RECSI går en meget spændende tid i møde kurs 100 i 2025

Kvike11
RECSI 23.10.2022 kl 13:53 422915

Er ikke i tvivl om at RECSI går en meget spændende tid i møde og nye høj kurs.
Mulighed for mere end 3 aftaler inden jul, og flere hundrede millioner i tilskud, hvis og når det nye styre arbejder for os alle.
Vi er nød til at glemme alt om de vil snyde os .
Det er det nye styre der skal bevise de arbejder for alle aktionærer ,
ellers er de dybt kriminelle.
Ser og håber vi inden længe når kurs 30, alle analytiker mener det samme.
Alene fabrikken er værd kurs 40, hvis man skulle bygge tilsvarende i dag..
Redigert 25.08.2024 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
Ariks
06.09.2024 kl 19:03 2493

Hva synes dere?: jeg gikk inn med 500k på 14,2. Nå har jeg fått på penger fra bilsalg, og vurderer å investere disse i REC fremfor å kjøpe ny bil. Ca.500k til. Av det jeg leser her, må jo det være en bombesikker investering de nærmeste månedene! Jeg redder jo da inn tapte penger og har en kjempemulighet til å tjene masse $$$$$!!!!!. #All-in
Kåre Grønn
06.09.2024 kl 19:18 2446

Det er i hvert fall for seint å vente til det "begynner å gå" opp! Denne aksjen er jo helt syk og høyeksplosiv slik vi kjenner den! At man ikke får noe fra Rec`ledelse betyr at de ikke bryr seg om aksjenivå eller aksjonærer. God helg!
Redigert 06.09.2024 kl 19:28 Du må logge inn for å svare
MortenDanmark
06.09.2024 kl 19:46 2373

“Cash is King” at the moment😊😊 Very attractive Investments can be made. RECSI might be one of them☀️😎
SPXL
06.09.2024 kl 20:05 2323

7.august var kursen 8,90, nå 1mnd etter så er den neste på 5 tallet, ned nesten hver dag . Dette er ikke bra og venter vel ny utsettelse siden denne kraftige nedgangen. Ledelsen forblir taus, for en møkkaledelse
FunHouseComp
I går kl 00:46 1996

Kun ned 2 prosent på dagen, mot normalt 5 prosent. Å tro på opptur mandagen blir ønsketenkning. Bare å nyte finværet, og glemme elendige investeringer. Glad jeg tok kloke valg, fulgte mine egne råd og rømte skuten. Denne ørkenvandringen skal ikke jeg være med på. Det får trofaste hjernevaskede Recsi aksjonærer ta seg av. Good journey.
Redigert i går kl 01:34 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I går kl 00:47 1994

Ikke mye hau, hau hos god dag mann økseskaft i kveld ser jeg. Ingen grunn til å henge med leppa. Dette var en varslet katastrofe. Som man reder ligger man. Elendigheten har bare så vidt startet. Heldigvis snurrer jorden fremdeles rundt. Det er jo positivt og kan være kursdrivende.
Redigert i går kl 01:58 Du må logge inn for å svare
Gudin
I går kl 01:12 1957

Se på denne taperen som ikke har noe liv men sitter å snakker dritt om en aksje som han ikke er investert i, skaff deg ett liv😂 HauHau
Rule
I går kl 06:02 1838

kursen på RECSI viser i hvert fald at tilliden til ledelsen og hvad de melder ud er rekord lav fordi de har leveret udsættelse på udsættelse uden at kunne berolige markedet om at der er 100% styr på det.
RECSI er tilbage i samme kurs som i 2018 hvor de var maksimalt konkurs truet og der var ingen outlook til at situationen skulle bedre sig.
Uanset hvordan man snur det så er kursen enten for lav nu eller for høj tilbage den gang, fordi det giver i hvert fald ingen mening....
Redigert i går kl 06:05 Du må logge inn for å svare
VaderTrader
I går kl 10:20 1547

Recsi er eksempel på hva en inkompetent ledelse kan bety for en aksje som har lyse fremtidsutsikter og som sitter på store verdier . Levens gir bare faen og burde kastes ut hodestups ! Dette er uhørt , kommunikasjonen og de bestandige utsettelsene har skapt en usikkerhet som er 100% Levens sitt feil i tillegg så hører vi ikke noe fra største eier , nesten som dette er en villet utvikling . Hvis det stemmer at de kjører kursen i grøft for et evt skambud så må dette forfølges og ikke slutte før alle sitter i fengsel for korrupsjon . Er derfor viktig at det settes lys på dette som skjer nå slik at de skjønner at vi følger med .

Myndighetene i usa bør informeres at Hanwha muligens kjører fault spill ved å nekte første leveranse pga at deres fabrikk ikke er klar for å ta imot . De ofrer Rec kursen men får høy kredittscore på Qcell som ikke må punge ut for produktene foreløpig . En ledelse som sto på Rec aksjonærenes side hadde tatt en kamp og utfordret qcell men levens holder kjeft ser det ut som ! Han er ikke på vår side og forvalter ikke våre investeringer på en god måte !
Redigert i går kl 10:25 Du må logge inn for å svare
fersk1
I går kl 10:50 1474

Jeg skjønner tankegangen din og er delvis enig.Men hvis tanken er å komme med et skambud,så kunne de vel bare gitt faen i å gi lån til rec,og kjørt en emisjon så hadde jo kursen vært på 2-3 kroner.Hadde jo vært mye enklere .Enig?
Nsxnsx
I går kl 11:08 1440

Lett å si at dette var en varslet katastrofe...når man sitter med fasiten i hånden. Noen har jo kjøpt alle disse aksjene som stadig er lagt ut til lavere pris til tross for 2 år med gode nyheter.

Backtradere og verdensmestere florerer det av på annonyme forum, mens det er heller få av oss andre som innrømmer våre feil og går videre :)

P.S. Dette er en generell betraktning og er ikke myntet på noen enkeltperson her inne...bare så ikke vi får noen som FØLER seg krenket.
Kåre Grønn
I går kl 12:10 1351

Utbombet, men kommer. Hau hau!
WHeisenberg
I går kl 20:43 1076

Journalisten fra lokalavisen har sendt meg dette tilbake.

Yeah, they are stonewalling me now. I asked for a respond via email and got none. I am not going to talk to anyone via phone because then they can say whatever they want.

De vet nå at lokalavisen er informert og.
Stabukk
I går kl 21:01 1046

Vil tro i alle fall amerikanske fond med aksjer ville gått rettens vei dersom de mener Q-Cells driver «urent spill» (nekter å ta imot varer som holder alle spesifikasjoner). Det har ikke skjedd, meg bekjent. Fokuset på leveringsdato gjør aksjen mer enn vanlig Lotto-preget. Ser selv 12 mnd. frem i tid og håper det beste. Men har bare meg selv å takke for å ha satset på feil «hest», slik det nå ser ut.
Redigert i går kl 23:51 Du må logge inn for å svare
Gudin
I går kl 22:24 934

Vi går rettens vei.
FunHouseComp
I går kl 23:52 788

Recsi minner meg veldig mye om et Mikke Mus selskap. Jeg foreslår at Donald Duck eller andre oppretter en ukestråd, slik at vi kan følge utviklingen nedover.
Redigert i dag kl 03:57 Du må logge inn for å svare
tomsa
I dag kl 01:12 725

I Q&A fra Q2 presentasjonen sier Levens at de har en strategi med hensyn til levering vs utsettelse og hvordan dette skal kommuniseres til markedet. De vil jobbe på helt til de ser at det evt ikke går, på dette tidspunktet vil det kommuniseres. Med andre ord er de fortsatt i gang…. intet nytt er godt nytt slik jeg tolker det basert på Kurt Levens uttalelser
Kåre Grønn
I dag kl 01:20 723

Jobber og skriver ned igjen? Levens har ik sagt noe som helst.. Hau hau!
Redigert i dag kl 01:22 Du må logge inn for å svare
VaderTrader
I dag kl 10:04 361

Ser Borr drilling forlater ose og registreres på Nyse.

Rec burde gjøre detsamme ,


https://www.dn.no/bors/bors/jan-petter-sissener/finans/sissener-om-borr-drillings-exit-fra-oslo-bors-veldig-engstelig-for-norge/2-1-1703837
Redigert i dag kl 10:06 Du må logge inn for å svare
thief
I dag kl 10:18 327

Da er det meget bra at vi ikke har hørt noe.Spesielt etter at veldig mange sendte mail på torsdag og var bekymret for infolekkasje,pga kursutviklingen. Forrig gang fikk vi vel beskjed 10 dager før deadline at de ikke klarte det.Nå er vi vel enda nærmere,så ingen lyd fra REC burde være positivt. Det tyder på at de fortsatt regner med å klare det 🙂
Kvike11
I dag kl 10:51 266

At RECSI ikke svarer er bare for dårligt.
IR afdelingen burde arbejde i døgndrift, hvis det tager så lang tid at svarer,
de kunne evt. svarer :
Alt går efter planen vi forventer at første leverance vil ske medio september,
med det reneste produkt vi nogensinde har lavet.
Derudover kan vi informerer at Silan aftaler med flere store aktører på marked, er noget vi arbejder på,
og forventer at kunne informerer inden december.
Denne besked kunne de sende ud til alle der skriver til dem, som en generel besked.
Har selv fået svar for under 30 dage siden,
hvor de fortalte at alt går efter planen,
derfor forventer jeg de leverer, ellers lyver de jo .
Håber dem der har manipuleret kursen ned, vil blive straffet, ikke nok med bøde,
det har kostet mange aktionærer mange penge,
hvordan det skal dækkes er op til økokrim/finanstilsynet, som må se at vågne op, og
stoppe med at de hvergang har en sag, skriver :
det er meget kompleks, vi har svært ved at få info, vi har ikke nok ansatte til alle sager og til sidst vi arbejder på det.
Ser kursen stige kraftigt næste uge, alt andet ville være mærkeligt,
ingen info og de ikke leverer, er jo et kæmpe brud på de etiske regler om info til marked, da de tilbageholder info.
De kan ikke dække sig ind under CEO Levens vil først informerer i sidste øjeblik, de kan ikke holde det hele skjult for alle
Strong buy
vi skal op nogle 100 % i første omgang
Redigert i dag kl 10:53 Du må logge inn for å svare
Kåre Grønn
I dag kl 11:18 193

Leverer Rec det beste produktet, så tar det av! Kvaliteten på polysilisiumet produsert av REC Silicon er avgjørende for om deres produkt blir kjøpt, spesielt fordi det brukes i høyteknologiske applikasjoner som krever svært ren silisium. For eksempel er halvlederindustrien avhengig av ekstremt ren polysilisium (9N renhet eller høyere), og små urenheter kan påvirke kvaliteten på sluttproduktene, som mikrochips og andre elektroniske komponenter. Dersom REC Silicon ikke kan levere et produkt som møter disse kravene, vil de slite med å få kjøpere i dette markedet​(
PV Tech
)​(
MarketScreener
).

Når det gjelder solcelleindustrien, er renhetskravene noe lavere, men likevel viktige for å sikre effektiviteten og levetiden til solcellene. I tillegg er markedet for solcellepolysilisium svært konkurranseutsatt, med mange produsenter globalt, spesielt fra Kina, noe som setter ekstra press på kvalitets- og kostnadseffektivitet​(
Oslo Børs
)​(
MarketScreener
). Dette gjør at REC Silicon må opprettholde en høy kvalitet for å kunne konkurrere.

Hau hau!
Redigert i dag kl 11:20 Du må logge inn for å svare