$$$PPPGGGSSS$$$ PARTY-TIME "Are you ready 4 the launch?" 🚀🚀🚀

Denne tråden er stengt for nye innlegg.
08.09.2022 kl 09:01
Automatisk lukket grunnet trådens størrelse. (Beklager.)
Slettet bruker
PGS 10.08.2022 kl 22:58 326693

https://newsweb.oslobors.no/message/570707

PGS på hovedlista.

Oppgangen kan begynne for alvor. Nå med fond som sårt trenger pynte på resultatene med det som tegner til å bli årets vinner 🤑🤑🤑.

Obxserver sa det best:

Situasjonen nå er som å ha en Mentos drops inne i en Cola flaske🥳

Redigert 07.09.2022 kl 20:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.08.2022 kl 12:48 2536

https://oilprice.com/Alternative-Energy/Wind-Power/Big-Oil-Looks-To-Capitalize-On-The-1-Trillion-Offshore-Wind-Boom.html

Big Oil vil ha sin størst mulige andel av det boomende havvindmarkedet, nærmest for enhver pris. Havvind, som i seg selv aldri vil konkurrere mot olje og gass i lønnsomhet, - er attraktivt selv som rent tapsprosjekt. Big Oil får ved å bruke noen få prosent av overskuddet fra den vannvittig lønnsomme olje og gassvirksonheten på havvindfarmer et realt kinderegg: Fra myndighetene belønnes de med lavere skatter. De får velvilje i opinionen for sitt miljøengasjement. Fra investorene belønnes de med høyere PE på morselskapet. Selv etter at Equinors aksjekurs har steget sterkt og den danske vindkraft kjempen Ørsted har sunket tildvarende mye, ser vi forskjellen i hva hver enkelt krone inn er verdt: Equinor PE 7. Ørsted PE 23.
Den store vinneren i den eskalerende priskarussellen hvor Big Oil FOR ENHVER PRIS skal ha sin andel av havvindkaka, blir derfor leverandørindustrien. Her sitter PGS og koser seg midt i "fitt-fatet".

For havvind blir det nemlig nærmest umulig å konkurrere med PGS kontrollerte OFG / NCS Subsea. Ja det er dyrt, men så slipper man store ødeleggelser på kostbare installasjoner. Det streames med PGS båter og NCS oppkjøpte P-cable. Så følger pågående kostbar seismisk evaluering og fysiske grunnprøver gjennom hele vindfarmens levetid. Krav til lønnsomhet fra kunde? 0. Pris, ingen problem

https://ncs-subsea.com/marine-seismic-imaging-applications/offshore-wind-farm-surveys/?fbclid=IwAR2PfgojBLl_BYq55e6VcigQ7zkF4BGXudSpMlfSjjwr_md0O4ffNfUB4-U

Offshore Wind Farms (OWF) are a vital and rapidly growing component of the global move towards a renewable energy future. NCS SubSea, working in collaboration with industry-leading geophysical and geotechnical partners, and hydrographic surveyors, is playing a leading role in defining that future.

1 P-Cable Ultrahigh Resolution (UHR) 3D

2 Despite its unparalleled resolution and structural integrity, UHR3D seismic data still only measures a few physical parameters of the subsurface geology. Therefore, in order to develop a comprehensive understanding of the seafloor and shallow subsurface geology, it is essential to complement this structural information with a broad range of geophysical measurements including:

Multibeam echosounder (MBES)Synthetic aperture sonar / side scan sonar (SAS/SSS)Sub-bottom profiler (SBP)Magnetometer / magnetic gradiometer (MAG)Controlled source electromagnetic (CSEM)

For geotechnical measurements we work with our partners to provide:

Cone Penetration Testing (CPT) and Piezo-Cone Penetration Testing (PCPT)Borehole sampling and loggingSoil Sample Analysis
Slettet bruker
15.08.2022 kl 11:19 2979

Det har du sikkert rett i, altfor stor handletrang. En medfødt kriblen 😅

Best å bare være inne, gjøre Ingating. Vente som krokodillen ved det uttørkede drikkestedet. Når elven fylles kommer hordene. Så spise én gang, stort. Og så gjøre noe annet, som Grove. Heldigvis er jeg og heldig.
Slettet bruker
15.08.2022 kl 11:06 3062

100 hausse innlegg i helgen og en aksje som er rød som vanlig, tror ikke trading er det beste alternativ for deg Hvalross.
Bare sitt helt stille, dette her ordner uansett kalkulatoren over litt tid.
PSI- Investor
15.08.2022 kl 10:59 3108

Ja kjedelig PGS- dag, men det kommer nok etter hvert.
Så Hokksund ja, det er rart hva man kan finne på å gjøre bare for å få plass til mer drivstoff på tanken når det er billig. Selv tok jeg en skikkelig drøy omvei til jobb i dag i MX5'en og brukte nesten en time mer enn normalt.

Det er jo også fint å ha penger til overs til å kjøpe aksjer for, og nå ser det ut som om det har dukket opp en måte å få strømmen billigere på?
Altså her er det bare å lese linken, det er ikke nødvendig å klikke på den: https://www.nrk.no/vestland/rekorddyr-ved-kan-gjere-det-billigare-a-fyre-med-straum-1.16062937
En helt genial løsning for å få ned strømprisen som bør være lett å gjennomføre.
Slettet bruker
15.08.2022 kl 10:59 3104

Forøvrig kan det være bare et tidsspørsmål før PGS fortsetter sitt lille oppkjøpsraid innen New Energy. I rekken av OFG / deepC Store / NCS Subsea under PGS kontroll, forventes Walter Sogness Loke Minerals tilført.

Er det verdi for PGS kursen å opprette sitt eget børsnoterte New Energy selskap som alt dette handler om? Tja, SBX gikk på 3 mnd fra 2,5 - 12 kroner på dette grepet da de børsnoterte Green Minerals ...

Pedersen er ikke Rå, som SBXs (nå GEGs) Ståle Rodahl. Men det er kanskje den av de amerikanske storeiere plasserte PuppetMasteren Ebrahim Attarzadeh.

I fjor hentet it-boyen i Deep Sea Minerals 5.7 rede milliarder fra Sustainable Opportunities Acquisition Company for å starte The Minerals Company. Uten progresjon har kursen sunket.

The Metals Company vil neppe la milliardene fra Sustainable Opportunities Acquisition Company ligge i ro i årevis mens de venter på Go fra sendrektige International Seabed Authority, som forøvrig PGS kontrollerte OFG sikret 15 års kontrakt med (for de og Polens regjering) angående polske havbunnsforekomster tidligere i sommer.

Gledeligvis er de enorme metall og mineral forekomstene på den norske kontinentalsokkelen (verdens nest største etter Fiji) ikke bundet av den sendrektige International Seabed Authority eller internasjonal havrett; og med en norsk stat som tvert i mot Pusher på og nærmest maser på oljeselskapene om å begynne utvinningen Sporenstreks

Husk at it-boyen i DSM Gerard Barron har stadfestet Norge sammen med Texas og Kanada som steder å å bygge selvforsynte batterifabrikker. Norge skal jo etter våre politikeres utsagn bli Verdens Batterihovedstad. Da må innholdet være kortreist for at det skal ha hensikt.

Rystad spår en årlig inntjening på USD 20 mrd og 21 000 ansatte bare i Norge.
Dieseldahl
15.08.2022 kl 10:57 3100

Er i Hokksund selv om dagen, som du sier Hvalross skjer ikke noe her heller. Altså Pgs - Hokksund
skjer ingenting. Til og med brua er i orden her : )
Redigert 15.08.2022 kl 10:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.08.2022 kl 10:47 3125

Dagen starter kjedelig. Vi venter på "Truls Impuls". Skjer jo ikke en dritt her, enn så lenge. Så tankene vandrer: Kjører gjennom Hokksund. Skjer ikke en dritt her heller. Men de har 3 thaimassasjer i det lille sentrum. Så de må være mye stiv i ryggen. Restauranten heter Valuta'en og tannlegen Lufti Budaken, eller var det proktologen.



- Så sløv start. Men vær Trygg: Uka som helhet har i seg spirene til å gå Fullstendig Bananas:

Et par datoer å følge med på:

Tirsdag 16. PGS-tirsdag har slått til før, flere ganger ...

Onsdag 17. Er det da vi får svar på "Tender: 7003890127, tar deg til 7ende himmel på 1-2-3"?
Følg med selv her: 
https://www.petronect.com.br/irj/go/km/docs/pccshrcontent/Site%20Content%20(Legacy)/Portal2018/en/index.html

Det er kanskje naivt å tro vi får svar samme dag, slik Faenihelvete hånte oss for når budfristen ble utsatt fra 08.08 til 17.08. Men med alt teknisk kjent, skal det etter braziliansk korrupsjonslov i utgangspunktet være en offentlig seremoni hvor brevene med sluttpris på anbudet åpnes i alles påsyn, og selskapet med det laveste anbudet kåres umiddelbart til Vinneren. Det er kanskje dette de har nyttet tiden til fra 08.08 til nå på onsdag 17.08, slik at bare formaliteten med å kåre vinneren gjenstår.

En kraftig impuls til selskapet med lavest anbud er det uansett allerede når vi vet hvem som ga det laveste anbudet, og til og med hvis vi ikke får kontrakten, men at den er inngått på styrkede rater. PGS gikk mye når Upstream første gang meldte at PGS hadde gitt det beste anbudet, på kontrakten som Petrobras dumt nok for de selv valgte å trekke tilbake for å stykke opp pga høy kostnad. Nå blir sluttprisen deres betraktelig høyere. Petrobras selv eller Upstream røper kanskje vinneren / det laveste leverte anbudet på onsdag.

Torsdag 18 Havnunnsmineraler på Arendalsuka.

https://www.gceocean.no/events/posts/2022/august/havbunnsmineralers-strategiske-og-kritiske-rolle-for-det-groenne-skiftet/

Redigert 15.08.2022 kl 10:49 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.08.2022 kl 10:42 3163

En dag vil jeg leve av å trade. Rolige 3 doblinger til med Peggy, og basen er i boks. Har tida, og vet det vil gå.

Men om jeg skulle begynne trade så smått allerede nå ville jeg hoppet når Ulven sa Hopp, og gaulet når månen var oppe. Noens forse er tall og metode, andres kommunikasjon og kreativitet. De beste jobber sammen i Team 😉

Hipp hurra for sport og idrett. En er trent og har metode sånn som deg Rep. En kan gaule som i rap, Rep, på en sosiolekt som får med folk og slekt
geo01
14.08.2022 kl 22:49 3906

Når q3 kommer med nok et positiv ebit vil snitt alle analytikere bomme for året da de sier eps blir negativt.
Med allerede vinterkontrakter på plass og et late sale som historisk vanlig i q4 gi enda mere hodebry for estimatene.
2 kvartaler på rad med kanskje en ebit på 100 mill usd tilsammen vil shake mange fremover.
Men det er lett og kaste seg om en har for store forventninger tidligere og neste uke og deretter.
Jeg tenker at om pge leverer 100 mill usd q2 og q3 ebit og q4 gjenstår som ofte er det beste kv grunnet late sale sesong nr1 og allerede gode vinterkontrakter som ikke har vært der før på mange år ikke før koronaen eller på kanskje 10 år.
Her er det viktige q3 tall som kan gi et pent bidrag i pungen i første fase tenker jeg.

rischioso
14.08.2022 kl 22:46 3902

Det er å forvente både nye kontrakter og forlengelser av eksisterende i tiden fremover - den mest nærliggende forlengelsen (x2) virker å være i Hellas og det på økende rater som vil være en forlengelse av denne som går ut i morgen... ;)

https://www.pgs.com/investor-relations/ir-news-stock-announcements/contract-award-in-the-mediterranean/

Noe vi kan lese mer om er:

The government and HHRM plan to carry out seismic surveys in the winter period of 2022-2023 in the two concessions of Crete

Da kan vi gå ut i fra at det mest sannsynlig blir meldt en forlengelse i Hellas den nærmeste tiden som vil strekke seg gjennom vinteren og da nærmer vinteren seg også fullbooket... ;)

https://www.in.gr/2022/04/23/english-edition/hydrocarbons-new-seismic-surveys-ionian-crete/
Redigert 14.08.2022 kl 22:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.08.2022 kl 22:24 4039

Prøver å ikke ha for store forventninger til uka, men blir spennende ja.
Har nå en tradekonto, vet du og ønsker det. Etter Pgs har knalla videre, får vi leie inn PU.
En kasse med XO så blir Ulven smørfin🥳
Slettet bruker
14.08.2022 kl 21:50 4206

Timer Rep, så får vi action. Og, får vi håpe, satisfaction
Slettet bruker
14.08.2022 kl 21:43 4233

Røkke kjøpte seg vel inn i rette øyeblikk slik at Grove prikket inn gevinsten. Bull når Røkke kommer, bortsett fra det så er han den siste jeg ville fulgt av bjellesauer( han er vel ikke det, isåfall en superlight sådan)
Men budskapet ellers er at all in har fungert, kommer til å fungere osv.
Kjeda meg i helga, where The fuck is monday😂
Slettet bruker
14.08.2022 kl 21:01 4390

Har aldri kimset av dørselgere, he he 😉 Det er slik at uansett hva du er så betyr det nok mer hvem du er. Mennesket har mange ulike talent og mye uforløst potensiale. Akkurat som ho Peggy nu om dagen 😉 Det er fint å tenke sjøl ja og stole på egne valg. Håper at vi får tiår med oppgang i Peggy bransjene. Har en god følelse i mitt eierskap her. Uforløst men sakte og sikkert og kanskje i byks også innimellom, så setter den fart Nordover 😎🦅🦅 Ha en fin søndag 😃
Redigert 14.08.2022 kl 21:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.08.2022 kl 20:52 4398

SAUDI ARABIA HAS VOWED TO INCREASE OIL PRODUCTION AS IT PREDICTS THE WAR IN UKRAINE WILL LEAD TO A DECADE OF SOARING DEMAND FOR ITS FOSSIL FUELS - TELEGRAPH

...
Lets wrap it up:
A DECADE OF SOARING DEMAND FOR ITS FOSSIL FUELS -
og akkurat der ser vi hydrokarbonister som har våget satse på fremtidig Energi i form av rigg eller enda bedre seismikk, - grunnlaget for tiår på tiår med dekadent livsførsel i sus og dus
Redigert 14.08.2022 kl 20:55 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.08.2022 kl 20:35 4479

Gjør oss klar til ukens langsprint
Redigert 14.08.2022 kl 20:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.08.2022 kl 20:14 4594

He he, det kan det sikkert være forskjellige meninger om; men takk!

Se på maurslukeren, på bjørnedyret og giraffen, og titusen fler, i hvilken grad Naturen forfordeler Opportunisten. Så for oss som tenker selv, kan det ofte være lurt å gjøre enten det motsatte av hordene, eller det ingen engang tenker på. Så setter vi oss til som krokodillen ved den uttørkede drikkeplassen og venter uker eller måneder til elven fylles, og hordene kommer for å leske seg ... Så spiser vi oss mette, og gjør noe annet. Som Grove.

Som dørselger siden ungdomsskolen kan jeg lukte penger. Kan bare kjøre en tur, og der jeg stopper kjøper de produktet jeg måtte ha å selge i 3 av 4 tilfeller. Kunnskap kan det være så som så med, men intuisjonen er 10 av 10. 100%. Jeg spøker ikke. Bare vet at PGS til sist vil bringe rikdom og dermed Frihet, slik hundene og kattene bare visste Den Store Bølgen kom etter Tsunamien, og rømte opp i åsene.

Jo mer du er inne med og tidligere, jo bedre. Og så sitter vi simpelthen. De få som Kan trade, får gjøre det.

...

KAN ALL INN LYKKES?

https://finansavisen.no/lordag/profil/2022/08/12/7909046/tjente-60-millioner-pa-en-aksje-na-skal-jeg-starte-skikkelig-butikk

Tjente 60 millioner på én aksje:

Investor Nicolay Grove går all inn når han finner sin aksje, og tjente 60 millioner kroner på Rec Silicon. Og hva er strategien? – Å gjøre det som faller meg inn. 

– En konsekvens av å ta gode valg, er at man må ta fri. Hvis man er langsiktig, er det bedre å gjøre andre ting enn å følge med hele tiden.

– De gangene jeg har gjort en kule i markedet er det fordi jeg har funnet min aksje, og gått all-in.

– Jeg har vansker med å innordne meg, og mye av det ligger nok på meg som person.

– Da skjønte jeg at jeg måtte begynne å tjene penger.
Redigert 14.08.2022 kl 20:26 Du må logge inn for å svare
SeismikkUP
14.08.2022 kl 20:05 4643

https://www.cnbc.com/2022/08/14/saudi-aramco-profit-surges-90percent-in-second-quarter-amid-energy-price-boom.html

“We are progressing the largest capital program in our history, and our approach is to invest in the reliable energy and petrochemicals that the world needs, while developing lower-carbon solutions that can contribute to the broader energy transition,” the company said.

Saudi Arabia, alongside its OPEC+ counterparts, has been under increasing pressure to boost oil output to ease high prices. Company executives said limited global spare production capacity was a major concern for the global pricing outlook.
Tigerberget
14.08.2022 kl 19:46 4730

Bortsett fra å sammenligne en Tesla X og en liten Fiat….

Tesla X kan sammenlignes med BMX X5, og en liten Fiat med BMW i3.

Miljøaspektet får man i renere luft, og mye rimeligere bilhold. To fluer i en smekk.
Slettet bruker
14.08.2022 kl 19:16 4827

Hvalross: I tillegg til å være både filosofisk, kunnskapsrik i caset «Peggy» , og ha gode underholdende og morsomme innlegg, …….. så e du jo også klok og reflektert 👍🏻😇 Et meget godt innlegg her om el polit. m.m Du traff innertier hos meg og min erfaringsversen også 👍🏻
Redigert 14.08.2022 kl 19:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.08.2022 kl 18:12 5042

Tør vi spå Havbunnsmineraler kommer i fokus denne uka? Jeg er bare en enkel dørselger, men min riktig rike kunde som innimellom har artighet av å fly meg med til boblebad og party, fordi jeg kjenner noen jenter og skaffer klovneneser, prompeputer og alle andre festartikler til engros, hevder hvertfall så ...

Walther Sogness fra Loke Marine Minerals AS (med profil som passer så godt inn i PGS siste oppkjøpsraid av OFG / deepC Store / NCS Subsea), var nylig på spansk "Urix" og snakket vel og lenge om betydingen av Marine Havbunnsmineraler for det grønne skiftet, før turen etter sigende gikk rett til Lysaker. Ute i Europa er interessen for Havbunnsmineraler etterhvert betydelig, og voksende.

Ps ses vi 18 august på Arendalsuka?
https://www.gceocean.no/events/posts/2022/august/havbunnsmineralers-strategiske-og-kritiske-rolle-for-det-groenne-skiftet/

"Bli med oss under Arendalsuka og hør på seminar og debatt om marine mineraler i regi av Norwegian Forum for Marine Minerals, GCE NODE og GCE Ocean Technology. 

Marine mineraler er helt nødvendig for å gjennomføre det grønne skiftet. Norske bedrifter kan, basert på erfaring og teknologi fra olje- og gassbransjen, hente opp disse ressursene på en bærekraftig og lønnsom måte. Det er viktig at Norge forvalter disse ressursene, både nasjonalt og internasjonalt."

....

https://gcenode.no/news/looking-for-minerals-under-the-sea/

https://www.gceocean.no/news/posts/2022/june/pgs-and-ofg-to-build-database-on-norway-s-seafloor-mineral-deposits/


Access to new sources of minerals is critical for the green transition. GCE NODE and five GCE NODE companies are part of a Norwegian consortium determined to extract minerals from under the sea.
Partners also include PGS, CGG, Adepth, DeepOcean, SINTEF, the University of Bergen and clusters GCE NODE and GCE Ocean Technology.
Redigert 14.08.2022 kl 18:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.08.2022 kl 17:27 5173

Bærre lækkert! G-G-Gas$ mot 9,37!
Slettet bruker
14.08.2022 kl 17:00 5276

Måtte studere PU sine charts igjen. Så mange fine farger 😅 Den røde er finest, gitt..
Det blir en spennende uke
Slettet bruker
14.08.2022 kl 16:55 5290

60 fat olje bare på plasten i en tesla
Slettet bruker
14.08.2022 kl 16:44 5328

Man undres kraftig over gangsynet til norske politikere som tror en ny stor tung Tesla med abnormt brukt av metaller er bedre for miljøet enn en liten allerede brukt bensingjerrig Fiat, og syns direkte-overføringen til landets rikeste gjennom allskens avgiftsfritak på el-bil, som kunne finansiert flere prosent lavere inntektsskatt for oss alle / evnt miljøtiltak som faktisk nytter, har hvert vært det. Sammen med overførsel til de allerede velhavende gjennom hva økonomer kaller rent molbo, nemlig prisdrivende skattefritak på boligrente i kombinasjon med villet for lav boligbygging; er det vel det de to minst sosiale løsninger fehodene på tinget har latt seg forlede til og, som et ekte Arbeiderparti, om slikt noe hadde fantes; hadde krevd umiddelbart opphørt. (Flott at man kan bli rik på gjeld, men synd når det går på bekostning av muligheten til å bli rik på arbeid pga derfor nødvendig skyhøy inntektsskatt, og gjeldsopptaket forutsetter allerede rike foreldre, og den skjeve boligbeskattningen sutter penger ut fra ekte verdiskapende investeringer) Selv finns jeg ikke politisk, men om jeg var det kunne det aldri falle meg inn å stemme på noen nålevende norsk politiker, med moralske kompass som i de beste tilfellene matcher en nyfrelst Utsi.

Men de enorme menneskelige omkostningene med Vestlige lederes moralposerende symbolpolitikk kommer stadig klarer frem. Den langvarige og grove propagandaen mot olje og gass, som heldigvis ved et hardt smell i ansiktet har kommet til en ende, har gitt mange nye fattige, global sult, og bundne hender i møte med ett aggresivt Russland.

Unødvendig kiv og smerte for menneske og meningsløs slitasje på miljøet pr store tunge elbil er skremmende, men så lenge pinskledde politikere får klapp og kake, samt karriere, og det helst er brune barn det går utover, får elbil-hysteriet rå.
https://finansavisen.no/lordag/reportasje/2022/08/12/7912127/det-gronne-skiftets-bekmorke-bakgard

Kjør bensindrevet, for miljøet og menneskets skyld. Og dessuten er de mye mye kulere enn disse "data-såpene" som glir omkring.
Batterier må vi uansett ha i all slags dingser, selv om det kun er til lette småbiler og ned mot sparkesykkel batteri har miljø hensikt for transport.

Situasjonen bedres dog kraftig for miljø og mennesker ved nøye regulert forsiktig opphenting av marine mineraler med maskiner, og mineralene må deretter inngå 100% i en sirkulær gjennvinningsøkonomi
Redigert 14.08.2022 kl 17:42 Du må logge inn for å svare
PSI- Investor
14.08.2022 kl 15:46 5495

Kursen bør være en helt annen

Men

I dag er drivstoffet så rørende billig at jeg nesten skulle ønske tanken var tom

Er det ikke litt det samme forholdet med PGS og pris

Ja altså bortsett fra at tanken ikke blir full
Redigert 14.08.2022 kl 15:47 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.08.2022 kl 15:45 5476

Puh, blir tørst i sola. Ser Uggedal kaller emisjonen i Borr for "innvannende" i den grad han måtte i "tenkeboksen".

Min mor pleide si den mest leskende drikk av alle var 50% eplejuice blandet med 50% farris, som den streite hvalross enkelte sjeldne søndager har hatt direkte crave på, tro det eller ei.

Men nå er jeg ikke sikker lenger; kan "innvannet" vann være det alre mæst læskende og godgjørende i hele vide verden?

Og skal vi snart få satt hale på grisen og få PGS økte aksjeantall i jan 2020 og mai 2022, og sist ved utkjøping av Sculptor bekreftet av analytikersstanden som det den i sannhet er? Direkte Innvannende i det den økte aksjonærenes andel av økte underliggende verdier ved bortfall av besværlig gjeld gir grunnlag for Sterk og ubesværet vekst nå på terskelen inn av Hypermarkedet?
Redigert 14.08.2022 kl 15:49 Du må logge inn for å svare
oppturen
14.08.2022 kl 15:27 5529

Kan du utdype hva du ser som utfordring ? (Jeg evner ikke å se det selv 😂)
Slettet bruker
14.08.2022 kl 15:23 5482

Ved q3 bør kursen være en helt annen, med reprisingen godt i gang, og kvartalet etter bør kursmål vi ikke har sett siden 2019 helt mainstream (45:-).

Hvor lenge, om i i det hele tatt, man tør vente før inntreden her på vei ut av hengemyra, får bli opp til hver enkelt
Start
14.08.2022 kl 15:09 5499

Det er da en veldig positiv tone i tråden for tiden.Men den gjenspeiler ikke kursen for tia.Enig at det ser bedre ut.Men er vel ett langt stykke vei å gå enda.Tror ikke alt er rosenrødt her.
Slettet bruker
14.08.2022 kl 15:04 5482

Snart 700 medlemmer på PGS Investor på face, på noen dager. Et herlig tiltak som berømmes.

- Hvor lenge bruker vi på å ta igjen den populære Solstad Offshore Investors, med 5700 medlemmer, som trekkes frem som essensiellt for årets ville bukkeritt i SOFF?
Slettet bruker
14.08.2022 kl 14:48 5502

Det er en lykke i livet
som ikke vendes til lede:
Det at du gleder en annen
det er den eneste glede

Det er en sorg i verden
som ingen tårer kan lette:
Det at det var for sent
da du skjønte dette

Ingen kan resten av tiden
stå ved en grav og klage
Døgnet har mange time
året har mange dage

...

Men point taken. Kommer litt om Peggy her på Nordens mest populære finanstråd innimellom også. Så bruker vi X-en på kursen og lader opp til den kommende ukes langsprint
Redigert 14.08.2022 kl 14:49 Du må logge inn for å svare
xjack
14.08.2022 kl 14:35 5511

Du får heller lage en egen tråd om det forvillede sjødyret da, Hvalross, så fokuserer vi heller på noe annet som ligger i vannskorpa (PGS)!
Slettet bruker
14.08.2022 kl 14:14 5564

Dem tok a Freya. Smålig spør du meg, og mest irriterende at de dytter hva som er mest Humant foran seg, når de burde spurt hva som er mest Dyrisk. Og det er kanskje å skyte henne rett ned, som de elsker å gjøre med oss som er annerledes. Men da må de spise henne og, og ikke måle og veie og putte på sprit. Nåvel, nå er Freya oppe og svømmer med Den Store Sjøkua, og etter en periode i Devachan kommer hun tilbake med sitt skjønne Lama-smil. Nothing matters inn the end, så smil og gi kjærlighet mens vi er her.

Ps her George Carlin om Planetens ve og vel. Hint, just stay the fuck away. Ikke å fiks noe. Gjør bare Ingating

"Believe me, this planet has put up with much worse than us. It’s been through earthquakes, volcanoes, plate tectonics, solar flares, sunspots, magnetic storms, pole reversals, planetary floods, worldwide fires, tidal waves, wind and water erosion, cosmic rays, ice ages, and hundreds of thousands of years of bombardment by comets, asteroids, and meteors. And people think a few plastic bags and aluminum cans are going to make a difference?

The planet isn’t goin’ anywhere, folks. We are! We’re goin’ away. Pack your shit, we’re goin’ away. And we won’t leave much of a trace. Thank God for that. Nothing left. Maybe a little Styrofoam. The planet will be here, and we’ll be gone. Another failed mutation; another closed-end biological mistake. The planet will shake us off like a bad case of fleas. And it will heal itself, because that’s what the planet does; it’s a self-correcting system. The air and water and earth will recover and be renewed. And if plastic is really not degradable, well, most likely the planet will incorporate it into a new paradigm: The Earth Plus Plastic. Earth doesn’t share our prejudice against plastic. Plastic came out of the earth. She probably sees it as one of her many children. In fact, it could be the reason the earth allowed us to be spawned in the first place; it wanted plastic and didn’t know how to make it. It needed us. That could be the answer to our age-old question: “Why are we here?” “Plastic, assholes!”

https://youtu.be/7W33HRc1A6c
Slettet bruker
14.08.2022 kl 13:49 5567

Ja med amerikanere så utsultet på gira oljeservice, ref hvor Borr så enkelt hentet samtlige nye penger, er det saktens grunn til å spekulere på om den gamle drømmen om renotering av PGS på NYSE, skyves frem i tid. Søk litt om de amerikanske storeiernes plasserte frontløper Ebrahim Attarzadeh, jeg tror ikke han ble hentet bare for å sette den perfekte emi-en i mai, jeg tror dette handler om noe langt mer ...