Gjør OLJE & BØRS seg klar til å DØDSE ?

Hugoil
OLJE 28.07.2022 kl 15:56 61635

De har stått der oppe i hele dag.
Redigert 02.10.2022 kl 20:53 Du må logge inn for å svare
Hugoil
28.04.2024 kl 19:50 5947

Var det Jens eller Jonas som sa dette?:

"Du kan lure hele folket deler av tiden,
deler av folket hele tiden,
men aldri hele folket hele tiden."

Eller var det Erna?


Hør hva Ron Paul sier kort her: https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/why-congress-has-a-7-approval-rating-corruption/


Jeg mener Kina bør få Nobels fredspris for å devaluere valutaen sin for å unngå USAtans ønsker om mer krig. (Det er jo ikke primært derfor de vil gjøre det, men det er en meget intelligent sideeffekt.) På forhånd har Kina lastet opp råvarelagrene sine.
De er noen skikkelig sleipe jahvler, spesielt jøden Jack Schumer som Ron Paul omtaler.

USAtan going down

--

https://youtu.be/yT7tIA1RMrw Tenke sjæl
Redigert 28.04.2024 kl 21:04 Du må logge inn for å svare
Abu
28.04.2024 kl 20:32 5840

Med KS(kunstig stupiditet) blir det snart enkelt for monopolmedia å hjernevaske oss alle, bestemme over oss, gjere til skamme Abraham Lincoln sine ord, demokratiet berre ei øving i å telje sauer, slik Ian Smith sa om val i Rhodesia om afrikanarar fekk stille opp!
Stakkars oss alle!

Og nopetter, kvifor skal vesten kjøpe dyr russisk olje når dei heller kan hærta russiske oljekjelder, det er då mykje billegare?
Redigert 28.04.2024 kl 21:12 Du må logge inn for å svare
Hugoil
03.05.2024 kl 17:23 5632

Godt gammalt lunka pisspreik?:

"
DN med Jens Stoltenberg til Ukraina: – Jeg føler en utilstrekkelighet

REPORTASJE
TEKST Tore Gjerstad
FOTO Mikaela Berg
VIDEO Mikaela Berg
3. MAI 2024 KYIV
På sin siste tur til Ukraina som Nato-sjef forteller Jens Stoltenberg om hvor smertefullt det har vært å vite hvor mange liv som er gått tapt på grunn av Vestens manglende støtte. Og hva som skal skje nå.

Jens Stoltenberg tilbrakte hele mandagen i Ukraina, landet han er blitt glad i etter mange reiser hit de siste ni årene. Nå samler han støtte for at Nato skal forplikte seg et langvarig og mer omfattende bidrag.

– Det hadde vært mye bedre å reise herfra og vite at vi hadde oppfylt det vi har lovet. Jeg føler en utilstrekkelighet både personlig og på vegne av Nato ved at vi ikke har gjort det vi sa vi skulle gjøre.

Jens Stoltenberg har satt seg på toget igjen etter ett kort døgn i Ukraina, men lengre enn det som normalt er for verdensledere i et krigspreget land.

Les hele saken med abonnement
"

Jaja, okei da, 1 døgn.

.....vi bare skjønner at i dette intervjuet blir endelig jahvel-Jens virkelig stilt kritiske spørsmål av Dagens Krigsavis, tima&tilrettelagt av NATO-mannen Sverre Stranhagen i DN - Norges eneste synlige neocon.


rrrrrrrrrrressspekkt!

liksom


degenerrt



.........for andre formåls skyld.



(når de ikke nevner dødstallene, så lyger de så det oooooooooser)


"PRESSEN - den 4. statsmakt"


---

"Det tar 2-3 år før det blir stuerent å trykke sannheten i media - etter at profitten er innkassert og makta opprettholdt":
(Jens&Jonas skulel selvfølgelig vært gitt gevær, uniform og transport til frontlinja)

Hvem ville du kansellert, og hvorfor?
– Jeg er veldig imot dette, jeg har stått i bresjen for at man skal kunne tåle hverandre litt. Dette er en brannfakkel, men hvis jeg skulle velge noen så måtte det blitt Jens Stoltenberg. Jeg synes han burde forsøkt å ha mer dialog med våre naboer i Russland.


FÅR KRITIKK: Yousef Hadaoui mener NATO-generalsekretær Jens Stoltenberg kunne gjort mer for dialogen med Russland. Foto: Heiko Junge (NTB) / Andrii Nesterenko (AFP)
Og … Hva syns du om kanselleringskulturen?
– Jeg synes den er helt jævlig. For meg handler norske verdier om at vi skal kunne tåle å høre andres meninger uten å stenge ute folk, og vi kommer ingen vei uten dialog. Det er jeg veldig, veldig imot.

https://www.nettavisen.no/kjendis/arlig-talt-yousef-hadaoui-43/s/5-95-1781838
Redigert 03.05.2024 kl 20:02 Du må logge inn for å svare
Hugoil
03.05.2024 kl 21:24 5530

Skjedde mye i dag. Hun sier det rett ut, NRK-sjefen:

"Krig setter mediene på hardere prøve enn noe annet, og sannhet blir et knapphetsgode, skriver kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen."
«Pressefrihet er en nødvendighet i et demokratisk samfunn, men ingen selvfølge.»

Dette gjelder ihvf. ikke i USA og i Ukraina:
"Norske medier bruker store redaksjonelle ressurser på bakken i konfliktområdene. Våre kameraer og mikrofoner er på plass så nær begivenhetene som mulig.

Vi kommer til å fortsette med det."
....da har det sannelig vært mer helhetlig framstilling på HO - hvis vi inkl. slettede trådwer og innlegg.

Videre sier hun:
"Vi må ta oss tid til å verifisere bilder fra krigssonen og andre steder, for metodene som brukes til å vri på virkeligheten blir stadig mer raffinerte. Derfor må mediene utvikle nye metoder og kompetanse for å skille sant fra usant og kvalitetssikre materiale vi ofte ikke kjenner opphavet til.


- saten vil aldri innrømme noe, dermed har man løgn gående som del av sannheten -
(den norske saten kom rett nok til å ville rette en unnskyldning til ....samene etter X*Y år)

Dette er ressurskrevende, men her kan norske medier ha god nytte av å samarbeide."
>>Her har de nok fortrengt dypt fake-framstillingen av Bucha-massakren med bilde før og etter som begge var identiske - bare det ene dobbelt så stort som det andre. (presiserer at det som er fake er bildebruken til NRK her og ikke nødvendigvis massakren -som jeg selv har sjekkt ut til å være mest trolig fant sted. Russerene kan i beste fall kalle det for svært utidig skyting fra dem gatelangs.)

«Metodene som brukes til å vri på virkeligheten blir stadig mer raffinerte.»
>>Ja det får`n si. jfr. bilde-montasjen ovnefor.

Fortrengt har de også gjort den helt feilaktige tidlige artikkelen NRK hadde om Slangeøya. Den var helt feil og det ble beskrevet på UYkraina-tråden, men slettet av forumadm.)

"Vårt oppdrag er å vise krigens brutalitet og konsekvenser for sivile gjennom tilstedeværelse, og gjennom troverdig og faktabasert journalistikk der vi tar nødvendige forbehold, får frem ulike perspektiver, er kildekritiske og transparente."
Spørs om de kalrer så høye mål når det er meget PK krefter både innad og utenfor NRK.

"
En sentral oppgave er å avsløre maktmisbruk, og i dette arbeidet følger journalistikken presseetiske regler og redaksjonelle retningslinjer.
"
>> Uttalelsen er til å le av, når det gjelder Zelensky-styrets understrykking av ryussere i årene forut og under krigen.

"Det øverste ansvaret for det som publiseres ligger hos redaktøren. Derfor er redaktørstyrte medier grunnleggende annerledes enn sosiale medier og teknologiplattformer. Disse styres av andre prinsipper og målsettinger."
>> Ja det får`n si, igjen.


"Norge har i flere år ligget øverst på listen over land med mest pressefrihet. For NRK er denne friheten en forutsetning for å kunne utføre det som er kjernen i vårt oppdrag: Å oppfylle demokratiske, sosiale og kulturelle behov i samfunnet."
>> Her er det minst 2 svært stygge saker å trekke fram for korona-furora og krigen............ med svæææært mangelfull norsk pressedekning til fordel for internasjonal vestlig tospann-gange.

"
3. mai er Pressefrihetens dag. Det er 31 år siden FNs generalforsamling erklærte at nettopp denne dagen skulle markeres for å understreke viktigheten av en fri presse.

«For å forstå hva som skjer, trengs uavhengig journalistikk.»
"
>> Her tror jeg det er verdt å huske på kvantemekanikken - for den som har forstått den på den helt grove/store verdslige skalaen. Så gjenstår det bare å ønske NRK og vestlig massemedia lykke til (det gjelder selvsagt østlig mm også, det er bare det at NRK-sjefen glemmer seg selv opp i det viktigste.....)


- saten innrømmer aldri noe (til det er egoet for stort), dermed har man løgn gående so mdel av sannheten -

saten innrømmet rett nok urett mot ....krigsseilerene, samene og norsjøarbeiderene etter X, Yog Z år, hvilket ligner dette - som er basert på deklassifiserte engelske dokumenter etter X=80 år:
https://www.voltairenet.org/article187508.html
Anglo-American Money Owners Organized World War II
(Og tror NRK-sjefen hun får lest om dette på NRK.no?)


......Hallo i luken!
Redigert 03.05.2024 kl 21:34 Du må logge inn for å svare
Hugoil
07.05.2024 kl 14:55 5312

Hei og hå! Så bra med vekst i offentlig sektor: https://imgur.com/IoAniBB


Her er vi ved den lenger opp nevnte situasjonen - hvor det kan bli en underdrivelse å si relativt når man sier at det er relativt stor sjangs for at ordleggingen er en vestlig forfining av den reelle situasjonen: https://imgur.com/iGdmCMg
Hugoil
12.05.2024 kl 14:55 5211

hahaha, joda vi er vel flere som har tatt feil på dette en tidlig morgen, men sjefsøkonomen til Biden da! Er han også en cherrypicked pappfigur som Biden selv?

During the Presidential Third Debate of 1960, the question about the outflow of gold from the USA reserves arose. This sparked a Gold Panic in the London gold market, whereby gold rallied to $40 for the first time, showing that the Bretton Woods System was beginning to collapse. The United States’ outflow of gold was not really from a trade deficit but from the fact that the USA was defending the world with its military establishing bases everywhere. That meant capital was leaving. Gold rallied again to $40 in the late 1960s, and finally, it forced the collapse of the convertibility of gold under the Bretton Woods System in 1971. Kennedy’s words were: https://www.armstrongeconomics.com/markets-by-sector/bonds/why-does-the-government-borrow-its-own-currency/

Fortsatt like forvirret som Bidens sjefsøkonom? Les hele artikkelen vel. Skal si Armstrong har oversikt.
Hugoil
16.05.2024 kl 12:41 4792

Olja er halvveis i sin trippel OHS til 90 30-31. juni. Jaa, det var kanskje litt raskt, men se opp for 18. juni, sankthans, 17. 24. og 29. juli, samt
Redigert 16.05.2024 kl 13:09 Du må logge inn for å svare
Hugoil
20.05.2024 kl 17:38 4670

Så dere Norsk RikskringKasting sin 17. mai reportasje enten direktesendt på dagen eller i opptak på kvelden?

Jeg tenker spesielt på innslaget med venezulianerene på Bryggen i Bergen som feiret 17. mai med FN-flagget.
Et spesielt innslag. Hvem innplasserte FN-flagget der - hodlt opp med hender som om det var flaggbrenning av det amerikanske eller israelske flagget i Bagdads gater? Agitasjon? Jaja, NRK vet å få det med seg og klippe og redigere så godt som det lar seg gjøre for den politisk korrekte agendaen. For vi skal vel ikke være oss selv nok eller nasjonal? Vi må åpne grensene og være humane og ta imot følgene av REDNINGSOPERASJONEN AV FORMELL og UFORMELL MAKT.. Og disse maktene er internasjonale. Så slik sett så tar vi del i og synger INTERNASJONALEN også på 17. maien..

Vi ser samhold og oppslutning i USA reduseres.
https://inyheter.no/28/04/2024/professor-sier-vestlig-menn-til-slutt-far-nok-og-at-det-gar-mot-borgerkrig-det-er-riktig-sier-musk/
https://www.aftenposten.no/verden/i/7Kz2k9/franske-soldater-risikerer-straff-etter-borgerkrig-utspill

Likeså i Ukraina https://inyheter.no/18/05/2024/zelenskyj-innrommer-problemer-med-kampmoralen-i-den-ukrainske-haeren/
Hvor lenge vil ukrainere dø for vestlig profitt? Da er det langt bedre å gjøre som 8 millioner av de 42 opprinnelige i landet - flykte vestover for egen profitt og vekst i norsk off. sektor, få bolig og dagpenger og kanskje etterhvert en jobb eller føde barn så folk flest i Norge fortsatt får stigende priser, knappere goder og alt hva fedrene har kjempet for og hardne samfunnet.
(kommuneøkonomien her er nylig meldt i sterk utforbane - men skal visstnok halvveis reddes av en nasjonal endring i statens kommuneoverføringer (forslag til statsbudsjett) slik at systemet blir mer "rettferdig" ift. "hvilke utfordringer kommunen står i". Det er klart INTERNASJONALEN og REDNNGSOPERASJONEN koster.


Hva med NORGE? Skal vi nøye oss med å SE HVA SOM SKJER?

https://inyheter.no/28/04/2024/23-norske-aktorer-ber-eu-presse-norge-omgaelse-av-det-norske-folkestyre/

https://www.aftenposten.no/verden/i/7Kz2k9/franske-soldater-risikerer-straff-etter-borgerkrig-utspill

https://www.uia.no (de skifter framside etter noen måneder, den forrige var et litt lesbete bilde av en afrikansk jente som ble klemmet av en norsk, tipp hvordan den før derigjen var - det er overrepresentasjon langt utover det naturlige, slik som med krimstatistikken for ungdom i Oslo og Dagsrevyen under korona-furoraen, mao. påvirkning er hensikten mer enn opplysning - vi vil ha deg i DEN retningen)


Et par av versene i Internasjonalen er at man kan regne med at det ikke blir tryggere i Norge og at terskelen for etterforskning/antall henleggelser økes. https://www.nrk.no/vestland/ein-mann-i-20-ara-blir-framstilt-for-varetektsfengsling-etter-valdshending-i-bergen-17.-mai-1.16888563
Hva er det politikerene gjør feil? Er de for kortsiktige? Er de for dumme? Tar de på seg/oss for mye? Er de illojale? Er det bare noe som skjer, virkeligheten som er slik? Det er mye der i siste bisetning det butter. Og det er der i usikkerheten det spilles - argumenteres for det ene og det andre, kjøpe eller selge. Aksjekursen blir som den blir, liksom. AS Norge...........................................................................................
Men vi har det godt vi som eier KOG. Det skulle bare mangle.

I 2020 - året uten 17. mai, så kom det opp at det var bestemt at det kan flagges med EU-flagget på norske kommunale bygg; samt at det vurderes endringer i det norske flagget.

OM norske statsborgere bruker utenlandske flagg for å feire Norges nasjonaldag, er det ikke bare upassende og uhøflig, men også splittende. Det er politisk feil, en støtte til stormaktene, mot demokrati og velferd.

Det knepper på 17. mai i år - også dette i Dagsrevyen, her fra VG:
– I dag skinner solen i Norge. Alt er fredelig og stabilt. Det er på solskinnsdagene vi må forberede oss på de urolige tidene, sier Høyres Peter Frølich til VG.

Han har de siste par årene sett med sterk bekymring på de stadig mørkere skyene som henger over domstolene i land som Polen, Ungarn og USA.

Frølich har derfor foreslått fem endringer i Grunnloven for å sikre domstolenes uavhengighet i Norge.

– Er dette laget for å stoppe en norsk Donald Trump?

– Det er laget for å stoppe opportunister, populister og kuppmakere.

Dette er det man i statistikk kaller TYPE 1 FEIL (jeg tenker da ikke på lovendringen, men "opportunister, populister og kuppmakere"). Type 1 feil er det værste, det er derfor den kalles 1. Men et studiedesign som bolstres for å minimere type 1 feil øker sjangsen for TYPE 2 FEIL. Hva nå det enn er.....(jeg tenker da på et evt. behov for en endring av f.eks. et manipulert regjeringsvalg ....eller en aksje)? VG sin artikkel avslutter på en måte/video som utelukker Type 2 feil i siste presidentvalg i bipartisane USA.

"Frølich leder Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite, hvor alle partiene denne uken stilte seg bak forslaget." Dettte øker TYPE 2 FEIL, men økningen er mindre dess enklere og mer forståelig endirngene/forslaget er. Noe annet kunne være tegn på lav ytringsfrihet (som forøvrig er under press i Norge og forsterket av korona-furoraen og krigen, sistnevnte hvor også alle paritene var enig, ja også førstnevnte om vi ser bort fra "skjønnhetsfeil" med gule lapper fra Erna - som forøvrig også ønsket å endre grunnloven da.).

Er det noen brist i logikk her - om en slik vica versa formulering skulle være tillatt?:
--
Per Ardua
for 3 dager siden
"Hvilke politikere i Norge kan mistenkes for slike planer?"
Det har vist seg å være ganske mange. Et klart eksempel så vi under rettssaken mot ABB hvor Regjeringen Stoltenberg ikke kunne akseptere at mannen er sinnlidende. Domstolen ble instruert til å finne frem nye "sakkyndige" som erklærte ham tilregnelig slik at det kunne gjennomføres et politisk medieshow i rettssalen. Dommeren som ordnet dette ble belønnet med et sete i Høyesterett. I Norge er det Regjeringen som oppnevner dommere. Det Frølich frykter er folket.
--

Tjaa, hva er et uAVHENGIG ORGAN ift. folket?

....anbefaler å lese videre herifra via DNB-tråden og til KINA-tråden og innleggene som kommer der.
.....for å se virkninger på dollaren (krona, men hva kommer Kina til å gjøre.....d d d devaluere? før eller etter USAtans refinansiering av 10bill dollar før året er omme? FED tar trolig mindre - hvilket BLIR kritikk mot pappfiguren Biden og USAtan og seg selv i stor grad, tjaa kanskje det er det som trengs for å få "personlig" utvikling av jahvlene) og ...aksjemarkedet ......og deg selv(!?).
Hugoil
22.05.2024 kl 11:43 4484

Ukraina-krig patrioten FRØLICH (og leder av Stortingets undersøkelseskommisjon og Ukraina-farer med utlevering av utstyr på bakken der) setter større lit til en "tids-vandrende" uavhengig kommitte som skal velge dommere, enn han stoler på folket og folkebevegelser. Herre Yemeni! (selv om de 5 endringene han nå foreslår ikke er spesielt oppsiktsvekkende, dog bør folket velge dommere og ikke det som for enhver tid kalles for "uavhengig kommitte".)

NRK er en sløv kniv, det er dokumentert flere ganger på trådene og skuta går med slagside siden USAtan sitter på rekka - se bare NRK-serien MAKTA, som i seg selv er oppsiktsvekkende ble akseptert og sendt; men det var jo vare deler av enkelte episoder som innholdt noe som produsetnen måtte safe seg inn på ved å tilføre underlineren «Basert på løgn, sannhet og dårlig hukommelse».

https://www.armstrongeconomics.com/products_services/products/the-2020-coup-will-they-do-it-again-in-2024/
This is a special investigation into the truth behind the rigging of the 2020 election that has nothing to do with voting machines and double counting. That gets you nowhere, and it was a master distraction from the core of everything – the manipulation of the January 6th count that was in direct conflict with the Constitution as Pelosi used COVID rules to prevent the gathering of the Senate and the House as specified in the Constitution and the suppression of any challenge to six states. Here is the documented evidence that even covers the FBI admitting that they had so many people in the crowd they could not even say how many. The storming of the proceeding was NOT to benefit Trump but to benefit Biden by ensuring that there would be no objections when all the studies confirmed that neither masks nor social distancing reduced COVID. Still, it was used by Pelosi to hold the most unprecedented count of any president in the history of the United States.
Hugoil
22.05.2024 kl 11:44 4484

Ukraina-krig patrioten FRØLICH (og leder av Stortingets undersøkelseskommisjon og Ukraina-farer med utlevering av utstyr på bakken der og med forrige runde i Stortingets undersøkelseskomm med spørrerunde om Stortinget hadde handlet for sent ifm. krigen og dets flyktninger til Norge, HALLO? ) setter større lit til en "tids-vandrende" uavhengig kommitte som skal velge dommere, enn han stoler på folket og folkebevegelser. Herre Yemeni! (selv om de 5 endringene han nå foreslår ikke er spesielt oppsiktsvekkende, dog bør folket velge dommere og ikke det som for enhver tid kalles for "uavhengig kommitte".)

NRK er en sløv kniv, det er dokumentert flere ganger på trådene og skuta går med slagside siden USAtan sitter på rekka - se bare NRK-serien MAKTA, som i seg selv er oppsiktsvekkende ble akseptert og sendt; men det var jo vare deler av enkelte episoder som innholdt noe som produsetnen måtte safe seg inn på ved å tilføre underlineren «Basert på løgn, sannhet og dårlig hukommelse».

https://www.armstrongeconomics.com/products_services/products/the-2020-coup-will-they-do-it-again-in-2024/
This is a special investigation into the truth behind the rigging of the 2020 election that has nothing to do with voting machines and double counting. That gets you nowhere, and it was a master distraction from the core of everything – the manipulation of the January 6th count that was in direct conflict with the Constitution as Pelosi used COVID rules to prevent the gathering of the Senate and the House as specified in the Constitution and the suppression of any challenge to six states. Here is the documented evidence that even covers the FBI admitting that they had so many people in the crowd they could not even say how many. The storming of the proceeding was NOT to benefit Trump but to benefit Biden by ensuring that there would be no objections when all the studies confirmed that neither masks nor social distancing reduced COVID. Still, it was used by Pelosi to hold the most unprecedented count of any president in the history of the United States.
Hugoil
26.05.2024 kl 22:00 4323

Herre yemeni! Tenk at noen kan tenke selv! Og det i vesten!! Fra i kveld: https://imgur.com/Vo9oB4h
Hugoil
27.05.2024 kl 11:56 4125

Synes du det blir for lite aksjerelatert?
Vel, ....det er det største bildet som setter rammene/føringene.
Vel anvendte minutter mens du sitter og stirrer: https://www.armstrongeconomics.com/armstrong-in-the-media/interview-timeline-for-world-war-iii-us-debt-default/
Hugoil
30.05.2024 kl 09:23 3918

olja driver med en bunning type ohs og OSEBX følger med på det samt US-indeksene som trolig også nå kommer til å gå for en bunning etter siste dagers korreksjon. Et nytt legg opp for ath. Skulle tro det skal bli mer krig. Jens er jo på tuppa.
Hugoil
02.06.2024 kl 09:45 3741

Er det noen av dere, foruten Erik Must og Øyvin Brøymer, som har vært så lure at dere har kjøpt aksjer i denne krigen?
Fyller dere 60 før året er omme, så får dere nok nyte profitten.

Macron faces a serious collapse in confidence among the French and he too desperately need to create war. He is pushing NATO to send in troops. They already have “advisers” there and Russia knows that the Brits are in Ukraine firing the missiles for Ukrainians are not competent. Likewise, Ukraine is incapable of sinking Russian ships in the black sea without US satellite intelligence.

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/geopolitical/world-war-iii-by-1st-week-of-september-2024/

The ONLY hope we have is that RFK joins Trump either as health-czar and/or head of the DOJ. That would be an overwhelming ticket. This is the only shot we have at reducing the destruction on the horizon from this insane march into World War III.

Our staff in Germany have personally confirmed that a friend who is 59 years old was just drafted. Throughout Europe, the draft age will be up to 60 and that is coming to the USA no matter what BS the press tells you. They also intend to draft girls this time.


Ligger an til en god uke med ny ATH. Skal vi takke Jahve for det? Det er ikke sikkert han er fornøyd med den siste buktningen på sin røde tråd...........




Redigert 02.06.2024 kl 16:59 Du må logge inn for å svare
Hugoil
06.06.2024 kl 13:15 3427

....jeg mener aksjer i krigen, Krigen AS?

Så sant så sant og veldokumentert på trådene de siste 5 år:
https://inyheter.no/06/06/2024/de-brenner-seg-selv-fra-innsiden/

Så hvorfor skjønner ikke menigmann mer? Pga. dårlig/selvkorrupt media og ditto politikere - som lar seg rævpule av USAtan på scena slik Røkke tok Jens Stoltenberg for åpen scena og Jens sin "hylling" av Røkke på Aker kick-offen rett før påska 2008.

money walks, bullshit talks

i e forbainna
Redigert 06.06.2024 kl 13:17 Du må logge inn for å svare
Hugoil
17.06.2024 kl 09:09 3117

Olja ligger lovende til. Tør vi håpe på mer krig med tilhørende profitt i disse vanskelige tider?

Se denne høytststående rasen - med vikarierende motiv: https://youtu.be/qfZVu0alU0I
Redigert 17.06.2024 kl 09:42 Du må logge inn for å svare
Hugoil
19.06.2024 kl 11:16 2947

Se for suprem guds skyld om den underkommuniserte status i Politiet og samfunnsutviklingen lenger opp i tråden(e) og nedenfor:

"Og det er et samfunnsansvar pressen har å bidra til at alvoret om det som skjer i samfunnet synker inn. Antallet drap og bruk av kniv øker. Dette er realitetene. Men tar myndighetene og politikerne det nok på alvor? Tenker man at dette bare rammer noen andre?"
https://inyheter.no/18/06/2024/derfor-publiserte-vi/

https://inyheter.no/19/06/2024/politiet-henlegger-saken-mot-inyheter/

Noen som har sett statistikk på andelen utlendinger/innvandrere involvert på den ene og den andre siden i siste 2 års drapssaker og knivstikkinger i Norge?

Det er en rimelig robust hypotese at politikerene bidrar til en hardning av det norske samfunnet.
Hugoil
21.06.2024 kl 12:11 2820

Det skal bli bra når det blir One World Order:
"Siden april har til sammen 16 biler brent i Oslo."
https://inyheter.no/21/06/2024/brann-i-tre-biler-i-oslo/

Det er mer å tjene på det, ettersom de selvvaløriserende investeringer blir stadig færre og med mindre god, gammel fortjeneste.
Dessuten er det med større enheter lettere å fordekke ting og beholde makten ved at saueflokken "skjønner" at den tregner ledelse/politikere. Ja og så blir det vanskelgiere for den vanlige mann å gå mot systemet - enten alene eller sammen med andre tilstrekkelig klartenkte. Så det som før ville vært tilstrekkelig blir utilstrekkelig og trusselen mot makten blir mindre. Man kaller det for demokrati.


Olja har avgitt en bull tri star i 4timers chartet.
Redigert 21.06.2024 kl 12:25 Du må logge inn for å svare
Hugoil
26.06.2024 kl 10:57 2693

Tillit
https://imgur.com/Htt3qmr

Olja ligger inne med en formert bull harami i times.

--
Husker dere innlegget fra i fjor midthøstes på en av trådene om tiltagende avsløringer?
Dette rer Norges største bedragersisak, så langt: https://www.nrk.no/rogaland/fremmer-krav-pa-330-millioner-mot-dodsbo-etter-avdod-sandnes-advokat-1.16941202
Redigert 27.06.2024 kl 21:44 Du må logge inn for å svare
Hugoil
26.06.2024 kl 15:03 2609

Faste forsider på et av statens stadig flere universiteter med stadig høyere andel av utlendinger for å holde stadig lavere akademisk nivå tilstrekkelig flytende - for å holde sysselsetting og vekst oppe i stadig mer krevende tider (internt altså og ikke eksternt sett med koronafurore og krig - som er forsøkte løsninger, i tillegg til søkt utbredelse av hva som er internt; på interne problemer) - samt skaffe konsuemnter til mat og produkter produsert nasjonalt og internasjonalt, blant annet kuler&krutt for å holde SIRKULÆR ØKONOMIEN igang med flyktningstrømmer, uro og lidelser - hvor uro og lidelser også øker i rolige og gode samfunn som det norske - for at man også her skal rope på ...staten, mer stat for å sikre ro&orden. Typisk norsk? NEI, en uheldig redundans.
Å hilse til nisseluen er ris til FOLK FLESTs egen bak
https://imgur.com/ad55OIM
Hugoil
29.06.2024 kl 12:38 2439

Den første presidentdebatten

8 mins sammendrag: https://youtu.be/D-aHXOtG1fc
3mins sammendrag: https://www.aljazeera.com/news/2024/6/28/biden-falls-flat-against-trump-in-first-2024-us-presidential-debate

i USA var en katastrofe, ikke bare for demokratene og president Joe Biden, men for hele det elitistiske medieapparatet. Mary Rooke fra Daily Caller kritiserer de liberale mediene i USA for å ha dekket over Bidens mentale tilstand i over tre år, og hevder at de var klar over hans svekkede helse. […]


They want Biden gone because he embarrassed them, not because he isn’t fit for the job, which the world now knows he is not.

Now, all they can do is desperately attempt damage control. Don’t mistake their posture for anything more than that. They’ve known all along that Biden couldn’t handle the pressure. They supported the far-left policies his handlers were able to implement, like uncontrollable spending, expansion of NATO, open borders, etc. The propagandists in elite media were willing to cover for him to keep their stronghold on America.

Elite media covered for him for almost four years as he whispered and rambled incoherently into the microphone, yelled random phrases that had nothing to do with his speeches, and needed help figuring out how to exit his own stages. In one night, Biden ended the little bit of credibility elite media had left. They exposed themselves as nothing more than a Democrat propaganda machine.

https://dailycaller.com/2024/06/28/rooke-media-biden-age-concerns-debate/





Norske kommentatorer er mer senile enn Biden

For norske kommentatorer kommer imidlertid dette som en overraskelse. I sin iver etter å sverte Trump, så har de nemlig begått en journalistisk dødssynd: De har latt sine egne fordommer om Trump sverte sitt journalistiske oppdrag.

Les mer


https://inyheter.no/28/06/2024/na-er-det-apenbart-sumpen-vil-bytte-ut-joe-biden/


Dette er en "prøveborring" som a posteriori øker sannsynligheten for at 2020 presidentvalget ble stjålet:
https://www.marketwatch.com/story/debate-aftermath-betting-markets-put-bidens-chance-of-re-election-at-new-low-while-newsom-gains-da63048d?mod=home-page


It was the press that created the Spanish-American War. Pulitzer made so much money from the blood and guts of soldiers that the father of yellow journalism donated his wealth to Columbia University to create the Pulitzer Prize for honest journalism – what a joke. Well, folks, the press is at it again. They do not care if it is your blood or your children’s. They write stories about it to grab more circulation. The press has become part of the global corruption that everyone is upset about. We are watching the people rising up in Europe, the UK, the US, Argentina, and Canada and voting against those in power. Gallup Poll has them at just 14% regarding people trusting anything they say.
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/press/fakes-news-trying-to-prevent-the-reform-from-winning-in-uk/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=9FqG76QFDzqvxrVU
Redigert 29.06.2024 kl 14:57 Du må logge inn for å svare
Hugoil
29.06.2024 kl 19:43 2299

Mainstream media trolig korrupt. Mon tro om Norsk RiksKringkasting kommer til å dekke dette?:

Pelosi’s Son-in-law

The Supreme Court just ruled in favor of the Jan. 6 defendant in a dispute over an obstruction charge that was clearly unconstitutional and a selective prosecution. The Court ruled in favor of a former Pennsylvania police officer charged for his alleged participation in the U.S. Capitol attack, saying a felony obstruction charge was improperly applied in his case. It was a 6-3 opinion that came from Chief Justice John Roberts but was joined by a Democratic appointee, Ketanji Brown Jackson. The majority also included Justices Clarence Thomas, Samuel Alito, Neil Gorsuch, and Brett Kavanaugh.

In the debate, Biden called those people criminals. The case centered on whether a 2002 law enacted in the wake of the Enron scandal to prevent the destruction of evidence in financial crimes could be used against defendant Joseph Fischer and others alleged in an attack on the U.S. Capitol on Jan. 6, 2021. My investigation was this: this was most likely organized by the FBI to enable Pelosi to declare an emergency rule to shut down 7 states that were challenging the vote. They had to call this an insurrection to try to go after Trump on the 14th Amendment, but then to imprison everyone who dared to support him. Had just one challenge been allowed, the case could have ended in the Supreme Court, and Trump would have been president. But we would not have an open border, climate change nonsense, and this proxy war in Ukraine, the Middle East, and Asia had the Neocons not gained power under Biden.
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/rule-of-law/supreme-court-overruled-jan-6th-charge/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=8.gJLCuPMzqvxrVU

SE HELE VIDEOEN I LINKEN!
Hugoil
30.06.2024 kl 11:45 2152

Hva er det generalmajoren mener - at den norske stat er såkalt "politisk korrekt"?:

– Vi jobber ikke med mangfold for å være politisk korrekte. Vi vet at mangfold […]
https://inyheter.no/29/06/2024/forsvaret-med-annonsekampanje-for-flere-muslimer-og-mer-mangfold/

En smule klossmajor?

Aprpos "vi vet" - det er relativt ift. det til enhver tid stående/ønskede fiendebildet.
Hugoil
30.06.2024 kl 20:40 1999

Saten er ikke direkte dum, men den er delvis korrupt. Den tjener ikke folket fullt ut - anslagsvis bare så lavt som 2/3 (usikkherehten er størst for at anslaget er litt for lavt enn at det er for høyt).

Les hele: https://www.nrk.no/norge/okonomiprofessor-refser-milliarder-til-batterifabrikker-og-havvind_-_-det-blir-dyrt-1.16945696

Det påfallende er også at det er NRK som har denne artikkelen - noe de aldri har vært i nærheten av tidligere. Men nå er det jo 2 år siden Finansavisen fant å ville snu sin kappe litt etter motvinden - som jeg kan skrive under på var tydelig å måttes gå imot også de 3 forutgående årene - men så begynte det å bli FOR TYDELIG for folk og fjollete FA ville ikke dumme seg ut, men være tidlig på korrektivbølgen. Og nå er NRK her.......?


Les om for lite selvvaløriserende prosjekter (vaksiner, krig etc) som også i meget stor grad var det Mogstad kaller i artikkelen for TILKARRING i det jeg kaller redningsaksjonen av FORMELL (politikere, EU spesielt) og UFORMELL MAKT verdens rikeste og bad banks i EU som US-bankene ble langt mer restrikitive til allerede fra 2019-2020 mtp. utlån i interbankmarkedet).
Redigert 30.06.2024 kl 20:41 Du må logge inn for å svare
Hugoil
03.07.2024 kl 07:45 1746

STOPP KRIGEN = KORRUPT FAENSKAP NÅ, for folk flest sin skyld!!! ...selv om noen aksjekurser kommer til å falle.

se linker i artikkelen:

Did Zelensky’s Wife Purchase Limited Edition Bugatti?
Posted Jul 3, 2024 By Martin Armstrong |

The nations toppling their budgets to provide blank checks to Ukraine should know where their money is being spent. We all know that a large portion of the money is circulated back into the military-industrial complex. Yet, the “greatest salesman in history” has certainly received his cut. Latest reports claim that First Lady Olena Zelenska purchased a $4.48 million Bugatti.

There have been reports of Olena Zelenska going on lavish shopping sprees in New York and other cities while her husband begs foreign nations for billions. Of course, one must maintain their image when they are on the cover of Vogue and other high-end fashion magazines. The latest debacle claims that Olena purchased a Bugatti Tourbillon, retailing €3.9 million, ahead of its official release date. Someone from Bugatti’s Paris dealership leaked the information to the press, including a receipt of purchase.

Now, why would someone need to drive a V16 1,800-horse-powered vehicle around an allegedly war-torn nation? The Ukrainian government says that this is simply fake news. I cannot confirm if this is factual or a rumor.

ZelenskyVogue

I can confirm that the aid sent to Ukraine has been misused repeatedly.

Even the Pentagon has admitted it cannot account for where billion of dollars toward Ukraine has gone. Last year around this time, the Pentagon admitted that they lost $6.2 BILLION in aid for Ukraine due to an accounting error. Where did the money go? Did the money go to contractors? Politicians? Ukraine? The government refuses to say. Deputy Pentagon press secretary Sabrina Singh explained that they originally thought $3 billion went missing, but the figure they are admitting to the public is closer to $6.2 billion. “We have confirmed that for FY23, the final calculation is $3.6 billion, and for FY22 it is $2.6 billion, for a combined total of $6.2 billion,” Singh said. “These valuation errors in no way limit or restricted the size of any of our PDAs or impacted the provision of support to Ukraine,” she added as if taxpayers think that we aren’t doing enough for a foreign nation when America is a desperate state. Ukraine has revealed similar sentiments about missing funds, leading Zelensky to simply fire scapegoats.

There have been claims that Zelensky purchased multi-million dollar homes in Miami. Other reports claim he has purchased a yacht or businesses like casinos. No one knows for sure. Yet, back in October 2021, Zelensky’s financial dealings surfaced in a series of documents that were leaked as part of the so-called “Pandora Papers,” which consisted of nearly 12 million files. That was a leak given to the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ). This massive trove of files that became public revealed the secret financial dealings of world leaders and celebrities — Zelenskyy was included. He has always been sketchy and problematic.

The Bugatti story may be fake news, but Zelensky is undoubtedly profiting on this war. World leaders spending endlessly on this war and making contributions to NATO owe it to their tax-paying constituents to account for every dollar sent overseas. Half the nation blindly cheers every aid package, disregarding how the money is spent. Those in Ukraine know Zelensky is a corrupt crook. They are tired of seeing their men sent off to die while Zelensky parades around the world.

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/did-zelenskys-wife-purchase-limited-edition-bugatti/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=98U2O0hi6jqvxrVU


Jahvlige Jens: Hvorfor fikk ikke det norske folk vite før etter at krigen hadde startet, at Norge hadde vært med NATO og USA på å oppmilitarisere titusener av Ukrainske soldater i 8 år forut krigen?


Fra FA i dag:
Norwegian tronet øverst på topplisten for de mest handlede aksjene, etterfulgt av Kongsberg Gruppen, Vår Energi, Yara, Equinor og Frontline.
--

Da vender olja og indeksen oppover for noen gode dager.
Redigert 03.07.2024 kl 11:57 Du må logge inn for å svare
Hugoil
04.07.2024 kl 09:53 1550

Litt konsolidering i oljeprisen nå, før den tar av opp i underkant 90 fredag neste uke.


Her måtte jeg smile, for denne overskriften/artikkelen var litt morsom https://www.finansavisen.no/politikk/2024/07/03/8149827/fantasilost-a-skattlegge-barnetrygden

..men herlighet, den er da også ganske sørgelig. For Hegnar har rett. Videre, det er altså sørgelig at Norge har est ov er ripa - slik at barnefamilier kommer i klem og makten må ty til barnetrygd for å bøte på dårlig håndtverk over en rekke tiår. De gjør det enkelt for seg selv - og nå ser vi politikerene også eser over ripa og må trekke opp bleia for ikke selv å bli blaut av det som renner over av følger. Dermed er ringen sluttet og de biter seg selv i ....baken.

Vi har snakket om lite selvvaløriserende prosjekter på Armstrong-tråden. I denne lederen framkommer det eklatant at "vanlig" politikk også har blitt lite selvvaløriserende. Politikk har blitt for mye seg selv nok og ser ikke skogen for bare trær. Det er alltid vanskelig å lære av erfaringer og historie - særlig når de utførende ikke på gjennomsnittet kan øke sin gjennomsnittsalder pga. begrensninger i biologien. Det er det bare Biden som ....kunne (siden noen tjente på det). Mine tanker går tilbake til Enoch. Sett ovenfra, så er politikere som barn i en sandkasse.
Redigert 04.07.2024 kl 10:22 Du må logge inn for å svare
Hugoil
06.07.2024 kl 10:44 1315

"AT TIMES LIKE THE PRESENT, WHEN THE EVILS OF UNSOUNDFINANCE THREATEN US, THE SPECULATOR MAY ANTICIPATE A HARVEST GATHERED FROM THE MISFORTUNE OF OTHERS, THE CAPITALIST MAY PROTECT HIMSELF BY HOARDING OR MAY EVEN FIND PROFIT IN THE FLUCTUATIONS OF VALUES; BUT THE WAGE EARNER - THE FIRST TO BE INJURED BY A DEPRECIATED CURRENCY - IS DEFENSELESS. HE RELIES FOR WORK UPON THE VENTURES OF CONFIDENT AND CONTENDED CAPITAL. THIS FAILING HIM, HIS CONDITION IS WITHOUT ALLEVIATION, FOR HE CAN NEITHER PREY ON THE MISFORTUNES OF OTHERS NOR HOARD HIS LABOR."

--

Fra dagens FAnett, kunne ikke ha vært sagt bedre:
Ny finansskatt i bytte mot formuesskatt
UT MED ERNA: – Høyre bør finne en ny leder. Solberg har gjort mye bra, men også skuffet stort i skattepolitikken. Dersom man stemmer på Høyre med Solberg som leder blir det bare mer offentlig administrasjon og en justering av skatter. Alt i alt en ganske feig strategi som går ut på å gjøre alle til lags og å vinne neste valg, sier investor Kjetil Holta.
--

Uff, UKRAINA, for et land. Ikke rart det blir utnyttet av vesten (vel, underforstått at du forstår vesten) som om det var en grisunge i førjulstida:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13595327/Ukraine-CORRUPT-join-NATO-says-major-blow-Zelensky-boost-Putin.html
Ukraine is too CORRUPT to join NATO, US says, in major blow to Zelensky… and boost for Putin
Ukraine is currently too corrupt to join NATO, the US has warned
The defence bloc is making Ukraine take 'additional steps'
Corruption has held Ukraine back from deepened ties with the West for years
By PERKIN AMALARAJ
PUBLISHED: 08:47 BST, 3 July 2024 | UPDATED: 12:29 BST, 3 July 2024
Daily Mail 5. Juli 2023:

Se bilder og videosnutter framlagt som bevis - som delvis korrupte vestlig media aldri vil vise for deg - for at folk flest fortsatt skal betale for de rikstes GILDE der OG her (krig og krigsproduksjon):
https://twitter.com/i/status/1807853700830085592

....derfor er jahvlene Jens, Jonas og Erna reelt sett inhabile og inkompetente for posisjoner.
De tjener ikke det norske folket i stor nok grad - når de de kaster inflaterende perler for svin, til mest nytte for de rikeste itnernasjonalt og nasjonalt..
--

Det er mange valg rundtomkring i år.
Politikere setter visjoner og strategier.
Spørsmålet er om de er kompetwente - og det ser det ikke ut til i disse dalende tider med tillit, så folket kommer til å kaste de sittende og nye kommer inn. Og så skriker establishment furtent om populisme.


Totalt hykleri:
Også demokraten Mike Quigley i Representantenes hus ber Joe Biden om å trekke seg som presidentkandidat.

– Vi skylder deg den største takknemlighet. Det eneste du kan gjøre nå for å befeste det for alltid og forhindre total katastrofe, er å gå av og la noen andre gjøre dette, sier Quigley til MSNBC.
https://www.nrk.no/urix/biden-holder-tale-pa-valgmote_-_-jeg-kommer-til-a-vinne-igjen-1.16954863
Redigert 07.07.2024 kl 12:12 Du må logge inn for å svare
Hugoil
09.07.2024 kl 14:42 967

Dette er den 3. "enkeltstående" hendelsen på/ved Slottet på under ett år (jobber politiet i 4timers chartet elelr månedschartet, langsiktige er de ihvertfall ikke - men gjeteren er nok det og det ser ut for at de leder til ville veier. Trenden er klar, dessverre; og bør brytes.):

"
– Politiet anser dette som en enkeltstående hendelse som ikke endrer trusselnivået, skriver de på sine nettsider.
"
https://inyheter.no/08/07/2024/mann-i-rullestol-kastet-brannbombe-mot-slottet/

Så kan man tillegge andelen av utenlandsk opprinnelse i antall drap og kniovstikkinger i Norge siste halvannet år, så forstår man at Støre og politikerene MÅ BEGYNNE Å KONSENTRERE SEG OM NORGE INTERNT og ikke lenge bruke 1/3 på NORGE EKSTERNT hvor de bare fjoller seg i leia til de toneANGIVENDE JAHVLENE.



Er politiet på bærtur? (Politiets analyse er nok at vi må gjøre noe, samt levert fra oppdragsgiver "slapp av" dere skal få nok oppdrag - OG DERMED ER BEGGE PARTER, AGENT OG PRINSIPAL "sikret". Så enkel er den naIVE, JAHVLIGE REDUNDANSEN)
Hvem er gjeteren?
aNBEFALER DERE Å LESE SKRIFTEN PÅ VEGGEN
PÅ TRÅDEN "hvilken MEDIA-aksje er best".i dag.

Olja har allerede vært oppunder 90 og ny prediksjon ligger i lufta....
Redigert 09.07.2024 kl 14:52 Du må logge inn for å svare
Hugoil
10.07.2024 kl 09:32 855

https://www.nrk.no/nyheter/norge-og-nammo-med-milliardkontrakt-om-artillerigranater-1.16958437

Forferdelig å se både Barth-Eide på Dagsrevyen og Støre på 21 Nyhetene tirsdag 9. juli vri seg unna journalistens spørsmål i begge deres første minutt av svaret.

Støre sier attpåtil at NATO igjen blir viktig når de skal begynne å se fram til nedrustning igjen.

Helt for jahvlig!!!! .......dette nå 10-årige KRIGSPROFITT-SPILLET er en redningsoperasjon (5+5 år) av FORMELL og UFORMELL makt. Du vil se det like klart etterhvert
..................................som du nå ser at BIDEN bare var en innplassert fallen engel/høstløv fra begynnelsen av. Vaktbikkja media er bare 5 år for sent ute - fordi den har blitt holdt inne, men skal nå "på lissom" fungere nå spom Biden har gjort nytta si og kan legges bort. ET SKUESPILL.
https://inyheter.no/10/07/2024/musk-valgprosesser-i-usa-designet-for-a-skjule-valgfusk/



Var det Jens, Jonas eller Biden som sa dette?:

"Du kan lure hele folket deler av tiden,
deler av folket hele tiden,
men aldri hele folket hele tiden."

Eller var det Erna? Det kan ha vært Biden. Han sa jo nylig at han would love to debate with Trump.

Et høyst aktuelt sitat er det, uansett.


FA I DAG:
Robert Næss er kun deskriptiv på den høye prisingen utover den en nye vekstdriveren AI, så hva er forklaringen på overprisingen og den lave risikopremien?:
– Risikopremien er tilnærmet lik null, sier han
https://www.finansavisen.no/finans/2024/07/09/8148734/robert-naess-ma-komme-en-korreksjon
>> Jo, redusert tillit og villet inflasjon som følge av REDNINGSOPERASJONEN AV FORMELL OG UFORMELL MAKT (og den kan ikke pk media skrive om - så derfor sies det ikke noe om forklaringen, du blir nødt til å lese om den på trådene over de siste 5 årene.).
Pengene har, som skrevet siden høsten 2019, gått fra statsobligasjoner og rentepapirer og over til private eiendeler pga RDUSERT TILLIT til det offentlige, aksjer, råvarer etc. Dette har økt prisingen. I tillegg har redninsoperasjonene korona-furore og krig pøst ytterligere inflasjonsdrivende penger - for å holde DEGENERERT MAKT flytende - på bekostning av FOLK FLEST.

Her er en del av virkeligheten: https://www.armstrongeconomics.com/uncategorized/documentary-unsustainable-the-u-n-agenda-for-world-domination/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=976yMJ.LADqvxrVU


I dag snur olja litt brått opp fra 83,78 .itt over kl. 15.
Redigert 10.07.2024 kl 10:55 Du må logge inn for å svare
Hugoil
11.07.2024 kl 08:58 779

Også FA https://www.finansavisen.no/politikk/2024/07/10/8152743/murring-hos-demokratene-ny-biden-test-torsdag (FA som skrev og publiserte artikkelen om Bidens kriminelle narkomane sønn - men og trakk tilbake artikelen etter noen timer med summing i redaksjonen) ....

...... tror det er tilfeldig at sprøyta ikke virket på BIDEN på den første presidentdebatten. Den uformelle makten tok trolig ned Biden den dagen - for å åpne opp for Hillary elelr en tilstrekkelig annen kandidat - etter min smak helst den norskættede.

Dermed har den uformelle makten spilt kortene sine "godt".
Om BIDEN - som åpenbart gikk på en sprøyte som virket dagen etter på tilstelningen med tordentalen hans der - eller kanskje rettere sagt opinionens miosnøye med tidenes minst populære president (og da enda mer rettere sagt den voksende misnøyen innad blant demokratene om både den voldsomme pengestøtten til UKRAINA-KRIGEN med 30-40% kick-back til Pentagon og våpenindustrien - til glede for "folk flest") ikke er mulig å forbedre ....

....så funker sprøyta med bare vann som et bedragersk påskudd for UFORMELL MAKT til å kvitte seg med risken for at BIDEN og hans dalende popularitet blamerer UFORMELL MAKT og sender dem ut i et ukontrollert valgtap. Derfor har de laget seg denne opsjonen, mens de brygger opp Hillary eller den norskættede. Om det ikke lykkes, så setter de igjen sprøyter som virker på BIDEN.

Likely?
Fairly chance, men bedragersk.
Redigert 11.07.2024 kl 09:37 Du må logge inn for å svare
Hugoil
11.07.2024 kl 10:40 713

Robert Næss i Nordea (selskapet som sa opp de 2 ikke politisk korrekte analytikerene i nå Steno Signals - som tom. FA har gitt plass på sin side etter at jeg begynte å referere de på denne tråden) og andre akkrediterte analytikere tar ikke med i betraktningen av de høye aksjekursene/indeksene at tilliten til det offentlgie har falt og vil falle betydelig - til fordel for private aktive. Dette ble tydeligere i etterkant av oppgangen sent siste høst - som overrasket alle analytikere bortsett fra ARMSTRONG-sfæren/trådene.

Denne artikkelen på FAnett idag er beskrivende for flere ikke-pk forhold:
--
– Jeg tror ikke 2024 blir bedre enn 2023. Vi er bare halvveis, så det er fortsatt lenge igjen, men det er dårligere enn det var på samme tid i fjor. Det har generelt vært utfordrende i bransjen, og det gjelder oss også. Det har vært en kald vinter og utfordrende biologi, sier han.

– Samtidig skjer mesteparten av produksjonen i andre halvår, så det blir spennende å se hvordan prisene utvikler seg, følger han opp.


Høy skattekostnad

Regnskapet til konsernet viser at selskapet marginalt økte driftsinntektene fra 2.970 millioner kroner i 2022 til 3.004 millioner i 2023. Marginen var omtrent lik, men skattekostnaden økte med nesten 30 prosentpoeng, fra 21 prosent i 2022 til 50 prosent i 2023.

– At vi betaler 50 prosent i skatt er altfor mye. De politiske myndighetene er åpenbart ikke opptatt av å skape politiske rammebetingelser. Jeg har omtrent aldri vært fornøyd med politikerne, sier Alsaker.

Videre uttrykker han stor misnøye med dagens regjering, spesielt etter innføringen av grunnrenteskatten.

– Vi har en klovn som finansminister. Det er bare å grine til. Jeg blir målløs og matt av hele greia. Samtidig har jeg ikke vurdert å flytte ut, for familien min har bodd her i mange generasjoner, men det er trist det som foregår.

Alsaker mener det ikke kan bli så mye verre enn det er nå.

– Det eneste positive er at det ikke kan bli så veldig mye verre enn sånn det er nå. Så det er ganske stusselig, sier han.

Mener regjeringen har levert

Samtidig sier Alsaker at regjeringen har levert på det de lovet, nemlig å få ned forskjellene.

– Dagens regjering har levert på det de lovet, som faktisk er ganske utrolig gitt hvem som sitter i den. De har fått ned forskjellene ved at de som har kapital og kan bygge virksomheter har flyttet ut i stor grad. I tillegg har den generelt økt skatter og avgifter. Sånn sett har vi fått et likere samfunn.

Videre drar han paralleller til da de med lite ressurser flyttet til Amerika.

– For 150 år siden flyttet de som ikke hadde ressurser fra Norge til Amerika, der de ble rikere. Da ble det et likere samfunn. Det er det samme som skjer nå, bare at det er motsatt, sier han.

https://www.finansavisen.no/sjomat/2024/07/10/8153001/oppdrettsmilliardaer-gar-til-frontalangrep-mot-norske-politikere
--


Alsakers siste utsagn er interessant ift. dette fra i går:

https://www.marketwatch.com/story/republicans-say-that-limiting-immigration-will-help-reduce-inflation-economists-arent-so-sure-1a8c448a?mod=mw_latestnews

Noen som vet hva det er "økonomene" mener er argumenter imot republikanerene?


Ang. INNVANDRINGEN, så har den vært både ekstraordinær høy og dyr siste 2-3 årene grunnet krigen - ca 50.000 årlig.
Det er like høyt eller høyere enn oppveksten og inntredenen av nordmenn i de voksnes produktive rekker.

Denne BRØKEN innvandring/oppvekst er nå ikke BNP-positiv og den har en svært lang treghet. Det lover ikke godt for BNP, men det lover godt for aksjekursene - siden brøken reduserer både innenlandsk og utenlandsk tillit til det offentlgie Norge - saten, saturation - hvor det faktisk bare er saten som ikke har gangbare asymptotiske grenseverdier for når esingen nærmer seg å nå ripa. Satens terskelverdi er tumulter, foranlediget av økte satlige begrensninger (og økninger i nymarxistiske INTERNASJONALEN) tredd ned over folk&fe, ...ja jordbruket også - mens FA har mer enn nok med å skrive om akkevitten til prinsessa. De tør ikke mer. Sist de turte var 16. juni 2014.

--
I andre kvartal 2023 gjorde fødselstallene likevel et oppsving og endte på 13 851, en 3 prosent økning fra samme periode i fjor. I 2021, under pandemien, økte fødselstallene i Norge og det året ble det født 56 678 barn. I 2022 fortsatte trenden fra før pandemien med fallende fødselstall og vi fikk 52 011 nye nordmenn.Aug 22, 2023

En liten nedgang i norske fødsler første halvår 2023 - FHI
--


https://www.finansavisen.no/samfunn/2024/07/11/8147975/roger-hofseth-kritisk-til-regjeringens-okonomiske-politikk-internasjonale-markeder-vender-norge-ryggen

.....HIPP HIPP, da trenger de en krig igjen, så støtt opp under Ukraina-krigen, jfr. STØREs nyttårstale (scoret som tidenes dårligste og egentlig INTERNASJONALENS nyttårstale og ikke Norges) omtalt i innlegg 1. januar på denne tråden.
Redigert 11.07.2024 kl 13:10 Du må logge inn for å svare
Hugoil
12.07.2024 kl 08:20 614

Slik starter denne store, ferske artikkelen...:
--
Den siste tiden har en rekke ukrainske byer blitt rammet av russiske missiler og bomber. Mange sivile har mistet livet, blant annet etter at flere sykehus er blitt truffet.
https://www.nrk.no/urix/regjeringen-gir-mer-luftvern-til-ukraina-og-kaller-inn-til-mote-med-vapenindustrien-1.16960917
--

....jaså.


Og slik slutter den:
--
Norge er blant lederne i den maritime koalisjonen for Ukraina og er medlem av kampflykoalisjonen og luftvernkoalisjonen.

– Norge er en betydelig bidragsyter til Ukraina innen luftvern og er i tillegg systemeier for Nasams, understreker Gram, med henvisning til det norskutviklede luftvernsystemet.
--

Så Norge er med i koalisjonen.


Mon tro om vi snart er nær ¨ha inngått såpass store politiske tiltak innen sysselsetting og våpenindustri i de vestlige landene - at vesten er moden for en FREDSAVTALE snart? Det ville jo vært å ha spilt kortene sine "godt" - til folk flest sin nytte; nå som TRUMP snart seiler opp som president.
--

Hva vil media med dette?
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/dette-er-de-beste-landene-%C3%A5-bo-i-om-du-vil-overleve-en-atomkrig/ss-BB1ifIIv?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=bca63a87cfdc44d38a20d6527bec160e&ei=24
Underdogen Russland er høyst predikerbar. Det er jdet ahvlig sofistikerte vesten som er jokeren, for der et motivasjonen og argumetnasjonen så uber-intelligent slik at den blir uklar og folredende., men framstår som klar og ledende - for profitttens og maktoppholdelsens skyld. Ikke for folk flests skyld.
--


Ang. BRØKEN fra i går ovenfor:
"
Innen 2050 vil antallet innvandrere øke fra rundt 931 100 i dag til nær 1,33 millioner i hovedalternativet. Dette tilsvarer en økning på over 40 prosent. I løpet av samme periode forventer hovedalternativet at antallet norskfødte med to innvandrerforeldre vil nesten doble seg, fra rundt 221 000 i dag til omtrent 430 000 i 2050.

Gitt hva vi vet i dag om at mange, selv etter flere tiår i Norge, bevare sin klan-kultur og fremmede religion, så er tallene verre enn dette. 3. generasjon blir regnet som «norske» pr. definisjon. Dermed vil Norge bli et land hvor svært mange har en helt annen bakgrunn enn den norske som rådet i landet før 1980.

Og nordmenn vil være gamle, mens innvandrerne vil være flere og yngre.
"
https://inyheter.no/11/07/2024/ssb-med-nye-demografiske-framskrivninger-er-libanon-et-bilde-pa-norges-fremtid/
>Skal vi være så pragmatisake - at vi spør hva dette vil gjøre med den norske krona?


Norge - et MIS-MEDIERT land med NISSELUA:
"
Movafagh har i flere poster på Facebook opp gjennom årene «arrestert» NRK for måten de omtaler folk som «nordmenn» over en lav sko når det er snakk om kriminalitet.

I 2018 kommenterte Movafagh en sak der NRK hadde skrevet «Nordmann siktet for bestillingsdrap». Det var snakk om en norskpakistaner. Den gang endret NRK omtalen av mannen til «norskpakistaner» etter at Resett hadde stilt spørsmål ved det.
...
Dette er helt klart en form for rasisme fra NRK.
...
Nordmannen i 30-årene som i forrige uke ble siktet for spionasje (…)», som NRK omtaler ham, var inntil nylig kurder. Men straks det ble klart at han er spionsiktet ble han «nordmann

– Hvorfor tror du NRK gjør dette?

– De gjør det nok i den tro at de ikke skal stigmatisere folk. Men det er ikke noe galt i å være noe annet enn nordmann. Så det hele blir litt nedlatende, som om det å være kurder er en slags heftelse. Og man ville vel ikke omtalte en nordmann som hadde bodd 40 år i Kina som en kineser. Det hele blir absurd, sier Movafagh.

– Du har kommentert på denne språkbruken i mange år nå. Tror du noensinne mediene kommer til å endre på det?

– Det er et godt spørsmål. Jeg håper det. Mediene bør jo ha et presist språk, så hvorfor skal de si noe annet enn sannheten? spør han retorisk.
"
https://inyheter.no/11/07/2024/har-sett-seg-lei-pa-at-alle-kriminelle-for-nrk-blir-nordmenn/



VGreit å ha sett video-klippet:
Et DUKKETEATER av et BEDRAG, som Norge er sterkt påvirket av (dog sier Støre til NRK i går at Biden virket opplagt):
https://inyheter.no/11/07/2024/introduserte-zelenskyj-som-president-putin/
Redigert 12.07.2024 kl 09:57 Du må logge inn for å svare
Hugoil
14.07.2024 kl 12:10 504

DU leste det først "på trådene" ( i perioden 2022-2023 sterkt sensurert av Finansavisen):

--
Innvandringen og dens konsekvenser er et annet vesentlig politikkfelt der elitene og mediene har visst at de negative konsekvensene er langt større enn de har rapportert. Derfor har de tildekket og løyet om andelen utlendinger som står bak grov kriminalitet eller andelen som belaster velferdsstatens og innvandringens totale kostnader.

Politikere har snakket seg imellom om det, byråkrater har gjort det, politiet, innen NAV, innen barnevernet osv. Og det har journalister hørt og visst. Men de har unnlatt å fortelle det videre.

Krigen i Ukraina er et annet pågående eksempel. Man vet innen vestlige etterretnings- og militære miljøer, samt innen strategiske miljøer at krigen går dårlig. Man vet også at Natos ekspansjon østover har påvirket Russlands kalkyler. Likevel er det bare propagandaversjoner mediene formidlet i krigens første periode. Først nå de siste månedene har dette endret seg i mer realistisk retning. Men som med Biden, er skaden allerede skjedd. Det er på mange måter for sent nå til at sannheten kan endre kalkylene til grunn for politikken.

Norske og vestlige mediefolk er fulle av hyllest om seg selv og sin kritiske rolle i samfunnet. Men de er ikke de sannhetsmaskiner med integritet som de forestiller seg og prøver å påstå til sitt publikum.

I noen tilfeller, som med Bidens helsetilstand og kognitive svekkelse, er de nettopp det Trump har påstått siden 2016.

De er rene løgnfabrikker.
--
https://inyheter.no/13/07/2024/biden-komplekset-avslorer-medienes-lognaktighet/


....redusert tillit til det offentlige i favør av

.....BØRS-INDEXENE.

(dermed vil det offentlgie gå mot en kollaps, hvor de mer private initiativ - bla. bestående/støttet av Sveits-utflyttere mm. - reformerer, SANN reformasjon, ikke pisspolitikk oppetter legger og lår - og videre oppover til de er tom i blæra og må starte REDNINGSOPERASJON., som er i gang, men ikke for folk flest sin nytte.



The June 23, 1972, tape from the Watergate Affair was hailed as the incontrovertible evidence that Nixon had obstructed justice. The last vestige of support for Nixon on Capitol Hill evaporated. Two weeks later, on Aug. 8, 1974, Nixon resigned. Why did Congress and the Deep State abandon Nixon? Because while the tape dealt with obstruction of justice, it was a threat to the CIA that Nixon knew who killed JFK – the CIA. Nixon made ominous threats that reeked of unspoken crimes to the head of the CIA that had employed four of the seven burglars. For the next 50 years, people have looked at this evidence, and historians have pondered the June 23 tape as a Rosetta Stone of the JFK assassination. Nixon basically threatened to expose the “hanky panky” and “the whole Bay of Pigs thing.” What story was going to “blow” if the CIA didn’t cooperate?


Er det noe som tas som forutinntatt her, så må det vel være "deep state" (det lover jo godt for troverdigheten for det øvrige - som faktisk er fakta - og øker a posteriori sannsynlighet for at en "deep state" opererer, og påvirker også norske forhold. Det er for jahvlig. Når du skjønner det, så begynner du virkelig å bli SELV-BEVISST.).

Hva menes med deep state, er det trolig at noe sånt finnes og virker?
Inkluderer deep state norske "noen har snakket sammen"?



Se sønnen til George SOROS oppfordre til å SKYTE TRUMP med sitt pistolkule-bilde ved årskiftet her:
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/alex-soros-is-a-nut-job-implies-assassinating-trump/



Dårlig formulering/politikerpiss - siden det er rom for politisk vold:

– Jeg er sjokkert over attentatet på tidligere president Donald Trump. Jeg ønsker ham en rask bedring og mine tanker går til dem som ble rammet. Jeg fordømmer angrepet. Det er ikke rom for politisk vold i våre demokratier, skriver Stoltenberg på X.


mer åpenhet


?
Redigert 14.07.2024 kl 14:58 Du må logge inn for å svare
Hugoil
15.07.2024 kl 21:56 247

Dette supporterer det meste som er skrevet på trådene siste 5 år:

"
- De er redde
Grant skriver at han personlig har sagt til flere av presidentens rådgivere at de bør foreslå å sette sammen en gruppe som kan utfordre konsensus for å få best mulig beslutningsgrunnlag.

– De sier alle klart og tydelig at de er redde for å risikere å miste sin egen relasjon til presidenten, og tror ikke Biden vil høre på dem, skriver Grant.

Psykologen går ganske langt i å diagnostisere kulturen som forårsaker denne redselen for å si sin mening:

– I et dysfunksjonelt miljø blir lojalitet viktigere enn ærlighet. I velfungerende grupper er det å være ærlig som er det lojale.
"
https://www.msn.com/nb-no/okonomi/nyheter/t%C3%B8r-ikke-snakke-sant-til-biden/ar-BB1q1gCw?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=84e9eef5830240e285ac935a154b9018&ei=21


"Det finst ingen bevis på at Deep state eksisterer eller at dei står bak attentatet."
Skulle vi ha kunnet regne med det? Neppe før Trump blir president for 2. gang.
https://www.nrk.no/urix/konspirasjonsteoriar-om-trump-attentatet-florerer-i-sosiale-medium-1.16964688



redusert tillit til det offentlige,

sumpen korrumperer



All the conspiracy theories that whip up all sorts of scenarios are meant to discredit anyone who repeats them.
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/stand-down-let-it-happen/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=8jTrpoXHMTqvxrVU


"Dessverre er det mange som tror på de tullete konspirasjonsteoriene etter at Trump ble skutt. Det kan få svært alvorlige konsekvenser."
https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/spinnville-konspirasjonsteorier-om-trump-kan-ha-store-konsekvenser-for-oss/o/5-95-1916945

....han lar de tullete få sløre til de/den som ikke er tullete, ved å sidestille de i samme åndedrag og se bort fra argumenter for de minst tullete teoriene.
Da er det verdt å minne på de oppsiktsvekkende opplysningene i den siste deklassifiseringen av JFK-filer (som ikke er det jeg postet på søndag - men værre. I tillegg valgte Biden å ikke offentliggjøre så mye som var lovet allerede under Trump som president, men det kom ikke før under Biden.


Hva så med dette 3. skyskraperen som raste på 911 - se videoklippet?:
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/conspiracy/911-the-false-flag-allegation-bin-laden/

En patsy har stått fram og sagt at det er han som har laget denne videoen ved å legge på lysglimt og smell. Problemet er at ingen finner original-videoen noen steder.

Og den manipulerte videoen finnes heller ikke der den fantes før:
https://www.youtube.com/watch?v=FAk6ob7AsKo

Det hadde vært bedre med originalen.

Så slik slører man til sannheten - ved å lage den egentlige kon pi ra sjonen ...med å påstå at andre driver med konspirasjon. (uff, den jahvlige kvantemekanikken)
Jørn Sund Henriksen i Nettavisen (100% eid av den danske milliardærfamilien - som også eier 100& av TV2 og Dagbladet) og satlige NRK hjelper oss ikke.



hva skjer når det oppfordres ti...


......mer åpenhet



(ytringsfriheten har blitt redefinert , se den inhabile lederen av siste Ytringsfrihetskommisjonen - styreformannen i Schibsted-stiftelsen)

(å kjøpe aksjer har blitt som å kjøpe ved når man virkelig fryser
- forøvrig er klokken 5 på 12 og jorden brenner
Så kjøp grønne aksjer nå mens de er billige! (det må da være minst dobbelt så lurt som da de ble børsnotert)



“deplorables,”
linken sier mye:
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/trump-beware-this-maybe-only-the-first/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=8rByEAgu0TqvxrVU


The very idea of assassinating leaders such as President Lincoln and President McKinley was part of an international trend that began during the 19th century and was based upon the theory that some dramatic deed was necessary to spark a revolution. It was called the “Propaganda of or by the deed,” and it advocated physical violence in a dramatic, provocative public act perpetrated against political enemies to inspire others to act in a popular mass rebellion or revolution. This was a political philosophy that was part of the radical thought process that was emerging with Marxism. Still, it was not precisely advocated by Marx, who was generally a revolutionary.
Redigert 15.07.2024 kl 23:02 Du må logge inn for å svare
Hugoil
I dag kl 08:07 95

Den var ny https://imgur.com/bmz7QQC
Var de brune, hadde dobbelt statsborgerskap eller født med ski på beina?
Jeg spør i anledning innlegget lenger opp med iraneren som mener satskanalen NRK viser omvendt rasisme - mot nordmenn.


Redusert tillit:

– Politisk visvas, sier Bård Bjølgerud om statlig lønnsdiktat. – Makt og oppmerksomhet tiltrekker seg mye rart. Hvorfor skal folk uten utdannelse og erfaring bestemme?
https://www.finansavisen.no/samfunn/2024/07/15/8154677/demokratiet-har-gatt-for-langt