RECSI går en meget spændende tid i møde kurs 100 i 2025

Kvike11
RECSI 23.10.2022 kl 13:53 470671

Er ikke i tvivl om at RECSI går en meget spændende tid i møde og nye høj kurs.
Mulighed for mere end 3 aftaler inden jul, og flere hundrede millioner i tilskud, hvis og når det nye styre arbejder for os alle.
Vi er nød til at glemme alt om de vil snyde os .
Det er det nye styre der skal bevise de arbejder for alle aktionærer ,
ellers er de dybt kriminelle.
Ser og håber vi inden længe når kurs 30, alle analytiker mener det samme.
Alene fabrikken er værd kurs 40, hvis man skulle bygge tilsvarende i dag..
Redigert 25.08.2024 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
Rule
I går kl 20:13 1267

FA skriver i ny overskrift: Soleklart tab for Trump kan få fabrikken igang i år ( jeg har ikke tilgang )
-Trump kommer umuligt til at lide et soleklart tab, det er tæt løb
-det betyder (insinuerer) at fabrikken ikke kommer igang i år.

Børs melding fra RECSI fredag aften, giver en noget anden fortælling:
...The plant is running well, and the facility is now producing volumes for commercial shipments. Even though our production volumes are being ramped to the necessary level already, the first commercial shipment of product will need to be delayed to mid-October,...

altså, fabrikken går allerede.
Redigert i går kl 20:13 Du må logge inn for å svare
Kåre Grønn
I går kl 20:21 1217

Fabrikken går jo så det suser. Det er tid for levering sier de jo. Karl Johan Molnes har dømt Rec som mislykket fra 1 en han. Klovn hele fyren... Det er sånne som skriver hva som helst for sine egne interessers skyld... Hau hau
Redigert i går kl 20:22 Du må logge inn for å svare
VaderTrader
I går kl 20:27 1181

Fa har publiser 3 st negative artikler om REC i helgen , hvis dette ikke er forsøk på manipulasjon så veit ikke jeg for journalistikk er det definitivt IKKE !

Redigert i går kl 20:28 Du må logge inn for å svare
Stabukk
I går kl 20:28 1171

Noen burde be IR-kontakt korrigere FA sin påstand om at anlegget i ML ikke har startet opp. Det kan gå på produksjon og antall tilsatte per nå, med ferske foto slik at vi slipper å alltid se det samme arkivfotoet som er brukt i mange år. En våken IR-kontakt/infosjef hadde tatt direkte kontakt og forlangt redaksjonell korrigering av feil-info, evt. sendt et innspill dersom FA nekter å rette opp. Eller rett og slett påpeke dette i en egen børsmelding. Det hadde sannsynligvis gitt Molnes og FA en lærepenge. Det er mer en merkelig at FA aldri finner noe positivt i Rec sine meldinger, som overordnet handler om å sette inn store ressurser for å gjøre comeback etter 5 års nedstenging. Mange andre bedrifter og personer som satser på å gjøre det bra, får omtale og positive overskrifter. Bare ikke Rec!
MorganKane
I går kl 20:30 1161

Ser du ikke svarer på spørsmålet mitt.... Dette er altså en, slik jeg ser det, en gamechanger av en børsmelding. Greit å være uenig i det, men å ikke nevne børsmeldingen er langt fra objektivt. Eller mener du det?
SPXL
I går kl 20:41 1105

Så du har mere greie på hva som skjer i Recsi en Molnes. Antyder du at Molnes er short i aksjen? Er redd fredagens melding ikke er så bra som hausera her på HO sier, spennende å se hvilken retning den går i morgen men ikke overrasket om den går til 5 tallet.
thief
I går kl 20:50 1033

Ikke spill dum da.Fredagens melding var helt fantastisk, og alle skjønner hvorfor.ENDELIG er fabrikken i gang,penger genereres og usikkerhet rundt flere kostnader borte.Blir ikke bedre enn det🙂
Så kommer du med denne😂:"Så du har mere greie på hva som skjer i Recsi en Molnes."
Det sier vel nok om deg og hvor godt du følger med.Molnes har absolutt NULL peil på REC og hva som skjer.Han har graverende faktafeil hver eneste gang han utaler seg.Så det skal ingenting for å vite mer enn Molnes om hva som skjer i REC.Du må følge bedre med på hva han sier,det han har sagt og hva som er fakta/sannheten.
WHeisenberg
I går kl 20:56 998

Er du REC aksjonær så burde du og ta initiativet med å sende IR en mail eller ringe! At MK nevner å gjøre det er noe burde alle valgt å gjøre det slik at dette ikke gjentas mer.
Personlig har jeg allerede sendt en mail og bedt han ta det opp med dem, og de bør komme med korrigering og eventuelt en unnskyldning.
fersk1
I går kl 21:01 963

Helt riktig,veldig bra wheisenberg.Skal bli deilig med en god oppgang imorra.
FunHouseComp
I går kl 21:06 928

Å være fastlåst i Recsi betyr ikke at alle nyheter er gode nyheter. Det er bra at seriøse media tar tak i trollet. Det er på høy tid å begynne å stille spørsmål om eventyret som så mange har tapt så mye penger på. Teknisk er det selvfølgelig en katastrofe. Lover ikke godt Minner meg stygt om disse haussetrådene til denne Rosgun som har tapt så mye på børs.
Redigert i går kl 21:29 Du må logge inn for å svare
thief
I går kl 21:24 821

Deg og Molnes i tospann, DUM OG DUMMERE 😂
VaderTrader
I går kl 21:26 805

Har du det bra ellers ? Meldingen var ikke en katastrofe som du vil få det til
1) de produserer
2 ) de leverer om 4 uker

Bare patetisk som du holder på uten å eie aksjer . Herregud
FunHouseComp
I går kl 22:37 494

Får bare en større og dårligere følelse av at Recsi har blitt en ren hausekanal som disse Rosgun trådene vi har sett i PLT, Ensu, Next og jeg vet ikke hva. Jeg har forståelse for at mange har tapt mye penger. Desperasjonen etter lysglimt blir enda større. Det skal ikke mye til for å tenne et glimt av håp. Selv negative meldinger og falske nyheter fungerer fint for menigheten.
Redigert i går kl 22:38 Du må logge inn for å svare
tomsa
I går kl 22:40 475

Har respekt for Molnes, han har gitt utrykk for den risikoen aksjen åpenbart har hatt!
Dagens melding oppfatter jeg derimot som et positivt signal, nærmes et kinderegg, sånn beskrevet av Molnes selv. At Molnes peker på mulig utvikling er åpne spørsmål som vi har diskutert her inne gjentatte ganger tidligere. IRA og Trump vil tvilsomt skrinlegge mye av satsingen som alt er gjort, det vil i såfall være et politisk jordskjelv . Det er satset og bygget mye med statlige middler i USA, forpliktelser overfor mange av de som har satset fjernes ikke uten videre. Om en da velger å tro at det ikke er fare for IRA kan man jo gjøre som Molnes foreslår, se på de fundamentale forholdene….
Det kan fort bli butikk likevel, selv om Hanwha også tjener sitt. Og iht Bernreuter skal vi opp av polysildumpa i 25-26 🙏🥳
Redigert i går kl 22:44 Du må logge inn for å svare
Kåre Grønn
I går kl 22:49 435

Rett opp i morgen fordi det skjer ting. Men ikke selg selv om opp!!
Celsius
I går kl 22:53 414

Hei igjen Morgan - jeg er mer på linje med deg nå.

Først nå jeg leser FAs ANDRE ARTIKKEL i dag (kl 15.07) om RECSI, med headingen:

"Soleklart tap for Trump kan få fabrikken i gang i år. Ingen starter en fabrikk med en ti års kontrakt foran et presidentvalg som kan ta bort subsidiene selskapet er avhengig av for å overleve."

Jeg vet ikke om denne artikkelforfatteren i FA er totalt evneveik eller bare fullstendig kunnskapsløs, men vedkommende synes ikke å begripe det helt grunnleggende:

Det ER inngått en rettslig bindende 10-årsavtale med take-or-pay i ML for Hanwha og som nå har godkjent kvaliteten på ultrarent polysilisium med pågående fullproduksjon i ML i dag, og hvor RECSI fortsatt innestår for omsetning på inntil 30 milliarder kroner i denne forpliktende avtaleperioden.

Jeg vil for min del mene at 30 milliarder PLUSS i framtiden er bedre enn 3 milliarder MINUS i fortiden, men nå skuer nå jeg framover mot sol i syningom uten å fortape meg i skyggeland i sladrespeil.

Hva er galt med den fyren ?!?

Jeg skal driste meg til et svar: Han er vonbroten og hevngjerrig etter å ha blitt satt på plass av en hærskare aksjonærer som måtte ta han i grunnskole.

Redigert i går kl 22:59 Du må logge inn for å svare
SPXL
I går kl 22:59 387

Hvorfor må Trump tape "soleklart" for at fabrikken skal komme i gang i år, holder vel å tape bare med litt...hva snakker Molnes om her. HO skriver iallefall ikke noe positivt om fredagens melding, lurer på hvorfor....får Hausera rett i morgen med oppgang eller er det Molnes sier rett og da snakker vi vel om nedgang, blir spennende .
FunHouseComp
I går kl 23:09 331

Molnes har hatt rett hele tiden. I all den tid han har dekket Recsi. Det er selvsagt plagsomt for håpfulle aksjonærer. Det skal ikke mye til for å løfte kursen før den dundrer vidre ned. Skal så meget mye mere til for å snu trenden nedover. Hver gang det kommer en melding fra Recsi blir det tolket som noe positivt. Hvor mange år har ikke Molnes advart mot dette, og hele veien hatt rett?
Redigert i går kl 23:34 Du må logge inn for å svare
mk-invest
I går kl 23:16 291

Kanskje på tide å legge seg nå Karl Johan, du skal på jobb i morgen vet du 🤔
Redigert i går kl 23:16 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
I går kl 23:32 193

Jeg vet ikke hvor mange nye Recsi tråder som er opprettet de siste dagene, men det er ganske mange. Spørsmålet er hvor mange Recsi tråder trenger vi før det er nok?
Gudin
I dag kl 00:23 80

Funhousecomp, romtemperert iq, han hadde ikke klart å tømt vann ut av en støvel om så instruksen stod på hælen, lyset på men ingen hjemme. Smooth brain.
Natta Molnes! Kursmål 100 hauhau! Måtte short brenne i helvette! Imorgen blir det inndekking av short, mm. ✋💎 ta aksjene fra mine kalde døde fingre grådige kapitalist svin!
FunHouseComp
I dag kl 00:30 69

Det er langt mellom lyspærene her inne. Det er du et levende bevis på. Har det sprunget en sikring hos deg?
Redigert i dag kl 00:31 Du må logge inn for å svare
Gudin
I dag kl 00:39 52

Ble du badet for varmt som barn? Kanskje mistet i bakken et par ganger?