IOX - Ny oppgang i produksjonen:)


Oslo, 9 November 2018: Below please find average gross operated production in October 2018 and corresponding numbers for September 2018.
IOX operated October 2018 September 2018
Boe/d* Bopd * Boe/d* Bopd**
Colombia 1711 1309 1604 1198
* Barrels of oil equivalents per day
** Barrels of oil per day

Go’morgen halloween,vel egentlig ok og positivt.

Jeg har sendt mail til IR om noen av disse fatene er fra Vikingo. Hadde vært fett om det ikke hadde vært med noen derfra:-) Disse 107 fatene ekstra med olje i oktober er 2 millioner kroner med en oljekurs på $70. Og nå vet vi alle at produksjonen skal ytterligere opp når Vikingo er oppe og går. Tror julen 2018 blir herlig med tanke på fine julegaver fra IOX
bæærnt
09.11.2018 kl 08:17 7215

Dette er jo gjennomsnittstall. Det tror jeg må bety at prod fra Vikingo er med her. Enten for en kort periode på tampen av oktober med flow som meldt tidligere i uka, eller fordi det har vært et lite jevnt sig over en lengre periode. Tror neppe endringen kan tilskrives Puli-C alene. Eller kanskje krana er skrudd litt i været der for å kompensere for bortfall fra Vikingo ?

Som der blev omtalt igår, har man jo nok bestemt sig for at den pruduktion man har valgt for viking nu er den mest hensigsmæssige for hele bevægeapperatet.

Ikke godt å si hvor økningen kommer fra, men det var vel en økning på ca 50 fat i september også.Da var i alle fall ikke Vikingo i gang?

Så da har vi hatt en økning på 150 fat pr døgn i løpet av 2 mndr:)

Seff, men kjekt å vite om Vikingo prod er med på oktober tallene. Om de ikke er det oppnår de bedre flow fra andre brønner og det økte i september også uten Vikingo så det hadde vært meget positivt om de klarer å få mer olje ut av eksisterende brønner.

Men du har ret bæærnt kunne tyde på at der under testen har været hentet en del op.

Carsten1972


En brønn produserer normalt sett under testing, og den olja kastes ikke:)
Så tror også disse talla er fra testen på C7, C5 ble ikke satt i gang før november(kanskje 1 dag eller 2 i Oktober)

Men økningen måneden før der må nok være Puli-c.

Tror ikke IR svarer på hvor oljen kommer fra?
Redigert 09.11.2018 kl 08:33 Du må logge inn for å svare
MarSWE
09.11.2018 kl 08:35 6872

Om julen blir som for 2 år siden når det ble heftig trading rundt 10 kr, med oljepris på 25$...nå med 70$, så ringes jula inn med champagne og sigar!

Mange spøgelser er her på sidste blevet slået ihjel og synes der nærmer sig en positiv psyke omkring Aktien, yderligere fald i ser jeg ikke for sandsynligt.
Ransen
09.11.2018 kl 08:43 6845

Det har vært fatjakt på Pulifeltet tidligere i år med work-over hvor blant andre Schlumberger har vært delaktig med kjemikalieinjeksjon i brønnene. Det kan være resultatet av dette vi nå ser.
Vikingen
09.11.2018 kl 08:54 6733

Pre-handlen ser flot ud i dag - jeg håber på en god dag for jer der er inde i aktien - god weekend.

Der var oljetallene ja. Synes de klarer seg gjennom litt småtrøbbel med tekniske utfordringer. Ledelse styrer dette godt, som jeg kjedsommelig har sagt lenge nu. Måtte jo kjøpe mer på 4,50 for noen dager siden. Har bare styrket troen på at ledelsen får til å utvikle verdier for meg som aksjonær fremover. Det beste er igjen, slik jeg ser det, LLA 47. Blir bra dette.
Tror også økningen i prod. Tall er litt fra testing/prod. På Vikingo å noe fra Puli C. De har tidligere sagt at de ville optimalisere sin produksjon å jobbe med forbedringer i allerede etablerte brønner. Så da tror jeg på det.
Håper at planer kan iverksettes som planlagt,fremover. De er bedre forberedt nå enn ved forrige oppstart på drilling. Kunnskap, praktiske forhold, seismikk m.m Å vegene er åpen. Spennende tider fremover. Tålmodighet for de langsiktige er det som gjelder fortsatt. Så får de korte som går inn å ut med korte intervaller i ta seg av hyling å sørge for dommedagsprofetiene. Jeg gleder meg til Jul jeg også.

Meget bra!!
Kjøp/hold ?
Namtrah
09.11.2018 kl 09:22 6483

Vi vil nok se en økning ved neste oppdatering også. Dette er gjennomsnittstall, og det kan være at det har vært full produksjon bare i deler av Oktober. Men det aller beste er å snart få noe info om borekampanjen

Dette ble bedre enn de fleste turde håpe på. Ser at noen tror at det var produksjon under WO noe som er lite sannsynlig - brønnen var nok shutted ned under arbeidet og i alle fall under pumpeskifte - meldingen av 06.11 fortalte at brønntestingen ble avsluttet så sent som i dette månedskiftet - mao, produksjonstallene vil derfor være økende fremover...:)

https://medium.com/@marleerosegreasebook/workover-procedures-for-an-oil-gas-production-well-f21b8ba7d53c
Redigert 09.11.2018 kl 09:50 Du må logge inn for å svare

Selvfølgelig får vi en økning ved neste prod oppdatering er det ikke noe tvil over:)
Spørsmålet er om det blir 250 eller 350 fat pr dag økning.

Nå må vel snart IOX få betalt i kursen for alle knuter som har løsnet nå i senere tid.
Vi mangler en knute og det er en endelig dato for kommende bore operasjon som er meldt.Og ikke minst betingelsene rundt:)

Markedet sover!

Neste oppdatering er garantert høyerer. Nå skal vi igjen over 2000 fat pr dag. Vikingo er i produksjon og ser ut som om de andre brønnene øker sin prod. Så smeller det snart ned en melding om borestart og så sier det bare PANG så er vi igjen på kr 10.

ser ut til at noen på død og liv må holde kursen lav, hver gang den ser ut til å stige, så er det noen som dumper ut

Vestavind,

det er vel flere som har et ønske om å akkumulere seg ferdig på dette nivået før den sendes videre opp. Nå er jo formasjonene C5 og C7 som nye etter pumpeskiftet og WO hvor vi vil se en stigende produksjon fremover.

Nå venter vi på melding om at boreplanen kicker in med oppstart av boring på 1 av 2 brønner i første omgang så snart det foreligger en formell enighet med landeierne og/eller at den alternative løsningen er klar - whatever comes first...:)
Redigert 09.11.2018 kl 09:56 Du må logge inn for å svare

Er det ikke deilig å ikke bare sitte å vente på emisjonen....?

Det vil overraske meg om vi ikke ser tre-tallet fremst i aksjekursen innen 30. november. I forkant av resultatframleggelsen tror jeg vi vil se et nedsalg, da mange skal sikre noe av -eller all portisen mot tap før resultatframleggelsen. Det vil ofte ha en negativ kursregulerende effekt.

Vel,

nå er gjerne nedsalget i oktober og akkumulering i nov/des for å få med seg oppgangen i jan-mars som trigges av at nye og friske penger skal inn i markedet og posisjonere seg for det nye året.

Så hvert sitt syn og strategi...:)

Emisjonen kan komme senere om nødvendig.

Nå er det 2 finansierte brønner med partner som skal igangsettes først. I mellomtiden er det å forvente at det kommer en oppdatering på garantien mot ANH som med største sannsynlighet vil bli redusert - en reduksjon betyr frigivelse av midler.

I tillegg er det å forvente at produksjonstalla fremover vil være økende.

Dette hver for seg og til sammen er ikke annet enn kurstriggende.

Nei.
Er ferdig med handel i IOX i denne omgang. For mye surrete informasjon og håpløs økonomi. Det fables her inne om at IOX har ferdig finansiert sin andel av 2 brønner. Show me the money!

Alt for mye er uklart, og ledelsen er såre fornøyd med det. Det er ikke jeg.

Hvem bryr seg om du er fornøyd eller ikke?

Det virker som at Vistin trenger deg mer enn IOX - omsatt for 1100nok i dag på fallende kurs...:)
09.11.2018 kl 11:33 5674

I predict, it will be a huge increase in NEL same as others instruments, investors has being using the Oslo Index as a reference and this is wrong since this at the same time follow the oil price... USA has being playing with the oil price and sadly since Saudi was involve to the murder now USA has full control and dominion over the oil price but this is a clear game, fake news and fake inventories will sky rocket the oil price as never seen before bringing up all the shares price in particular NEL....

Ja ja..noen er redd for Q3, mens vi som er inne venter på kommende borekampanje som er annonsert:)
Ransen
09.11.2018 kl 11:58 5572

Oppstart boring av siste to brønner i kampanje 1 er nok den største triggeren, og den kan komme snart... Så får vi se om boringen på Vikingobrønnen kommer i tillegg til disse, som en del av work-overprogrammet.

NEL har vært og fortsatt er en katastrofe. De har aldri i selskapets historie tjent penger. De har vært flinke til å melde om ikke bindende mega kontrakter som aldri er blitt noe av og en back-log fylt opp av disse....

NEL er et selskap som alltid har og alltid vil leve på emisjoner hvor det i innenfor fuelcell/hydrogenbransjen aldri har eksistert et selskap som har tjent penger - så lykke til i NEL!

Nobody in the fuel cell industry has ever made a profit

https://qz.com/135032/fuelcell-energy-fuel-cell-profit/

For ordens skyld så er dette en IOX tråd..::)

I VISTIN kjøper man for tiden 10 kroner, og betaler 8 kroner. Det er litt mer betryggende enn IOX. Denne tilstanden av billigsalg varer ikke så mye lenger. Når skvisen mellom sur og søt bunkersolje materialiserer seg, samt pilletrillinga selges, får vi nok rimelig greit betalt for aksjene. Dette VET vi kommer.

IOX derimot...
Redigert 09.11.2018 kl 12:07 Du må logge inn for å svare

RE - Så får vi se om boringen på Vikingobrønnen kommer i tillegg til disse, som en del av work-overprogrammet.

* Det ble meldt at den skulle komme nå i siste melding for å lede vannet ut av formasjon C7 slik at man får produksjonen fra C7 tilbake.

Currently Vikingo is producing from the C5 formation at a steady production flow
of 340 bopd. The lower C7 formation is temporarily shut-in until onsite surface
facility is connected to a water disposal well to be drilled in the coming
drilling campaign.
Redigert 09.11.2018 kl 12:18 Du må logge inn for å svare

Sist så tok jo SLS 90 % av kostnaden ved boring i form av en tilbakebetaling av produksjonen.
Sier du at IOX ikke har råd til å betale 10% av kostnaden på de to brønnene før nyttår?

Interoil holds a 100% working interest in the LLA-47 exploration
block, acquired in the 2010 ANH bidding round. Interoil has
completed shooting, processing and interpreting 350 km2 of
3D seismic. The LLA-47 geological model is developed, and the
Company is building strong exploration prospects for the license.
The LLA-47 license may hold more than 30 million barrels in
prospective resources and represents a significant value driver
for the Company. The ANH approved Interoil’s plan to combine its
phase 1 and 2 commitments under the license agreement. The
Group now has a commitment to drill 10 wells before 10 February
2020 of which the Vikingo-1 well was the first.

Dette er hva vi vil bli med på:
“The LLA-47 license may hold more than 30 million barrels in
prospective resources and represents a significant value driver
for the Company.”
Som igjen er en significant value driver for aksjonærene:)

Vi har aldri vært så nærme som nå, planen er Q4 som vi er i nå?

Er rimelig sikker på vi kan glemme den avtalen vi fikk sist da oljeprisen var på 30 tallet. Den nye boreplanen kommer rimelig sikker til å bli MYE bedre?
qestador
09.11.2018 kl 12:49 5347

https://stockcharts.com/freecharts/pnf.php?c=$BRENT,P&listNum=

Brent stopper opp mot støtte ved ca 69 $ skulle jeg tro.

Jeg er ikke så flink med data at jeg kan legge inn støttelinjer og motstandslinjer i P&F dessverre for å vise hvordan.
Redigert 09.11.2018 kl 12:53 Du må logge inn for å svare

Kan jo muligens bli samme som sist. Fordelene nå er at IOX betaler SLS dobbelt så raskt som sist med lav oljepris. Spørs om IOX er i særstilling til å stille urimelig krav? Det renner jo ikke over av cash i selskapet. Men jeg har tro på enda bedre avtaler og ikke minst at brønnene er drivverdige. Det er tross alt det viktigste