Gjør OLJE & BØRS seg klar til å DØDSE ?

Hugoil
OLJE 28.07.2022 kl 15:56 64084

De har stått der oppe i hele dag.
Redigert 02.10.2022 kl 20:53 Du må logge inn for å svare
Kvike11
02.08.2024 kl 12:41 668

Spetalen har længe drevet rundt med selskaber og med netaviserne.
Der findes 3 - 4 nordmænd der styre netaviserne, selv om de ikke er ansat der.
Halv korrupte bors skriver du ,
jeg syntes betydeligt mere korrupt
Hugoil
02.08.2024 kl 15:15 593

Oppdatering: Olja klarte ikke den pågående bull 3 gaps - noe som kan tolkes bull i og med at bears ikke klarte å overselge. Da gjenstår det å se om den pågående ditto i 4timerschartet lykkes - og til det kan det kreves at den nye, pågående i times - hvor vi bare har et gap etablert, lukkes med både et andre og 3. gap. Hvis ikke avtar sannsynligheten for 4timers 3 gappern. Så hvorfor alt dette - fordi det sier noe om tradingmulighetene, samt hva shorten i olje - som i betydelig grad er private og ikke profesjonelle, ser for seg framover. I tillegg kan lavere oljepris tolkes som gode utsikter for slutt på denne lønnsomme krigen - hvilket ukechartet allerede endt forrige uke indikerte. Men da har vi jahvlene kommende opp med hardkjøret i Palestina slik at det brygger hett på med Iran. Let det profit run, blodet altså.`Finnes tilsynet. Neppe, se et Storting med politikere som kler og ter seg som klirreklovner.


Vi satser på mye velintegrert multikulti i Norge framover, for penger og statens etablissements skyld:


– Det er et stort sjokk. Den sikta sang når han kom heim frå skulen. Han gjekk aldri ut. Vi såg dei aldri. Vi snakka eigentleg aldri med dei meir enn at vi sa sa hei i sju år, og no har dette skjedd, seier naboen.



Kunsten å være norsk: Slik går det med Moria-flyktningene

For tre og et havt år siden kom 50 utvalgte flyktninger fra Syria til Norge. De har brynt seg på likestilling, avansert teknologi, kulturkrasj og språkbarriere. Men den store utfordringen er å bli kjent med nordmenn.

Les reportasjen
https://www.morgenbladet.no/aktuelt/reportasje/2024/08/02/fra-raqqa-til-verdens-kjedeligste-by-slik-gar-det-med-moria-flyktningene/?utm_campaign=Kunsten+%C3%A5+v%C3%A6re+norsk%3A+Slik+g%C3%A5r+det+med+de+50+utvalgte+Moria-flyktningene&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=Les+reportasjen&utm_content=Kunsten+%C3%A5+v%C3%A6re+norsk%3A+Slik+g%C3%A5r+det+med+de+50+utvalgte+Moria-flyktningene+siKOQdrtcXEwcvYxe-3SRg



ikdommens forbannelse kan bli av det helt spesielle slaget i Norge
Her kan det være politisk uansvarlig å bruke for lite penger , skriver Aslak Bonde.

Arendal 20230817.
Jonas Gahr Støre, partileder Arbeiderpartiet (Ap) og Trygve Slagsvold Vedum, partileder Senterpartiet (Sp) under NRKs direktesendte partilederdebatt på kulturhuset i Arendal.
Skuer fremover: Finansminister og leder i Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum, legger frem regjeringens perspektivmelding fredag 9. august. Her er han sammen med statsminister og Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre under Arendalsuka i fjor. (Foto: Ole Berg-Rusten / NTB)
Av Aslak Bonde, kommentator
Du må kjøpe abonnement for å få tilgang

Allerede abonnent? Logg inn her
https://www.morgenbladet.no/aktuelt/kommentar/2024/08/02/rikdommens-forbannelse-kan-bli-av-det-helt-spesielle-slaget-i-norge/?utm_campaign=Kunsten+%C3%A5+v%C3%A6re+norsk%3A+Slik+g%C3%A5r+det+med+de+50+utvalgte+Moria-flyktningene&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=Les+analysen&utm_content=Kunsten+%C3%A5+v%C3%A6re+norsk%3A+Slik+g%C3%A5r+det+med+de+50+utvalgte+Moria-flyktningene+siKOQdrtcXEwcvYxe-3SRg



"perspektivmeldingen" ? .............gosh
Redigert 02.08.2024 kl 16:15 Du må logge inn for å svare
Hugoil
I går kl 13:39 422

I politikerenes blindsone - og der får det lov til å vokse og gro - siden folket går på sin McConalds av en medeiedekning av virkeligheten på blindspor:
https://imgur.com/wXRkp0h

perspektivmeldingen?


--

Steno Signals var nesten til å få seg en liten latter av i dag:

Steno Signals #111 - More or less liquidity? More or less recession? More or less real?
Recessions differ in their impact depending on whether they are real or nominal, with the latter obviously being worse...
AndreasStenoLarsen
Aug 4



Synes den passer for både det den omhandler ...... og første delen av dette innlegget.
Redigert i går kl 14:17 Du må logge inn for å svare
Hugoil
I dag kl 13:02 71

De formelle og uformelle maktpsykopatene har gjort markedet schiziofrent (som beskrevet okt/nov i fjor på trådene, da ingen skjønte hvorfor børsene likevel steg selv om talking heads i avisene sa det skulle ned).

Steno Signals beskriver godt i søndagsrapporten i innlegget ovenfor de overliggende følger og årsaker til schiziofrenien (de underliggende kan leses sammenfattet i dagens innlegg på REPO-virus tråden i dag), mens Sissener og FA fabler og blander sakene her:
--
«Sist vi så noe lignende var i 1987 [Black Monday]. La de som har høy belåning avvikle posisjonene sine, så kan resten kjøpe billige aksjer», sier Sissener.

«Nå får vi kjenne på rentehevingene, også her hjemme.»

«Keep calm and carry on, så lenge du sitter i ordentlige aksjer,» sier Sissener. Han peker på at shipping sannsynligvis vil få ekstra juling i dag, siden det er mye belånte penger i sektoren.

USA

For en måned siden var det ikke snakk om rentekutt i år, nå er det kanskje snakk om fire, sier Sissener.

Ifølge Bloomberg tror markedet på et ekstraordinært kutt, rundt 60 prosent sannsynlighet for ett kutt på 25 basispunkter, innen en uke. Det er også priset inn hele fem kutt nå.

https://www.finansavisen.no/finans/2024/08/05/8162334/sissener-om-uroen
--

Det er mest trolig en dårlig skrevet og dårlig redigert artikkel, for margin calls er det; hvilket kan gi rekyl og ny ATH med lånte penger til lavere renter.
....hvor skal ellers de store pengene stå - når man ikke har tillit til satene?
Redigert i dag kl 13:07 Du må logge inn for å svare