PHO- Uforståelig børsmelding fra Photocure

focuss
PHO 09.11.2018 kl 08:45 14462

Vi er mange som synes den kraftige nedgangen i kursen i går og med det massive volumet var vanskelig å begrunne. Nå er det en del som mener det kan skyldes børsmeldingen Pho sendte til markedet i går.

Det var ventet at det skulle komme en ny guiding fra selskapet i går da selskapet har uttalt at det vil komme 2H-18. Mange har da antatt at Q3 var anledningen PHO ville benytte for å presentere ny guiding.

I pressemeldingen angående Q3 resultatet ble det da også presentert en guiding som var signert Daniel Schneider så det er ikke rart om mange kunne tro at dette var den nye guidingen de ventet på. Nå kan det se ut som det ikke stemmer men at det som ble presentert er guidingen fra Q3-ett år tilbake. Dersom mange tenkte dette var den nye guidingen er det ikke rart kursen fikk grisebank.

Så er det andre som mener meldingen faktisk kan være en ny og dårligere guiding, da selv om tallene er de samme som de gamle, kan tolkes til å baseres på nye forutsetninger, noe som eventuelt vil bety redusert guiding.

PHO bør rydde opp og handelen bør stoppes før avklaring.
Computum
09.11.2018 kl 13:09 3713

focuss
Du må jo innrømme at noe må ha vært kommunisert feil når selskapsverdien faller nesten 30% på to dager. Eller så har markedet hatt helt andre forventninger enn det selskapets ledelse har. (kurs 1900 f.eks)
focuss
09.11.2018 kl 13:10 3708

Jadok
Det de sier er at strategien med flexscope er å starte med de som var med i fase 3 studiet. Naturlig da de har erfaring med dette fra før. Så går de på de store signalsykehusene som har rigides cope. Begge deler helt logisk og ikke babbel som du sier.
Merlin
09.11.2018 kl 13:11 3687

Det er som jeg viser til i innlegget over, ganske lite som skal til for å doble omsetningen. Kun 27 flexiscop i tillegg til de 6 allerede solgt, som vel og merke er solgt lenge før refusjonen foreligger, bør ikke være noen heksekunst. Antagelig vil mange flere kjøpe flexiskop. Flexiskopet er også billigere enn fast scop. Men øker altså salget av Cysview 3-5 ganger.
focuss
09.11.2018 kl 13:15 3667

Computum
Helt enig i at det er noe som er kommunisert feil og kan skape missforståelser. Ikke minst i forhold til guiding. Ellers så så synes jeg det er helt unødvendig av Dahl å bruke så mye tid på uvesentlige detaljer. Skulle heller brukt tid på slikt som å forklare årsaken til mindre vekst i Q3 enn i Q2. Hvis Schneider er den jeg håper han er så forventer jeg bedring av dette ved Q4. Det må en leder til for å skille det viktige fra det som er bagateller.

Focuss
Kan du utdype de som ikke har lykkes? Vi kan vel ikke være spesielt stolt av historikken til Pho, den begynner å få skikkelig tyngde nå. Er vel ikke lenge før stabilt sideleie på 20 tallet er en realitet. Så utrolig godt å se Nano i fint driv mot 100 nå:)

Dette går veien etter stormen har lagt seg, så nå er jeg all inn :)


Du er ikke alene om det.;-))
focuss
09.11.2018 kl 13:19 3625

Merlin
Ja og dobling av omsetningen vil gjøre en enorm forskjell på resultatet. I år så omsetter de vel for ca 180 millioner og har totale kostnader på samme nivå
Dobler de omsetningen så kan 160 av de neste 180 millioner havne på bunnlinjen.
focuss
09.11.2018 kl 13:24 3602

Bullinvestor
Det hjelper jo litt på humøret og være i Nano om dagen. Synes ikke den er så sprek i dag foreløpig. Ellers så skjønner jeg ikke spørsmålet ditt og hvorfor det er relevant å stille til meg.
bateman
09.11.2018 kl 13:28 3571

Mange luftige antagelser her, 160 av 180 mill skal legge seg på bunn altså. Hvilken verden lever du i Focuss? #kursmål 1900
focuss
09.11.2018 kl 13:38 3066

Batemann
Hvor mye tror du havner på bunnlinja ved dobling av salget da Bateman.?Bare for å forstå hvilken verden du kommer fra.
thepower
09.11.2018 kl 13:46 3027

Focuss lives in his own world unfortunately. Reminds me of the story "the emporers new clothes" just cheerleading piss and wind.

I have said from day one on this forum that PHO need to show that they can make money, improve their communication and shake off the image of incompetent amateurs

They have not done that unfortunatel. The presentation yesterday was bordering on pathetic. I have just watched it.nthe new CEO is just a guy cruising to retirement in a cushy position. A US Hestdal.

Focuss, please stop your nonsense cheerleading. Seriously, I don't doubt you mean well, but give it a rest man. You know very little about the stock market in my opinion, very little, so it would be best not to write 150 posts a day cheerleading a company that never fails to disappoint. Safest stock on OSE? Yeah, really.......
focuss
09.11.2018 kl 13:52 2996

Thepower
Interessant at du skriver det du gjør, for du gir virkelig inntrykk av å være en ekte amatør uten den minste erfaring fra aksjemarkedet. Hvis du kan slutte med sutringa de så hadde du kanskje vært av interesse.
bateman
09.11.2018 kl 13:59 2900

I beste fall 20 til 30 millioner.

Du har enda ikke skjønt det Focuss, Photocure må BEVISE at de klarer å skape lønnsom vekst fremover. Det er nok enklere sagt enn gjort.
rockpus
09.11.2018 kl 14:00 2865

thepower minner om en skrikerunge som ikke har fått is i butikken.. Og det er visst focuss sin skyld..
HrDuck
09.11.2018 kl 14:01 2828

Nå er det vel nettopp ledelsen sitt syn og hva som er faktum rundt dette focuss adresserer i sitt første innlegg bateman. Som du sikkert vet bateman så synes jeg det er sunt med en balansert debatt der ulike meninger blir presentert (i mange tilfeller i motsetning til deg bateman).

Du signerer alle innlegg med #1900 og jeg har også lest innleggene der det tallet blir nevnt. Men i motsetning til deg Bateman så har jeg ikke problemer med å lese og forstå hva som er forutsetningene og regnestykket for at 1900 skal være en realistisk kurs.

Nå hadde jo våre diskusjoner på pcib trådene bateman, men forskjellen er at jeg forklarte deg hva som ville skje med kursen før det skjedde. Det du bidrar med her er etterpåklokskap og det har jo som kjent ingen verdi. Om du bruker PHO tråden til å ventilere ut frustrasjon over ditt enorme tap i pcib så forklarer det ganske mye. Om ikke så mener jeg du vil gjøre et bedre inntrykk ved å heve saklighetsnivået en del hakk.

At kursen faller etter Q3 tror jeg er basert på høye forventninger og den sedvanlige utålmodige aksjonærgruppen som blir tiltrukket til biotekaksjer. Begynte selv å kjøpe for litt siden og har kjøpt mer etter tallene. Mitt syn er at selskapet står foran en solid fase med høsting og det vil jeg være med på. Kunne selvsagt ventet med å kjøpe, men jeg tok ikke sjansen på det siden caset ser så godt ut.

focuss
09.11.2018 kl 14:07 2788

Bateman
Årsaken til at jeg tror at det meste av økt omsetningen havner på bunnlinja er at veksten i liten grad vil komme fra flere selgere men av bedre produktivitet. En nyansatt selger produserer ikke stort men øker etterhvert som han/hun for utviklet sitt marked. Videre tenker Photucure selv at en selger i et modent marked selger 4 ganger så mye som i en umodent marked og det er troverdig. Videre så er det slik at marginene i bransjen er fantastiske. Det koster ikke stort å produsere ett kit Cysview.
HrDuck
09.11.2018 kl 14:08 2723

Mulig at der du kommer fra thepower så er det god stil at ikke alle får komme med sitt syn. Men når det kommer til tendenser til cheerleading så har jeg større problemer med skribenter her som har diamentralt motsatt syn fra den ene dagen til den andre. Og i den kategorien kommer jo du, har du aksjer så er alt fantastisk og har ikke aksjer så er alt krise. Ganske god komedie å lese sånt tøys fra dag til dag, men det er en frihet du tar deg her som bare går bra når noen få gjør det. Hadde en stor mengde av skribentene gjort det så hadde forumet vært helt ubrukelig.
focuss
09.11.2018 kl 14:26 2667

Bateman
Hva Photocure må bevise synes å forandre seg fra dag til dag eller fra uke til uke. Investorer er ustabile og skifter nærmest mellom frykt og grådighet fra time til time.Det vil komme mange fartsdumper og ustabile investorer vil skiftes ut titt og ofte. Sånn er børs.
thepower
09.11.2018 kl 14:46 2574

Duck, I think you will find that I have never been a cheerleader of PHO. I think they are amateurs, plain and simple.

I have actively traded their stock and done very well out of it.

I also think the product they have, compared to the alternatives right now, is excellent. I do however have strong doubts about their ability to make it a commercial success. I have said this from day one.

An established market in the US is not going to simply lay down and let a tiny pølsebod company from Norway simply walk in an take significant market share. It doesn't work that way.

We should however feel honoured about the appointment of the high calibre Dan the Man Schneider (not my words by the way). This guy gave a presentation so bad that my 12 year old daughter could have done better. Whatever fool decided to mention the old guiding and the words towards profitability in 2020, really needs a course in how to communicate with the market

That alone is the reason that the market has knocked a third of the value off the company in 48 hours. Dan the Man really made an impression, that much is clear.

I might buy more PHO, as I believe it will go up from here, but please, spare me the constant repetition of best case on OSE, safest stock in the world, virtually no downside, 50kr utbytte per share in 2020 and last but not least the infamous 1900kr per share.

There is downside, 30% in 2 days to be exact.

PHO will be bought out within 3 years. Anyone with any sense can see that. Thus I will quite happily go back in at the right price (now) and wait for the buyout.

Let a proper company bring this valuable product to the market, people who have a proven track record in this field, not a bunch of amateur clowns who for 20 years have failed to demonstrate any ability to successfully commercialise any product and have consistently disappointed their shareholders through poor results and lost 70% of their value over 20 years.

Ha en fabelaktig aften duckface
Redigert 09.11.2018 kl 14:47 Du må logge inn for å svare
focuss
09.11.2018 kl 15:06 2509

Vi bør være klar over at PHO guider 25 millioner for TURBT noe som tilsvarer 20 % av markedet i 25 MSA. Dersom de vil legge seg på 20% også i surveillance så må de øke til 134 mUSD eller ca 1100 millioner kroner. Da er first diagnosis ikke inkludert.
Redigert 09.11.2018 kl 15:07 Du må logge inn for å svare
thepower
09.11.2018 kl 15:12 2447

And do you think they will do that Focuss?? Do you really expect them to come with a "total" new guiding at the q4 presentation 5 times higher than the current estimate?

No doubt the next 3 months will see the usual suspects on here building up unrealistic expectations around Q4. The world will be reborn at Q4, high calibre Dan will dazzle us with his charm and offensive American style, only idiots will not own PHO

Just show me the money or keep quiet

Isn't it time for new thread that starts with the same old " med SOC product, refusjon på plass og en marked på hele 35 Millard kr er PHO den aksje med minste risiko på OSE......"

It's like listening to a broken record. Pointless and boring. Båtnisse

God day videre.
Redigert 09.11.2018 kl 15:20 Du må logge inn for å svare
Jaxxi
09.11.2018 kl 15:15 2415

den totale omsettningen for PHO er på ca 180mill ja for Norden + Europa + US

selger de for 20mill NOK siste kvartal i US ender vi på ca 65 mill NOK for US 2018
En dobbling av det i 2019 blir da 130mill NOK for US (eventuellt til neste år), ca 17mill USD det !

De må seriøst få opp salget av kit - brukshyppigheten pr scop er jo helt håpløs lav - hva det kommer av burde vi få ett svar på - har sendt mail til IR
focuss
09.11.2018 kl 15:19 2402

Jaxxi
Du har selvfølgelig helt rett. Takk for korreksjonen.
focuss
09.11.2018 kl 15:28 2330

The power
Tror alle har fått med seg at du ikke har tro på PHO. Det er forstått. Finn på noe annet

Så stiller du spørsmål om jeg tror at de vil guide 20% markedsandel i Surveillance som de gjør i TURBT. Det kan du vurdere selv men fordelen med BLC Cysview er jo mye større i surveillance enn i TURBT da hele sykehus innleggelsen kan unngås og de har fått permanent code A refusjon. Det er et signal til sykehusene om hvordan man forventer utviklingen vi bli. At de kan guide 20% også her ville ikke vært rart men at de kan skyve det til 2021 i stedet for 2020 er vel mulig.
Jaxxi
09.11.2018 kl 15:31 2289

Helt enig focuss

Surveillance markedet med flexiscopene kan være em Major gamechanger !, har sendt mail angående spørsmål rundt det oxo
bare for å få ting bekreftet, poster det hær inne når jeg får svar ;)

Denne A-koden A-9589, betyr det at når det står A foran koden at dere har fått den høyeste ratingen/anbefalingen ?

Hva er refusjonsbeløpet for denne koden?

Hva vil være trolig/antatt bruksrate på ett flexiscop pr.kvartal ?

Redigert 09.11.2018 kl 15:32 Du må logge inn for å svare
Yess
09.11.2018 kl 15:32 2280

Jeg tror noen store aktører benytter denne overkorreksjon ned og kjøper i det stille. Vil heller ikke overrakes meg om noen legger inn bud på PHO innen kort tid (1-6 mnd.?). Uansett så går nok kursen snart tilbake over kr 50 og videre mot kr 60, kanskje alt neste uke?
Det kan være årets julegave dere nå har mulighet til å pakke inn og legge under juletreet.
Redigert 09.11.2018 kl 15:33 Du må logge inn for å svare

Eneste som er broken, pointess og boring er deg selv og dine innlegg thepower. Ikke annet enn kjedelig sutring fra deg. Ønsker du virkelig å framstå som en sutrende liten baby? Hvis ikke så burde du slutte med å oppføre deg som en. Focuss argumenterer for sine syn, kanskje du burde gjøre det samme.
Computum
09.11.2018 kl 15:37 2243

60 kroner kanskje allerede neste uke? Hva skulle forårsake 50% oppgang neste uka da liksom? Dette tror du ikke på selv engang. Så hvorfor skrive det?
09.11.2018 kl 15:41 2218

Shorten økt til 303tusen , som forventet . Dekket i dag?

Det som kan få til en kraftig puff nå er at et seriøst meglerhus kommer med en analyse og TP NOK 100. Det må da være noen som ser potensialet. Når en ny CEO tiltrer vil han rydde i skuffer og skap slik at han har flying start. Hadde vært fint om han også kjøpte noen aksjer.
focuss
09.11.2018 kl 15:52 2162

Jaxxi
Jeg har også lurt på hva denne A koden egentlig er men er ikke i mål med å finne ut av det. Det som synes klart er at det ikke har med styrken på CMS anbefaling å gjøre men kun har med refusjonsordningen å gjøre. Så kaller de det permanent og det må da være flott hvis alternativet er midlertidig.

CMS koder refusjonene med forskjellige bokstaver avhengig av hvilken kategori produktet tilhører. At koden begynner på A betyr at den enten har å gjøre med ambulansetjenester, forbruksutstyr (Medical And Surgical Supplies) eller administrasjon. Husker ikke om de oppga nummeret etter A, men tipper det er mellom 4000 og 8000 og dermed faller inn under forbruksutstyr.

Takk! Det gir mening. Da faller koden inn under Administrative, Miscellaneous and Investigational: range A9150-A9999 og undergruppen Diagnostic and Therapeutic Radiopharmaceuticals: range A9500-A9700
09.11.2018 kl 16:39 2028

docmartin,
Som da i praksis vil si for Photocure?
onuk
09.11.2018 kl 16:48 1993

Yes 15.32, hvis de mulige store aktører som kjøper har nær tilknytning til "vår" styreformann Egberts, så tar det bare to sekunder før jeg begynner å lure på om shortingen ble igang satt pga noe lyssky "under the table" info i forbindelse med den tåpelige presentasjon i går.
thepower
09.11.2018 kl 16:54 1966

Something is rotten in the state of Denmark

Be interesting to know who has dumped 2 million shares the last two days.

Photocure have just received positive news about decision and coding for the surveillance market. Have they informed the market? Have they done anything to support the stock price?

Of course not. Same old same old koselig slippers and pipe company. Dritt I shareholders.
thepower
09.11.2018 kl 16:56 1958

I speak the truth boy. Check out my posts. What have I written that has not happened?

Take off tour blindfold son and smell the reality of you needing a 50% increase just to break even.
Nikko
09.11.2018 kl 17:00 1934

The Gunners

Er du her også og formaner?
Jeg kjøpte noen aksjer i PHO som du anbefalte. Den eneste forskjellen var at jeg kjøpte til 40 kroner mens du anbefalte til de til 55 kroner...