RECSI går en meget spændende tid i møde kurs 100 i 2025

Kvike11
RECSI 23.10.2022 kl 13:53 456674

Er ikke i tvivl om at RECSI går en meget spændende tid i møde og nye høj kurs.
Mulighed for mere end 3 aftaler inden jul, og flere hundrede millioner i tilskud, hvis og når det nye styre arbejder for os alle.
Vi er nød til at glemme alt om de vil snyde os .
Det er det nye styre der skal bevise de arbejder for alle aktionærer ,
ellers er de dybt kriminelle.
Ser og håber vi inden længe når kurs 30, alle analytiker mener det samme.
Alene fabrikken er værd kurs 40, hvis man skulle bygge tilsvarende i dag..
Redigert 25.08.2024 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
thief
I dag kl 20:45 899

"The Company is pleased to announce that following a series of modifications and mitigations in our process aimed at addressing a previously announced issue around higher than expected levels of an impurity in the product, all impurities have now been reduced to levels that are acceptable to our CUSTOMER🙂"

Så denne testen er bare formalitet,REC er i MÅL.Men alltid noen som vil prøve å skape uro,He.. He!Men her er det veldig gode muligheter til å kjøpe billige aksjer.Den fyker ikke rett opp til 20-25kr, som den nå lett burde verdsettes til.Men det kommer.Verdien av ML gikk nå opp flere milliarder, når den nå er godkjent og produserer.Blir mange gode uker/ måneder i REC nå!
Redigert i dag kl 20:46 Du må logge inn for å svare
Rule
I dag kl 20:58 813

Yes, yes, yes - RECSI er nu bank-able ! ! !
Risk for at værdien af ML skulle stilles til 0 er væk som dug for solen ! ! !
Monster tillykke til alle longers. ! ! !

Og gid at jeg kan samle flere aktier op over de næste måneder til fantasi priser under 25 NOK.....
Redigert i dag kl 20:58 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I dag kl 21:07 753

Det går altså mot utsettelse nok en gang, og de sliter med kvaliteten ovenfor kundene. Dette lover ikke bra. Det er som forventet.
Redigert i dag kl 21:07 Du må logge inn for å svare
Rule
I dag kl 21:16 689

God joke - der er kun en kunde og de har accepteret kvaliteten - mye slidsomt.

Håber vi alle kan få mange billige aktier i denne uslebne diamant.
Redigert i dag kl 21:17 Du må logge inn for å svare
Småplukker
I dag kl 21:17 687

Stakkars de som har veddet på videre nedgang. Skulle vel ikke tilfeldigvis være en av dem du, Funhouse?🫣😂😂
MikkeMus
I dag kl 21:19 670

Joda, når jeg leser dine og de mange andre tøvete kommentarene på denne tråden, så fremstår det som åpenbart at aksjen er belemret med urovekkende stort antall småspekulanter som liten grad vet hva de kjøper og selger fra minutt til minutt og fra dag til dag.

Selskapet leverer, men aksjekursen vil neppe reflektere markedspotensialet og de underliggende verdier før flere råtne eplene er ristet grundig ut, så la oss håpe at kursen nok en gang reagerer ned på gode nyheter.
Redigert i dag kl 21:24 Du må logge inn for å svare
thief
I dag kl 21:26 613

He..He,dårlig dag for deg,som lever dag og natt på negative innlegg om REC🤡😂Blir en lang og slitsom periode for deg nå,når det fundamentale virkelig kommer frem.ML er i gang og tallene vil bli bedre og bedre kvartal for kvartal.Deilig at de som er long i REC endelig begynner reisen mot fornuftige kursnivåer. Helt absurd hvordan tradere/short har klart å kjøre aksjen så langt ned, helt frakoblet verdiene i selskapet. Men nå blir det annerledes.Short har ingenting å klamre seg fast til.ML i gang,betyr penger og noen emisjon er uaktuelt.Hadde vel vært uaktuelt uansett, for Hanwha har bevist at de stiller opp frem til ML er i gang.
FunHouseComp
I dag kl 21:31 591

Ha, ha, ha. De utsetter igjen, og klarer ikke engang å levere gråstein.. Dette forumet er ganske perverse greier. Black Monday kommer.
Gudin
I dag kl 21:39 518

Det blir vell SadHouseComp på deg fremover! Ha ha ha.
Ser du sliter med å vinkle dette negativt haha! På igjen med klovneskoene og klovnenesen din nå and off you go! 🤡👊
Kursmål 100, LONG, HAU HAU!
thief
I dag kl 21:44 490

Morro når man prøver så godt man kan å skrive negativt , og da fremstår som en komplett idiot😂Er slike som deg,som gjør mange av slike forum så sykt useriøst.
Ja,de leverer gråstein og snart enda bedre gråstein😂
"We will soon be beginning a new phase for the facility where efforts are transitioning to continuous quality improvement to exceed the market standard"
MikkeMus
I dag kl 22:09 324

De siste årene har vi sett at aksjen har reagert ned på gode nyheter, så etter kveldens gode nyhet så er det vel mest sannsynlig at aksjen skal ned på mandag.
thief
I dag kl 22:20 268

Kan fint bli en reprise på 2020-21 nå.Da gikk aksjen fra 3-4kr til 23kr fra 1okt-15feb!Er en mega gamechanger at REC nå ENDELIG har fått ML oppe og gå,og at den nå produserer for salg. Og butikken er utsolgt i 10 år fremover!!!!!!Og etterspørselen fra batteriselskapene har enda ikke slått inn,REC går veldig gode tider i møte.Morro når de gode regnskapene nå også vil komme utover i 2025.Folk skjønner nå at det vil bli en realitet, da er det fort mange som begynner å posisjonere seg.At denne usikkerheten om forurensning og oppstart er borte,det er alltid gull for markedet.
Gudin
I dag kl 22:26 240

Og ikke glem at short må dekke seg inn!!
Noen som tørr å tippe hva kursen blir på mandag?
Stabukk
I dag kl 22:30 219

Edruelig er ordet! Rec har selv bedt om «bråk» med å ikke nå sine egne mål. Da får vi overskrifter på «ny utsettelse» og «pengene renner ut». Den siste overskriften får vi også når et nytt minus-kvartal for Q3 blir offentliggjort. Levering i oktober betyr ikke store penger inn før i Q4. Så får vi også negative overskrifter i kategorien «Ny minus for Rec» når hele 2024 blir lagt frem. Rec har ikke for vane å bidra til positive overskrifter.

MEN: Langsiktige eiere kan rope hurra for oppnådd og godkjent kvalitet fra storkunde Hanwha, men som vi neppe får overskrifter på. Nokså skuffende at ingen norske finans-journalister ser det fantastiske i at et norsk-etablert selskap endelig er igang med sin største fabrikk i USA, etter å ha overlevd 5 års nedstenging. Det er egentlig en fantastisk prestasjon. Har selv tidligere planlagt salg av min Rec-posisjon i september/oktober 2025, med en viss pluss! Med kostpris rett over 15 kan det salget bli avblåst. Er usikker på kursen neste år, men dagens melding bør snu trenden. Kan bli spennende å sitte med Rec dersom vi får utbytte fra 2026.

Er litt nysgjerrig på hva Null tenker om ny inngang. Vil du, etter dagens melding, fremdeles vente til kursen eventuelt når 11-12 kr?
Kåre Grønn
I dag kl 22:50 133

De er for seine. Altså for seint med bunninngang nå.. Typisk desperasjon slik jeg sa... god helg!!
Redigert i dag kl 22:51 Du må logge inn for å svare
Null
I dag kl 23:04 68

Stabukk
Jeg sitter nå å leser meg opp på meldingen som er kommet. så den først nå i kveld

Min umiddelbare tanke var at jeg nå i løpet av noen dager tar inn 50% til dvs at jeg kjøper halvparten av det jeg sitter på, meldingen tolker jeg som positiv på alle måter.
De har klart å rense produktet, de har produksjonen i gang til å møte leveransen til mottaker, mens de må få det godkjent og det må jeg vel si at jeg ser på som en formalitet. Så det at det blir en utsettelse til Q3 ( oktober) er ok ,,,
Det som er utfjordingen med utsettelsen er at vi ikke får svar på de kommersielle betingelsene før i februar 25, de vil ikke komme til å si noe om rammene for kontrakten i oktober, det får vi ikke før resultatet etter q4 nå dessverre.

Hvordan den kortsiktige utviklingen er eller blir skal jeg ikke si så mye om, men jeg tror nå ikek på 5 kr.... på lang sikt at noen kan skvise det siste ut av oss tidlig i neste uke, kanskje, Det ser jeg selv på som en anledning til å kjøpe meg inn, men det er mine tanker,.
Tror kanskje ikke vi ser 9 kr i neste uke heller som jeg så noen skrev her inne.
men det at du stabukk skal få dine penger igjen, ja det tror jeg du får i løpet av første halvdel 25.

>NULL
FunHouseComp
I dag kl 23:07 55

Har har du forstår forstått hva du har lest? Rec meler nok en utsettelse, og er ikke i stand til å levere annet en gråstein. Markedet ønsker ikke gråstein. Aksjonærene som er låst i Recsi jubler. Halleluja koret på Hegnar Forum er en menighet jeg klokelig holder avstand fra .
Redigert i dag kl 23:07 Du må logge inn for å svare
Rule
I dag kl 23:09 39

mit tip er 25 NOK - !
det er blot tilbage til Hanwha sin pris plus lidt on-top.
jeg håber at kursen rammer mye mye lavere
short vil nok kæmpe med alt for at undgå fomo og for mye opmærksomhed
fra nu af bliver alt dette og videre dæmpet prisning kun til os longer's fordel - ML er bank-able
- jo flere aktier vi kan samle op til fantasi pris under 25 NOK, jo bedre
hau hau
Redigert i dag kl 23:10 Du må logge inn for å svare
Artige
I dag kl 23:15 21

Mye halleluja å lese og vi håper alle det går rette veien. Problemet er at de fortsatt ikke har levert som avtalt. Senest for 1 mnd siden gjentok de lev i sept. Det klarte de ikke. Tilliten er borte og markedet tror ikke på lev i okt. Noe positivt måtte de fylle meldingen med ellers vil kursen gruses. Skal vi tro problemene er løst? Jeg tror kursen skal et stykke ned på mandag. Nye shorter vil bli satt. De vet at de har ihvertfall 1 mnd å herje på.
MikkeMus
I dag kl 23:17 14

Ja, jeg husker godt kurshoppet da Røkke gjorde sin inntreden og gjorde den første ryddejobben. .... Siden Røkkes exit så har dagens ledelse vist en fantastisk evne til å håndtere prosessen videre på en ryddig og systematisk måte. Det eneste som ikke har gått som planlagt er utsettelsene av første leverense grunnet utilstrekkelig renhet - men nå ser dette ut til å være historie. .... Når det gjelder aksjekursen så er det ikke godt å si hvor den vil "hoppe og sprette" i tiden fremover, da aksjen beklageligvis er belemret med et stort antall småspekulanter som løper i flokk uten nødvendig kunnskap om verken selskapet, markedet og de ulike megatrendene som vil definere og legge grunnlaget for inntjeningen i årene fremover.
Redigert i dag kl 23:19 Du må logge inn for å svare
Rule
I dag kl 23:18 10

all impurities have now been reduced to levels that are acceptable to our customer,