RECSI går en meget spændende tid i møde kurs 100 i 2025

Kvike11
RECSI 23.10.2022 kl 13:53 433245

Er ikke i tvivl om at RECSI går en meget spændende tid i møde og nye høj kurs.
Mulighed for mere end 3 aftaler inden jul, og flere hundrede millioner i tilskud, hvis og når det nye styre arbejder for os alle.
Vi er nød til at glemme alt om de vil snyde os .
Det er det nye styre der skal bevise de arbejder for alle aktionærer ,
ellers er de dybt kriminelle.
Ser og håber vi inden længe når kurs 30, alle analytiker mener det samme.
Alene fabrikken er værd kurs 40, hvis man skulle bygge tilsvarende i dag..
Redigert 25.08.2024 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
Rule
I går kl 15:06 3218

En uge før deadline kan de ikke melde noget mere konkret. De snakker om ambition og flere akser. Hm. Det kan ikke være så vanskeligt at være mere specific.
Null
I går kl 15:59 3073

Det er jo dette som er problemet for oss som ikke sitter i styret i selskapet, men bare eier 67 prosent av det til sammen
Det kommer ingen innformansjon om tilstanden på produktet og eventuell leveranse.

Mindre enn en uke til midten av måneden så svarer de bare svada. og ull......

Det kan være noe å melde men de gjør det ikke før det er helt nødvendig, jeg tror på en ny utsettelse. uten eksakt dato la oss si en til to måneder frem.
Neste oppdatering etter Q3.

Slik tolker jeg svaret her
desverre
thief
I går kl 16:07 3032

Dette er jo ingen ny info,så ikke nødvendig med mye konspirasjonsteorier 🙂De melder når de vet noe eksakt.Dvs at de fortsatt tror på å nå deadline, så ingenting som er bedre enn det.Hadde de visst at det ikke ville gå,hadde vi hørt noe allerede, slik som forrig gang.Så ingen nyheter enda,betyr vel at de er nærmere enn noen gang.Og at de ikke har kommet med noen info etter mange bekymrede mail torsdag,anngående lekkasje pga kursutviklingen,er vel også bra. Hadde det vært hold i den bekymringen, ville de nok bekreftet at det ble utsettelse.Så er faktisk ganske positiv nå!
SPXL
I går kl 18:20 2731

Hvis de hadde klart å levere så hadde vi hørt noe nå, for hver dag som går så vil jeg si en utsettelse blir større og større. De prøver vel i det lengste mot deadline å få levert men dette ser ikke bra ut, det er tydligvis ikke i mål enda.
Patron72
I går kl 18:25 2718

Ikke nødvendigvis riktig

Det som er sagt fra rec sin side er at det vil komme melding når first shipment er utført.
Reneheten måles ut fra et større volum.

Så det er ikke nok å fylle ei halvlitersflaske og melde til markedet at renhet er oppnådd.

Stabukk
I går kl 19:04 2598

Med kurs godt under det halve av status 1. januar virker det som en ny utsettelse alt er innbakt i kursen. La oss si at Hanwha/Q-Cells sin splitter nye giga-fabrikk er klar til pröveproduksjon rundt 15. oktober. I så fall en mnd. etter Rec sin ambisjon om leveranse fra ML. Da er jo noen ukers forsinkelse bare pirk i det store bildet. Men for psykologien sin del hadde innbetaling fra Hanwha i september vært betryggende. Da hadde "pengene renner ut i Rec"-overskrifter vært et tilbakelagt stadium fra vi får tallene fra Q3 og videre!
Rule
I går kl 20:01 2447

Levens har nævnt at kun 1 stof er problemet. Og de implementer løsning der kan hjælpe med at lave hurtig rensning hvis impurities opstår.
De burde give mere indblik - hvad renhed har de opnået..? Hvor mange % er forurenet hvor mye..? Hvor meget har de reduceret impurities…?
Stabukk
I går kl 21:18 2231

Noe de kunne informere bedre om, er også hvor stor del av produksjonen som er salgsvare. Mener hva de kan selge til andre som måtte ha lavere krav enn Hanwha/Q-Cells, med forbehold om at dette kan være omtalt i Q2-rapporten. Andre kan kanskje mer om dette? Men info om dette og det Rule vil vite, er kanskje forretningshemmeligheter Rec vil holde for seg selv.
VaderTrader
I går kl 21:25 2183

Personlig tror jeg argumentet for forsinkelse bare er bullshit, årsaken er ikke på rec sin side men trolig Hanwha som bestemmer og timet til når Qcell sin nye fabrikk kan ta imot varene fra REC .
Lodbrok var 100% korrekt når de advarte mot å bare ha Hanwha-folk i styret som ofrer småaksjonærene . Vi ser hva som skjer , heldigvis er det nå journalister på saken .
Redigert i går kl 21:26 Du må logge inn for å svare
Eskimo2
I går kl 21:51 2076

Tolker man ut fra et svar noen har fått på Mail? Hva mener du de skal skrive ? Ny informasjon?
Tidsplanen er å sende ut informasjon om leveringen samlet, de har sagt ca midten av september . Som da vil være et sted mellom 10-20 september. Hadde de visst at de ikke hadde klart tidsfrist hadde meldingen allerede vært her. Skjønner ikke at man klarer å tolke det til negativt.
Redigert i går kl 22:02 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I går kl 22:53 1899

Tviler for at det var massiv brevskriving fra irriterte småaksjonærer som løftet kursen litt i dag. Trolig mere et klassisk dead cat bounce. Trenden er uansett ned som alle sikkert har fått med seg.
Redigert i går kl 23:08 Du må logge inn for å svare
thief
I går kl 22:58 1874

😱🤡
Kåre Grønn
I dag kl 00:00 1705

Snur og tar av snart, hau hau
FunHouseComp
I dag kl 03:31 1574

Min fatteevne blir stadig mindre etterhvert som jeg ser denne Kvike11 slenger rundt seg med kursmål 100 på omtrent alt hen sitter å trader. Senest for noen timer siden i Ensu. Tidligere Thin Film Company. Da skjønner jeg at det ikke er noen grunn til å ta hen seriøst lengre.
Redigert i dag kl 04:01 Du må logge inn for å svare
thief
I dag kl 07:06 1414

Jøss,skrive 03.31 på natta !!!Da sliter man med et eller annet 😂😂Lover ikke bra når et forum blir selve livet!
thief
I dag kl 09:00 1135

Nå er vi inne i "around mid-sept"(10-20.sept),og ingen melding enda.Det er positivt. Forrig gang skulle første leveranse av poly være i løpet av q2,da kom melding 10 dager før om utsettelse.At vi enda ikke har hørt noe,og nå går inn i deadlineperioden,betyr at de fortsatt har troa.Da kan de ikke være langt unna målet.Blir spennende å se hva som kommer i løpet av de neste 10 dagene!
MikkeMus
I dag kl 09:05 1097

Har en sterk følelse av at det går mot en ny utsettelse. Skulle så skje, så kan aksjekursen fort falle ned mot 2-3 kroner.
VaderTrader
I dag kl 09:12 1057

De skjønner nok at deres tillit henger på en tynn tråd ..
Hadde gjerne vært en flue på veggen til Levens nå når de skjønner at det er fokus på dem og forholdet til Hanwha.
Artige
I dag kl 09:19 1019

Tror du de jobber på spreng siste dager for å løse dette? Nå har de holdt på i lang tid så enten er de i mål eller ikke. Det beste vi kan håpe er at grunnen til utsettelse sist er at mottaker ikke var klar. Er det ikke det som er årsaken så kommer ganske sikkert melding om ny utsettelse. Tror ikke de plutselig har klart å fikse problemene.
Kvike11
I dag kl 09:20 1017

Levens siger ikke noget med mindre han får besked af bestyrelsen.
Tror de kommer med info om levering i denne uge, de kan snart ikke trække det længere.
Spændende om sulthandel idag også har en stor handel, som ikke er på bors.
Underligt der kan handles udenom bors, kan vi andre også det ??
Silan gas aftaler- salg må også snart være på vej, de skrev jo fornyligt at salget stiger kraftigt.
Kursen op idag.. naturligvis, stakkels aktie ejer der ejer 1 aktie som er til salg
thief
I dag kl 09:23 997

Ehh,det holder vel ikke å levere en halvannen liters flaske med poly i første levering eller?😂Så problemet kan være løst allerede,men de må sikkert ha en viss mengde.
thief
I dag kl 09:28 979

Spørs jo helt hva meldingen om utsettelse handler om.Tar det flere måneder til og masse kapital,kommer det nok en kraftig nedgang.Men det har jeg ingen tro på.Kommer det en utsettelse, vil jeg tro den inneholder mye positivt om progresjon og at de er straks i mål.Ingen tro på en utsettelse ala den i juni!
Null
I dag kl 11:00 784

Min erfaring fra prosjekt i store selskap er at alt er på stell til ingen ting er det,
Og besluttinger om utsettelser kommer dagen før eller timer før meldt dag tidspunkt
Slik er min erfaring, så ingen informansjon er nok ikke så bra info synes jeg


Kvike11
I dag kl 11:12 755

De har jo meddelt at de har opstarter produktionen i slut august, ville det så ikke være meget naturligt at de også i slut august
ville meddele at de forventer at leverer eller udsætte et par uger.
Kan ikke forstå at største aktionær, er tilfreds med de ikke meddeler,
men selvfølgelig det er jo dem der skal meddele i form af styret i bestyrelsen.
Det hele lugter af korruption, og ingen respekt for andre aktionær.
Håber snart at pressen får fat i noget, er der ingen der har kontakt til medarbejdere,
via facebook, kan vel ikke være så svært at finde en der vil sladrer.
Er ikke selv på facebook.
Håber dog på gode nyheder snart
SPXL
I dag kl 12:15 612

Ned hver dag, her er det bare å forbrede seg på enda en utsettelse, denne ledelsen får ikke til noe og kommer til å kjøre selskapet i senk. ML har blitt et mareritt, kursen var mye høyere før ML åpnet
Null
I dag kl 12:26 569

Kvikke
Største aksjonær har full kontroll og oversikt over fremdrift og hva som skjer.
Det er vi andre som ikke vet noe, største aksjonær er i styret og kontrollere selskapet... så de vet hva som skjer.

Spørsmålet er hva vi andre får vite og når.

pr nåer det vel LOtto prising fra 3 -15 kr på 6mnd sikt i min bok.... hva som blir resutaltet ok det kan sparkes begge veier

Nsxnsx
I dag kl 12:47 501

Ja slik det står nå hadde det vært bedre å solgt ML fabrikken som skrapjern og heller fokusert på Butte. Da hadde dem sluppet låneopptak, skyhøye lønnskostnader og kunne brukt pengene fra salget av Yulin der med oppgradringer/effektivisering.
VaderTrader
I dag kl 13:29 366

Å klare det levens har klart på 2 år er en bragd i seg selv .. fra 25 til 6 kr på bare gode nyheter .. alt skyldes inkompetanse fra ledelsen som har kjørt tilliten i bunn
Stabukk
I dag kl 14:28 208

Det er vel ikke så mange år tilbake Scatec stod i 400 kr. Nå er kursen vel 78, selv om selskapet vel går i pluss og betaler utbytte. Mange som har satset i «grønn» sektor har fått svi, uten at ledelsen nødvendigvis i slike selskaper har gjort en dårlig jobb.

Et spørsmål på tampen: Kan andre produsenter i USA levere Hanwha-kvalitet om Rec ikke får det til? Mener å ha lest at H/Q-Cells hadde en backup i Malaysia, men der har det vel vært en brann. Er selv blant de som holder fast i Rec-masten. Kursen tyder på havari, så håpet i hengende snøre er nokså tynt.
Kåre Grønn
I dag kl 14:59 88

Rent psykologsi nå, har REC aksjonærene vårt utsatt for så mye negativt og nedturer over tid, slik at ting kommer til å snu i hvert øyeblikk. Alle vet hvor eksplosivt REC reagerer på positive nyheter. Ryddesjauen og klargjøringen til å åpne i det amerikanske samfunnet har kostet dyrt, men vil betale seg i bøtter og spann. Siden REC lå over 20 og dårligere stilt enn i dag, så har REC i mellomtiden gjort alt rett. De har vært tydelige på at gode nyheter kommer. Det er enda ikke midten av september og vi gleder oss til raketten tar av mot nye nivåer! Hau hau!!
Redigert i dag kl 15:01 Du må logge inn for å svare
SPXL
I dag kl 15:12 33

Solid nedgang i dag også, nærmer seg 5 tallet. Røkke var smart og solgte på 20kr, dit kommer rec aldri igjen. Jeg kan ikke se annet utfall enn ny utsettelse, hadde de klart å levere så hadde meldingen allerede vært her. De sliter og venter nok til siste liten med å melde utsettelse, det vil gruse kursen så her er det bare å holde seg fast eller selge .