RECSI går en meget spændende tid i møde kurs 100 i 2025

Kvike11
RECSI 23.10.2022 kl 13:53 468563

Er ikke i tvivl om at RECSI går en meget spændende tid i møde og nye høj kurs.
Mulighed for mere end 3 aftaler inden jul, og flere hundrede millioner i tilskud, hvis og når det nye styre arbejder for os alle.
Vi er nød til at glemme alt om de vil snyde os .
Det er det nye styre der skal bevise de arbejder for alle aktionærer ,
ellers er de dybt kriminelle.
Ser og håber vi inden længe når kurs 30, alle analytiker mener det samme.
Alene fabrikken er værd kurs 40, hvis man skulle bygge tilsvarende i dag..
Redigert 25.08.2024 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
Stabukk
I dag kl 11:23 2176

Takk for tilbakemelding. Ja, det med for lav aksjeverdi er et hinder, som kunne ordnes med spleis. Men tviler ærlig talt på at det blir brukt penger og tid på en USA-notering. For min del kan Rec heller bli kjøpt opp på kurs over 20! Begynner å bli drittlei å sitte fast år etter år på kostpris rett over 15. Men la min situasjon ligge. Ser at MorganKane har våknet igjen etter siste børsmelding og er forbanna på dagens tekniske analyse i FA, signert Stein Ove Haugen. MK skriver han vil anmelde FA for å presentere en slik analyse uten å nevne fredagens børsmelding. Les selv hva MK skriver på sin lukkede tråd «Rec Kursmål 2024». Har ikke kjøpt tilgang, så kan ikke selv vurdere innholdet i FA-analysen. Ser i innledningen at Haugen har fokus på et nylig teknisk salgssignal. Både Investtech og Haugen har vel lenge advart mot at Rec-aksjen ligger i en fallende trend. Det er jo enkelt å skjønne når kursen er ned ca 61% siste 12 mnd. Men dersom et selskaps største fabrikk kommer i produksjon og har en stor kunde i 5-10 år, etter 5 års nedstenging, er det vel en ørliten mulighet for at kursen kan snu opp?!

«Hva nå»? spør analysen til FA? En anmelding fra MK blir vel fort tilbakevist av FA: «Markedet har hele tiden hensyntatt alle nyheter og meldinger i kursen». Men litt rart om siste melding etter stengetid fredag ikke blir ofret en setning i en analyse som kommer før børsen åpner igjen.

Ønsker alle lykke til i morgen og tiden fremover. Ble selv mest oppløftet av meldingen fredag, selv om datoen var den 13. Ønsker også MK lykke til med en anmelding av FA, men tror det er bortkastet tid. Morgan bør kanskje heller kjøpe flere aksjer og håpe kursen går opp til 14,50. Nei, beklager 42,50 skulle det være!
Redigert i dag kl 12:02 Du må logge inn for å svare
Sosekopp 1
I dag kl 11:38 2106

Takker for dine synspunkter.
Har ikke tilgang på artikkelen til FA men de er normalt negative så ingen overraskelse om de kommer med ytringer som sier selg.
Har selv sittet lenge i dette papiret og etter min målestokk med mye aksjer.
Har litt høyere snitt en deg men kanskje det går rett vei i Q4 og utover i 2025.

Lykke til
fersk1
I dag kl 11:53 2024

Hvis vi går utifra samme prosentstigning den gangen,så lander vi på ca 48kr. Og med evt. flere triggere før nyttår,ja hvem vet. Det er drømmetenkning. Men det er REC vi snakker om.
Rule
I dag kl 12:50 1888

RECSI var konkurs priset rundt usikkerhed om Moses Lake fabrikken kan levere til ønsket kvalitet.
Shorter har hejret på denne frygt i månedsvis og det har sat en pris tæt på konkurs.
Den risk er nu væk og shorter er helt tavse om det faktum:

...all impurities have now been reduced to levels that are acceptable to our customer..
...our production volumes are being ramped to the necessary level already...

Moses Lake fabrikken nu er bankable. Dette er et major breakthrough ! ! !

FA bringer en artikel idag, hvor de meget flinkt unlader at melde om dette fundamentale breakthrough.
Synd for dem som ikke læser andet end FA artiklen og måske tænker at de så vil sælge nogle aktier
Godt for os der følger med - her skal jeg akkumulere big time....
jeg tror nu også på 100 NOK på long.
hau hau
Redigert i dag kl 12:51 Du må logge inn for å svare
MikkeMus
I dag kl 13:03 1838

Når jeg leser de mange tøvete ytringene fra deg og diverse andre på denne og de mange andre trådene relatert til RECSI, så er min hypotese at dere til sammen reflekterer en logikk og strategi som utgjør hovedmajoriteten av dem som kjøper og selger aksjen fra dag til dag. Hvis min hypotese er riktig, så er det også forståelig at de mange positive nyhetene selskapet har formidlet til markedet de siste årene har resultert i kursfall..
Redigert i dag kl 13:07 Du må logge inn for å svare
Kvike11
I dag kl 13:14 1776

ja det kan godt være underligt med alle de gode nyheder er er kommet det sidste år, at så kursen er faldet.
Måske det skyldes den negative holdning fra netaviser og nogle som der, og analytiker der ikke kan regne, men se bagud, som bankfolk.
Finansavisen er general negativ til alt, det er en holdning på sladder avisen, er du negativ kan vi lide dig.
Ingen fjolser bliver hængt op på negativ skriveri, men skriver de kurs op, bliver de hængt ud.
Nu er alle problemer væk, fabrik er i fuld gang, silan kunder vil løfte slaget 1o gange op,
og indtjeningen vil stige til nye rekorder.
Jeg glæder mit til at slippe for alle de fjollede mennesker her, der kun har en agenta og det er at være negativ til RECSI.
HIL HIL RECSI, strong buy, fastholder også target kurs 100, har før været i 200
fersk1
I dag kl 13:14 1774

Hvorfor ikke bare vente en ett års tid,når kursen kanskje er der?
Sosekopp 1
I dag kl 13:18 1762

Stabukk kom med en tilbakemelding på en saklig og fin måte, forstår ikke greien med å være ufin. Helt unødvendig å mobbe
Håper det går fint med deg også👍
thief
I dag kl 13:22 1747

Helt korrekt!!ML har foreløpig hatt verdi NULL.Nå som de endelig har klart å komme i mål,og kan se frem mot Ebitda på 100-300musd i året,skal selvfølgelig ML reprises.Dagens mcap har ingenting med de verdiene REC nå har,den er helt på trynet. Men det blir det nok en forandring på.Burde lett opp i 8++mrd!Bare se hva REC fikk for sin lille del av Yulin, så skjønner man at her kommer det et kraftig løft.Gleder meg til kontraktene med batteriselskapene tikker inn i løpet av året også,da fortsetter REC enda et hakk opp.Blir en lang god periode nå!🙂
Celsius
I dag kl 13:23 1742


Tidstyvene fornekter seg ikke - selv om disse tyvene "bare" stjeler de normaltenkendes tid - i en verden hvor "tid" er "penger".

Og du Kvike - tenker du at kursen i Recsi ligger på kr. 100 FØR den ligger på kr. 10 ?
MorganKane
I dag kl 13:38 1677

Joda, men nå kom altså oppdateringen fra Recsi etter børsslutt. Derfor er det åpenbart at denne ikke er hensyntatt i kursen per i dag. Dermed blir det forsøk på manipulasjon av markedet i håp om at alle enten ikke har fått med seg meldingen, eventuelt ikke helt forstår hva den betyr. Hvis artikkelen hadde blitt publisert i morgen ved lunsjtider hadde alt vært greit nok. Da hadde markedet hatt mulighet til å hensynta børsmeldingen og selv om en teknisk analyse også rett etter en slik hendelse blir latterlig så hadde det kanskje presseetisk vært innafor...
MikkeMus
I dag kl 14:02 1575

Utrolig hva du og andre får dere til å skrive. På din lukka tråd så anklager du Finansavisen å være korrupte, samtidig som du oppfordrer andre til å anmelde Finansavisen for å ha presentert en teknisk analyse av aksjekursen. Nevnte objektive analyse er det du her referer til som «artikkel».

Det skrives mye tøv på disse trådene relatert til RESI, men dine påstander om at folkene som er ansvarlige for den tekniske analysen er korrupte og derfor bør anmeldes, er noe av drøyeste og mest absurde tøvet jeg har lest på lenge.
VaderTrader
I dag kl 14:28 1473

Skjønner ikke hvorfor FA bruker så mye energi på å disse REC ? Denne rabiate baissingen er det jo ikke måter på og det er svært påfallende . De gjør cherrypicking i nyhetene og velger ALTID en negativ vinkling . Dette er svært påfallende , hva er agendaen ?
Redigert i dag kl 14:29 Du må logge inn for å svare
VaderTrader
I dag kl 14:31 1459

Rec bør gjøre som BORR og avregistreres på OSE og registreres på NYSE/NASDAQ . Blir for dumt slik som det er nå
Kåre Grønn
I dag kl 15:56 1214

Bare tøv det der og intet negativt. Spenner bare buen. Alle forstår at denne 10 årsavtalen ligger klar! Og det vil komme avtaler i uovervinnelig framtid når dette settes!! Kommer til å ta av!! Hau hau!!
Redigert i dag kl 15:58 Du må logge inn for å svare
SPXL
I dag kl 16:01 1193

Men hvis Trump vinner valget som han antakelig gjør så vil han fjerne subsidier , ikke bra
chr-
I dag kl 16:05 1168

Der er vist en, som ikke følger med i, hvad der sker i verden og i US. Joe Biden er ikke længere kandidat for Demokraterne og Trump begår det ene selvmord efter det andet, så han kommer længere og længere væk fra præsidentposten som dagene går.
Kåre Grønn
I dag kl 16:08 1153

Ja, bare å glemme Trump. Han fjerner ikke engang subsidiene. Men kloden skal reddes uansett når vi ser hvordan flom, stormer, skogbranner og elendighet også i USA.. Harris vinner valget, men skulle hun ikke vinne, så vil fabrikken fortsette å dundre og gå!! Hau hau!
Lew
I dag kl 16:13 1132

IRA er en lov og trenger flertall i både kongress og senat i tillegg til at Trump vinner for at den skal endres. Det er statene som har republikansk flertall som hittil har nytt best av subsidiene og skapt nye arbeidsplasser. Man kan si mye om Trump (med rette), men tviler på at han vil gå til krig mot sine egne. At Molnes kommer med dette nå viser bare hvordan man hele tiden leter etter negative saker om REC. Og det er alltid noe nytt:

Rec mangler penger og det må komme en emisjon, Rec skaffer billig lån.
Rec vil nok en gang komme med utsettelse og vil gå tom for penger, Rec sier de har snart full produksjon og vil begynne sin første levering på 10 års kontrakten om fire uker med full prepayment og betaling for varer.
Rec klarer ikke å produsere god nok kvalitet, Rec leverer kvalitet som kunde er fornøyd med.
Da kommer de med at Trump vil sørge for at Rec ikke vil gå med overskudd eller at Hanwha helt sikkert vil kjøpe opp REC på billigsalg.
At REC har mektige fiender er veldig tydelig og det beste vi kan gjøre er å holde på aksjene våre, eller kjøpe fler, for verdiene i REC er etter min mening mange ganger verdien de er priset til i dag.
Skalleknarp
I dag kl 16:15 1113

Det er jo mange nyetableringer som er basert på det grønne skattesystemet. Å fjerne alt dette med et pennestrøk av Trump ville merkes og være skadelig for USA økonomien og tilliten til denne.
5thplanet
I dag kl 16:26 1052

Nå virker ikke all informasjonen til Molnes helt på stell her, og det er heller ikke noe garanti for at Trump får fjernet I.R.A om han skulle vinne, og om det skjer så overlever REC likevel.

Dog er dette det mest positive jeg har hørt fra Molnes om REC noen gang 😂

Ting kommer til å gå som det suser, og det er bare å sitte stille i båten uansett utfall av presidentvalget
VIP
I dag kl 16:50 960

Enkelte er en fremragende rikssynser, dei må få lov å leke med sine tanker…men er ikke sikert dei får rett!! Får dei ikke rett synser dei vider og vi er truende til å fortsatt høre på😂stol på deg selv💪
Redigert i dag kl 17:26 Du må logge inn for å svare
Ariks
I dag kl 17:36 793

Moles har en skarp penn, og har hatt helt rett i tapsluket REC hele veien. Jeg setter veldig pris på at han bruker sin visdom på å hjelpe oss fartsblinde småinvestorer til å stoppe opp og komme til fornuft. Med den risikoen som han helt korrekt beskriver her, bør investorer selge hvis de tror Trump vinner, og dumpe alt hvis han faktisk vinner. Takk Molnes!: https://www.finansavisen.no/finans/2024/09/15/8179769/soleklart-tap-for-trump-kan-fa-fabrikken-i-gang-i-ar
thief
I dag kl 18:01 702

Molnes er jo den største idioten som finnes, har jo NULL kunnskap om REC.Han har tatt FEIL i absolutt alt han har "skremt" folk med.Bare å gå tilbake å se hva han har synset om,mtp bondlånet,kapitalbehov,prisnivå på kontrakten med hanwha osv...osv. Han har tatt feil hver eneste gang faktisk,og når han gjør det,kommer han med noe nytt😂Større idiot finner man ikke i finansmediene!
SPXL
I dag kl 18:14 644

Les hva Molnes skriver, han sier fabrikken ikke er i gang pr i dag. Trump må tape for at fabrikken skal komme i gang i år, vet han noe som dette forumet ikke har fått med seg eller er han helt på jordet?
thief
I dag kl 18:22 595

Som sagt,han følger ikke med og har NULL kunnskap om REC. AT han får lov til å skrive noe som helst, er utrolig.Han har alltid graverende faktafeil.Men finansavisen blir bare mer og mer useriøs!
Redigert i dag kl 18:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
I dag kl 18:35 537

Åpningsinnlegget ble skrevet en lørdag. Mandagen etter sluttet kursen på 19,06. Fredag 13.9 sluttet den på 6,30.

Hva gikk galt?
VaderTrader
I dag kl 18:42 497

Dette rec hat fra molsnes er jo patologisk , han surrer om alt . At en skal få publisere slikt vås uten edruelighet er graverende . Mannen er syk av sitt hat og dette begynner å bli påfallende .

Og jeg håper faktisk Trump vinner valget og det håper hans makker Elon Musk og , dere veit han batteribilfyren…
Rec er vinn vinn uansett hvem som vinner
Redigert i dag kl 20:13 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I dag kl 19:07 378

Jeg drar ut stikkontakten og går på tur i morgen. Foreslår flere å gjøre det samme. Dette lover ikke godt.
Nsxnsx
I dag kl 19:07 377

Molnes tror fabrikken er stengt.....kan det være at han tror Røkke fremdeles er største eier ?? 🤣🤣
Kan noen være så snill å tipse han, så slipper det å bli så pinlig å komme på jobb....
Rule
I dag kl 19:35 248

Alt hvad der lugter af renewable og grøn omstilling ( fornybar ) er vist ikke super populært i Norge
Utroligt mange i Norge forstår ikke hvor stærkt den grønne omstilling går
vind, solar and hydro står for 30% elproduktion idag og vind+sol har taget 3-5 dobling på de sidste 10 år
Utrolig mange lande er allerede over 50% renewables: UK, DK, Spain, Tyskland, Italien, Sverige, Finland, Norge...
https://ourworldindata.org/electricity-mix
VaderTrader
I dag kl 19:39 226

Rec må vekk fra OSE slik at vi slipper slike små menn som Molnes . Rart hvordan inkompetanse blir premiert i dette land ! En som Molnes med manglende kunnskaper hadde ikke blitt ansatt i en finansavis i andre land . Han vinkler alt negativ , nesten å tro at han er kjøpt og betalt av dem som vil senke kursen .

Veldig rart at FA bruker så mye spalteplass på et relativt litet selskap som rec. De skriver bare negativt , aldri en positiv nyhet, alle hendelser blir forvrengt og endret på. Det er mye faktafeil dessuten .
Redigert i dag kl 19:43 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I dag kl 19:45 200

Det surnet veldig nå. Det er bra at folk fikk helgen til å tenke seg om. Dette lover ikke særlig bra.
Redigert i dag kl 19:50 Du må logge inn for å svare
Nsxnsx
I dag kl 19:50 171

Neida det lover ikke bra....for short.
FunHouseComp
I dag kl 19:54 148

I forrige uke var det børs manipulasjon og brevskriving til Recsi som var temaet. Nå er det Dagens Næringsliv og Molnes som er problemet. Det er litt av en hønsegård dette.
Rule
I dag kl 20:03 90

vi har ikke flere problemer i REC Silicon. Breakthrough og en brance med eventyrlige vækstrater...
op 300% på kort sigt
1000% på long
hau hau
Rule
I dag kl 20:04 84

ja, short'er værste mareridt - enten panik ved døren eller langsom men sikkert reduktion af papir gevinst og opbygning af tab...
Rule
I dag kl 20:05 80

dette lover utroligt bra
vi får heavy bull-run på RECSI
Redigert i dag kl 20:06 Du må logge inn for å svare