IOX - Ny oppgang i produksjonen:)


Oslo, 9 November 2018: Below please find average gross operated production in October 2018 and corresponding numbers for September 2018.
IOX operated October 2018 September 2018
Boe/d* Bopd * Boe/d* Bopd**
Colombia 1711 1309 1604 1198
* Barrels of oil equivalents per day
** Barrels of oil per day
bæærnt
12.11.2018 kl 09:43 2790

Fortsatt nede i sumpa på 4,60 på mikro volum.

Det tekniske bildet ser ikke særlig bra ut. RSI på 39. WMA dødskryss denne uka om trenden holder seg(50D faller gjennom 200D snitt). De som følger teknisk trend(om noen her?) sitter ikke rolig gjennom et dødskryss. Det gir ofte en bratt nedtur. Tror ikke stigende oljepris redder IOX fra fall, så lenge de taper big money hver dag. Man skal ikke glemme at gjennom en borekanpanje vil IOX fortsette å tape penger på den nåværende driften. Det kan ta mange måneder før de eventuelt har en ny brønn i drift. I mellomtiden....

Taper Big Money??? Tydeligvis at du ikke har så mye penger når du mener de taper Big Money? Hva er big money for deg? At de nå ligger og produserer ca 2000 fat pr dag? hvor mye taper IOX da? De produserer olje for over 1 million kroner pr dag og da er det ikke mulig å tape big money serru. Og morsomt at du sier at en mye høyere oljepris ikke vil redde et oljeselskap som driver omtrent rundt break even nå og i løpet av få dager skal begynne å bore nye brønner som nesten garantert vil produsere en del olje. Snart har vi tilbakebetalt SLS det meste og inntekten til IOX vil bli betydelig større. Kanskje allerede i løpet av desember så er vi der.


"Phoenix Global Resources said it had sold its 70% interest in eight licences in Colombia, for an undisclosed sum"

Om det er Interoil som er kjøper/eller del av en plan.
Blir det interessant i og med Trayectoria Oil & Gas(TOG) er bank garantist for flere av disse lisensene:)
Vi som har vært med en stund husker TOG (Trayectoria) settlement som kun betalte 1 avdrag av tilbakebetalingen til IOX.
Redigert 12.11.2018 kl 10:43 Du må logge inn for å svare

Å påstå at de driver nærme break even nå er etter mitt skjønn å villede markedet. Det bør du være forsiktig med. De nådde break even 2. kvartal med snittproduksjon på ca 2200 fat per dag. Nå ligger produksjonen på ca 1900 fat per dag, altså 300 fat under break even, om man regner samme snittpris på olja. For IOX gir dette stort daglig underskudd. Du prøver å framstille det som om de går break even, og at alt er rosenrødt. Disse påstandene bør du enten dokumentere, eller trekke tilbake. Brutto tapte inntekter på 300 fat er 21.000 dollar per dag. Eller 600.000 dollar per måned. Rundt 5 mill kroner per måned. Inntektstapet fordeles naturligvis mellom IOX og drillingselskapet. Slik jeg forstår det tar IOX 78% av tapet, dvs ca 4 mill kroner per måned i tapte inntekter. Så kommer det et renteforfall i januar 2019....

Mitt tidligere resultatforslag for 3. kvartal er på minus 2,4 mill dollar. Vi får snart fasiten på det.

"Slik jeg forstår det tar IOX 78% av tapet"...enn skal høre mye rart på forumet:DD

Når brønnen er nedbetalt, som den er i disse tider(?). Mottar IOX 78% av inntektene.
Redigert 12.11.2018 kl 11:05 Du må logge inn for å svare
Ransen
12.11.2018 kl 11:18 2503

Hvem er det du prøver å overbevise? Boring av brønn er en investering. Selskapet taper ikke penger på investeringen før det viser seg at den ikke er lønnsom. Først da kan man si at selskapet har tapt penger(på investeringen som er fradragsberettiget så det holder)
Hvis selskapet var i tvil om investeringen er lønnsom eller ikke ville styret satt en stopper.
Tror du må bli litt voksen før du lirer av deg tull her på forumet. Her er tross alt et par andre voksne som debatterer her.

Takk for din irettesettelse, Ransen. Du må minst være diplomøkonom, med dine innsiktsfulle uttalelser. Jeg beklager så mye at jeg putter fingeren inn i et åpent økonomisk sår hos IOX. Synes bare litt synd på folk her inne som sluker de rosenrøde heiaropene fra Menigheten her inne. De kan få en smertefull økonomisk erfaring.

Ønsker dere uansett lykke til. Jeg skal ikke mase mer på dere før regnskapet er framlagt, sammen med den øvrige rosenrøde aksjonæframtida i IOX.
Det kommer nok noen krystallklare og lite tolkbare framdriftsplaner med datoer, finansiering og det hele fra den optimistiske og glade ledelsen den 29.11.18.

Du skriver slik du forstår det: nettopp, du forstår det ikke det er det som er problemet ditt.

Svar fra IR om det har vært produsert noe fra Vikingo:
Ja, det blir produsert noe olje når man tester de forskjellige reservoarlagene i brønnen. Selskapet gir ikke mer detaljert informasjon om produksjon per felt.
Kind regards
Investor Relations
Interoil Exploration and Production ASA

Kan ikkje heilt sammenlignes, men FA har kursmål på 50 kr på PEN-aksjen:

"«Panoro-aksjen til 50 kroner.»
Med rundt 5000 fat produsert hver dag fra andre kvartal 2020, vil den årlige profitten etter skatt kunne bli 400 millioner kroner.»"

Har selv PEN aksjer så det er ikke helt sammenleggbart.
Men IOX skal forhåpentligvis opp i 5000 fat før 2Q i 2020.

Olja i 80 usd+ og 5000+ fat så er IOX også i 50 kroner:)
Namtrah
12.11.2018 kl 12:54 2241

Vi er nå på vippepunktet når det gjelder lønnsomhet. Herfra vil nye oljefunn være profitt og IOX vil være derisket ift. overlevelse. 50 kroner ved 5000 fat, men hva med 3-4000 fat? Tiden vil vise.
qestador
12.11.2018 kl 13:43 2125

https://www.youtube.com/watch?v=VY34PQUiwOQ&feature=youtu.be

Her er en svært god beskrivelse av fracking og hvor sikker og omstendig dette utføres.
Håper dette blir aktuelt umiddelbart.
Redigert 12.11.2018 kl 13:46 Du må logge inn for å svare

Vi må ikke glemme at det lille som da kunne brukes av det som ble produsert under testing kom kun i fra C5 siden C7 formasjonen inneholdt for mye vann og av samme grunn ble midlertidig stengt ned etter testing frem til den nærliggende borekampanjen starter hvor de skulle bore et vannavledningsreservoar for så og starte opp prod også fra C7.

Dermed kan det ikke være mange fat som er kommet med i siste prod oppdatering fra Vikingo og vi vil av samme grunn også se prod økning fremover i tillegg så er det å forvente at det veldig snart vil bli meldt om en avklaring av veirettigheter hvor det jobbes med alternativ løsning i tillegg til den positive dialogen med landeierne som nylig ble meldt med tilhørende oppdatering på borestart av den første av 2 brønner hvor vi allerede har en partner - så Stay Tuned...:)
Redigert 12.11.2018 kl 18:32 Du må logge inn for å svare

Nesten å ikke tro hva rizoto ragazo skriver.pffffff
Brate moj!
Redigert 12.11.2018 kl 20:23 Du må logge inn for å svare

Vedr. Økning i oljeproduksjon, så sa IOX dette i sin Q2 rapport (gjengitt i klamme under) Så dette har gitt positivt utslag. De jobber for å øke produksjonen å optimalisere denne på Puli C. De gjør det de sier.
«A comprehensive enhanced recovery strategy is being developed for Puli C, which has a challenging and complex geological
struktur. Potential measures include water flooding, chemical injection and new down-hole pumps.»
Ellers så optimaliserer vel Vikingo å C5 Også å starter produksjon på C7 NPR vannreservoar er på plass. Å snart er set vel melding om oppstart av borekampanjen med betingelser å partnere. Det nærmer seg nå å det blir spennende å være IOX eier
robkal
12.11.2018 kl 20:28 3617

Jebiga brate.. trebao da bude "subota je dan za alkohol" Ali ovde je" Ponedeljak je dan za alkohol"

Neka neka...
Ako sam cekao 2 godine.. ondak i mogu jos 1-2 da cekam.


A sta drugo nego da cekamo pa kom opanci kom obojci.Tako kaze stara narodna izreka. Nego nesto se ovdje muva sa akcijama. Rokade se rade strasne, pozicioniranje itd. Ne bi se iznenadio emisiji uskoro samo po kojem kursu?
robkal
12.11.2018 kl 21:15 3525

Mislim da nece da bude emisija.. ili nama nece.. mozda ako neki veliki hoce da udje u IOX..

Jebig.. videcemo. Za 1-2 meseca znamo vise.. i sta imaju u planu

Åpner på 4,4 i morgen, test av støtte på ca 4kr iløpet av uka.. God støtte fra mars-april rundt 2,5kr. Lykke til.

Nå mangler vi kun annonseringen på kommende boreprogram og betingelsene så er vi i gang:)
La oss nå få servert noe!:D

Gratulerer med spot on tipping grisen. Håper ikke du får rett utover åpningen hehehehe. Men evt så blir d jo muligheter til å få kjøpt i mine øyne særdeles billige aksjer

. Skjønner ikke de som selger nå når info kan komme når som helst. Må da være på tide med litt forventningspress nå

Sist gang vi fikk annonsert boreprogram gikk det 1 mnd fra meldingen kom til første brønn skulle være ferdig boret.
Denne gangen er grunnarbeidet gjort på bore lokasjon så de vil antageligvis ikke trenge så «lang» tid:)

I og med det er meldt i de siste rapportene at boreprogrammet skal starte opp igjen nå i Q4 så kan planleggingen og riggen være på plass før vi får melding, trur eg:)(i alle fall de 2 første brønnene i og med vi har en partner her)
De 7 neste brønnene må de presentere en partner og betingelsene først.
Vikingen
13.11.2018 kl 09:43 2814

Kursen afspejler vel egentlig bare den usikkerhed der er omkring den næste melding - jeg er i hvert fald ikke 100% sikker på udfaldet.
ciccio
13.11.2018 kl 09:55 2761

"Also Interoil is making excellent progress in materializing The Northern Road." Ikke bare good men excellent. Snart melding om ny vei og oppstart boring!

Det er litt som IOX ordla seg før COR-6 settlementet. Og vi veit kordan det gikk :)
Innen 31.12.2018 er nok 1-2 brønner ferdig boret, trur eg..

Føler meg ganske sikker på at riggen allerede er på plass og at vi får en melding om oppstart ganske snart. Hypergrisen spådde kr 4,40 på åpning i dag og det var nok han/hun eller en bekjent som dumpet sine aksjer på kr 4,40. Grisen fikk jo rett da:-) Om det var så smart? Nei det tror jeg ikke.

Boring blir det okke som:)

Er mest spendt på denne som kom i helga:

"Phoenix Global Resources said it had sold its 70% interest in eight licences in Colombia, for an undisclosed sum"

Andes (Phoenix Global Resources) og IOX har jo gode og lange relasjoner. Og med disse lisensene følger med en produksjon på ca 1000 fat.
Kjøperen og pris er ikke annonsert, hvorfor vet vi ikke men det kan tenkes at det er mer enn kun ett vanlig kjøp/salg opplegg?:)

Men hvordan henger det sammen med IOX sin uttalelse om satsing på Argentina?

Det er pt ingen relasjon mellom hva som er meldt skal skje og dagens kurs. Dette bunner ut i dagens børsklima og ingenting annet og bør derfor ansees som en kjøpsanlening.

Selskapet har levert gjennom økt produksjon selv etter en omfattende og vellykket pumpeskifte operasjon og WO som man vil ha glede av i mange år fremover gjennom sikrere og økt produksjon noe som vil avspeiles i de kommende produksjosnsoppdateringene.

Med det i minnet og ikke minst at den nærstående borekampanjen allerede er dellfinansiert gjennom at selskapet har partner på de 2 første brønnene som skal bores så er caset å anse som derisket de neste kvartaler.

Med nærstående avtaler om veirett, avklaring om og rundt garantikravet mot ANH, økende produksjon og oppstart av borekampanje så vil meldinger poppe inn fortløpende fremover og de fleste skjønner jo hva akkurat det vil gjøre med aksjekursen..:)
Redigert 13.11.2018 kl 10:30 Du må logge inn for å svare
Vikingen
13.11.2018 kl 10:32 2584

Jeg skal love for at tonen er blevet noget anderledes :-)
Kan næsten ikke finde ud af hvem af jer to jeg bedst kan li´ - ham den negative der spår emission hele tiden eller ham den positive som ser lyst på det hele :-)