n`Allah har problemer med å matche Menneskerettighetene gett

cappit
31.12.2017 kl 15:53 814


Det er farligere for islam å komme til Vesten enn for Vesten å få islam på besøk:

Fredsprisvinner Shirin Ebadi sier at uroen i Iran kun er «begynnelsen på en stor bevegelse» som kan bli mer omfattende enn demonstrasjonene i 2009.
– Jeg tror ikke at demonstrasjonene kommer til å bli avsluttet så raskt. For meg ser det ut som om at vi er vitne til starten på en stor protestbevegelse som kan gå utover det den grønne bølgen gjorde i 2009. Det vil ikke overraske meg om det blir noe større ut av dette, sier Ebadi til den italienske avisen La Repubblica.

Demonstrasjonene i Iran har nå utspilt seg over tre dager og regnes som de største siden den såkalte grønne bølgen i 2009 mot gjenvalget av daværende president Mahmoud Ahmadinejad, demonstrasjoner som ble slått hardt ned på.
– Ingen fordeler av opphevede sanksjoner

Ebadi, som er iransk advokat, fredsprisvinner og som nå bor i eksil i London, sier at de siste dagenes demonstrasjoner er rotfestet i økonomiske og sosiale årsaker.

– I Iran, og dette er ikke noe nytt, er det en svært alvorlig økonomisk krise. Korrupsjonen i hele landet er på uholdbare nivåer. Opphevingen av sanksjonene tilknyttet atomavtalen med Europa og USA i 2015 har ikke gitt folket noen reelle fordeler, i motsetning til det mange hadde forventet, sier Ebadi.
– I tillegg til dette har Iran svært høye militærutgifter. Folk er ikke villige til å se at det brukes så mye penger på det, legger hun til.

Blokkerer Instagram og nettsteder
Iranske myndigheter har midlertidig blokkert Instagram og nett-plattformen Telegram for «å bevare freden» etter tre døgn med demonstrasjoner, melder statlig fjernsyn. Iransk statlig fjernsyn melder søndag, med henvisning til en anonym kilde, at tiltaket er innført «for å opprettholde borgernes fred og sikkerhet».

https://www.aftenposten.no/verden/i/WLqlVL/Ebadi-Uroen-i-Iran-er-bare-begynnelsen-pa-noe-storre

Imamer som sparker seg selv i rævva dette?

La oss håpe på fred og demokrati. Over 80 millioner innbyggere i Iran. Nok til å få hele EU til å kollapse.
cappit
31.12.2017 kl 16:47 808


Det ulmer i Indonesia også - 300 millioner muslimer (og en håndfull hinduer på Bali) - det ryktes at ungdommen opptar vestlige verdier og dyrker djevelske skikker som diskotek og nattklubber etc.

Tror faktisk at fremtiden er valget mellom faenskap og menneskerettigheter gett se
cappit
03.01.2018 kl 01:16 761


Demonstrasjonene i Iran ser ut til å ha eskalert i omfang og voldsomhet for hver dag som går. Slagordene er ikke til å ta feil av. «Ned med Khamenei», «folks oppgave er å tigge, lederens (Khamenei) oppgave er å være Gud» og «Selvstendighet, frihet, en iransk republikk» ser ut til å dominere. Det siste slagordet spiller på det som etterhvert ble 79-revolusjonens mest kjente slagord «Selvstendighet, frihet, islamsk republikk».

Demonstrasjonenes eksponensielle vekst i omfang og kraft skiller seg i så måte fra opptøyene og uroen som beveget landet i 2009. Slagordene er kraftigere, folk virker mer uredde og voldsbruken blant demonstrantene har eskalert med høyere hastighet.

http://farahmand.blogg.no/1514897365_et_rop_om_konomisk_reform.html

Bløffen allah er avslørt, å la muslimen komme til Vesten - der han ser hvordan vi har det - er avslørende.