed blir en stor jobb for myndighetene å finne ut av hvem de egentlig er, deres alder, opphav og rulleblad. Om samtlige hadde blitt internert vil jeg tippe andelen av folk uten ID papirer ville sunket dramatisk. Ikke minst ville det også bedret samarbeidsviljen for de som ikke har det.

Voldelige og farlige asylsøkere finnes ikke. Dette er kriminelle som er på flukt og bør interneres og hentes på hjemlandets regning.
Sotah
10.11.2018 kl 13:15 661

Tafatte og inkompetente justisministre fra Frepp, muligens?
*JBJB`
10.11.2018 kl 14:19 643

Hei Zoten/venner:))

Og...hehehe - litt merkelig at den handlekraftige Justisministeren med gull korset rundt halsen og smilet om munnen måtte forlate sin post i så fall, Zoten - hun som satte nasjonens interesser foran terroristenes rettigheter, vettu - sentralkomiteen i Araberpartiet satte Utøya kortet i spill for å fjerne henne og nektet å høre unnskyld fire ganger fra Stortingets talerstol - zånn var det bare...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Farlige araberpsykopater må holdes innestengte til de er skysset ut av landet, eller avhendet på annen måte. Det gjelder i grunnen hele det arabiske kollektivet, men det ser ikke blodrøde sosialister. De floskler om en "streng og rettferdig asyl og innvandringspolitikk". De overlater knivstikkere, voldtekter, ran, drap til rettsvesenet. Nede på bakken ligger ofrene. Sosialister er ikke opptatt av folks trygghet.
Redigert 14.11.2018 kl 00:50 Du må logge inn for å svare

APE består av 50% pappskaller og 50% glupe muslimer, og - ja - vi ser alle hva det fører til.....