RECSI går en meget spændende tid i møde kurs 100 i 2025

Kvike11
RECSI 23.10.2022 kl 13:53 411750

Er ikke i tvivl om at RECSI går en meget spændende tid i møde og nye høj kurs.
Mulighed for mere end 3 aftaler inden jul, og flere hundrede millioner i tilskud, hvis og når det nye styre arbejder for os alle.
Vi er nød til at glemme alt om de vil snyde os .
Det er det nye styre der skal bevise de arbejder for alle aktionærer ,
ellers er de dybt kriminelle.
Ser og håber vi inden længe når kurs 30, alle analytiker mener det samme.
Alene fabrikken er værd kurs 40, hvis man skulle bygge tilsvarende i dag..
Redigert 25.08.2024 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
Adam05
I dag kl 15:49 741

Uke
−10,7 %
Måned
−20,0 %
3 mnd
−29,0 %
1 år
−61,4 %
Hittil i år
−52,6 %
VaderTrader
I dag kl 15:52 728

Var dette lodbrok advarte om


Investeringsselskapet Lodbrok Capital raser mot Rec Silicons storaksjonær Hanwha Solutions, og mener det er fare for at storeieren vil gjøre aksjonærfiendtlige grep.

Lodbrok mener Rec er betydelige underpriset og at det ligger store verdier i fabrikkene i Moses Lake og Butte, som investeringsselskapet mener vil dra nytte av politisk medvind fra det de omtaler som «potensielt meget lønnsomme utsikter».

«Vi har vært investert i Rec i over et halvt tiår, og vi er dypt bekymret over at den nye ledelsen, som vi aldri har fått møte og som har blitt valgt av Hanwha, vil lede selskapet gjennom en sluttføring av en mulig selskapsdefinerende kontrakt med Hanwha».


Lodbrok påpeker avskjeden til to erfarne fra ledergruppen, og en av to uavhengige styremedlemmer, som etterlater et styre som nå fullt og helt kontrolleres av en aksjonær med minoritetsandel. Særlig er dette problematisk når den samme aksjonæren vil sikre seg Recs fremtidige produksjon.
«Selv om vi ønsker og forstår Hanwhas interesse i Recs produkter, mener vi situasjonen gir muligheter for store interessekonflikter», skriver Lodbrok,



https://www.finansavisen.no/nyheter/industri/2022/10/10/7943175/aksjonaeroppror-i-rec-silicon
Redigert i dag kl 15:57 Du må logge inn for å svare
VaderTrader
I dag kl 15:59 698

Hanwha og Levens ser ut å ha «fucket» aksjonærene . Dette bør det slås hard ned på !
WHeisenberg
I dag kl 15:59 697

Jeg var en av de få som støttet dem. I Discord fra den syke Sa2rien ble jeg anklaget for ditt og datt. Og mine stemmer gikk til deres kandidat i GF.
Men det gikk kort når alle valgte å stole på Hanwha. Og derfor valgte de å kaste kortene og viste dette her.

Det verste med oss såkalt små aksjonærer er at vi er mange og ikke samlet, og dette er vår tabbe. Hadde vi samlet under et så hadde vi sterkere stemme, og kunne på krevd vårt mandat i styret osv..
Redigert i dag kl 16:00 Du må logge inn for å svare
WHeisenberg
I dag kl 16:02 684

Levens er en nikkedukke for Hanwha og derfor de valgte han.
Det burde blitt stilt mistillit mot styret, ledelsen og IR.
FunHouseComp
I dag kl 16:03 681

Målet med å investere i aksjer må være å tjene penger, og beholde kjøpekraften. Det er sikkert mange som ikke skjønner hva de kjøper når de handler Recsi. Det ser ikke akkurat lovende ut.
Redigert i dag kl 16:22 Du må logge inn for å svare
VaderTrader
I dag kl 16:08 658

Som Lodbrok skriver , det er Betydelige verdier i Rec men er redd Levens og Hanwha kjører stygt spill nå . Dette bør få konsekvenser . Vi som småaksjonærer bør samle oss og anmelde de involverte i tillegg bør lokale aviser i Moses Lake i informeres , koreanere hater dårlig publisitet og de vil ikke fremstå som kjeltringer i Usa .
fersk1
I dag kl 16:09 657

Må ikke male fanden på veggen. Har ikke kommet noe utsettelse enda.Kan ikke skjønne at levens vil gjøre seg selv til kjeltring heller. Men vi får se denne gangen om han holder det han sier. Jeg tror de leverer denne gangen noe annet blir for dumt.
Men lett for kjeltringene å styre kursen sørover, kanskje de driver med skremselspropaganda?
Redigert i dag kl 16:11 Du må logge inn for å svare
VaderTrader
I dag kl 16:10 650

Alle som kan ble sendte Mail til styret , ledelsen med kopi til lokale aviser i Moses Lake , kan love at det blir fart på utviklingen da !
Gudin
I dag kl 16:10 647

Er vell lite vi får gjort når vi ikke er samlet og ikke vet hvor vi kan henvende oss, men når det er sagt så er det ikke sikkert at de ikke klarer å levere heller… noen forslag?
FunHouseComp
I dag kl 16:14 631

Om alt dette stemmer, er der jo bare å selge, og kjøpe til en betydelig lavere kurs.
Redigert i dag kl 16:17 Du må logge inn for å svare
fersk1
I dag kl 16:16 616

Ja vet det,,svarte hovedsakelig på vader sitt utsagn.
Nsxnsx
I dag kl 16:19 603

Lodbrok mente altså at Recsi hadde en verdi på 8-10 milliarder i 2022 når ML var stengt. Nå er den åpen (sucsessfully) og verdien er under 3 milliarder.

ALLE kan skjønne at det er ugler i mosen her, får bare håpe at de skyldige blitt tatt.
Nsxnsx
I dag kl 16:23 583

ALT er gjort for å mørne oss småaksjonærer til å godta et lavt bud. INGEN av oss hadde solgt for 20,- når sjappa var stengt, men nå hadde vel de fleste takket ja til 10-15 kroner. Nå som sjappa er åpen.....det henger ikke på greip og kan ikke skjønne at ikke en gravende journalist har sett litt på dette.....
WHeisenberg
I dag kl 16:25 568

Nettopp. Alle småaksjonærene står og sier det samme som deg uten å gidde å gjøre noe innsatts. Ikke ta det personlig men det er en sannhet. Vi burde for lengst stått sammen og krevd åpenhet og levens bør erstattes med noen som ikke er nikkedukke til hovedaksjonæren
Nsxnsx
I dag kl 16:31 515

Nei en og en er vi ingenting....Jeg har sendt mail jeg til både IR og lokalavisen i ML men kun få svada svar i retur....
VaderTrader
I dag kl 16:34 490

Da bør vi samle oss , hvem tar ansvar for en side hvor man kan melde seg på med antall aksjer ?

Dette er korrupsjon og svindel det Hanwha og levens gjør !

Tipper styremyndighet i Moses Lake og usa ikke ser blidt på dette når småaksjonærer lures i det grønne skiftet ! Send Mail til senatoren som har vært på besøk etc , de lurer nå til seg et selskap for fillepriser
Redigert i dag kl 16:37 Du må logge inn for å svare
VaderTrader
I dag kl 16:40 457

Hanwha har sikker og gjort sin matematikk

Som Lodbrok skriver i 2022! ( dagens priser er høyere ) :

Anlegget i Butte er verdens største produsent av silangass. Lodbrok mener fabrikken kan selges for mellom 300 og 400 millioner dollar, og på dagens aksjekurs regner Lodbrok seg frem til en implisert prising av Moses Lake på mellom 320 og 420 millioner dollar.

Ved Moses Lake har Rec Silicon kapasitet til å produsere 18.000 tonn med polysilisium i året. Med spotpriser på polysilisium nær 40 dollar pr. kilo, estimerer Lodbrok at fabrikken alene kan generere en halv milliard dollar i resultat før av- og nedskrivninger (EBITDA), dersom all kapasitet kunne vært solgt i det åpne markedet.

——-

Dette gir et pris bare på fabrikkene på ca 8,8 milliarder nok i tillegg ca 6 milliarder inntekt årlig !

Nå forsøker noen en hostile takeover , selskapet prises idag til 2,8 milliarder . Dette er bare ikke å fatte !!!
Redigert i dag kl 16:45 Du må logge inn for å svare
WHeisenberg
I dag kl 16:51 403

Her er kontakt info om lokal avisa som jeg tidligere var i kontakt med og de valgte å publisere det vi snakket om.
Så send deres mistanke og beskymring rundt dette slik at de vet at vi sitter her og blir ranet av noen.
Gjerne nevn det og at vi er mange som har valgt å investere i det grønne i moses lake og etter Hanwha sin ankomst så sitter vi på over 60-70 % minus i våre investeringer.
Kanskje avisen burde og intervjue batteri selskapene om hvorfor har de ikke landet på noe kontrakt enda når deres åpning er bare om noen få mnd? Kanskje Hanwha som ikke lar det skje det og

Info til kontakt personen i lokal avisen.
To: Shawn Goggins

sgoggins@yoursourceone.com
Subject: REC Silicon
Subject: REC Silicon
Redigert i dag kl 16:52 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I dag kl 16:53 387

Ned 6 prosent på dagen. Hver eneste dag kan man altså kjøpe Recsi til en stadig lavere pris. Menigheten virker ganske kunnskapsrik, så jeg spør på nytt: Noen som har formening om hvor langt ned vi skal, og hvordan ser det ut teknisk for Recsi?
Redigert i dag kl 17:00 Du må logge inn for å svare
Artige
I dag kl 17:16 294

Er ikke veldig vanskelig å lese ut av kursen hva som kommer. Som sist, garantert at noen vet noe. Dette er ikke hemmeligheter innenfor et kontor. Det er en fabrikk med arbeidere og selvsagt vil ting lekke ut. Tragisk.
Nsxnsx
I dag kl 17:31 231

Da har jeg sendt en ny mail med mine(våre) bekymringer, så får vi se hvilket svar jeg får denne gangen.
Adam05
I dag kl 17:46 161

Technicals
Hold
Redigert i dag kl 17:48 Du må logge inn for å svare
AtlasShrugged
I dag kl 17:49 147

Teknisk det er støtte på 4,40kr ved dårlig melding som ryktene svirrer om at kommer neste uke.
Gudin
I dag kl 18:05 77

Tenker å sende en mail selv, noen forslag til hva jeg kan skrive, annet enn at Hanwha og Rec flår oss levende? Kom gjerne med forslag så sender jeg i 22-tiden ikveld.
WHeisenberg
I dag kl 18:10 65

Bra innsats. Holder på å sende de mail her og. Tenker jo flere jo bedre. Hadde vært fint om mange hadde sendt sine bekymringer og bet om journalisten jobbe for åpenhet og klarhet i denne saken.
jokke
I dag kl 18:19 20

Tror også det er en grunn for krakket, de sliter og greier ikke å fikse problemet. Håpet at ingen nyheter var gode nyheter men nå er jeg også tviler 😩 fint det er noen som sender dem Mail, håper dere poster svar om dere får noe her.
Rule
I dag kl 18:19 15

Slik omgang dommedag snak skal man lede længe efter. Det er mye simpelt. Fabrikken har været lukket ned i mange år. Det er en risiko om man kan få den igang igen og producere til rette kvalitet. Levens har været åben om det.
De har sagt at det er mere et Q om tid end om hvis. Ergo - det efterlader en sandsynlighed og dermed en risk for dommedag.
Det er nævnt at det er et stof der forurener. Bør gøre det nemmere at løse.
De er ikke gode til at forklare hvor langt de er fra mål og mere specifikt hvad problemet er. De holder fast i at de kan nå 100% i 2024
Redigert i dag kl 18:20 Du må logge inn for å svare
VaderTrader
I dag kl 18:20 12

Bra , trollet sprekker når det kommer ut i lyset . Fokuser i tillegg på at Hanwha som koreansk selskap forsøker seg på å flå aksjonærer i en oppstart . Dette faller ikke i god smak nå som det er valgår og man verner om amerikanske bedrifter /arbeidsplasser . Dette er ikke annet enn svindel fra en eier med 33% som har enerett på leveranse og som med vilje haler ut leveranse mottak slik at rec står uten betaling . Dette knuser aksjekursen , dette vet Hanwha . De kjør et kynisk spill . Dette må ut i allmenheten . Skriv på alle mulige kanaler !!
Redigert i dag kl 18:21 Du må logge inn for å svare