hvilken MEDIA-aksje er best - CNN eller TRUMF ? .hvamed FA??

Hugoil
MEDIA 05.10.2022 kl 10:05 7187

Hvilken analysemetode bør vi bruke - neddisk. CF, riskanalyse eller partiboka? Hvilken aksje har størst juridisk risiko/erstatningsansvar som kan drabba aksjen?
Hva med ESG, reell ESG risk (som ikke er psykopatisk USAtan-justert)?

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/trump-sues-cnn/


Forøvrig synd at de 2-3 andre media, ytringsfrihet og demokrati trådene ble slettet (de var temmelig konkrete og gode og blir bare bedre og bedre etterhvert som tiden går, DN trykker nye grønne artikler og NRK bare er nødt til å følge opp andres avsløringer). Men slik er det vel når det er en aksjonær som eier alt (evaluer opp mot dyp stat). På tide å spre eierskapet i FA litt, så vi kan opprette en FA-tråd under UNOTERTE AKSJER?


det holder ikke i lengden
https://imgur.com/n7bFegq
vi trenger mer bærekraftige løsninger, for å si det på pop
mao. varige løsninger
Redigert 08.02.2024 kl 13:03 Du må logge inn for å svare
Hugoil
15.09.2023 kl 09:28 7045

Får poste dette her da, siden den andre avslørings-tråden for MEDIA ble slettet. Nå kommer altså NRK, etter langt om lenge ca 4 år, krypende med en liten artikkel på nettsiden og neppe noe Dagsrevy-innslag - som det ville vært for Trumps sønn i og Trump selv om han hadde profitert på sønnens ulovilgie bestikelser i Ukraina m.m.:

https://www.nrk.no/nyheter/hunter-biden-tiltalt-for-tre-forhold_-melder-reuters-1.16558290

..og den sjappa skal vi stole på? ....når det gjelder både Huviskefeldt, Rust-Ernas lykkejeger og Sjøkrigsskolens beste elev Jonas sin kjevelås ifm sprenging av gass-rørledning/tidenes største klimaterroraksjon?


Av åpenbart grunnlag for forsiktighetsgrunner, så bør vi svare NEPPE.
(bla. fordi det ikke er folket som avgjør dette, det er yrkespolitikerene)
Redigert 15.09.2023 kl 13:41 Du må logge inn for å svare
Hugoil
15.09.2023 kl 14:24 7022

Lever FA etter oppfatningen at all PR er god PR? I tilfelle så vel ikke dette innlegget/tråden tvangstrukket slik som denne omtalte artikkelen:
--
FraXI idag:
"STEG 57% PÅ FA-ARTIKKEL, MEN SÅ.... ble artikkelen trukket etter børsslutt. Finansavisen publiserte rundt lunsjtider i går en artikkel om Ayfie med tittel "Kjendisenes IT-mygg kan bli cash cow", en artikkel som tok form av en analyse fra journalistens side med elleville optimistiske tall som uansett virket feilaktig beregnet. Aksjen smalt straks etter publisering kraftig opp og var opp voldsomme 57% på det høyeste før den endte dagen opp 29%. Før Finansavisen kanskje fikk med seg kommentarene på Xtrainvestor-chatten? I alle fall bestemte de seg for å trekke hele artikkelen etter børsslutt, men uten forklaring og dermed uten at andre enn observante investorer som klikket på tidligere lenke kunne oppdage dette. Så kan det kanskje være at en del Ayfiekjøpere fra i går fort blir mindre fornøyde.
"
--

..eller kanskje ikke den ble tvangstrukket? For har man en posisjon, så må man da kunne utnytte den. Jeg ble slettet fra TekInvestor i går for å påpeke 50% overlapp i styrene til TRMED og Norsk TITANIUM, samt linke FA artikkelen hvor sistnevntes rettede emisjon ble besrkevet. Det ble rett nok ikke tatt godt imot av TRMED aksjonærene på TI som fikk meg slettet i frykt for tilsvarende i TRMED. Altså, er du forumadm så har du makt og bør kunne bruke den for ditt eget beste (bare så synd at det går ut over godtroende forumbrukere). Jeg har tidligere beskrevet slik adferd i USA og ovenfor jomfru-landene i Norden som USAtans aktivitet. På TI utføres den av en FunCom-spillende kar med profilnavn EvilFreude (som forøvrig bryter eklatant annen forumregel også - selv med stilling som forumadm). Ganske stort overlapp det også. Og slik kan man fortsette med drite-seg ut saker med daytrading i både AP=H.
Redigert 15.09.2023 kl 14:30 Du må logge inn for å svare
Hugoil
17.09.2023 kl 11:23 6969

Se så lite som skal til for at det wokes/forsøkes hersketeknikk ved å bruke konspi-ordet:

"
– Ein konspirasjonsteori
At lista først blei offentleg etter valet har skapt spekulasjonar i sosiale medium.

Lista med aksjehandlane burde kanskje komme fram i media før valet, har LO-leiar Peggy Hessen Følsvik uttalt til NRK. Ho peikar på media.

– I så fall er det problematisk om nokon har sete på informasjon og ikkje har latt den komme fram med tanke på at vi står rett overfor eit val. Det meiner eg er alvorleg, og eg håper at media også går i seg sjølv og ettergår akkurat det.

Peggy Hessen Følsvik i rød LO-tskjorte intervjuet av NRK i juni.
LO-leiar Peggy Hessen Følsvik.

FOTO: TOM BALGAARD / NRK
– Eg oppfattar det som ein grov og alvorleg spekulasjon, som eg er overraska over at LO-leiaren kjem med.

Det seier sjefredaktøren i E24.

– Eg reagerer ganske sterk på at ein utan å ha noko faktagrunnlag vel å bruk så sterke ord i retninga av at media bevisst skal ha halde tilbake dette til over valet, seier Grønning.

Aftenposten-redaktør Trine Eilertsen seier at ho skvatt då ho høyrde utsegna frå Hessen Følsvik.
"
https://www.nrk.no/norge/investeringsokonom-om-aksjehandel_-_-ei-enkel-sak-a-hente-transaksjonshistorikk-1.16560094

Hvordan skal vi håndtere/ta dette? Ved å spørre hvem som risikerer å bli stående som den største tosken. (Så spørs det bare hvem som er best til å få det skjult.)
Redigert 17.09.2023 kl 11:24 Du må logge inn for å svare
Hugoil
17.09.2023 kl 13:23 6936

Nå må hun gi seg, hun Lagarde toppsjefen i ECB. Det er selvfølgelig ikke noe lekkasjer fra ECB - det ville være uhørt!:

"
Konfiskerte telefoner

Da ESB-styret ble samlet på onsdag tok derimot sentralbanksjef Christine Lagarde drastiske grep for å hindre at informasjon lekker. Samtlige 26 medlemmer av styret ble bedt om å levere inn sine mobiltelefoner på onsdag, den første dagen av møtet, da politikere skulle velge Claudia Buch som sjef for ECB's topp tilsynsorgan, skriver Reuters.
"
https://www.finansavisen.no/makro/2023/09/17/8036746/lagarde-konfiskerte-mobiltelefoner-til-esb-medlemmer


Peggy framstår som Fantomet.
Hugoil
18.09.2023 kl 11:03 6875

I alle dager, hvem kunne trodd noe slikt? Det høres jo ut som en konspirasjonsteori - som ble bekreftet:
https://www.nrk.no/norge/vg_-sindre-finnes-satsa-pa-borsnedgang-dagen-for-koronainnstrammingar-1.16561401
https://www.finansavisen.no/samfunn/2023/09/18/8036888/diskuterte-naeringspolitikk-bade-frokost-og-middag

Det minner oss på at den første korona-furore vaksinen ble offentliggjort første arbeidsdagen etter US presidentvalget 2020. Med 95% effektivitet.


Se de som ble skuffet over Fantomet ovenfor. Tenk at polikiere og folk i ledende og tillitsvalgte posisjoner er så skjøre, svake og ikke sin posisjon bevisst at de påberoper seg slike svekling-untouchable-folier.
Hugoil
28.09.2023 kl 10:24 6749

Sånn som tidene endrer seg. For et halvt år siden så hadde han blitt blokkert på HO:
https://www.finansavisen.no/finans/2023/09/27/8039096/finansguru-slakter-nyttige-idioter-og-esg-profitorer

Nå må Trygve gi seg. Man sitter da i det mi9nste igjen med skinner og togvogner, hvis man sammenligner med de siste 100mrdkr som ble kastet unødvendig ut av vinduet under korona-furoren. Okei da, det ble kanskje litt bedre spredt multiplikatorvirkninger under furoren. - men dog mer urettferdig mtp. Abbott og alle de som mottok både koronatilskudd og delte ut utbytter.
https://www.finansavisen.no/politikk/2023/09/27/8039069/200-milliarder-ut-av-vinduet
Redigert 28.09.2023 kl 10:33 Du må logge inn for å svare
Hugoil
25.01.2024 kl 21:40 6552

Hvordan tror dere jeg ligger på FB når dette fra i dag?:

https://www.nrk.no/trondelag/malin-garberg-saksoker-facebook-etter-at-hun-ble-hacket-og-utestengt-fra-kontoen-1.16730493

Joda, det skal dere vite, det var ikke mye FB-aktivitet på min side og få venner og få venneforespørsler. Men når jeg begynte å bli plagsom sann med postinger på nettaviser og en diskusjonsgruppe, som dere vet jeg har gjort og noen av dem slettet her på HO, ja da sendte faktisk FB på meg/FB-kontoen min mange venneforespørsler fra det som så ut for å være tvilsomme vekster fra rundtomkring kloden. De kom et par ganger og sterkt clustret. Det skjedde også utlogginger og ustabilit3et i form av endrigner i skjermbildet/omtrent blinkinger. Jeg tror ikke jeg ble hacket - av andre enn FB selv - som til slutt slettet meg uten å svare på min klage som de i "oppskriften" lover de skal svare på innen 60 dager. Neida, YTRINGSFRIHETEN står høyt - og bedret med sosiale medier ihht. den siste rapporten fra den sterkt hildede SCHIBSTED-styreformannen. Et sted mellom 60-90% degenerert.
Redigert 25.01.2024 kl 22:53 Du må logge inn for å svare
Hugoil
29.01.2024 kl 11:38 6472

...."mediene ikke forstod"....?
Mediene underkommuniserer og tuner budskap når det virkelig kommer til stykket i de viktige sakene - på oppdrag fra dets eiere, via redaksjonen som .. re dirigerer:
https://inyheter.no/28/01/2024/norske-medier-beroringsangst-blindsoner/
Hugoil
03.02.2024 kl 14:15 6386

....mer både mediene ikke forstod og ikke forstår om hvorfor Trump ble valgt og kan bli valgt:
https://www.finansavisen.no/politikk/2024/02/02/8091212/trumps-juridiske-hengemyr

Det er ikke å forvente at Trygve Hegnar skal være oppdatert med det som skjer relatert til saken (han klarte det heller ikke i Ukraina-lederen sin, som inneholdt 2 sentrale faktafeil framholdt og korrigert på en tråd - som ble slettet av FA),
men de bør klare å skille snørr fra barten - mao. person og sak.

Her siste nytt om saken - noe har skjedd:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/rule-of-law/judge-postpones-trumps-trial-indefinately/

I Georgia så har statsadvokaten som tok ut tiltateln mot Trump deretter utpekt kjæresten sin som spesialetterforsker - litt sånn Trettestubergtatt:
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/rule-of-law/fani-willis-admits-she-is-involved-with-nathan-wade/

USAtan tar seg til rette utover konstitusjonerende grunnloven eid av folket. Men javhlene tar seg (for mye) til rette (se bare på forumnessekonker på FA og TI når sannheter ikke passer deres redaksjoner og eierskap i aksjer):
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/the-collapse-of-the-rule-of-law-2/


Tror dere russeformann Trygve kommer til å¨snørre ut en ny, mer opplysende leder - eller at noe av dette i det hele tatt blir nevnt i skandinavisk ensidig eid media?
Redigert 03.02.2024 kl 15:42 Du må logge inn for å svare
Hugoil
08.02.2024 kl 13:04 6261

Springer
I dag kl 11:22
592
Omsider greide Hegnar å finne passende overskrift:
--Slanket overskuddet med 90 prosent
--DNO satt igjen med 4,2 millioner dollar i fjerde kvartal. Det er ned fra 42,6 millioner samme kvartal i 2023.
Synd de bommet med årstallet. Tillitsvekkende????


FA har i tillegg hatt noen tivlsomme overskrifter om ULTI, muligens i samrøre med DNB (det også?)

Noen flere/værre?

--


Omstridt EU-pakke: – Ikke langt unna

Regjeringen jobber med strategier for å implementere visse elementer av EUs fjerde energipakke i Norge.


Les mer

Trump hardt ut mot det «todelte rettssystemet» for å ikke tiltale «den korrupte» Biden
Donald Trump gikk fredag kveld hardt ut mot det «todelte rettssystemet» under sin tale på NRA’s Great American Outdoor Show i Pennsylvania.


Les mer

Tucker lot Putin snakke ut – som i en podkastsamtale
Tucker Carlsons over to timer lange samtale med Russlands president Vladimir Putin var god journalistikk. Her var det ingen avbrytelser, fiendtlige angrep og forsøk fra intervjueren på å tilfredsstille sin «egen gjeng» ved å erklære seg som en partisk representant for et vestlig, ideologisk paradigme.


Les mer

Polens president Andrzej Duda gir gode skussmål til Trump: – Holder det han lover

Duda sier han tror Donald Trump kan bringe krigen i Ukraina til en slutt slik han lover. Videre mener han at Vladimir Putin ikke vil tørre å konfrontere Polen eller hele NATO-alliansen.


Les mer
Redigert 10.02.2024 kl 12:19 Du må logge inn for å svare
Hugoil
15.02.2024 kl 17:57 6127

Fake News Song (jammen bra FA fjernet den Hunter Biden artikkelen etter en halv dag, men "Alt du trenger å vite om krigen" vignetten burde de da kunne opprettholdt, kremt):

https://youtu.be/8kkUzU9OiDI
Hugoil
01.03.2024 kl 08:34 5855

Feil brentnotering og feilaktig/upresist om inflasjonens betydning fra dagens FA. Litt tungt med sagflis i ferskt brød på morningen:
--
Oljeprisen

April-kontrakten for Brent-oljen omsettes fredag morgen for 82,24 dollar fatet, ned 1,7 prosent i dagens handel. Til sammenligning ble et fat nordsjøolje omsatt for 83,75 dollar fatet da Oslo Børs stengte torsdag.

Den amerikanske WTI-oljen stiger 0,4 prosent til 78,54 dollar fatet.

Wall Street

Månedens siste handelsdag endte med et bykst. Slik gikk det med de ledende indeksene torsdag:

Dow Jones steg 0,12 prosent til 39.654,80.
S&P 500 steg 0,52 prosent til 5.096,27.
Nasdaq steg 0,90 prosent til 16.111,51.
Optimismen skyldes i stor grad nye inflasjonstall. Månedsveksten for Federal Reserves foretrukne inflasjonsmål, kjerne-PCE, doblet seg fra desember til januar.
Hugoil
18.03.2024 kl 22:12 5747

Tucker og Rand Paul avslører skremmende sensurtiltak (+)
Torsdag uttalte den amerikanske senatoren Rand Paul at han er imot forbudet mot TikTok på grunn av sitt prinsipielle standpunkt mot sentralisering av makt. Under et intervju med Tucker Carlson forklarte han at det er faktisk motstanderne av TikTok som viser seg å handle som tilhengere av det kinesiske kommunistpartiet (KKP). – Se, jeg har […]
https://inyheter.no/18/03/2024/tucker-og-rand-paul-avslorer-skremmende-sensurtiltak/


– Hele verden ler av det som skjer i USA
Da Putin ble spurt av amerikanske NBC, om gjenvalget hans var demokratisk, kritiserte Putin det amerikanske politiske og rettssystemet.
https://inyheter.no/18/03/2024/hele-verden-ler-av-det-som-skjer-i-usa/
>Det Putin i videoen sies om USA er sant. Det han sier om NAvalny er skuespill (lett å se og det nærmeste jeg har sett han pappmasje-figuren Biden).


NRK og TV2 ...............?
Vi får ingen intervjuer av NATO-Jens av betydningm etter at krigen brøt ut. Er det slik det skal se ut når Jensejahvel blir en gammel mann - se videosnutten:
The objective was to use the Ukrainian people to weaken Russia. Even Lindsay Graham said it was the best money Congress ever spent to kill Russians. The plan all along was for NATO to deliver the final kill.
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/sovereign-debt-crisis/europe-illegally-confiscating-russian-assets-because-they-need-cash/
Redigert 18.03.2024 kl 22:19 Du må logge inn for å svare
Hugoil
16.04.2024 kl 08:33 5553

2-3 dager senere opererer FA med raketter og ikke droner, relativt saktegående?:
--
Dette vil påvirke Oslo Børs i dag
Markedene i Asia faller kraftig, mens oljeprisen styrker seg i påvente av hvordan situasjonen i Midtøsten utvikler seg.
Publisert 16. apr. 2024 kl. 07.22
Lesetid: 4 minutter
Finans
William Bugge
Journalist

Nordnet-analytiker Roger Berntsen tror Oslo Børs åpner ned 0,5 prosent, eller innenfor intervallet [-0,9, -0,1] prosent.

Markedene følger nøye med på situasjonen i Midtøsten denne uken.

Konflikten har blitt stadig mer spent, og i helgen skjøt Iran en rekke raketter mot Israel som svar på et angrep mot Irans konsultat i Damaskus 1. april, der syv høytstående medlemmer av den iranske Revolusjonsgarde, blant dem to generaler, ble drept. Israel har verken bekreftet eller avkreftet om det var dem som sto bak.

Nå venter verden spent på Israels svar på rakettangrepet, der 99 prosent av rakettene skal ha blitt skutt ned. Analytiker Magne Østnor i DNB Markets tror imidlertid Irans angrep er en invitasjon til deeskalering av situasjonen.

– Dette angrepet var varslet, det var kun mot militære installasjoner, det var ikke veldig omfattende og Iran unnlot andre alternativer. Derfor tror jeg ikke at angrepet vil gi varige utslag verken i oljeprisen eller i valutakursene, sier Østnor.
--

Hva er vestlig mainstream media?
Hugoil
13.06.2024 kl 20:34 5197

....Norsk KrigsRingkasting og passende krise og feelgood-mixer, for begrensning av satsministrenes og regjeringenes reduserte tillit i streben etter new world order - med mer korrupsjon som naturlig følge når man ikke en gang klarer å ivareta Norge....

"
Så hele premisset for NRK artikkel om at selskaper skulle ha betalt 22% skatt av sitt overskudd, men slipper med halvparten er helt feil. Det er nødvendig å skille mellom årsresultatet og det skattemessige resultatet som selskaper skal betale 22% skatt av. Å ignorere at det er svært gode grunner til at skattereglene er innrettet som de er, er i beste fall ren dumskap .

Så hvorfor lager NRK store oppslag om dette?

Forstår ikke journalistene skatt og hvordan næringslivet er organisert? Hvis dette er grunnen, er dette på sett og vis den beste, men det er sterkt foruroligende at det ikke er noen av journalistene eller noen i redaksjonen som har jobbet med saken, som kan noe om hvordan organisasjoner fører regnskap og skatt. Eller har de brukt Kunstig Intelligens uten å skjønne teksten som generert? Hvordan skal NRK da kunne gi oss troverdig informasjon om det økonomiske samfunnslivet som påvirker oss hver dag og som er så viktig i all politisk diskusjon.
"


https://www.finansavisen.no/medier/2024/06/13/8142324/nrk-fra-kritisk-journalistikk-til-historiefortelling
"Det vi ønsker å peke på er en tendens i formidlingsform som vi mener ingen er tjent med. Hvis historiefortelling og følelser skal være førende, taper både journalistikken og samfunnet på det. Kanskje kan formidlingsformen vekke følelser som drar leseren inn i saken – men gir den økt innsikt og faktabasert kunnskap? Fører det til mindre polarisering, slik NRK har satt seg som mål, eller øker det konfliktnivået?"


>> Hva er det vi har skrevet om på trådene i 4,5 år nå - og blitt slettet, blokkert, inntatt og gjentattt i YTRINGSFRIHETENS redefinerte navn?


....fortsatt er den andrederiverte negativ for tillit til det offentlige - til fordel for tillit til det private.
(populisme blir aldri til i et vakum, det er establishment og redusert tillit til det offentlige som skaper den - jfr. Financial Times helt essensielle oppsummering av jahvlige World Economic Forum sitt møte januar 2019 Davos - med dessverre Børge Brenda og kronprinsen involvert.)


HELT FORFERDELIG hva de har stelt i stand: Og her kommer Støre og egentlig framfører jahvlige og semipsykopatiske unnskyldinger for at det har blitt som det har blitt. Like før også Støre kan begynne som performance-artist:
"– Utfordringen for demokratiet og den offentlige samtalen er allerede betydelig – og vil øke."
https://www.finansavisen.no/politikk/2024/06/13/8142252/store-kunstig-intelligens-utfordrer-allerede-demokratiet-betydelig
Det er en grunn til at Erna brukte ordet "tillit" i alle sine nyttårstaler bortsett fra den siste.

- AI sprer løgn i stor skala
– Det er ikke gitt – slik noen hevder – at vi lever nå i en ny «før-krigstid», sier statsminister Jonas Gahr Støre. Men han ser en tid med store omveltninger.


(Gå til 1. januar på DØDSE-tråden for å lese om nyttårskrigstalen hans.)



Mange NTB-standardiserte artikler i FA i dag. Tyveriet øker inflasjonen:
https://www.finansavisen.no/samfunn/2024/06/13/8142266/g7-landene-enige-om-a-gi-ukraina-gigantlan-via-fryste-russiske-midler-ifolge-dpa
Redigert 13.06.2024 kl 21:09 Du må logge inn for å svare
Hugoil
27.06.2024 kl 21:51 5057

Eier Oljefondet Warner Bros, har eid og solgt ut eller starter nedsalget og er helt ute i god tid før januar? Det er våre penger.:
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/warner-brothers-cnn-disaster/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=92G0m_0PQDqvxrVU
Hugoil
29.06.2024 kl 12:20 5030

Dramatisk ytterlgiere reduksjon i tillit - også til media, inkl. norsk media:

https://inyheter.no/28/06/2024/norske-kommentatorer-er-mer-senile-enn-biden/

https://inyheter.no/29/06/2024/new-york-times-oppfordrer-biden-til-a-trekke-seg/


It was the press that created the Spanish-American War. Pulitzer made so much money from the blood and guts of soldiers that the father of yellow journalism donated his wealth to Columbia University to create the Pulitzer Prize for honest journalism – what a joke. Well, folks, the press is at it again. They do not care if it is your blood or your children’s. They write stories about it to grab more circulation. The press has become part of the global corruption that everyone is upset about. We are watching the people rising up in Europe, the UK, the US, Argentina, and Canada and voting against those in power. Gallup Poll has them at just 14% regarding people trusting anything they say.
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/press/fakes-news-trying-to-prevent-the-reform-from-winning-in-uk/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=9FqG76QFDzqvxrVU
Redigert 29.06.2024 kl 12:58 Du må logge inn for å svare
Hugoil
30.06.2024 kl 10:57 4986

Det inkluderte avsløringer som, tro mot formen, CIA – som ble avslørt som et lovløst utenlandsk etterretningsorgan i 250 000 ambassademeldinger, publisert av WikiLeaks i 2010, på ulikt vis hadde planlagt å myrde ham eller kidnappe ham fra Londons gater.

Andre bevis kom for dagen om at CIA hadde utført omfattende operasjoner for å spionere på ham i ambassaden, og registrert alle Assanges trekk, inkludert hans møter med hans leger og advokater.

Det faktum alene burde ha sett den amerikanske saken kastet ut av de britiske domstolene. Men det britiske rettsvesenet så seg over skulderen, mot Washington, langt mer enn det fulgte sine egne lovbøker.

Media er ingen vaktbikkje
Vestlige regjeringer, politikere, rettsvesenet og mediene sviktet alle Assange. Eller rettere sagt, de gjorde det de faktisk er der for å gjøre: holde pøbelen – det vil si deg og meg – fra å vite hva de egentlig holder på med.

https://steigan.no/2024/06/julian-assange-frihet-denne-gangen-men-ikke-takket-vaere-mediene/?utm_source=substack&utm_medium=email



+


Da har vel Kari Mette Singstad, som er spesialist i kliniske helsedata, rett i at vi kan redde liv ved å slutte å hemmeligholde kritiske helsedata.

Kun ved å finne årsaken til sykdom og død, kan vi gjøre noe med det. I det minste kan vi slutte å vaksinere umiddelbart.

NRK velger å understreke at det ikke kan skyldes mRNA-«vaksinen», UTEN å spørre om det alle lurer på: Hva sier statistikken om vaksinestatus blant de døde!

Ifølge Singstad er dette veldig enkelt og lite resurskrevende å få greie på, men noen VIL IKKE VITE.

De som trekker på skuldrene av 50% flere dødsfall i gruppen 1 til 39 år etter vaksinering, og at noen IKKE VIL VITE HVORFOR de dør, har et alvorlig problem med sitt moralske kompass.

Det gjelder også journalister som ikke stiller dette enkle spørsmålet: Hvorfor holdes tallene hemmelig som kan gi oss livsviktig kunnskap?

https://steigan.no/2024/06/50-flere-dode-i-aldersgruppa-1-39-ar-og-noen-vil-ikke-vite-arsaken/?utm_source=substack&utm_medium=email
Redigert 30.06.2024 kl 10:59 Du må logge inn for å svare
Hugoil
09.07.2024 kl 10:18 4718

Her ser dere; nå så som skaden er gjort over årene med Biden som president og den UFORMELLE MAKTEN (de største pengene) har fått viljen sin - i hovedsakelig korona-furora og krigen og de tiulhørende pengetrykkingene og bruken rettet mot deres industrier - så vi lde ikke risikere å bli avkledd selv av en Biden som altfor åpenbar tomsing. Derfor er det nå politisk korrekt av den 100 % danskeide (milliardærfamilien Aller) å nå ha mediedekning av de tustet, degenererte måte Biden møter pressen - og hvordan pressen har dekket hans presidentembede- Dette HAR VÆRT ET 5 ÅRS STORT PROBLEM FOR YTRINGSFRIHETEN - til fordel for folk flest?

Dette er veldig redaksjonsstyrt og her får de en 26-åring med 2,5 års erfarign til å skrive artikkelen - ung og dum nok til å ikke reflektere over de siste 5 års mediedekning som var kjemisk fri for det hun nå dekker.

--
Fikk sparken
Radioverten som godtok spørsmålene fra Biden-leiren har nå blitt sagt opp.

«Intervjuet, som inkluderte forhåndsbestemte spørsmål fra Det hvite hus, bryter med vår praksis om å være en uavhengig nyhetskilde for våre lyttere. Lawful-Sanders og WURD Radio har derfor blitt enige om å gå hver til vårt», skriver Wurd i en pressemelding.
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/fikk-sparken-etter-biden-intervju/ar-BB1pCISk?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=a73a545bae39489abd92dd395653c016&ei=12
--


degenerert

redusert tillit
til det offentlige/ establishment / mainstream media inkl. FA - til relativ fordel ikke for folk flest, men til forumene og også en god del av de som har blitt shamet som "kloakkhullene".



Det er deilig å være norsk i Danmark:
Hva vet og forstår denne tyrkeren på tinget? Hva med den indiske kulturministeren som blottet brystene sine?
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/kina-advarsel-de-%C3%B8nsker-kaos/ar-BB1pDQiF

> Ko-koèn sier det er en verdenskrig, mens Støre i intervju med NRK.no for noen dager siden sa tat NATO ikke er ik rig med Russland selv om NATO leverer våpen, opptrening [og i sannhet også etterretning samt har militærpersonale og sivile på bakken i Ukriana]:
"
Kina er Putins bestevenn
Gharahkhani tror amerikanere som er kritiske til Nato bør huske på hvem Russlands tette bånd til Kina.

–Det er større diskusjoner om Kina i USA enn om Russland. Det å få frem at Kina er Putins bestevenn setter ting i perspektiv. Dette er en global krig der de autoritære finner hverandre. Vi må stå sammen. Det er Kina som hjelper krigsmaskineriet til Russland mest, gjennom både teknologi og etterretning. De ønsker å splitte alliansen vår. De ønsker kaos i verden, sier Gharahkhani.
"

typisk norsk?


Typisk jahvel:
"
Stoltenberg varslet mandag overfor VG at Nato skal jobbe tettere med andre land i Asia som et svar på at Russland knytter tettere bånd til Nord-Korea, Kina og Iran.
"
Redigert 09.07.2024 kl 10:45 Du må logge inn for å svare
Hugoil
10.07.2024 kl 10:49 4693

Disposing?:

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/meta-tar-grep-etter-j%C3%B8dehat/ar-BB1pIYuC?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=3fb82ca386574abca1421260d3a8de32&ei=71

Vi bør høre hva Mel Gibson har å si om dette, samt lese om jahvlene på DØDSE-tråden.
Hugoil
18.07.2024 kl 21:12 4610

It is absolutely clear that Trump Media Technology has been the target of political activity rather than bonafide professional trading. The stock took off on January 16th, 2024, when it was clear that Trump won Iowa. Ever since there has been politically motivated shorting of the stock since there is no legitimate trading pattern that would have warranted a huge short position of this magnitude.
https://www.armstrongeconomics.com/uncategorized/did-someone-short-trump-media-with-advanced-knowledge-of-assassination/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=99lDDPPCanqvxrVU
The trading pattern clearly suggested that Trump would survive this first attempt to assassinate him. > Vel, det må vel heller være uttrykk for at shortingen uten in-the-know var irrasjonell og møtte teknisk motstand.

Se første grafen i linken, ble kjøpt 12mill salgsopsjoner rett før skuddet. Jahvel, hva så? Kun en kosnpiteori.

Arrayet blir nok en god prediskjon på børsene.
Redigert 18.07.2024 kl 21:27 Du må logge inn for å svare
Hugoil
16.09.2024 kl 11:49 2369

The Telegraph has reported that Donald Trump was indeed the target of a suspected second assassination. The FBI has confirmed that Trump was the target. This took place when gunfire rang out at his Florida golf club. A man with an assault-style rifle pushed the firearm’s muzzle through the perimeter of his golf course in West Palm Beach. US Secret Service agents spotted the gunman and opened fire, prompting him to flee in an SUV, according to law enforcement officials. A suspect was later detained.

Look, yes, I warned that there may be another attempt to assassinate Trump. Historically, there have been as many as three attempts to assassinate presidents before. With the country so divided, I do not see how this is going to end nicely. The Neocons have so stirred up hatred against Trump that they have torn the unity of the nation apart to retain their power while they are simultaneously trying to start World War III before the election, allowing long-range missiles to be handed to Zelensky to try to destroy Moscow.

We have NOBODY in mainstream media who cares about the future. They are also so filled with bias and hatred that they have exposed the deepest, darkest, and most evil side of humanity. I fear that the computer will be correct. This 2024 election may indeed be the last.


The Neocons Need to Start War to Cling to Power Fearing a Trump Victory
The 2nd Assassination Just Failed. They may yet try a 3rd Time, hoping that will be the Charm
--

I warned a long time again that Zelensky’s history will be remembered as a war criminal of untold horror. This is the man installed in a fake election, according to my Ukrainian sources, who would start World War III. It’s long been a request of Zelensky, who wants the capacity to strike Russian launchpads in Russia to disarm its nuclear capability and has even sent drones to hit civilians in Moscow. Putin has shown tremendous patience, for he does not want to be baited into creating World War III.

Medvedev Dmitry Anatolyevich

Former Russian President Dmitry Medvedev has threatened to turn Kyiv into “a giant gray melted spot”; frankly, the longer he waits, the worse things will get. It is perhaps the only thing to wake up the West to show that the Neocons are manipulating our politicians, telling them that Putin is bluffing and he will never resort to nuclear weapons. They are using Ukrainians as cannon fodder and think that the Ukrainians will kill enough Russians and weaken it to allow NATO to invade, and Putin will fall to his knees and beg for his life.

The only option for Russia not to attack NATO is to nuke Ukraine. At the very least, they should use a tactical nuke inside Russia and take out the entire invading Ukrainian forces that problem include American mercenaries. They do need to make a demonstration to the world that the Neocons are wrong and Russia will restore to nuclear weapons. Our Western press is in bed with the Neocons, and they only cheer them on. Only such a demonstration by Russia will raise any hope whatsoever of opening the eyes of our Western Press and our Politicians who REFUSE to consider peace under any terms.

Putin warned handing long-range missiles to Ukraine to strike Moscow is no different than someone hiring a hitman to kill their spouse, pretending they did not pull the trigger. Put warned: “This will mean that NATO countries — the US and European countries — are at war with Russia,” and hinted at possible responses based on the new threats posed to Russia. When a British journalist asked Biden about the threat of handing long-range missiles to Ukraine, he lashed out at the journalist: “You’ve got to be quiet. I’m going to make a statement here, okay?”
Redigert 16.09.2024 kl 12:17 Du må logge inn for å svare
Blue Cow Group
16.09.2024 kl 15:13 2118

Har du sjekka P/E på DJT-aksjen? Er nok ikke bare politisk aktivitet som gjør at den stuper, prisinga var (er) helt hinsides.

Trump truer med å flytte til NYSE fordi han ikke forstår hva en børspause er:
https://e24.no/boers-og-finans/i/bmLgEq/raser-mot-nasdaq
Hugoil
24.09.2024 kl 09:55 1660

Er ikke det vanlig for crypto?


Det er bare å si som Telenor Online så innbydende plinget i reklamen i noen år for 15 år siden:

"FRIHET til å velge" :

https://www.nrk.no/norge/_-jeg-foler-meg-mer-som-meg-selv-pa-sosiale-medier-1.17046735

Psykologen sier:

"– Det er jo litt bekymringsverdig også, spesielt sosiale medier. Det kan erstatte mye av det vi trenger, som er grunnleggende menneskelige behov. Som at vi er gjensidig avhengig av hverandre, vi trenger sosial kontakt, vi trenger å ha en rolle i samfunnet, en rolle i minoritetssamfunnet vårt, og i familien, forteller Richani og legger til:

– Det er jo positivt hvis det gir deg mer trygghet i å være deg selv, at du har din støtte der eller finner din mening der. Så lenge det ikke erstatter det andre som vi trenger.
"


Det samme fenomenet finner vi blant svenske nynazister, det desidert største nynazistiske miljøet i Norden - også justert for folketall.
....men så har jo svenskene alltid hatt et spesielt forhold til Tyskland. Se litt mer om det i innleget om FYRSTIKK-KONGEN Ivar Kreuger på OSEBX/DØDSE-tråden.



SISTE:

America – We Have a Problem


America, we have a problem. The confidence in the government is collapsing. The computer has been projecting this into 2032, and either side will NEVER accept this election here in 2024, and it may be the very last. The Feds are blocking DeSantis and any independent investigation into the second assassination attempt of Donald Trump. More than 60 years have passed, and we still do not have the release of the files regarding the assassination of JFK.

This behavior by the FBI when the Department of Justice (JUST US) has been prosecuting Trump and is behind the state cases in New York and Georgia is a conflict of interest that history will NEVER accept and will most likely be looked back upon as one of the reasons for the post-election violence that our computer is projecting and the ultimate demise of the United States.

Here is another video. Why is Jesse Watters the ONLY one asking these questions in the press? Have they been instructed to look the other way? These are very good questions that need to be investigated and answered. However, the Feds appear to be determined to control the narrative, as always.

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/neocons/america-we-have-a-problem/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=8q2AQUDgvPqvxrVU



Jeg tror vi kan innkassere seieren til TRUMP allerede, også fordi denne snikskytteren kan være plassert ut av jahvlene for å (mislykkes og) øke populariteten til TRUMP - siden de/CNN ikke har noe tro på Harris. Jahvlene vil ikke la mye makt glippe ut av hendene på dem ...og miste den til folket - ved revolusjon om Trump ikke vinner/jukses ut. Knepet er da kvantemekanisk.

--

...i en slik knipetank av kvantemekanikk, tjener jahvlene på å øke populariteten til Trump med et skinnangrep, da det øker sannsynligheten for et neste reelt angrep.


.....du tror det ikke før du får se det - tredje bygget som raste på 9/11:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/new-evidence-that-world-trade-center-was-not-s-surprise-more-lies/


...PROBLEMET HER er ikke at en con-artist har manipulert videoen, MEN at originalvideoen ikke finnes.



Armstrong-bloggen og ab-tjeneste er et temmelig godt media. Snart kommer en ny utgave av The Forcaster - dokumentaren om Martin Armstrong som ble sendt på NRK 2015 før den ble bannlyst i USA.
Så det er viktig at USAtan ikke får for stor innflytelse over Norge - et land hvor JUSTISMINISTER Frank nordlending&TOP-GUN entusiasten uttalte på Dagsrevyen at Norge ville komme med en betydelig og rettmessig reaksjon på avlyttingsskandalen i 2020 som viste at USAtan hadde avlyttet statspolitikere i de nordiske landene over flere år. Siden har vi iIKKE HØRT NOE .................................... ?!


Redigert 24.09.2024 kl 15:34 Du må logge inn for å svare
Hugoil
24.09.2024 kl 18:23 1404

Fra dagens DN Oppsummert:
--
I en studie fra Frischsenteret kommer det frem at leger blir «snillere» med sykemeldinger når de mangler pasienter eller møter konkurranse fra nye fastleger.

Melsom mener finansieringen av fastlegeordningen kan gjøre legene mer tilbøyelige til å gi sykemelding.

– Det er et paradoks at fastleger har større økonomiske incentiver for å skrive sykemeldinger enn å følge opp på andre måter. De tjener mer penger på å sykmelde pasienten enn å ikke gjøre det, sier hun.
--

....slik er det også for stater mtp.
GRØNN ommstilling/feilede batterisatsninger og
tvilsomme vindmølleprosjekter og
karbonfangst svartgrønne sentralbanker,
innvandring,
krigsstøtte og
økning i kriminalitet
dess mer satene er koordinert med World Economic Forum.



Kan det være det brede lag av redaksjonene begynner å skjønne hva de har vært med på nå?
Eller er det bare for å gi et skinn av hvor tøffe vaktbikkjer og 4. satsmakt de er?
Redigert 24.09.2024 kl 18:25 Du må logge inn for å svare
Hugoil
25.09.2024 kl 10:49 751

Du tror det ikke engang om du ser det - alle hentet fra i dag:
--

"Målingene kan ta helt feil om Donald Trump (Nettavisen)
Utsiktene til en Donald Trump-seier 5. november kan være større enn det meningsmålingene tilsier. – Det er en vesentlig sjanse for at han har opptil fem prosentpoeng mer støtte blant velgerne enn målingene viser, sier professor i statsvitenskap ved Høgskulen på Vestlandet, Hilmar Mjelde, til Nettavisen."


https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/den-eksplosive-kunsten-%C3%A5-rive-store-byggverk/ss-AA1ra4WY?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=81c5094f8b6e4a18b704a2d6cf8e1795&ei=76
(Historie av Nettavisen - heleid av den danske milliardærfamilien Aller, som også eier hele TV2 og Dagbladet)
(wtc7 mangler), 80% av den norske befolkning vet ikke at også dette 3. bygget raste perfekt 9/11)

Guri Melby V, den mest innbitte ikke-proffe krigshisseren:
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/guri-melby-avh%C3%B8rt-i-spionasjesak/ar-AA1r9ZyD?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=81c5094f8b6e4a18b704a2d6cf8e1795&ei=69
(Historie av NTB)


https://www.armstrongeconomics.com/international-news/ukraine/zelensky-at-the-un-no-peace-talks-just-conquer-russia/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=8zQV5wEAevqvxrVU
Zelensky’s Victory Plan is World War III. He wants unrestricted access to long-range missiles and to attack Russia on a major scale. He is telling everyone that peace talks are out of the question. This is the time to destroy Russia. Everything he says has been just a lie. There were peace negotiations, and both sides were ready to sign. His Victory Plan depends entirely on the West handing him long-range missiles.

> De går for den mest jæhvlige, tighte kvantemekanikken slik som muligens for Trump i innlegg litt ovenfor - for å være sikrest mulig i manipulasjonen:

If Putin does not respond forcefully, he will be overthrown, and the Russian Neocons will seize control, and our computer shows a flatline on Ukraine until 2027. It will be wiped out. I have never seen this pattern show up in any country in our modern era.


> Sannheten - ihvertfall det som har overveiende (gjennomført) faktabasert sannsynlighet for seg, finnes rett under bildet av MERKEL - og ble slettet på HO i FINANSAVISENS korrupte periode i krigens tidlige fase og holdet borte fra NRKs og andre nordiske medieflater - bla. ved bruk av 20-årige journalister som ikke vet bedre å skrive eller til reagere på.


Se videosnuttene.
Saken er at stortingspolitikerene er nesten like uvitende som 20-årige NRK-journalister i saksdekningen.


......husker dere at jeg for halvannet år siden skrev at de på folkebiblioteket her i byen hadde hengt opp en rekke ukrainske flagg-postere med påskrifter hvor den værste var:


"I krig er sannhet første offer."

(.....tenk etter hvor nødvendig det faktisk var å opplyse om i Norge..............)



degenerert




redusert tillit

til det offentlige
og følgelig økt tillit til det private, aksjer etc.
(KOG og DNB er imidlertid sterkt infisert av saten)



Kjenn litt på det - ikke en nordmann/de førreste liker Z som person:
--
Zelenskyj i FN: – Russland må tvinges til fred (NTB)
Skal det bli fred i Ukraina, må Russland tvinges, sa president Volodymyr Zelenskyj da han deltok i et møte i FNs sikkerhetsråd. Ukrainas president var som vanlig kledd i militærklær under møtet i FNs mektigste organ tirsdag.

– Vi vet at noen i verden ønsker å snakke med Putin, sa Zelenskyj. – Muligens for å høre ham si at han er støtt av at vi utøver vår rett til å forsvare vårt folk.

En slik form for dialog er galskap, mener den ukrainske presidenten. – Russland kan bare tvinges til fred. Og det er nøyaktig hva som trengs, understreket han.
--
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/the-greatest-salesman-returns-to-key-swing-state/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=8ePyLHt1rvqvxrVU

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/eu-parliament-issuing-a-virtual-declaration-of-war-on-russia/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=8oDa4UMSVPqvxrVU
The European Parliament has adopted a resolution calling on EU countries to lift all restrictions on Ukrainian strikes deep into Russia immediately. The US has just issued warnings to Americans on their travel advisory. They now warn Americans to be cautious about traveling to popular European destinations like Italy and the United Kingdom. You should now “exercise increased caution” or “Level 2″ alert category, ” a serious warning level.

Europe is controlled by the Neocons, who dominate NATO. They are getting much more aggressive, and they seem to hope that forcing Russia to attack anyone in Europe will force the USA under Article 5 to enter what will become a nuclear war.





Nærmere Satan kommer du ikke - som her biter seg i halen:
--
Stoltenberg om Midtøsten: –⁠ Veldig alvorlig situasjon (VG)
Nato-allierte USA har sendt soldater til Midtøsten og flere advarer om at voldsspiralen er i ferd med å komme ut av kontroll.
--
Redigert 25.09.2024 kl 12:27 Du må logge inn for å svare
Hugoil
28.09.2024 kl 10:05 438

NRK:
"En annen mann i slutten av tenårene fikk også førerkortet beslaglagt."

...er det bare de høykompetente journALISTENE I nrk som ikke er ferdig med første kaffekoppen,
eller er det noe nytt politisk korrekt for å kunne bruke penger på forlenget putesying under armene på ungdommen?

https://imgur.com/AjwV5Vi

....slettes ikke godt å vite - les justisministerens visjonære innfall sett fra andre siden av Nordsjøen.

Vaktmester Mehl:
...regulere, utradere, konfiskere, arrestere, kverrulere, rehabilitere, regionalisere, segregere, assimilere .................
Redigert 28.09.2024 kl 10:06 Du må logge inn for å svare
Hugoil
29.09.2024 kl 10:59 312

WHAT??!!
NRK.....:
--

En svak Stoltenberg prøvde seg med bløff – ikke en gang, men flere

Skjermdump fra NRK.
I det intervjuet NRKs Yama Wolasmal hadde med Jens Stoltenberg stilte han Stoltenberg til veggs slik ingen annen journalist i Norge har gjort. Flere ganger tok Wolasmal den avtroppende NATO-generalsekretæren i bløff, slik som da han spurte Stoltenberg: Hvor mange ganger Kina har gått til krig mot et annet land de siste 40 år?
Stoltenberg gikk rett i fella og stotret fram «Kina har gått til krig mot Vietnam».

Den var Wolasmal forberedt på, så han kontret at det var «mer enn 40 år siden», så han gjentok spørsmålet og Stoltenberg ble svar skyldig. Krigen mellom Kina og Vietnam var nemlig i februar-mars 1979, som et svar på Vietnams invasjon i Kambodsja. Og det var en krig Kina forøvrig tapte. Sovjetunionen støttet Vietnam.


Men det var en annen bløff Stoltenberg kom med, og den var han så fornøyd med at han gjentok den. Da Wolasmal påpekte at krigen i Ukraina går dårlig for Vesten og spurte hvor lenge man skulle fortsette, svarte Stoltenberg:

«Men Ukraina har tatt tilbake 50% av det arealet Russland opprinnelig tok». Det skulle bevise at NATO/Ukraina har framgang og være et argument for bare å holde på med enda mer penger og våpen.

Wolasmal tok ikke den, men han kan ha den til en annen gang.

Den gjenerobringa som Stoltenberg reklamerer med skjedde under den første motoffensiven til Ukraina da Russland nesten uten kamp trakk seg ut av store områder. Men det er lenge siden.

Siden sommeren 2023 har fronten ligget praktisk talt stille, bortsett fra at i det siste har Russland rykket fram på mange frontavsnitt og tatt den ene byen og den ene forsvarslinja etter den andre.

Dette er nemlig så langt ikke en krig om territorier. Det er en utmattelseskrig, og Russland har malt den ukrainske hæren i stykker og ødelagt alle de våpnene USA og NATO har sendt østover.

Hvis man tviler på dette, kan man see på disse to kartene fra det sterkt Ukrainsk-vennlige Institute for the study of war:


Fra ISW. Til venstre er situasjonen i juli 2023, til høyre situasjonen 27. september 2024. Frontlinja har ligget nesten helt fast, bortsett fra at Russland har erobret noen små områder.

Denne totale mangelen på framgang for Ukraina har kostet hundretalls milliarder kroner og for ikke å snakke om ekstremt mange ukrainske liv.

Hvor lenge skal Vesten krige slik mot Russland? Til siste ukrainer?
"



Endlich!

Det gikk altså 2,5 år før det lenge etterspurte skikkelige intervjuet med NATO-jahvelen kom - etter at han hadde gått av. (De har ikke fått lov før.)
Igjen ser vi virkemiddelet TTT - som er ment å fungere til det beste for AS HELVETEs såing av frø og spiretiden/mimimum gjennomføring slik at det settes røtter..



Bli med og stem inn jæhvel-Jens som suppekoker ved fronten.
Et passende sted å stå og meditativt røre/"winding back" for en som har blitt så fordreid at han mistet kontakten med det pappa sa til han - om å lytte til sin egen samvittighet i vanskelige saker.
Redigert 29.09.2024 kl 11:06 Du må logge inn for å svare
Hugoil
02.10.2024 kl 21:50 196

Hyggelig å se at både DN og FA leser trådene. Også DN apporberer skrivemåte herifra, men de har jo ikke fått med seg betydningen av furore og bruker ordet feil - fra dagens DN Oppsummert:

"
– Det er en annen eskalering nå, sier hun, og peker på at aktørene i disse markedene nesten virker blinde for alt som kan sette fyr på prisene fremover.

Ledet av olje- og gasselskapene, er Oslo Børs markant opp i dag. Iran skapte dessuten furore på Wall Street i går kveld.

Les også: Disse aksjene kan tjene på rentefall.

Furore er ikke dekkende for stemningen i det norske hyttemarkedet. Det dramatiske fallet i salget gir kjøperne gode forhandlingskort.
"


Som vi ser på DØDSE-tråden, så har DN også nå snudd kappen etter vinden og snakker ned BIDEN - omsider, etter langt og lenge med mye UGAGN hAR FÅTT MER ENN NOK SPIRETID.


Nå er det på tide at også DN retter seg opp i den gummierte ryggradern sin og tjener DET NORSKE FOLK.


Trådene går hele veien ned til Scweiz.
Redigert 02.10.2024 kl 21:53 Du må logge inn for å svare
Hugoil
07.10.2024 kl 09:34 108


Prosecutors_request_indefinite_delay_in_trial_for_Trump_assassination_attempt_su

We have seen two attempted assassinations of Trump. The second attempted assassin has survived, and the Fed will not allow Florida to investigate anything, and now the DOJ of the Biden Administration has asked for an INDEFINITE trial date. This guy will NEVER be allowed to have a trial for anything that may lead back to the government and can never be allowed to see the light of day – i.e., JFK’s assassination has still not been released in over 60 years.


The media, like MSNBC, has sold our country down the tubes with CNN. These people lack any understanding that what they are doing is destroying our country. They have sowed so much hatred and polarized the country, dividing the population that there is nothing that will be salvageable. They have crossed the red line.


In this candid undercover video of an MSNBC producer, they regard their viewers as stupid. There is nothing left of America. Unfortunately, the computer will be correct—there is no viable solution to retaining the United States intact. The media has poisoned the population, creating such hatred between both sides that there is no resolution because there can be no compromise.

In the latest undercover video, Basel Hamdan, a writer and producer for MSNBC’s show Ayman, not only admitted that MSNBC is the mouthpiece of the Democrats but that they have brainwashed their viewers. He said: “They’ve made their viewers dumber over the years,” and explained that MSNBC is “too cozy with Democratic politicians.”


https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/the-destruction-of-the-united-states-projected-by-our-computer/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=8f7hkOXXLjqvxrVU
(dette er en av de beste blogg-innleggene til Armstrong)



Når "ENHETSSKOLEN" må bære kostnadene ved de dårligste elevene - i form av at de beste blir mindre flinke enn de kunne ha blitt:

The LEFT always portrays themselves as the victims of the RIGHT, and only the total destruction of the RIGHT will ever improve their lives. In Britain, as soon as the LEFT seized power, not only did they imprison anyone who criticized them, but they also launched their typical agenda to attack the culture. They are never willing to run the country for the benefit of the whole. It is always just about them. That is why all the worst revolutions in history from 1905 and 1917 in Russia, Mao in China, the 1848 Communist Revolution in Europe, and even the 1918 German Communist Revolution always seek to overthrow the RIGHT and force their agenda upon everyone. This is why we also see the constant rise and fall of civilizations. We will never be able to establish world peace for extended periods of time.


.....men så er man jo "tvungen" til å leve sammen - ihvf. ned til samme by, hvor det der kan seggregeres mellom øst- og vestkant, gode og drålige skoler, lav og høy kriminalitet.

....men så kan det rakne selv i vel-seggregerte "bymurer", når det klemmes inn flere på landsnivå.

Så spørs det - HVA ER ATTRAKTIVT? På familienivå, så er det bredest attraktive at mannen jobber og tjener mest, mens kona har forkle på seg. Omvendt finner heller ikke koner flest attraktivt.
...........................så hvor og hvorfor skal det avvikes. La ikke noen tjene på å tukle med "systemiske" avvik.
Hugoil
07.10.2024 kl 13:33 79

Husker dere innleggene
om den INHABILE lederen av siste YTRINGSFRIHETSKOMMISJONEN - Schibsted-mangemillionæren styrteforkvinne Kristin Skogen Lund - kona til NETTAVISEN-redaktør og ex-"ta mannen - ikke ballen" Gunnar Stavrum i søster-publikasjonen til mykporno-bladet Dagbladet - heleid begge deler, sammen med TV2 - av den danske mater-bordelldama ALLER-familien?:

SE!:
--
Publisert 6. oktober 2024 | 20:10
Forsker og kommentator Glenn Diesen får sin YouTube-kanal slettet i det han omtaler som en YouTube-purge. Det er sensurering som følge av myndigheters søken på kontroll over meningsdanning, spesielt i forbindelse med Ukraina-krigen, mener Diesen.


Glenn Diesen er kjent som kommentator som ytrer seg om russiske forhold. Selv om han er en sterk kritiker til Russlands krigføring i Ukraina, har han også uttalt at NATO har bidratt til konflikten – deriblant på grunn av NATOs ekspansjon østover og at de åpnet for at Ukraina kunne bli medlem av forsvarsalliansen.

Nå har den norske statsviteren fått sin YouTube-kanal slettet, noe han selv bekrefter i et intervju med iNyheter.

Diesen mener saken reiser viktige prinsipielle spørsmål om ytrings- og akademisk frihet, og at slettingen inngår i en større kamp om myndigheters kontroll om narrativer og meningsdanning.

Begrunner slettingen med anklager om «hatytringer»
Diesen, som er professor ved Universitetet i Sørøst-Norge og spesialist på russisk utenrikspolitikk og geopolitikk, mener slettingen er en del av en større trend der myndigheter bruker digitale plattformer til å kontrollere informasjon.


– For noen uker siden ble jeg advart om at Googles YouTube hadde begynt å slette store kontoer som har en kritisk holdning til krigene til USA og NATO. Jeg klarte å diversifisere bort fra YouTube før de endelig kom etter meg. Slettingen fikk meg til å tenke på Orwells thought crime:

– Jeg mottok en automatisert e-post fra YouTube som informerte meg om at deres AI hadde oppdaget «hatytringer», og at kontoen min derfor hadde blitt slettet. Ingen eksempler, ingen bevis og ingen advarsel. Jeg klaget, da det virket for absurd å sensurere en akademiker basert på en så bisarr og usubstansiert anklage, men jeg mottok bare et nytt automatisert avslag.

Det skriver statsviteren i en tekst publisert på Diesen sin Substack. Der forklarer han at det har blitt en normalisering av sensur, der vagheten i begrepene «hatytringer» og «propaganda» brukes for å rettferdiggjøre sanksjoner mot dissenter, forklarer han.

Disesen er tydelig på at han aldri har uttalt noe som kan tolkes som hat.

Les også: Økt hatkriminalitet mot muslimer og jøder: Amnesty foreslår mer forhåndsmoderering
--


....fullstendig degenerert i redningsoperasjonens hensikt - til ugagn for folk flest.





"
Danmark styrker nå grensekontrollen og anser terrortrusselen mot landet som alvorlig etter at to håndgranater skal ha eksplodert natt til onsdag i nærheten av Israels ambassade i Hellerup.

Både NRK og VG melder at tre «svensker» er pågrepet. Men stemmer dette?

Det er tatt bilder av én av de tre under pågripelsen, som viser at han er av ikke-vestlig herkomst. Dette kommer neppe som en overraskelse for noen.
"


Har du hørt den om svensken, nordmannen og dansken?
.......nordisk og særlig norsk presse holder på å bli EN VITS.

Media trekker om menn til kvinner og omvendt og blander de til hen.
Men når det kommmer til vitsene de gjør om svensker, dansker og nordmenn - så blander de i motsatt retning.

Redigert 07.10.2024 kl 13:39 Du må logge inn for å svare