Min vurdering av tingenes tilstand

TyrionIV
PHO 10.11.2018 kl 01:57 9491

Kopierer over et innlegg jeg skrev på tekinvestor nettopp:

Jeg synes denne kostnaddiskusjonen som foregår her (på en tråd på tek) er tildels litt skivebom.

Londonmannen toucher dog innom det jeg mener er "svaret" og Pho selv har guidet på akkurat dette.
De har selv informert og guidet på at utgiftene vil øke ifbm økt organisasjon og investeringer i USA og at dette vil ses på regnskapet og derfor har de heller ikke guidet på overskudd ila 2018. Guidingen har igrunnen truffet ganske bra, synes jeg.. Det er bare det at "folk" ikke ønsker å tro på denne og ha den i bakhodet når de skal diskutere (LES: hausse) aksjen de har investert i. Den latterliggjøring/ignorering som flere har gjort av guiding fra firmaet og konsensusen det har skapt har gjort mer skade enn noe annet (nå opp mot Q3) og misnøyen enkelte viser mot firmaet og ledelsen er totalt ufortjent.

Det er jo slik at de nå er i en investeringsfase for å sikre (akselererende) vekst og økte inntekter. Fruktene av disse investeringene vil man høste på et senere tidspunkt. Det man må se etter er om det kommer noen vekst og om veksten er av en slik karakter at det kan bli lønnsomt når tiden for høsting kommer. Det jeg ønsker å se er at inntektene akselerer mer og mer de nærmeste par 6-8 kvartalene og lenger, mens utgiftene stagnerer mer og mer. (Med mindre man skal satse ennå mer og ansette ytterligere personer i salgsstaben -- da må man forvente litt lenger venting på denne stagnasjonen, men samtidig forvente ytterligere lengde på tid med salgsøkning)

Det er nå engang slik det foregår i bedrifter som skal selge inn produkter i markeder at man først må investere for å få dem ut, få dem kjent og få sykehusene til å bruke dem før man kan begynne "innhøstingen" i form av overskudd. Derfor har Pho investert ganske godt i salgsorganisasjonen og i markedsføring av produktet sitt nå. Jo flere skopes som settes ut og jo flere plasser som begynner å bruke dette og bruker det som standard, samt jo mer indikasjoner som fordrer refusjon fra Medicare, dess bedre vil det gå.

Det som jeg finner mest merkverdig er igrunnen alle disse utålmodige aksjonærene som ikke skjønner disse mekanismene og blir overrasket over at utgifter øker nesten like mye som inntekter på dette stadiet. Men det er klart at dersom man ser på hva som er blitt skrevet på HO og hvilke "lovnader" om at dette skal suse avgårde på dagen omtrent og med kursmål på alt fra 600 til 5000 (med 1900 som gjenganger) basert på så godt som, og begrunnet med så godt som, ingenting.

I mine øyne er det rimelig logisk at dette ikke tar av på overskuddene før om en god stund ennå, men jeg mener jo at jeg kan se gode indikasjoner på at veksten er i gang og at satsingen allerede setter spor i regnskapet på inntektssiden og jeg tror fremtiden kan vise seg veldig bra mtp dette.

Ved første øyekast må jeg jo innrømme at jeg var litt skuffet over Q3 dog, men da jeg fikk sett regnskapet opp mot tidligere års Q3 målt mot Q2 (slik Savepig viser på tek), så synes jeg igrunnen en liten økning i salget er bra og Q4- og Q1 -19-resultatene vil bedre kunne vise retningen dette tar framover. Er dog litt skuffet over kun 6 nye scopes ila Q3 -- dette må bedres ganske kraftig fremover og dette tror jeg kommer, spesielt for flexiscope..

Reaksjonen i markedet er kanskje ikke så veldig overraskende om man fokuserer på skopene, men markedet fremstår ikke veldig effisient på meg -- bipolar er en bedre beskrivelse i mine øyne. Opp som en hjort på Q2-tallene og ned som en lort på Q3 og (i mine øyne) overreaksjoner begge veier -- ihv målt opp mot de fundamentale verdiene jeg ser.

Kurspleie ved tilbakekjøp av egne aksjer vil jeg ikke anse som en god investering av firmaet på dette tidspunktet. Da er det bedre å ha en liten buffer på kontoen. Først få overskudd, deretter utbytte når overskuddet tilsier dette og så får man vurdere tilbakekjøp av aksjer om det på dette tidspunkt ses på som hensiktsmessig.

That`s my five cents, anyway..
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.11.2018 kl 01:53 4208

"Photocure has invested significantly in the U.S market over the two last years. These investments will enable the company to drive the U.S. revenues in 2020 to a range of USD 20-25 million and towards profitability, with potential driven by favorable reimbursement and penetration of the surveillance segment. The company will update the market on this outlook at latest when releasing full year 2018 results", Mr. Schneider concludes.

Dette blir misforstått med 'vilje', Schneider sier de vil oppdatere markedet når hele resultatet for 2018 foreligger. Mange gir pengene sine til Marshall, når dette sies: ' Furthermore, with the approval of the extension of the indication for BLC with Cysview to include flexible cystoscopies, a significant market opportunity has opened in the surveillance segment. Fortjener dette at kursen massakreres?
"The Photocure team has built a unique company within the field of bladder cancer, with excellent people, world leading technology and high-potential products. The company has developed a solid infrastructure in key regions. We will continue to scale and leverage on this growth platform to deliver on the commercial opportunities in the bladder cancer markets.

Dere som har solgt dere ut, kanskje penger på sparekonto er bedre for dere? Dette er muligheten dere har solgt dere ut ifra. Å kjøpe aksjer er ikke for alle, hadde det vært enkelt hadde alle gjort det.. Jeg kan vente, det har jeg vært forberedt på, et selskap som har den beste behandlingen for en alvorlig kreftform som blærekreft...jeg kan vente. Er mer eller mindre inne blant topp 50, har mye mer og kjøpe for. Dette er selskapet som flere kjøper seg inn i på en mye høyere kurs. Schneider kommer, han har gjort dette noen ganger før.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.11.2018 kl 02:05 4183

Du trenger nok ikke å skrive "vilje" i hermetegn. Det vi ser her er ren trolling.

Det man ser er hvordan usle lille oslo børs med sine anonyme handler og umodererte aksjeforum er europas største yngleplass for ukontrollert shortmanipulering orkestrert med rabiate forumtroll.

På fredag ble det omsatt veldig mye aksjer til å være pho, omsetningen klokket likevel inn på usle 37 millioner. For gribbeaktører som MW kvalifiserer ikke dette til lommerusk engang.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.11.2018 kl 05:48 4084

Først må eg seie eg er meget skuffet over Q3 resultatet. Knapt 1 mil mer en Q2 er vel ikke akselerende vekst.
Og mange legger stor tyngde i refusjon men det har de haft siden 1/1 i turbt uten det har gjort store utslaget. Og
påstanden att de ikke har konkurrenter blir vel ikke rett. Vi vet vet vad som blir brukt, det er hvitt lys. Ikke NBI
men det går ikke inn hos Oregon.

Det er jo nåt som gjør att det er motstand på sykehusen, om det er liggedøgn og jobb til narkoseteam som
gjør det aner eg ikke men nåt er det. Det er vitenskapligt bevist att BLC gir 7 mån i gjenomsnitt lengre tid til
tilbakefall. Og det er jo så att all diagnose og undersøkelser i surviellance gjørs med flexiscope i dag i Europa
og USA. Og så sendes de til TURBT med rigide scope om de finner någet. Og det er jo naturligt om kamera
kvaliteten er bedre i rigide scope, så de kan finne og fjerne det meste da.

Men hvorfor de ikke reden har gått over til blåhvite rigide scope som finner 21 % mer kreft, undrer eg på.
Men nu nær de nye blåhvite flexiscopen kommer med samme kamera kvaliteten, så vet de att de får med seg
all kreften. Og de kan behandle den poliklinisk vid mindre funn, vilket kommer att redusere bruket av Rigide
scope vesentligt.
Og even redusere antall undersøkelser efter hånd som det viser seg att de ikke finner nåt til att begynne
med pga, den gode behandlingen med blåhvite scope.

Og det er jo vitsen med det hele, mindre og bedre behandlinger bør jo vare det alle strever efter. Så eg er
overtyged om att før eller senere kommer motstanden att brytes ned. Og jeg vet jo att Medicare og
forsikringsselskap vil ha så bra og kostnadseffektive behandlinger som muligt Så det kan jo hende att
de snart krever att deres pasienter behandles med blålys der det er forsvarligt, det er jo trots alt de som
betaler. Men hvem som vet nær og vad som skjer er ikke enkelt att forutse. Men eg beholder mine aksjer
for alt kan skje nær som helst.

Og guidingen er ca 300 mil globalt i 2020 uten flexiscope, som ikke er så ille. Og refusjon i survillance
markedet må vel ha større betydelse da leger ikke har nåt mer betalt for en hvitlys undersøkelse. Og bare
skall ha nok pasienter. Men som mange har påpekt nær Medicare og forsikringsselskap får gjenomslag
for sine ønsker kan det gå fort.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
11.11.2018 kl 10:20 3869

Tar man i betraktning at selskapet den senere tiden har fått mange nye aksjonærer som er blitt forespeilet gull og grønne skoger rett rundt neste sving så er det kanskje ikke så merkelig at aksjen suser nedover når man ubønnhørlig blir konfrontert med den virkelige verden med dens mange utfordringer. "Skylden" kan man fordele likt på ukritisk haussing i forkant på diverse fora (egentlig mange måneder bakover) og ledelsen som ved denne korsvei faktisk presterer å presentere realitetene på en måte som er helt motsatt av haussing og tvertimot nedtoner potensialet som ligger der (og da tenker jeg ikke bare på det potensialet som vi alle bør se på som en bonus vi kan drømme om, men det høyst realistiske potensialet som ikke ligger mer enn et år eller to unna.)

Jeg håper vel (og egentlig tror) at de som har kommet inn som aksjonærer i det siste i den tro at her var det bare å plukke penger på gata allerede er i ferd med å bli tyunnet ut, og at aksjen kanskje allerede denne uken vil kunne stabilisere seg mellom 40 og 50 kr. Det ingen trenger å tvile på er at PHO ikke mangler potensiale, både av det realistiske slaget og ekstrapotensiale for den som legger godviljen til og tror på små mirakler. Man bør alltid se hen til total markedsverdi heller enn en aksjekurs som ikke forteller noe som helst, og da finner man at selskapet faktisk har en svært beskjeden prising som på ingen måte tar inn over seg at dette skal ende opp med noen form for suksess. I min bok er det ingen tvil om at jeg vurderer NANO høyt over PHO, men det betaler man også 3,5 ganger så mye for, så pr idag bør PHO absolutt være et supert tilskudd til NANO for dem som i likhet med meg ikke ønsker å satse alt på en hest.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
bateman
11.11.2018 kl 10:28 3831

Synes reaksjonen etter q3 var helt fair. Photocure er priset til nesten 1 milliard, men taper fortsatt penger.
Skal Photocure forsvare prisingen sin burde de hatt et overskudd på minimum 50-60 millioner kroner. Det er fortsatt er godt stykke dit, så jeg tror kursen kan falle mot 30 kroner hvis ikke noe skjer i q4 heller.
Det er fortsatt stor usikkerhet i Photocure, således dagens market cap fremstår som en stiv pris.
20-25 kroner aksjen hadde vært mer fornuftig pris, men brukere på HO har pisket opp stemningen og serverte useriøse kursmål og forledet mange smånisser inn i noe de ikke begriper. #kursmål 1900
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
11.11.2018 kl 10:49 3783

bateman
"Skal Photocure forsvare prisingen sin burde de hatt et overskudd på minimum 50-60 millioner kroner."
Tror du blander kortene litt her. Forutsetningen bør vel være at vi anser PHO som et vekstselskap, og da er det jo ikke riktig å legge dagens (noe mangelfulle) inntjening til grunn. Men mislykkes de i å kunne fremvise vekst så er nok veien kort både til 30 og 20 kr.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.11.2018 kl 10:53 3766

If Cysview was money on the streets, Karl Stolz would have bought them out years ago.

Still, 40kr a share is good value in my opinion, as there is potentia and even if they achieve only the "old guiding" of say 20 mill in the US by 2020, it would mean a far higher stock price than 40kr.

It's not all black clouds on the horizon by any means, but they really need to work on how they communicate with the market

At the first sign of a rally, the chief haussers will be out in force.

Will be nteresting to follow going forwards and see whether it hits 30kr or 50kr first
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.11.2018 kl 10:55 3755

Det viser ikke til att du vet så mye. Pho tjener gode penger idag, men de bruker dem og for att tjene
enda mer. så uttalerser uten kjennskap til selskapet har ingen verdi.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.11.2018 kl 11:07 3717

Bateman - mulig jeg misforstår deg, men baserer du din prising av et selskap kun på bakgrunn av inntjeningen/overskuddet pr i dag? Du ser ikke på verdiene av eiendelene i selskapet/fremtidig inntektspotensiale. Da er det i alle fall mange selskaper på OSE som er feilpriset... PHO er i dag verdsatt til under 1 mrd. De har nesten 100 mill i cash. Hva tror du de immaterielle verdiene/eiendelene (patentene/oppskriftene/godkjenningene mv) er verdt isolert sett? I tillegg vil PHO, selv med dagens guiding fra Q3 2017, etterhvert gå med overskudd. Jeg klarer derfor ikke med beste evne å skjønne regnestykket ditt om at PHO skal være verdt under 500 mill (kr 20-25).

Dette er kun min oppfatning, og jeg håper at alle dere andre gjør deres egne oppfatninger, men jeg mener at selv ved worst case scenario (guidingen opprettholdes) er PHO attraktiv til kr 40.

Jeg forstår at det var store forventninger til Q3 - og at det er flere som ble skuffet - men PHO har hatt en relativt stor vekst, underskuddet er redusert betraktelig, PHO har ikke redusert sine fremtidsutsikter, fortsatt nesten 100 mill i cash, har finansieringene i orden til fortsatt utvikling, vil komme ny guiding, poengterer at PHO vil fortsette og vokse. Mener du derfor det er riktig reaksjon at kursen skal reduseres med 30 %? For meg er dette helt uforståelig når en kun fokuserer på det fundamentale, samtidig synes jeg ledelsen helt klart burde formulert seg annerledes i børsmeldingen.

Lykke til!



Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
ValueInvest
11.11.2018 kl 11:12 3698

Oregon som nevnt var jeg enig med deg at forventningene til kortsiktig vekst var alt for høye.

Men jeg er sterkt uenig i argumentasjonen din, studier fra top forskerne innenfor fagfeltet viser at NBI ikke oppdager mer kreft enn vanlig hvit lys. Beklager at jeg da ikke tillegger en doktoravhandling som forresten var basert på et tynt tallgrunnlag (?) lite vekt.
Er også sterkt uenig i å trekke konklusjoner på bruksfrekvens for flex basert på en antall deltakere i en studie i Norge.

Som sagt er jeg enig i at veksten vil ta noe lenger tid enn forventet, men argumentene dine for hvorfor mener nå jeg personlig at ikke holder mål i det hele tatt...
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
bålfreak
11.11.2018 kl 11:19 3019

Photocure har kommet mye lenger enn Nano. Derfor er også risikoen i Pho på et Heelt annet nivå enn i Nano. Manglende godkjenninger kan redusere Nano til null i verdi. Noe slikt er jo ikke tilfelle i Pho. Gud hjelpe meg så mye vås som skrives på disse trådene( ikke alt er like dumt selvfølgelig).Mesteparten av våset skyldes manglende forståelse for hvordan en bedrift eller et selskap fungerer . Et selskap er ikke bare en aksje som omsettes på børs og en tallmessig verdi som alle ønsker skal gå opp raskest mulig. Et selskap består først og fremst av mennesker hvor hjerneverdien er den viktigste enkeltfaktoren . Hjerne verdien i Photocure har utviklet et enestående produkt. Det er en meget god start. Men mye gjenstår selvfølgelig.............
Photocure har kommet veldig langt på sin reise mot fortjeneste og positiv bunnlinje. Potensialet for å oppnå svært gode marginer og en betydelig vekst innenfor en overkommelig tidslinje er absolutt til stede. Derfor er Photocure særdeles spennende som et investeringsobjekt. Jeg anbefaler derfor alle å heve blikket og se framover. En konstruktiv diskusjon om selskapet og dets videre utvikling vil være til nytte for alle. Det er lov å være ivrig og kanskje litt utålmodig på selskapets vegne, men prøv å holde begge beina på bakken og ha respekt for at ting tar litt tid i den virkelige verden.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
bateman
11.11.2018 kl 11:23 3010

Alle er enig om at potensialet er stort i Photocure, det er ikke det vi diskuterer. Men klarer ledelsen å forløse dette potensialet gjennom å skape overskudd? Det gjenstår å se, foreløpig er ikke Photocure priset spesilelt attraktivt, ledelsen har mye å bevise markdet.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
ITinvest
11.11.2018 kl 11:27 3007

Bra innlegg . Det kan komme en melding i morgen , som gjør att nano faller 80 %, den perioden er over for PHO.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
11.11.2018 kl 11:36 2987

bålfreak
"Photocure har kommet mye lenger enn Nano. Derfor er også risikoen i Pho på et Heelt annet nivå enn i Nano. Manglende godkjenninger kan redusere Nano til null i verdi. Noe slikt er jo ikke tilfelle i Pho. "
Ser ikke noe poeng i å dra opp en stor debatt om NANO vs. PHO her. Både risikoprofil og potensiale er såpass forskjellig for disse selskapene at direkte sammenligninger i så måte er lite fruktbare (apropos frukt så blir det å sammenligne epler og pærer). Potensialet i NANO (som riktignok må ta markedsverdi pr i dag i betraktning) ligger på et helt annet plan fordi her må man også ta med potensialet for Archer1 som en realitet som ikke bare er mulig, men faktisk ganske sannsynlig. I PHO kan man selvsagt drømme om å erobre hele USA osv, men det er på sin side mulig, men høyst usannsynlig (særlig hvis man ønsker å sitte igjen med fortjeneste). Uansett utfyller disse selskapene hverandre på en bra måte i de flestes fremoverlente portefølje.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
11.11.2018 kl 11:42 2978

For ordens skyld så må det jo nevnes at spørsmålet om Betalutin vil bli godkjent eller ikke kun er av akademisk interesse. Spørsmålet er om medikamentet vil bli midlertidig godkjent lenge før Paradigme er fullført. Det tror jeg ganske sikkert vil være en realitet, men på det punkt kan man langt fra være sikker.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.11.2018 kl 11:43 2974

Vi har jo kommet dit hen att de som betaler vil att produktet blir brukt. Så er vel neste steg att det blir brukt.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
TyrionIV
11.11.2018 kl 12:26 2926

Tror kanskje ordene bålfreak leter etter er "intellectual property"..
Synes en sammenligning med Nano er vanskelig/lite fruktbar all den tid dette er diagnostika/medical device vs terapeutika, helt forskjellig logistikk, helt forskjellig prising pr unit.. Men har nå registrert at Nano allerede planlegger og tilrettelegger for en suksessfylt markedsføring. Der gjøres det en grundig jobb år i forveien med å ha alt på plass til en "flying start" i US. Noe vel Pho kun har hatt fokus på det siste året og derfor har det vel ikke tatt av ennå heller.. Tenker at vi får noen svar på hvilken vei det går de neste kvartalene - forhåpentligvis gode indikasjoner på at salget (og overskuddet) vil materialisere seg og vokse fremover i tid.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.11.2018 kl 12:26 2925

> Det viser ikke til att du vet så mye. Pho tjener gode penger idag, men de bruker dem og for att tjene
enda mer. så uttalerser uten kjennskap til selskapet har ingen verdi.

Et poeng som er undervurdert. Photocure kunne fint gått inn i melkeku-modus nå, og basert seg på å kun opprettholde eksisterende kontoer samt ekspedere kunder som kommer til dem på eget initiativ. Men dette ville selvsagt grovt redusert oppsidepotensialet i fremtiden.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
Merlin
11.11.2018 kl 12:50 2907

Se litt nærmere på konklusjonen her Den er alt for PRO NBI.

NBI: 72.7% and PDD: 78.2%

Snu tallene rundt til prosentandel som IKKE oppdages. NBI: 27,3 % and PDD: 21,8%

Det gir (27,3 % - 21,8%)/21,8% dvs 25% færre regnet nedenfra, får oppdaget farlige, aggressive overflatesvulster med NBI. Det er altså klasseforskjell, der BLCC kommer entydig bedre ut, og der pasientene ikke bør være i mye tvil om hva de bør velge!

Hvor det ikke fremkommer i selve rapporten, men nærmest setter likhetstegn, sier godt mulig en del om Olympus' innflytelse.

I USA, der NBI i det hele tatt ikke har noen refusjon, og heller ikke samme anbefaling bare "can use" og ikke "should use", slik BLCC har, har de tydeligvis avslørt Olympus. I USA går det nok riktige veien i bruk av BLC!

Man kan jo spørre seg om rapporten Oregon viser til er et rent bestillingsverk fra Olympus.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
bravi
11.11.2018 kl 13:05 2877

Har tatt meg tid å se på presentasjonen, den var ikke så ille som fryktet egentlig men aksjekursen tåler ikke små skuffelser eller litt usikkerhet, det burde selskapet være klar over når de plalegger presentasjonene. Det hadde vært mulig å få mere ut av dette når de møter med 4 mann. Har en følelse av at de denne gangen gikk ut litt defensivt for å korrigere at de var litt for offensive ved Q2. Schneider virket bedre enn fryktet men han er ingen hauser selv om han sa game is growt. Han var tydelig på at han skulle ta et møte med Ipsen, det er viktig å få mere ut av den avtalen. Vi får gi Schneider rimelig tid på seg, han må ha ha fått med seg kursfallet etter presentasjonen og tar det til etterretning, ved Q4 må han levere. Første skrittet for han nå er å kjøpe aksjer. Får tro at dette var siste gangen med kursmassakre i Photocure.

Full refusjon i US fra 1/1-2019 for surveillance må være en gamle changer, uten det hadde det sett svart ut.
Spørsmål.
Er det refusjon på flex skop undersøkelser i EU og norden? Det må da være et kjempepotensiale her også for surveillance med flex.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
bateman
11.11.2018 kl 13:50 2831

Time will tell. Her må man bare ta tiden til hjelp for å se om Photocure klarer å skape en lønnsom vekst.
Det jeg er kritisk til er denne «selge skinnet før bjørnen er skutt» mentaliteten som har herjet her på HO siden q2.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
Legoland
15.11.2018 kl 09:58 2555

Har ikke noe paa hjertet. Synes bare at aapningsinnlegget av TyrionIV er saa godt at det ikke skulle gaa i glemmeboka.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
ITinvest
15.11.2018 kl 16:59 2435

PHO er over utviklingsfasen, det er viktig å huske.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare
Benphoben
15.11.2018 kl 20:23 2331

prøver nå og holde meg orientert på de fleste trådene i Nano og PHO... en ting jeg lurer noe på, er det ikke å forvente att eventuelt flexiscope vil øke dramatisk neste år av en såpass enkel grunn at de fleste foretak budsjetterer med planlagte investeringer, og alle sykehus har vel mange avdelinger som hver for seg sloss for sin del av budsjettet. flexiscopene var vel ikke kjent i markedene når budsjetter for 2018 ble laget.
og en gledelig ting til er at det nå ser ut til at the power ser ut til og moderere språkbruken sin og komme med innlegg som nå er mer leserverdige.
eg har 30-35 % på pho så langt i år på ca halvår i samme perioden har eg og god økning på nano... men der har eg litt igjen før eg er oppe på snitt for eg har vore der et stykke tid.... men eg har trua på disse to så eg er ein slik masteklamrer som sitter long. eg har store forhåpninger om desse to postene ska gi meg ei fine alderdom.
Redigert 21.01.2021 kl 08:24 Du må logge inn for å svare