hvilken MEDIA-aksje er best - CNN eller TRUMF ? .hvamed FA??

Hugoil
MEDIA 05.10.2022 kl 10:05 2701

Hvilken analysemetode bør vi bruke - neddisk. CF, riskanalyse eller partiboka? Hvilken aksje har størst juridisk risiko/erstatningsansvar som kan drabba aksjen?
Hva med ESG, reell ESG risk (som ikke er psykopatisk USAtan-justert)?

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/trump-sues-cnn/


Forøvrig synd at de 2-3 andre media, ytringsfrihet og demokrati trådene ble slettet (de var temmelig konkrete og gode og blir bare bedre og bedre etterhvert som tiden går, DN trykker nye grønne artikler og NRK bare er nødt til å følge opp andres avsløringer). Men slik er det vel når det er en aksjonær som eier alt (evaluer opp mot dyp stat). På tide å spre eierskapet i FA litt, så vi kan opprette en FA-tråd under UNOTERTE AKSJER?


det holder ikke i lengden
https://imgur.com/n7bFegq
vi trenger mer bærekraftige løsninger, for å si det på pop
mao. varige løsninger
Redigert 08.02.2024 kl 13:03 Du må logge inn for å svare
Hugoil
15.09.2023 kl 09:28 2562

Får poste dette her da, siden den andre avslørings-tråden for MEDIA ble slettet. Nå kommer altså NRK, etter langt om lenge ca 4 år, krypende med en liten artikkel på nettsiden og neppe noe Dagsrevy-innslag - som det ville vært for Trumps sønn i og Trump selv om han hadde profitert på sønnens ulovilgie bestikelser i Ukraina m.m.:

https://www.nrk.no/nyheter/hunter-biden-tiltalt-for-tre-forhold_-melder-reuters-1.16558290

..og den sjappa skal vi stole på? ....når det gjelder både Huviskefeldt, Rust-Ernas lykkejeger og Sjøkrigsskolens beste elev Jonas sin kjevelås ifm sprenging av gass-rørledning/tidenes største klimaterroraksjon?


Av åpenbart grunnlag for forsiktighetsgrunner, så bør vi svare NEPPE.
(bla. fordi det ikke er folket som avgjør dette, det er yrkespolitikerene)
Redigert 15.09.2023 kl 13:41 Du må logge inn for å svare
Hugoil
15.09.2023 kl 14:24 2539

Lever FA etter oppfatningen at all PR er god PR? I tilfelle så vel ikke dette innlegget/tråden tvangstrukket slik som denne omtalte artikkelen:
--
FraXI idag:
"STEG 57% PÅ FA-ARTIKKEL, MEN SÅ.... ble artikkelen trukket etter børsslutt. Finansavisen publiserte rundt lunsjtider i går en artikkel om Ayfie med tittel "Kjendisenes IT-mygg kan bli cash cow", en artikkel som tok form av en analyse fra journalistens side med elleville optimistiske tall som uansett virket feilaktig beregnet. Aksjen smalt straks etter publisering kraftig opp og var opp voldsomme 57% på det høyeste før den endte dagen opp 29%. Før Finansavisen kanskje fikk med seg kommentarene på Xtrainvestor-chatten? I alle fall bestemte de seg for å trekke hele artikkelen etter børsslutt, men uten forklaring og dermed uten at andre enn observante investorer som klikket på tidligere lenke kunne oppdage dette. Så kan det kanskje være at en del Ayfiekjøpere fra i går fort blir mindre fornøyde.
"
--

..eller kanskje ikke den ble tvangstrukket? For har man en posisjon, så må man da kunne utnytte den. Jeg ble slettet fra TekInvestor i går for å påpeke 50% overlapp i styrene til TRMED og Norsk TITANIUM, samt linke FA artikkelen hvor sistnevntes rettede emisjon ble besrkevet. Det ble rett nok ikke tatt godt imot av TRMED aksjonærene på TI som fikk meg slettet i frykt for tilsvarende i TRMED. Altså, er du forumadm så har du makt og bør kunne bruke den for ditt eget beste (bare så synd at det går ut over godtroende forumbrukere). Jeg har tidligere beskrevet slik adferd i USA og ovenfor jomfru-landene i Norden som USAtans aktivitet. På TI utføres den av en FunCom-spillende kar med profilnavn EvilFreude (som forøvrig bryter eklatant annen forumregel også - selv med stilling som forumadm). Ganske stort overlapp det også. Og slik kan man fortsette med drite-seg ut saker med daytrading i både AP=H.
Redigert 15.09.2023 kl 14:30 Du må logge inn for å svare
Hugoil
17.09.2023 kl 11:23 2486

Se så lite som skal til for at det wokes/forsøkes hersketeknikk ved å bruke konspi-ordet:

"
– Ein konspirasjonsteori
At lista først blei offentleg etter valet har skapt spekulasjonar i sosiale medium.

Lista med aksjehandlane burde kanskje komme fram i media før valet, har LO-leiar Peggy Hessen Følsvik uttalt til NRK. Ho peikar på media.

– I så fall er det problematisk om nokon har sete på informasjon og ikkje har latt den komme fram med tanke på at vi står rett overfor eit val. Det meiner eg er alvorleg, og eg håper at media også går i seg sjølv og ettergår akkurat det.

Peggy Hessen Følsvik i rød LO-tskjorte intervjuet av NRK i juni.
LO-leiar Peggy Hessen Følsvik.

FOTO: TOM BALGAARD / NRK
– Eg oppfattar det som ein grov og alvorleg spekulasjon, som eg er overraska over at LO-leiaren kjem med.

Det seier sjefredaktøren i E24.

– Eg reagerer ganske sterk på at ein utan å ha noko faktagrunnlag vel å bruk så sterke ord i retninga av at media bevisst skal ha halde tilbake dette til over valet, seier Grønning.

Aftenposten-redaktør Trine Eilertsen seier at ho skvatt då ho høyrde utsegna frå Hessen Følsvik.
"
https://www.nrk.no/norge/investeringsokonom-om-aksjehandel_-_-ei-enkel-sak-a-hente-transaksjonshistorikk-1.16560094

Hvordan skal vi håndtere/ta dette? Ved å spørre hvem som risikerer å bli stående som den største tosken. (Så spørs det bare hvem som er best til å få det skjult.)
Redigert 17.09.2023 kl 11:24 Du må logge inn for å svare
Hugoil
17.09.2023 kl 13:23 2455

Nå må hun gi seg, hun Lagarde toppsjefen i ECB. Det er selvfølgelig ikke noe lekkasjer fra ECB - det ville være uhørt!:

"
Konfiskerte telefoner

Da ESB-styret ble samlet på onsdag tok derimot sentralbanksjef Christine Lagarde drastiske grep for å hindre at informasjon lekker. Samtlige 26 medlemmer av styret ble bedt om å levere inn sine mobiltelefoner på onsdag, den første dagen av møtet, da politikere skulle velge Claudia Buch som sjef for ECB's topp tilsynsorgan, skriver Reuters.
"
https://www.finansavisen.no/makro/2023/09/17/8036746/lagarde-konfiskerte-mobiltelefoner-til-esb-medlemmer


Peggy framstår som Fantomet.
Hugoil
18.09.2023 kl 11:03 2394

I alle dager, hvem kunne trodd noe slikt? Det høres jo ut som en konspirasjonsteori - som ble bekreftet:
https://www.nrk.no/norge/vg_-sindre-finnes-satsa-pa-borsnedgang-dagen-for-koronainnstrammingar-1.16561401
https://www.finansavisen.no/samfunn/2023/09/18/8036888/diskuterte-naeringspolitikk-bade-frokost-og-middag

Det minner oss på at den første korona-furore vaksinen ble offentliggjort første arbeidsdagen etter US presidentvalget 2020. Med 95% effektivitet.


Se de som ble skuffet over Fantomet ovenfor. Tenk at polikiere og folk i ledende og tillitsvalgte posisjoner er så skjøre, svake og ikke sin posisjon bevisst at de påberoper seg slike svekling-untouchable-folier.
Hugoil
28.09.2023 kl 10:24 2268

Sånn som tidene endrer seg. For et halvt år siden så hadde han blitt blokkert på HO:
https://www.finansavisen.no/finans/2023/09/27/8039096/finansguru-slakter-nyttige-idioter-og-esg-profitorer

Nå må Trygve gi seg. Man sitter da i det mi9nste igjen med skinner og togvogner, hvis man sammenligner med de siste 100mrdkr som ble kastet unødvendig ut av vinduet under korona-furoren. Okei da, det ble kanskje litt bedre spredt multiplikatorvirkninger under furoren. - men dog mer urettferdig mtp. Abbott og alle de som mottok både koronatilskudd og delte ut utbytter.
https://www.finansavisen.no/politikk/2023/09/27/8039069/200-milliarder-ut-av-vinduet
Redigert 28.09.2023 kl 10:33 Du må logge inn for å svare
Hugoil
25.01.2024 kl 21:40 2073

Hvordan tror dere jeg ligger på FB når dette fra i dag?:

https://www.nrk.no/trondelag/malin-garberg-saksoker-facebook-etter-at-hun-ble-hacket-og-utestengt-fra-kontoen-1.16730493

Joda, det skal dere vite, det var ikke mye FB-aktivitet på min side og få venner og få venneforespørsler. Men når jeg begynte å bli plagsom sann med postinger på nettaviser og en diskusjonsgruppe, som dere vet jeg har gjort og noen av dem slettet her på HO, ja da sendte faktisk FB på meg/FB-kontoen min mange venneforespørsler fra det som så ut for å være tvilsomme vekster fra rundtomkring kloden. De kom et par ganger og sterkt clustret. Det skjedde også utlogginger og ustabilit3et i form av endrigner i skjermbildet/omtrent blinkinger. Jeg tror ikke jeg ble hacket - av andre enn FB selv - som til slutt slettet meg uten å svare på min klage som de i "oppskriften" lover de skal svare på innen 60 dager. Neida, YTRINGSFRIHETEN står høyt - og bedret med sosiale medier ihht. den siste rapporten fra den sterkt hildede SCHIBSTED-styreformannen. Et sted mellom 60-90% degenerert.
Redigert 25.01.2024 kl 22:53 Du må logge inn for å svare
Hugoil
29.01.2024 kl 11:38 1994

...."mediene ikke forstod"....?
Mediene underkommuniserer og tuner budskap når det virkelig kommer til stykket i de viktige sakene - på oppdrag fra dets eiere, via redaksjonen som .. re dirigerer:
https://inyheter.no/28/01/2024/norske-medier-beroringsangst-blindsoner/
Hugoil
03.02.2024 kl 14:15 1909

....mer både mediene ikke forstod og ikke forstår om hvorfor Trump ble valgt og kan bli valgt:
https://www.finansavisen.no/politikk/2024/02/02/8091212/trumps-juridiske-hengemyr

Det er ikke å forvente at Trygve Hegnar skal være oppdatert med det som skjer relatert til saken (han klarte det heller ikke i Ukraina-lederen sin, som inneholdt 2 sentrale faktafeil framholdt og korrigert på en tråd - som ble slettet av FA),
men de bør klare å skille snørr fra barten - mao. person og sak.

Her siste nytt om saken - noe har skjedd:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/rule-of-law/judge-postpones-trumps-trial-indefinately/

I Georgia så har statsadvokaten som tok ut tiltateln mot Trump deretter utpekt kjæresten sin som spesialetterforsker - litt sånn Trettestubergtatt:
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/rule-of-law/fani-willis-admits-she-is-involved-with-nathan-wade/

USAtan tar seg til rette utover konstitusjonerende grunnloven eid av folket. Men javhlene tar seg (for mye) til rette (se bare på forumnessekonker på FA og TI når sannheter ikke passer deres redaksjoner og eierskap i aksjer):
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/the-collapse-of-the-rule-of-law-2/


Tror dere russeformann Trygve kommer til å¨snørre ut en ny, mer opplysende leder - eller at noe av dette i det hele tatt blir nevnt i skandinavisk ensidig eid media?
Redigert 03.02.2024 kl 15:42 Du må logge inn for å svare
Hugoil
08.02.2024 kl 13:04 1790

Springer
I dag kl 11:22
592
Omsider greide Hegnar å finne passende overskrift:
--Slanket overskuddet med 90 prosent
--DNO satt igjen med 4,2 millioner dollar i fjerde kvartal. Det er ned fra 42,6 millioner samme kvartal i 2023.
Synd de bommet med årstallet. Tillitsvekkende????


FA har i tillegg hatt noen tivlsomme overskrifter om ULTI, muligens i samrøre med DNB (det også?)

Noen flere/værre?

--


Omstridt EU-pakke: – Ikke langt unna

Regjeringen jobber med strategier for å implementere visse elementer av EUs fjerde energipakke i Norge.


Les mer

Trump hardt ut mot det «todelte rettssystemet» for å ikke tiltale «den korrupte» Biden
Donald Trump gikk fredag kveld hardt ut mot det «todelte rettssystemet» under sin tale på NRA’s Great American Outdoor Show i Pennsylvania.


Les mer

Tucker lot Putin snakke ut – som i en podkastsamtale
Tucker Carlsons over to timer lange samtale med Russlands president Vladimir Putin var god journalistikk. Her var det ingen avbrytelser, fiendtlige angrep og forsøk fra intervjueren på å tilfredsstille sin «egen gjeng» ved å erklære seg som en partisk representant for et vestlig, ideologisk paradigme.


Les mer

Polens president Andrzej Duda gir gode skussmål til Trump: – Holder det han lover

Duda sier han tror Donald Trump kan bringe krigen i Ukraina til en slutt slik han lover. Videre mener han at Vladimir Putin ikke vil tørre å konfrontere Polen eller hele NATO-alliansen.


Les mer
Redigert 10.02.2024 kl 12:19 Du må logge inn for å svare
Hugoil
15.02.2024 kl 17:57 1659

Fake News Song (jammen bra FA fjernet den Hunter Biden artikkelen etter en halv dag, men "Alt du trenger å vite om krigen" vignetten burde de da kunne opprettholdt, kremt):

https://youtu.be/8kkUzU9OiDI
Hugoil
01.03.2024 kl 08:34 1389

Feil brentnotering og feilaktig/upresist om inflasjonens betydning fra dagens FA. Litt tungt med sagflis i ferskt brød på morningen:
--
Oljeprisen

April-kontrakten for Brent-oljen omsettes fredag morgen for 82,24 dollar fatet, ned 1,7 prosent i dagens handel. Til sammenligning ble et fat nordsjøolje omsatt for 83,75 dollar fatet da Oslo Børs stengte torsdag.

Den amerikanske WTI-oljen stiger 0,4 prosent til 78,54 dollar fatet.

Wall Street

Månedens siste handelsdag endte med et bykst. Slik gikk det med de ledende indeksene torsdag:

Dow Jones steg 0,12 prosent til 39.654,80.
S&P 500 steg 0,52 prosent til 5.096,27.
Nasdaq steg 0,90 prosent til 16.111,51.
Optimismen skyldes i stor grad nye inflasjonstall. Månedsveksten for Federal Reserves foretrukne inflasjonsmål, kjerne-PCE, doblet seg fra desember til januar.
Hugoil
18.03.2024 kl 22:12 1282

Tucker og Rand Paul avslører skremmende sensurtiltak (+)
Torsdag uttalte den amerikanske senatoren Rand Paul at han er imot forbudet mot TikTok på grunn av sitt prinsipielle standpunkt mot sentralisering av makt. Under et intervju med Tucker Carlson forklarte han at det er faktisk motstanderne av TikTok som viser seg å handle som tilhengere av det kinesiske kommunistpartiet (KKP). – Se, jeg har […]
https://inyheter.no/18/03/2024/tucker-og-rand-paul-avslorer-skremmende-sensurtiltak/


– Hele verden ler av det som skjer i USA
Da Putin ble spurt av amerikanske NBC, om gjenvalget hans var demokratisk, kritiserte Putin det amerikanske politiske og rettssystemet.
https://inyheter.no/18/03/2024/hele-verden-ler-av-det-som-skjer-i-usa/
>Det Putin i videoen sies om USA er sant. Det han sier om NAvalny er skuespill (lett å se og det nærmeste jeg har sett han pappmasje-figuren Biden).


NRK og TV2 ...............?
Vi får ingen intervjuer av NATO-Jens av betydningm etter at krigen brøt ut. Er det slik det skal se ut når Jensejahvel blir en gammel mann - se videosnutten:
The objective was to use the Ukrainian people to weaken Russia. Even Lindsay Graham said it was the best money Congress ever spent to kill Russians. The plan all along was for NATO to deliver the final kill.
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/sovereign-debt-crisis/europe-illegally-confiscating-russian-assets-because-they-need-cash/
Redigert 18.03.2024 kl 22:19 Du må logge inn for å svare
Hugoil
16.04.2024 kl 08:33 1088

2-3 dager senere opererer FA med raketter og ikke droner, relativt saktegående?:
--
Dette vil påvirke Oslo Børs i dag
Markedene i Asia faller kraftig, mens oljeprisen styrker seg i påvente av hvordan situasjonen i Midtøsten utvikler seg.
Publisert 16. apr. 2024 kl. 07.22
Lesetid: 4 minutter
Finans
William Bugge
Journalist

Nordnet-analytiker Roger Berntsen tror Oslo Børs åpner ned 0,5 prosent, eller innenfor intervallet [-0,9, -0,1] prosent.

Markedene følger nøye med på situasjonen i Midtøsten denne uken.

Konflikten har blitt stadig mer spent, og i helgen skjøt Iran en rekke raketter mot Israel som svar på et angrep mot Irans konsultat i Damaskus 1. april, der syv høytstående medlemmer av den iranske Revolusjonsgarde, blant dem to generaler, ble drept. Israel har verken bekreftet eller avkreftet om det var dem som sto bak.

Nå venter verden spent på Israels svar på rakettangrepet, der 99 prosent av rakettene skal ha blitt skutt ned. Analytiker Magne Østnor i DNB Markets tror imidlertid Irans angrep er en invitasjon til deeskalering av situasjonen.

– Dette angrepet var varslet, det var kun mot militære installasjoner, det var ikke veldig omfattende og Iran unnlot andre alternativer. Derfor tror jeg ikke at angrepet vil gi varige utslag verken i oljeprisen eller i valutakursene, sier Østnor.
--

Hva er vestlig mainstream media?
Hugoil
13.06.2024 kl 20:34 732

....Norsk KrigsRingkasting og passende krise og feelgood-mixer, for begrensning av satsministrenes og regjeringenes reduserte tillit i streben etter new world order - med mer korrupsjon som naturlig følge når man ikke en gang klarer å ivareta Norge....

"
Så hele premisset for NRK artikkel om at selskaper skulle ha betalt 22% skatt av sitt overskudd, men slipper med halvparten er helt feil. Det er nødvendig å skille mellom årsresultatet og det skattemessige resultatet som selskaper skal betale 22% skatt av. Å ignorere at det er svært gode grunner til at skattereglene er innrettet som de er, er i beste fall ren dumskap .

Så hvorfor lager NRK store oppslag om dette?

Forstår ikke journalistene skatt og hvordan næringslivet er organisert? Hvis dette er grunnen, er dette på sett og vis den beste, men det er sterkt foruroligende at det ikke er noen av journalistene eller noen i redaksjonen som har jobbet med saken, som kan noe om hvordan organisasjoner fører regnskap og skatt. Eller har de brukt Kunstig Intelligens uten å skjønne teksten som generert? Hvordan skal NRK da kunne gi oss troverdig informasjon om det økonomiske samfunnslivet som påvirker oss hver dag og som er så viktig i all politisk diskusjon.
"


https://www.finansavisen.no/medier/2024/06/13/8142324/nrk-fra-kritisk-journalistikk-til-historiefortelling
"Det vi ønsker å peke på er en tendens i formidlingsform som vi mener ingen er tjent med. Hvis historiefortelling og følelser skal være førende, taper både journalistikken og samfunnet på det. Kanskje kan formidlingsformen vekke følelser som drar leseren inn i saken – men gir den økt innsikt og faktabasert kunnskap? Fører det til mindre polarisering, slik NRK har satt seg som mål, eller øker det konfliktnivået?"


>> Hva er det vi har skrevet om på trådene i 4,5 år nå - og blitt slettet, blokkert, inntatt og gjentattt i YTRINGSFRIHETENS redefinerte navn?


....fortsatt er den andrederiverte negativ for tillit til det offentlige - til fordel for tillit til det private.
(populisme blir aldri til i et vakum, det er establishment og redusert tillit til det offentlige som skaper den - jfr. Financial Times helt essensielle oppsummering av jahvlige World Economic Forum sitt møte januar 2019 Davos - med dessverre Børge Brenda og kronprinsen involvert.)


HELT FORFERDELIG hva de har stelt i stand: Og her kommer Støre og egentlig framfører jahvlige og semipsykopatiske unnskyldinger for at det har blitt som det har blitt. Like før også Støre kan begynne som performance-artist:
"– Utfordringen for demokratiet og den offentlige samtalen er allerede betydelig – og vil øke."
https://www.finansavisen.no/politikk/2024/06/13/8142252/store-kunstig-intelligens-utfordrer-allerede-demokratiet-betydelig
Det er en grunn til at Erna brukte ordet "tillit" i alle sine nyttårstaler bortsett fra den siste.

- AI sprer løgn i stor skala
– Det er ikke gitt – slik noen hevder – at vi lever nå i en ny «før-krigstid», sier statsminister Jonas Gahr Støre. Men han ser en tid med store omveltninger.


(Gå til 1. januar på DØDSE-tråden for å lese om nyttårskrigstalen hans.)



Mange NTB-standardiserte artikler i FA i dag. Tyveriet øker inflasjonen:
https://www.finansavisen.no/samfunn/2024/06/13/8142266/g7-landene-enige-om-a-gi-ukraina-gigantlan-via-fryste-russiske-midler-ifolge-dpa
Redigert 13.06.2024 kl 21:09 Du må logge inn for å svare
Hugoil
27.06.2024 kl 21:51 593

Eier Oljefondet Warner Bros, har eid og solgt ut eller starter nedsalget og er helt ute i god tid før januar? Det er våre penger.:
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/warner-brothers-cnn-disaster/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=92G0m_0PQDqvxrVU
Hugoil
29.06.2024 kl 12:20 567

Dramatisk ytterlgiere reduksjon i tillit - også til media, inkl. norsk media:

https://inyheter.no/28/06/2024/norske-kommentatorer-er-mer-senile-enn-biden/

https://inyheter.no/29/06/2024/new-york-times-oppfordrer-biden-til-a-trekke-seg/


It was the press that created the Spanish-American War. Pulitzer made so much money from the blood and guts of soldiers that the father of yellow journalism donated his wealth to Columbia University to create the Pulitzer Prize for honest journalism – what a joke. Well, folks, the press is at it again. They do not care if it is your blood or your children’s. They write stories about it to grab more circulation. The press has become part of the global corruption that everyone is upset about. We are watching the people rising up in Europe, the UK, the US, Argentina, and Canada and voting against those in power. Gallup Poll has them at just 14% regarding people trusting anything they say.
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/press/fakes-news-trying-to-prevent-the-reform-from-winning-in-uk/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=9FqG76QFDzqvxrVU
Redigert 29.06.2024 kl 12:58 Du må logge inn for å svare
Hugoil
30.06.2024 kl 10:57 524

Det inkluderte avsløringer som, tro mot formen, CIA – som ble avslørt som et lovløst utenlandsk etterretningsorgan i 250 000 ambassademeldinger, publisert av WikiLeaks i 2010, på ulikt vis hadde planlagt å myrde ham eller kidnappe ham fra Londons gater.

Andre bevis kom for dagen om at CIA hadde utført omfattende operasjoner for å spionere på ham i ambassaden, og registrert alle Assanges trekk, inkludert hans møter med hans leger og advokater.

Det faktum alene burde ha sett den amerikanske saken kastet ut av de britiske domstolene. Men det britiske rettsvesenet så seg over skulderen, mot Washington, langt mer enn det fulgte sine egne lovbøker.

Media er ingen vaktbikkje
Vestlige regjeringer, politikere, rettsvesenet og mediene sviktet alle Assange. Eller rettere sagt, de gjorde det de faktisk er der for å gjøre: holde pøbelen – det vil si deg og meg – fra å vite hva de egentlig holder på med.

https://steigan.no/2024/06/julian-assange-frihet-denne-gangen-men-ikke-takket-vaere-mediene/?utm_source=substack&utm_medium=email



+


Da har vel Kari Mette Singstad, som er spesialist i kliniske helsedata, rett i at vi kan redde liv ved å slutte å hemmeligholde kritiske helsedata.

Kun ved å finne årsaken til sykdom og død, kan vi gjøre noe med det. I det minste kan vi slutte å vaksinere umiddelbart.

NRK velger å understreke at det ikke kan skyldes mRNA-«vaksinen», UTEN å spørre om det alle lurer på: Hva sier statistikken om vaksinestatus blant de døde!

Ifølge Singstad er dette veldig enkelt og lite resurskrevende å få greie på, men noen VIL IKKE VITE.

De som trekker på skuldrene av 50% flere dødsfall i gruppen 1 til 39 år etter vaksinering, og at noen IKKE VIL VITE HVORFOR de dør, har et alvorlig problem med sitt moralske kompass.

Det gjelder også journalister som ikke stiller dette enkle spørsmålet: Hvorfor holdes tallene hemmelig som kan gi oss livsviktig kunnskap?

https://steigan.no/2024/06/50-flere-dode-i-aldersgruppa-1-39-ar-og-noen-vil-ikke-vite-arsaken/?utm_source=substack&utm_medium=email
Redigert 30.06.2024 kl 10:59 Du må logge inn for å svare
Hugoil
09.07.2024 kl 10:18 258

Her ser dere; nå så som skaden er gjort over årene med Biden som president og den UFORMELLE MAKTEN (de største pengene) har fått viljen sin - i hovedsakelig korona-furora og krigen og de tiulhørende pengetrykkingene og bruken rettet mot deres industrier - så vi lde ikke risikere å bli avkledd selv av en Biden som altfor åpenbar tomsing. Derfor er det nå politisk korrekt av den 100 % danskeide (milliardærfamilien Aller) å nå ha mediedekning av de tustet, degenererte måte Biden møter pressen - og hvordan pressen har dekket hans presidentembede- Dette HAR VÆRT ET 5 ÅRS STORT PROBLEM FOR YTRINGSFRIHETEN - til fordel for folk flest?

Dette er veldig redaksjonsstyrt og her får de en 26-åring med 2,5 års erfarign til å skrive artikkelen - ung og dum nok til å ikke reflektere over de siste 5 års mediedekning som var kjemisk fri for det hun nå dekker.

--
Fikk sparken
Radioverten som godtok spørsmålene fra Biden-leiren har nå blitt sagt opp.

«Intervjuet, som inkluderte forhåndsbestemte spørsmål fra Det hvite hus, bryter med vår praksis om å være en uavhengig nyhetskilde for våre lyttere. Lawful-Sanders og WURD Radio har derfor blitt enige om å gå hver til vårt», skriver Wurd i en pressemelding.
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/fikk-sparken-etter-biden-intervju/ar-BB1pCISk?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=a73a545bae39489abd92dd395653c016&ei=12
--


degenerert

redusert tillit
til det offentlige/ establishment / mainstream media inkl. FA - til relativ fordel ikke for folk flest, men til forumene og også en god del av de som har blitt shamet som "kloakkhullene".



Det er deilig å være norsk i Danmark:
Hva vet og forstår denne tyrkeren på tinget? Hva med den indiske kulturministeren som blottet brystene sine?
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/kina-advarsel-de-%C3%B8nsker-kaos/ar-BB1pDQiF

> Ko-koèn sier det er en verdenskrig, mens Støre i intervju med NRK.no for noen dager siden sa tat NATO ikke er ik rig med Russland selv om NATO leverer våpen, opptrening [og i sannhet også etterretning samt har militærpersonale og sivile på bakken i Ukriana]:
"
Kina er Putins bestevenn
Gharahkhani tror amerikanere som er kritiske til Nato bør huske på hvem Russlands tette bånd til Kina.

–Det er større diskusjoner om Kina i USA enn om Russland. Det å få frem at Kina er Putins bestevenn setter ting i perspektiv. Dette er en global krig der de autoritære finner hverandre. Vi må stå sammen. Det er Kina som hjelper krigsmaskineriet til Russland mest, gjennom både teknologi og etterretning. De ønsker å splitte alliansen vår. De ønsker kaos i verden, sier Gharahkhani.
"

typisk norsk?


Typisk jahvel:
"
Stoltenberg varslet mandag overfor VG at Nato skal jobbe tettere med andre land i Asia som et svar på at Russland knytter tettere bånd til Nord-Korea, Kina og Iran.
"
Redigert 09.07.2024 kl 10:45 Du må logge inn for å svare
Hugoil
10.07.2024 kl 10:49 233

Disposing?:

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/meta-tar-grep-etter-j%C3%B8dehat/ar-BB1pIYuC?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=3fb82ca386574abca1421260d3a8de32&ei=71

Vi bør høre hva Mel Gibson har å si om dette, samt lese om jahvlene på DØDSE-tråden.
Hugoil
18.07.2024 kl 21:12 151

It is absolutely clear that Trump Media Technology has been the target of political activity rather than bonafide professional trading. The stock took off on January 16th, 2024, when it was clear that Trump won Iowa. Ever since there has been politically motivated shorting of the stock since there is no legitimate trading pattern that would have warranted a huge short position of this magnitude.
https://www.armstrongeconomics.com/uncategorized/did-someone-short-trump-media-with-advanced-knowledge-of-assassination/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=99lDDPPCanqvxrVU
The trading pattern clearly suggested that Trump would survive this first attempt to assassinate him. > Vel, det må vel heller være uttrykk for at shortingen uten in-the-know var irrasjonell og møtte teknisk motstand.

Se første grafen i linken, ble kjøpt 12mill salgsopsjoner rett før skuddet. Jahvel, hva så? Kun en kosnpiteori.

Arrayet blir nok en god prediskjon på børsene.
Redigert 18.07.2024 kl 21:27 Du må logge inn for å svare