RECSI går en meget spændende tid i møde kurs 100

Kvike11
RECSI 23.10.2022 kl 13:53 355704

Er ikke i tvivl om at RECSI går en meget spændende tid i møde og nye høj kurs.
Mulighed for mere end 3 aftaler inden jul, og flere hundrede millioner i tilskud, hvis og når det nye styre arbejder for os alle.
Vi er nød til at glemme alt om de vil snyde os .
Det er det nye styre der skal bevise de arbejder for alle aktionærer ,
ellers er de dybt kriminelle.
Ser og håber vi inden længe når kurs 30, alle analytiker mener det samme.
Alene fabrikken er værd kurs 40, hvis man skulle bygge tilsvarende i dag..
Eskimo2
31.07.2024 kl 19:04 3143

Polion tror du burde være forsiktig med å si noen har solgt uten at du klarer dokumenterer dette. Hvordan kan du vite at personen har solgt noe som helst? Er du så simpel naiv og Refererer til sladder å tar det for god fisk ?
Kvike11
I går kl 07:44 2541

Er vi på vej mod kurs 42,
Der er altid sælgere når der er købere, nogle har købt billigt til kurs 6,40 og tager den lille gevinst, andre har højere snit , og venter til kursen igen er over kurs 20
Ingen tvivl om at kursen skal betydeligt længere op,
Candelstick er en af dem der tror kursen er en jojo, de tider er over.
Voleon Capital Management LP - < 0,5% 29.07.2024
er begyndt at dække sig ind, mangler stadigvæk meget.
Derudover er der yderligere short 14.000.0000 aktier der skal dækkes ind,
hvor længe tør de vente.
polion
I går kl 14:06 2053

Ja, jeg refererer til det som opptil flere har hevdet her på forumet. Men salg eller ikke salg hva angår Sa2ri, så har vedkommende faktisk også mye annet å svare for hva angår moral.

Hva derimot du over tid har hevdet og slått fast hva gjelder REC, samt at du ei heller noen gang har tolerert noen grad av REC-nyansering (dvs. noe annet enn ren haussing), det kan du forhåpentligvis kanskje si litt mer om? Meget er langt fra "god fisk", og jeg kunne i denne sammenheng klippet inn utrolig mange unyanserte og euforiske vissvasspåstander, men tror neppe jeg gidder.
Kåre Grønn
I går kl 14:12 2041

Der er ingen grenser dersom dette selskapet begynner å få flyt... Vi venter i spenning!! Hau hau
thief
I går kl 22:54 1655

Spurte Nils om dette som stod i meldingen 20.6,om det ville komme en børsmelding når dette er i mål!
 "As all other construction activities are on schdule to be completed by the end of August "
Fikk denne tilbake:
"Antar dette vil bli dekket når selskapet gir en oppdatering på status for Moses Lake ved fremleggelsen av resultat for andre kvartal den 8. august."

Håpe nå alt går etter planen,da kan det bli noen fantastiske uker/måneder fremover.Bygging skal være klart i løpet av 4 uker og første leveranse av poly innen 6 uker.Er jo guidingen som er viktig 8.aug,og ikke tallene.Er ting i rute,og det leveres,så burde vi fort se 15-20kr!Så blir det spennende å se hva de sier om kontrakter med batteriselskapene.Der burde det nærme seg noe nå.



Stabukk
I dag kl 00:02 1536

Gledelig med siste måneders oppgang, men velger å holde beina godt plantet i forhold at vi «fort» vil se kurs 15-20. Tenker som før å sitte i påvente av å nå dit i løpet av 2025. Så ser det og ut til at faren for børsfall har økt, i følge blant annet FA. En analytiker anbefaler investorer å søke «trygge havner» frem mot høsten. RECSI kan gjerne være en slik trygg havn eller endatil hoppe videre oppover i høst. Men da MÅ selskapet levere, bokstavelig talt! Q2 bør gi overskrifter og info som øker markedet sin tillit, slik at vil legger bak oss en deprimerende lav kurs!
Stabukk
I dag kl 08:43 1224

Hva tror folk om fare for resesjon og børsfall i forhold til RECSI? Så på Nordnet en halvtime før børsen åpner at det er flere «kjøp» enn «selg» på kurs 9 blank. I dag skal vi kanskje være særdeles fornøyd om vi holder 9-tallet? Med børsuro blir kommende guiding/info på Q2 ekstra viktig.
MorganKane
I dag kl 08:54 1173

Riktig oppsummert Stabukk.

De må levere. Det blir ikke to streker under svaret på q2 (selv om det helt sikkert vil komme en del fakta rundt fremdrift etc som vil være bra). Det er ikke før første leveranse blir gjennomført, dvs midten av september. Men da kan det gå fort. Vel, hvis mange da ikke posisjonerer seg for nettopp dette i tiden fremover....
Redigert i dag kl 08:56 Du må logge inn for å svare
Kvike11
I dag kl 09:49 1012

Utroligt at den norske bors falder idag, kun på grund af andre bors fald.
De norske dealer m.m.
er ikke kloge nok til at se
at RECSI ikke er et afviklingsselskab
men et udviklingsselskab
der står foran,
den største opgang i indtjening og kurs nogensinde.
Stabukk
I dag kl 12:08 794

Et lite sidesprang: Ser et forventet klokt hode i Storebrand konkluderer med at det er «dyre aksjer» som får juling i dag. (e24). Med over 3 prosent ned (mer enn Børsen) regnes vel Rec også i den klassen. Men er vi enige i det??!!
Redigert i dag kl 12:09 Du må logge inn for å svare
VaderTrader
I dag kl 15:43 572

First Solar earnings jumped in Q2.

Opp 2% på en blodrød børs ….

S&P 500 component First Solar (FSLR) reported better-than-expected second-quarter earnings and revenue late Tuesday, with the company's profit growing more than 100%. First Solar also maintained its full-year guidance.

Snart skal REC levere ….
Redigert i dag kl 15:44 Du må logge inn for å svare
Candelstick
I dag kl 17:02 440

Da har vi Sell-off på børsen, trigget av AksjeJesus i Japan.

Nå kommer recsi med tidenes elendige qvartal, så alt over 6,5 er å anse som ett mirakel.

God helg.
Kåre Grønn
I dag kl 17:07 426

Hahaha dust!
uldiuldi
I dag kl 18:54 283

REC Silicon – annoncerer lukning af et kortfristet lån på USD 25 mio. med Hanwha International LLC
Moses Lake, Washington USA – 2. august 2024: REC Silicon Inc, et helejet datterselskab af REC Silicon ASA (REC Silicon) meddelte, at det har indgået et kortfristet lån på USD 25 millioner med Hanwha International LLC med henblik på at understøtte kapitalbehovet i REC Silicon og give en likviditetsbuffer, efterhånden som virksomheden fuldfører sine igangværende genstart- og ekspansionsinitiativer i de kommende uger.

Lånets vilkår er i overensstemmelse med vilkårene i de tidligere annoncerede låneaftaler. Hanwha International LLC er et datterselskab af virksomhedens to største aktionærer Hanwha Solutions og Hanwha Corporation.

Tilbagebetaling af lånet forventes at blive foretaget, når REC Silicon modtager den forfaldne forudbetaling, efter at det har foretaget den første forsendelse af ultra-high purity FBR-produkt fra sin genstartede Moses Lake-facilitet i henhold til vilkårene i den eksisterende langsigtede fratagelsesaftale.

Mere information om den næsten afslutning af Moses Lake-genstartsaktiviteterne og den forventede første forsendelse af FBR-produkter med ultrahøj renhed vil blive leveret i løbet af REC Silicons finansielle offentliggørelse for andet kvartal 2024, der afholdes den 8. august 2024.

Som en førende producent af silangasser og siliciummaterialer er REC Silicon godt positioneret til at udnytte de globale megatrends digitalisering, energiomstilling og energilagring. Virksomheden har udviklet en stærk markedsposition i halvlederindustrien baseret på dets aktiviteter i Butte, Montana. Den vellykkede genstart af Moses Lake-driften vil gøre det muligt for REC Silicon at levere polysilicium med ultrahøj renhed til den amerikanske solværdikæde, der i øjeblikket er under opbygning, mens selskabet også forventer at levere silangas i betydelige mængder til anodematerialer til en hurtigt voksende batteriindustri.

Kontaktpersoner

Nils O. Kjerstad
IR Kontakt
Telefon: +47 9135 6659
Email: nils.kjerstad@recsilicon.com
RLB76
I dag kl 19:13 226

Nærmer seg nå..
More information concerning the near completion of Moses Lake restart
activities and the expected first shipment of ultra-high purity FBR product
will be provided during REC Silicon's second quarter 2024 financial release to
be held on August 8, 2024.